Avastin

Hlavní Sítnice

Registrace: 06/16/2006 Zprávy: 6

Podělte se o své zkušenosti s léčbou přípravkem Avastin.
Lékař doporučil, když melonome.
Cena "cool" - 1800 cu pro infuzi.

Registrace: 12. listopadu 2005 Zprávy: 320

Zpráva z% 1 $ s napsala:

Obávám se, že na tomto fóru není nikdo, kdo by se o tuto zkušenost podělil (účastníků fóra, kteří diskutovali o léčbě melanomu).

Obecně, soudě podle zahraničních publikací, klinické studie s Avastinem (jiný název bevacizb), které podstupují melanom, v současné době probíhají a výsledky nejsou dosud známy. Abstraktní články lze nalézt na www.pubmed.org (v angličtině) zadáním "melanoma avastin" nebo "melanoma bevacizumab" do vyhledávacího panelu.
Není jasné, zda tento lék může být považován za "slibný", nebo zatím jen "slibný", ale určitě má aktivitu v melanomu (zaznamenaná skutečnost).

podrobněji uveďte, jaký druh léčby již byl proveden, v jakém dávkování a podle kterého schématu byl Avastin předepsán, v kombinaci s jakým léky, v jaké fázi je nemoc teď?

Registrace: 06/16/2006 Zprávy: 6

Operoval v roce 2000: nádor měkkých tkání levé tibie byl odstraněn (nebyl žádný mol).
Histologie - melanom.
Byly provedeny dvě operace ducken (byly odstraněny lymfatické uzliny na obou nohách stehna a slabiny) a více než 10 operací v lokální anestezii na obou nohách. Poslední Duken byl v prosinci 2005, a v červnu 2006 nádor byl odstraněn na tenkém střevě (žádná histologie přesto, ale nejvíce pravděpodobný melanomová metastáza). Všechno ostatní je klidné.
Lékař doporučil Avastin pro profylaxi a systémovou léčbu, ale velmi drahý měsíční kurz 3 500 USD.
Pomáhá nemocným nebo čerpání peněz?

Registrace: 02/25/2006 Zprávy: 207

Bevacizumab (Avastin, Bevacizumab) je humanizovaná MCA proti růstovému faktoru vaskulárního endotelu (VEGF). Nadměrná exprese VEGF se často nachází v různých nádorech. Avastin rozpoznává všechny izoformy VEGF, ale neváže se na jiné angiogenní faktory.
Zdá se, že použití kombinace Bevacizumabu (Avastin) a chemoterapie je slibné. Monoklonální protilátky proti určitým antigenům mohou způsobit nejen imuno-zprostředkovanou cytotoxicitu, ale také přímo způsobit apoptózu (naprogramovanou smrt) v cílových buňkách, které otevřely novou sekci v moderní léčbě maligních nádorů - cílené bioterapii. Použití ICA umožňuje cílenou destrukci nádorových buněk.
To je z teorie. Praxe - V roce 2005 byla publikována série příspěvků, která prezentovala výsledky nedávných studií účinnosti Avastinu v různých solidních nádorech, výsledky jsou povzbudivé.
To je pomoc pacienta, pokud existuje materiální příležitost.

Registrace: 06/16/2006 Zprávy: 6

TatyanaM,
Jeden z lékařů se domnívá, že použití Austinu pro prevenci nemá smysl. Pokud existuje nádor, avakstin inhibuje tvorbu krevních cév v okolí nádoru. Máma má období remise a žádný nádor.

Registrace: 05/05/2006 Zprávy: 5

Registrace: 02/25/2006 Zprávy: 207

Registrace: 06/16/2006 Zprávy: 6

TatyanaM,
Profesor Korovin proti Avastinovi v případě mé matky. To je přední specialista na melanom v Republikánském onkologickém institutu.

Členem od: 14.7.2005 Zprávy: 1,301

Rabine, omluvte mě. ale já, zřejmě kvůli nekompetentnosti, nepochopím logiku ve vašich zprávách.
Píšete:

Členem od: 26.12.2005 Zprávy: 496

Registrace: 3. února 2004 Zprávy: 314

Přesvědčivé údaje o účinnosti Avastinu s melanomem nejsou. Neexistují přesvědčivé důkazy o účinnosti Avastinu v adjuvantním režimu u žádného nádoru. Z teoretického hlediska Avastin primárně působí na již vytvořenou vaskulární síť detekovaného tumoru, nejprve způsobuje přechodnou "normalizaci" aberantní vaskulární sítě nádoru, zlepšuje dodávku kyslíku (ve skutečnosti ischemická reperfúze v nádorové tkáni) a následnou nekrózu nádoru, zlepšuje dodávání léčiv, chemoterapii přípravkem Avastin (z tohoto důvodu je potenciál použití přípravku Avastin v monoterapii velmi omezený) a v budoucnu více či méně úplná destrukce cévní sítě a kompletní nekróza nádoru (to je v ideálním případě). Zdá se mi tedy, že monoterapie avastinem v adjuvantním režimu v případě remise maligního melanomu je beznadějná, směr, kterým byste měli myslet (kromě dacarbazinu / interferonu a temodalu během diseminace v CNS) je autologní očkování v adjuvantním režimu, stejně jako „házení tyčí“ o adaptivních Přenos T-buněk v případě viscerálních metastáz. Odkazy na klinické studie budou o něco později.

Avastin: návod k použití, recenze a popis

Mechanismus účinku léku

Bevacizumab je reprezentován rekombinantními monoklonálními protilátkami (IgG), blízkými člověku.

Nástroj spojuje růstový faktor endoteliální kapilární membrány (VEGF), blokuje růst krevních cév. VEGF je protein, který spouští klíčení v tkáňové síti kapilár.

Proces tvorby krevních cév je nezbytný pro obnovu a obnovu zdravých tkání, ale tento stejný mechanismus podporuje růst nádorového nádoru, který dodává výživu rakovinným buňkám, stejně jako všechny ostatní buňky v těle.

Ceny za léčbu přípravkem Avastin

Kontraindikace při užívání přípravku Avastin zahrnují: t

  • těhotenství, kojení;
  • věk do 18 let;
  • selhání ledvin;
  • selhání jater;
  • intolerance na složky obsažené ve formulaci.

Přípravek Avastin by měl být používán s opatrností u diabetes mellitus, arteriálního tromboembolismu, ischemické choroby srdeční, srdečního selhání a dalších závažných onemocnění kardiovaskulárního systému.

Výrobce léků

Produkoval Hoffman-La Roche (Švýcarsko), německá společnost Roche, American Genentech.

Bevacizumab zvyšuje účinek cytostatik, zvyšuje toxicitu Cetuximabu, Panitumabu při aplikaci.

