Salony optiky Ikraft - recenze

Hlavní Zranění

Výroba Eykraft bodů

Společnost Aykraft nabízí výrobu a výběr čoček, rámů, slunečních brýlí, speciálních řešení a kapek. Zdrojové materiály dodávají dva známí světoví výrobci: Hammer je jedním z předních výrobců čoček v Evropě, Essilor je dědicem dvou velkých francouzských společností pro výrobu čoček a prostředků pro jejich zpracování.

Objektivy jsou obraceny moderním high-tech zařízením - digitálně ovládaným italským robotem - BISPHERA-XDD. Toto je jediné zařízení ve východní Evropě, které je za 55 sekund schopné brousit čočku pro jakýkoliv tvar rámu. Robot je schopen vzdáleně zpracovávat veškeré objednávky od kupujících z jiných měst a ukládat informace o práci prováděné v paměti. Z tohoto důvodu je záruka na všechny produkty Ikraft 5 let.

Služby Ikraft

Společnost Aykraft se zabývá výrobou čoček jakékoliv složitosti na základě předpisu vydaného lékařem nebo nositelnými brýlemi. Nabízeny jsou různé varianty bodů: astigmatické, s polymerními, skleněnými nebo plastovými čočkami s různým indexem lomu, se šroubovými, lesními nebo jinými rámy.

Opravy a výměna dílů se provádí na moderním vybavení. Aykraft nabízí výměnu matic, šroubů, rybářského vlasce, silikonové nosní vložky, vyrovnání rámů a instalaci upuštěných částí dekoru.

Existují dva způsoby, jak odstínit čočky: filtrování - tónování čočky o 10-20% v jakémkoliv odstínu, vytvoření gradientu - zbarvení čočky s plynulým přechodem z tmavého do světlého (shora dolů).

Ultrazvukové čištění objektivů vám umožní vrátit původní vzhled do brýlí a ušetřit tak nečistoty, skvrny v oblasti kontaktu mezi objektivem a ráfkem.

Pro organizace je nabízena služba pro výběr a výrobu brýlí pro práci v počítači.

Výběr bodů z Aykraftu

Společnost Aykraft Company je oponentem konceptu „bodů za hodinu“ a zastáncem individuálního přístupu k výběru rámů, objektivů. Pro výběr objektivů v každém obchodě Ikraft je k dispozici ordinace optometristy, která kontroluje úroveň vize, doporučuje a testuje optiku. Služba je zdarma. Zkušení konzultanti s dovednostmi stylistu jsou připraveni pomáhat při výběru ideálního tvaru a barvy rámu s ohledem na přání a vlastnosti tvaru obličeje zákazníka.

Kontaktujte nás

Hlavní sídlo v Moskvě:
142784, Rusko, Moskva, metro Yugo-Zapadnaya, Kievskoe shosse, 1, Business Park Rumyantsevo, budova A, str. 1, vchod 9, kancelář 609A.
Telefon: +7 (495) 775-55-54.

IKRAFT - Hrozná optika

Adresa: Moskva, Begovoy, Leningradská třída, 18

Webové stránky: www.spr.ru/site_go.php5?id_firm=126034amp;url=1, _blank

Autor: Anna Ivanová

Záporné strany

Už nikdy nepřijdu do Ikraftu. Nosím brýle od dětství. Když jsem se rozhodl objednat si další body pro sebe, přišel jsem do Ikraftu, a protože jsem si objednal body za 12 tisíc rublů, nebylo jasné, co. Rám se za měsíc rozpadl. Když jsem k nim přišel se stížností, moudře mi sdělili, že jsem na vině. Jedním slovem, není to noha v tomto „Ikraftu“, pokud jsou vaše nervy pro vás milé.

Pozitivní strany

Poznámky

2018-11-01 | Larisa Borodulina

Chcete-li přidat informace, přihlaste se prosím.

Recenze společnosti

Vylučující položky:
Slíbili, že v důsledku toho dají dárek k recenzi, myslím si, že je to ukazatel toho, co vlastně společnost je. Nebudu kupovat a nedoporučuji to nikomu, a je jich více než 200
Pozitivní aspekty:
Ne Více >>

Pozitivní aspekty:
Vysokoškolské vzdělávání, personální management. Vycvičený, společenský. Tatiana, tel.: 89202523075. Pro více informací >>

Vylučující položky:
Koupil jsem sluneční brýle značky Brik za 3 tuny. v dubnu 2012. Řekli, že mají výborné brýle a záruku, o rok později se po dvou měsících rozvrstvili, obrátili se k salonu, kde ho koupili, řekli, že mají vodu a slunce, a byli garantováni dva týdny. Teď jdu do jiného salonu. Více >>

Vylučující položky:
Objednal jsem si brýle v nákupním centru Triumfalny (ul. Vavilova), požádal jsem o výpadek proudu, ale tak, aby to bylo minimální. Výsledkem bylo, že sklenice byly téměř tmavé, požádaly o rastonaci, souhlasily a znovu je stmívaly. Když jsem se potřetí rozhodl, že se s nimi nezapojím, vzal jsem si brýle a odešel. Je škoda, že personál neposlouchá přání zákazníků a špatně se orientuje při výběru stupně ztmavnutí. Nebudu znovu kontaktovat tuto síť. Omlouvám se za nervy a peníze. Více >>

Vylučující položky:
Jako bývalý zaměstnanec Ikraftu vám mohu říci, že objednávání brýlí v této optice je nebezpečné! Všechny jejich domácí značky jsou levné čínské spotřební zboží! Klienti v brýlích při výrobě nesprávných čoček. Ikraft nemá právo psát předpisy. Vzhledem k tomu, že všichni optometristi jsou prostě vyřazeni ze základního zdravotnického vzdělávání (sestra sestry). Můžete pokračovat po dlouhou dobu. Zdravím panu Makarovovi. Více >>

Vylučující položky:
Pokud jste bez vzdělání a poprvé slyšíte slovo dioptrii, budete rukama roztrženi do icraftu! Úklidci, čističe, běžte tam! Inteligentní lidé se vzděláním, se bojí a vymírají. Je snazší trénovat neznalého, než přeškolit zkušeného člověka na melodii. Hrozné, chamtivé lidi se nestarají o svou společnost a její obraz, ale jen o sebe. Více >>

Vylučující položky:
Já, Melnichenok Vera Sergeevna, objednal si brýle ve společnosti Syzran ve vaší společnosti IKARAFT. Hlavní číslo zakázky 867000840 obdrželo a číslo dárku 867000841 ještě neobdrželo. Objednávka byla provedena 20. listopadu 2013. Odvolán telefonicky v Syzranu, odpověděl v božském způsobu. Prosím vás o pochopení, můj telefon: 89053003070. Více informací >>

Vylučující položky:
Pokud se chcete cítit v Poslanecké sněmovně, jděte sem! Tvář společnosti je tlustá teta v pletené natažené svetr, něco žvýkat. Neslušné a drsně komunikující. Pracuji v optickém oboru 8 let, zkušenosti v sítích a soukromých společnostech, ale poprvé jsem se s tím setkal. Je to škoda (zdá se, že společnost není v ratingu poslední. Dobrá přání majitelům - změňte svou „tvář“ v kanceláři. Pozdravy, Victoria. Více >>

Vylučující položky:
Brýle se rozbily po 2 týdnech. Dal jsem jim 3800 rublů. Odmítli mě změnit. Více >>

