Helmholtz na Suvorov recenze

Hlavní Sítnice

Kuznetsova Antonina Nikolaevna 2019-02-08
„Elena Vladimirovna
Můj anděl je spasitel
Vzhledem k nemocným očím
Jeden brankář
Vždy trpělivě
Krásné, chytré
Bůh vám žehnej
A štěstí v plném rozsahu "

Kuznetsova Antonina Nikolaevna,
Území Stavropolu.

Kuznetsova Antonina Nikolaevna 2019-02-08
Institut Helmholtz
Příběh pro nevidomé
Přijďte sem
děti a nemocné

Zázraky jsou jasné
Tohle je personál
Jedinečně gramotný
Každý je ideální. “

Kuznetsova Antonina Nikolaevna, Území Stavropolu.
Léčeno v oddělení alergických a infekčních
Oční onemocnění.

Vihoreva Natalya Vasilievna 2019-01-15
Mnohokrát děkuji vedení institutu za dobrou organizaci práce v tomto medu. instituce. Po celou dobu léčby nebyly žádné problémy, počínaje šatnou, a to všechno dělá svou práci. Můj ošetřující lékař --- Gorbunova A, A navzdory mládí dokázala, že je kvalifikovaná, svědomitá specialistka. Funguje to rychle, jasně, konkrétně. A zároveň odpovídá na všechny otázky, pozoruje asepsii. Myslím si, že vedení tohoto institutu by se mělo o takové zaměstnance starat a podporovat je. A my, pacienti, vám rádi vzpomeneme. Děkuji.

Galina Merkulova 2018-12-23
Můj vážený docent PARFENOVA OLGA VLADIMIROVNA!
Šťastný nový rok a veselé Vánoce.
Vyznačujete se vysokou profesionalitou, individuálním přístupem ke každému pacientovi, ne lhostejností, nikdy neopustíte pacienta, aniž by jste začali s úspěšným ukončením, jaké štěstí jsem měl pro vás získat konzultaci! Vaši pacienti, mír, zdraví, pohodu k vám a vaší rodině.
Kéž vám Bůh dá mnoho dalších let prosperující profesní činnosti a žádám vedení managementu, aby věnoval pozornost Olze Vladimirové a povzbudil její práci v každém směru a podpořil zlepšování a profesní růst.
Šťastný nový rok a veselé Vánoce! Udržujte značku, jste nejlepší.

Ignatenko Vera Valentinovna 2018-12-16
Chci vyjádřit svou hlubokou vděčnost za kvalitní a efektivní přijetí a upřímný přístup k pacientům Dr. Egorova Elena Nikolaevna. Byl jsem na recepci s otcem 12/13/2018, diagnóza retinální dystrofie. Elena Nikolaevna je profesionální ve svém oboru, vysvětlila všechno, řekla, zdraví a všechna její požehnání.

Silvano Santi 2018-12-14
Od 4/12 a 12/12/2018 na klinice očních onemocnění "Helmholtz-Sodova-Chernogryazkova ul., 14/19. V."

Měl jsem operaci na levém oku a na pravém oku, abych odstranil šedý zákal a nahradil čočku.

Operaci provedl prof. Dr. Chentsova, Ekaterina Valerianová, s podporou Dr. Petrové Aleny, které jsou nejen dvě krásné, opravdu krásné ženy, ale především dva vysoce kvalifikovaní specialisté. Jsem upřímně vděčný za příležitost, kterou mi dal, Ital, který nemluví a nerozumí ruskému slovu, s objetím a polibky je věčně vděčný a šťastný za vynikající výsledek, kterého dosáhl. Silvano Santi (Bronzolo, Itálie).

Shishkina Laura Valerievna 2018-11-21
Dobré odpoledne Chci poděkovat lékaři Vasilchenkovi V.V. (ultrazvuková diagnostická místnost) pro svědomitou práci, citlivý a pozorný přístup k pacientům, vysokou profesionalitu a oddanost milované práci.
Je to velké štěstí, že tito kompetentní, zruční a talentovaní lékaři pracují přesně tam, kde jsou nejvíce potřební.
S pozdravem
Shishkina L.V.
21/18/2018

Cherny Petr Mikhailovich 2018-11-13
Vyjadřuji svou hlubokou a upřímnou vděčnost profesionálovi z Velkého dopisu, Vachova, Eleny Sergeevny. Velice vám děkuji za vysokou profesionalitu a citlivost vůči nemocným, laskavost a porozumění!

