Recenze společnosti Aycraft

Hlavní Nemoci

Výroba Eykraft bodů

Společnost Aykraft nabízí výrobu a výběr čoček, rámů, slunečních brýlí, speciálních řešení a kapek. Zdrojové materiály dodávají dva známí světoví výrobci: Hammer je jedním z předních výrobců čoček v Evropě, Essilor je dědicem dvou velkých francouzských společností pro výrobu čoček a prostředků pro jejich zpracování.

Objektivy jsou obraceny moderním high-tech zařízením - digitálně ovládaným italským robotem - BISPHERA-XDD. Toto je jediné zařízení ve východní Evropě, které je za 55 sekund schopné brousit čočku pro jakýkoliv tvar rámu. Robot je schopen vzdáleně zpracovávat veškeré objednávky od kupujících z jiných měst a ukládat informace o práci prováděné v paměti. Z tohoto důvodu je záruka na všechny produkty Ikraft 5 let.

Služby Ikraft

Společnost Aykraft se zabývá výrobou čoček jakékoliv složitosti na základě předpisu vydaného lékařem nebo nositelnými brýlemi. Nabízeny jsou různé varianty bodů: astigmatické, s polymerními, skleněnými nebo plastovými čočkami s různým indexem lomu, se šroubovými, lesními nebo jinými rámy.

Opravy a výměna dílů se provádí na moderním vybavení. Aykraft nabízí výměnu matic, šroubů, rybářského vlasce, silikonové nosní vložky, vyrovnání rámů a instalaci upuštěných částí dekoru.

Existují dva způsoby, jak odstínit čočky: filtrování - tónování čočky o 10-20% v jakémkoliv odstínu, vytvoření gradientu - zbarvení čočky s plynulým přechodem z tmavého do světlého (shora dolů).

Ultrazvukové čištění objektivů vám umožní vrátit původní vzhled do brýlí a ušetřit tak nečistoty, skvrny v oblasti kontaktu mezi objektivem a ráfkem.

Pro organizace je nabízena služba pro výběr a výrobu brýlí pro práci v počítači.

Výběr bodů z Aykraftu

Společnost Aykraft Company je oponentem konceptu „bodů za hodinu“ a zastáncem individuálního přístupu k výběru rámů, objektivů. Pro výběr objektivů v každém obchodě Ikraft je k dispozici ordinace optometristy, která kontroluje úroveň vize, doporučuje a testuje optiku. Služba je zdarma. Zkušení konzultanti s dovednostmi stylistu jsou připraveni pomáhat při výběru ideálního tvaru a barvy rámu s ohledem na přání a vlastnosti tvaru obličeje zákazníka.

Kontaktujte nás

Hlavní sídlo v Moskvě:
142784, Rusko, Moskva, metro Yugo-Zapadnaya, Kievskoe shosse, 1, Business Park Rumyantsevo, budova A, str. 1, vchod 9, kancelář 609A.
Telefon: +7 (495) 775-55-54.

IKRAFT - Hrozná optika

Adresa: Moskva, Begovoy, Leningradská třída, 18

Webové stránky: www.spr.ru/site_go.php5?id_firm=126034amp;url=1, _blank

Autor: Anna Ivanová

Záporné strany

Už nikdy nepřijdu do Ikraftu. Nosím brýle od dětství. Když jsem se rozhodl objednat si další body pro sebe, přišel jsem do Ikraftu, a protože jsem si objednal body za 12 tisíc rublů, nebylo jasné, co. Rám se za měsíc rozpadl. Když jsem k nim přišel se stížností, moudře mi sdělili, že jsem na vině. Jedním slovem, není to noha v tomto „Ikraftu“, pokud jsou vaše nervy pro vás milé.

Pozitivní strany

Poznámky

2018-11-01 | Larisa Borodulina

Chcete-li přidat informace, přihlaste se prosím.

Recenze společnosti

Vylučující položky:
Slíbili, že v důsledku toho dají dárek k recenzi, myslím si, že je to ukazatel toho, co vlastně společnost je. Nebudu kupovat a nedoporučuji to nikomu, a je jich více než 200
Pozitivní aspekty:
Ne Více >>

Pozitivní aspekty:
Vysokoškolské vzdělávání, personální management. Vycvičený, společenský. Tatiana, tel.: 89202523075. Pro více informací >>

Vylučující položky:
Koupil jsem sluneční brýle značky Brik za 3 tuny. v dubnu 2012. Řekli, že mají výborné brýle a záruku, o rok později se po dvou měsících rozvrstvili, obrátili se k salonu, kde ho koupili, řekli, že mají vodu a slunce, a byli garantováni dva týdny. Teď jdu do jiného salonu. Více >>

Vylučující položky:
Objednal jsem si brýle v nákupním centru Triumfalny (ul. Vavilova), požádal jsem o výpadek proudu, ale tak, aby to bylo minimální. Výsledkem bylo, že sklenice byly téměř tmavé, požádaly o rastonaci, souhlasily a znovu je stmívaly. Když jsem se potřetí rozhodl, že se s nimi nezapojím, vzal jsem si brýle a odešel. Je škoda, že personál neposlouchá přání zákazníků a špatně se orientuje při výběru stupně ztmavnutí. Nebudu znovu kontaktovat tuto síť. Omlouvám se za nervy a peníze. Více >>

Vylučující položky:
Jako bývalý zaměstnanec Ikraftu vám mohu říci, že objednávání brýlí v této optice je nebezpečné! Všechny jejich domácí značky jsou levné čínské spotřební zboží! Klienti v brýlích při výrobě nesprávných čoček. Ikraft nemá právo psát předpisy. Vzhledem k tomu, že všichni optometristi jsou prostě vyřazeni ze základního zdravotnického vzdělávání (sestra sestry). Můžete pokračovat po dlouhou dobu. Zdravím panu Makarovovi. Více >>

Vylučující položky:
Pokud jste bez vzdělání a poprvé slyšíte slovo dioptrii, budete rukama roztrženi do icraftu! Úklidci, čističe, běžte tam! Inteligentní lidé se vzděláním, se bojí a vymírají. Je snazší trénovat neznalého, než přeškolit zkušeného člověka na melodii. Hrozné, chamtivé lidi se nestarají o svou společnost a její obraz, ale jen o sebe. Více >>

Vylučující položky:
Já, Melnichenok Vera Sergeevna, objednal si brýle ve společnosti Syzran ve vaší společnosti IKARAFT. Hlavní číslo zakázky 867000840 obdrželo a číslo dárku 867000841 ještě neobdrželo. Objednávka byla provedena 20. listopadu 2013. Odvolán telefonicky v Syzranu, odpověděl v božském způsobu. Prosím vás o pochopení, můj telefon: 89053003070. Více informací >>

Vylučující položky:
Pokud se chcete cítit v Poslanecké sněmovně, jděte sem! Tvář společnosti je tlustá teta v pletené natažené svetr, něco žvýkat. Neslušné a drsně komunikující. Pracuji v optickém oboru 8 let, zkušenosti v sítích a soukromých společnostech, ale poprvé jsem se s tím setkal. Je to škoda (zdá se, že společnost není v ratingu poslední. Dobrá přání majitelům - změňte svou „tvář“ v kanceláři. Pozdravy, Victoria. Více >>

Vylučující položky:
Brýle se rozbily po 2 týdnech. Dal jsem jim 3800 rublů. Odmítli mě změnit. Více >>

Vylučující položky:
V lékárně v nákupním centru "Aquarelle" v Shcherbince, práce nahoře, setkání se zákazníky v rozhovoru, poznamenejte si, že jsme mluvili hlasitě (nezdálo se, že jsme přišli do knihovny). Kompletní lhostejnost k zákazníkům, telefonování a klient bude čekat. Více >>

Vylučující položky:
Objednal jsem si brýle v optice Aykraft v Chitě, služba byla na nejvyšší úrovni, slíbili, že to do 3 dnů udělají. Výsledkem je, že každý den slibují, že zítra budou přesně dva týdny. Více >>

Vylučující položky:
Obecně jsem dostal peníze. Objednal jsem a zaplatil za kontaktní čočky iKraft. Přišel jsem ve stanovený čas, žádný obchod, žádné čočky. Obchod na ulici. Yesenin, 12 (Petrohrad). Může se s tím někdo setkat? Řekni mi, kde si mám stěžovat? Více >>

Vylučující položky:
Dobrý den! Nemohl jsem si vybrat správný region, je mi líto, ale musím říct. Chci se podělit o své zkušenosti. Č. 3443004304 IP Sokolov A.V. Kovrov, ul. Obj. Griboedova, 28. Objednala jsem si brýle 26. března 2017. Datum vydání: 10. března 2017. Už 7. března 2017 jsem potřebovala brýle. Souhlasil jsem s tím, že budu informován dne 7. 03. 2017 o tom, který proces doručení. Žádný hovor, žádná SMS. Přišel do obchodu strávil čas, řekl brýle na cestě. Na místě - vaše objednávka je ve fázi výroby. Přišel 10, 03, 2017, stejná odpověď, která ukazuje v cestě. Řekl jsem, že už nepotřebuji brýle, koupil jsem Detaily >>

