Kontaktní čočky Acuvue Oasys - recenze

Hlavní Šedý zákal

dostupnost všude

kvalita je dobrá (viz recenze)

Bohužel existuje jen málo konkurentů a obecně jsou nejlepší v oblasti propustnosti pro vzduch

je nemožné s nimi usnout, plavidla vyrazila

Jeden čas narazil na manželství, ale tohle je už několik let, takže to půjde
moudře nosit, tím menší, tím lépe)

Ideální použití na ulici a v brýlích.

V opačném případě se oči unaví, vidění se zhoršuje (nepotvrdím, ale zdá se, že kvůli objektivům)

Musíte také správně vybrat řešení a překvapivě pro každou osobu, kterou má vlastní, experiment.. Správné řešení skutečně hydratuje čočky.

Kontaktní čočky acuvue oasys recenze

Claudia Bobrová
Ahoj Irino. Máte Acuvue Oasys pro čočky astigmatismu?

Gordey Novikov
Jděte k očnímu lékaři, uvidí, jestli jim něco řekne nebo změní, navštivte oftalmologa, vezme si čočky za vás. A nenosí tyto více, zdá se, že nemají vysokou kvalitu. Mám astigmatismus. brýle astigmatika. čočky nosím obyčejné oázy žraloků.

Poskytované poradenství telefonicky.
S pozdravem, Tvůj právník, Krause Yuri

Odpověď hodnocení: Nejlepší odpověď

Liana Osipova (Moskva)
Jsou kontaktní čočky dobré?

Claudia Bobrová
Já také nosím tyto čočky, už jsem nesl 2 páry, to jsou moje první čočky, takže nevím, jak se nosí ostatní, ale to mi vyhovuje, JE TO NUTNÉ KUPOVAT MAZACÍ KROKY PRO OČI. jakmile dojde k nějakému nepohodlí, okamžitě ho pohřbíte a ne.

Gordey Novikov
Dělám oči z čoček, když je nosíte po dlouhou dobu Pokud ano, jsou považovány za nejoptimálnější pro nošení. Oko je lépe krmeno kyslíkem. Výhody čoček spočívají v tom, že obraz není zkreslený, stejně jako v brýlích.

Poskytované poradenství telefonicky.
S pozdravem, Tvůj právník, Krause Yuri

Odpověď hodnocení: Nejlepší odpověď

Ayrat Dmitriev (čas v Moskvě)
volba kontaktních čoček

Claudia Bobrová
Používám Acuvue Oasys dva týdny, mám také zakřivení 8,6. Beru 8.4 - perfektní. jakmile jsem si vzal 8,8 sotva do oka = Moje řešení je zpravidla více než 3 měsíce staré a nestojí za to - končí, protože každý den je nutné ho změnit. A.

Gordey Novikov
poloměr zakřivení je lepší brát méně než více, pokud je na sobě 8.6, je lepší vzít 8.4. protože 8.8 bude plavat Pokud nevíte, vaše základní zakřivení, koupit nějaké. Nejsou příliš odlišné. Řešení vyzkoušejte navíc půl měsíce.

Poskytované poradenství telefonicky.
S pozdravem, Tvůj právník, Krause Yuri

Odpověď hodnocení: Nejlepší odpověď

Daniel (Danil) Volkov (čas v Moskvě)
Je škodlivé nosit kontaktní čočky s dioptriemi pro mládež ve věku 15-16 let?

Claudia Bobrová
Dobrý den, Lera. Pokud jsou čočky vybrány správně pro dioptrii (a proto je třeba zkontrolovat vaše vidění ráno, před vizuální zátěží v těsném dosahu) a poloměr zakřivení, pokud dodržujete všechna doporučení pro péči a.

Gordey Novikov
V tomto věku je škodlivý. A obecně, v každém škodlivém. Objektivy poškrábají skořápku oční bulvy. Mohou být nošeny maximálně 4-5 hodin denně. nic není škodlivé. Jsem naše a všechno je v pořádku. Je nutné pouze dodržovat pravidla, která používám od svých 16 let (to je již.

Poskytované poradenství telefonicky.
S pozdravem, Tvůj právník, Krause Yuri

Odpověď hodnocení: Nejlepší odpověď

Veronika Marková (čas v Moskvě)
Chystáte se do konce března koupit kontaktní čočky, což je lepší (výhody / nevýhody?)

Claudia Bobrová
v prvé řadě je důležité procento jejich vlhkosti, tj. čím větší je procento (například 70 nebo 90), tím bezpečnější a pohodlnější jsou, jedinou nevýhodou je, že se rychleji zhoršují vzhledem k tomu, že póry čoček se ucpávají proteinem. Poprvé.

Gordey Novikov
Nedoporučuji svůj zrak moc dlouho, nosil jsem ho dlouho, zaplatil jsem spoustu peněz. Neustále mnul oči, trhal. Když se snažili, něco zřejmě uklidnili. Moc se mi líbil a když jsem začal nosit, bylo to trvalé.

Poskytované poradenství telefonicky.
S pozdravem, Tvůj právník, Krause Yuri

Odpověď hodnocení: Nejlepší odpověď

Kontaktní čočky acuvue oasys recenze

Oblékají se velmi pohodlně. Použil jsem pinzetu, abych zachytil čočku z roztoku a položil ji na špičku prstu. Aby nedošlo k nedbalosti.

Doporučená zpětná vazba: 6 Datum revize: 2014-02-10

Plusy: dýchání, je možné nosit nepřetržitě 6d + 7n, každá čočka v jednotlivých obalech. Nevýhody: Cena před 7 lety začala používat čočky. Zpočátku jsem si vzal acuvue postup, protože pro některé parametry mi oázový objektiv neseděl. O rok později mě na mě lékař přenesl do oázy. Balení je malé pro 6 dobře zabalených čoček.

Recenze doporučuje: 15 Datum revize: 2014-11-11

Výhody: Měkkost, trvanlivost čoček a dobré vidění v celém zorném poli. Žádné vizuální zvýraznění. Nevýhody: suchost a nepohodlí očí při jejich každodenním používání. Devět měsíců jsem používal acuvue oasys s kontaktními čočkami Hidraclear Plus. Předtím jsem měl jen brýle. Nebudu popisovat všechny nesnáze spojené s používáním bodů, omezím se pouze na jednoho. Například mlhavé brýle na.

Začal jsem s Biofiniti a nevím, proč se stále snažím najít levnější protějšky, bolí mi oči. Neviděl jsem jediný nosný objektiv, který by dobře neodpovídal objektivům ve směru oázy.