Smirnova Galina Aleksandrovna 2018-11-07
Vyjadřuji vděčnost chirurgům-oftalmologům Mohammadovi Ihabovi Mohammadovičovi a Filatové Irině Anatolyevnové za operaci na plastech století po zranění, které jsem provedl v červnu 2018. Je to nemožné možné. Líbilo se mi velmi pozorný přístup a seriózní přístup ke své práci. Přeji zaměstnancům ústavu další vítězství ve svém oboru! a dobré zdraví! S pozdravem z regionu Kostroma, Bui

Petrachenko Galina Alekseevna 2018-10-31
Děkuji oftalmologovi Kazievovi N. M za jejich profesionální přístup k jejich práci, pozornosti, laskavosti a trpělivosti. Nailya Mamedovna ví, jak najít správné slovo, podporu, vštípit naději. Děkujeme za vaši práci. Zdraví pro vás, trpělivost a úspěch v životě.

Anatoly Mikhailovich Lashmanov 2018-10-31
PŘIPOMÍNKY Byl jsem ošetřen v Moskvě Helmholtz Výzkumný ústav očních nemocí Ministerstva zdravotnictví Ruska od 04.24. dne 03.05.2018 v oddělení glaukomu pro šedý zákal a glaukom.
Operace proběhla bezchybně. Upřímnou vděčnost děkuji týmu Glaukomového oddělení Moskevského výzkumného ústavu očních nemocí v Moskvě Helmholtz o ruské ministerstvo zdravotnictví za vynikající organizaci celého oddělení a rád bych vyjádřil zvláštní vděk lékaři Yakubové Leah Vagizovna za citlivost a profesionalitu při léčbě mé nemoci.
S upřímným respektem k našemu léku - Anatoly Mikhailovich Lashmanov je starý 76 let.
Tel. 8,985,147 03 50

Irina Aleksandrovna Kolchanova 2018-10-04
Chci poděkovat Vlasové Victoria Alexandrovna, která operaci úspěšně provedla a dala mi naději na další zotavení. Victoria Alexandrovna, děkuji vám za to, že každý rok z roku na rok pomáháte lidem, za vaše těžké, vytrvalé a ušlechtilé dílo, za vaše zlaté ruce. Upřímně vám přeji zdraví, úspěch, profesní růst, prosperitu, nová vítězství a samozřejmě, že vaše práce bude vždy oceněna a přinese vám uspokojení. A také chci poděkovat vedení a zdravotnickým pracovníkům oddělení traumatologie a rekonstrukční chirurgie za jejich dobře koordinovanou týmovou práci pro jejich profesionální tým. Děkujeme za vaši vysokou lékařskou kvalifikaci. Přeji vám hodně štěstí, úspěchů a vše nejlepší. DĚKUJEME VŠE.

Zhitetsky V.I. 2018-09-26
Dobrý den, milí pacienti a všichni, kdo si přečetli tuto recenzi. Především chci stručně popsat svou situaci. Mám EOP (endokrinní oftalmopatie) téměř tři roky. Je mi 30 let a žít s takovou nemocí je velmi, velmi obtížné nezmiňovat vzhled. Ti, kdo zažili nebo zažívají něco podobného, ​​by mi měli rozumět. Chci vyjádřit svou vděčnost v první řadě dvěma pozoruhodným lékařům, Ph.D., vedoucímu výzkumníkovi Panteleevovi, Olze Gennadievně, za její práci se mnou jako pacientkou a za příležitost začít plnohodnotnou léčbu tohoto komplexního onemocnění a samozřejmě i MUDr., vedoucímu oddělení oftalmologické onkologie a radiologie, profesor Sahakyan Svetlana Vladimirovna za operaci a následné konzultace o léčbě. Také zvláštní poděkování Dr. med. Amiryan Anush Hamletovna, stejně jako Tadevosyan Suzanne Serezhaevna, Slinko Elizaveta Alexandrovna a všichni zdravotníci, kteří se mnou pracovali během hospitalizace. Vážení lékaři a zdravotnický personál, děkuji vám všem za vaši tvrdou práci a usilovnost, za vaši laskavost a profesionalitu, za výběr této obtížné cesty a za její pokračování navzdory všem potížím s ní spojeným. Chci si přát trpělivost, pohodu a samozřejmě dobré zdraví, zejména duševní zdraví, protože bohužel ne všichni pacienti chápou, že lékaři jsou také lidé a každý z nich má své vlastní pocity a emoce, které musí být také zváženy. Ještě jednou vyjadřuji hlubokou úctu a vděčnost všem odborníkům, které jsem uvedl pro trpělivost a čestnou práci, někdy i za hranicí normy. Přeji všem, kteří mají dlouhé uzdravení, získat odvahu a trpělivost. Musíte uspět, být zdravý!