Vylučující položky:
Koupil jsem na doporučení prodávajícího kontaktní čočky DAILIES TOTAL pro akci za rok 1990 p (30 kusů) namaloval všechno krásně (dobře, jako vždy). V důsledku toho jsem dostal nepohodlí a sucho a zarudnutí očí. Do této sítě už nepřijdu a na stránkách není žádná recenze, zřejmě existuje mnoho z nás nespokojených! Více >>

Vylučující položky:
Kvalita čočky, nebo spíše zpracování konců, není dobrá. Křivky, volné přizpůsobení ráfku. Polukhamský personál, který může pouze přijímat a zadávat objednávky, ale v podstatě nic nemůže odpovědět. Více >>

Vylučující položky:
Koupil sluneční brýle. Po půl hodině od nákupu jste opustili nákupní centrum. Dívka si oblékla brýle a uvědomila si, že jsou pro ni nepříjemné (osvětlení v obchodě bylo úplně jiné a hned to nebylo možné pochopit). Rozhodli jsme se vyjasnit možnost výměny nebo vracení bodů (v tu chvíli jsme se nemohli okamžitě vrátit do obchodu). Zavolali do obchodu - nebyli jsme ani nasloucháni až do konce a přeneseni do horké linky. Na hotline nemohl odborník srozumitelně odpovědět na otázku o možnosti směny / návratu. Jediné, co řekla, bylo "je to na prodejcích v obchodě, kde jste zboží zakoupili." Více >>

Vylučující položky:
08/20/2016 Iyakraft Shop č. 331 objednané brýle: OB Zen ráfek 1410-54 c 2. Upevňovací šrouby byly během jednoho roku dvakrát odšroubovány a sklo vypadlo. Výše plateb za body byla 6400,00. Tolik za vychvalovanou kvalitu! Více >>

Pozitivní aspekty:
Brýle jsem si koupil v optice počátkem července podle komplikovaného receptu, který byl vyroben na objednávku na jeden týden. Obvykle čočky s takovým astigmatismem činí asi měsíc. Velmi přátelský a profesionální personál. Dobrá volba rámů, našel skvělou možnost pro sebe! Pravda, v dárkových brýlích musela za čočky platit válec. Rám a montáž je pro akci opravdu volná! Radím všem. Více >>

Pozitivní aspekty:
A líbilo se mi salónové sooo! Malé a útulné))) Bylo to naopak v optice - je tu spousta rámů, ale nic není na výběr. ((Ale na Bajkonuru jsou všechny rámy perfektní! Koupil jsem si brýle a ty druhé jsem si vzal jako dárek. (((V důsledku toho se ukázalo, že je velmi rentabilní, zaplatil jsem 4200 za 2 páry! Jsem velmi spokojen s brýlemi s pah-pah :)) Více >>

Aykraft

Aykraft je lídrem na ruském trhu s optikou. Dnes jsou obchody Aykraft Optics otevřeny ve více než 100 městech Ruska. Charakteristickým rysem naší maloobchodní sítě je nový moderní formát služeb a vysoká úroveň služeb, široká škála rámů a slunečních brýlí, férové ​​ceny a propagační akce. Jedinečnou konkurenční výhodou společnosti Aikraft je systém All Inclusive: cena uvedená na cenovce je konečná a již zahrnuje ochranné vícevrstvé čočky, rámy a práci. Řada prodejen Aykraft Optics zahrnuje jak brýle vlastních značek, tak i známé světové značky: Ray-Ban, Vogue, Emporio Armani, Christian Dior, Max Mara, MaxCo, Polo, Tommy Hilfiger.

Ahoj všichni!
Vrátila se sem, aby poskytla zpětnou vazbu na své nové, milované objektivy Alcon.
Našel jsem je v obchodě s optikou Aykraft Optics. Mají v Moskvě několik obchodů. Dříve jsem z nich bral brýle (což se mi moc líbilo, ale čočky jsou více známé).
Zaměstnanci jsou velmi přátelští a vybízejí k výběru produktu, takže pokud se poprvé ocitnete na místě, jako je optika, nebude to pro vás problém.
Tak tady. Jedná se o vysoce kvalitní objektivy, které se velmi pohodlně nosí po celý den!
Velmi trpím suchýma očima, obvykle je velmi těžké nosit čočky, ale čočky této značky jsou pro mě velmi vhodné, protože mají dobrou vlhkost. Nasazení je velmi jednoduché, vzlétnutí je ještě jednodušší. Měkké čočky, tenké, sotva znatelné!
Jsou natřeny v měkkém modrém odstínu (v jiných, jako jsou všechny čočky), s nimiž lze snadno rozpoznat padlý objektiv.

Nabídl jsem testovací čočky několika přátelům se stejným problémem, doufám, že budou také potěšeni.
Doufám, že moje recenze byla pro vás užitečná))

Salony optiky Ikraft - recenze

Negativní recenze

Chci zanechat recenzi o vašem salonu na adrese Ivanovo, nákupního centra Euroland
Poprvé jsem si v roce 2017 koupil brýle, průzkum byl volný, brýle byly vyzvednuty, všechno bylo v té době dobré, brýle sloužily několik měsíců (luk se zlomil), protože první návštěva mě uspokojila, přišla jsem sem podruhé v červenci 2018. Předchozí tam nebyl žádný zaměstnanec, další dívka přišla, její jméno bylo Ekaterina, pracuje pro 2 salóny (stále v Yasin). Postoj je zdvořilý, výběr je proveden, je uvedeno datum výroby, jsem naštvaný, že jsem ztratil zrak o jednu (to bylo + 1,5, to bylo +2,75), kancelářské brýle byly také pro čtení, částka rozhodně nebyla malá. Nevidím moc dobře, říkali Catherine (v té době pracovala v Yasenu), osobně mi zavolala a řekla, že si na to musíš zvyknout. Nakonec jsem se zamračil a nakonec jsem se rozhodl obrátit se na očního lékaře. Moje vize není omezena, moje vize je + 1,75, píšu tento příspěvek, takže nebudete trpět stejným zklamáním, a prudkým nárůstem peněz na vítr, se vším, co jsem z jiného města.. Ano, mohl bych jim podat stížnost, ale já jsem vyhodil všechny jejich papíry.

Chci se podělit o své negativní názory. Navštívil tuto optiku 12. února. Odborníci jsou vynikající - zkontrolovali svůj zrak, zvedli brýle. Myslím, že to všechno bolí v pořádku. Uvedené body budou provedeny do 3 dnů. Nejextrémnější den řádu 21. února. 20. února telefonicky, bylo mi potvrzeno, že budu mít rozkaz 21. večer přijde zpráva, omlouváme se, že vaše objednávka bude 26. února. Říkám jim znovu 21. února, říkají, že nedokážou přesně určit datum. Obecně platí, že pokud jsou brýle naléhavě zapotřebí, určitě tu nejste. Moje objednávka je 7561007985, pro aktuální datum stále ve výrobě http://joxi.ru/V2VDkENSd8VZNr.
V telefonu jsem jen upřímně lhal a hrubý. slibují zavolat a nevrátit zpět, slibují přenést do optiky a nepřekládají. Jsem tímto postojem šokován. Teď se podělím o takové negativní zkušenosti se všemi svými přáteli.

Síť Aykraft prodává zboží s nízkou kvalitou. Ramena spadnou po třech týdnech používání, ráfky prasknou v první den použití. V záruce odmítají opravit svůj vlastní nepořádek. Ale laskavě nabídněte slevu na novou objednávku. No, kdo chce utratit více peněz než běžet a předělat brýle. Když jsem se snažil obrátit na opravu v záruce, prodávající upřímně řekl: "Máte takový tenký rám a vy prasknete." Proč mě neoznámili, když jsem si koupil, že jsem si koupil takové nekvalitní g "dobře. Fakta - objednávka 745002727, salon na Kievskaya st., 2). Rámec praskla v první den používání, protože jsem musel hledat lepidlo na dovolenou! Chůze bez brýlí je problematická (-3.75), což je druh morálního utrpení, které zažíváte díky podvodníkům z Ai Kraftu.

Výhody:

Omlouváme se, že jste znovu navštívili všechny výhody svého ztraceného

Nevýhody:

nedala mi příležitost napsat vám stížnost a vyloučit ze salonu

Podrobnosti:

. Když jsem si objednal brýle, bylo vysvětleno, že brýle jsou téměř neprůstřelné, a když jsem je poškrábal případem, okamžitě mi předložili instrukce, jak se o brýle postarat. A zde bylo jasné, že rozvod a přeplatky jsou desetkrát. Když jsem požádal o knihu recenzí nebo jsem byl odmítnut žihadlo a ukázal na dveře, je škoda, že věříme, že takové organizace a oni nás klamou

V našem městě otevřel obchod pod značkou Ikraft, pro který - není jasné. Volba rozpočtových rámců je špatná, s vlastním sortimentem. 30 minut čekal, než byl prodávající propuštěn, protože sloužil jeden. Oznámil akci druhého bodu jako dárek, není na čem z čeho vybírat. Volná diagnostika je další, nejsou žádné stížnosti na zařízení, ale zdravotnický pracovník nemohl snadno měřit vzdálenost. Je jasné, kde volný sýr, ale bylo by lepší vzít peníze. A konečně šli 3 dny od okamžiku slibu dokončit objednávku - ticho.