Vylučující položky:
V lékárně v nákupním centru "Aquarelle" v Shcherbince, práce nahoře, setkání se zákazníky v rozhovoru, poznamenejte si, že jsme mluvili hlasitě (nezdálo se, že jsme přišli do knihovny). Kompletní lhostejnost k zákazníkům, telefonování a klient bude čekat. Více >>

Vylučující položky:
Objednal jsem si brýle v optice Aykraft v Chitě, služba byla na nejvyšší úrovni, slíbili, že to do 3 dnů udělají. Výsledkem je, že každý den slibují, že zítra budou přesně dva týdny. Více >>

Vylučující položky:
Obecně jsem dostal peníze. Objednal jsem a zaplatil za kontaktní čočky iKraft. Přišel jsem ve stanovený čas, žádný obchod, žádné čočky. Obchod na ulici. Yesenin, 12 (Petrohrad). Může se s tím někdo setkat? Řekni mi, kde si mám stěžovat? Více >>

Vylučující položky:
Dobrý den! Nemohl jsem si vybrat správný region, je mi líto, ale musím říct. Chci se podělit o své zkušenosti. Č. 3443004304 IP Sokolov A.V. Kovrov, ul. Obj. Griboedova, 28. Objednala jsem si brýle 26. března 2017. Datum vydání: 10. března 2017. Už 7. března 2017 jsem potřebovala brýle. Souhlasil jsem s tím, že budu informován dne 7. 03. 2017 o tom, který proces doručení. Žádný hovor, žádná SMS. Přišel do obchodu strávil čas, řekl brýle na cestě. Na místě - vaše objednávka je ve fázi výroby. Přišel 10, 03, 2017, stejná odpověď, která ukazuje v cestě. Řekl jsem, že už nepotřebuji brýle, koupil jsem Detaily >>

Vylučující položky:
Koupil jsem na doporučení prodávajícího kontaktní čočky DAILIES TOTAL pro akci za rok 1990 p (30 kusů) namaloval všechno krásně (dobře, jako vždy). V důsledku toho jsem dostal nepohodlí a sucho a zarudnutí očí. Do této sítě už nepřijdu a na stránkách není žádná recenze, zřejmě existuje mnoho z nás nespokojených! Více >>

Vylučující položky:
Kvalita čočky, nebo spíše zpracování konců, není dobrá. Křivky, volné přizpůsobení ráfku. Polukhamský personál, který může pouze přijímat a zadávat objednávky, ale v podstatě nic nemůže odpovědět. Více >>

Vylučující položky:
Koupil sluneční brýle. Po půl hodině od nákupu jste opustili nákupní centrum. Dívka si oblékla brýle a uvědomila si, že jsou pro ni nepříjemné (osvětlení v obchodě bylo úplně jiné a hned to nebylo možné pochopit). Rozhodli jsme se vyjasnit možnost výměny nebo vracení bodů (v tu chvíli jsme se nemohli okamžitě vrátit do obchodu). Zavolali do obchodu - nebyli jsme ani nasloucháni až do konce a přeneseni do horké linky. Na hotline nemohl odborník srozumitelně odpovědět na otázku o možnosti směny / návratu. Jediné, co řekla, bylo "je to na prodejcích v obchodě, kde jste zboží zakoupili." Více >>

Vylučující položky:
08/20/2016 Iyakraft Shop č. 331 objednané brýle: OB Zen ráfek 1410-54 c 2. Upevňovací šrouby byly během jednoho roku dvakrát odšroubovány a sklo vypadlo. Výše plateb za body byla 6400,00. Tolik za vychvalovanou kvalitu! Více >>

Pozitivní aspekty:
Brýle jsem si koupil v optice počátkem července podle komplikovaného receptu, který byl vyroben na objednávku na jeden týden. Obvykle čočky s takovým astigmatismem činí asi měsíc. Velmi přátelský a profesionální personál. Dobrá volba rámů, našel skvělou možnost pro sebe! Pravda, v dárkových brýlích musela za čočky platit válec. Rám a montáž je pro akci opravdu volná! Radím všem. Více >>

Pozitivní aspekty:
A líbilo se mi salónové sooo! Malé a útulné))) Bylo to naopak v optice - je tu spousta rámů, ale nic není na výběr. ((Ale na Bajkonuru jsou všechny rámy perfektní! Koupil jsem si brýle a ty druhé jsem si vzal jako dárek. (((V důsledku toho se ukázalo, že je velmi rentabilní, zaplatil jsem 4200 za 2 páry! Jsem velmi spokojen s brýlemi s pah-pah :)) Více >>

Aykraft

Aykraft je lídrem na ruském trhu s optikou. Dnes jsou obchody Aykraft Optics otevřeny ve více než 100 městech Ruska. Charakteristickým rysem naší maloobchodní sítě je nový moderní formát služeb a vysoká úroveň služeb, široká škála rámů a slunečních brýlí, férové ​​ceny a propagační akce. Jedinečnou konkurenční výhodou společnosti Aikraft je systém All Inclusive: cena uvedená na cenovce je konečná a již zahrnuje ochranné vícevrstvé čočky, rámy a práci. Řada prodejen Aykraft Optics zahrnuje jak brýle vlastních značek, tak i známé světové značky: Ray-Ban, Vogue, Emporio Armani, Christian Dior, Max Mara, MaxCo, Polo, Tommy Hilfiger.

Ahoj všichni!
Vrátila se sem, aby poskytla zpětnou vazbu na své nové, milované objektivy Alcon.
Našel jsem je v obchodě s optikou Aykraft Optics. Mají v Moskvě několik obchodů. Dříve jsem z nich bral brýle (což se mi moc líbilo, ale čočky jsou více známé).
Zaměstnanci jsou velmi přátelští a vybízejí k výběru produktu, takže pokud se poprvé ocitnete na místě, jako je optika, nebude to pro vás problém.
Tak tady. Jedná se o vysoce kvalitní objektivy, které se velmi pohodlně nosí po celý den!
Velmi trpím suchýma očima, obvykle je velmi těžké nosit čočky, ale čočky této značky jsou pro mě velmi vhodné, protože mají dobrou vlhkost. Nasazení je velmi jednoduché, vzlétnutí je ještě jednodušší. Měkké čočky, tenké, sotva znatelné!
Jsou natřeny v měkkém modrém odstínu (v jiných, jako jsou všechny čočky), s nimiž lze snadno rozpoznat padlý objektiv.

Nabídl jsem testovací čočky několika přátelům se stejným problémem, doufám, že budou také potěšeni.
Doufám, že moje recenze byla pro vás užitečná))

Obchodní fórum

Optický salon "Aykraft"

alexandergor 14.9.2016

Chelentano76 - ahoj znovu!

Obrátil jsem se na vývojové oddělení, konkrétně na Natalii Kolobulinu, a všechno podrobně mi popsala. tak se neobtěžujte odpovědět.

Zaměstnanci IKRAFT se o vás osobně hovoří jako o mimořádně laskavém a slušném člověku a vůbec se vás nepokusili obviňovat z hanobení. detaily nemá smysl popisovat. ale podstatou je přesně to..

Je škoda, že se projevila taková negativní zkušenost se spoluprací a další obtíže, které máte s pronájmem pokoje.