Suleymanov Magomedkamil Abusupiyanovich 2018-07-17
Chci vyjádřit svou vděčnost celému týmu oddělení glaukomu a mnohokrát děkuji Yakubové L. V. Děkuji vám všem za léčbu, přeji Vám mnoho úspěchů ve vaší práci a radosti v životě s respektem Magomedkamil Suleymanov

Raisa Iskhakovna Biktimirov 2018-07-13
Chci vyjádřit svou hlubokou vděčnost ošetřujícímu lékaři Ezhevoyi Irině Valerievně, vedoucímu oddělení a všem zaměstnancům virového oddělení za jejich profesionalitu a duševní lidské kvality.

Shakshina Valentina Mikhailovna 2018-07-09
Vyjadřuji svou vděčnost Yani Eleně Vladimirovna za to, že mi poskytla kvalifikovanou lékařskou péči o laskavost, teplo, úctu ke mně, poklonu vám, zdraví a dlouhověkosti.

Biktimirova Raisa Iskhavna 2018-06-23
Chci vyjádřit svou hlubokou vděčnost doktorovi - virologovi Gorbunovi Alině Andreevnovi za její svědomitou práci a pozorný postoj ke každému pacientovi. Děkuji moc!

Olga Boykova 2018-05-30
30 05 2018 Dne 11. května 2018 jsme přivezli 16letého syna z Omska s diagnózou obrovského odchlípení sítnice s mezerou v levém oku. Situaci komplikovala skutečnost, že levé oko vidělo pouze 0,01, pravé oko bylo odstraněno. Říkat, že jsme zoufalí, není nic říct. V DRL nás Helmholtz Research Institute of Internativities přijal s takovou touhou pomoci s takovým teplým lidským postojem, účastí, taktem, který jsme ještě nesetkali, navštívili jsme mnoho klinik v Omsku, Novosibirsku a Moskvě. Hlavním zázrakem však byli lékaři dětského oddělení - lékaři Denisova Ekaterina Valerievna, Starikova Alexandra Viktorovna, Kruglova Tatyana Borisovna, Zaytseva Olga Vladimirovna a všechny zdravotní sestry a jaký chytrý lékař je anesteziolog. Operaci, podle lékařů, provedl celý ústav, bylo to brilantně, prostě šperky, a co je nejdůležitější, syn držel svůj zrak! Lékaři s nejvyšší profesionalitou, prostě globální odpovědností za pacienty, poskytováním kvalitní léčby a pooperační péče, povinnými dalšími vyšetřeními, nás nenechávají bez dozoru - to je - REAL DOCTORS! Děkuji a pokloňte se vám! Klid a rovnováha Ekaterina Valerievna pomáhají vyrovnat se s bolestí a úzkostí a její citlivost a každou minutu připravenosti pomoci Alexandře Viktorovnici zvedla náladu a naději. Na představení Catherine Valerievna je již dlouho legendární. být v 23.00 v práci nebo přijít na den volna vidět děti po operaci je přirozené pro ni stejně jako pro pravého ruského lékaře, takže matky čekající poblíž operačního sálu říkají, že jsou lékaři, ale je zde - DENISOVA (ne urazit personál), ale jako znamení respektu a uznávání excelence. Vážíme si, vážíme si, že jsme hrdí na to, že v Rusku jsou takoví odborníci, a hlavní věcí pro nás je vědět, že vaše dítě určitě pomůže.