Nosím čočky za posledních 5 let. Dříve používaly více rozpočtových možností, které byly navrženy pro 2-4 měsíce. Ale před rokem mi oční lékař poradil s Johnsonovými čočkami. Johnson Acuvue OASYS. protože jsou měkčí a určené na 2 týdny - a to je lepší pro oči.

Přinesu si lžíci dehtu. Použil jsem objektivy Optima, které jsou půl roku a neznaly žádné problémy. Všechno bylo skvělé, skvělé. Nosím čočky sedmý rok. Tak jsem vždycky nosila jen Optima a pak jsem se rozhodla zkusit něco nového, hlavně proto, že za to nestojí za to lék.

Nosím brýle ze třetí třídy.

Ahoj, nosím čočky, většinou jsem si vybrala svůj oblíbený odstín UltraFlex a potěšila mě, že jsem je mohla měnit každých šest měsíců, s krásnými očními odstíny a pohodlím, časem jsem byl zrak poškozen, nedávno jsem navštívil lékaře, řekla: že potřebujeme pauzu od barev, protože

Nosím čočky více než 5 let, během této doby jsem vyzkoušela spoustu značek, různé cenové kategorie charakteristik, ale oáza se pro mě stala nenahraditelnou, než jsem šel na tyto čočky, nosil jsem Biomedics, BAUSCH LOMB a mnoho dalších. značka byla v zoufalství, protože

Nosím čočky 6 let, předtím jsem nosila optima. teprve nedávno přešel na oázu (před 3 měsíci) a hle. čočky jsou super! oči doslova dýchají, necítí se vůbec, i když se nečistoty dostanou (ne v optimu - alespoň vytrhněte oko!).

Nosím kontaktní čočky 10 let.

Koupil jsem si BaushLomb Soflens 59 čoček, jak soudě podle recenzí pro začátečníky, jsou nejvhodnější, nosím dva dny, ale je s nimi trochu nepohodlí, to je pochopitelné, jak si oči zvyknou na čočky, první nosily čočky před dvěma lety, ale byly tam zčervenání očí a nakonec Odmítl jsem je a tady jsem se rozhodl dát čočkám druhou šanci. V lékárně mi bylo řečeno, že volba mezi značkami je velká a odlišná, chci zkusit Acuvue Oasys, zdá se, že tyto čočky hydratují oči. Snažil se někdo přeplatit nebo je lepší koupit něco levnějšího na prvním místě?

Nepamatuju si, jakou značku mám na sobě, není po ruce žádná nádoba, ale rozhodně by neměl být žádný nepohodlí. i když jsem poprvé nosila všechno bylo v pořádku. Poprvé jsem byl doporučován v prvních dnech používat kapky, něco jako přirozená slza. nebo něco takového bylo nazváno. Odkapávala jsem dva dny, aby se oko použilo.

Manželovi bylo z čoček nepříjemné;

Snažte se změnit své vlastní, nemělo by být žádné nepohodlí.

Chtěl bych se poradit s oftalmologem: možná nastal čas na nápravu vize?

Příspěvek byl upravenTip: 04/30/2014 20:59

Město: okresní město N

Publikováno dne 30.4.2014 21:20 Nedávno jsem mluvil se svou sestrou na toto téma. A já říkám, že z nějakého důvodu nemám Oases teď moc rád. A říká, že jsou silikonovým hydrogelem, protože jsou těžší do očí než obyčejný hydrogel.

Teď pořád kupuji Oases, očividně všechny stejné oči bolí. Také doporučuji každému, aby řešení změnil častěji, než aby na něm ušetřil.

Brzy zkusím jeden den a o nich píšu.

Publikováno dne 11/02/2014 00:24 Rozhodl jsem se vyzkoušet objektivy Acuvue Oasys a objednal si je na.sdkl.ru. Dodáno dost rychle. Nosím druhý týden a opravdu se mi líbí. Žádný nepohodlí, ale naopak se cítím pohodlně a moje vize je jen ve směru zlepšení.

Publikováno 05.11.2014 10:57 Můj manžel používal tyto čočky. Moc se jim líbil.

Oči nejsou suché, žádné slzy.

Podporujeme vysoce kvalitní recenze - čím více budete psát recenzi, tím více to bude, půjdeme více z vyhledávačů a příjem z recenzí bude vyšší.

Kvalitní osobní přezkum by měl toto téma nejrozsáhleji popsat, například aktuální přehled se nachází v kategorii Krása a zdraví, kde jsou shromažďovány recenze z podkategorie Kontaktních čoček, zpravidla potřebují úplný popis přezkumu produktu, například slevy, výnosy peníze na manželství, výrobce společnosti, záruka, značka, složení, katalog, model, velikost, barva, byl návod k použití pro ocasy Acuvue nebo lékaři, zda si můžete koupit v lékárnách nebo v internetovém obchodě a cenu, pokud je výrobek určen pro hubnutí, jaké výsledky, recenze odborníků na výživu, kde Acuvue oasys koupit za nízkou cenu, složení a vlastnosti, kontraindikace a další údaje. Tam by měly být negativní recenze, pokud Acuvue oasys je podvod, někde není pravda, podvod. Pro recenze organizací a podniků byla adresa a telefonní číslo, recenze zaměstnanců o tomto zaměstnavateli, oficiální stránky.

Kontaktní čočky Acuvue Oasys: recenze

Můj přehled o kontaktních čočkách Acuvue Oasys začíná skutečností, že mé vidění padlo v dětství. Dlouho jsem musel nosit brýle, ale když jsem zral a stal se dívkou, začal jsem hledat své ideální čočky. Bohužel, pro mě a doma a na ulici a v práci, nemohu dělat bez čoček. Acuvue Oasys mi doporučil známý oftalmolog. Než se rozhodnete koupit a vyzkoušet si Acuvue Oasys na sobě, přečetl jsem si recenze o těchto kontaktních čočkách. Protože existuje více pozitivních recenzí, rozhodla jsem se to zkusit. A od té doby, za poslední tři roky, si nedokážu představit sám sebe bez těchto čoček. A teď více nejen o profesionálech, ale také o nevýhodách, se kterými se můžete setkat při používání kontaktních čoček Acuvue Oasys.

Nejprve se podívejme na to, co jsou sliby výrobce a čočky samotné.

