Nábytek Artis - Recenze

Hlavní Objektivy

Sortiment firmy ARTIS prezentuje různé typy skříňových sestav, jako jsou obývací pokoje, ložnice, skříně, chodby, knihovny, dětské pokoje atd. Nabízíme kvalitní a stylový nábytek levně. To je naše první výhoda. A druhá je, že jsme se snažili vyrobit nábytek tak funkčně, jak je to jen možné. Pravidelné návštěvy nejlepších světových výstav nábytku nám umožňují sledovat nejnovější trendy na trhu a přeložit je do našich sbírek.

Při výrobě se používají materiály a příslušenství předních evropských firem. Pečlivě vybíráme dodavatele, takže jsme přesvědčeni o kvalitě hotového výrobku a poskytujeme záruku 5 let na celý sortiment.

Dvakrát v listopadu tohoto roku. Koupil jsem od vás nábytek od prodávajícího-manažera Frolova Alexandra. Děkujeme Vaší firmě za nábytek a vynikající profesionální manažery, montéry nábytku, vynikající a včasné dodávky. A obecně, velký přístup k zákazníkům. Chceš si koupit něco jiného. Šťastný nový rok, milí zaměstnanci, ASTIS. Úspěchy pro vás a prosperitu!

Je to již potřetí, co kupuji nábytek v salonu ARTIS a jsem velmi rád. Při první objednávce jsem obdržel zlatou slevovou kartu, která mi dává slevu ve výši 7%, s další objednávkou. Když jsem přišel do salonu, srdečně mě pozdravili obchodní asistenti Dinar a Elena, kteří mě profesionálně a rychle na počítači vyzvedli sadu nábytku pro obývací pokoj podle požadované velikosti. Jejich rady mi hodně pomohly s výběrem. Vytištěná skica. S mým šálkem kávy se zacházeli s kávou, když si objednali, a tato přátelskost a zdvořilost způsobila na oplátku teplé pocity a chci sem znovu a znovu. Po zadání objednávky jsem obdržel malý dárek a je to také pěkné. Nábytek byl dodán a smontován do 3 dnů a rád bych vyjádřil zvláštní poděkování montážnímu týmu Pischalov. Svou práci vykonával velmi profesionálně a rychle, zatímco byl čistý a zdvořilý. Díky nábytku ARTIS se můj obývací pokoj a kancelář stali útulnými a pohodlnými.

Doporučuji každému, aby si koupil nábytek v salonu ARTIS. Je pohodlný a cenově dostupný. Nebudete litovat!

Přeji zaměstnancům zdraví a prosperity společnosti ARTIS v novém roce 2019!

Váš pravidelný zákazník Irina Nikolaevna,

25. listopadu 2018. Petrohrad, Kupchino.

Chci zanechat recenzi a poděkovat zaměstnancům "Artis":
- poradce Ignat
- Sběratel Andrey
- personál
05.05.18 vydal rozkaz v nákupním centru "Shchelkovo", objednal si halu "Elizabeth", kabinet "Lausanne" a skříňku v televizi "Granada". Díky kombinaci barev můžete míchat. Přijeli jsme s našimi měřeními v nákupním centru, konzultant (Ignat) vytvořil projekt na počítači, prokázal přítomnost květin, vybral vhodnou možnost. O něco později poradce (Ignat) odjel do našeho domova, zkontroloval měření. V případě potřeby bylo možné objednávku upravit.
Diskutovali jsme o požadovaném termínu dodání. Platba může být provedena v den doručení.
Doručení bylo provedeno včas, po předchozím volání. Dodané zboží v 9.00, úhledně. Náš řád měl zrcadlové dveře. Doručovatel otevřel obal, zkontroloval zrcátka, všechno bylo v pořádku.
Všechny balíčky byly v dobrém stavu. Po zaplacení objednávky jsme obdrželi balíček dokumentů (Smlouva, faktury a potvrzení o platbách).
Dodávka a montáž byly během jednoho dne. O něco později přišel sběratel (Andrew). Sestavil jsem nábytek úhledně a bez hluků.
Všechno je skvělé. Všechno se ukázalo, jak jsem plánoval.

Pokud si myslíte, že vše napsané anonymně, pak tomu nevěří. Zdá se, že se lidé na svůj život zlobí. Co píše důchodce více než jednou to samé. A JAKÉ JE. Žádné štěstí v životě. A objednali jsme a objednáme nábytek ve firmě Artis, aby se nám líbilo všechno a pokud chcete jít pití kávy a vždy odmítnout. Vynikající lidé. Zejména nákupní centrum Schelkovo a BC Rumyantsevo 3 patro. Jsme velmi spokojeni.

Objednali jsme si šatní skříň a modul pro televizi. Dodání je urgentní do 24 hodin, resp. Platba za dodávku je více. Přinesl. Přišel montér nábytku, sestavil šatní skříň, prádelník z modulu, ale pro zásuvky nebyly dostatečné kování. Nedostatek příslušenství !! Jaké to je? To znamená, že kupující by měl zaplatit za naléhavost, ale prodávající může vést sám. Úplně ošklivá bezohledná služba !! A na telefonu manažer klidně odpověděl, že je to lidský faktor! Jen! Za peníze kupujícího! Ošklivá kancelář! Chtěli si koupit další nábytek, ale po takovém postoji se už necítím jako !!

Kleisonov Dmitry je dobrý sběratel. Jsem spokojen s jeho prací a hodnotím ho 10+ veškerou kvalitou a rychle sestavil šatní skříň, je to vysoce kvalifikovaný specialista. Díky za to. O společnosti Řeknu, že SUPER! I WISH BIG prosperity

Artis - recenze 21. století

Vážení návštěvníci fóra.

Možná jste si již koupili nábytek z diskutované společnosti a máte co říct. Ať je to vřelé a laskavé slovo, nebo naopak - negativní recenze. A co je nejdůležitější, měli by být upřímní a ne přizpůsobení.

Napsané s komerčním zájmem, zaplacené za diskreditaci nebo chválení firemních recenzí budou smazány a uživatelé budou varováni.

