Alloplant recenze kdo dělal

Hlavní Šedý zákal


Skupina: Časté
Zprávy: 983
Registrace: 05/30/2010
Od: Moskva
ID uživatele: 5998

pro mozkovou obrnu je vhodný jakýkoliv účinek na reflexní body, pro naše děti, ne, můj IMHO
"Všechny aloplantáty jsou vyrobeny z tkání náhle mrtvých zdravých lidí určitého věku (ne starší). Tkaniny podléhají velmi dlouhému chemickému a mechanickému zpracování podle technologie Alloplant, po které jsou deindividualizovány, tj. Zcela prosté antigenní struktury, která může způsobit a nakonec je to jako kolagenová kostra, která sama o sobě nese „božskou informační matrici“ o zdravé tkáni. rozdělených proteinových a neproteinových molekul. "
jak to chápu, něco jako myoblasty. ne, ne, ale princip je asi podobný
Kde jsou výsledky alespoň klinických studií? bokem? odmítnutí cizího proteinu? kde tolik zdravých mrtvol. co kecy božské informační matice.

Indikace pro použití přípravku Alloplant: t

1. PLAVIDLA: vegetovaskulární dystonie, bolesti hlavy, účinky mrtvice a mozkové infarkty
2. OČI: atrofie zrakového nervu, prudký pokles zraku
3. VLASY: alopecie (celková nebo fokální plešatost)
4. NERVOUSOVÝ SYSTÉM: neuritida a neuralgie trojklaného a obličejového nervu
5. SPINE: syndrom bolesti, protruze, herniated meziobratlová ploténka
6. KROKY: artróza, artritida
7. KŮŽE: lupénka, neurodermatitida, furunkulóza, ekzémy, trofické vředy, proleženiny
Kosmetický efekt: jizvy, strie a vrásky se snižují, proces stárnutí pleti se zpomaluje.
8. LUNGS: chronická bronchitida a bronchiální astma
9. LIVER: účinky cirhózy a hepatitidy.
10. Gastrointestinální trakt: peptický vřed a duodenální vřed.
11. RŮST: chondrodysplasie, trpaslík.
12. IMUNITNÍ SYSTÉM: stavy imunodeficientní
13. REPRODUKČNÍ SYSTÉM: prostatitis a erektilní dysfunkce; klimakterické poruchy, bolestivá menstruace, neplodnost, účinky adnexitidy
14. Kosti: pomáhají tělu zotavit se rychleji po zlomeninách a zraněních pohybového aparátu. Léčba periodontálního onemocnění

kde je napsáno - svalový systém? Existuje mnoho otázek, žádné odpovědi ((((((Profesor Muldašev je jako fakír Vasilije Ivanove) z doby jeho knihy o osvícení, která sbírala obrovské místnosti a obrovské peníze, ale nikdo nezískal svůj zrak a nadále používal brýle, čočky nebo chirurgii.

a já jsem emocionálně uspěl, ale nevěřím ((když jsem se jednal s VŠEM najednou a NENÍ to jako výsledek

Příspěvek byl editovánen - 09.06.2011, 21:01

Injekce biomateriálu alloplantátu

Kosmetické injekce obličeje s biomateriálem Alloplant - Recenze z fotografie Před a po injekci aloplantátu - Cena za dotaz

O injekcích mladého léku Alloplant jsem slyšel už dávno, včetně dobrých přátel. Tento lék byl vyvinut v našem městě na základě All-ruské centrum pro oční a plastickou chirurgii "Alloplant". Od té doby, více než 30 let, se používá v různých oblastech medicíny - v regenerační chirurgii, oftalmologii, neurologii, imunologii, transplantologii a dalších oblastech, jejichž jména nemohu bez chyb psát. Vím, že nyní léčbu Alloplant provádějí desítky zdravotnických středisek po celé zemi.

No, a samozřejmě, mohl by náš kosmetický průmysl zůstat pryč?

V Ufě nyní několik klinik nabízí tzv. Injekce mládeže s Alloplantem. Proto, když jsem se rozhodl zkusit jejich účinek na sebe, nebyl problém s vyhledáváním. Ale pořád jsem šel do soukromé kosmetologie, k lékaři, kterého mi doporučil velmi dobrý přítel. Na léku Alloplant slyšel od ní jen dobré, výsledek byl opravdu "na tváři". Kůže, silně akné zjizvená, se doslova vyrovnala během několika injekcí. A teď by nikdo neřekl, že ta dívka má takový problém vůbec. Proto jsem se rozhodla jít k tomuto lékaři a k ​​tomuto léku. Nicméně, pro samotný přezkum je to jedno.

Řeknu svým vlastním slovem, jak z hlediska philistine, to vše se mi zdá. Neočekávejte proto žádné přesné lékařské formulace a definice. Pokud vám něco z mého příběhu připadá podivné, nepochopitelné, nepřesné nebo nedostatečné, pak vám Vyhledávání Google vám pomůže, určete zdravotní stav.

O léku:

V tuto chvíli již není Alloplant specifickým lékem, nýbrž celou skupinou léků různých forem a použití. No a samozřejmě je to také registrovaná ochranná známka.

Pokud tedy mluvíme o léku, je nutné objasnit, který z nich je obecně míněn.

V mém případě jde o: Alloplant, Allograft pro augmentaci kůže.

Cena: 4543 rub. pro 1 ampulku

Ceny v Ufě za tyto ceny jsou v průměru 10 000 až 15 000 rublů. Pod nikým se nezpomaluje. Výsledkem je, že cena za práci kosmetičky dokonce mírně převyšuje náklady na lék.

Složení a původ:

Lék je vyroben z dárcovského kadaverového materiálu.

Popis léku:

Alloplant pro augmentaci pleti - používá se jako komplexní regenerátor pro mezoterapii nezávisle a v koktejlech pro léčbu různých kosmetických problémů, zejména při věkových a zvedacích programech. Je to biostimulant a po podání má regenerační účinek na strukturu kůže. Má omlazující vlastnosti, zpevňuje pokožku, obnovuje pleť a vyhlazuje jemné vrásky. Biomaterial pomáhá obnovit a posílit pojivovou tkáň, neutralizuje volné radikály. Eliminuje známky fotoagingu.

Zesílení kůže (podání, kontury plasty) je korekce estetických kožních defektů (jemné vrásky, ochabnutí, ochabnutí, zasunuté jizvy) zavedením speciálních přípravků plniv do tkáně.

To znamená, že je to vlastně všechno stejné staré dobré dávkování výplní. Pouze lék v tomto případě má nejen zvlhčující, ale také regenerační účinek.

Nemohu se zmínit, že před časem „mezi lidmi“ bylo spousta pověstí, že princip působení alloplantu je poněkud podobný působení notoricky známých buněk. Ale později, tyto hororové příběhy byly ještě odhaleny. Výrobci léčiva opakovaně uvedli, že nemají žádné vedlejší účinky a nezpůsobují růst onko-buněk. Kromě toho se zdánlivě opak - Alloplant používá v komplexní protinádorové terapii. Do jaké míry to odpovídá pravdě je pro mě obtížné soudit. Je však třeba přiznat, že nebylo možné nalézt informace o prokázaných případech nežádoucích účinků přípravku Alloplant. A než zkusíte injekce samotného mládí, věřte mi, hledal jsem ji. Hledal jsem asi sto požadavků. A nenašel jsem nic důvěryhodného. Našel jsem to:

Ministerstvo zdravotnictví Ruska schválilo rozšířené klinické použití transplantačního materiálu Alloplant (registrační osvědčení č. 901 ze dne 07.22.1987). Alloplant je zařazen do Všeobecné klasifikace biologických přípravků a umožňuje široké klinické použití. Specifikace č. 42-2-537-93 (Ministerstvo zdravotnictví Ruska, registrační číslo 056/003230 ze dne 05.17.1993). Kadaverózní materiál dárce se shromažďuje v souladu se zákonem Ruské federace „O transplantaci orgánů a tkání“ č. 4181-1 ze dne 11/22/1992.