Příspěvek byl editovánAlexandergor: 14. září 2016 - 14:33

famalyobramcevy 13. 1. 2017

MAA 15. 1. 2017

1) Plně potvrzuji!
2) v mém případě, částečně pravdivé, protože jsem mnohokrát vyjednával před podpisem smlouvy a měl jsem jen 2 pokuty 1) za prodej zboží jiných lidí 2) za použití jejich jména a značky po ukončení smlouvy. Ze smlouvy také odstranili ustanovení o tom, že jsem povinen odstoupit z nákupního centra, pokud se s nimi rozptýlím, ale pak se rozhodne změnit společnost LLC a uzavřít smlouvu s novým LLC na stejném místě a pracovat v novém místě.
3) Posílají milovníky do všech odpadků s fakturou k zaplacení - zde, jak jsem si dal, jsem často udělal všechny zbytečné vrácení zaslané dodavateli za to, že neexistují žádné sankce)
4) 1900 v Moskvě 1200 v regionech Marginality v tomto segmentu pro vás bude malý nákup změní 620 rublů s čočkami a budete prodávat za 1200 zvážit sami.
5) kdokoli to má, to vše závisí na místě, a ne na icraft a být v dobrém místě optika s jakýmkoliv jménem to bude vydělávat peníze a pak malý počet zákazníků, kteří budou přesně IKRAFT ne více než zákazníci, kteří jsou přesně z ABSENCE NORMÁLNÍ SORTIMENT PŘÍSLUŠENSTVÍ, čočky A T, D, ZÍSKÁ BEZ NÁKUPU.

.
Dobrý den
Rozešli jste se s aykraftom s minimálními ztrátami?

famalyobramcevy 01 2 2017

vickaK 10 úno 2017

Také zájem o franchisovou optiku. Zvažte různé možnosti. Hodně píšou o Aykraftu a dobré a špatné. A kdo se dostal ke skutečným pokutám a byly případy, které se dostaly k soudu? A pak existuje mnoho výkřiků, budeme vděčni za jakoukoliv odpověď předem.

Soudě podle toho, co jsem zde četl, je lepší nemít případy s Aykraftem.

babyk 29. května 2017

Obecně platí, zda se rozhodnete, zda budete s touto chudou společností, nebo ne, po 8 měsících práce s aykraftem jsem převálcoval a ukončil smlouvu MOJE OSOBNÍ STANOVISKO - CHARLATANTY. Můžu poukázat na to, co si pamatuji po 3 měsících od ukončení

1) všechny budoucí franšízy (což bude stále velmi mnoho navzdory všem těmto negativním hodnocením), pochopit, že všechny všechny akcie budou na vaše náklady, to znamená, že jste si od nich koupili opalovací krém (pozn. BOUGHT a ne na prodej!) a o týden později, na samém začátku léta, měli podíl -50% z ceny, pak zvážili moji marnost, měl jsem maximálně 100% podvádění. Ani jeden podíl na snížení ceny jim neuhradí JEN JSOU RIZIKY ZE VAŠÍ ČÁSTI ZISKU.

2) PAMATUJTE, ŽE JE V PLÁNU NÁVRATŮ DOBRÁ OPTIKA, ALE TO NEJSOU TAK, ŽE JSOU ICAFT A POKUD JE MÍSTO DOBRÉ a bez iKraftu se budete také dobře činit!

3) úhrada reklamy - smích smích smích smích, 50%, co říkají - po podpisu smlouvy to bude až 50% a klíčovým slovem je TO.

4) objev. první Sberbank už dávno nepřipsal (pro otevření úvěrů) otevření se alespoň 1800000-2000000 na otázku, jak je odpověď tak dobře, je to vždycky tak. Pouze za otevření Ikraftu obdržíte účty za cca 1600000 (zdravotnické vybavení, plnění zboží, 100 000 vkladů za ně (které nejsou uvedeny nikde v franšízové ​​reklamě, pouze vy čekáte na nesouhlas ve smlouvě) a pokud také používáte kontakty, které vám poskytnou bude dávat pro výrobu značky bannery bannery, atd. pak ceny těchto společností bude oh oh oh, obvyklé banner s nápisem brzy otevření jejich typ dobré společnosti stojí 24 tr jsem udělal za 4,5 tr)

5) chválil každodenní poradenství v otázkách ALL, čtvrtletní školení osobního manažera a tak dále - takový klobouk, od otevření obchodu jsem neměl nikoho, i když jsme nejen ústně požádali, ale také v oficiálním dopise vedoucímu oddělení a tomuto manažerovi (Rutskaya Oksana) slib oficiálně odpověděl, že v blízké budoucnosti pro nás byl samotný gen. Přijde ředitel

6) Reklama - kromě rozložení pro tisk a zveřejňování informací na vašich webových stránkách, od vás neočekávejte nic víc, vy jste alespoň viděli nebo slyšeli reklamy svých vlastních obchodů nebo sítí v televizi nebo v rádiu. mají naprostou většinu v osobních prodejnách na fasádách obchodního centra. Hostitel otevření bude nabídnuta k vám, bude jim řečeno, že budou ospravedlněny třikrát přesně, přizvali, provedli, výnosy jsou obyčejné, manažer odpověděl jako v žertu - no, nemohl jsem, nemohl jsem! Mám na skladě a příklady nestydaté hrubosti od kurátorů poté, co je uvedl jako hlavní prostředek.

7) obsah zboží je něco, jít do svých osobních obchodů a vidět přítomnost kontaktní čočky, kapky ready-made brýle, atd., A tak s největší pravděpodobností nebude mít to. Strávil jsem 4 měsíce bez brýlí v týdenním pořadí těchto bodů na djustory (buggy program, který vám bude prodávat za 81 tr, když se otevře, a oni vám nedají práva na program, licence, atd., Ale jednoduše si jej stáhněte z flash disku den před otevřením)

Dokončím svůj příběh, a tak jsem zabil spoustu času pro tuto společnost a ti, kteří nejsou přesvědčeni, aby darovali své peníze, se nestanou méně, jako lidé jako KOSTIK RUTSKAYA a jiní vědí, jak vám po podpisu dohody s touto společností poskytnout růžovou vyhlídku na pohodlný život. společnosti.

Byly zkušenosti s aykraftomem. Nikomu to nedoporučuji. Kromě výše uvedeného, ​​což je absolutní pravda, stále se dostanete na ukázky ukázek, které budou ležet ve vašem obchodě. Při otevírání manažerů nalejeme do uší, že vše, co vám leží, je jako vzorek. Když se však rozhodnete smlouvu ukončit a vrátit vzorky, iKraft si vyzvedne svou provizi a rozhodne, že všechny vzorky jsou poškozené, naleznou škrábance a budete požádáni o vrácení pouze 20-30% peněz, které jste za ně zaplatili..

Jakmile se rozhodnete s nimi spojit, všichni manažeři okamžitě zmizí a už s vámi nebudou v kontaktu. Váš vklad na 100 000 p se vrátíte na dlouhou dobu.

Objektivy Aiko, které se prodávají jako prémiové japonské - to je jen solidní podvod. Najděte na internetu SUKSUNSKOE OPTICAL A MECHANICAL PLANT a na záložce Products, brýle s korekčním efektem najdete vše o povlaku aiko.