Vaše upřímné recenze jsou nezbytné pro všechny ostatní návštěvníky fóra nábytku. Koneckonců, na základě těchto dojmů, vy i potenciální kupující nákupy.
Nebuďte líní nechat pár slov v historii.. Potřebujeme pravdu!

V tomto vlákně diskutujeme Artis Company - 21. století!

  • Pokročilý uživatel
  • 233 zpráv
    • New York City

    objednali jsme si postel. skříně a komody řady GRANADA modřín. v Mall Nábytek Plaza v Balashikha. přinesl za den (v Shchelkovo). Stejné volání v 7 ráno a řekl, že budou za 20 minut! 9. května! a my jsme spali. Ano, a ne. kluci na nás museli čekat hodinu a půl). nic - čekal, přinesl, ukázal a odešel. den. nábytek je skvělý!

    Měli jsme všechno bez předplatného. bylo možné platit v hotovosti v den doručení). ale pro doručení a zvedání 1200 rozdalo. máme 25 km od Moskvy

    Také jsem si objednal nábytek.
    Velmi spokojen. Žádné stížnosti. Přinesl a rychle sbíral.
    Podešev není příliš pohodlná, celek je volný a celek je volný, velmi lehký. Je nutné opravit na zeď, tapety škoda.
    Vůně byla první, ale je to obvyklá vůně nového nábytku. Netrvalo dlouho.
    2 roky stojí za to.
    Za odměnu mohu dát 10% kartu - nejvyšší, platinu.
    Napište osobní nebo [email protected]

    Koupil téměř před rokem, nábytek je spokojen. Mohu to dát své kartě ARTIS s 10% slevou (za převod na telefon 200r po nákupu nábytku). 8-926-314-56-36 Alexander.

    25.9.2015 objednal obývací pokoj Granada v nákupním centru NÁBYTEK RUSKA na dálnici Jaroslavl. Dlouho si vybral v různých společnostech, ale v Artis se to líbilo nejvíce. Shelkov Angelina se s námi setkala. Řekli jsme vám, jaký typ nábytku byste chtěli. Angelina z nás udělala projekt, odpovídala našim přáním ve všem. Pak jsme začali ukazovat nábytek v hale. Ukázalo se, že je to vysoce kvalitní a krásné, obzvláště se nám líbil systém uzávěrů. Rozhodli jsme se koupit. Dodání a montáž společně objednané ve vhodném dni pro nás. V den nákupu nábytku proběhla akce v Artisu. dodávka je zdarma, což nás také potěšilo. Kromě toho jsme dostali dar (bonboniéra, hrnek, dva notebooky, 8 GB USB flash disk a všechny druhy drobností). Doručení na čas, doručení muži byli velmi užitečné a usmíval se. O něco později přišel sběratel Andrew. Vzhledem k tomu, byt je sovětský, čelí problému zakřivené stěny a podlahy. Ale Andrew mohl!
    dostat se z této situace. Shromáždil jsem vše kvalitativně a rychle, odpověděl na všechny mé otázky, ukázal a vysvětlil, jak upravit spojovací materiál a uzávěry. V důsledku toho vypadal nábytek na obrázku, který jsme vytiskli v kanceláři. To jsme skončili. dvě skříně, komoda, toaletní stolek se zrcadlem, TV stojan, výklopná police, výklopná tyč. Před objednáním jsem četl recenze o nábytku Artis, mnozí si stěžovali na vůni. Také jsme se o to obávali, protože v bytě bydlí alergik. Ale když bylo vše sbíráno, nebyl žádný zápach. Mírně voněla novým nábytkem, ale ráno už byl zápach pryč. Také v kanceláři jsme dostali dva vzorky s barvou našeho nábytku a díky nim jsme si mohli objednat pohovku odpovídající nábytku. Ještě jednou díky za to, že jsme splnili náš sen.

    Koupil téměř před rokem, nábytek je spokojen. Mohu to dát své kartě ARTIS s 10% slevou (za převod na telefon 200r po nákupu nábytku). 8-926-314-56-36 Alexander.

    Alexander, rád bych použil vaše číslo slevové karty, převedu peníze do telefonu

    Speciálně objednané doručení dle času. Ptali se, aby přinesli ve 14:00, a ve skutečnosti bylo auto 16 hodin, omluvil jsem se a řekl, že tam jsou dopravní zácpy. A konkrétně mě varovala. Nábytek je obecně dobrý, musí být dodrženy pouze sliby.

    • Alexandrov

    Chci vám říct o mém "úspěšném" nákupu v salonu "Artis" v Alexandrově v nákupním centru "Sasha". Dlouho si vybral a nakonec si vybral v červnu 2015 nábytek set barva americký ořech "Elizabeth-5". Přiveden včas a začal......

    Dnes jsem k soudu napsal soudní proces: dne 26. června 2015 jsem si koupil nábytek (kupní a prodejní smlouvu), dodávka byla provedena 5. července 2015. Po sestavení sady nábytku (provedla jsem montáž sám) bylo pouhým okem jasné, že dveře skříní EL 5-16 (dveře jsou na levé straně), EL 5-18 (dveře jsou zrcadlo - zrcadlo je vpravo a vlevo), EL je 5-23 (dveře jsou klasické klasické právo) mají výrazný texturální nesoulad a barvu.

    Tyto odchylky dílů v objednávce jsou neplatné podle GOST 16371-93

    2.2.20

    GOST 16371-93 s. 2.2.20 Obložení dýh a jiných materiálů pro vrstvy fasády a pracovních ploch jednoho výrobku nebo sady výrobků, náhlavních souprav a výrobků, které jsou blokovány v délce a výšce, musí být vybráno podle plemene, textury (vzoru) a barvy.

    V rámci stejné plochy nebo hrany předních ploch obložení by mělo být stejné plemeno stejné barvy a typu řezu.

    V souvislosti s výše uvedeným a v souladu s čl. 1 písm. 18 zákona o ochraně práv spotřebitelů jsem se obrátil na nábytek, kde jsem koupil. Asistent prodeje (prodejna nábytku Artis se nachází na adrese: region Vladimir, Alexandrov, nákupní centrum SASHA) byl na výše uvedený nedostatek upozorněn 6. července 2015 a slíbil, že odstraní nevýhody výměnou dveří.