Už nikdy nepřijdu do Ikraftu. Nosím brýle od dětství. Poté, co jsem se rozhodl objednat další body pro sebe, jsem přišel do Aykraftu, a když jsem si objednal body za 12 tisíc rublů, nakonec to nebylo jasné. Rám se za měsíc rozpadl. Když jsem k nim přišel se stížností, moudře mi sdělili, že jsem na vině. Jedním slovem, ne nohou k tomuto Ikraftu, pokud jsou vám nervy drahé.

Na prvních brýlích, které jsem si objednal v tomto salonu, se povlak na čočkách odloupl. Vrátil jsem se do salonu, obchodníci zkroutili brýle do rukou a řekli, co viděli poprvé. Nabídli, že si objednají další pár, zkontrolují zrak, povídají si o nějakém novém systému, zkrátka, brýle stojí 8000₽. Když jsem přišel k přijímání, začali říkat, že pořád musím objednat brýle pro blízké. Nedal jsem jejich slovům význam. Někde v týdnu, kdy si moje oči zvykly na nové brýle, jsem si uvědomil, že v nich nevidím ten jemný tisk. Tady je rozvod.

13.03.2018 se změnila v salonovou optiku Aykraft Tula. Potřeboval jsem vložit objektivy do nového rámce Ray Ban. Zdvořilý personál nabídl k měření mé vize zdarma. Přinesl jsem si také své staré brýle, aby si optometristka změřila mé staré brýle. Nosím své staré brýle déle než 7 let, necítím v nich žádné nepohodlí, jen rám je opotřebovaný. V důsledku toho byl zrak změřen, staré brýle zkontrolovány. Objektivy si vybraly dražší - nerozbitné, pro 2500r. Jako výsledek, práce pána přišla 4500r. 23.03.2018 přišel na objednávku. Jsem rád, že jsem si mohl dát čerstvé sklenice a jít domů. Ale na cestě, chápu, že se cítím nepohodlně: Když jsem se pohyboval, všechno se začalo rozmazávat, oči mi začaly být velmi unavené a nemocné. Došlo k závratě. Stálá ostrost chyběla (obraz není zaostřený), když se rozhlédnete po okrajích brýlí, pocítíte efekt zvětšení, bylo to obzvláště patrné, když jsem šel dolů nebo nahoru po schodech - bylo to prostě nesnesitelné, myslel jsem, že nejdu domů. Bylo to prostě nemožné pochopit v salonu! Samozřejmě jsem je musel odvést a další dvě hodiny od nich se zotavit. Po 40 minutách se vrátil do salonu na Tule. Zdvořilí konzultanti mě začali ujišťovat. Žádali, aby v nich chodili alespoň další týden, aby si na ně zvykli (nebo nakonec slepí?). Jako výsledek, on psal požadavek a dal body zpět. Jak jsme se dočkali, že se to děje v největší síti optických salonů v Moskvě, v centru hlavního města? Peníze na vítr. Čekání na odpověď na nárok. A teď se musíme modlit, aby nový ráfek netrpěl. Škoda na zdraví a neváhejte kontaktovat optické obchody této společnosti!

LIDÉ. Znám icraft zevnitř, měli jsme povolení! Takže jako obchodní partner, aykraft saje, a pro zákazníky-čočky Čína. Skutečnost, že Aiko, údajně Japonsko, je lež! Prodávají spotřební zboží za přemrštěné ceny! Nákup pro franchisanta je velmi vysoký, uložení nelikvidních, hotových brýlí, příslušenství nebudete čekat. Všechny jejich výrobky jsou velmi levné, nekvalitní Čína, optometristi jsou rekrutováni z bývalých prodejců, kurýrů, atd., Jsou vyučováni v jejich „školícím centru“ po dobu 5 dnů, aby zkontrolovali a zředili váš zrak na objednávky. Nevěřte jejich výběru a běžte odtamtud.

Mám brýle před týdnem, ale nepodobali se mi. Všechno je plavání, ne jasný obraz (vše je vlnovité), bolest hlavy, nevolnost. Absolvoval jsem samostatnou zkoušku na 2 různých diagnostických klinikách a oba potvrdili, že mi brýle neslouží ani v dioptriích, ani ve formě (centrování nesedí, je umístěno níže pro tento typ člověka, jako je moje, není možné ho zvednout s tímto typem brýlí ). Body mě stálo 8000 tisíc rublů, věřím, že to není malé množství, které nemám v úmyslu hodit do větru! Ne správný výběr bodů - výsledek lékařských chyb, které poškozují mé zdraví! Body (ve vašem případě) jsou uvedeny v sekci medu. zboží, které je vyměnitelné a nevratné. Upřímně si přeji, abyste přehodnotili část „výměny a návratu“, protože každý občan v budoucnu sotva bude chtít jednat s klinikou, kde klient ztratí své peníze, aniž by obdržel správný produkt!

Výhody:

Zaměstnanci salonu jsou příjemní na rozhovor

Nevýhody:

nechutné body kvality

Objednal jsem si dvě funkční brýle na čtení a počítač. Platba okamžitě v plné výši. Vision byl zkontrolován v kabině na jejich vybavení dodané přes den, když jsem je začal zkoušet, uvědomil jsem si, že rám byl jasně deformovaný, protože čočky byly v různých úhlech vůči sobě, jedna čočka šla 1 mm z rámu. Když jsem si nasadil brýle a podíval se na monitor počítače, obraz byl deformován obloukem, levé oko, kde čočka vyčnívala z ráfku, ho vidělo, jako by bylo zakryto rukou, protože napětí se okamžitě začalo. Požádal jsem, abych si brýle změnil, personál souhlasil, ale nabídl, že zavolá dalšího specialisty, aby zkontroloval správnost předpisu, který mi byl napsán. Specialista měl přijít na druhý den, ale neudělal to. Bylo mi nabídnuto, abych šel do kanceláře na druhé straně Moskvy sám, nebo počkal, až dorazím týden a půl. Požadoval jsem, abych peníze vrátil, pak se problém s příchodem specialisty okamžitě rozhodl. Optometristka přišla zkontrolovat všechno, řekla, že je vše v pořádku a zjevně se v objektivu objevila skrytá vada a já jsem musel dát diagnózu. Minulý týden nebyla odpověď, žádný pozdrav. Šel jsem do salonu v pátek a personál mě zavolal do kanceláře, bylo jim řečeno, že brýle jsou připravené a v pondělí bude termín v úterý přiveden do salonu, protože kurýr nedoručuje v sobotu a neděli a nepřinesli je, personál znovu zavolal do kanceláře a ukázalo se, že brýle ještě nebyly diagnostikovány. Požadoval jsem náhradu a napsal jsem prohlášení. Zaměstnanci řekli, že mi teď nemohou dát peníze, protože nemají základ, výsledek zkoušky a peníze mi budou vráceny po dalších 5 dnech, protože svátky, víkendy, které kurýři nechodí, a tak dále. Po prázdninách mi zavolali a řekli, že sklenice byly dodány, diagnostika neodhalila žádné problémy a já jsem byl povinen si sklenice vyzvednout, a kdyby nebyli se mnou spokojeni, mohl bych udělat nezávislé vyšetření a pak mi peníze vrátili.

Rozhodl jsem se objednat si brýle, dříve jsem šel na komerční kliniku, všechno zkontroloval a pak přišel okamžik pro výběr salónu. Vybral jsem si mezi dvěma firmami, nakonec se usadil na Aykraftu, protože společnost je geograficky umístěna na mém pracovišti. Přišel jsem, poslali mě za přístrojem, zkontrolovali, kterou dioptrii jsem potřeboval, jen ta holka mi dala demo brýle, dala tam čočky, abych si mohla vybrat, co mi vyhovuje. Pak nejzajímavější přichází, když jsem si vybral rám, jasně jsem označil částku, kterou jsem chtěl potkat, holky (a tam byly 3) souhlasily, všichni jsme se zvedli, ale pak se holky nějakým způsobem začaly strkat ostatní, řádově dražší. ale rozhodně odmítl. Přišel čas na objednávku, potřebuji čočky nejsou jednoduché, jako astigmatismus, zastavil jsem na čočkách za 1.600 kusů, stále jsem chtěl koupit 3000 kusů, ale ne) na konci jsem dal 3200 pro objektivy a rovnováhu (2.597) měla být vrácena po obdržení objednávky! Je dobře, že jsem hned nedal plnou částku, protože když jsem přišel, abych si vzal brýle a nasadil je, uvědomil jsem si, že to neudělali správně! V očích plavání, ale zároveň, oči "řezy", + mám krátkozrakost, ale Vezměte si list papíru a přečtěte si, co je tam napsáno, fyzicky jsem nemohl.