Viktorovna 04.9.2017

Byly zkušenosti s aykraftomem. Nikomu to nedoporučuji. Kromě výše uvedeného, ​​což je absolutní pravda, stále se dostanete na ukázky ukázek, které budou ležet ve vašem obchodě. Při otevírání manažerů nalejeme do uší, že vše, co vám leží, je jako vzorek. Když se však rozhodnete smlouvu ukončit a vrátit vzorky, iKraft si vyzvedne svou provizi a rozhodne, že všechny vzorky jsou poškozené, naleznou škrábance a budete požádáni o vrácení pouze 20-30% peněz, které jste za ně zaplatili..
Jakmile se rozhodnete s nimi spojit, všichni manažeři okamžitě zmizí a už s vámi nebudou v kontaktu. Váš vklad na 100 000 p se vrátíte na dlouhou dobu.
Objektivy Aiko, které se prodávají jako prémiové japonské - to je jen solidní podvod. Najděte na internetu SUKSUNSKOE OPTICAL A MECHANICAL PLANT a na záložce Products, brýle s korekčním efektem najdete vše o povlaku aiko.

Přepnuli jste se na jinou franšízu nebo pracujete samostatně?
Vklad se však vrátil? Předtím, než jim bylo podáno více než 30%?

Aykraft optika - recenze

Aykraft

Aykraft Optics je jedinou společností v CIS, která může nabídnout sklenice, jejichž čočky jsou otočeny průmyslovým digitálně řízeným robotem s BISPHERA-XDD italskou společností MEISYSTEM. To umožňuje individuální přístup ke každému klientovi. Než zadáte objednávku v obchodě, můžete projít testem počítačového vidění.

Tato společnost je také unikátní tím, že poskytuje pětiletou záruku na všechny produkty. Tam si můžete objednat brýle pro korekci zraku, sluneční brýle, stejně jako objektivy a všechny druhy příslušenství. Aykraft má webovou stránku, kde je kromě informací o nabízených modelech také sekce věnovaná značkám vyrábějícím brýlové obruby a také archiv novinek o různých slevách a akcích. V sekci „Encyklopedie“ jsou k dispozici informační články o optice a ochraně očí, on-line testy.

Základním principem firmy Aykraft Optics je pozitivní pohled na svět, poctivost a tvrdá práce. Flexibilní cenová politika je určena pro zákazníky všech úrovní pohody. Na našich stránkách najdete nejen informace o Ikraftu, ale také si můžete přečíst recenze zákazníků.

Optika Aycraftu

Chcete-li zanechat hodnocení, zaregistrujte se.
Trvá to méně než 1 minutu.

Koupil jsem sluneční brýle, rám se rozpadl na druhý den. Ukazuje se, že se nosí i na čele, v teple. Tam byla komunikace s manažerem, tam je záznam. Alogické nesmysly. Pokusím se někde vyložit. Ale v krátkosti.. Byl jsem v Turecku, na slunci 37, dal jsem ho na čelo ve stínu, pak jsem se rozhodl nosit ho v očích, ráfek praskl na 3 místech. Navíc se ani neroztrhla, ale zhroutila se, jako by byla vyrobena z plastelíny. V Ikraftu říkali, že na čelo nemůžete nosit brýle (dobře, chápu, že miláčky jsou natažené), ale takové věci jsou zarámované. Také podle názoru manažera a v teple sluneční brýle nestojí za to nosit. Taková věc.

Volba zde je obrovská pro každou peněženku, existují možnosti od světově známých značek. Před objednáním je zdarma test zraku. S cenami navigace je velmi pohodlné. Částka na cenovce již zahrnuje náklady na objektivy a další práci. Síť poboček je velmi velká, je zde mnoho obchodů, nacházejí se ve všech velkých nákupních centrech.
Aykraft poskytuje celou škálu služeb včetně servisu. Oprava rámu po silném pádu, provedená za den. Pokud se odhalí tovární sňatek, pak se vše udělá zdarma. Potvrzení označuje číslo objednávky. Na něm můžete sledovat stupeň připravenosti objednávky. A ze salónu zavolajte zprávu, že můžete vyzvednout brýle.
Obchodní pokoje jsou prostorné a s dobrým osvětlením, existuje mnoho zrcadel, které vám umožní vidět sami z jakéhokoli úhlu. Všechny body jsou garantovány po dobu 6 měsíců, platné od data vystavení. Prodejní konzultanti jsou normální, chápou předmět a pomáhají vybrat rám, který je vhodný pro typ a barvu obličeje. Pro stálé zákazníky z nějakého důvodu ještě neudělali normální věrnostní program.

Recenze

iCraft franšízových partnerů

Alexander Ivanov, Ufa

V roce 2013 jsem přemýšlel o zahájení podnikání v rámci franšízového programu. Hlavními kritérii byla výše počáteční investice a doba návratnosti. Z uvažovaných návrhů se zdálo, že franšíza Ikraftovy optiky je optimální. Příjezdem na výstavu jsem osobně promluvil se zástupci sítě a rozhodl se spolupracovat. Úspěšné spuštění prvního obchodu, během roku otevřel další dva, které pracují dodnes. Mimochodem, při otevírání každého obchodu odchází zástupce společnosti, který pomáhá organizovat proces a podporuje ho v prvních dnech práce.

Díky rámcům vlastní produkce je sortiment prodejny exkluzivní a neopakuje se v žádné z optik města (na rozdíl od optiků, kteří podporují řadu veřejně dostupných dodavatelů). Z mé strany pravidelně pracuji na podpoře prodejen a kvality služeb. Pro pomoc v těchto otázkách a doporučeních se můžete vždy obrátit na specialisty oddělení podpory franšízy. Chci říci, že obchodní model funguje, a pokud budete mít své obchody, získáte pozitivní výsledky.

IP Skulnykh Irina Sergeevna, šikovný Denis Nikolaevich

Než jsem začal podnikat, pracoval jsem dlouhodobě jako finanční analytik v jedné z komerčních bank a dlouho jsem přemýšlel o založení své společnosti - hledal jsem něco vhodného, ​​něco, co by bylo zajímavé, aby to prospělo lidem. Když jsme tedy narazili na internetovou stránku Ikraft, téměř okamžitě jsme se rozhodli obrátit se na ni. Objevil se tedy náš první bod v Ikraft optickém salonu a můj sen, aby se moje firma stala skutečností.

Optika - jedna z nejslibnějších oblastí činnosti. V tuto chvíli jsme navíc otevřeli obchod s obuví a klenotnictví, ale optika zůstává nákladově nejefektivnější. S jistotou se díváme do budoucna, protože na rozdíl od maloobchodu, který bude brzy zcela online, zůstanou optické obchody zachovány. Koneckonců, s cílem vyzvednout brýle, musíte se poradit s lékařem, přesný test zraku. To nelze provést v internetovém obchodě.