    V období od 6. 7. 2015 do 17. října 2015 jsem opakovaně nazýval obchod s nábytkem, kde jsem si koupil nábytek, určil datum výměny dveří, na které mi bylo řečeno, že dodávka se uskuteční v následujících dnech.

    Vzhledem k tomu, že výměna dveří nebyla provedena dne 18.10.2015, chyba nebyla odstraněna, napsal jsem reklamaci, kterou prodávající-konzultant přijal a potvrdil podpisem o jejím převzetí (Artis nábytek se nachází na adrese: Vladimir region, Alexandrov Obchodní centrum SASHA). Odpověď na nárok nebyla nikdy přijata do 9. prosince 2015.

    12.10.2015 Znovu jsem reklamaci napsal, prodavač přijal reklamaci (prodejna nábytku Artis se nachází na adrese: Vladimir, Alexandrov, nákupní centrum SASHA).

    Vysvětlím, že jsem opakovaně volal 8 (495) 795-07-35, 8 800 301 50 01 (tyto telefony byly uvedeny na oficiálních stránkách www.artis 21. ru), snažil se vyjasnit datum výměny dveří, ke kterým je hrubý manažer pohledávek Elena (jak se představila) mi odpověděla: „Koupili jste si sadu nábytku s velkou slevou, barva nábytku, který máte, je americký ořech, na který se nevztahuje GOST 16371-93 s. 2.2.20, a podepsali jste smlouvu v salonu - dohodnuté prostředky. Výměna nebude provedena!

    28.12.2015 Obdržel jsem písemnou odpověď generálního ředitele společnosti LLC Krona na můj nárok ze dne 12.10.2015.

    Ve své odpovědi odmítl vyhovět mým požadavkům na odstranění nedostatků v sadě nábytku a tvrdil, že odkazuji na článek 18 zákona o ochraně spotřebitele v žalobě ze dne 10. prosince 2015. Práva spotřebitelů při odhalování nedostatků v produktu:

    "Spotřebitel, v případě zjištění závad na výrobku, pokud nebyly prodávajícím určeny, má právo zvolit si: požadovat okamžité odstranění vad zboží nebo náhradu nákladů za jejich opravu ze strany spotřebitele nebo třetí osoby"

    Podle vedení společnosti LLC Krona smlouva o maloobchodním prodeji obsahuje ustanovení 3.2, v němž prodávající stanovil prodejní podmínky - možnost různých barev a rozdílů v nábytku v nábytku, a kromě toho dle bodu 2.8 Smlouvy nemá kupující právo na reklamaci prodávajícímu po obdržení zboží.

    Smlouva o maloobchodním prodeji, kterou jsem podepsal, obsahuje ustanovení 3.2, v němž můj souhlas není upřesněn, že bych byl připraven koupit sadu nábytku s poškozeným obchodním oblečením, tj. Dveře, které mám dnes, jsou dveře s odstínem barev žluté, ostatní dveře s odstínem šedé, vzor textury na některých dveřích je přítomen na druhé - chybí.

    Znění bodu 3.2. odkazoval se na vedení LLC Krona nábytek salon Artis: “barevný rozdíl a barevný rozdíl nátěru lakování není vada produktu” je nesprávný, protože to odporuje aktuálním regulačním dokumentům v Ruské federaci s požadavky na kvalitu produktů, jmenovitě GOST 16371- t 93 str. 2.2.20:

    "Dýhování a další materiály pro vrstvy fasád a pracovních ploch."
    jeden výrobek nebo soubor výrobků, náhlavní soupravy a výrobky, které jsou blokovány v délce a výšce,
    musí být přizpůsobeno pro plemeno, strukturu (vzor) a barvu.

    V rámci stejné vrstvy nebo hrany předních ploch by mělo být obložení stejné plemeno stejné barvy a typu řezu. "

    GOST 16371-93, ACCEPTED Mezistátní radou pro normalizaci, metrologii a certifikaci dne 21. října 1993, Úvod Datum 1995-01-01 a je v současné době v platnosti. platí bez výjimky pro všechny barvy nábytku (ať je to americký ořech nebo nějaká jiná barva).

    Pokud jde o dodávku a přijetí sady nábytku 05.07.2015, mohu odpovědět na následující:

    Montáž nábytku byla provedena osobně následující den, 6. července 2015, za denního světla, kdy byla objevena vada - vícebarevné dveře s různými vzory.

    Na základě výše uvedeného, ​​stejně jako se řídí GOST 16371-93 s. 2.2.20 a článkem 18 zákona o ochraně práv spotřebitelů, jsem se odvolala na soud

    Povinnost společnosti LLC Krona vyměnit dveře skříněk 16 5-16 (dveřní deska - deska vlevo), ЕЛ 5-18 (zrcátko - pravé zrcátko) ЕЛ 5-18 (zrcátko - levé zrcátko), ЕЛ 5-23 (dveře pravý klasický držák) sada nábytku, koupil jsem na dveře odpovídající GOST 16371-93 s. 2.2.20.

    Artis Nábytek

    ARTIS je předním dodavatelem skříňového nábytku v Rusku. Více než 15 let vyrábíme kvalitní, moderní a stylový nábytek, vytváříme individuální řešení pro váš prostor.

    Během této doby se hodně změnilo, ale jedna věc se nemění - požadavky na kvalitu. Nehledáme kompromisy, ale děláme vše pro to, aby naši zákazníci získali nejlepší služby a mohli si koupit modulární nábytek nejvyšší kvality.

    ARTIS neustále sleduje nejnovější trendy v oblasti designu nábytku a ztělesňuje je ve svých sbírkách skříňového nábytku. Pro nás je důležité vytvořit a vylepšit design, který bude vždy relevantní.