Dívky byly velmi překvapené, když jsem všechno vysvětlil, zpočátku se mě pokusil obvinit a říci, že jsem je uvedl do omylu i tehdy, když jsem sebral čočky, ale tato otázka by se rychle vyřešila, jejich chyba, ale nedokážou to vyřešit bez úřadů! Těším se na zítřek, kdy budu informován, až bude. nemohou peníze vrátit bez úřadů

Aykraft

2 doporučuji práci ve společnosti.

6 nedoporučuje společnost pro zaměstnání.

Foto kanceláře

Přetáhněte fotografie do tohoto okna nebo vyberte soubory.

Recenze podniku Ikraft

Ten, kdo jsem

Co lze zlepšit:

Sliby sirén lákají k práci pro ně, diktované jejich osobní motivací a v rozporu se skutečností o 30%, pokud to říká o z.p. a, ale 99%, pokud se jedná o pracovní podmínky. V salonech jsou obyčejní otroci dost adekvátní a lidé, kteří se ocitají v obtížné životní situaci, jsou zpravidla utlačováni svými nadřízenými jednotkami, což znamená, že čím vyšší jsou náklady, tím selektivnější jsou. jsou Díky Bohu, že máte štěstí s administrátorem, ale podle mého názoru se všichni dostali z normálu, odešli v malé kapce „moci“. Jejich teritoriální manažeři, kteří zřídka sestupují z nebe, ukazují na otroky, a pokud sestupují, vykazují nejvyšší druh pokrytectví, projevují se jako adekvátní osoby, ale spojují informace a nespokojenost se správci. Oni "v pořádku" všechno bez rozdílu, posílání zaměstnanců ke studiu nemají zájem o tom, jaký den by bylo pohodlnější, protože otroci nemají vlastní podnikání. Biometrické senzory pro vstup a výstup ?! Co jsi, CIA. Ten pocit je jako společnost vlastněná někým bývalým. Tato postava se nyní odehrává u zaměstnanců a ukazuje, že nestačí, aby lidský vztah byl člověk, ale člověk musí mít moc nebo sílu. Navíc, jak bylo řečeno v jednom z velmi pravdivých recenzí, zřejmě miluje americké komedie o kancelářích, protože jdou do firemních večírků se svým mocným a shnilým týmem, pořádají ve stylu těchto komedií párty, s hostujícími hvězdami, darují plazmu sobě a všemu v tom duchu. A to je za peníze „pokutovaných zaměstnanců“, kterým byly na čepicích a šátcích dány klobouky a šály, které byly přizpůsobeny pro pocity z ochlupení na ohanbí, což zřejmě donutilo pracovníky kanceláře, aby je odevzdali. Mimochodem, v kanceláři, tam to pro mého soudruha nepomohlo, díky Bohu, přestaň, což udělám brzy. Takže tento přítel všem řekl. O ratry a vypovězení už bylo řečeno dost, řeknu vám, že dívky pracující v tomto blázinci, díky Bohu, se necítily pro sebe. Nedávno jsem zde pracovala a doufala v zlepšení, ale nebylo by to lepší. Společnost je silně v dluhu a úvěru, ale není připravena ušetřit na sobě, pouze na zaměstnance hodnosti a souboru, nyní i umístění, které sledují! Lidé, prosím vás, ze srdce, nepokoušejte se sem dostat! Pozitivní zpětná vazba linden! To není společnost, je to taková mini-armáda se všemi projevy přetěžování!

Optik

Bílé mzdy. Tam je možnost práce na částečný úvazek, kde chcete vzít. Pracuji nedávno, tým je dobrý a manažer je také hodný. Pokud jde o "pokuty", mohu říci následující, po celou dobu jsem obdržel "pokutu" 250 rublů, a to byla moje vlastní chyba, protože jsem nekontroloval cenovky. Pokud jste odpovědný přístup k práci, pak se není čeho bát.

Co lze zlepšit:

Zpočátku měla problémy se studiem programu.

Správce

Obecně je vše přijatelné, hlavní oficiální s / n (Pro mě je důležité, každý rok žádám o daňové odpočty). Nejvíc ze všeho se mi tým líbí, vzájemně se podporujeme. Pracuji více než tři roky, loni jsme se přestěhovali do nové kanceláře. Pravidelně jsou svátky. Nedávno tam byla velká párty v kanceláři, a občas všechny druhy vybavení (jablka, mandarinky nebo medu příležitostně). Dárky pro nový rok, 8. března jako obvykle.

Co lze zlepšit:

Obecně, samozřejmě, musí být respektována disciplína a musí být uvedena na biosenzoru. Neexistuje žádné jídlo zdarma, káva byla dříve zdarma, nyní 10 rublů skla.

optometristou

Pros: Bílý sn. Bylo zajímavé vyzkoušet se v této oblasti. Je možné pracovat na 0,5 sazby, výběr směn, když je vhodné vydělat peníze navíc. V tomto případě se však prémie a% vypočítávají méně.

Co lze zlepšit: Jsem vzděláním, jsem slíbili lékařskou inscenaci - nic takového. Marně strávil na nich půl roku. Optometristou může být každý, kdo je vyškolen. O "pokutách" je pravda. Falešné kamery - vyměnili boty 10 minut před koncem pracovního dne do nečerných bot - šly více než 5 minut. Není správně zvednuta dioptrická korekce. A nikdo se nestará o to, aby se lidé z práce večer vraceli domů s unavenýma očima, aby si objednali brýle, a pak si objednali, a brýle jsou velmi silné / slabé. Změna optometristou. A také, když zaměstnanec odejde z osobních důvodů, jejich manažeři jsou odečteni 5k z RFP. Budete proto přesvědčeni, abyste zůstali.

Optik

Co lze zlepšit: Přišel jsem na první rozhovor, složil test, řekl, že zavolá zpět (pracoval jsem tehdy na jiném místě). O den později zavolali, řekli, že berou, můžu přestat. Pondělí začne školení, mimochodem zaplaceno. Opustil jsem se, přišel jsem v pondělí na "trénink" a tady pokračování testování, v důsledku čehož jsem nebyl vzat! A už jsem opustil svou jinou práci! No, jak se to s touto společností týká? Můj názor na lidi tam nevidí, vidí pouze nástroje na vydělávání peněz.

Optik

Pros: Bílý sn. Žádné další výhody!

Co lze zlepšit: Je mi moc líto, že jsem přišel do práce ve federální síti. Nečekal jsem, že tu uvidím tolik farmy. Postoj vůči zaměstnancům je hrozný. Neustálý dohled, odposlech, kontrola. Čisté lži.

Mistře

Pros: Zařízení na TC.

Co lze zlepšit: Odmítnutí manažerů. Nedoporučuji, abyste šli do iKraftu, je zde hrozný postoj vůči zaměstnancům, zpoždění mzdy, pokuty, podvody od kolegů, kradou všechno, mohou dokonce krást oběd.

Spy

Co lze zlepšit:

Leží ve volných pracovních místech s platem. V rozhovoru ještě více lhát. Plné pokut za všechno, co můžete. Lékaři a poradci: Nejhorší podmínky pro poradce a lékaře, ani přemýšlet o tom, jít do tohoto pekla. Z kabiny na 6 minut místo 5? Pokuta 500 rublů. Nikdo se nestará o to, aby toaleta měla frontu nebo jste měli průjem. Každou minutu zpoždění je asi 50 rublů + -. Pozdě 2 hodiny? Spočítejte se. A spoustu pokut za "křivky" cenovky, za selhání testů nákupy, pro zákazníka hejna, atd., Atd. Skladovatelé. Skladovatelé běží jako potápějící se loď. + Sankce za každou minutu pozdě. Masters / collectors a kontrola objednávek (dále jen QC). Mistři a OCC mají obrovské množství práce za plat 25 tr, zatímco odpočítávají za manželství, a protože nikdo nechce platit za manželství, každý se bude snažit nahradit sebe. Plus kancelář plněná kamerami, takže budete monitorováni 24/7 a pokud se vám něco nelíbí, pak pokutu. Manželský systém je následující: pán provede rozkaz, pak pečlivě (téměř s lupou) zkontroluje OKK. Zkouška je velmi dobrá, takže každé malé manželství a nevlastní manželství je také zaznamenáno a obviňováno na vás. Pokud jste náhodou udělali manželství (a obvykle se stane náhodou), nikdo se nestará, psát vám a OCC neprojde takovou objednávkou (například: mikroskopický škrábanec, čočka trochu stagnuje, čočka padá z ráfku s průměrným tlakem na něj, mikrodisky). Pokud si OCC něco nevšimne a odešle do salonu, pak se od tohoto okamžiku stává ověřovatelem pachatelem manželství (i když je zřejmé, že to mistr udělal). Po OCC je objednávka kontrolována konzultanty, pokud konzultant něco najde, pak všechny čočky + dodání objednávky (např. Moskva-Vladivostok) hradí ten, kdo zkontroloval objednávku velitele. To je důvod, proč OCC kontroluje všechny objednávky jako pejsky. Zaměstnanci salonu nebo OCC však mohou obvinit někoho jiného. Například, při kontrole OCC může poškrábat čočku a obviňovat vše na pána, nikdo nebude rozumět. A zaměstnanec optického salonu, který přijal objednávku a omylem s ním při inspekci něco udělal, může vinit vše na OCC, říkají, že takovou objednávku poslali. Srážky pro objektivy / rámečky, i když za velkoobchodní ceny, ale ceny nejsou malé a někdy lidé mají několik tisíc poplatků za manželství. Někteří zaměstnanci v dluhu společnosti sedí kvůli manželství a nemohou ani skončit, jinak budou muset pracovat zdarma, aby kryli škody. Dluhy se hromadí, protože nemohou odečíst náklady na manželství z platu, pouze z bonusové části, a bonusová část je buď nepřítomná nebo tak malá (2-3 tr), že nestačí pokrýt manželství.