S sunitinib malátem zvyšuje Avastin riziko hemolytické anémie u taxanů a platinových preparátů, zvyšuje pravděpodobnost infekčních onemocnění a zvyšuje riziko úmrtí.

Po léčbě antracykliny taxany se Avastin nedoporučuje k léčbě kapecitabinem.

Lékaři z nemocnice v Jusupově, kteří pracují s pacienty, provádějí komplexní diagnózu, která umožňuje stanovit rysy průběhu onemocnění a přítomnost kontraindikací zvoleného způsobu léčby u pacienta. Hlavní kontraindikace užívání tohoto léku jsou:

  • těhotenství a kojení;
  • použití u dětí do 18 let;
  • selhání jater a ledvin. Účinnost a bezpečnost léčiva za těchto podmínek nebyla stanovena;
  • přecitlivělost na léčivou látku - bevacizumab a další složky a protilátky blízké lidským;
  • Přecitlivělost na léky vyrobené na základě buněk vaječníků čínského křečka.


Avastin se úspěšně používá v nemocnici Yusupov.

Indikace pro použití

Léčba Avastinem je v těchto případech důležitá: t

  • rakovina prsu komplikovaná metastázami;
  • kolorektální karcinom s metastázami;
  • nemalobuněčný karcinom plic;
  • karcinom ledvinových buněk, doprovázený metastázami;
  • epiteliální ovariální nádor. Onkologie vejcovodů;
  • primární peritoneální rakovinu.

Lék se podává intravenózně. K získání 0,9% roztoku se roztok zředí roztokem chloridu sodného. V hotovém roztoku by měla být koncentrace účinné látky 1,4-16,5 mg / ml.

Počáteční dávka léčiva se podává pacientovi ve formě infuze po dobu 90 minut. Pokud je postup dobře snášen, druhá infuze se provede během 60 minut. Pak - za 30 minut.

Pokud jde o dávkování, na první linii léčby léčivem se doporučuje počítat při dávce 5 mg / kg, přičemž se postup provádí každé 2 týdny. Dávku můžete zvýšit na 7,5 mg / kg prodloužením intervalu mezi léčbami na 3 týdny.

Pokud onemocnění postupuje, může se lékař rozhodnout zvýšit dávku na 10-15 mg / kg s intervalem mezi postupy 2 a 3 týdny.

Avastin se používá u různých typů rakoviny jako první linie léčby:

  • lokální recidivující nebo metastatický (způsobený metastázami z jiného orgánu) karcinom prsu - Avastin se používá v kombinaci s cykly chemoterapie na bázi taxanů;
  • neoperovatelný, recidivující nebo metastatický nemalobuněčný karcinom plic - s chemoterapií na bázi platiny;
  • rakovinu pankreatu a prostaty;
  • běžný epiteliální a recidivující karcinom vaječníků a stadium III B, III C, IV;
  • rakovina vejcovodů, včetně primárního rekurentního;
  • peritoneální rakovinu v kombinaci s paklitaxelem;
  • metastatická renální buňka (CRP) - v kombinaci s interferonem α -2a;
  • glioblastom: jako monoterapie nebo irinotekan u pacientů (s rekurentním glioblastomem);
  • metastatický kolorektální karcinom: léčivo se používá v kombinaci s chemoterapií na bázi fluoropyrimidinu.

Pro přípravu roztoku pro infuze by měl být koncentrát zředěn na požadovaný objem 0,9% roztokem chloridu sodného tak, aby koncentrace bevacizuma byla 1,4-16,5 mg / ml, je důležité dodržovat aseptická pravidla a předběžně zkontrolovat inkluze a změny barev.

Počáteční dávka se podává do 1,5 hodiny po chemoterapii, poté mohou být následující dávky podávány před chemoterapií i po ní. S výhradou dobré tolerance se druhá infuze provádí po dobu 1 hodiny, pokud byla také dobře přenesena, pak všechny ostatní mohou být provedeny v následujících 0,5 hodinách.

Standardní dávkování v závislosti na typu rakoviny:

  • Metastatická kolorektální léčba první linie zahrnuje dávku 5 mg na kg tělesné hmotnosti jednou za 2 týdny nebo 7,5 mg na kg tělesné hmotnosti jednou za 3 týdny. Jako terapeutická linie II: dávka 10 mg na kg jednou za 2 týdny nebo 15 mg / kg ve formě infuze s intervalem 3 týdnů.
  • U lokálně recidivujícího nebo metastatického karcinomu prsu se předepisuje dávka 10 mg / kg každé 2 týdny. nebo 15 mg / kg jednou za 3 týdny.
  • S rozšířeným neoperabilním, metastatickým nebo recidivujícím nemalobuněčným nemalobuněčným karcinomem plic - s chemoterapií na bázi platinových léků (maximálně 6 cyklů chemoterapie) a poté jako monoterapie. Při chemoterapii na bázi cisplatiny se podává dávka 7,5 mg / kg jednou za 3 týdny. nebo s chemoterapií na bázi karboplatiny - 15 mg / kg jednou za 3 týdny.
  • U pokročilého a metastatického karcinomu ledvin se doporučuje dávka 10 mg / kg jednou za 2 týdny.
  • Glioblastom, ovariální karcinom, primární peritoneum, vejcovod - 10 mg / kg jednou za 2 týdny. nebo 15 mg / kg s intervalem 3 týdnů.

Pozor! Léčba by měla být prováděna po dlouhou dobu. Pokud se objeví známky progrese onemocnění, léčba přípravkem Avastin by měla být okamžitě ukončena.

Tento lék je široce používán při léčbě rakoviny. Lékaři to předepisují:

  1. S metastatickým kolorektálním karcinomem. Lék se doporučuje používat ve spojení s chemoterapií na bázi "fluoropyrimidinu".
  2. S metastatickým karcinomem prsu. Používá se jako první linie léčby ve spojení s paclitaxelem.
  3. S neoperabilitou, doprovázenou přítomností velkého počtu metastáz nebo neplanárního nemalobuněčného karcinomu plic - jako první linie léčby v kombinaci s chemoterapií na bázi platinových léků.
  4. S progresivní nebo metastatickou rakovinou postihující ledvinové buňky - jako prostředek primární terapie ve spojení s „interferonem Alfa-2a“.
  5. S glioblastomem ve spojení s radioterapií a Temozolomidem u pacientů, kteří byli právě diagnostikováni, v monoterapii nebo s přípravkem Irinotecan u pacientů s relapsem glioblastomu nebo v progresi rakoviny.
  6. Pacienti, u kterých byla diagnostikována maligní tvorba ženských pohlavních orgánů, as primární rakovinou pobřišnice. V tomto případě se doporučuje předepsat lék "Avastin" jako první terapeutickou terapii ve spojení s "Carboplatin" a "Paclitaxel".