    Dnes je ARTIS vlastní pokrokovou a high-tech produkcí, více než 90 značkových salónů, více než 10 000 metrů čtverečních. m obchodních prostor, dokonalá pověst a trvale vysoká úroveň služeb zákazníkům: od vývoje 3D-designového projektu a jedinečného slevového programu až po dvouletou záruku na skříňový nábytek. Nábytek ARTIS je vyráběn na vysoce přesných zařízeních s využitím inovativních technologií. Naše výroba je jednou z nejmodernějších nejen v Rusku, ale iv Evropě. S pokročilou technologií poskytujeme slušnou úroveň výkonu, přesnost frézování a dokonalou kvalitu. Náš modulární koncept nábytku pro obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje, chodby a knihovny zaujme řadou designových řešení a dekorativních možností. Nábytek ARTIS je svoboda projevu, funkčnost, promyšlený design a nejaktuálnější paleta barev.

    Vytvoření krásného modulárního nábytku je jen jedním z našich povolání. Nedílnou součástí naší práce je zákaznický servis. Snažíme se pro naše zákazníky. Vysoce kvalifikovaní prodejci pomohou vytvořit unikátní designový projekt nábytku, s přihlédnutím k vašim přáním a designovým vlastnostem místnosti.

    Bezprostřední odpovědností je údržba a konzultace klienta od první návštěvy v salonu a po celou dobu životnosti nábytku.

    Nábytek Artis 21. století. Recenze

    Vy, pravděpodobně, jste si koupili tento nábytek z továrny Christie a ne Artis 21. století, to je stejný nábytek, ale z továrny Christie, tedy levnější: http://otdyh-i-son.ru/catalog/Elizaveta

    Nevím, co mám dělat sám, opravdu se mi líbí ten styl, ale u Artis to bolí příliš mnoho, ale Kristy má zřejmě levné vybavení.

    mdya a teď jsem si je koupil a ceny jsou hrozné, oficiální kopie Artis-Christy stojí za to a nábytek není nejlepší, bohužel si myslím, že Elisabeth Christie si v obchodě může koupit skříň a doplňky.

    Nábytek "Artis 21 century". Zelenograd.

    V mém životě jsem se nesetkal s žádným horším servisem. Přinesli stěnu, ukázalo se, že je to v barvě fasády. Začal chápat, kdo je na vině. Obchod nalil na výrobce, výrobce v obchodě. Po týdnu hašteření se ukázalo, kdo je na vině. Připraveno k výměně. Pouze druhý týden nemůže přinést fasádu. Dohodli jsme se na 1 den, nepřinesli jsme to a ani neřekli, že nepřijdou, dohodli se na další den, to samé. Dohodli jsme se potřetí. Když jsou debriefing lety neslušné. Ugh, už se nebudu hádat se Shaturou (jejich dealerem) nebo samotným Artisem.


    Komentáře k recenzi:

    Dmitry: Pracoval jsem ve výrobě, příslušenství je téměř všechny z Číny a na krabicích vyrobených v Německu, Itálii, Slovinsku a Slovinsku. atd. úplný nesmysl. Vše z Číny. Ldsp z nejchudší kvality, protože všechno vzrostlo v ceně a aby nedošlo k přeceňování ceny, kupují desky od nás ve Smolensku, je zde spousta dehtu a formaldehydu. Pro děti není tento nábytek kategorický. Když chtěl převést na prodávajícího konzultanta. měl týden na studium ve školicím centru. Absolvovat školení, psychologii zákazníků, navázat kontakt, pracovat s námitkami, vytvořit atmosféru důvěry, pracovat s různými typy zákazníků, prezentací a mnoha dalšími. lidé vás táhnou online. Vítejte na stránkách FRmaldehydu. Slovní a neverbální. pokud jste začali chatovat. všichni jste uvězněni. na školení jsme se učili, jak navázat kontakt s vámi, jak identifikovat a jak zpracovat námitky, jak krásně namalovat jejich výhody, dodávky, zavírače atd. a přinutit vás ke koupi. Běh s artista kurva. a pak formaldehyd. NÁBYTEK TĚŽKÝ A NA PODIUMU, SPECIÁLNĚ STOJÍ SVÍCÍ RUKOU A POLYROL NA BURNT Zažijete zážitek, pošlete vám projektový projekt s příslušenstvím, krásnými barvami, osvětlením, abyste měli dobrý dojem a zvýšili touhu koupit nábytek. a za 3 dny vás budou volat, protože jste stále horkým zákazníkem, aby vás informovali. Podle pravidel následují. budou lízat si zadek a nabízet čaj, kávu, šampaňské, psychology a školení, mistři učí prodejce od a ke klientovi, aby si srovnávali ruce a nevědomě je donutili nakupovat

    Karina: 25.9.2015 objednal obývací pokoj Granada v nákupním centru NÁBYTEK RUSKA na dálnici Jaroslavl. Dlouho si vybral v různých společnostech, ale v Artis se to líbilo nejvíce. Shelkov Angelina se s námi setkala. Řekli jsme vám, jaký typ nábytku byste chtěli. Angelina z nás udělala projekt, odpovídala našim přáním ve všem. Pak jsme začali ukazovat nábytek v hale. Ukázalo se, že je to vysoce kvalitní a krásné, obzvláště se nám líbil systém uzávěrů. Rozhodli jsme se koupit. Dodání a montáž společně objednané ve vhodném dni pro nás. V den nákupu nábytku se v Artisu konala akce - dodávka je zdarma, což nás také potěšilo. Kromě toho jsme dostali dar (bonboniéra, hrnek, dva notebooky, 8 GB USB flash disk a všechny druhy drobností). Doručení na čas, doručení muži byli velmi užitečné a usmíval se. O něco později přišel sběratel Andrew. Vzhledem k tomu, byt je sovětský, čelí problému zakřivené stěny a podlahy. Ale Andrew se dokázal dostat z této situace. Shromáždil jsem vše kvalitativně a rychle, odpověděl na všechny mé otázky, ukázal a vysvětlil, jak upravit spojovací materiál a uzávěry. V důsledku toho vypadal nábytek na obrázku, který jsme vytiskli v kanceláři. To je to, co jsme skončili s - dvěma skříněmi, šatní skříní, toaletním stolkem se zrcadlem, TV stojanem, sklopnou policí, sklopnou tyčí. Před objednáním jsem četl recenze o nábytku Artis, mnozí si stěžovali na vůni. Také jsme se o to obávali, protože v bytě bydlí alergik. Ale když bylo vše sbíráno, nebyl žádný zápach. Mírně voněla novým nábytkem, ale ráno už byl zápach pryč. Také v kanceláři jsme dostali dva vzorky s barvou našeho nábytku a díky nim jsme si mohli objednat pohovku odpovídající nábytku. Ještě jednou děkujeme za to, že se náš sen splnil.