Lilia, hlavní účetní společnosti Ikraft Salon pro franchise Nyagan

S Aykraftem jsme začali pracovat loni. A docela dobře nás tato společnost vedla k objevu. Velmi dobrá příprava, bez poruch, dodání zboží, školení našich prodejců. Všichni byli šťastní a všichni byli špičkou

Podívejte se na video

Pavel, majitel salónů „Ikraft“ ve franchise, Stupino, Serpukhov, Čechov, Moskevská oblast

Docela zajímavé podnikání, je to velmi technologické, a docela ziskové... Sortiment, který poskytuje společnosti Aykraft, zcela exkluzivní, kvalitní zpracování bodů, reklamní podpora, kvalifikovaní manažeři.nbsp

Podívejte se na video

majitel salónu „Aykraft Optics“ pro franchisu ve městě Yelets

Dlouho jsem si vybral povolení, ale v tomto byznysu jsem se zastavil, protože je transparentní. Nejdůležitější věcí je, že se jedná o volný výklenek, který je třeba vyvíjet

Podívejte se na video

vlastníkem franšízy Aykraft Optics v Blagoveshchensku

S Aykraftem pracujeme 4 roky. Během těchto 4 let byly otevřeny 4 optické salóny v různých městech Dálného východu: Chabarovsk, Blagoveshchensk, Belogorsk, Birobidzhan.nbsp

Podívejte se na video

vlastníkem franšízy Aykraft Optics v Tyumenu

Byl jsem zaměstnancem Sberbank a vydal jsem určitý počet úvěrů na různé koncese v rámci programu Business Start. Nejoptimálnější variantou investic a příjmů byla „Aykraft“

Podívejte se na video

Rinat, majitel salónů Ikraft ve franšíze, Votkinsk, Sarapul, Elabuga

Ikraft jsme si vybrali před rokem. Během tohoto období jsme otevřeli tři obchody. Tento podnik nabízí pro nás nejvýhodnější podmínky. Dosud můžeme s jistotou říci, že Aykraft splňuje všechny uvedené podmínky spolupráce.

Aykraft

2 doporučuji práci ve společnosti.

6 nedoporučuje společnost pro zaměstnání.

Foto kanceláře

Přetáhněte fotografie do tohoto okna nebo vyberte soubory.

Recenze podniku Ikraft

Ten, kdo jsem

Co lze zlepšit:

Sliby sirén lákají k práci pro ně, diktované jejich osobní motivací a v rozporu se skutečností o 30%, pokud to říká o z.p. a, ale 99%, pokud se jedná o pracovní podmínky. V salonech jsou obyčejní otroci dost adekvátní a lidé, kteří se ocitají v obtížné životní situaci, jsou zpravidla utlačováni svými nadřízenými jednotkami, což znamená, že čím vyšší jsou náklady, tím selektivnější jsou. jsou Díky Bohu, že máte štěstí s administrátorem, ale podle mého názoru se všichni dostali z normálu, odešli v malé kapce „moci“. Jejich teritoriální manažeři, kteří zřídka sestupují z nebe, ukazují na otroky, a pokud sestupují, vykazují nejvyšší druh pokrytectví, projevují se jako adekvátní osoby, ale spojují informace a nespokojenost se správci. Oni "v pořádku" všechno bez rozdílu, posílání zaměstnanců ke studiu nemají zájem o tom, jaký den by bylo pohodlnější, protože otroci nemají vlastní podnikání. Biometrické senzory pro vstup a výstup ?! Co jsi, CIA. Ten pocit je jako společnost vlastněná někým bývalým. Tato postava se nyní odehrává u zaměstnanců a ukazuje, že nestačí, aby lidský vztah byl člověk, ale člověk musí mít moc nebo sílu. Navíc, jak bylo řečeno v jednom z velmi pravdivých recenzí, zřejmě miluje americké komedie o kancelářích, protože jdou do firemních večírků se svým mocným a shnilým týmem, pořádají ve stylu těchto komedií párty, s hostujícími hvězdami, darují plazmu sobě a všemu v tom duchu. A to je za peníze „pokutovaných zaměstnanců“, kterým byly na čepicích a šátcích dány klobouky a šály, které byly přizpůsobeny pro pocity z ochlupení na ohanbí, což zřejmě donutilo pracovníky kanceláře, aby je odevzdali. Mimochodem, v kanceláři, tam to pro mého soudruha nepomohlo, díky Bohu, přestaň, což udělám brzy. Takže tento přítel všem řekl. O ratry a vypovězení už bylo řečeno dost, řeknu vám, že dívky pracující v tomto blázinci, díky Bohu, se necítily pro sebe. Nedávno jsem zde pracovala a doufala v zlepšení, ale nebylo by to lepší. Společnost je silně v dluhu a úvěru, ale není připravena ušetřit na sobě, pouze na zaměstnance hodnosti a souboru, nyní i umístění, které sledují! Lidé, prosím vás, ze srdce, nepokoušejte se sem dostat! Pozitivní zpětná vazba linden! To není společnost, je to taková mini-armáda se všemi projevy přetěžování!

Optik

Bílé mzdy. Tam je možnost práce na částečný úvazek, kde chcete vzít. Pracuji nedávno, tým je dobrý a manažer je také hodný. Pokud jde o "pokuty", mohu říci následující, po celou dobu jsem obdržel "pokutu" 250 rublů, a to byla moje vlastní chyba, protože jsem nekontroloval cenovky. Pokud jste odpovědný přístup k práci, pak se není čeho bát.

Co lze zlepšit:

Zpočátku měla problémy se studiem programu.

Správce

Obecně je vše přijatelné, hlavní oficiální s / n (Pro mě je důležité, každý rok žádám o daňové odpočty). Nejvíc ze všeho se mi tým líbí, vzájemně se podporujeme. Pracuji více než tři roky, loni jsme se přestěhovali do nové kanceláře. Pravidelně jsou svátky. Nedávno tam byla velká párty v kanceláři, a občas všechny druhy vybavení (jablka, mandarinky nebo medu příležitostně). Dárky pro nový rok, 8. března jako obvykle.

Co lze zlepšit:

Obecně, samozřejmě, musí být respektována disciplína a musí být uvedena na biosenzoru. Neexistuje žádné jídlo zdarma, káva byla dříve zdarma, nyní 10 rublů skla.

optometristou

Pros: Bílý sn. Bylo zajímavé vyzkoušet se v této oblasti. Je možné pracovat na 0,5 sazby, výběr směn, když je vhodné vydělat peníze navíc. V tomto případě se však prémie a% vypočítávají méně.

Co lze zlepšit: Jsem vzděláním, jsem slíbili lékařskou inscenaci - nic takového. Marně strávil na nich půl roku. Optometristou může být každý, kdo je vyškolen. O "pokutách" je pravda. Falešné kamery - vyměnili boty 10 minut před koncem pracovního dne do nečerných bot - šly více než 5 minut. Není správně zvednuta dioptrická korekce. A nikdo se nestará o to, aby se lidé z práce večer vraceli domů s unavenýma očima, aby si objednali brýle, a pak si objednali, a brýle jsou velmi silné / slabé. Změna optometristou. A také, když zaměstnanec odejde z osobních důvodů, jejich manažeři jsou odečteni 5k z RFP. Budete proto přesvědčeni, abyste zůstali.

Optik

Co lze zlepšit: Přišel jsem na první rozhovor, složil test, řekl, že zavolá zpět (pracoval jsem tehdy na jiném místě). O den později zavolali, řekli, že berou, můžu přestat. Pondělí začne školení, mimochodem zaplaceno. Opustil jsem se, přišel jsem v pondělí na "trénink" a tady pokračování testování, v důsledku čehož jsem nebyl vzat! A už jsem opustil svou jinou práci! No, jak se to s touto společností týká? Můj názor na lidi tam nevidí, vidí pouze nástroje na vydělávání peněz.

Optik

Pros: Bílý sn. Žádné další výhody!

Co lze zlepšit: Je mi moc líto, že jsem přišel do práce ve federální síti. Nečekal jsem, že tu uvidím tolik farmy. Postoj vůči zaměstnancům je hrozný. Neustálý dohled, odposlech, kontrola. Čisté lži.

Mistře

Pros: Zařízení na TC.