Současně probíhá alokační léčba v mnoha zdravotnických centrech v zemi.

Takhle obecně. Každý se rozhodne svým způsobem. Ale tohle mě nějak uklidnilo a nakonec jsem se rozhodl pro krásu injekce pro obličej.

Moje kůže a to, čeho jsem chtěl dosáhnout pomocí injekcí:

Má kůže je 37 let téměř 38. Mám to tenké, v létě spíše normální typ, v zimě a mimo sezónu je velmi velmi suché. Pod očima, díky malému množství podkožního tuku, cyanóza a znatelné deprese jsou neustále přítomny.

Další kosmetička slíbila, že kůže bude méně suchá.

A protože se jedná o injekce s plnivy, pak jsem samozřejmě chtěl vyhladit hloubku existujících vrásek. Rozhodl jsem se, že tentokrát bych místo Botoxu udělal lepší alokaci.

To jsem doufal, přísně vzato. Snění není špatné. Ano

Ředění v 0,5% roztoku prokainu. Přednostně externí externí anestézie s anestetickým krémem EMLA, anestetikum pod filmem, doba expozice přibližně půl hodiny.

Před použitím jsem byl také zředěn.

Na mou žádost byla kůže anestetizována přípravkem Light Dep, nikoli krémem Emla.

Bolest z výstřelu je docela přijatelná. Okamžitě po zákroku je obličej oteklý.

To je výsledek prvního postupu. Celkem bylo v mém případě doporučeno provést 3 za rok (tj. 1 každé 4 měsíce) a poté 1 krát za rok.

Určitě to bude víc. Dosáhl jsem ne všeho, co jsem chtěl, ale hodně. Za takovou cenu je takový výsledek velmi, velmi dobrý. Myslím, že to bude lepší v budoucnu. Uvidíme.

Alloplant pro hodnocení kloubů

Nejúplnější odpovědi na otázky k tématu: "Alloplant for joints reviews".

Transplantační chirurgie je vždy rizikem. Není známo, jak tkáň odebraná dárci zakoření, ať už nastanou komplikace nebo ne. V nedávné době bylo možné aplikovat tzv. Regenerační chirurgii v praxi. To bylo možné díky objevu moderního vědce profesora Muldaševa.

Ruský vědec vyvinul nový biomateriál

Pokud dříve orgán, který je nemocný a nedokáže se vyrovnat s funkcí, která mu byla svěřena, byl zcela nebo částečně odstraněn, je dnes možné díky novým technologiím obnovit zdravé tkáně a orgány stimulací růstu vlastních buněk.

Autorem takové revoluční metody je profesor MD, oftalmolog E. R. Muldashev. Vynalezl a vynalezl lék založený na biologickém materiálu „Alloplant“. Její název pochází z řecké allo - mimozemské a anglické rostliny - stromek.

Průlom v transplantologii

„Alloplant“ - co to je? Je to přirozená biologická látka získaná z dárcovského kadaverózního materiálu, který je ošetřován zvláštním způsobem, zbavujícím se vlastní antigenní struktury. To vám umožní, aby při použití nedošlo k odmítnutí reakce. S tímto lékem, tělo může nezávisle obnovit funkce jednotlivých orgánů.

„Alloplant“ - co je to za lék? Jedná se o kolagenovou strukturu, která přenáší informace o zdravé tkáni určitého orgánu. Tento lék, před jeho použitím, podstoupí několikanásobné kontroly a gama sterilizaci, což je pro pacienta naprosto bezpečné.

  1. Tento high-tech materiál nezpůsobuje zjizvení tkáně v aplikaci.
  2. To tělo neodmítá, protože Lidský imunitní systém ji vnímá jako vlastní tkáň.
  3. Je schopna spouštět mechanismus sebe-reprodukce buněk poškozeného orgánu, tj. Ve skutečnosti dochází k regeneraci vlastních orgánů a tkání.

„Alloplant“ - co to je? Jedná se o chemicky zpracovaný biologický materiál určený k transplantaci, který prošel radiační sterilizací. Zavádí se do lidského těla injekcí.

Typy „aloplantátu“

Existuje asi sto různých typů „Alloplantu“. Každý typ tohoto biomateriálu je schopen spouštět pouze růst buněk určitého typu. Jeden typ se používá k tvorbě krevních cév, druhý pro lymfatické, další se používá pro růst rohovkových buněk, skléry, kůže a tak dále.

Je třeba poznamenat, že klíčení do nemocných tkání a orgánů, „Alloplant“ působí selektivně a za pomoci těchto buněk se tvoří buňky, které jsou potřebné pro náhradu. To umožňuje vytvořit prakticky nový orgán až do jater, oka nebo části kůže. Kromě toho má řada těchto biomateriálů terapeutický účinek, tj. Je schopen aktivovat ochranné funkce a stimulovat lidský imunitní systém, čímž eliminuje různá ložiska zánětu.

Jak se přihlásit?

Lék se zavádí do těla pacienta v biologicky aktivních bodech ve formě injekcí. Léčba lékem je tedy kombinována s reflexologií. Tento způsob léčby umožňuje několikrát posílit léčebný účinek léku "Alloplant". Pokyny pro aplikaci jsou přísně dodržovány lékaři provádějícími zákrok.

Standardní průběh léčby tímto léčivem se skládá ze 3-4 zaokrouhlených sezení během měsíce. Takže během týdne musíte projít jedním postupem. A tak dva kurzy za rok. V léčbě závažných onemocnění je velmi dobrý účinek dán integrovaným přístupem, který spočívá v kombinaci léčby Alloplantem, lékovou terapií a fyzikální terapií nebo fyzickou námahou.

Jak to funguje?

Léčba „Alloplantem“ kombinuje léčebné metody a metody reflexní terapie. S tímto účinkem se celkový terapeutický účinek několikrát zvyšuje. Je to velmi důležité pro pacienty s těžkými onemocněními.

Při použití „Alloplantu“ je lék schopen dlouhodobě zůstat ve tkáních a orgánech, postupně se řeší a neodmítá tělo. Když k tomu dojde, vliv stimulace bioaktivních bodů, který působí po dlouhou dobu. Tento efekt způsobí, že se tělo přizpůsobí normálnímu provozu. Kromě toho, že lék obsahuje informace o těle potřebuje zdravé buňky a jejich správné fungování, čímž se spustí mechanismus samoregulace.

Účinek léku „Alloplant“ na organismus jako celek a na nemocné orgány (které jsme zvažovali) je pochopitelný. Zjistěte, zda má tento progresivní lék kontraindikace.

Kontraindikace

Jako každý lék má Alloplant své kontraindikace:

  • Období akutní fáze onemocnění s horečkou.
  • Neorostlá epiaktivita pro epilepsii.
  • Autoimunitní onemocnění mohou být relativní kontraindikace.