    P.S. Duplicitní recenze na několika stránkách, takže každý má možnost číst

    Yanga: Když jsem si objednal zeď, podváděli mě. Přinesli zcela jinou barvu, čekali, až se změní 2 měsíce. Tento obchod nedoporučuji.

    Host: Objednali jsme skříňku Elizaveta (dub) ve firemním salonku v nákupním centru Gorod - objednávka 814 ze dne 13. června 2015. Objednávku jsme dříve konzultovali s konzultantem Xenia, za což byla velmi vděčná, pomohla nakreslit náčrtek na počítači s ohledem na naše uspořádání bytů. Náčrt pomohl v diskusi o koupi u rodinné rady. Skříň nám byla doručena o tři dny později, jak bylo požadováno - v sobotu. Přinesl přesně v té době, jak jsem slíbil. Další den montéři sestavili šatní skříň, pracovali velmi rychle a hladce. S nákupem jsou velmi spokojeni, šatní skříň vypadá skvěle a to, co je pro mě důležité - dobré kování, otevírá a zavírá velmi hladce. Navíc jsme dostali slevovou kartu, kterou očekáváme v blízké budoucnosti. Děkuji za dobrou práci!

    Larisa: V lednu 2014 jsem si koupil nábytek ze série Granada v salonu města Elektrostal, dodaného podle dohody, den poté, co přišel sběratel Shengelia Eugene. Sbírány rychle a efektivně. Jeden z panelů se ukázal být vadný, bez problémů byl vyměněn během 48 hodin. Děkuji Artis a jeho zaměstnancům za vynikající služby.

    Leonid: každý, kdo se mu líbil, okamžitě nabídl, že si od nich koupí slevu. To nevede k žádným myšlenkám? Kozáci se pak pokazili

    Tatyana: Známost se skříňovým nábytkem pro dům od Artis - XXI století se stala náhodou. Před čtyřmi lety se moji příbuzní přestěhovali do nové budovy a nákup nového nábytku byl nevyhnutelný, proto jsme procházeli nákupním centrem Nábytek Ruska, viděli jsme sál Elizaveta - to byla láska na první pohled, plus velikost haly a chodby umožnily přidat skříně do tohoto modelu které harmonicky zapadají do prostoru. Po zakoupení jsme obdrželi odborné poradenství, včasné doručení, přehlednou montáž a slevovou kartu „Zlatá“ se slevou 7% a nyní i časem prověřenou kvalitu a děti, takže jsem si vybrala nábytek vyrobený továrnou Artis. Myšlenka na koupi ložnice byla dlouho vylíhnuta a spolu se mnou, Xenia, manažerka salónu na dálnici Yaroslavskoye, ji také trpělivě porodila. Vzhledem k prodloužené opravě v bytě a dalším nepředvídatelným okolnostem trvalo naše jednání téměř rok.
    8. března 2014 jsem konečně udělal dlouho očekávaný dárek pro sebe a Artis - XXI století mi dal nečekané překvapení se šampaňským, dobrými dary a doručením zdarma, bylo to velmi, velmi pěkné. Přinesli objednávku jasně do dohodnutého půlhodinového intervalu, opatrně vyložili všech 68 krabic. Pravděpodobně stojí za povšimnutí dobré práce skladu, zaměstnanců, kteří tuto objednávku vyzvedli, vybavení je kompletní, dobře provedené. Byl jsem spokojen s rychlou montáží nábytku od Andreyho Samoilova. Nákupy a služby byly potěšeny. Díky všem zaměstnancům společnosti, bez jejichž účasti, bych teď neměl takovou skvělou náhlavní soupravu.

    Konstantin: Nedávno jsem si objednal nábytek řady ARTIS Elizaveta v ložnici, opravdu se mi líbí! Kvalitní a stylový. Pach nového nábytku byl samozřejmě o několik dní později zvětralý. Navrhuji použít 10% slevovou kartu za malou odměnu 200 rublů. na telefonu. Mohu posílat SMS (celé jméno a registrační číslo karty). Tel: 8985301414 (dva). Hodně štěstí všem.

    Victor: Po opravě se rozhodli vyměnit nábytek. Vlaky přes salóny, zastavil u "Artis", líbila se cena a kvalita. Koupili jsme si zeď a postel v Biberevu, dostali jsme se do akce a dostali jsme bezplatnou dodávku. Nábytek je velmi spokojen! Přijata 10% karta. Za malý poplatek 200 rublů. na telefonu budu poskytovat všechny informace + skenování karet. Dokážu jet s originálem, ale bude to dražší. Všechny otázky na [email protected]

    Denis: Dobrý den! Koupil skříňky Elizabeth a Chelsea postel. Fasády jsou nechutné, mají pocit, že jsou vyrobeny z lepenky. Na zadní straně postele je zakalená, protože se ohýbá a vrčí. Mimochodem, zadní strana postele je také vyrobena z lepenky. Mimochodem, fronty na skříňkách také vrzaly. Nikomu to nedoporučuji. Nechutný nábytek pro velké peníze. Je lepší vzít Shaturu nebo Moskvu.

    Host: Objednaný nábytek Granada v nábytku Ruska na Water Stadium. Artis nahoře! Kvalita je skvělá. Na nočním stolku je malý škrábanec, ale Bůh jí žehnej. Nebyla provedena žádná platba předem, navíc nám dali značkovou tašku s čokoládovou krabičkou Artis, šampaňským a papírnickým papírem s logem. Bylo to hned po NG, ale pořád darovali. Dodávka fungovala skvěle. Téměř žádný zápach (slabý, jako z nového nábytku).
    Doporučuji!