Kromě toho je léčivo předepisováno ve spojení s "karboplatinou" a "gemcitabinem" s progresivním onemocněním nebo citlivým na léky na bázi platiny pro pacienty s rakovinou ženských pohlavních orgánů nebo peritoneem, kteří předtím nebyli léčeni tímto činidlem nebo jiným inhibitorem VEGF.

Je Avastin pro každého? Ohlasy pacientů říkají, že je to vynikající lék, ale přesto má kontraindikace pro použití a lékař by měl o nich informovat před zahájením léčby. Lék nelze předepsat v následujících případech:

  • pokud existuje zvláštní nesnášenlivost vůči hlavní účinné látce;
  • existují infekční onemocnění oka a periokulární oblasti;
  • existují intraokulární zánětlivé procesy;
  • věk do 18 let;
  • těhotenství a kojení.

Kromě toho, pokud má pacient šanci na vznik cévní mozkové příhody, injekce přípravku Avastin se podává pouze po důkladném vyšetření pacienta a dospěje k závěru, že léčivo bude přínosné.

Při předepisování dávky se bere v úvahu, že rychlost vylučování Avastinu z těla: t

  • zvýšení o 30% s nedostatkem albuminu;
  • O 7% více u pacientů s rozsáhlými nádory.

Avastin se používá jako léčivo pro kolorektální karcinom - nádory tlustého střeva, konečníku, dodatek. Výskyt kolorektálního karcinomu v Rusku je 50 tisíc pacientů ročně.

Avastin je předepisován při komplexní léčbě:

  • 5 mg / kg po 14 dnech s fluorouracilem, leucovarinem.
  • 7,5 mg / kg po 21 dnech při současném podávání kapecitabinu, oxaliplatiny.
  • 5 mg / kg po 14 dnech s leucovorinem, fluorouracilem, poté fluorouracilem, oxaliplatinou.
  • 10 mg / kg každých 14 dní v kombinaci s leucovorinem, fluorouracilem, poté nahrazením leukovorinu oxaliplatinou, aniž by došlo k odstranění fluorouracilu.

Použití přípravku Avastin s chemoterapií poskytuje statisticky významné zvýšení míry přežití.

Avastin se používá jako první linie obrany u karcinomu prsu v dávce 10 mg / kg každých 14 dní.

Přípravek je přiřazen v kombinaci s paklitaxelem, což prodlužuje dobu remise.

V kombinaci s docetaxelem se přípravek Avastin používá v koncentraci 7,5 mg / kg, 15 mg / kg po 3 týdnech u pacientů, kteří dříve nedostávali chemoterapii, statisticky zvyšuje přežití a trvání stabilního stavu bez progrese onemocnění.

Karcinom plic

Tento nástroj se používá pro běžné, opakující se neoperativní rakovinu. Lék je předepsán v dávkách 7, 5 mg / 1 kg, 15 mg / 1 kg, léčba se provádí každých 21 dní.

Použijí se následující režimy léčby:

  1. Avastin s cisplatinou, karboplatinou;
  2. Podává se 6 cyklů chemoterapie platiny a poté se léčí přípravkem Avastin.

V léčbě karcinomu renálních buněk je Avastin s interferonem lékem první linie obrany.

Lék se často používá při léčbě rakoviny ledvin, používá se také jako monoterapie. Avastin je předepisován 10 mg / kg každých 14 dnů.

Glioblastom

Bevacizumab je účinný proti agresivnímu mozkovému nádoru gliomu. Použití Avastinu v monoterapii nebo v kombinaci s irinotekanem snižuje závažnost symptomů a zvyšuje přežití, což snižuje rychlost růstu nádorů.

Použití přípravku Avastin umožňuje snížit dávkování steroidních léčiv, která jsou určena k udržení kognitivních funkcí (odpovědných za schopnost přemýšlet) mozkové funkce. Léčivo je předepsáno v dávce 10 mg / kg po 2 týdnech ve formě monoterapie pacientům podstupujícím radioterapii.

Karcinom vaječníků

U rakoviny vaječníků, vejcovodů, peritoneum, lék je předepsán po 3 týdnech v dávce 15 mg / 1 kg pacienta.

Při léčbě se používají schémata:

  • Avastin paclitaxel karboplatina po dobu 6 cyklů, poté monoterapie přípravkem Avastin;
  • pro 6 cyklů Avastin gemcitabin karboplatina, následovaná monoterapií přípravkem Avastin.

Návod k použití Avastin indikuje použití léku:

  • v případě metastatického kolorektálního karcinomu v komplexním použití s ​​chemoterapií na bázi léků, deriváty fluoropyrimidinu;
  • s metastatickým karcinomem prsu v kombinaci s paclitaxelem jako první linií léčby;
  • u karcinomu plic v pozdních stadiích vývoje. Avastin působí jako další prostředek pro chemoterapii s použitím léčiv, mezi které patří platina;
  • s metastatickým karcinomem ledvin v kombinaci s interferonem;
  • s nově diagnostikovaným glioblastomem. Také použití přípravku Avastin v této nemoci může být kombinováno s radiační terapií. S progresí onemocnění nebo jeho recidivy se provádí monoterapie;
  • při rakovině peritoneum, vaječníků a vejcovodů je Avastin kombinován s paclitaxelem jako první linie léčby. Pacientům, kteří dříve podstoupili léčbu těchto onemocnění, se podává léčba, včetně Avastinu, gemcitabinu a karboplatiny. Kombinované užívání avastinu a topotekanu nebo paklitaxelu je indikováno u pacientů s recidivujícími onemocněními.

Kontraindikace k léčbě

  • selhání ledvin nebo jater;
  • těhotenství a kojení;
  • přecitlivělost na léčivo;
  • děti do 18 let.

Používejte opatrně, když:

  • anamnéza arteriální hypertenze nebo tromboembolie;
  • věková kategorie od 65 let;
  • při krvácení, hojení ran, Harkány krev, hemoragická diatéza původ vrozené nebo získané koagulopatie, v kombinaci s vysokými dávkami antikoagulace, kardiovaskulárním onemocněním nebo městnavým srdečním selháním historie typu, agranulocytóza, proteinurie a s anamnézou syndrom pozdní reverzibilní encefalopatie.

Omezení použití jsou způsobena nedostatkem údajů o bezpečnosti léku. Nedostatek informací o vlastnostech léku v důsledku kontraindikací v dětství.