Aplikační spektrum

Prakticky v každé oblasti medicíny je možné použít „Alloplant“. Užívání této drogy je schváleno Ministerstvem zdravotnictví Ruské federace. Je široce používán v následujících částech lékařství:

  • Ortopedie. Použití tohoto biomateriálu urychluje regeneraci svalové tkáně.
  • Traumatologie. Zlomeniny se hojí mnohem rychleji a doba rehabilitace po úrazech je zkrácena a artróza je úspěšně léčena.
  • Gynekologie. Léčba zánětlivých onemocnění, neplodnosti a adhezivního onemocnění.
  • Proctology. Používá se k obnovení střevní sliznice.
  • Orální chirurgie. Používá se k obnově kostí obličeje a kůže.
  • Stomatologie Aplikujte lék pro implantaci zubů.
  • Plastická chirurgie Léčba kožních defektů a štěpení kostí.
  • Kosmetika. Léčba strie, jizev, viditelný účinek proti stárnutí.
  • Neurologie Léčí se onemocnění páteře.
  • Oftalmologie. V této oblasti medicíny se tento lék používá velmi široce, pojďme si to povídat odděleně níže.
  • Onkologie. Při odstraňování různých typů nádorů se tento biomateriál používá pro primární plasty.
  • Operace v oblasti hrudníku, cév, jater atd

Tento biologický materiál se úspěšně používá pro léčbu žaludečních a dvanáctníkových vředů, pro obnovu a náhradu kostní tkáně, chronických, vrozených a dědičných onemocnění. „Alloplant“ dává možnost zotavení pacientům, kteří čekají na otočení orgánu.

„Alloplant“ v oftalmologii

Tento lék je široce používán v oftalmologii. S jeho použitím se provádí:

  • Skleroplastika.
  • Léčba krátkozrakosti.
  • Léčba krátkozrakosti.
  • Plastová spojivka.
  • Vyměňte defekty sliznice očních víček.
  • Odstraňování vad rohovky.
  • Proveďte revaskularizaci cévnatky a zrakového nervu.

Pozitivním bodem je skutečnost, že téměř všechny operace s použitím „Alloplantu“ v oftalmologii jsou prováděny současně. Nevyžadují dlouhodobý pobyt na klinice a vylučují vícestupňové operace. Kromě toho nové technologie umožňují převést většinu operací v této oblasti do kategorie ambulantních pacientů, po kterých může pacient během několika hodin odejít domů. V budoucnu se bude muset dostavit k lékaři k pozorování. Pokročilé technologie a použití moderního biomateriálu Alloplant mohou snížit pobyt na klinice na minimum. Recenze (kteří prováděli operace s použitím této drogy, on ví z první ruky) tuto skutečnost potvrzují.

Centrum "Alloplant"

Od roku 1990 působí ve městě Ufa (Republika Baškortostán) Centrum pro oční a plastickou chirurgii „Alloplant“. Byl vytvořen pro masové zavádění moderních pokročilých technologií v transplantaci do lékařské praxe.

Ve středu je mnoho potřebných konstrukčních celků. Některé struktury se zabývají experimentálním vývojem a novými technologiemi, jiné zavádějí tento vývoj do praktické medicíny.

Jednotky tohoto centra zahrnují následující klinická oddělení:

  • Diagnostika a rehabilitace.
  • Oční chirurgie.
  • Plastická chirurgie.
  • Oprava korekce zraku.
  • Biomedicínské statistiky.
  • Individuální oční protetika.
  • Restaurativní medicína "Aura".
  • Laboratoř neurofyziologie zraku.

Kromě toho má centrum struktury, které vyvíjejí nové chirurgické nástroje, a co je důležité, mají vlastní tkáňovou banku.

Léčba pacientů v centru se provádí pomocí všech známých zdravotnických technologií, včetně terapeutických metod, chirurgie, laserové léčby a transplantace tkání.

Centrum se úspěšně zabývá léčbou a prevencí prakticky všech patologií orgánů zraku:

  • Nemoci skléry.
  • Krátkozrakost a hyperopie.
  • Patologie očních víček a rohovek.
  • Glaukom
  • Patologie slzných cest a spojivky.
  • Dědičná dystrofie sítnice.
  • Separace sítnice a další patologie retinálních cév.
  • Nemoci orbity.
  • Makulární patologie.
  • Neuroftalmická patologie.
  • Vrozené nemoci.
  • Důsledky poranění očí.

Přípravky řady Alloplant jsou dnes dodávány mnoha klinikám v Rusku, zemích SNS a některých zahraničních zdravotnických zařízeních. V Rusku existuje více než 500 takových klinik.

Náklady na

Se všemi jeho progresivita léku "Alloplant", cena za to není tak velký. Jeden plný průběh léčby bude stát pacienta asi 8 tisíc rublů. Lék je vyvíjen a vyráběn zcela v Rusku. Proto je cena pro biomateriál Alloplant zcela přijatelná. Cena na některých klinikách se může mírně lišit. Kromě toho vše závisí na individuálních vlastnostech organismu a patologii nebo defektu, který chce pacient opravit. V některých případech bude vyžadován delší průběh léčby, v jiných postačí 4-5 procedur. Ale i z jednoho průběhu léčby tímto lékem je účinek u pacientů poměrně perzistentní. U těžkých patologií může někdy léčba trvat až 3-6 měsíců.

„Alloplant“ - recenze

Tento lék byl zkoušen mnoha pacienty. Například mnozí rodiče dětí s diagnózou mozkové obrny říkají, že stav dětí se významně zlepšil v průběhu léčby „Alloplantem“. Jejich zpětná vazba svědčí o tom, že pohyby dětí jsou koordinovanější a jejich projev je jasný.

Ten, kdo byl léčen na klinice Muldasheva, si všiml profesionality personálu. Lékaři jasně určují diagnózu, aniž by vyžadovali předběžné závěry a vyšetření jiných klinik. Provádí vlastní diagnostiku. Pak rozhodnout o použití léku "Alloplant". Recenze, které provedly operaci s použitím tohoto biomateriálu v oftalmologii, ukazují, že zrak se zlepšil i po jednom průběhu léčby.

Pane Dovolte mi, abych vás upozornil na zcela novou ruskou technologii v medicíně. Téměř 30 let jsme provedli morfologické, imunologické a klinické studie, přehodnocení výsledků ruské a zahraniční školy transplantologie. Konečně, poprvé na světě, bylo dosaženo fenoménu „rostoucích“ lidských tkání z námi vyvinutých biomateriálů, známých jako Alloplant („Alien Sapling“), které si zachovávají strukturu biologické tkáně, ze které jsou vyrobeny. Následné ozařování je činí zcela sterilními. Biologické materiály Alloplantu způsobují lokální reakci v lidském těle, která se nejprve projevuje intenzivním přílivem imunitních buněk do štěpu, po čemž tato „impozantní síla těla“, bez nalezení cizích znaků v aloplantátu, reorganizuje biomateriál a postupně ho nahrazuje vlastní živou tkání. Současně Alloplant způsobuje celkovou reakci organismu (vliv biostimulace při transplantaci tkáně byl pozorován v minulém století), který používáme při léčbě řady systémových onemocnění. V důsledku více než milionu provedených operací byly v místě speciálně vybraných alloplantátů vytvořeny kosti, šlachy, tuková tkáň, lymfatické a krevní cévy, tkáň jater atd. Alloplantova regenerační technologie dosáhla působivých výsledků v léčbě mnoha nemocí, které byly tradičně považovány za beznadějné: pigmentová retinitida, diabetická retinopatie a retinopatie předčasně narozených dětí, atrofie zrakového nervu, progresivní krátkozrakost a mnoho dalších. Technologie aloplantátu znamenala začátek nové, regenerační chirurgie, která může pomoci, když se vyčerpají možnosti konvenční chirurgie.