    Marina: Před rokem byl v jejich salonu koupen nábytek Artis, dívky jsou velmi zdvořilé a trpělivé. Koupili Granadu (rohová šatní skříň), dodávka byla velmi vzdálená (okres Naro-Fominsky, obec Shapkino), k dachě, ale dostala se k akci-doručení zdarma. Dodáno, zkontrolováno, pak dorazilo shromážděné - všechno je úžasné, velmi potěšeno. Vůně byla první, pak zvětralá, nic se neuvolnilo (možná proto, že ji sbírali sami?), Zavírače se neztratily. Chci si koupit další okno a zrcadlo, něco, co jsem se neodvážil najednou. Kvalitní nábytek.

    Alex: Nábytek je velmi kvalitní. Design je promyšlený. Sbírku jsem sbírala pomocí 3D programu na svých webových stránkách (mimochodem, program nefunguje v Google chromu z nějakého důvodu ((). Po objednávce jsem dostal platinovou kartu (10%). Jsem připraven ji sdílet s podrobnostmi o 300 rublech, které jsem upustil na mém telefonu 8925739 -eight_eight 09. Koupil jsem v Grande na Leningradce.
    Hodně štěstí všem!

    Alain: Před měsícem jsem si také objednal nábytek.
    Také velmi spokojen. Žádné stížnosti. Přinesl a rychle sbíral.
    Podešev není příliš pohodlná, celek je volný a celek je volný, velmi lehký.
    Za odměnu mohu dát 10% kartu - nejvyšší, platinu.
    500 rub - pokud na telefonu.
    800 rublů - setkání v metru, budu určitě ukázat originál.
    1000 rub - pokud jdete do salonu, ukázat originál manažerovi.
    [email protected]
    8-96Ч-76О-71-21 Алена

    Irina: Objednal jsem si nábytek (Artis, Elizabeth kolekce, wenge-bělená dubová barva) na začátku října, dodal včera ráno, nemusel sedět čekat celý den. Doručení přímo do místnosti, vše spočítáno, prvky se stohem a zrcátky otevřely, zkontrolovali je z hlediska bezpečnosti. Všechno bylo v pořádku.
    Neobjednávali jsme montáž nábytku. Manžel a můj otec včera shromáždili téměř všechno. Ne všechno bylo okamžitě jasné, ale na den, kdy většinu z nich shromáždili. Zůstane na maličkostech. Zatím je vše velmi dobré: vypadá to krásně, manželství ještě nebylo zaznamenáno, skříňky jsou vysoké a velmi prostorné.

    Koupili jsme nábytek v hodnotě více než 100.000 rublů, takže jsme obdrželi slevovou kartu s 10% slevou (maximální sleva) na následné nákupy.

    Můžu použít malou odměnu. 500 rub. bez setkání s Vámi (odeslání skenování, zápis všech ostatních dat na mapě). Můžu jet až k vám, ale za 1000 rublů, protože musíte trávit čas a benzín.

    Sama si vzala kartu od jiné dívky za její nákup. Ve skutečnosti, v obchodě pro slevu, budete potřebovat pouze číslo karty a název zarámovaného. Kartu za podmínek obchodu lze převést na přátele a známé.

    Napište iramail (pes) mail.ru
    Irina.

    Anna: Skvělý nábytek! Elizaveta koupila barvu wenge, vybavila celý pokoj velmi spokojeným!
    Kartu použiji na slevu 10%! napište Anna [email protected]

    Olga: Rodiče a já jsme si za poslední 2 roky koupili spoustu věcí. Zatímco spokojeni, nic nespadlo a nelouplo se.
    obvykle přinesl na 3-4 den a shromáždil další den.
    jsme dostali slevovou kartu 10%
    móda dát ho za poplatek.
    vip.0712 (pes) mail.ru
    Olga

    Victoria: nábytek vybraný v salonu Artis. dodání bylo provedeno po 2 dnech, jak bylo dohodnuto. Montáž byla provedena nezávisle. Nábytek je velmi jednoduchý na montáž. V průběhu kterého se ukázalo, že došlo k nedostatku držáků komponentů pro police. Volal obchod, vysvětlil situaci, po 10 minutách. z výroby a objasnil nedostatek. Dodání komponentů provedené následující den se omluvilo. Věřím, že podnik služby na úrovni. Jsme spokojeni s kvalitou zakoupeného nábytku. Doporučeno.

    VLADIMIR: Koupili jsme nábytek 2krát v ARTIS 21 a doufáme, že v poslední době 50% vad přinesou auta naložená nábytkem naloženým pod střechou. Při pohledu na NÍZKÝ nábytek začnete cítit štěstí! O JAK NEMÁ NÁBYTOK DOLŮ! Chlapci mě rychle vyložili a hned druhý den všechno, co přijel sběratel, rychle ukázali všechno, co se stalo v každém balení. Sběratel mi sdělil, že továrna se o nejdůležitější manželství nestará, hlavní věc je prodat více a vybrat náklad opravdu pod střechou a automobily unikají. CO JE VZTAH SE SVOJMI PRODUKTY A NEPŘEHLASÍ ODDĚLENÍ REKLAMACE. t přezkoumání není první webové stránky, aby lidé věděli

    Artis

    3 doporučuji práci ve společnosti.

    6 nedoporučuje společnost pro zaměstnání.

    Foto kanceláře

    Přetáhněte fotografie do tohoto okna nebo vyberte soubory.

    Recenze o Artis

    Zastánce

    Trenéři v tréninkové centrum hezký.

    Co lze zlepšit:

    Vypadá uprostřed učení. Bez vysvětlení. Minimálně je to neuctivé pro čas, který jsem strávil na společnosti, byl přátelský a hodně jsem se do informací o školení. Získejte klopě zase bez jakéhokoliv vysvětlení... kindergarten artis. Jak tomu rozumím, nejsem jediný. Doufám, že toto hodnocení upoutá pozornost manažera.

    Asistent prodeje

    Výhody: Nábytek, pro který se nestydí. Úklidová místnost s mikrovlnnou troubou, kávou a čajem. Normální kluci v tréninkovém centru, který si ale namáhá mozek! Nedělejte chybu, tohle.