O brýlích už jsou naprosto tiché a nejsou obecně vhodné řídit vozidla. Ale přesto se mi podařilo najít správné čočky, teď nosím Pure Vision 2. Můžete v nich usnout a nic špatného se nemůže stát.

Nemyslím si, že před vámi musíte ušetřit. Navíc, denní čočky nejsou tak drahé a bezpečnost a pohodlí jejich použití dokonce pokrývají tak malou nevýhodu jako cena. Já sám nosím Biotru Van Day (denně). spokojeni ve všem. Zvedl jsem s oftalmologem, myslím, že tyto objektivy jsou nejoptimálnější volbou. oči "dýchají" v nich, vlhkost je vynikající. od rána do večera - pohodlné. a není třeba utrácet peníze za řešení, hydratační kapky, obecně žádné problémy s péčí o ně) obecně, pozorně, pro mě, denně je stokrát lepší a bezpečnější než všechny ostatní

Podle mého názoru je nejvhodnější doba nošení čoček 30 dní.

Yaroslava Konovalova (čas v Moskvě)
Kontaktní čočky

Anna Doronina
mé oči jsou stále ještě na mě zvyklé, já jsem si vybral ACUVUE OASYS s HYDRACLEAR PLUS, měsíc na sobě faq v jiném městě, kam nejdeš? může lépe operovat a netrpět. Nebo máte normální oční kontrolu

Alina Dorofeeva
Zkontroloval jsi svou blízkou vizi? To je dalekozrakost? Možná zároveň krátkozrakost a hyperopie. V této situaci má smysl znovu zkontrolovat zrak jak na vzdálenost, tak na vzdálenost. Možná budete potřebovat další.

Poskytované poradenství telefonicky.
S pozdravem, Váš právník, Štěpane Pilchevsky

Odpověď hodnocení: Nejlepší odpověď

Valeria Gromova (Moskva)
Jaké kontaktní čočky používáte?

Anna Doronina
Oáza Akuju. Oči jsou problematické, ale to jsou jediné, které přišly.

Alina Dorofeeva
Pro mě - to je výsměch očí. Měl jsem dost času - v mých očích nalil dojem písku a pak jsem to nemohl dlouho vytáhnout, moje žena koupila PureVision Infinity (operace 9-12 měsíců) a modře zbarvenou Elite-Color.

Poskytované poradenství telefonicky.
S pozdravem, Váš právník, Štěpane Pilchevsky

Odpověď hodnocení: Nejlepší odpověď

Amelia Petrova (čas v Moskvě)
Potřebujete poradit s kontaktními čočkami!

Anna Doronina
Ahoj Irino. Máte Acuvue Oasys pro čočky astigmatismu?

Alina Dorofeeva
Jděte k očnímu lékaři, uvidí, jestli jim něco řekne nebo změní, navštivte oftalmologa, vezme si čočky za vás. A nenosí tyto více, zdá se, že nemají vysokou kvalitu. Mám astigmatismus. brýle astigmatika. čočky nosím obyčejné oázy žraloků.

Poskytované poradenství telefonicky.
S pozdravem, Váš právník, Štěpane Pilchevsky

Odpověď hodnocení: Nejlepší odpověď

Evangelina Nikolaeva (čas v Moskvě)
volba kontaktních čoček

Anna Doronina
Používám Acuvue Oasys dva týdny, mám také zakřivení 8,6. Beru 8.4 - perfektní. jakmile jsem si vzal 8,8 sotva do oka = Moje řešení je zpravidla více než 3 měsíce staré a nestojí za to - končí, protože každý den je nutné ho změnit. A.

Alina Dorofeeva
poloměr zakřivení je lepší brát méně než více, pokud je na sobě 8.6, je lepší vzít 8.4. protože 8.8 bude plavat Pokud nevíte, vaše základní zakřivení, koupit nějaké. Nejsou příliš odlišné. Řešení vyzkoušejte navíc půl měsíce.

Poskytované poradenství telefonicky.
S pozdravem, Váš právník, Štěpane Pilchevsky

Odpověď hodnocení: Nejlepší odpověď

Rostislav Bogdanov (čas v Moskvě)
Chystáte se do konce března koupit kontaktní čočky, což je lepší (výhody / nevýhody?)

Anna Doronina
v prvé řadě je důležité procento jejich vlhkosti, tj. čím větší je procento (například 70 nebo 90), tím bezpečnější a pohodlnější jsou, jedinou nevýhodou je, že se rychleji zhoršují vzhledem k tomu, že póry čoček se ucpávají proteinem. Poprvé.

Alina Dorofeeva
Nedoporučuji svůj zrak moc dlouho, nosil jsem ho dlouho, zaplatil jsem spoustu peněz. Neustále mnul oči, trhal. Když se snažili, něco zřejmě uklidnili. Moc se mi líbil a když jsem začal nosit, bylo to trvalé.

Poskytované poradenství telefonicky.
S pozdravem, Váš právník, Štěpane Pilchevsky

Odpověď hodnocení: Nejlepší odpověď

Kontaktní čočky Recenze Akuvy Oasis

Oblékají se velmi pohodlně. Použil jsem pinzetu, abych zachytil čočku z roztoku a položil ji na špičku prstu. Aby nedošlo k nedbalosti.

Doporučená zpětná vazba: 6 Datum revize: 2014-02-10

Plusy: dýchání, je možné nosit nepřetržitě 6d + 7n, každá čočka v jednotlivých obalech. Nevýhody: Cena před 7 lety začala používat čočky. Zpočátku jsem si vzal acuvue postup, protože pro některé parametry mi oázový objektiv neseděl. O rok později mě na mě lékař přenesl do oázy. Balení je malé pro 6 dobře zabalených čoček.

Recenze doporučuje: 15 Datum revize: 2014-11-11

Výhody: Měkkost, trvanlivost čoček a dobré vidění v celém zorném poli. Žádné vizuální zvýraznění. Nevýhody: suchost a nepohodlí očí při jejich každodenním používání. Devět měsíců jsem používal acuvue oasys s kontaktními čočkami Hidraclear Plus. Předtím jsem měl jen brýle. Nebudu popisovat všechny nesnáze spojené s používáním bodů, omezím se pouze na jednoho.

V balení 6 čoček 2 týdny (den) nošení. Cena balíčku je 900 rublů. Čočky jsou v obvyklých blistrech. Objektivy vyrobené v Iralandia.

Dobrý den všem! Nemám moc dobrý zrak, který se ve školním období zhoršil. Dlouhodobě nosím kontaktní čočky a střídajím je s běžnými brýlemi pro oči. Moje zkušenost s nošením čoček mi umožňuje obléknout se a vzít je bez zrcadla - to je to, jak jsem to dostal).