Profesore, vynálezce Alloplantu,

Generální ředitel All-ruského centra pro oční a plastickou chirurgii
Ernst Muldashev

Samozřejmě, všudypřítomný profesor Muldašev. Osobně navštívil tibetské jeskyně, kde jsou těla zástupců všech proto-civilizací držena ve stavu tzv. Somatického spánku.
Ernst Rifgatovich ujišťuje, že somato je člověk, který se zachová prostřednictvím mobilizace vnitřní energie, která přenáší vodu v těle do čtvrtého státu, který je vědě neznámý. Je to tato úžasná voda, která je schopna zcela zastavit metabolické procesy v buňkách, převést tělo do takzvaného stavu „nehybného kamene“, který při teplotě plus čtyři stupně může trvat tisíce a miliony let.
Skutečnost, že je to v rozporu s biologickými zákony, je nedůležité triviality geniality. Jako důkaz profesor cituje osobní pozorování v jeskyních v Tibetu: „... Tmavý paprsek baterky osvětlil kameny a několik tmavých projekcí nad podlahou. Co to je - nejsou postavy sedících somatických lidí? Ano, je to něco jako lidské postavy. Ve světle temné svítilny se mi zdálo, že jsou obrovské. Nemůžu říct nic víc. Otočil jsem se a s obtížemi pohyboval nohama, vrátil se...
Lemurians a Atlantes jsou naživu! Zachraňují se pro lidstvo na Zemi. “
Třetí oko, představitelé více rozvinutého paralelního světa, přímý kontakt s Duchem Země, informační pole Togo Svet, nadcházející posunutí osy Země, supermen... Ano, jste sci-fi, můj příteli! Sci-fi není nic špatného. Milujeme sci-fi. Ale jedna věc, kterou je třeba ovládat v myslích žíznivého čtenáře. A druhá je dát slepým pacientům falešnou naději.
Pravděpodobně si musí připomenout, jaký je rozdíl mezi nimi. V jednom, řekněme, ze severních měst, gangsteri spěchají do banky a začínají zalévat z kulometu všechno, co se pohybuje. Sedmnáctiletá dívka kulka zasáhne hlavu. Tolik, že odřezává jak optický nerv. Slepota je úplná a nevyléčitelná. V IRTC „Eye Microsurgery“. Fedorov jí to řekl. Opouští, ale po chvíli se vrací do MNTK. Slepý, ale již operovaný. Na klinice Muldaševa byly do ní vloženy aloplantáty a nyní čeká na „energetický kontakt na úrovni vln, bioenergie mozku…“, aby se vytvořila mezi sítnicí a optickým nervem. Za operaci zaplatil více než tucet tisíc rublů. Ale nikdy neuvidí světlo. Protože jedna věc je dát naději na nahlédnutí, jak píše tisk, a druhou je dát vhled sám.
Ale to není rozhovor o vědě, ale o dobře navržené reklamní kampani. Co je vlastně celý příběh s „transplantací očí“? Geniální... PR. A „Alloplant“ není vědecký termín, ale ochranná známka. Obvykle se lepí na obaly, například jednoduchá rýže. A pak se prodává jako nádherná, mimořádná, bezkonkurenční, nejlepší rýže na světě.

http://forums.rusmedserv.com/showthread.php?t=23590 Chcete-li připravit přidělení, které potřebujete: tělo, mýdlo, voda a alkohol + laboratorní dovednosti na vysoké škole úrovni. Prodat alopatickou myšlenku: název akademika, absence zákonů a víra v jemnou energii.

Technologie výroby magie Alloplant:
Patent Ruska RU 2189257С1
Datum vydání: 10/10/2001
Vynálezce: Muldashev E.R. a další
Patentee: Khistindinov Anis Khatupovich
Biologický materiál pro regenerační chirurgii
ŽIVOTNÍ REGENERACE
Příklad 2
Dispergovaný biomateriál připravený z viscerální fascie byl použit pro regeneraci jater v případě cirhózy. Dárcovská tkáň byla podrobena čištění z krevních zbytků, promyta v tekoucí vodě. Zpracování s detergenty vybranými ze skupiny (cetylpyridiniumchlorid, Tween-80, Triton X-100) za účelem membranolýzy trvalo 1-2,5 hodiny. Poté byla léčena látkami, které extrahují tuk a koagulují proteiny (diethylether + ethylalkohol) po dobu 30-90 minut. Po promytí tkání z činidel, prováděných v tekoucí vodě po dobu 24 až 36 hodin, bylo mletí provedeno v rotačním mlýnu.
V biomateriálu pro regeneraci jater získaných touto metodou je odblokováno 90% vazeb proteoglykanů a glykoproteinů strukturovaných ve svazcích kolagenu a 50% glykosaminoglykanů je eliminováno ze svazků vláken.
Zavedením biomateriálu ve formě suspenze ve fyziologickém roztoku bylo vyhrazeno a stimulovalo regeneraci tkáně jater až do úplného obnovení její struktury a objemu. Klinické a laboratorní testy ukázaly úplné obnovení funkční aktivity jater. Biopsie jaterních defektů provedená 3 roky po ošetření biomateriálem ukázala vysokou proliferativní aktivitu hepatocytů. Výrazná resorpce cirhózy pojivové tkáně.

Dovolte mi představit se. Jmenuji se Vasily. Více než 8 let pracuji jako masér a chiropraktik. Myslím, že jsem profesionál ve svém oboru a chci pomoci všem návštěvníkům stránek vyřešit jejich problémy. Všechna data pro web byly shromážděny a pečlivě zpracovány, aby byly všechny požadované informace dostupné v přístupné podobě. Před použitím popsaným na stránkách je vždy vyžadována POVINNÁ konzultace se svým odborníkem.

Alloplant. Klinika Muldasheva. Recenze, názory.

Byl jsem s dítětem na této klinice na konci května 2011. Před cestou jsem slyšel mnoho nejednoznačných, negativních recenzí. Chci nechat svůj názor osobně z toho, co jsem viděl na této klinice:
1) zařízení, samotná klinika, oddělení, předoperační - monitorovací systémy pacientů (to, co viděla vlastníma očima) a další - jsou nové, moderní.
2) velmi dobrý postoj osoby - lékaři tráví dostatek času, všechno vysvětlují, odpovídají na všechny otázky. Komunikace se všemi pracovníky kliniky - od zástupců ředitelů je otevřená. Budete poslouchat a odpovídat na všechny otázky, pomoc.
3) Dobrá organizace samotné kliniky - všechny diagnostické místnosti jsou soustředěny do jedné místnosti, pro děti je zde herna, akvárium, rekreační oblasti atd.
Moje dítě je 1 rok a 10 měsíců. většinu diagnostiky jsme neměli podle věku. Byl jsem ohromen konzultací s dětským oftalmologem pro diagnózu před konzultací s profesorem - lékař pečlivě vyšetřil dítě, změřil refrakci s přístrojem a pravítky, zkontroloval správnost bodových bodů a učinil diagnózu NEZÁKONUJÍCÍ předchozí závěry.
Pak jsme byli na konzultaci s E. Muldashevem.
M.E.R. udělal dojem vysoce kvalifikovaného chirurga, talentovaného člověka, fanatika jeho podnikání. Jako člověk je velmi zdvořilý a jednoduchý. Ano, je to jednoduché, které ho odlišuje od většiny lidí jeho kvalifikace.

Dojde k tomu, že lékaři tam opravdu pracují a dávají veškerou svou sílu, aby pomohli pacientovi.
Ano, chci poznamenat, že na klinice byly děti (téměř všechny) - s velmi těžkými patologiemi, většinou neviděli.
Nevýhodou je, že jsme museli být ve službě dva dny před pohotovostí pro přijetí do nemocnice, a to i s ohledem na skutečnost, že jsme měli pozvání od generálního ředitele s nápisem - cito hospitalizace - jak to chápu, naléhavé. Ani ve VIP komorách nebylo místo.
Ale děti na prvním místě leželo 1-2 dny. Byla tam s námi žena na oddělení a říkala mi, že čeká týden na klinice.