    Co lze zlepšit: 1. Postoj, postoj, postoj. Každý týden, průměrné vzdělávací centrum rekrutuje 10 lidí, téměř každý jde! Kolik pracovních míst by mělo být, myslím! Pak prostě začnou mizet, dobří talentovaní kluci !! Protože si cení něco jiného! Chcete vydělat peníze, nejprve přežít. Bestial postoj kolegy, jako by ve vysoké bezpečnostní tábor! Staří lidé chtějí peníze za každou cenu, půjdou přes hlavu, oklamou vás a odejdou !! A úřady jsou zřejmě povzbuzovány a nezasahují! Přežít !! Pracoval jsem hodně, kde jsem to dělal, ale takové pronásledování jsem neviděl! Není kompetentní "elita", která je od hadrů k bohatství! 2. Okamžitě požádejte o smlouvu. Protože ani oldies to nemají! A při propuštění se ukázalo, že práce 5/2 po dobu 12 hodin s platem TYPU 20 tisíc, jste byli vydáni na částečný úvazek. Ale 13% odečteno od 20 !! 3. Převody do jiných salónů !! Je to jen konec, stejně jako Stalin! V 1c tam byla dokonce zvláštní sekce s překlady, oni byli téměř každý den! Usadili jste se v salonu, který je další !! A za pár měsíců vám říkají a říkají, že se tam už nevrátíte, zítra budete pracovat na jiném místě a nic, co je na druhé straně města !! Nelíbí se mi to, napište prohlášení! Mimochodem, oheň jeden den, víš, ano. A tak neustále. Zaměstnanci jsou pro tuto společnost krmivem pro děla. Zlomí vaši psychiku a celou lidskou podstatu. Běh, než bude pozdě. A nelitujte !!

    Prodávající

    Výhody: Vysoké platy (vyšší než tržní průměr) Školení v prodejních technikách zdarma (školení, mimochodem, je v pohodě), takže je možné se zkušenostmi a bez příchodu.

    Co lze zlepšit: Je lepší být neskoro květen dočasně převeden do jiného salonu

    Maloobchodní prodejce

    Pros: Přezkum 11. září rozhodně nemůže být pravdivý. Pracuji 7 let v kopání a po celou dobu! zpoždění sn. Pouze odložení termínů vydání bylo na 5 dní v srpnu 2018. A kdokoli pracuje, dostane tolik času) Společnost nemá nemocné povýšení dvakrát ročně pro nejlepší prodejce v několika kategoriích, kde dárky jsou nové iPhone a další, stejně jako svátky nejsou například v Soči a na Tenerife. A dva certifikáty jsou navíc mezi rokem, kdy nejlepší jsou cesty do divadel, muzikálů, úkolů a dalších dárků. Pokud někdo řekne, že to tak není, pak v Artis nepracoval))) Pokud jde o tým, pokud dobře pracujete, ale tým je pro vás nepříjemný, můžete být převedeni do jiného salonu. Může se stát cokoliv, ale všechno je vždy vyřešeno.

    Co lze zlepšit: Všechno vyhovuje, nebude vyhovovat, nebude fungovat po dobu 7 let.

    Nezáleží na tom

    Pros: Není to dobrá společnost, ale nesouhlasím s vámi, že to nezdržují, a že to bylo jen penny, aby ji zadrželi, a ještě horší bylo, že jsme byli nuceni sedět po dobu 1,5 měsíce bez platu. nestarají se o své peníze, nevím jak a kde, ale měl jsem strašný tým nějakých drbů, kteří seděli a nastavovali svá vlastní pravidla, šéf ani nic nepíše sám, jen jsem si myslel, že nikdo nevidí, dlouho potřebuji šek v této společnosti nemají prikopatsya plat úředník na bílé listině, která je na mapě 16 000 a podle dokumentů, které mají veškerou slušnost a důstojný, ne úvěr, a čím více se neberou hypotéku, a pomoci není pro daňové účely tak, aby na něj psát.

    Co lze zlepšit: Změňte tým, pak se něco může zlepšit, a černý plat, který zabrání lidem žít, a pak se někdo obohatí na úkor dělníků.

    Asistent prodeje

    Výhody: Vynikající vymývání mozků :)

    Co lze zlepšit: Podvádění v rozhovoru. Doporučuji si přečíst celý text a udělat správnou volbu. Celkem jsem strávil týden a půl na této společnosti, 7 dní na školení a 8. den na zkoušku. Po zkoušce telefonicky řekli, že jsem k nim nepřišel (9 let zkušeností v oblasti nábytku, nezávislá zkušenost s otevíráním nábytkových salonů jako manažer a individuální podnikání v nábytku). V první den školení jsme byli dotázáni: "Co jste Četl jste na internetu recenze zaměstnanců společnosti Artis? ".. Naše skupina neřekla nic negativního, ale rozhovor jsem měl rád natolik, že jsem nechtěl ani dvakrát zkontrolovat informace (velmi naivně, lituji). Tato otázka byla učiněna za účelem řádného „prozombirování“ nás, pokud někdo měl při nějaké příležitosti nějaké pochybnosti. Jedná se o takzvanou práci s námitkami, o které se podrobně dozvíte, pokud se rozhodnete podstoupit riziko (bezdůvodně, podle mého názoru) a získáte školení. Jaký byl podvod v rozhovoru se mnou osobně: - nebylo řečeno, že zkouška byla předáním do práce (byla to zkouška, ne týdenní a tříměsíční zkušební doba). S tímto vědomím bych si vybral jinou společnost, ve které mi byl okamžitě nabídnut návrh; - podpora prvních tří měsíců studia 10.000 / 7.000 / 5.000 rub. pouze pokud je po každém měsíci složena zkouška. A v recenzích jsem četl, že platba se snižuje od deklarované, pokud je nízká hodnota prodeje. Nemohu potvrdit, ale vzhledem k počátečnímu podvodu se mnou věřím, že tyto informace. A přejděte do finále. Zkoušel jsem (jeden z trenérů) a (vedoucí oddělení maloobchodního prodeje, pokud jsem si tuto pozici vzpomněl správně). Věřím, že poslední slovo bylo pro vedoucího oddělení. Nebudu tuto osobu popisovat, uvidíte na zkoušce. :) A moje pozorování: přítomnost tréninkového centra v River Station (2,4 km od metra) říká, že společnost má pravidelný fluktuaci zaměstnanců - přemýšlejte o tom, proč to nevidíte Bude vám řečeno: "Pro profesionální školení zaměstnanců." A nebuďte naivní, nevěřte, že pozitivní recenze. Jsou sestavovány buď školícím střediskem nebo spolupracovníky donucovacího vedení. Všechno nejlepší pro vás.