Kontaktní čočky Johnson JohnsonAcuvue Oasys s Hydraclear Plus - moje první a co je nejdůležitější, perfektně vhodné čočky vhodné pro mě, když jsem v optice při výběru oftalmologa jsem doporučil, abych si je koupil, viděl jsem cenu, myslel jsem si, že jsem byl jen vychován za peníze a vzal jen 1 pár.

Od dětství mám špatný zrak a myslím, že to není tajemství pro všechny (kteří mají špatný zrak), protože jsem byl v rozpacích.

A výsledek nebyl dlouho v příchodu: -2 vpravo, -2,5 vlevo. Dále horší, v tuto chvíli -5 vpravo. -5,5 vlevo.

Nosím čočky velmi dlouho (od svých 14 let), takže jsem měl spoustu zkušeností s výběrem čoček a přípravků na péči - zkusil jsem spoustu věcí - od jednoho roku až po tři měsíce, až do dnešní doby byly další silikonové hydro-BauchLomb Pure vize, ale oasys byl ideální, tak jsem 6 let nosil jen...

Dobrý den, dámy a pánové! Jak jsem dlouho psal, použil jsem AcquueTryEye. ale kvůli zvýšení cen na čočkách, téměř 50 přemýšlel o nákladech.

Téměř po celý svůj dospělý život (nebo spíše od deseti let) jsem měl na sobě brýle, diagnostikovanou krátkozrakost nebo spíše krátkozrakost. Krátkozrakost však není zcela opomíjena, potřeboval jsem brýle jen na vzdálenost (televize, počítač, kino atd.)

Acuvue oasys - recenze

Brzy jsem nosil brýle. Vzhledem k tomu, že mám třicet let a v patnácti jsem si nasadil brýle, je to už polovina života. Můj zrak se na jednom místě zhoršil, když jsem vyrůstal, když jsem byl teenager, a můj oční bulvár neměl čas se utvořit. Zpočátku to bylo ještě velmi krásné a já jsem neměl dost nepříjemností při nošení brýlí. Ale jak jsem začal vyrůstat, začaly mi brýle bránit všemu.

V mládí jsem chtěl vypadat atraktivně, ale brýle tlačily lidi kolem. I když máma a já jsme si koupili jen drahé rámy a sledovali módu. Nyní je mezi mládeží, že bokovky jsou vnímány jako neobvyklí lidé a velmi milí lidé, ale předtím bylo všechno jiné. Musel jsem poslouchat urážky na mé adrese a jen fotografovat, musel jsem je odvést. Strašně jsem o tom kompleksovala.

Koupil jsem si BaushLomb Soflens 59 čoček, jak soudě podle recenzí pro začátečníky, jsou nejvhodnější, nosím dva dny, ale je s nimi trochu nepohodlí, to je pochopitelné, jak si oči zvyknou na čočky, první nosily čočky před dvěma lety, ale byly tam zčervenání očí a nakonec Odmítl jsem je a tady jsem se rozhodl dát čočkám druhou šanci. V lékárně mi bylo řečeno, že volba mezi značkami je velká a odlišná, chci zkusit Acuvue Oasys, zdá se, že tyto čočky hydratují oči. Snažil se někdo přeplatit nebo je lepší koupit něco levnějšího na prvním místě?

Nepamatuju si, jakou značku mám na sobě, není po ruce žádná nádoba, ale rozhodně by neměl být žádný nepohodlí. i když jsem poprvé nosila všechno bylo v pořádku. Poprvé jsem byl doporučován v prvních dnech používat kapky, něco jako přirozená slza. nebo něco takového bylo nazváno.

Chtěl bych se poradit s oftalmologem: možná nastal čas na nápravu vize?

Příspěvek byl upravenTip: 04/30/2014 20:59

Město: okresní město N

Publikováno dne 30.4.2014 21:20 Nedávno jsem mluvil se svou sestrou na toto téma. A já říkám, že z nějakého důvodu nemám Oases teď moc rád. A říká, že jsou silikonovým hydrogelem, protože jsou těžší do očí než obyčejný hydrogel.

Teď pořád kupuji Oases, očividně všechny stejné oči bolí. Také doporučuji každému, aby řešení změnil častěji, než aby na něm ušetřil.

Brzy zkusím jeden den a o nich píšu.

Publikováno dne 11/02/2014 00:24 Rozhodl jsem se vyzkoušet objektivy Acuvue Oasys a objednal si je na.sdkl.ru. Dodáno dost rychle. Nosím druhý týden a opravdu se mi líbí. Žádný nepohodlí, ale naopak se cítím pohodlně a moje vize je jen ve směru zlepšení.

Publikováno 05.11.2014 10:57 Můj manžel používal tyto čočky.

Je pravda, že druhý den jsem přišel domů z práce a usnul v nich, ukazuje se, že kapky zvlhčování ve večerních hodinách nekapaly a strávily v nich celou noc. Ráno mi oči vzrostly na rudé a suché, kapající corneregel, odstraňuje sucho a hojí poškození rohovky oka, rychle mi to pomohlo.

Laurent věří, že před vámi musíte ušetřit. Navíc, denní čočky nejsou tak drahé a bezpečnost a pohodlí jejich použití dokonce pokrývají tak malou nevýhodu jako cena. Já sám nosím Biotru Van Day (denně). spokojeni ve všem. Zvedl jsem s oftalmologem, myslím, že tyto objektivy jsou nejoptimálnější volbou. oči "dýchají" v nich, vlhkost je vynikající. od rána do večera - pohodlné. a není třeba utrácet peníze za řešení, hydratační kapky, obecně žádné problémy s péčí o ně) obecně, pozorně, pro mě, denně je stokrát lepší a bezpečnější než všechny ostatní

Souhlasím, teď mnoho lidí má suché oči, ale také se stává, že řešení nesedí, oči zčervenají.

Kreslený Vzhlédl. Cashback - cash4brands.ru. Jezero Bolshaya Yarovoye, A.

TuTuxru spotřebitelské recenze

Yaroslava Konovalova (čas v Moskvě)
Kontaktní čočky

Vsevolod Gerasimov
mé oči jsou stále ještě na mě zvyklé, já jsem si vybral ACUVUE OASYS s HYDRACLEAR PLUS, měsíc na sobě faq v jiném městě, kam nejdeš? může lépe operovat a netrpět. Nebo máte normální oční kontrolu

Regina Pavlova
Zkontroloval jsi svou blízkou vizi? To je dalekozrakost? Možná zároveň krátkozrakost a hyperopie. V této situaci má smysl znovu zkontrolovat zrak jak na vzdálenost, tak na vzdálenost. Možná budete potřebovat další.