optometristou

Pros: Bílé mzdy

Co lze zlepšit: Práce je nervózní, aktuální problémy nejsou řešeny ani se zaměstnanci, ani s klienty. Konstantní zpracování do takové míry, že sn již není potřeba. A s oceněním / Uonusa neustálým zmatkem - nečekejte na odpověď, proč je méně platů. Je snazší odejít hned, než na oplátku získat spoustu ora z kanceláře

Podívejte se na budoucnost s Aykraft Optikal

Společnost Aykraft Optik New York je ruský výrobce brýlových čoček, používá automatizovaný způsob práce. Charakteristickým rysem společnosti je použití robota - instalace, která obrací materiál čočky, v důsledku čehož lze dosáhnout maximální přesnosti a bezpečnosti výsledného objektivu.

Výhody společnosti oproti konkurentům

· Použití digitálního softwaru;

· Implementace výrobní technologie firmy MEISYSTEM (Itálie);

Vytvoření dvojice objektivů trvá méně než jednu minutu.

• Objektivy jsou otočeny v přesné shodě s každým rámcem vybraným klientem;

· V pracovních materiálech takových evropských značek, jako jsou AIKO, Essilor, Hammer.

Společnost Aykraft Optik New York dává prioritu společnosti k uspokojení přání svých zákazníků.

Reprezentativní kanceláře společnosti zvyšují svůj počet v Rusku téměř každý měsíc, v důsledku čehož je zřejmé, že je třeba rozšířit počet zaměstnanců v několika městech v Rusku. Stále rostoucí prodejce Aykraft Optikal New York vám umožňuje využít příležitost získat práci ve společnosti všem zájemcům. Posouzení reálných pracovníků v počtu zaměstnanců společnosti pomůže orientovat se ve všech složitostech pracovního procesu v rámci existující organizační struktury.

Optika Aycraftu

Společnost AIKRAFT OPTICS je lídrem ruského trhu s optikou. Dnes jsou optici IKRAFT otevřeni ve více než 100 městech Ruské federace. Nový moderní formát služeb a vysoká úroveň služeb, široká škála rámů a slunečních brýlí, férové ​​ceny a propagační akce jsou snad odlišujícími rysy naší maloobchodní sítě. Jedinečné konkurenční výhody AIKRAFT OPTICS jsou 5letá záruka na brýle a jediná výroba robotických brýlí v Rusku. Významnou část sortimentu rámů a brýlí představují evropské značkové značky.

1. PRACOVNÍ PLÁN: - 2/2. Naplánujte si to předem, aniž byste se zeptali na svůj názor. pokud potřebujete něco naléhavého na pracovní den nebo nějaký žal, atd. atd. čas volna bude dán, ale pouze za to musíte (en) najít náhradu za tento den a pak pracovat dva dny v jiných obchodech (není dost pracovníků...) Optometrist pracuje 11 hodin (přijde o 15 minut dříve, není jasné, pro jaké účely), prodávající -kassir 12 hodin (přijít půl hodiny dříve, odjezd minut 10-15 později, proč číst dále).
2. VNĚJŠÍ DEN SELLER-CASHIER (PC) a OPTOMETRIST (O):
a) vystoupit maximálně 10 minut (jinak dobře, ale alespoň průjem, který si vyzkoušíte)
BĚHEM DNE MŮŽETE ZACHOVAT UMÍSTĚNÍ NA MAXIMÁLNĚ 30 MINUT, KTERÝM JE ZMĚNA ZAČÁTEK 12 HODIN. (V této době byste měli mít čas jít na fyziologické potřeby a hrůzu, pokud je toaleta daleko od zásuvky, vše, co nemělo čas dělat v kbelíku.)
OBCHOD POUZE NA ÚZEMÍ BODU A V DOBĚ, KTERÉ NEMÁ NÁVŠTĚVNÍCI.
b) vstup a výstup otisku prstu... (pokuta jinak)
c) v dopoledních hodinách přepočítat všechno zboží, vložit do účtu, podepsat (jinak pokutu), ve večerních hodinách také přepočítat, podepsat (jinak dobře znovu)
g) zavřete místnost, kde je zadní místnost (jinak pokuta -500r)
e) za cenovku nesprávné nebo zažloutlé od jasného a škodlivého osvětlení, také pokutu 100 rublů na zaměstnance (musíte změnit dvakrát měsíčně). V tomto světle mají všichni zaměstnanci ve večerních hodinách červené a bolestivé oči (všimněte si, že přijdete večer). Mnoho z nich zničilo zrak...
e) jíst ve volném čase od návštěvníků
g) pokud na ceníku není obraz - pokuta je -100 rublů,
h) dvojitá cenovka - pokuta - 100 rublů
i) mimo tvar oblečený - v pořádku
d) špinavý župan - v pořádku
k) neprošel Cache 50r pokutu, prošel cenu 500r.
l) pozdní - 10p trest - 1 minuta (i když možná více, nikdy nebylo pozdě)
m) obrovské množství papírů a akcí - jakákoliv chyba - v pořádku
3. ZP = OKDAD + BONUSES 128r / hod. - prodávající, 138r / hod (13% musí být odečteno)
Není známo, jak je nemocenský seznam placen, ale pokud je za měsíc zpracováno méně než 14 směn, pak nebudou žádné bonusy - jen holý plat, tzn. pokud onemocníte týden, pak budete pracovat pouze za mzdy nebo vydělávat peníze a pracovat 3/1 (je zakázáno pracovat více).
3. BONUSY - všechny obchody jsou různé - v závislosti na terénu: pokud je propustnost velká, pak dostanete méně bonusů za stejnou práci... (za účelem vyrovnání příjmů). V průměru to dopadá z 5 000 (ve špatných měsících) - 25 000 (je třeba pluh jako kůň s částečnými úvazky) měsíčně.
4. Všechny bonusy získané za směnu jsou rozděleny na ty, kteří pracují v obchodě v daný den. Ale pouze optometrist dostane pokutu za změnu...
5. OPTOMETRIST (SEPARATELY) BONUSY A POKUTY: jak je známo v obchodech, je zde spousta neadekvátních lidí... mnoho z nich spadá pod pilulky (například do důchodu) s vředy, po jednom dni v počítači atd. To vše má vliv na vizi, a proto se vize může změnit dříve, než člověk přijde na objednávku, aby se vyjasnily všechny tyto nuance (o), což není realistické a někdy dokonce neetické. Pokud alespoň něco takového člověk nemá rád, bude to nepohodlí, má právo (podle pravidel společnosti) předělat čočky. VŽDY VE VŠECH STORÁCH VÁŽÍ TABLET O TAKOVÉM PRODUKTU NEJSOU PODLE PRÁVNÍHO ZÁPISU. Samozřejmě, že všechny změny musí někdo zaplatit a samozřejmě to bude OPTOMETRIST. V průměru pracovníci dostávají 200 až 250 rublů na objednávku (existují obchody, kde 70 rublů za směnu je novým trendem při objednávání bodů za 900 rublů, jen prarodiče milují, jejichž oči přeskočí jako klokana) na směnu (pokud existují 2 zaměstnanci, pak 100 125 (respektive 35 p / (900r objednávek)) a bez ohledu na to, jaký druh objektivu je (volba - barva, fotochrom, nerozbitný, jemný... PRO VOLITELNÉ PLATBY 70P NA VŠE), BUTT FIXTURE pro změnu je 250 pro barevné, 500 pro obyčejné s vícevrstvým... a až 10.000 pro drahé objektivy, zatímco příjmy se nemění a zůstávají centy, proto vydělávat Jsem penny, které riskujete, že ztratíte polovinu platu kvůli skutečnosti, že klient to chce.
6. Pokud žádáte o zaměstnání, neříkají, že za první měsíc nedostanete bonusy ani za poslední měsíc, kdy skončíte.
7. VACATION je dána pouze tehdy, je-li to pro ně vhodné a není možné jej převést. Můžete odmítnout, ale nebudete dostávat peníze, nebo jen když jste vystřeleni, ale není známo, kolik lidí bude chtít od vás odstoupit při střelbě, takže nemusíte dostat nic...
8. Kolektiv jako celek je dobrý - je to škoda, že jen velmi často se mění, šéfové jsou většinou slabozrakí lidé, nebo se o to nestarají. Mají také plat, levný 1. Co se můžu zeptat správce 3-7 obchodů, který se nosí celý den v obchodech a v kanceláři (m. RUMYANTSEVO) s platem 30000-35000r / mas. Je to pro ně škoda... a jen to, že... Vyrazí pro všechny a všechny, a všechny pokuty z obchodů jsou shrnuty (7 obchodů mezipaměti neprošlo - pokuta 7 * 500 = 3500r atd.)
9. Krádeže - odměny zaměstnanců ve výši 100%. Ukradli Ray Ban na 16000 rublů - zaplatili... Navíc je snazší ukrást dva lidi, aby si sledovali zboží, které je ve veřejné sféře čistě teoreticky... Ano, nemusíte ani rozptýlit dva. Optometristka nechala zkontrolovat zrak v kanceláři a jeden prodavač zůstal... odvrátit - jako dva prsty moči vyfoukané... prostě udělejte roh, kde nevidí další brýle a další část pokoje (v každém obchodě jsou občerstvení...)
10. Nejvíce nestydatou a směšnou věcí je, že pokuta za nedoručení volných sáčků, do kterých se vejdou jen brýle, je 10p za kus... Majitel sítě NEJSOU JEWLER - JE JE VĚDOMÍ.
11. Neustálé zpoždění v objednávkách, hysterie a urážky přirozeně spadají na zaměstnance obchodu, i když nejsou na vině.
12. spousta pokut a papírování... prodejci se bojí vrátit peníze, protože je to...
13. Odposlechy a kamery všude, ale pokud zachytí krádež, nezachrání vás od placení odcizeného.