Pečlivě ošetřujte pacienty trpící:

  • hypertenze;
  • koagulopatie;
  • proteinurie;
  • neutropenie;
  • leukoencefalopatie.

Předepisuje se opatrně osobám podstupujícím tromboembolii, gastrointestinální perforaci, po 65 letech užívání antikoagulancií.

Cena v Moskvě

Můžete si koupit lék za cenu přibližně 20 tisíc rublů na 4 ml láhve nebo 74700 rublů za 16 ml láhev. Cena Avastinu v Moskvě může být mnohem nižší než 18 a 45 tisíc pro 4 a 16 ml.

Reklamy můžete najít na internetu jako „prodej a nákup Avastinu za výhodnou cenu“, ale lék není vydáván bez lékařského předpisu a je lepší nepoužívat soukromé služby nebo alespoň kontrolovat licence a certifikáty.

Prostředky pro výrobu léčiv pro intravenózní podání: t

  • 16 ml (400 mg bevacizumabu) - cena je 46 800 rublů;
  • 4 ml (100 ml bevacizumabu) - stojí 16410 rublů.

Recenze Avastinu

Recenze pacientů jsou různé, ale mnozí si všimnou pokroku a snížení velikosti nádoru, nicméně, plné uzdravení, bohužel, nemluvíme. Nejčastěji si pacienti stěžují na vedlejší účinky - bolesti hlavy, nárůst krevního tlaku, případy zrakového postižení byly hlášeny v oftalmologii, až do úplné ztráty.

Avastin (návod k použití to potvrzuje) je jediným lékem, který obsahuje bevacizumab ve svém složení, pomáhá zpomalit růst krevních cév, které krmí nádor a tím zpomalují průběh onemocnění.

Většina lékařů, kteří pozorovali dynamiku nemoci u jednoho nebo druhého pacienta, řekla, že po několika injekcích je patrné zpomalení růstu nádoru, hlavní věc je správně užívat lék a ne kombinovat ho s léky, které v kombinaci mohou způsobit vážné poškození pacienta.

Souhrnně lze říci, že Avastin (výrobce - F. Hoffmann-La Roche) je vynikající, což pomáhá prodloužit životnost pacientů s rakovinou. Ale pouze za účelem jeho použití je nutné pod přísnou kontrolou lékaře, jinak mohou být následky nevratné a končí smutně.

Hodnocení pacientů se snižuje na závažnost symptomů spojených s léčbou. Při užívání přípravku Avastin se často vyskytují hypertenze, bolesti hlavy.

Avastin úspěšně léčí oční onemocnění související s věkem: glaukom, šedý zákal a retinální makulární dystrofii. Lék proniká do všech vrstev sítnice a snižuje rychlost růstu krevních cév.

Specializuji se na léčbu očních onemocnění více než 20 let. Všichni lidé s věkem, dochází k přerůstání cév sítnice, díky čemuž ztrácí svou průhlednost. Není snadné se s takovým problémem vyrovnat, takže v poslední době jsem se ve své praxi uchyloval k Avastinu.

Léčivo se podává do sklivce v malých dávkách (asi 1-1,5 mg). Za měsíc se nástroj používá pouze 2-3 krát. Účinně působí při léčbě makulární degenerace, šedého zákalu a dalších onemocnění.

Avastin je lék proti rakovině, který významně prodlužuje životnost. Často se používá při recidivujícím ovariálním karcinomu. Rakovina vaječníků je běžným onemocněním, hlavní metodou léčby je chirurgický zákrok.

Nevýhoda této metody spočívá v tom, že ji lze použít pouze v rané fázi. Dnes je Avastin jediným lékem, který úspěšně léčí onemocnění v pozdějších stadiích, kdy se významně zvyšuje velikost novotvaru.

Druhý den jsem byl konečně vyléčen z rakoviny vaječníků. Lékař říkal, že kapátka s Avastinem mi nejvíce pomohla. Díky produktu byl bevacizumab schopen zastavit tvorbu metostáz a snížit vaskulární permeabilitu.

Měla jsem pozdní fázi rakoviny vaječníků, lékaři říkali, že nádor nelze okamžitě odstranit. Avastin mi pomohl porazit rakovinu v kombinaci s chemoterapií. Při jeho použití nebyly pozorovány žádné vedlejší účinky. Doporučuji lék každému, kdo zažil takové onemocnění.

Lék "Avastin" se používá v léčbě rakoviny plic, po mnoho let vykazuje pozitivní výsledky. Jejím principem je zastavit proces proliferace tkání a buněčného dělení, v důsledku čehož lék eliminuje hlavní příčinu onemocnění. Avastin úspěšně léčí rakovinu plic v různých stadiích onemocnění.

Ve své lékařské praxi často předepisuji pacientům s rakovinou plicní kapky Avastinem. Tento lék má výrazně nižší riziko vedlejších účinků než radiační nebo chemická terapie. Mnoho pacientů bylo díky Avastinu schopno překonat rakovinu.

Před rokem byl můj manžel diagnostikován s rakovinou plic. Lékař doporučil lék "Avastin", řekl, že prodlužuje život a měl pravdu. Pomocí 4 cyklů chemoterapie a kapek s Avastinem se nám podařilo blokovat rozvoj nových krevních cév. Během léčby se nevyskytly závažné vedlejší účinky manžela.

Léčivo "Avastin" se používá při léčbě různých typů rakoviny, zejména střeva. Může být kombinován s jinými protirakovinovými léčbami. Účinek léku je zaměřen na zastavení šíření oběhového systému, který živí zhoubný nádor.

Podle výsledků počítačové tomografie mi byla diagnostikována rakovina střev, lékař mi předepsal Fluorouracil a Avastin. Kombinace těchto léků přinesla pozitivní výsledek: o šest měsíců později jsem porazil rakovinu.

Dlouho jsem se snažil léčit rakovinu střev, ale radiace a chemoterapie neměli požadovaný účinek. Lékař doporučil Avastinu, řekl, že úspěšně léčí rakovinu střev a vzácně způsobuje vedlejší účinky. Strávil jsem 2 léčebné kúry, takže jsem mohl porazit rakovinu.

Chcete-li koupit Avastin z Izraele v Moskvě, zavolejte nám na 7-495-150-90-20 nebo zanechat žádost na internetových stránkách

Recenze na Avastinu

Koncentrát pro přípravu infuzního roztoku, Roche Diagnostics

Indikace pro použití

metastatický kolorektální karcinom: v kombinaci s chemoterapií na bázi derivátů fluoropyrimidinu;

lokálně recidivující nebo metastatický karcinom prsu: jako léčba první linie v kombinaci s chemoterapií na bázi taxanu;

běžný neoperovatelný, metastatický nebo recidivující nemalobuněčný nemalobuněčný karcinom plic: jako léčba první linie vedle chemoterapie na bázi platinových léčiv;

pokročilý a / nebo metastatický karcinom ledvinových buněk: jako léčba první linie v kombinaci s interferonem alfa-2a;

glioblastom (malignita stupně gliomu IV podle klasifikace WHO) jako monoterapie nebo v kombinaci s irinotekanem u pacientů s rekurentním glioblastomem.