    Asistent prodeje

    Pros: Takže, řeknu vám o zkušenosti s kresbou ve společnosti Artis. Zpočátku jsem se zajímal o volné místo, protože byl zveřejněn na stránkách jako „konzultant pro návrháře“, protože já sám jsem designér ve své specializaci, okamžitě jsem na tuto pozici reagoval. Šel jsem do Moskvy do kanceláře společnosti na rozhovor, kde popsali, jaký typ společnosti dělali. Všechno vypadalo jako pohádka, dokonce podivná, neexistují žádné plány, kompenzují všechno, co jsou v pohodě. a tak dále Šel vlakem do Moskvy čas od Obninsk strávil peníze na silnici. Absolvoval tuto zkoušku jako všechno je v pořádku. Všichni říkali, že jste byl vzat a dostat práci v salonu ve vašem městě. Tato práce se mi líbila jen proto, že jsem měla možnost kreslit 3D. Ve skutečnosti to neustále uvádějí, údajně vás neprodávají, budou vás oheň a tak dále, i když vám všichni říkali, že neexistují žádné plány a práce v klidu, víte, není to pravda. Budete nuceni a hloupí. Nábytek je krásný, ale personál není považován za lidi. Dig pod vámi jako krtci. Výsledek toho, co jsem do práce vložil celou svou duši a to bylo zbytečné.

    Co lze zlepšit: Vyjměte z týmu, který si myslí, že se jedná o pupek země. Nelze lhát a říkat pravdu o společnosti.

    Prodávající

    Klady: Na zdi ve školicím centru je portrét. )))

    Co lze zlepšit: nefungovala pouze na školení. No, pokud chcete prodat nábytek, ale mozek kupujícího prášek prášek-vlastnosti-vlastnost-prospěch pak dobře, že atris. Tréninky jdou o týden později, nová skupina studentů přijde na vaše místo a tak dále do nekonečna, na portálu HH na stacionární, asi 40 volných pracovních míst neváží žádnou váhu, i když trenér řekne, že nemají obrat a prodej není agresivní, během této doby zkušený Psychologové se budou velmi tvrdě snažit vštípit lásku k společnosti Artis, aby loajalita vůči společnosti převládala nad všemi ostatními smysly, protože tato stejná loajalita bude muset být hlavním motivátorem vaší práce. ti (měl jsem pocit, že mě chtějí utáhnout do sekty)), protože o platu uvedeném v reklamě od 50000-100000, tj. 75t.r. v průměru je pravděpodobné, že o vašich rukou nebude mluvit, ale řeknou vám o nádherném životě společnosti, že pokud se stanete nejlepším prodejcem, můžete si dokonce pořídit telefon nebo ho poslat do střediska (to je mýtický jeřáb na obloze, který vám bude poskytnut). Určitě vám bude pětkrát řečeno, že prodej není u nás agresivní. Také vás žádám, abyste věnovali pozornost tomu, že ještě před přijetím budete požádáni, abyste přinesli hostinec a stáhli se, proč neřeknou, že budou pravděpodobně nabídnuti, že půjdou do komerčního penzijního fondu.

    Recenze Artis

    V roce 2001, Artis-21 století nábytek továrna začala svou historii v Zelenograd. Hlavní činností společnosti je výroba nábytku pro domácnost. Veškerý nábytek je vyráběn na vybavení, které bylo zakoupeno v Německu a Itálii, což nám umožňuje dosahovat vysoce kvalitních produktů. Na ruském trhu, továrna dlouho získala důvěryhodnost mezi kupujícími.

    Hlavní strategií společnosti je: kombinace optimální cenové úrovně s prvotřídní kvalitou, vynikajícím vzhledem a širokou škálou výrobků.

    Snažím se odhadnout preference moderního kupujícího, společnost neustále pracuje na zlepšení designu nábytku a uvolnění nových modelů. Každý proces výroby je pečlivě sledován zaměstnanci společnosti, což zaručuje vysoký výkon produktu. Společnost "Artis-21 století" nabízí široký výběr bytového nábytku pro ložnice, různé skříně, chodby, komody a stěny.

    Kolekce nábytku „Granada“ kombinuje eleganci a jednoduchost, vyznačuje se funkčností a originálním vzhledem. Nábytek ze série Granada je vyroben z laminované dřevotřískové desky s prvky MDF a zrcadly. Tato řada se dokonale vejde do interiéru ložnice, obývacího pokoje nebo kanceláře. Kombinuje bohaté spektrum různých pouzder, polic a stylových prádelníků. Spotřebitelská řada je dodávána ve čtyřech barvách: ořechová sada, dubová pallada, buk a wenge.

    Modulární nábytek "Elizabeth" - kolekce pro chodbu. Je vyroben v různých variantách v klasickém stylu. Hlavní rozdíl mezi sály "Elizabeth" je jejich element-by-element prodej, který šetří potřebné čtverečních metrů. Chodby jsou vyrobeny z laminované dřevotřískové desky s kombinací zrcadlových prvků a kvalitního kování. Barevné schéma je podobné sérii Granada.

    Obývací pokoj "Barcelona" je modulární program. Je vyroben v omezeném stylu minimalismu, který dává místnosti moderní vzhled a rafinovanost. Nábytek z této série je určen pro ty, kteří ocení pohodlí a pohodlí. Skříně a zásuvky jsou vybaveny kovovými kolejnicemi firmy Futura („Futura“) se zavírači. Na žádost kupujícího mohou být některé položky doplněny originálním podsvícením. Skříňové skříně jsou natřeny v příjemných barvách - wenge / švestka nebo wenge / vínová.

    Na různých výstavách se továrna Artis-21 Century opakovaně stala vítězem v různých nominacích. Společnost nadále aktivně rozvíjí a rozšiřuje svou dealerskou síť. Dnes je to úspěšná společnost, která se dokonale etablovala na trhu s nábytkem v Rusku a sousedních zemích.

    Více Článků O Zánět Oka