P / S Ano, „hodně krásy“ je v práci na Aykraftu, není možné psát všechno, je to jen část ledovce (nahoře). A přesto je zde „2 a půl plus“: obchod tým, bílý RFP a čas... Rozhodněte se sami - jsou ochotni se smířit s tím - přivítání týmu AYKRAFT) V AYKRAFTE hodně práce, vždy na žádost POST hromadu na zaměstnance tak, aby exit PRO PRÁCI A POSILOVÁNÍ ZAMĚSTNANCI NEPOUŽÍVEJÍ A JE TO SCÁRNÍ. PUBLICATION CONSTANTLY A STABILNÍ VÝSTUPY PLÁNŮ, ŽE PLÁN PLATÍ POUZE 5% ZE VŠECH STORNÍKŮ. VYROBENO, ŽE NESMÍ PLATIT POZASTAVITELŮM VÍCE.
A nejdůležitější je mít jednu NEJLEPŠÍ PŘÁTELÉ VYŠETŘUJÍ Z TĚCHTO DALŠÍCH PROSTŘEDKŮ... NEJSOU PODPORUJÍCÍ BONUS, CO JE CELOSVĚDĚLÉ, ŽE LIDSKÉ ZDROJE JSOU HLAVNÍ SOUČÁSTÍ PODNIKÁNÍ, JEHO ÚSPĚCHU nebo RODINY.

Na této stránce v záhlaví je napsáno, že záruka je stará 5 let, což je již dlouho zastaralé informace, nyní je záruka 6 měsíců. Navzdory tomu, že pokud se něco stalo, pak za účelem upevnění rámu klienta musí být rám zaslán do kanceláře, opraven a zpět - za méně než 10 dní bude mít jistotu, že člověk bude muset žít bez svých brýlí... Pokud jde o to, jsou zde neustálé skandály.

1. PRACOVNÍ PLÁN: - 2/2. Naplánujte si to předem, aniž byste se zeptali na svůj názor. pokud potřebujete něco naléhavého na pracovní den nebo nějaký žal, atd. atd. čas volna bude dán, ale pouze za to musíte (en) najít náhradu za tento den a pak pracovat dva dny v jiných obchodech (není dost pracovníků...) Optometrist pracuje 11 hodin (přijde o 15 minut dříve, není jasné, pro jaké účely), prodávající -kassir 12 hodin (přijít půl hodiny dříve, odjezd minut 10-15 později, proč číst dále).
2. VNĚJŠÍ DEN SELLER-CASHIER (PC) a OPTOMETRIST (O):
a) vystoupit maximálně 10 minut (jinak dobře, ale alespoň průjem, který si vyzkoušíte)
b) vstup a výstup otisku prstu... (pokuta jinak)
c) v dopoledních hodinách přepočítat veškeré zboží, vložit do účtu, podepsat (jinak pokutu), ve večerních hodinách také přepočítat
g) zavřete místnost, kde je zadní místnost (jinak pokuta -500r)
e) za cenovku nesprávné nebo zažloutlé od jasného a škodlivého osvětlení, také pokutu 100 rublů na zaměstnance (musíte změnit dvakrát měsíčně). V tomto světle mají všichni zaměstnanci ve večerních hodinách červené a bolestivé oči (všimněte si, že přijdete večer). Mnoho z nich zničilo zrak...
e) jíst ve volném čase od návštěvníků
g) pokud na ceníku není obraz - pokuta je -100 rublů,
h) dvojitá cenovka - pokuta - 100 rublů
i) mimo tvar oblečený - v pořádku
d) špinavý župan - v pořádku
k) neprošel Cache 50r pokutu, prošel cenu 500r.
l) pozdní - 10p trest - 1 minuta (i když možná více, nikdy nebylo pozdě)
m) obrovské množství papírů a akcí - jakákoliv chyba - v pořádku
3. ZP = OKDAD + BONUSES 128r / hod. - prodávající, 138r / hod (13% musí být odečteno)
Není známo, jak je nemocenský seznam placen, ale pokud je za měsíc zpracováno méně než 14 směn, pak nebudou žádné bonusy - jen holý plat, tzn. pokud onemocníte týden, pak budete pracovat pouze za mzdy nebo vydělávat peníze a pracovat 3/1 (je zakázáno pracovat více).
3. BONUSY - všechny obchody jsou různé - v závislosti na terénu: pokud je propustnost velká, pak dostanete méně bonusů za stejnou práci... (za účelem vyrovnání příjmů). V průměru to dopadá z 5 000 (ve špatných měsících) - 25 000 (je třeba pluh jako kůň s částečnými úvazky) měsíčně.
4. Všechny bonusy získané za směnu jsou rozděleny na ty, kteří pracují v obchodě v daný den. Ale pouze optometrist dostane pokutu za změnu...
5. OPTOMETRIST (SEPARATELY) BONUSY A POKUTY: jak je známo v obchodech, je zde spousta neadekvátních lidí... mnoho z nich spadá pod pilulky (například do důchodu) s vředy, po jednom dni v počítači atd. To vše má vliv na vizi, a proto se vize může změnit dříve, než člověk přijde na objednávku, aby se vyjasnily všechny tyto nuance (o), což není realistické a někdy dokonce neetické. Pokud alespoň něco takového člověk nemá rád, bude to nepohodlí, má právo (podle pravidel společnosti) předělat čočky. VŽDY VE VŠECH STORÁCH VÁŽÍ TABLET O TAKOVÉM PRODUKTU NEJSOU PODLE PRÁVNÍHO ZÁPISU. Samozřejmě, že všechny změny musí někdo zaplatit a samozřejmě to bude OPTOMETRIST. V průměru pracovníci dostávají 200 až 250 rublů na objednávku (existují obchody, kde 70 rublů za směnu je novým trendem při objednávání bodů za 900 rublů, jen prarodiče milují, jejichž oči přeskočí jako klokana) na směnu (pokud existují 2 zaměstnanci, pak 100 125 (respektive 35 p / (900r objednávek)) a bez ohledu na to, jaký druh objektivu je (volba - barva, fotochrom, nerozbitný, jemný... PRO VOLITELNÉ PLATBY 70P NA VŠE), BUTT FIXTURE pro změnu je 250 pro barevné, 500 pro obyčejné s vícevrstvým... a až 10.000 pro drahé objektivy, zatímco příjmy se nemění a zůstávají centy, proto vydělávat Jsem penny, které riskujete, že ztratíte polovinu platu kvůli skutečnosti, že klient to chce.
6. Pokud žádáte o zaměstnání, neříkají, že za první měsíc nedostanete bonusy ani za poslední měsíc, kdy skončíte.
7. VACATION je dána pouze tehdy, je-li to pro ně vhodné a není možné jej převést. Můžete odmítnout, ale nebudete dostávat peníze, nebo jen když jste vystřeleni, ale není známo, kolik lidí bude chtít od vás odstoupit při střelbě, takže nemusíte dostat nic...
8. Kolektivní jako celek je dobrý - je škoda, že se mění jen velmi často, šéfové ve většině případů jsou bastardi, nebo jen dělají kurva, protože Mají také plat, levný 1. Co se můžu zeptat správce 3-7 obchodů, který se nosí celý den v obchodech a v kanceláři (m. RUMYANTSEVO) s platem 30000-35000r / mas. Je to pro ně škoda... a jen to, že... Vyrazí pro všechny a všechny, a všechny pokuty z obchodů jsou shrnuty (7 obchodů mezipaměti neprošlo - pokuta 7 * 500 = 3500r atd.)
9. Krádeže - odměny zaměstnanců ve výši 100%. Ukradli Ray Ban na 16000 rublů - zaplatili... Navíc je snazší ukrást dva lidi, aby si sledovali zboží, které je ve veřejné sféře čistě teoreticky... Ano, nemusíte ani rozptýlit dva. Optometristka nechala zkontrolovat zrak v kanceláři a jeden prodavač zůstal... odvrátit - jako dva prsty moči vyfoukané... prostě udělejte roh, kde nevidí další brýle a další část pokoje (v každém obchodě jsou občerstvení...)
10. Nejvíce nestydatou a směšnou věcí je, že pokuta za nedoručení volných sáčků, do kterých se vejdou jen brýle, je 10p za kus... Majitel sítě NEJSOU JEWLER - JE JE VĚDOMÍ.
11. Neustálé zpoždění v objednávkách, hysterie a urážky přirozeně spadají na zaměstnance obchodu, i když nejsou na vině.
12. spousta pokut a papírování... prodejci se bojí vrátit peníze, protože je to...
13. Odposlechy a kamery všude, ale pokud zachytí krádež, nezachrání vás od placení odcizeného.