Diskuse o léku Avastin v záznamech maminek

. konec poraženého karcinomu žaludku. Podle doktora mu ti nejvíc pomohli. K zastavení tvorby metastáz, jakož i ke snížení propustnosti krevních cév napomohl Avastin bevacizumab. Tento lék jsme užívali souběžně s karboplatinou. Ukázalo se, že je to pro nás nejúčinnější, protože nádor ovlivnil orgány se silnou koncentrací cév. V případech rakoviny kostí není tento lék vhodný. Lék nám pomohl, tak jsem se rozhodl poradit mu a těm, kteří tomu čelili.

. opatření, která vám mohou být 100% důvěryhodná) Vím, že Masha je zvláštní… všechno v tomto životě se neděje jen... Jak napsal Masha, chemoterapeut nahradil Mashu Avastinem + Irinotecanem jednou za dva týdny... v kapátkách. Jeden kapátko asi 60 000 r. Doufám, že dají zdarma... ale droga, soudě podle popisu, je velmi dobrá, jako by zničila op.

(((((((Můj milý, Masha, drž se, buď silný, drahý! Vzpomínám si, jak ti Avastin pomohl. Myslím si, že jeho účinek tě nenechá čekat a tentokrát, jakmile to bude možné, aby to už vylil! Doufám, že budeš potřebovat postel pro lhaní lidi. jen na velmi krátkou dobu, dokud Avastin nezačne pomáhat, a nebudete silnější, Sunny, a tam budete spojovat další drogy, musíte čekat na tuto krizovou chvíli, museli jste začít jednu věc po jednom, možná byste nemohli kašlat skutečnost, že leukocyty po destičkách vzrostly - obecně úžasné! kazatel

Měli jsme takovou diagnózu, ale souhlasili jsme s experimentem a Sidorenko jej provozoval jako součást studijního programu Avastin. Udělali jsme to bez kauterizace. Katka má zrak -5, astigmatismus (150 gr), oční oko. Mishka má + 2. Oba mají soukromou odpovědnost, ale výsledky SGP nejsou špatné.

Avastin není na vině. Obviňujte lékaře. Jeho ošetření očí neplatí. Takže lidé na to kladli pokusy a na vlastní náklady.

Oba jsme zavedli Avastin jako součást vývoje metodiky pro užívání léčiva. Za prvé, jednou týdně, byla technika vyvinuta a program byl uzavřen, bylo nám řečeno, že se jednou za měsíc podíváme. Od 05/01/13 průzkum v Solntsevu, pouze prostřednictvím CDC, vstupu do června. Lékaři se pokrčí rameny, i když se snaží pomoci. V Morozovskaya je Avastin léčen velmi opatrně, dokonce i skepticky, mají laser a to je ono.

Oba, s mírným rozdílem: retinopatie předčasně narozených dětí, agresivní zadní forma. Teď jsou nádoby naklíčené, již v zóně 3. Dělejte bez kauterizace, atd., S pomocí Avastinu. Chtěl bych najít jedno místo, kde se můžete jednou za měsíc snadno podívat na inspekci. Teď mluvím s Kalugou. Možná mají.

tady ano - pro temodal je urážlivý. ale nic se nedá udělat.. on je první v léčebném protokolu. a mimochodem, druhý den jsem se dozvěděl, že Avastin byl nedávno registrován v Ruské federaci. Měl jsem velké štěstí)

Recenze Avastinu

Avastin v oftalmologii: recenze

Avastin úspěšně léčí oční onemocnění související s věkem: glaukom, šedý zákal a retinální makulární dystrofii. Lék proniká do všech vrstev sítnice a snižuje rychlost růstu krevních cév. Podle statistik, pokud diagnostikujete onemocnění v raném stádiu, je užívání přípravku Avastin schopno zachovat vidění.

Alexey, 47 let, praktikující oftalmolog:

Specializuji se na léčbu očních onemocnění více než 20 let. Všichni lidé s věkem, dochází k přerůstání cév sítnice, díky čemuž ztrácí svou průhlednost. Není snadné se s takovým problémem vyrovnat, takže v poslední době jsem se ve své praxi uchyloval k Avastinu. Léčivo se podává do sklivce v malých dávkách (asi 1-1,5 mg). Za měsíc se nástroj používá pouze 2-3 krát. Účinně působí při léčbě makulární degenerace, šedého zákalu a dalších onemocnění. Většina mých pacientů má stabilizovaný zrak, bez vedlejších účinků nebo komplikací.

Avastin pro rakovinu vaječníků: recenze

Avastin je lék proti rakovině, který významně prodlužuje životnost. Často se používá při recidivujícím ovariálním karcinomu. Rakovina vaječníků je běžným onemocněním, hlavní metodou léčby je chirurgický zákrok. Nevýhoda této metody spočívá v tom, že ji lze použít pouze v rané fázi. Dnes je Avastin jediným lékem, který úspěšně léčí onemocnění v pozdějších stadiích, kdy se významně zvyšuje velikost novotvaru.

Alexandra, 31:

Druhý den jsem byl konečně vyléčen z rakoviny vaječníků. Lékař říkal, že kapátka s Avastinem mi nejvíce pomohla. Díky produktu byl bevacizumab schopen zastavit tvorbu metostáz a snížit vaskulární permeabilitu.

Měla jsem pozdní fázi rakoviny vaječníků, lékaři říkali, že nádor nelze okamžitě odstranit. Avastin mi pomohl porazit rakovinu v kombinaci s chemoterapií. Při jeho použití nebyly pozorovány žádné vedlejší účinky. Doporučuji lék každému, kdo zažil takové onemocnění.

Avastin pro rakovinu plic: recenze

Lék "Avastin" se používá v léčbě rakoviny plic, po mnoho let vykazuje pozitivní výsledky. Jejím principem je zastavit proces proliferace tkání a buněčného dělení, v důsledku čehož lék eliminuje hlavní příčinu onemocnění. Avastin úspěšně léčí rakovinu plic v různých stadiích onemocnění.

Irina, 40 let, onkologka:

Ve své lékařské praxi často předepisuji pacientům s rakovinou plicní kapky Avastinem. Tento lék má výrazně nižší riziko vedlejších účinků než radiační nebo chemická terapie. Mnoho pacientů bylo díky Avastinu schopno překonat rakovinu.