Nemůžu říct, jak to udělat, protože naše operace byla odložena o několik let.
Chci poznamenat, že obecně, na klinice, pacienti, kteří obecně nevidí, zejména děti, jsou prakticky všechno.

Máme bilaterální dermoidy, léze rohovky na levém oku, mé téma je v sekci "Konzultace dětského oftalmologa", tzv. Bilaterální dermoidy, coloboma století, zakalení rohovky.
ale

taktik, existuje dlouhá a obtížná situace http://forum.vseoglazah.ru/showthread.php?t=914
Pokud jde o téma, Muldashev mi připomíná Mavrodiho z MMM. Vnější lesk, nereálné sliby a nulový výstup. Navíc situace bez ztráty. Užívá všechny pacienty, kteří nemohou pomoci nikde, s těžkými případy. Není příliš těžké inspirovat rodiče, že manipulace prováděná na klinice nějak pomohla. A někde, v průběhu času, může dojít ke zlepšení sami, bez léčby, ale budou připsány na kliniku Muldashev.
Z nějakého důvodu se mi tato situace zdá být taková.

Se vší úctou k vám Chemik, zůstávám můj názor. Mám něco porovnat.
Ano, v něčem, co má pravdu. V dětském oddělení mi matky slepých dětí, o které jsem se zeptal na výsledky, odpověděly - a to bez zlepšení. Všechny z nich nejsou poprvé, především kvótou.
Ale doufají, že - a to je téměř polovina cesty.
A v jiných nemocnicích, v nejlepším případě, jsou tiché - to je vzácné, když jsou tiché - a to není tajemství, slova začínají - nic vám pomůže, proč potřebujete tyto mučení, můžete dát dítěti. a tak dále Ano, každý má svou vlastní filosofii, svůj vlastní smysl života a nemůže být odsouzen ani odsouzen, ale
Zde mají naději, léčbu založenou na zkušenostech chirurga a vědeckého výzkumu - a jak jinak se objevují objevy?
Věřte mi, že Alloplant mi nebyl nabídnut, neřekli o jeho úžasných schopnostech a že jen on by mi pomohl, i když předtím, než se poradím s M.E.R. Byl jsem si jistý, že k tomuto rozhovoru určitě dojde.
Ano, a on pracuje, slyšel hodně, co není. Ale já osobně jsem viděl distribuci operací za týden, protože byli jsme také zařazeni do tohoto seznamu - pro inspekci.
Jsem si jistý, že pouze ten, kdo hluboce věří v to, co dělá a je fanouškem jeho práce, jak je MER, je schopen udělat průlom bez ohledu na region.
A tady, zdá se mi, argumentovat, něco dokázat, nemá smysl. Všichni soudci čas.

Příspěvek přidal 6/3/2011 v 17:40

Mám pacienty, které jsem před dvaceti lety provozoval na chalazionu, věří, že měli tvrdé oko! operaci a radí mým přátelům jako chirurg.

Příspěvek Zaslal 06/03/2011 v 17:47

V mém životě není žádná hrůza, to bylo, trvalo asi rok od narození dítěte. A teď jsou jen viditelné problémy a jsem opravdu šťastný a ráda každý den, že moje dítě chodí, snaží se mluvit, usmívá se a vyvíjí se psychologicky jako jeho vrstevníci.
Existuje nejistota z různých názorů a strachu ze ztráty času nebo naopak.
A moje recenze je můj osobní dojem a srovnání s jinými podobnými očními klinikami.
Nebudu popírat, že existuje citový moment.

Znovu opakuji, že jsme neměli žádnou operaci av tomto ohledu jsem mlčel.

Jak jste ohodnotili kvalifikaci, ne-li tajemství? Možná z jeho podoby?

Pravděpodobně je to, jakmile je dvakrát zaznamenáno:

jun, já prostě nechápu, co je podstatou přezkumu? Co konkrétně pomohlo, s výjimkou předloženého (i když je správnější říci, že se prodává) naděje? A co tím myslíš kritiku? Mnoho podobných článků? Samotný Alloplant je oficiálně uznán a schválen. Oftalmologové ji používají jako konzervační prostředek. Pokud se nemýlím, získává se z tekutiny z mrtvého paty. Ve vědeckém světě nebyly dosud prokázány žádné zázraky, jako je klonování orgánů, fúze nervových vláken, růst nových očí, a z nějakého důvodu vynálezci z Ufa nehledají vědecké uznání svých geniálních vynálezů.

ALLOPLASTIC je chirurgický zákrok spočívající v nahrazení poškozených tkání nebo lidských orgánů částmi vyrobenými z umělé substance nebo kovu na rozdíl od plastické chirurgie XENOPLASTIC - (xenoplastika; xeno + plast, syn. Heteroplastická), ve které se používají zvířecí tkáně a orgány nebo HOMOPLASTIC, nebo homooplastika (z řeckých homoios - podobných), isoplastika, volná transplantace tkání nebo orgánů od jednoho jedince k druhému stejného druhu, včetně jedné osoby do druhé. Takže Mimochodem, IOL je Alloplant!

Změna: Alloplant spíše než jediný svého druhu se získává z podkožní tkáně oblasti paty, jiné z jiných struktur lidského těla, například z dura mater. Podstatou navrhovaného způsobu není, že se jedná o nový způsob konzervace tkání - č. Pak by to byla homoplastika. Jde o to, že elektroinstalace a fixace prostřednictvím určitých alkoholů a jiných roztoků mají tendenci vyrovnávat antigenní strukturu tkání - jako by je „de-osobnost“ a přeměňovala v biologický, ale inertní stavební materiál bez antigenních vlastností, a tedy i odmítavé reakce, které nahradí defekty nebo stimulují růst vlastních tkání. Právě tady začíná skluz - myšlenka byla, že alokace bude postupně nahrazena „namáčením“ vlastní krevní sítě a tam bude tvořit vysoce diferencovanou tkáň. Důkazy na histologické a morfologické úrovni od nezávislých výzkumníků však nebyly dostatečně zastoupeny. Samotná myšlenka má omezenou použitelnost, ale když se z ní začne „pěstovat oči“, pak jsou komentáře zbytečné. Najednou (1980–1985) hrál přes sto takzvaných operací. "Muldashevova rechouralizace cévnatky" se suchými (netransgenitálními) jevy makulární dystrofie - samozřejmě nejrozsáhlejšími indikacemi, riziko chirurgického zákroku je minimální, účinek je také zanedbatelný a krátkodobý (a ne skutečnost, že je z alloplantu zavedeného do suprachoroidálního prostoru), ale jaký prostor pro: "Zde vidět - tam je mírné zlepšení - to znamená, že pomohl! ". Ale pak to bylo opravdu svobodné, ale teď to jsou komerční projekty.

Alloplant podvod nebo všelék?

Zpráva Frf -gan ”02.10.2011, 15:36.