P / S Ano, „hodně krásy“ je v práci na Aykraftu, není možné psát všechno, je to jen část ledovce (nahoře). A přesto je tu „2 a půl plusy“: tým obchodů, bílý ZP a včas... Rozhodněte se sami - jsme připraveni se s tím vyrovnat - VÍTEJTE NA TEAM IAKRAFT;)

Obchodní fórum

Optický salon "Aykraft"

SONOS 09 Mar 2013

FrayZy 10.03.2013

TapKld 11. března 2013

Kadvalayder 04 dubna 2013

Shirotarus 04 dubna 2013

Dobrý den!
Také mě zajímá jejich povolení. Můžu dostat víc?

SONOS 04 Dub 2013

Volvo 02 září 2013

Shromáždil jsem o nich dostatek informací jak od partnerů, tak od samotné organizace, abych pochopil, že bych se s nimi ve svém městě neměl osobně spojit.
1. Manažeři jsou velmi pozorní a připraveni pomoci ve všem a vždy, pokud jste na ně nepřevedli 1, 5 milionů rublů. Pak se postoj dramaticky změní.
2. Drakonická dohoda o obchodním zastoupení se spoustou pokut a pokut. A minimální trest je od 5000 cu Chcete-li smlouvu ukončit, musíte zaplatit pokutu ve výši 10% ze všech prodejů po celou dobu trvání smlouvy. A po ukončení smlouvy se zavazujete ukončit nájemní smlouvu a na tomto místě nemáte právo nic otevřít.
3. Často vám posílají zboží k prodeji, které jste si nezadali a okamžitě vám připsali dluh, a zboží, které opravdu potřebujete, není zasláno, protože jste již v jejich dlužnících.
4. Minimální náklady na body - 2500 rublů. Tj produkty nejsou z nejlevn tjšího segmentu.
5. Aby bylo možné odrazit investice investované po dobu nejméně 2 let, je nutné prodávat výrobky za nejméně 500 tisíc rublů. za měsíc. Pro mě to není realistické a rozhodujete sami.

V Moskvě nedávejte otevřené

VladimirMilana 02 září 2013

Shromáždil jsem o nich dostatek informací jak od partnerů, tak od samotné organizace, abych pochopil, že bych se s nimi ve svém městě neměl osobně spojit.
1. Manažeři jsou velmi pozorní a připraveni pomoci ve všem a vždy, pokud jste na ně nepřevedli 1, 5 milionů rublů. Pak se postoj dramaticky změní.
2. Drakonická dohoda o obchodním zastoupení se spoustou pokut a pokut. A minimální trest je od 5000 cu Chcete-li smlouvu ukončit, musíte zaplatit pokutu ve výši 10% ze všech prodejů po celou dobu trvání smlouvy. A po ukončení smlouvy se zavazujete ukončit nájemní smlouvu a na tomto místě nemáte právo nic otevřít.
3. Často vám posílají zboží k prodeji, které jste si nezadali a okamžitě vám připsali dluh, a zboží, které opravdu potřebujete, není zasláno, protože jste již v jejich dlužnících.
4. Minimální náklady na body - 2500 rublů. Tj produkty nejsou z nejlevn tjšího segmentu.
5. Aby bylo možné odrazit investice investované po dobu nejméně 2 let, je nutné prodávat výrobky za nejméně 500 tisíc rublů. za měsíc. Pro mě to není realistické a rozhodujete sami.

S takovými podmínkami, a smlouva není koncese, okamžitě sbohem.

Guest_Volmont_ * 20. listopadu 2013

Jsou na fóru lidé se skutečnými zkušenostmi s Aykraftem (nebo optikou)? Napište, prosím, na lichku. Aktivně se zabývám tématem ziskovosti tohoto tématu, zajímavé jsou zkušenosti lidí, kteří již narazili.

Mnohokrát děkujeme za odpověď!

Kentavr82 27. května 2014

Jsou na fóru lidé se skutečnými zkušenostmi s Aykraftem (nebo optikou)? Napište, prosím, na lichku. Aktivně se zabývám tématem ziskovosti tohoto tématu, zajímavé jsou zkušenosti lidí, kteří již narazili.

Mnohokrát děkujeme za odpověď!

Vyzdvihnu toto téma. Velice se zajímal i o franchisovou optiku a zejména Aykraft. Může se ještě někdo setkat?

Guest_StoneHead_ * 02 Červen 2014

Prodám sadu nábytku, vybavení, zboží pro otevření salonu Aikraft.

Můžete s nimi pracovat. Hlavní místo pro salon.

Kentavr82 02.6.2014

Prodám sadu nábytku, vybavení, zboží pro otevření salonu Aikraft.

Můžete s nimi pracovat. Hlavní místo pro salon.

Pracovali jste na povolení? Proč zavíráš?

Guest_Volmont_ * 13. 11. 2014

Pokud se chystáte otevřít salon s Aykraft, pak se velmi opatrně při výběru místa. Potřebujete přežít minimální konkurenci. Deklarovaná obchodní marže je pouze trik, 300-400% pouze pro část sortimentu. Průměrná přirážka v kabině na 6 měsíců práce je 140%. Vzhledem k tomu, že všechny výpočty, které si uvědomují, že 300-400% je přehnané, byly provedeny z 250%. Ale ani toto číslo nebylo dosažitelné. Pokud je místo úspěšné, soutěž je nízká, pak bude vše v pořádku, pokud bude málo prodejů, pak kvůli nízkému rozpětí ve srovnání s konkurenty budete mít velké problémy. Činnosti Ikraftu jsou spíše pokusy o zpoždění rozhodných kroků, které uzavřou salon nebo opustí povolení. Skutečná podpora je absolutní minimum. Neexistuje ani jasná reklamní strategie. Nikdo nemůže říct, jak nalákat do salonu více lidí. Musíte aktivně zkoumat základy marketingu. To je navzdory skutečnosti, že popis franšízy uvedl, že se nevyžaduje zkušenost s maloobchodem od partnera. Očividně je určen pro lidi, jako jsem já, že člověk nemůže nějakým způsobem hodnotit situaci na trhu. Nyní jsem pochopil, že Ikraftovým specialistům na vývoj franšízových služeb bylo nabídnuto záměrně smrtící místo.

Mimochodem, můj názor není jediný. Zavolal několik partnerů v okolních městech, všude, kde je obraz stejný. Buď ztráty a zoufalé pokusy přežít, nebo s velkými obtížemi, pracují na nulu. Každý si koupil za účast Aykraftu v programu Business Start od Sberbank.Pokud k tomu Sber přihlásí, rád bych věřil, že vše je ověřeno a obchodní model byl dokonale zpracován.

Guest_Evgeniy1179_ * 23. 11. 2014

Ahoj všichni! Chci se podělit o své zkušenosti s Aykraftem. Mám dva obchody v Armaviru a Labinsku. Hlavní:

Obchod dělá peníze, chci otevřít další salon. Proč ikraft- dostáváme plnou marketingovou podporu, je zde osobní manažer, kterému se obracíme se všemi otázkami, jaké kroky dělat, co dá, kde je lepší inzerovat a tak dále. Když se otevřeli, osobně jsem seděl v autě poblíž potenciálních prostor pro optiku a uvažoval o propustnosti lidí, strávil jsem o tom asi týden, a proto jsem si vybral místnost podle srozumitelného kritéria. Co se týče reklamy, přečetl jsem si více než jednu knihu a strávil jsem dost času na internetu, abych pochopil, co a jak mohu použít.

Obecně platí, že moje rada je, v počáteční fázi, třídit věci pro sebe, pak budete vědět jistě, co investujete a jak těžké to bude pro vás.