Svetlana, 62 let:

Před rokem byl můj manžel diagnostikován s rakovinou plic. Lékař doporučil lék "Avastin", řekl, že prodlužuje život a měl pravdu. Pomocí 4 cyklů chemoterapie a kapek s Avastinem se nám podařilo blokovat rozvoj nových krevních cév. Během léčby se nevyskytly závažné vedlejší účinky manžela.

Avastin pro rakovinu střev: recenze

Léčivo "Avastin" se používá při léčbě různých typů rakoviny, zejména střeva. Může být kombinován s jinými protirakovinovými léčbami. Účinek léku je zaměřen na zastavení šíření oběhového systému, který živí zhoubný nádor. Četné studie a praxe prokázaly, že prodloužené užívání přípravku Avastin v kombinaci s chemoterapií prodlužuje život pacientů s metastatickým karcinomem střev.

Catherine, 43 let:

Podle výsledků počítačové tomografie mi byla diagnostikována rakovina střev, lékař mi předepsal Fluorouracil a Avastin. Kombinace těchto léků přinesla pozitivní výsledek: o šest měsíců později jsem porazil rakovinu.

Stanislav, 39 let:

Dlouho jsem se snažil léčit rakovinu střev, ale radiace a chemoterapie neměli požadovaný účinek. Lékař doporučil Avastinu, řekl, že úspěšně léčí rakovinu střev a vzácně způsobuje vedlejší účinky. Strávil jsem 2 léčebné kúry, takže jsem mohl porazit rakovinu.

Chcete-li koupit Avastin z Izraele v Moskvě, zavolejte nám na čísle + 7-495-150-90-20 nebo zanechte požadavek na webových stránkách

Recenze Avastinu


Léčivo "Avastin" je považováno za protinádorové činidlo, které označuje detekovatelné monoklonální protilátky. Během užívání léčiva se metastatická progrese patologie a mikrovaskulární permeability snižuje u různých typů zhoubných novotvarů, zejména pokud jde o prsní žlázu u žen, tlustého střeva a slinivky břišní a prostaty.

Složení léčiva

Přípravek Avastin se vyrábí ve formě koncentrátu, který je určen k přípravě roztoku pro infuze, může být bezbarvý nebo s mírně viditelným hnědým nádechem.
Hlavní látkou léku je bevacizumab. Tento přípravek je dostupný v balení po 100 mg, kde je 4 ml účinné látky a 400 mg / 16 ml

Farmakologický účinek

"Avastin" je lék proti nádorům, který zpomaluje tvorbu nových cév, které dodávají živiny a kyslík do tkání novotvaru, a tak umožňuje přenos maligního nádoru z agresivního do chronického stadia. Avastin (hodnocení pacientů a lékařů - potvrzení tohoto) ovlivňuje především metastázy různých maligních nádorů. Pro tento lék je typické, že se šíří v minimálním množství do tkání, kromě toho, že je odstraněn z těla na dlouhou dobu, což vám umožní udržet požadované množství hlavní složky léku vstřikováním přísně podle pokynů - jednou za 14-20 dnů. Droga není odvozena přes játra nebo ledviny, ale přes všechny buňky těla po dobu 18 dnů u mužů a u žen - 20.
Ale je Avastin dobrý? Ohlasy pacientů říkají, že je to velmi účinný lék v kombinaci s chemoterapií pro různé typy rakoviny. Tento nástroj významně zvyšuje dobu přežití ve všech skupinách pacientů, zatímco progrese onemocnění se nevyskytuje.

Avastin: indikace pro použití

Tento lék je široce používán při léčbě rakoviny. Lékaři to předepisují:

  • S metastatickým kolorektálním karcinomem. Lék se doporučuje používat ve spojení s fluoroterapií na bázi fluoropyrimidinu.
  • S metastatickým karcinomem prsu. Používá se jako první linie léčby s paclitaxelem.
  • Pokud je nefunkční, což je doprovázeno přítomností velkého počtu metastáz nebo neplanární, nemalobuněčné tvorby plicního karcinomu - jako první linie léčby v kombinaci s chemoterapií na bázi platinových léčiv.
  • S progresivní nebo metastatickou rakovinou postihující ledvinové buňky - jako prostředek pro primární terapii ve spojení s "interferonem Alfa-2a".
  • U glioblastomu ve spojení s radioterapií a temozolomidem "u pacientů, kteří byli právě diagnostikováni, v monoterapii nebo ve spojení s" irinotekanem "u pacientů s rekurentním glioblastomem nebo progresí rakoviny.
  • Pacienti, u kterých byla diagnostikována maligní tvorba ženských pohlavních orgánů, as primární rakovinou pobřišnice. V tomto případě se doporučuje předepsat lék "Avastin" jako první terapeutickou terapii ve spojení s karboplatinou a paklitaxelem.

    Kromě toho je léčivo předepisováno ve spojení s karboplatinou a gemcitabinem v případě progresivního onemocnění nebo citlivého na látky na bázi platiny u pacientů s rakovinou ženských pohlavních orgánů nebo peritoneem, kteří předtím nebyli léčeni tímto činidlem nebo jiným inhibitorem VEGF.

    Jak zadat "Avastin"?

    Avastin (recenze od pacientů a lékařů to potvrzují) je dobrý lék, ale musí být řádně podáván a pouze pod lékařským dohledem. Je přísně zakázáno vstupovat do trysky - pouze intravenózně a pak co nejpomaleji. Výpočet je 5 mg na 1 kg tělesné hmotnosti 1 krát za dva týdny. Požadované množství koncentrátu se zředí ve 100 ml 09% chloridu sodného. Doporučuje se podávat první dávku za hodinu a půl po chemoterapii a další injekce přípravku Avastin se podává před nebo po zákroku. Pokud pacient přenesl první injekci léku bez komplikací, může být podán dále během jedné hodiny a všechny následné injekce za půl hodiny, ale pouze v případě, že pacientka druhou injekci dobře snáší. Dávka léčiva ani při výskytu nežádoucích účinků se nedoporučuje snižovat, je-li to nutné, léčba je zastavena nebo pozastavena. Pokud má pacient metastatický kolorektální karcinom, je doporučená dávka 5 mg na kg tělesné hmotnosti jednou za 14 dní nebo 75 mg / kg, ale každých 21 dní. Pokud je druhá linie léčby, dávka se zvyšuje dvakrát. Pokud byla ženě diagnostikována rakovina prsu, v tomto případě se jako první injekce doporučuje vypočítat lék v dávce 10 mg / kg a injekce jednou za dva týdny. Nebo tři, ale v tomto případě se odebere 15 mg na kg tělesné hmotnosti. Pokud existují známky progrese patologie, léčba se zastaví. S rozšířeným neoperovatelným, metastatickým nebo recidivujícím non-flat nebo nemalobuněčným karcinomem v plicích se léčba provádí ve spojení s chemoterapií s Pt léky (ne více než 6 cyklů) a pak se léčivo používá jako monoterapie.
    Pokud je prokázána progrese karcinomu, je nutné ukončit podávání přípravku Avastin. Návod k použití indikuje, že není-li progresí, je výpočet 75 mg / kg každých 14 dnů, dávka se zdvojnásobí a injikuje se každé tři týdny vedle cisplatiny nebo karboplatiny. 10 mg / kg jednou za 15 dní Pokud se objeví příznaky progrese onemocnění, léčba je ukončena a starší pacienti nemusejí dávku upravovat.