Poskytované poradenství telefonicky.
S pozdravem, váš právník, Michail Proskuryakov

Odpověď hodnocení: Nejlepší odpověď

Valeria Gromova (Moskva)
Jaké kontaktní čočky používáte?

Vsevolod Gerasimov
Oáza Akuju. Oči jsou problematické, ale to jsou jediné, které přišly.

Regina Pavlova
Pro mě - to je výsměch očí. Měl jsem dost času - v mých očích nalil dojem písku a pak jsem to nemohl dlouho vytáhnout, moje žena koupila PureVision Infinity (operace 9-12 měsíců) a modře zbarvenou Elite-Color.

Poskytované poradenství telefonicky.
S pozdravem, váš právník, Michail Proskuryakov

Odpověď hodnocení: Nejlepší odpověď

Amelia Petrova (čas v Moskvě)
Potřebujete poradit s kontaktními čočkami!

Vsevolod Gerasimov
Ahoj Irino. Máte Acuvue Oasys pro čočky astigmatismu?

Regina Pavlova
Jděte k očnímu lékaři, uvidí, jestli jim něco řekne nebo změní, navštivte oftalmologa, vezme si čočky za vás. A nenosí tyto více, zdá se, že nemají vysokou kvalitu. Mám astigmatismus. brýle astigmatika. čočky nosím obyčejné oázy žraloků.

Poskytované poradenství telefonicky.
S pozdravem, váš právník, Michail Proskuryakov

Odpověď hodnocení: Nejlepší odpověď

Evangelina Nikolaeva (čas v Moskvě)
volba kontaktních čoček

Vsevolod Gerasimov
Používám Acuvue Oasys dva týdny, mám také zakřivení 8,6. Beru 8.4 - perfektní. jakmile jsem si vzal 8,8 sotva do oka = Moje řešení je zpravidla více než 3 měsíce staré a nestojí za to - končí, protože každý den je nutné ho změnit. A.

Regina Pavlova
poloměr zakřivení je lepší brát méně než více, pokud je na sobě 8.6, je lepší vzít 8.4. protože 8.8 bude plavat Pokud nevíte, vaše základní zakřivení, koupit nějaké. Nejsou příliš odlišné. Řešení vyzkoušejte navíc půl měsíce.

Poskytované poradenství telefonicky.
S pozdravem, váš právník, Michail Proskuryakov

Odpověď hodnocení: Nejlepší odpověď

Rostislav Bogdanov (čas v Moskvě)
Chystáte se do konce března koupit kontaktní čočky, což je lepší (výhody / nevýhody?)

Vsevolod Gerasimov
v prvé řadě je důležité procento jejich vlhkosti, tj. čím větší je procento (například 70 nebo 90), tím bezpečnější a pohodlnější jsou, jedinou nevýhodou je, že se rychleji zhoršují vzhledem k tomu, že póry čoček se ucpávají proteinem. Poprvé.

Regina Pavlova
Nedoporučuji svůj zrak moc dlouho, nosil jsem ho dlouho, zaplatil jsem spoustu peněz. Neustále mnul oči, trhal. Když se snažili, něco zřejmě uklidnili. Moc se mi líbil a když jsem začal nosit, bylo to trvalé.

Poskytované poradenství telefonicky.
S pozdravem, váš právník, Michail Proskuryakov

Odpověď hodnocení: Nejlepší odpověď

Kontaktní čočky Recenze Akuvy Oasis

Ale rozhodl jsem se, že po 2 týdnech nezastavím a nevyzkouším čočky s náhradou. Vybral jsem si objektivy Acuvue Oasys s čočkami Hydraclear.

Doporučená recenze: 84 Datum revize: 2016-01-21

Výhody: Mnoho, kde jsou prodávány, vysoce kvalitní, trvanlivé, vykonávají dobrou práci s přímým úkolem Nevýhody: Rychle vysychají oči Používám kontaktní čočky po velmi dlouhou dobu, asi 17 let. Je na čase přemýšlet o korekci zraku, ale zatím se rozhoduji používat kontaktní čočky Acuvue Oasys s Hydraclear Plus. Prodávané čočky tady v tomto.

Recenze doporučuje: 6 Datum revize: 2011-11-22

Výhody: pohodlí, necítí nepohodlí, dobře prochází kyslík. Oči netrpí Minusy: nezjištěno Letos jsem se rozhodl koupit si objektiv. Protože jsem v rozpacích s brýlemi, a bez nich už moc nevidím. Vybrali mi dva výrobce, abych si vybrali, ale já jsem se usadil na Acuvue Oasys.

Recenze doporučuje: 6 Datum revize: 2013-09-22

Plusy: Pohodlné, dobře navlhčené, dlouhodobě opotřebované Minusy: Čočka není v roztoku jasně viditelná Tyto čočky mi doporučil oftalmolog, když jsem poprvé přišel na čočky.

Takže jsem měl na sobě první čočku. Od té doby uplynulo mnoho let, vyzkoušeli různé čočky. Ale Acuvue Oasis se stala mojí oblíbenou. Silikon-hydrogelové čočky od firmy Johnson Johnson, ve výrobě od roku 2005.

Dlouho používám čočky, mám krátkozrakost -4, takže není nikde bez optiky. Neustále kupoval "rozpočtové čočky", ale samozřejmě byly jednodušší, baculaté a ne příliš propustné. a mé oči byly večerem unavené, musela jsem přidat umělé slzy, takže jsem se musela opírat, neodvažovala jsem se změnit značku...

Můj zrak je trapnější, nosím brýle od roku 2002. Nechtěl jsem se dlouho opouštět na čočky, myslela jsem si, že je to drahé, nepohodlné, že byste mohli vyzvednout nějaký druh infekce a způsobit zánět spojivek. Rozhodnuto o kontaktních čočkách pouze v roce 2006. Prošel inspekci a doporučil jsem tyto čočky.

Kontaktní čočky Acuvue OASYS od Johnson Johnson patří mezi vysoce postavené.

Už několik let mám na sobě čočky. Vyzkoušela jsem různé společnosti a pro různá období: čočky za měsíc a jeden den. Ale jakmile jsem se pokusil Acuvue OASYS a zamiloval se do nich!)) To jsou nejpohodlnější, pohodlné a nenápadné objektivy! Jsem s nimi nadšená.