Pane Dovolte mi, abych vás upozornil na zcela novou ruskou technologii v medicíně. Téměř 30 let jsme provedli morfologické, imunologické a klinické studie, přehodnocení výsledků ruské a zahraniční školy transplantologie. Konečně, poprvé na světě, bylo dosaženo fenoménu „rostoucích“ lidských tkání z námi vyvinutých biomateriálů, známých jako Alloplant („Alien Sapling“), které si zachovávají strukturu biologické tkáně, ze které jsou vyrobeny. Následné ozařování je činí zcela sterilními. Biologické materiály Alloplantu způsobují lokální reakci v lidském těle, která se nejprve projevuje intenzivním přílivem imunitních buněk do štěpu, po čemž tato „impozantní síla těla“, bez nalezení cizích znaků v aloplantátu, reorganizuje biomateriál a postupně ho nahrazuje vlastní živou tkání. Současně Alloplant způsobuje celkovou reakci organismu (vliv biostimulace při transplantaci tkáně byl pozorován v minulém století), který používáme při léčbě řady systémových onemocnění. V důsledku více než milionu provedených operací byly v místě speciálně vybraných alloplantátů vytvořeny kosti, šlachy, tuková tkáň, lymfatické a krevní cévy, tkáň jater atd. Alloplantova regenerační technologie dosáhla působivých výsledků v léčbě mnoha nemocí, které byly tradičně považovány za beznadějné: pigmentová retinitida, diabetická retinopatie a retinopatie předčasně narozených dětí, atrofie zrakového nervu, progresivní krátkozrakost a mnoho dalších. Technologie aloplantátu znamenala začátek nové, regenerační chirurgie, která může pomoci, když se vyčerpají možnosti konvenční chirurgie.

Profesore, vynálezce Alloplantu,
Generální ředitel All-ruského centra pro oční a plastickou chirurgii
Ernst Muldashev

http://www.alloplant.ru/ru/
Samozřejmě, všudypřítomný profesor Muldašev. Osobně navštívil tibetské jeskyně, kde jsou těla zástupců všech proto-civilizací držena ve stavu tzv. Somatického spánku.
Ernst Rifgatovich ujišťuje, že somato je člověk, který se zachová prostřednictvím mobilizace vnitřní energie, která přenáší vodu v těle do čtvrtého státu, který je vědě neznámý. Je to tato úžasná voda, která je schopna zcela zastavit metabolické procesy v buňkách, převést tělo do takzvaného "nehybného stavu kamene", který při teplotě plus čtyři stupně může trvat tisíce a miliony let.
Skutečnost, že je to v rozporu s biologickými zákony, je nedůležité triviality geniality. Jako důkaz, profesor cituje osobní pozorování v jeskyních Tibetu: "Tmavý paprsek baterky osvětlil některé kameny a několik tmavých výstupků nad podlahou. Co to je - nejsou postavy sedících somatických lidí? Ano, je to druh postavy lidí." Zdálo se mi, že je to ohromné, nemůžu říct nic víc, otočil jsem se a s obtížemi pohyboval nohama, vrátil se.
Lemurians a Atlantes jsou naživu! Zachraňují se pro lidstvo na Zemi.
Třetí oko, představitelé více rozvinutého paralelního světa, přímý kontakt s Duchem Země, informační pole Togo Light, nadcházející posunutí osy Země, supermen. Ano, jste sci-fi, můj příteli! Sci-fi není nic špatného. Milujeme sci-fi. Ale jedna věc, kterou je třeba ovládat v myslích žíznivého čtenáře. A druhá je dát slepým pacientům falešnou naději.
Pravděpodobně si musí připomenout, jaký je rozdíl mezi nimi. V jednom, řekněme, ze severních měst, gangsteri spěchají do banky a začínají zalévat z kulometu všechno, co se pohybuje. Sedmnáctiletá dívka kulka zasáhne hlavu. Tolik, že odřezává jak optický nerv. Slepota je úplná a nevyléčitelná. V IRTC "Eye Microsurgery" je. Fedorov jí to řekl. Opouští, ale po chvíli se vrací do MNTK. Slepý, ale již operovaný. Na klinice Muldaševa byly do ní vloženy aloplantáty a nyní čeká, až se mezi sítnicí a zrakovým nervem vytvoří "energetický kontakt na úrovni vln, mozková bioenergie". Za operaci zaplatil více než tucet tisíc rublů. Ale nikdy neuvidí světlo. Protože jedna věc je dát naději na nahlédnutí, jak píše tisk, a druhou je dát vhled sám.
Ale to není rozhovor o vědě, ale o dobře navržené reklamní kampani. Co je vlastně celý příběh s „transplantací očí“? Důmyslný. PR. A "Alloplant" není vědecký termín, ale ochranná známka. Obvykle se lepí na obaly, například jednoduchá rýže. A pak se prodává jako nádherná, mimořádná, bezkonkurenční, nejlepší rýže na světě.
http://forums.rusmedserv.com/showthread.php?t=23590

Připravit alokaci, kterou potřebujete: tělo, mýdlo, voda a alkohol + laboratorní dovednosti na úrovni střední školy. Prodat alopatickou myšlenku: název akademika, absence zákonů a víra v jemnou energii.
Technologie výroby magie Alloplant:
Patent Ruska RU 2189257С1
Datum vydání: 10/10/2001
Vynálezce: Muldashev E.R. a další
Patentee: Khistindinov Anis Khatupovich
Biologický materiál pro regenerační chirurgii
ŽIVOTNÍ REGENERACE
Příklad 2
Dispergovaný biomateriál připravený z viscerální fascie byl použit pro regeneraci jater v případě cirhózy. Dárcovská tkáň byla podrobena čištění z krevních zbytků, promyta v tekoucí vodě. Zpracování s detergenty vybranými ze skupiny (cetylpyridiniumchlorid, Tween-80, Triton X-100) za účelem membranolýzy trvalo 1-2,5 hodiny. Poté byla léčena látkami, které extrahují tuk a koagulují proteiny (diethylether + ethylalkohol) po dobu 30-90 minut. Po promytí tkání z činidel, prováděných v tekoucí vodě po dobu 24 až 36 hodin, bylo mletí provedeno v rotačním mlýnu.
V biomateriálu pro regeneraci jater získaných touto metodou je odblokováno 90% vazeb proteoglykanů a glykoproteinů strukturovaných ve svazcích kolagenu a 50% glykosaminoglykanů je eliminováno ze svazků vláken.
Zavedením biomateriálu ve formě suspenze ve fyziologickém roztoku bylo vyhrazeno a stimulovalo regeneraci tkáně jater až do úplného obnovení její struktury a objemu. Klinické a laboratorní testy ukázaly úplné obnovení funkční aktivity jater. Biopsie jaterních defektů provedená 3 roky po ošetření biomateriálem ukázala vysokou proliferativní aktivitu hepatocytů. Výrazná resorpce cirhózy pojivové tkáně.

Zpráva Frf -gan »Říj 02 2011, 15:40.

Hlavní poselství “Říjen 02 2011, 18:16.

Zpráva oktagon »Říj 02 2011, 21:07.

Zpráva ahin »02 Říj 2011, 23:48.

Zpráva Frf -gan ”03.10.2011, 02:35.

Post by Chief »Říj 03 2011, 08:21.

Zpráva Kosoi »03 Říj 2011, 09:13.

Zpráva ahin »Říj 03 2011, 09:44.

Post by Chief »Říj 03 2011, 10:20.

Příspěvek SOLNTSE »03.10.2011, 11:19.

Post by Chief »Říj 03 2011, 11:40.

Příspěvek Gladiator »03.10.2011, 12:12.

Příspěvek SOLNTSE »03.10.2011, 12:17.

FDas post »03.10.2011, 16:45.

The Gladiator Post »03.10.2011, 20:39.

Příspěvek Gladiator »03.10.2011, 20:44.

Zpráva Frf -gan ”03.10.2011, 20:50.

Můžete zjistit, kde budete brát nebo budete brát kmenové buňky k léčbě páteře?
Muldasheva popsal svou vlastní metodu používání kmenových buněk, která, když je injikována biomateriálem, který stimuluje tělo a spouští regeneraci vlastními kmenovými buňkami, jednoduše řečeno.