    Avastin: Předávkování

    K předávkování lékem dochází nejčastěji v případě, že pacientovi byla předepsána velká dávka 20 mg na kg tělesné hmotnosti pacienta jednou za 14 dní. V tomto případě se mohou záchvaty migrény objevit v poměrně složité formě, navíc dochází k nárůstu níže uvedených nežádoucích účinků. Neexistuje žádné zvláštní antidotum, aplikuje se pouze symptomatická léčba.

    Avastin: vedlejší účinky

    Avastin je velmi dobrý lék, ve většině případů pomáhá zpomalit progresi závažného onemocnění, ale velmi často mají pacienti nežádoucí projevy. V některých případech mohou být velmi závažné:

  • Perforace žaludku a střev.
  • Vnitřní krvácení.
  • Arteriální tromboembolismus.
  • Vzrůstá krevní tlak a vyvíjí se proteinurie. Je to s největší pravděpodobností důsledek závislosti pacienta na dávce.

    Navíc u pacientů, kterým byl předepsán lék "Avastin", se vedlejší účinky projevují jinými příznaky:

  • Hluboká žilní trombóza, což je komplexní forma srdečního selhání, supraventrikulární tachykardie, krvácení;
  • leukopenie, neutropenie, nízký hemoglobin, trombocytopenie;
  • nepohodlí v oblasti pobřišnice, zažívací potíže, krev ve výkalech, infekční vyrážka v ústech, krvácení z dásní, obstrukce střev;
  • krvácení z nosu, nedostatek kyslíku, plicní tromboembolismus;
  • suchá kůže, dermatitida, změna tónu pleti;
  • ztráta chuti, prudký pokles tělesné hmotnosti, synkopa, migréna, mrtvice, ospalost;
  • zrakové postižení;
  • bolest v místě vpichu léčiva;
  • krvácení z dělohy, infekce močových cest, pocit rychlé únavy, dehydratace.

    Kontraindikace

    Je Avastin vhodný pro každého? Přezkoumání pacienta ukazuje, že se jedná o vynikající lék, ale má také kontraindikace pro použití a lékař o nich musí informovat před zahájením léčby. Lék nelze předepsat v následujících případech:

  • pokud existuje zvláštní nesnášenlivost vůči hlavní účinné látce;
  • infekce očních víček a periokulární oblasti;
  • existují intraokulární zánětlivé procesy;
  • věk do 18 let;
  • těhotenství a kojení.

    Kromě toho, pokud má pacient šanci na vznik cévní mozkové příhody, injekce přípravku Avastin se provádí až poté, co je pacient pečlivě vyšetřen a dospěje k závěru, že léčivo bude prospěšné.

    Zvláštní pokyny

    Léčba by měla být prováděna pouze lékařem, který má zkušenosti s prováděním intraokulárních injekcí. Po zavedení nástroje se po určitou dobu nedoporučuje dostat se za volant automobilu a provádět práce související s mechanismy a to vše z toho důvodu, že se mohou objevit přechodné poruchy zraku. Avastin (výrobce uvádí v návodu) by měl být uchováván pouze v chladničce a v žádném případě nesmí být zmrazen. Vydává se pouze na lékařský předpis.

    Jak přípravek Avastin reaguje s jinými léky?

    Léčivo "Avastin" je neslučitelné s roztoky dextrózy. Lék může také zvýšit riziko nežádoucích účinků, pokud se užívá společně s těmito prostředky:

  • Sunitinib malát - může dojít k rozvoji mikroangiopatické hemolytické anémie;
  • platina a taxan - možná vznik komplikací infekčních patologií, těžká neutropenie, zvyšuje riziko smrti;
  • Panitumumab a Cetuximab - zvyšuje toxický účinek léků a vede k smrti.

    Avastin v oftalmologii

    Více nedávno, tisk hlásil, že lék "Avastin" je používán oftalmologové k léčbě očních onemocnění a dává velmi dobré výsledky. Ale je to? Co o tom výrobce říká? Umožňuje tento lék nejen zastavit růst nádoru, ale také léčit nemoci zrakových orgánů? Ano, ve skutečnosti existují informace, že někteří pacienti, kteří slyšeli o výhodách léku pro oči, se rozhodli aplikovat Avastin do sklivce, ale výsledky byly žalostné. Roche opakovaně zdůrazňoval, že Avastin nemůže být používán v oftalmologii, jeho účel byl jiný.Léčivo je určeno ke snížení rychlosti růstu krevních cév, které krmí zhoubný novotvar, čímž se redukuje ivnosti vývoj nádoru. To je důvod, proč před zahájením léčby a poslouchat nepodložené doporučení, je lepší poradit se s lékařem.

    "Avastin": analogy

    Pokud jde o to, zda existují náhražky, které by obsahovaly stejnou základní látku, pak by Avastin neměl. Analogy na mechanismu účinku jsou a poskytují dobré výsledky při zpomalení růstu krevních cév a rozvoji nádorových nádorů. Patří mezi ně:

    Je však třeba mít na paměti, že by měl lékař zvolit analog.

    Avastin: recenze pacientů a lékařů

    Avastin (návod k použití to potvrzuje) je jediným léčivem, které obsahuje bevacizumab ve svém složení, pomáhá zpomalit růst krevních cév, které krmí nádor a tím zpomalují průběh onemocnění. Většina lékařů, kteří pozorovali dynamiku nemoci u jednoho nebo druhého pacienta, tvrdí, že po několika injekcích je patrné zpomalení růstu nádoru, hlavní věcí je správně užívat lék a ne kombinovat ho s léky, které v kombinaci mohou způsobit vážné poškození pacienta. Souhrnně lze říci, že Avastin (výrobce - F. Hoffmann-La Roche) je vynikající, což pomáhá prodloužit životnost pacientů s rakovinou. Ale pouze pro použití by mělo být pod přísným dohledem lékaře, jinak mohou být následky nevratné a smutně skončit.