Nejdřív jsem se od dětství bála oculistů a hlavně nosila brýle. Postupem času mi byly psány brýle, ale s dočasným nošením, pouze pro počítač, televizi.

Čočky jsou dobré. Když jsem v roce 2005 začal nosit čočky, vyzkoušel jsem několik výrobců a všechno se mi ukázalo jako neúspěšné: oči byly zalévání a zčervenání. Pak začala hledat čočky co nejtenčí as dlouhou dobou nošení.

Vím, že tyto čočky jsou primárně doporučovány v salonech, zejména těch, které mají citlivé oči.

Oči byly vlhké, což je velmi důležité. Také mě potěšilo, že jsou čočky jak pro týden stálého nošení, tak i pro celý den, ale jsou zde i jednoduché, které lze měnit každý den. Cena se nemění, jen si vyberete možnost, která je pro vás a všechno vhodná. Vyžadují každodenní péči, ale stejně jako jiné kontaktní čočky. Ponořte je do nádoby s roztokem, který je vyčistí od prachu a všeho. Myslím, že kdo používá kontaktní čočky by měl vědět.

Takže pro shonu města a jen pro práci na počítači se perfektně hodí. Nevyžadují žádnou zvláštní péči, mají vynikající poměr cena / výkon, je vhodné si ho obléknout a vzlétnout, zatímco oči nevypadají ve večerních hodinách unavené.

Zvedli 9 poloměrů Linzy, nebyli příliš pohodlní a v očích jako bud nějakí ptáci. Přišel jsem na druhou recepci v optice, bylo mi řečeno, že vám to nevyhovuje, potřebujete poloměr 8,5..

Koupil jsem si BaushLomb Soflens 59 čoček, jak soudě podle recenzí pro začátečníky, jsou nejvhodnější, nosím dva dny, ale je s nimi trochu nepohodlí, to je pochopitelné, jak si oči zvyknou na čočky, první nosily čočky před dvěma lety, ale byly tam zčervenání očí a nakonec Odmítl jsem je a tady jsem se rozhodl dát čočkám druhou šanci. V lékárně mi bylo řečeno, že volba mezi značkami je velká a odlišná, chci zkusit Acuvue Oasys, zdá se, že tyto čočky hydratují oči. Snažil se někdo přeplatit nebo je lepší koupit něco levnějšího na prvním místě?

Nepamatuju si, jakou značku mám na sobě, není po ruce žádná nádoba, ale rozhodně by neměl být žádný nepohodlí. i když jsem poprvé nosila všechno bylo v pořádku. Poprvé jsem byl doporučován v prvních dnech používat kapky, něco jako přirozená slza. nebo něco takového bylo nazváno.

Vítejte na fóru pro zpětnou vazbu!

Vítejte na stránkách recenze! Stejně jako ve většině fór potřebujeme registraci uživatelů, abychom se vyhnuli nežádoucímu spamu. Registrací na našich stránkách získáte spoustu výhod: můžete se zúčastnit diskuse a napsat svůj názor

Získejte svůj vlastní profil a přidejte přátele

Přihlaste se k odběru individuálních recenzí a dostávejte e-mailová upozornění

Soukromým zprávám můžete posílat zprávy ostatním uživatelům.

Naše fórum pro zpětnou vazbu je vám k dispozici!

1 Hlasování objektivu Acuvue Oasys s technologií Hydraclear Plus.

Chcete-li odpovědět na toto téma, přihlaste se.

4 odpovídá na toto téma

Město: okresní město N

Publikováno dne 11/09/2013 11:28 Takže, až do nedávné doby, moje oblíbené čočky. Moc se mi líbily. Pohodlné, necítil se na očích. A mimochodem jsem je nosil ne dva týdny, ale měsíc a všechno bylo super.

Optický výkon od +0,5 do +6,0 (krok 0,25), od +6,0 do +8,0 (krok 0,5), od -0,5 do -6,0 (krok 0,25), od -6,0 do -12,0 (krok 0,5)

Výrobce Johnson Johnson

Výměna - po 2 týdnech.

Doporučujeme dobré dvoutýdenní kontaktní čočky

Host je pravdivý. Nevstupujte ani když jdete do postele. Jsem šokován.

"Host"] Nosím měsíc bez odstranění Pure Vision

Pro mě tyto hemoroidy neustále odstraňují, zapínají. A tak na 3-4 týdny zapomněli a zapomněli

ne Proč jsi šokován? Objektivy nepřetržitého přenosu po dobu 30 dnů. Kdybych jednoho dne nebral, pořád to chápu. Ale co je šokující? Ráno otevřu oči a vůbec necítím čočky, jako by tam nebyly.

Jednoho dne v prchavém spánku usnula na autobusu, pak jí v očích byla půl dne.

Host Guest je pravdivý. Nevstupujte ani když jdete do postele. Jsem šokován.

"Host"] Nosím měsíc bez odstranění Pure Vision

Pro mě tyto hemoroidy neustále odstraňují, zapínají. A tak na 3-4 týdny zapomněli a zapomněli

ne Proč jsi šokován? Objektivy nepřetržitého přenosu po dobu 30 dnů.

Kreslený Vzhlédl. Cashback - cash4brands.ru. Jezero Bolshaya Yarovoye, A.

TuTuxru spotřebitelské recenze

Kolik stojí acuvue čočky? Mám si koupit, jaké recenze?

Nosím kontaktní čočky Acuvue Oasys (dvoutýdenní náhrada) po dobu nejméně 7 let. Čočky jsem zvedl lékaře.

Stojí jinak.

Kupuji za cenu asi 130 rublů za jeden objektiv, včetně přepravy.

Balení Acuvue Oasys (12 ks) stojí 1420 rublů (červen 2016, Moskva). Dodávka - 300 rublů. To je nejlevnější varianta, kterou se mi podařilo najít.

S objektivy Acuvue jsem velmi spokojen. Nikdy nedošlo k žádným incidentům a chorobám souvisejícím s kvalitou kontaktních čoček.

Kvůli zvědavosti si přečtěte recenze od jiných lidí o těchto čočkách. Hodnocení Acuvue Oasys na stránkách s recenzemi - 4.6 bodů z 5 (227 hlasů!).

V recenzích jsem nenašel žádné hrozné informace o objektivech Acuvue. Ale o produktech jiných výrobců muselo číst všechny. Například čočky se nějakým způsobem rozpadly na kousky, které byly před mýma očima, což vedlo k velmi nepříjemným následkům.