Zde je seznam neúplných publikací z jeho stránek
možná nepozorovaný génius nebo jejich plný v Nobelově výboru

Indukce alotransplantace oka (principy, přístupy, dlouhodobé výsledky)
Sharipov A. R.
stáhnout celý článek (pdf)
Osteoplastická náhrada mandibulárních defektů pomocí nového kombinovaného aloštěpu řady Alloplant
N. E. Selsky
stáhnout celý článek (pdf)
Experimentální morfologické studium homogenizovaných aloštěpů
R.T. Nigmatullin, E. R. Muldashev, R. T. Bulatov, N. V. Chernov, O. R. Shangina, R. A. Khasanov
stáhnout celý článek (pdf)
Využití biomateriálu Alloplant v plastické a rekonstrukční chirurgii obličeje
Selsky N. E.
stáhnout celý článek (pdf)
Imunotropní aktivita štěpů injikovatelných práškových alloplantátů
Sibiryak S.V., Muldashev E.R., Kurchatova N.N., Kireev V.L., Evstifeeva T.A., Yusupova R.Sh.
stáhnout celý článek (pdf)
Evisceronukleace s tvorbou muskuloskeletálního pahýlu biomateriály Alloplant
Rodionov, R., Bulatov, A. Y. Salikhov, A.I. Larin
stáhnout celý článek (pdf)
Revaskularizující diabetická retinopatie
E. R. Muldashev, O.V. Rodionov, R.Z. Sultanov, A.I. Larin
stáhnout celý článek (pdf)
Dispergovaný biomateriál Alloplantu při léčbě diabetické retinopatie
Rodionov, R.Z. Sultanov, A.I. Larin, R. Bulatov
stáhnout celý článek (pdf)
Stav centrálního zorného pole u pacientů s diabetickou retinopatií
V. Rodionov, R. A. Mukhamadeev, R. Z. Sultanov, A. I. Larin
stáhnout celý článek (pdf)
Terapeutická retroskleróza při léčbě retinitis pigmentosa
V. U. Galimova
stáhnout celý článek (pdf)
Použití injekce "Alloplant" pro opravu defektů obličeje
E. R. Muldashev, A. S. Guryanov
stáhnout celý článek (pdf)
Chirurgická léčba trombózy centrální retinální žíly pomocí biomateriálu Alloplant
V. U. Galimova
stáhnout celý článek (pdf)
Výsledky chirurgické léčby posttraumatické sympatické uveitidy u subatrofických očí
použití série biomateriálů "Alloplant"
L.F. Galimova
stáhnout celý článek (pdf)
Rezervní možnosti aktivace uveosklerální odtokové cesty v primárním glaukomu
Kornilaev G. G.
stáhnout celý článek (pdf)
Léčba atrofie glaukomatózního zrakového nervu pomocí biologických materiálů ze série Alloplant
Karushin O. I.
stáhnout celý článek (pdf)
Experimentální - morfologické zdůvodnění mikrochirurgických operací k vytvoření propojení
mezi bazény cirkulární a extrabulbární cirkulace
S. A. Muslimov, E. R. Muldashev, V. U. Galimov
stáhnout celý článek (pdf)
Chirurgická léčba involuční retinální dystrofie
Galimov V. U.
stáhnout celý článek (pdf)
Aloplastika spojivky oční bulvy a vrstvená keratoplastika u nádorů
Salikhov A. Yu., Kadyrov R. Z.
stáhnout celý článek (pdf)
Chirurgická léčba ankylózy temporomandibulárního kloubu s biomateriálem Alloplant
Selsky N. E., Kayumov F. I.
stáhnout celý článek (pdf)
Nová metoda chirurgické léčby odchlípení sítnice - cévní dojem s využitím biomateriálu Alloplant
E. R. Muldashev, V. U. Galimov, M. M. Mustafin, S. A. Muslimov
stáhnout celý článek (pdf)
Provoz choroidální revaskularizace při léčbě nitroočního krvácení u pacientů s diabetes mellitus
Muldashev E. R., Rodionov O. V., Galimov V. U., Sultanov R. Z., Bulatov R. T.
stáhnout celý článek (pdf)
Chirurgická léčba atrofie zrakového nervu pomocí biologických materiálů řady Alloplant
Galimov V. U., Muldashev E. R., Karushin O. I., Kornilaeva G. G.
stáhnout celý článek (pdf)
Nový aloštěp pro vrstvenou keratoplastiku
E. R. Muldagiev, R.T. Nigmatullin, R.Z. Kadyrov
stáhnout celý článek (pdf)
Výsledky chirurgické léčby subatrofie oka s použitím biomateriálů řady Alloplant
stáhnout celý článek (pdf)
Bariérová keratoplastika s biologickým materiálem Alloplant v chirurgické léčbě pterygia
R. Z. Kadyrov
stáhnout celý článek (pdf)