Co lze zlepšit: Odmítnutí manažerů. Nedoporučuji, abyste šli do iKraftu, je zde hrozný postoj vůči zaměstnancům, zpoždění mzdy, pokuty, podvody od kolegů, kradou všechno, mohou dokonce krást oběd.

Spy

Co lze zlepšit:

Leží ve volných pracovních místech s platem. V rozhovoru ještě více lhát. Plné pokut za všechno, co můžete. Lékaři a poradci: Nejhorší podmínky pro poradce a lékaře, ani přemýšlet o tom, jít do tohoto pekla. Z kabiny na 6 minut místo 5? Pokuta 500 rublů. Nikdo se nestará o to, aby toaleta měla frontu nebo jste měli průjem. Každou minutu zpoždění je asi 50 rublů + -. Pozdě 2 hodiny? Spočítejte se. A spoustu pokut za "křivky" cenovky, za selhání testů nákupy, pro zákazníka hejna, atd., Atd. Skladovatelé. Skladovatelé běží jako potápějící se loď. + Sankce za každou minutu pozdě. Masters / collectors a kontrola objednávek (dále jen QC). Mistři a OCC mají obrovské množství práce za plat 25 tr, zatímco odpočítávají za manželství, a protože nikdo nechce platit za manželství, každý se bude snažit nahradit sebe. Plus kancelář plněná kamerami, takže budete monitorováni 24/7 a pokud se vám něco nelíbí, pak pokutu. Manželský systém je následující: pán provede rozkaz, pak pečlivě (téměř s lupou) zkontroluje OKK. Zkouška je velmi dobrá, takže každé malé manželství a nevlastní manželství je také zaznamenáno a obviňováno na vás. Pokud jste náhodou udělali manželství (a obvykle se stane náhodou), nikdo se nestará, psát vám a OCC neprojde takovou objednávkou (například: mikroskopický škrábanec, čočka trochu stagnuje, čočka padá z ráfku s průměrným tlakem na něj, mikrodisky). Pokud si OCC něco nevšimne a odešle do salonu, pak se od tohoto okamžiku stává ověřovatelem pachatelem manželství (i když je zřejmé, že to mistr udělal). Po OCC je objednávka kontrolována konzultanty, pokud konzultant něco najde, pak všechny čočky + dodání objednávky (např. Moskva-Vladivostok) hradí ten, kdo zkontroloval objednávku velitele. To je důvod, proč OCC kontroluje všechny objednávky jako pejsky. Zaměstnanci salonu nebo OCC však mohou obvinit někoho jiného. Například, při kontrole OCC může poškrábat čočku a obviňovat vše na pána, nikdo nebude rozumět. A zaměstnanec optického salonu, který přijal objednávku a omylem s ním při inspekci něco udělal, může vinit vše na OCC, říkají, že takovou objednávku poslali. Srážky pro objektivy / rámečky, i když za velkoobchodní ceny, ale ceny nejsou malé a někdy lidé mají několik tisíc poplatků za manželství. Někteří zaměstnanci v dluhu společnosti sedí kvůli manželství a nemohou ani skončit, jinak budou muset pracovat zdarma, aby kryli škody. Dluhy se hromadí, protože nemohou odečíst náklady na manželství z platu, pouze z bonusové části, a bonusová část je buď nepřítomná nebo tak malá (2-3 tr), že nestačí pokrýt manželství.

optometristou

Pros: Bílé mzdy

Co lze zlepšit: Práce je nervózní, aktuální problémy nejsou řešeny ani se zaměstnanci, ani s klienty. Konstantní zpracování do takové míry, že sn již není potřeba. A s oceněním / Uonusa neustálým zmatkem - nečekejte na odpověď, proč je méně platů. Je snazší odejít hned, než na oplátku získat spoustu ora z kanceláře

Podívejte se na budoucnost s Aykraft Optikal

Společnost Aykraft Optik New York je ruský výrobce brýlových čoček, používá automatizovaný způsob práce. Charakteristickým rysem společnosti je použití robota - instalace, která obrací materiál čočky, v důsledku čehož lze dosáhnout maximální přesnosti a bezpečnosti výsledného objektivu.

Výhody společnosti oproti konkurentům

· Použití digitálního softwaru;

· Implementace výrobní technologie firmy MEISYSTEM (Itálie);

Vytvoření dvojice objektivů trvá méně než jednu minutu.

• Objektivy jsou otočeny v přesné shodě s každým rámcem vybraným klientem;

· V pracovních materiálech takových evropských značek, jako jsou AIKO, Essilor, Hammer.

Společnost Aykraft Optik New York dává prioritu společnosti k uspokojení přání svých zákazníků.

Reprezentativní kanceláře společnosti zvyšují svůj počet v Rusku téměř každý měsíc, v důsledku čehož je zřejmé, že je třeba rozšířit počet zaměstnanců v několika městech v Rusku. Stále rostoucí prodejce Aykraft Optikal New York vám umožňuje využít příležitost získat práci ve společnosti všem zájemcům. Posouzení reálných pracovníků v počtu zaměstnanců společnosti pomůže orientovat se ve všech složitostech pracovního procesu v rámci existující organizační struktury.

Optika Aycraftu

Společnost AIKRAFT OPTICS je lídrem ruského trhu s optikou. Dnes jsou optici IKRAFT otevřeni ve více než 100 městech Ruské federace. Nový moderní formát služeb a vysoká úroveň služeb, široká škála rámů a slunečních brýlí, férové ​​ceny a propagační akce jsou snad odlišujícími rysy naší maloobchodní sítě. Jedinečné konkurenční výhody AIKRAFT OPTICS jsou 5letá záruka na brýle a jediná výroba robotických brýlí v Rusku. Významnou část sortimentu rámů a brýlí představují evropské značkové značky.