Nejpohodlnější podle mého názoru - jednodenní. Necítíte je vůbec. Ale jsou dražší a ještě neviděli prodej jednodenních čoček s vhodným poloměrem zakřivení.

dotaz autor vybral tuto odpověď jako nejlepší

Toto je místo čočky acuvue. Výrobek, obecně, je vlastněn Johnson a Johnson, ačkoli pod jeho vlastním jménem. Aby bylo možné vyvodit závěry o kvalitě, je třeba přesně uvést značku Johnson a Johnson. Vedoucí postavení na trhu nebudou riskovat svou pověst díky svému individuálnímu produktu, spíše ho nenechají vstoupit na trh.

Proto by neměla být vysoká kvalita a zdravotní riziko. Recenze lidí jsou úžasné. Lidé jsou vděční a považují akvizici za úspěšnou.

A to je jeden z nejznámějších internetových obchodů pro přehlednost a srovnání cen.

Kontaktní čočky Acuvue Oasys: popis, výhody a recenze

Kdo to dělá?

Objektivy "Akuvyu Oasis" vyrábí společnost Johnson Corporation Johnson v Irsku. Pro jejich vytvoření se používá speciální vlhkost obsahující substance "Senofilcon A", která se vyznačuje vlastnostmi hydrogel-silikonového materiálu. Díky tomu čočky dokonale projdou kyslíkem, který jim poskytuje úžasnou hladkost a zároveň vlhkost očí při nošení.

Popis

Hydraulické silikonové kontaktní čočky Acuvue Oasys jsou určeny pro nepřetržité 7denní nošení a dva týdny. Jsou vyráběny technologií HydraClear Plus, která předpokládá přítomnost hydratované složky v materiálu.

Nabízíme Vám stručný popis, který vám pomůže lépe porozumět praktickým schopnostem objektivů Acuvue Oasys:

  • průměr - 14 mm;
  • obsah vlhkosti - 38%;
  • poloměr hlavního zakřivení - 8,4 mm;
  • propustnost plynu - 147 Dk / t;
  • tok kyslíku - 96% (se zavřenýma očima) a 98% (s otevřenýma očima);
  • tloušťka ve středovém segmentu - 0,07 mm;
  • 96% blokáda UV-A paprsků a 100% UV-B.

Balení je obvykle 6 nebo 12 čoček. 6 čoček lze zakoupit za 990 rublů a 12 - za 2 200 rublů.

Výhody silikonových hydrogelových čoček

V souladu se specifikacemi deklarovanými výrobcem mají měkká kontaktní zařízení Acuvue Oasys mnoho pozitivních vlastností. Zde jsou některé z jejich výhod:

  1. CL mají ultralehký povrch, díky němuž víčka během blikání snadno klouzají. Tím je zabráněno únavě očí.
  2. Materiál kyslíku prochází volně. Vzhledem k tomu je pravděpodobnost hypoxie vyloučena, i když je osoba v místnosti s klimatizací nebo suchým vzduchem. Na stavu rohovky má tato nuance pozitivní účinek.
  3. V objektivech, o kterých uvažujeme, můžete klidně spát bez obav z poškození očí.
  4. Tloušťka čočky nepřekračuje 0,07 mm, takže výrobky, které zvažujeme, se při provozu prakticky necítí. Je to tato nuance, která poskytuje nádherný pocit pohodlí pro oči po celou dobu nošení.
  5. Kontaktní zařízení pro oči "Akuvyu Oasis" chrání orgány vidění před ultrafialovými paprsky, vlastní jeden z nejvyšších standardů na současném trhu L.
  6. Odstranění a nasazení těchto objektivů je snadné. Jsou vybaveny speciálním indikátorem, který svítí, když se osoba pokouší nainstalovat objektiv na nesprávnou stranu.

Funkce aplikace

Pokud se rozhodnete koupit objektivy "Acuview Oasis", měli byste si prostudovat specifičnost jejich použití:

  1. Manuál říká, že s rozšířeným použitím KL by měla být výměna za nový pár provedena za týden.
  2. Nejlepší je nosit během dne a vzlétnout před spaním.
  3. Pro čištění CL by měla být použita multifunkční řešení a pro pacienty s velmi citlivými zrakovými orgány jsou navrženy čistící systémy s peroxidem vodíku.
  4. Oční přípravky „Akuvyu Oasis“ jsou přiřazeny lidem, kteří pracují na počítači.

Nejlepší čočky rodiny "Acuview Oasis"

Nejúčinnější typy kontaktů pro oči rodiny Akuvyu Oasis mají následující vlastnosti: t

  • Acuvue Oasys s Hydraclear Plus. Technika Hydraclear umožňuje, aby čočky zůstaly vlhké a měkké po celý den. Tyto inovativní produkty se vyznačují nejvyšší úrovní ochrany proti ultrafialovým paprskům a maximální propustností plynů pro MCL.
  • Acuvue Oasys HydraLuxe. Tyto výrobky jsou vyrobeny ze speciálního materiálu - tiafilního silikonu. Díky němu mohou oči v těchto čočkách „dýchat“. Tato optika je také vybavena ultrafialovým filtrem, který zajišťuje 100% ochranu před UV zářením. Specifická technika Hydraluxe dává CL kvalitu slz - díky tomu se slzný film stane stabilním a sušení očí a únava zmizí i v důsledku extrémní fyzické námahy.
  • 1-denní Acuvue Moist. Tyto objektivy jsou považovány za jeden z prvotřídních MCL, navržených pro jednodenní nošení. Při jejich tvorbě se používá jedinečná technika „Lacreon“, díky které jsou oči garantovány od rána do večera. V jednom balení je 30 čoček a stojí 1490 rublů.

Mimochodem, všechny výše uvedené objektivy Acuvue Oasys po dobu 24 hodin lze nosit bez vzletu (jsou určeny pro jednodenní nošení).

Recenze

Četné recenze lidí, kteří zažili objektivy „Acuview Oasis“, svědčí o jejich vysoké účinnosti. Lidé píší, že byli spokojeni s pocity, které dávají tyto produkty. V nich oči nevyschnou a nedýchají volně. A jsou potěšeni, že nemusíte kupovat hydratační kapky, protože čočky mají působivé procento vlhkosti.