Metoda chirurgické léčby onemocnění Reclingausen
A. Yu. Salikhov, E. R. Muldashev, R. T. Bulatov, V. D. Maloyaroslavtsev, S. A. Derevyannykh
stáhnout celý článek (pdf)
Chirurgická léčba oftalmických syndromů po enukleaci s radioterapií retinoblastomu
N. D. Kulbaev
stáhnout celý článek (pdf)
Anoftalmický syndrom. Nové trendy v taktice léčby
Bulatov, N.D. Kulbaev
stáhnout celý článek (pdf)
Chirurgická léčba nitroočního krvácení u diabetické retinopatie
Rodionov, R.Z. Sultanov
stáhnout celý článek (pdf)
Stav hemodynamiky očí u pacientů s diabetickou retinopatií po vazolimformalkonstruktivních operacích
Rodionov, V.U. Galimova, M. M. Mustafin, R.Z. Sultanov
stáhnout celý článek (pdf)
Způsob chirurgické léčby maligních nádorů s lokalizací v oblasti vnějšího kloubu
E. R. Muldashev, A. Yu Salikhov, R. G. Bulatov, N. D. Kulbaev, S. A. Derevyannykh
stáhnout celý článek (pdf)
Výsledky chirurgické léčby postradiačních recidivujících nádorů očních víček
E. R. Muldashev, A. Yu Salikhov, R. T. Bulatov, N. D. Kulbaev, S. A Derevyannykh
stáhnout celý článek (pdf)
Primární autoalloplastika během exenterace orbity
A. Yu. Salikhov, E. R. Muldashev, R. T. Bulatov, N. D. Kulbaev, S. A. Derevyannykh
stáhnout celý článek (pdf)
Injekční alogenní štěp pro kontury plastů
A. S. Guryanov, E. R. Muldashev, R. D. Khasanov
stáhnout celý článek (pdf)
Metoda tvorby dutiny spojivek s vrozenými anththalmosy a mikroftalmálií
A. Yu Salikhov, R. T. Bulatov, E. R. Muldashev, N. D. Kulbaev, V. A. Ryzhov, S. Derevyannykh
stáhnout celý článek (pdf)
Stav hydrodynamiky oka po dvojrozměrné drenážní operaci
při chirurgické léčbě primárního glaukomu
Kornilaeva GG, Muldashev E. R., Galimov V. U., Kulbaev N. D.
stáhnout celý článek (pdf)
Stimulace regenerace jater alogenními biomateriály
Muslimov S.A., Zakhvatkina K.A., Musina, L.A.
stáhnout celý článek (pdf)
Dvoukomorová drenáž - nová operace primárního glaukomu
G. G. Kornilaevovi
stáhnout celý článek (pdf)
Výsledky vasimoforekonstruktivních operací při léčbě diabetické retinopatie u dětí
Rodionov
stáhnout celý článek (pdf)
Výsledky použití alloplantu pro vrstvenou keratoplastiku
při chirurgické léčbě popálenin rohovky
Kadyrov R. Z.
stáhnout celý článek (pdf)
Zkušenosti s použitím automatické statistické prahové perimetrie
při hodnocení účinnosti operací s použitím transplantátu ze série Alloplant
R. A. Mukhamadeev
stáhnout celý článek (pdf)
Nové možnosti stimulace regenerace jaterní cirhózy
R. S. Mingazov, I. A. Safin, S. A. Muslimov, R. A. Khasanov, M. A. Nartaylakov, D. A. Bulatov.
Centrum města pro chirurgii Hepatology, ruské centrum pro plastickou chirurgii oka, Ufa
stáhnout celý článek (pdf)
Chirurgická léčba retinitis pigmentosa s použitím materiálu ze série Alloplant pro choroidální revaskularizaci.
All-ruské centrum plastické chirurgie oka, Ufa
stáhnout celý článek (pdf)
Účinek transplantačního extraktu pro plastiku ALLOPLANT století na syntézu DNA v buněčné kultuře
Muldashev, T. J. Wimen, N. N., Kurchatova, N.I. Zimin, A.S. Guryanov, K.S. Inchenko
stáhnout celý článek (pdf)
Alloplant - nová generace přenosových materiálů pro oční a plastickou chirurgii
E. R. Muldashev, R. T. Bulatov, A. Yu Salikhov, A. Yu Salikhov, A. G. Gabbasov, R. T. Nigmatullin, V. U. Galimov, S. A. Muslimov, N. E. Venkovské
stáhnout celý článek (pdf)
Bioplastika plicních dutin tuberkulózy v experimentu
Inchenko, V.I. Brown, E. R. Muldashev, R.T. Nigiatullin, L.I. Rymko
stáhnout celý článek (pdf)
Metoda bariérové ​​keratoplastiky
E. R. Muldashev, R. T. Bulatov, A. S. Guryanov, G. F. Bulatova, R. T. Nigmatullin
stáhnout celý článek (pdf)
Způsob stimulace krevního oběhu v cévnatce
E. R. Muldashev, V. U. Galimov, A. Yu Salikhov, R. T. Bulatov, R. T. Nigmatullin, S. A. Muslimov
stáhnout celý článek (pdf)
Korekce kontury obličeje s kombinovanými alotransplantáty
N. E. Selki, V. D. Maloyaroslavtsev, A. S. Guryanov
stáhnout celý článek (pdf)
K problematice progrese krátkozrakosti
E. O. Muldashev, A. Yu Salikhov, O. V. Rodionov, G. F. Bulatová
stáhnout celý článek (pdf)
Vyhodnocení výsledků revaskularizace cévnatky v případě pigmentové retinitidy dle EPI
V. U. Galimova, R. G. Yusupova
stáhnout celý článek (pdf)
Některé modely obnovy struktury pojivové tkáně během alotransplantace tkání
R. T. Nigmatullin, E. R. Muldashev, S. A. Muslimov, A. Yu Salikhov, R. T. Bulatov, R. I. Enikeev, O. V. Rodionov, R. A. Bikmulin, A. S. Guryanov
stáhnout celý článek (pdf)
Muskuloskeletální plastika orbity a peri-orbitální oblasti
N. Ye.Selsky, V. D. Maloyaroslavtsev
stáhnout celý článek (pdf)
Primární kombinovaná aloplastika s termomechanickými očními lézemi
E. R. Muldashev, R. T. Bulatov, R. T. Nigmatullin, A. Yu Salikhov, V. U. Galimov
stáhnout celý článek (pdf)
Náprava epicantus A. S. Guryanov
stáhnout celý článek (pdf)
O antigenní aktivitě konzervovaných aloštěpů pro oftalmochirurgii
E. R. Muldashev, N. R. Bikmetova, A. Yu Salikhov, R. T. Bulatov, V. U. Galimov, V. G. Jakovlev, O. V. Rodionov
stáhnout celý článek (pdf)
Úloha a místo skleroplastiky při komplexní léčbě a sledování pacientů s progresivní krátkozrakostí
E. R. Muldashev, R. T. Bulatov, A. Yu Salikhov, M. Sh. Saitov, S. A. Muslimov, O. V. Rodionov
stáhnout celý článek (pdf)
Rámový plast s následky zranění orgánu zraku a jeho přívěsků
E. R. Muldashev
stáhnout celý článek (pdf)
Cévní regenerace mikrocirkulačního systému během alotronplantace tkání
A. G. Gabbasov, E. R. Muldashev, R. R. Nigmatullin, S. A. Muslimov
Stáhnout celý článek (pdf)
Hodnota použití aloštěpů v oftalmických onkologických operacích
E. R. Muldashev, V. U. Galimov, V. U. Galimov, R. I. Ismagilova, A. Yu Salikhov, R. T. Bulatov
stáhnout celý článek (pdf)
Revaskularizace cévnatky cév cévy
Nigmatullin, V.U. Galimova, E. R. Muldashev, K.A. Zakhvatkina
stáhnout celý článek (pdf)
Metoda výchovy pohybového aparátu po enukleaci
E. R. Muldashev, R. T. Nigmatullin
stáhnout celý článek (pdf)
Chirurgická léčba nádorů očních víček klíčení na oběžné dráze
E. R. Muldashev
stáhnout celý článek (pdf)
Epithelio-keratoplastika při léčbě trofických poruch rohovky
E. R. Muldashev, R.T. Nigmatullin, Ufa
stáhnout celý článek (pdf)
Homotransplantace pro plastickou chirurgii v oftalmologii
Cand. medu Vědy E. R. Muldashev (Ufa Research Institute of Oční onemocnění)
stáhnout celý článek (pdf)
Endoskopické hojení gastroduodenálních vředů pomocí Alloplantu
Ibragimov, S. A. Muslimov, A. N. Nekrasov, A. M. Itkin, L. R. Kozlenko
stáhnout celý článek (pdf)
Chirurgická léčba traumatického epicanthus
R. G. Kudoyarov, A. Yu Salikhov, R. T. Bulatov
stáhnout celý článek (pdf)
Nový přístup k chirurgické léčbě jaterních cyst
M. A. Nartaylakov, I. A. Safin, E. R. Muldashev, S. A. Muslimov, S. Kh. Bakirov, R. T. Nigmatullin, R. S. Mingazov, A. Kh. Mustafin
stáhnout celý článek (pdf)
Punkční léčba cyst jater pod kontrolou laparoskopie
I. A. Safin, M. D. Nartaylakov, S. A. Muslimov, R. S. Mingazov, S. Kh. Bakirov, R. A. Khasanov, S. R. Nasyrova, Z. Kh. Safiullina
stáhnout celý článek (pdf)
K otázkám o načasování radiální keratotomie po operacích posilování sklerografie s progresivní krátkozrakostí
E. R. Muldashev, R. T. Bulatov, M. Sh. Saitov, A. Yu. Salikhov, R. T. Nigmatullin, S. A. Muslimov
stáhnout celý článek (pdf)
Zkušenosti s použitím plastových tenkostěnných terapeutických čelních oftalmických protéz při operacích k odstranění simblefaronu
V. A. Ryzhov, A. Yu Salikhov
stáhnout celý článek (pdf)
Léčba pacientů s posttraumatickými defekty a deformacemi kostí středního povrchu
používající aloštěpy různého původu
Belchenko V. A., Alekseeva I. S., Selsky N. E.
stáhnout celý článek (pdf)
Metoda pro léčbu pacientů s rozdrcenými zlomeninami
Kuznetsov I. A., Belchenko V. A., Selsky N. E.
Stáhnout celý článek (pdf)
Použití aloštěpů a lékařského lepidla při léčbě solitárních renálních cyst
F. Z. Shakirov, R. S. Mingazov, Z. Kh. Safiullina, S. A. Muslimov
stáhnout celý článek (pdf)

Více Článků O Zánět Oka