1. PRACOVNÍ PLÁN: - 2/2. Naplánujte si to předem, aniž byste se zeptali na svůj názor. pokud potřebujete něco naléhavého na pracovní den nebo nějaký žal, atd. atd. čas volna bude dán, ale pouze za to musíte (en) najít náhradu za tento den a pak pracovat dva dny v jiných obchodech (není dost pracovníků...) Optometrist pracuje 11 hodin (přijde o 15 minut dříve, není jasné, pro jaké účely), prodávající -kassir 12 hodin (přijít půl hodiny dříve, odjezd minut 10-15 později, proč číst dále).
2. VNĚJŠÍ DEN SELLER-CASHIER (PC) a OPTOMETRIST (O):
a) vystoupit maximálně 10 minut (jinak dobře, ale alespoň průjem, který si vyzkoušíte)
BĚHEM DNE MŮŽETE ZACHOVAT UMÍSTĚNÍ NA MAXIMÁLNĚ 30 MINUT, KTERÝM JE ZMĚNA ZAČÁTEK 12 HODIN. (V této době byste měli mít čas jít na fyziologické potřeby a hrůzu, pokud je toaleta daleko od zásuvky, vše, co nemělo čas dělat v kbelíku.)
OBCHOD POUZE NA ÚZEMÍ BODU A V DOBĚ, KTERÉ NEMÁ NÁVŠTĚVNÍCI.
b) vstup a výstup otisku prstu... (pokuta jinak)
c) v dopoledních hodinách přepočítat všechno zboží, vložit do účtu, podepsat (jinak pokutu), ve večerních hodinách také přepočítat, podepsat (jinak dobře znovu)
g) zavřete místnost, kde je zadní místnost (jinak pokuta -500r)
e) za cenovku nesprávné nebo zažloutlé od jasného a škodlivého osvětlení, také pokutu 100 rublů na zaměstnance (musíte změnit dvakrát měsíčně). V tomto světle mají všichni zaměstnanci ve večerních hodinách červené a bolestivé oči (všimněte si, že přijdete večer). Mnoho z nich zničilo zrak...
e) jíst ve volném čase od návštěvníků
g) pokud na ceníku není obraz - pokuta je -100 rublů,
h) dvojitá cenovka - pokuta - 100 rublů
i) mimo tvar oblečený - v pořádku
d) špinavý župan - v pořádku
k) neprošel Cache 50r pokutu, prošel cenu 500r.
l) pozdní - 10p trest - 1 minuta (i když možná více, nikdy nebylo pozdě)
m) obrovské množství papírů a akcí - jakákoliv chyba - v pořádku
3. ZP = OKDAD + BONUSES 128r / hod. - prodávající, 138r / hod (13% musí být odečteno)
Není známo, jak je nemocenský seznam placen, ale pokud je za měsíc zpracováno méně než 14 směn, pak nebudou žádné bonusy - jen holý plat, tzn. pokud onemocníte týden, pak budete pracovat pouze za mzdy nebo vydělávat peníze a pracovat 3/1 (je zakázáno pracovat více).
3. BONUSY - všechny obchody jsou různé - v závislosti na terénu: pokud je propustnost velká, pak dostanete méně bonusů za stejnou práci... (za účelem vyrovnání příjmů). V průměru to dopadá z 5 000 (ve špatných měsících) - 25 000 (je třeba pluh jako kůň s částečnými úvazky) měsíčně.
4. Všechny bonusy získané za směnu jsou rozděleny na ty, kteří pracují v obchodě v daný den. Ale pouze optometrist dostane pokutu za změnu...
5. OPTOMETRIST (SEPARATELY) BONUSY A POKUTY: jak je známo v obchodech, je zde spousta neadekvátních lidí... mnoho z nich spadá pod pilulky (například do důchodu) s vředy, po jednom dni v počítači atd. To vše má vliv na vizi, a proto se vize může změnit dříve, než člověk přijde na objednávku, aby se vyjasnily všechny tyto nuance (o), což není realistické a někdy dokonce neetické. Pokud alespoň něco takového člověk nemá rád, bude to nepohodlí, má právo (podle pravidel společnosti) předělat čočky. VŽDY VE VŠECH STORÁCH VÁŽÍ TABLET O TAKOVÉM PRODUKTU NEJSOU PODLE PRÁVNÍHO ZÁPISU. Samozřejmě, že všechny změny musí někdo zaplatit a samozřejmě to bude OPTOMETRIST. V průměru pracovníci dostávají 200 až 250 rublů na objednávku (existují obchody, kde 70 rublů za směnu je novým trendem při objednávání bodů za 900 rublů, jen prarodiče milují, jejichž oči přeskočí jako klokana) na směnu (pokud existují 2 zaměstnanci, pak 100 125 (respektive 35 p / (900r objednávek)) a bez ohledu na to, jaký druh objektivu je (volba - barva, fotochrom, nerozbitný, jemný... PRO VOLITELNÉ PLATBY 70P NA VŠE), BUTT FIXTURE pro změnu je 250 pro barevné, 500 pro obyčejné s vícevrstvým... a až 10.000 pro drahé objektivy, zatímco příjmy se nemění a zůstávají centy, proto vydělávat Jsem penny, které riskujete, že ztratíte polovinu platu kvůli skutečnosti, že klient to chce.
6. Pokud žádáte o zaměstnání, neříkají, že za první měsíc nedostanete bonusy ani za poslední měsíc, kdy skončíte.
7. VACATION je dána pouze tehdy, je-li to pro ně vhodné a není možné jej převést. Můžete odmítnout, ale nebudete dostávat peníze, nebo jen když jste vystřeleni, ale není známo, kolik lidí bude chtít od vás odstoupit při střelbě, takže nemusíte dostat nic...
8. Kolektiv jako celek je dobrý - je to škoda, že jen velmi často se mění, šéfové jsou většinou slabozrakí lidé, nebo se o to nestarají. Mají také plat, levný 1. Co se můžu zeptat správce 3-7 obchodů, který se nosí celý den v obchodech a v kanceláři (m. RUMYANTSEVO) s platem 30000-35000r / mas. Je to pro ně škoda... a jen to, že... Vyrazí pro všechny a všechny, a všechny pokuty z obchodů jsou shrnuty (7 obchodů mezipaměti neprošlo - pokuta 7 * 500 = 3500r atd.)
9. Krádeže - odměny zaměstnanců ve výši 100%. Ukradli Ray Ban na 16000 rublů - zaplatili... Navíc je snazší ukrást dva lidi, aby si sledovali zboží, které je ve veřejné sféře čistě teoreticky... Ano, nemusíte ani rozptýlit dva. Optometristka nechala zkontrolovat zrak v kanceláři a jeden prodavač zůstal... odvrátit - jako dva prsty moči vyfoukané... prostě udělejte roh, kde nevidí další brýle a další část pokoje (v každém obchodě jsou občerstvení...)
10. Nejvíce nestydatou a směšnou věcí je, že pokuta za nedoručení volných sáčků, do kterých se vejdou jen brýle, je 10p za kus... Majitel sítě NEJSOU JEWLER - JE JE VĚDOMÍ.
11. Neustálé zpoždění v objednávkách, hysterie a urážky přirozeně spadají na zaměstnance obchodu, i když nejsou na vině.
12. spousta pokut a papírování... prodejci se bojí vrátit peníze, protože je to...
13. Odposlechy a kamery všude, ale pokud zachytí krádež, nezachrání vás od placení odcizeného.

P / S Ano, „hodně krásy“ je v práci na Aykraftu, není možné psát všechno, je to jen část ledovce (nahoře). A přesto je zde „2 a půl plus“: obchod tým, bílý RFP a čas... Rozhodněte se sami - jsou ochotni se smířit s tím - přivítání týmu AYKRAFT) V AYKRAFTE hodně práce, vždy na žádost POST hromadu na zaměstnance tak, aby exit PRO PRÁCI A POSILOVÁNÍ ZAMĚSTNANCI NEPOUŽÍVEJÍ A JE TO SCÁRNÍ. PUBLICATION CONSTANTLY A STABILNÍ VÝSTUPY PLÁNŮ, ŽE PLÁN PLATÍ POUZE 5% ZE VŠECH STORNÍKŮ. VYROBENO, ŽE NESMÍ PLATIT POZASTAVITELŮM VÍCE.
A nejdůležitější je mít jednu NEJLEPŠÍ PŘÁTELÉ VYŠETŘUJÍ Z TĚCHTO DALŠÍCH PROSTŘEDKŮ... NEJSOU PODPORUJÍCÍ BONUS, CO JE CELOSVĚDĚLÉ, ŽE LIDSKÉ ZDROJE JSOU HLAVNÍ SOUČÁSTÍ PODNIKÁNÍ, JEHO ÚSPĚCHU nebo RODINY.

Na této stránce v záhlaví je napsáno, že záruka je stará 5 let, což je již dlouho zastaralé informace, nyní je záruka 6 měsíců. Navzdory tomu, že pokud se něco stalo, pak za účelem upevnění rámu klienta musí být rám zaslán do kanceláře, opraven a zpět - za méně než 10 dní bude mít jistotu, že člověk bude muset žít bez svých brýlí... Pokud jde o to, jsou zde neustálé skandály.