SergeySever 28. listopadu 2014

Recenze z Volmontu zněla přesvědčivěji

Lex851 22. 6. 2015

Recenze z Volmontu zněla přesvědčivěji

pokud jsou tak špatní, proč je tam tolik kanceláří? mohou také upustit finanční zprávu v některém z kanceláří, všechno vypadá velmi pěkně, v Noyabrsk přítel objednal 3 páry bodů z nich, velmi spokojeni. Přemýšlejte o tom, kdo píše všechny negativy, ať už se jedná o konkurenty nebo bývalé urazené majitele, kteří si myslí, že jakmile bude franšíza, pak to bude fungovat sám, pravděpodobně tak.

Chci otevřít kancelář v mém městě, komunikuji se současnými majiteli, zdá se, že je to normální, nikdo nikoho nehází, dokonce se diví, co se děje na internetu


Příspěvek byl editovánLex851: 22. června 2015 - 20:14

Lex851 22. 6. 2015

Shromáždil jsem o nich dostatek informací jak od partnerů, tak od samotné organizace, abych pochopil, že bych se s nimi ve svém městě neměl osobně spojit.
1. Manažeři jsou velmi pozorní a připraveni pomoci ve všem a vždy, pokud jste na ně nepřevedli 1, 5 milionů rublů. Pak se postoj dramaticky změní.
2. Drakonická dohoda o obchodním zastoupení se spoustou pokut a pokut. A minimální trest je od 5000 cu Chcete-li smlouvu ukončit, musíte zaplatit pokutu ve výši 10% ze všech prodejů po celou dobu trvání smlouvy. A po ukončení smlouvy se zavazujete ukončit nájemní smlouvu a na tomto místě nemáte právo nic otevřít.
3. Často vám posílají zboží k prodeji, které jste si nezadali a okamžitě vám připsali dluh, a zboží, které opravdu potřebujete, není zasláno, protože jste již v jejich dlužnících.
4. Minimální náklady na body - 2500 rublů. Tj produkty nejsou z nejlevn tjšího segmentu.
5. Aby bylo možné odrazit investice investované po dobu nejméně 2 let, je nutné prodávat výrobky za nejméně 500 tisíc rublů. za měsíc. Pro mě to není realistické a rozhodujete sami.

2. Zatím jsem nesledoval, při shromažďování informací, ale nemyslíte si, že je to normální, sankce za ukončení smlouvy? Koneckonců, za 2 roky se můžete dozvědět vše o tomto oboru, ukončit smlouvu, pojmenovat se, říci „Aykraft +“ a pracovat dál, ale zůstat na stejném místě, tj. Neztrácejte jednoho klienta. Přiznej si to, kdyby to nebylo pro tento trest, který by se ve skutečnosti pojistili proti Kidakovi.

Pro jiné pokuty, nejsou) formálně existuje minimální částka, kterou byste měli udělat, ale pokud to nepůjde, pak nikdo vám pokutu za to, z úst majitele franšízy, ne majitelé icraft sami sami

3. Nirazu takové nebylo, opět podle majitele franšízy, věřím mu, že je víc než anonymní SANOS, který má 7 příspěvků na fóru)

4. Minimální náklady na objednávky! To je dobrá cena, pokud někdo objednal brýle, ví, že jsou v jiné optice a pro 5000 jsou a v iKraftu si můžete objednat na 10 000, ale bude to super kvalita, vím, o čem mluvím, můj příbuzný koupil brýle pro druhého v optice 5 000, její přítel, 3 páry, každý do 10 000 v icraftft, není trochu líto.

5. Viděl jsem zprávu o 12.000.000 EUR za rok v malém městě, kde konkurenti stále mají 5 dalších salonů. město, ze kterého bude zpráva vydána, si vybrala sama, město podobné mému až 100 000 obyvatelům.

No a stále google, většina negativních emisí se opakuje slovo za slovem, hledejte další fóra)

alexandergor 27 úno 2016

Recenze z Volmontu zněla přesvědčivěji

Přesvědčivěji to může a přesvědčivě. ale tato postava bude po této "přesvědčivé" recenzi na několik zdrojů najednou a pod různými přezdívkami. )))

toto je Alexander http://forumbiznes.ru/index.php/topic/7614-planiruyu-otkryt-magazin-optiki-ajkraft/#entry12221

je již hostem http://forumbiznes.ru/index.php/topic/7614-planiruyu-otkryt-magazin-optiki-ajkraft/page__st__20#entry12222

každý sám vyvodí závěry.

Oleg PetrovSergeevich 13. května 2016

Přesvědčivěji to může a přesvědčivě. ale tato postava bude po této "přesvědčivé" recenzi na několik zdrojů najednou a pod různými přezdívkami. )))

toto je Alexander http://forumbiznes.ru/index.php/topic/7614-planiruyu-otkryt-magazin-optiki-ajkraft/#entry12221

je již hostem http://forumbiznes.ru/index.php/topic/7614-planiruyu-otkryt-magazin-optiki-ajkraft/page__st__20#entry12222

každý sám vyvodí závěry.

Obecně platí, zda se rozhodnete, zda budete s touto chudou společností, nebo ne, po 8 měsících práce s aykraftem jsem převálcoval a ukončil smlouvu MOJE OSOBNÍ STANOVISKO - CHARLATANTY. Můžu poukázat na to, co si pamatuji po 3 měsících od ukončení

1) všechny budoucí franšízy (což bude stále velmi mnoho navzdory všem těmto negativním hodnocením), pochopit, že všechny všechny akcie budou na vaše náklady, to znamená, že jste si od nich koupili opalovací krém (pozn. BOUGHT a ne na prodej!) a o týden později, na samém začátku léta, měli podíl -50% z ceny, pak zvážili moji marnost, měl jsem maximálně 100% podvádění. Ani jeden podíl na snížení ceny jim neuhradí JEN JSOU RIZIKY ZE VAŠÍ ČÁSTI ZISKU.

2) PAMATUJTE, ŽE JE V PLÁNU NÁVRATŮ DOBRÁ OPTIKA, ALE TO NEJSOU TAK, ŽE JSOU ICAFT A POKUD JE MÍSTO DOBRÉ a bez iKraftu se budete také dobře činit!

3) úhrada reklamy - smích smích smích smích, 50%, co říkají - po podpisu smlouvy to bude až 50% a klíčovým slovem je TO.

4) objev. první Sberbank už dávno nepřipsal (pro otevření úvěrů) otevření se alespoň 1800000-2000000 na otázku, jak je odpověď tak dobře, je to vždycky tak. Pouze za otevření Ikraftu obdržíte účty za cca 1600000 (zdravotnické vybavení, plnění zboží, 100 000 vkladů za ně (které nejsou uvedeny nikde v franšízové ​​reklamě, pouze vy čekáte na nesouhlas ve smlouvě) a pokud také používáte kontakty, které vám poskytnou bude dávat pro výrobu značky bannery bannery, atd. pak ceny těchto společností bude oh oh oh, obvyklé banner s nápisem brzy otevření jejich typ dobré společnosti stojí 24 tr jsem udělal za 4,5 tr)

5) chválil každodenní poradenství v otázkách ALL, čtvrtletní školení osobního manažera a tak dále - takový klobouk, od otevření obchodu jsem neměl nikoho, i když jsme nejen ústně požádali, ale také v oficiálním dopise vedoucímu oddělení a tomuto manažerovi (Rutskaya Oksana) slib oficiálně odpověděl, že v blízké budoucnosti pro nás byl samotný gen. Přijde ředitel

6) Reklama - kromě rozložení pro tisk a zveřejňování informací na vašich webových stránkách, od vás neočekávejte nic víc, vy jste alespoň viděli nebo slyšeli reklamy svých vlastních obchodů nebo sítí v televizi nebo v rádiu. mají naprostou většinu v osobních prodejnách na fasádách obchodního centra. Hostitel otevření bude nabídnuta k vám, bude jim řečeno, že budou ospravedlněny třikrát přesně, přizvali, provedli, výnosy jsou obyčejné, manažer odpověděl jako v žertu - no, nemohl jsem, nemohl jsem! Mám na skladě a příklady nestydaté hrubosti od kurátorů poté, co je uvedl jako hlavní prostředek.

7) obsah zboží je něco, jít do svých osobních obchodů a vidět přítomnost kontaktní čočky, kapky ready-made brýle, atd., A tak s největší pravděpodobností nebude mít to. Strávil jsem 4 měsíce bez brýlí v týdenním pořadí těchto bodů na djustory (buggy program, který vám bude prodávat za 81 tr, když se otevře, a oni vám nedají práva na program, licence, atd., Ale jednoduše si jej stáhněte z flash disku den před otevřením)

Dokončím svůj příběh, a tak jsem zabil spoustu času pro tuto společnost a ti, kteří nejsou přesvědčeni, aby darovali své peníze, se nestanou méně, jako lidé jako KOSTIK RUTSKAYA a jiní vědí, jak vám po podpisu dohody s touto společností poskytnout růžovou vyhlídku na pohodlný život. společnosti.

alexandergor 13. května 2016

Oleg PetrovSergeevich, pokud to není tajemství, ve kterém městě jste otevřeli obchod?

Více Článků O Zánět Oka