    Recenze Avastinu

    Byl jsem léčen AMD Lucentis. Samozřejmě chápu, že pacient je na veterinární klinice v naší pozici psa, ale pes má stále svého pána, a ve 100% případů to bude úplný idiot a pacientka by se měla spoléhat pouze na sebe. Když kvůli sankcím cena Lucentisu vyskočila jeden a půlkrát a překročila mzdu, jak jsem chtěla hledat alternativu. A tady to je - Avastin. Institut ho však nechce používat, protože není tak certifikovaný, jak by měl, atd.
    Musel jsem hledat soukromého lékaře, který souhlasil s injekcí této drogy. Podle výsledku řeknu - ne horší než Lucentis. Za peníze třikrát levnější. Jakékoli další připomínky, jak se říká, jsou zbytečné.
    Michael, Troitsk, Moskva

    Zaměstnanec v práci byl diagnostikován s metastatickým nádorem prsu. Přidělené Avastin v kapátkách. Nechce jít do nemocnice a zavolá sestru, která si tento lék aplikuje do svého domova. O dva týdny později znovu pořídili snímky a provedli testy. Proces se zastavil. Takže byla veselá. Ale bylo to úplně odfouknuto. Taková veselá žena se smyslem pro humor, podněcovaná a duše každé kampaně. A jak nemocné - na začátku to nebylo vědět. Možná na Avastina a vypadni. Je pravda, že náklady na lék jsou drahé. Ale kdo bude v této situaci počítat peníze?

    Můj spolužák dokončil med a pracuje na klinice, kde jsou odebíráni krtci a papilomy. Je to jen smluvní lékař a není ve spojení s majiteli kliniky. Ale chce otevřít svou kliniku. K tomu provádí experimenty na sobě. Měl na krku, podpaží, tříslech a na tváři velký Taka. A všechny jim přinesl nový lék Avastin bez chirurgického odstranění. Teď vzali příbuzné. (Já jsem jeho první po příbuzných). Říká, že nejtěžší věcí je certifikace metody, která má být povolena.

    Pracovní přítel našel rakovinu vaječníků. Spadla do takové paniky, že by pravděpodobně zemřela jen z myšlenky, že má toto onemocnění. Byla předepsána léčba přípravkem Avastin a chemoterapie. Po ukončení léčby zůstala pod dohledem, ale vzhledem k tomu nemůžete říci, že byla léčena na rakovinu, vlasy byly na svém místě a obecně to vypadá lépe než před onemocněním. Pravděpodobně je to setrvačnost - když vyhrajete v loterii - štěstí na tváři je napsáno.

    Otec byl předepsán Avastinu k léčbě nádoru tlustého střeva. Všechno to začalo zácpou a hemoroidy. Bez ohledu na to, jak moc jsme se ho snažili přesvědčit, aby šel k lékařům, ale on se dál smál. Jeho oblíbený vtip od Fainy Ranevskaya:

    "Hemoroidy, co je nemoc, ani vidět sami, ani ukázat ostatním." Nevím, jestli je to přesně to, co řekla Ranevskaja, ale svá slova takto vyjadřuje. To skončilo těmito vtipy. Nyní musíme ukázat, jen mnohem častěji, než bychom chtěli. Ale díky Bohu, dynamika je pozitivní, jak řekl doktor.

    Robert, Moskevská oblast

    Moje teta je s očima velmi špatná věc. Plavidlům dochází k přerůstání sítnice v závislosti na věku a ztrácí svou průhlednost. Lékař doporučil některé klinice, kde Avastin léčí tato onemocnění. Cena tohoto léku je však mnohem vyšší než v lékárně. Když teta řekla, že přijde s Avastinem, bylo jí řečeno, že jim není dovoleno. Zdá se, že kromě toho, že vydělávají peníze na léčbu, rozhodli se také vydělávat peníze na prodej léků. Koneckonců, oni to neudělají sami a jsou 100% jisti, že neimportují. Když jsem se pozorně podíval na popis léku, pomyslel jsem si, protože je to skutečný objev pro onkologii. Obvykle dávají chemoterapii, z níž poškození není menší než z nádoru. Je to jen útěcha, že po léčbě může být chemoterapie zastavena, ale nádor nelze vypnout nebo zrušit.

    Autor dopisu se nepředstavil.

    Pošlete svůj názor e-mailem. Zajímá nás, jak hodnotíte práci při objednávání léků, nealkoholických přípravků a obecně, jak funguje naše online lékárna. Ať už jsou naši operátoři na telefonu, kteří přijímají objednávky na vybrané léky, jsou přátelští a dost rychlí, stránka internetových stránek lékárny je vždy načtena rychle. A samozřejmě vaše názory na to, jak léky zakoupené v lékárně pomohly nebo nepomohly. Jaké byly potíže při léčbě. Návštěvníci této stránky o Avastinu se také zajímali o další drogy:

    Avastin - alternativa k Lucentisu

    Souhlasím se vším kromě jednoho. Avastin, jako lek.sredstvo, je registrován na území Ruské federace!

    Zemědělská firma Novartis s Lucentisem (ranibizumab pro oftalmologii) byla společností Roshe s Avastinem (bevacizumab pro onkologii) jednoduše předstižena společností Roshe.

    Celý svět začal léčit AMD pomocí NVM (věkově podmíněná makulární dystrofie s neovaskulární membránou) Avastinem. Více než miliardové náklady společnosti Novartis jsou ohroženy návratem. Politika na ruském trhu: údajný zákaz, nikoli povolení k použití atd. Čistě obchodní situace. Existuje, jak to bylo, nějaký „strašný dopis“ Ministerstva zdravotnictví Ruské federace o zákazu užívání Avastinu v oftalmologii.

    Požádal jsem o tento dopis najednou od společnosti Novartis a po dlouhých jednáních jsem ho obdržel. Absolutně bezzubý kus papíru, který říká, že při ředění léčiva v nesterilních podmínkách je možné riziko endoftalmitidy. A existuje několik takových případů z praxe kanadských lékařů.

    V rozhovorech s kolegy uvedu příklad dexamethasonu. Již více než 30! let v anotaci léku není písemné "povolení" pro použití v oftalmologii (není tam žádné dávkování, žádný způsob použití). A v jaké nemocné hlavě přijde myšlenka zákazu?

    S pacienty hovořím upřímně: zde jsou dvě léky, které jsou v akci identické (i když účinek přípravku Avastin je prodloužen - vlastní pozorování, RCT to neudělalo, proto v závorkách), ale liší se v ceně. Vaše volba.

    Více Článků O Zánět Oka