1. PRACOVNÍ PLÁN: - 2/2. Naplánujte si to předem, aniž byste se zeptali na svůj názor. pokud potřebujete něco naléhavého na pracovní den nebo nějaký žal, atd. atd. čas volna bude dán, ale pouze za to musíte (en) najít náhradu za tento den a pak pracovat dva dny v jiných obchodech (není dost pracovníků...) Optometrist pracuje 11 hodin (přijde o 15 minut dříve, není jasné, pro jaké účely), prodávající -kassir 12 hodin (přijít půl hodiny dříve, odjezd minut 10-15 později, proč číst dále).
2. VNĚJŠÍ DEN SELLER-CASHIER (PC) a OPTOMETRIST (O):
a) vystoupit maximálně 10 minut (jinak dobře, ale alespoň průjem, který si vyzkoušíte)
b) vstup a výstup otisku prstu... (pokuta jinak)
c) v dopoledních hodinách přepočítat veškeré zboží, vložit do účtu, podepsat (jinak pokutu), ve večerních hodinách také přepočítat
g) zavřete místnost, kde je zadní místnost (jinak pokuta -500r)
e) za cenovku nesprávné nebo zažloutlé od jasného a škodlivého osvětlení, také pokutu 100 rublů na zaměstnance (musíte změnit dvakrát měsíčně). V tomto světle mají všichni zaměstnanci ve večerních hodinách červené a bolestivé oči (všimněte si, že přijdete večer). Mnoho z nich zničilo zrak...
e) jíst ve volném čase od návštěvníků
g) pokud na ceníku není obraz - pokuta je -100 rublů,
h) dvojitá cenovka - pokuta - 100 rublů
i) mimo tvar oblečený - v pořádku
d) špinavý župan - v pořádku
k) neprošel Cache 50r pokutu, prošel cenu 500r.
l) pozdní - 10p trest - 1 minuta (i když možná více, nikdy nebylo pozdě)
m) obrovské množství papírů a akcí - jakákoliv chyba - v pořádku
3. ZP = OKDAD + BONUSES 128r / hod. - prodávající, 138r / hod (13% musí být odečteno)
Není známo, jak je nemocenský seznam placen, ale pokud je za měsíc zpracováno méně než 14 směn, pak nebudou žádné bonusy - jen holý plat, tzn. pokud onemocníte týden, pak budete pracovat pouze za mzdy nebo vydělávat peníze a pracovat 3/1 (je zakázáno pracovat více).
3. BONUSY - všechny obchody jsou různé - v závislosti na terénu: pokud je propustnost velká, pak dostanete méně bonusů za stejnou práci... (za účelem vyrovnání příjmů). V průměru to dopadá z 5 000 (ve špatných měsících) - 25 000 (je třeba pluh jako kůň s částečnými úvazky) měsíčně.
4. Všechny bonusy získané za směnu jsou rozděleny na ty, kteří pracují v obchodě v daný den. Ale pouze optometrist dostane pokutu za změnu...
5. OPTOMETRIST (SEPARATELY) BONUSY A POKUTY: jak je známo v obchodech, je zde spousta neadekvátních lidí... mnoho z nich spadá pod pilulky (například do důchodu) s vředy, po jednom dni v počítači atd. To vše má vliv na vizi, a proto se vize může změnit dříve, než člověk přijde na objednávku, aby se vyjasnily všechny tyto nuance (o), což není realistické a někdy dokonce neetické. Pokud alespoň něco takového člověk nemá rád, bude to nepohodlí, má právo (podle pravidel společnosti) předělat čočky. VŽDY VE VŠECH STORÁCH VÁŽÍ TABLET O TAKOVÉM PRODUKTU NEJSOU PODLE PRÁVNÍHO ZÁPISU. Samozřejmě, že všechny změny musí někdo zaplatit a samozřejmě to bude OPTOMETRIST. V průměru pracovníci dostávají 200 až 250 rublů na objednávku (existují obchody, kde 70 rublů za směnu je novým trendem při objednávání bodů za 900 rublů, jen prarodiče milují, jejichž oči přeskočí jako klokana) na směnu (pokud existují 2 zaměstnanci, pak 100 125 (respektive 35 p / (900r objednávek)) a bez ohledu na to, jaký druh objektivu je (volba - barva, fotochrom, nerozbitný, jemný... PRO VOLITELNÉ PLATBY 70P NA VŠE), BUTT FIXTURE pro změnu je 250 pro barevné, 500 pro obyčejné s vícevrstvým... a až 10.000 pro drahé objektivy, zatímco příjmy se nemění a zůstávají centy, proto vydělávat Jsem penny, které riskujete, že ztratíte polovinu platu kvůli skutečnosti, že klient to chce.
6. Pokud žádáte o zaměstnání, neříkají, že za první měsíc nedostanete bonusy ani za poslední měsíc, kdy skončíte.
7. VACATION je dána pouze tehdy, je-li to pro ně vhodné a není možné jej převést. Můžete odmítnout, ale nebudete dostávat peníze, nebo jen když jste vystřeleni, ale není známo, kolik lidí bude chtít od vás odstoupit při střelbě, takže nemusíte dostat nic...
8. Kolektivní jako celek je dobrý - je škoda, že se mění jen velmi často, šéfové ve většině případů jsou bastardi, nebo jen dělají kurva, protože Mají také plat, levný 1. Co se můžu zeptat správce 3-7 obchodů, který se nosí celý den v obchodech a v kanceláři (m. RUMYANTSEVO) s platem 30000-35000r / mas. Je to pro ně škoda... a jen to, že... Vyrazí pro všechny a všechny, a všechny pokuty z obchodů jsou shrnuty (7 obchodů mezipaměti neprošlo - pokuta 7 * 500 = 3500r atd.)
9. Krádeže - odměny zaměstnanců ve výši 100%. Ukradli Ray Ban na 16000 rublů - zaplatili... Navíc je snazší ukrást dva lidi, aby si sledovali zboží, které je ve veřejné sféře čistě teoreticky... Ano, nemusíte ani rozptýlit dva. Optometristka nechala zkontrolovat zrak v kanceláři a jeden prodavač zůstal... odvrátit - jako dva prsty moči vyfoukané... prostě udělejte roh, kde nevidí další brýle a další část pokoje (v každém obchodě jsou občerstvení...)
10. Nejvíce nestydatou a směšnou věcí je, že pokuta za nedoručení volných sáčků, do kterých se vejdou jen brýle, je 10p za kus... Majitel sítě NEJSOU JEWLER - JE JE VĚDOMÍ.
11. Neustálé zpoždění v objednávkách, hysterie a urážky přirozeně spadají na zaměstnance obchodu, i když nejsou na vině.
12. spousta pokut a papírování... prodejci se bojí vrátit peníze, protože je to...
13. Odposlechy a kamery všude, ale pokud zachytí krádež, nezachrání vás od placení odcizeného.

P / S Ano, „hodně krásy“ je v práci na Aykraftu, není možné psát všechno, je to jen část ledovce (nahoře). A přesto je tu „2 a půl plusy“: tým obchodů, bílý ZP a včas... Rozhodněte se sami - jsme připraveni se s tím vyrovnat - VÍTEJTE NA TEAM IAKRAFT;)

Více Článků O Zánět Oka