Pro mnoho, čočky “Acuview Oasis” se staly skutečným nalezením. Koneckonců skvěle korigují ostrost a jasnost vidění, zabraňují progresi krátkozrakosti a hyperopii. Někteří pacienti tvrdí, že po koupi optiky, o které uvažujeme, svět začal hrát s originálními barvami, jiní tvrdí, že je při nošení vůbec necítí.

Tyto čočky však mají také nevýhody. Někteří lidé si stěžují, že produkty někdy trhají - někdy přímo uprostřed, pak kolem okrajů. Přemýšlejí dokonce o přechodu na jiného výrobce. Před nákupem těchto objektivů si přečtěte recenze společnosti Acuvue Oasys.

Dva týdny na sobě čočky

Co jsou Acuvue Oasys s čočkami Hydraclear? Jedná se o hydrogel-silikonové produkty pro denní / flexibilní použití po dobu dvou týdnů nošení. Na rozdíl od každodenního použití lze tyto čočky nosit 14 dní. Se souhlasem oftalmologa a se správnou péčí můžete produkt používat nepřetržitě po dobu 6 dnů. Tyto objektivy se liší od ostatních v následujících kvalitách:

  • účinnost;
  • hygiena;
  • jednoduchá péče;
  • pohodlné používání;
  • ziskovost.

Tato optika se týká měkkých prostředků korekce vize. Je vhodný od prvního dne do konce života. Oční lékaři doporučují tyto čočky začátečníkům, protože s větší pravděpodobností pociťují nepohodlí v prvních týdnech používání čoček.

Během opotřebení se na povrchu čoček hromadí nečistoty a různé druhy bakterií. Tyto drobné kontaminanty lze snadno opláchnout běžným fyziologickým roztokem nebo peroxidovou kapalinou. S kontaminací proteinů je mnohem obtížnější bojovat. Tento problém však není znám majitelům dvoutýdenních čoček, protože nebezpečné množství bílkovinných nebo lipidových buněk nemá čas na povrchu výrobků po dobu 14 dnů.

Jedno balení Acuvue Oasys s optikou Hydraclear (24 čoček) stojí 3500 rublů.

Korekce astigmatismu

A k čemu jsou Acuvue Oasys pro čočky astigmatismu dobré? Jedná se o hydrogel-silikonové torické produkty určené k nápravě astigmatických aberací. Mají doporučenou plánovanou náhradní dobu 14 dní pro denní nošení a 1 týden pro prodloužení. Jsou vyrobeny společností Johnson Johnson Vision Care.

Tato optika má tyto výhody a vlastnosti:

  • Navrženo pro stabilní, jasnou vizi iv nejnepříznivějším prostředí (řízení auta v noci a práce na počítači) a výjimečné pohodlí.
  • Vždy se drží na správné pozici - ať už jedete autem nebo sportujete, sledujete televizi nebo pracujete v počítači - díky úžasné technologii ASD (Accelerated Stabilization Design), která používá přirozený tlak mrknutí očních víček, aby zachránila stabilní, jasnou viditelnosti a správné poloze čočky.
  • To poskytuje čtyři zóny stability a je velmi tenký na okrajích a tlustší ve středu. V důsledku toho je zachována výjimečná jasnost bez ohledu na fyzickou aktivitu a polohu hlavy.
  • Stabilizovaný ve většině případů do 1 minuty.

Tyto čočky mají nejvyšší stupeň ochrany proti UV záření ve srovnání se všemi kontaktními torickými měkkými čočkami, které jsou dnes na trhu. Prvotřídní UV filtr blokuje 96,1% UV-A paprsků, 100% UV-B paprsků.

Tato optika je kombinována s multifunkčními řešeními kompatibilními se silikonovými hydrogelovými čočkami. Je také doporučeno používat peroxidové systémy pro osoby s citlivýma očima.

Jednodenní čočky

Jaké jsou dobré čočky Acuvue Oasys 1 den s Hydraluxe? Jedná se o nejnovější jednodenní objektivy s technologií HydraLuxe. Jsou indikovány pro denní nošení, aby se korigovala refrakční ametropie (dalekozrakost a krátkozrakost). Mimochodem, již jsme je zmínili výše. Unikátní technologie poskytuje těmto objektivům vlastnosti slz, které stabilizují slzný film a zabraňují pocitu sucha a únavy očí s vysokým zrakovým zatížením.

Tyto produkty jsou nejlepší volbou pro ty, kteří pracují pro PC. Řešení v blistru je identické ve složení jako slza: dodá pohodlí a čerstvost nových čoček denně.

Co mohou dát?

Jednodenní objektivy Acuvue Oasys vám poskytnou:

  1. Bezkonkurenční komfort i v nepříznivých podmínkách a při práci na PC.
  2. Vysoký stupeň ochrany proti UV záření.
  3. Zdravé vidění a pohodlí s novými čočkami denně.
  4. Snadné nasazení a vzlétnutí.
  5. Unikátní technika HydraLuxe zvlhčuje čočky, snižuje tření, poskytuje nejvyšší propustnost kyslíku.

Jak se nosí?

Každý den používejte čisté a čerstvé jednodenní čočky Acuvue Oasys a večer je odstraňte a zlikvidujte. Tato optika je určena pro jednorázové použití a každodenní nošení (méně než 24 hodin ve stavu bdělosti).

Jednodenní čočky nejsou určeny pro použití s ​​dezinfekčními systémy nebo čističem kontaktních optik. Po kontaktu s nimi se mohou čočky zhoršit. Každý den začněte s novými čočkami.

Dokonce i začátečník zvládne Acuvue Oasys 1-denní demontáž a proces nasazení: pro snadnou manipulaci jsou čočky lehce tónované a opatřeny indikátorem, který indikuje, která čočka je otočena dovnitř.

Kontaktní čočky Acuvue Oasys: popis, výhody a recenze na Diet4Health.ru.

Náš život se skládá z každodenních maličkostí, které nějakým způsobem ovlivňují naši pohodu, náladu a produktivitu. Nedostatek spánku - bolest hlavy; pil kávu ke zlepšení situace a rozveselit - stal se podrážděný. Chci si všechno představit, ale nefunguje vůbec. Ano, a všude kolem, jak je ustanoveno, dávejte radu: lepek v chlebu - nepřicházejí, zabíjejte; čokoláda v kapse - přímá cesta ke ztrátě zubů. Shromažďujeme nejoblíbenější otázky o zdraví, výživě, nemocech a dáváme jim odpovědi, které umožní lepší pochopení toho, co je dobré pro zdraví.

Více Článků O Zánět Oka