Nikolaj Sergejevič Skoptsov 2018-03-23
Všechno dobré zdraví! Chci vyjádřit své uznání a vděčnost týmu „Oddělení reflexní, homeopatické a fyzické léčebné metody“ Helmholtzova výzkumného ústavu. Díky vysoké kvalifikaci a zkušenostem pracovníků oddělení jsem si i přes diagnózu atrofie zrakového nervu několik let (od roku 2011) zachoval svůj zrak, zejména díky odborníkům z oddělení akupunktury a adaptivní biorezonanční terapie (BRT) Chuvilina Marina Viktorovna a Malinovskaya Tatiana Alfredovna, a to nejen vysoce profesionální specialisté, ale také úzkostlivě znepokojující lidi o každém pacientovi (a ne „klientovi“, bohužel, v převážné většině K AUDITU naší zemi). Nejen úzká specializace oborů medicíny, ve kterých pracovníci katedry pracují, ale také teplo postoje k nemocným, činí každého z jeho zaměstnanců ještě cennějším. Přes skromné ​​mzdy a daleko od jednoduchých pracovních podmínek si pracovníci oddělení zachovávají nejdůležitější kvality v lékařské profesi - lidskost a nejvyšší dovednost v jejich práci. Nízká luk vám. S pozdravem. Nikolai S. Skoptsov.

Hamidullin Ildus Zagidulovich 2018-03-13
Děkujeme Borodinovi Jurijovi Ivanovičovi, Avakianovi Karine Vardanovnovi a všem pracovníkům ústavu za jejich profesionalitu a vlídný přístup. Zdraví pro vás a vaši rodinu!

Seryakova Antonina Grigoryevna 2018-01-07
Chci vyjádřit vděčnost chirurgovi a jeho sestře oftalmologického oddělení pro léčbu onkologických očních onemocnění: 5. chirurgické oddělení, 8. budova, Tatskov Robert Alexandrovich. Děkuji za vaše magické dobré ruce, které provedly zázrak, zachránily mi oči a oči, za váš vřelý postoj k nemocným, pozornost, trpělivost, laskavé slovo. Jste doktor s velkým dopisem, doktorem od Boha. A také díky pracovníkům, díky za lahodné večeře, za útulné čisté komory. A také vám a vaší rodině přeji šťastný nový rok a veselé Vánoce, velký svátek víry a lásky, míru a milosrdenství, laskavosti a zdraví pro vás a vaši rodinu.
Děkuji moc, že ​​nikdo onemocní a všichni jsou šťastní! Operace mi byla provedena 27. června 2017 - úspěšně!

Alexander Anplev Alexandrovič 2018-01-01
Vyjadřuji vděčnost vedoucímu oddělení oftalmologické onkologie a radiologie, profesorovi Saakyan Svetlana Vladimirovna, lékařům Alikhanova Valide Ramisovna a Gevorkyan Anastasia Vitalevna za profesionalitu a účast lidí na přístupu k mé osobě! Gratulujeme k Nového roku 2018 Vám a všem pracovníkům Oční kliniky pro léčbu onkologických onemocnění očí, ve kterých jsem byl hospitalizován v období od 11. prosince do 18. prosince 2017. Upřímně vám přeji zdraví, štěstí, hodně štěstí a slušné mzdy. Děkuji moc!

Demkova Ekaterina Yermolaevna 2017-12-12
Vážený Vladimír Vladimirovič!
Chci vyjádřit svou vděčnost vedoucímu oddělení pro děti Sudovskoy T.V., lékařům Akchurina N.P., Demchenko E.N., pracovníkům rejstříku pro zajištění recepce a konzultace 12.12.17 mé dcery Marie Demkové (nar. 2000, zrakově postižení, retinopatie 5 a 3 stadia, duševní poruchy). Zvláštní poděkování Dr. med. Egorova Tatyana Semenovna, jedinečný specialista a báječná osoba. Je příjemné si uvědomit, že vedoucí federální instituce v průmyslu, Výzkumný ústav je. Helmholtz nezůstává stranou od globálních a všech ruských tendencí k humanizaci postojů ke zvláštním dětem.
S pozdravem
Demkova, Ekaterina Yermolaevna, publicistka (magazín „Autismus a vývojové postižení“ atd.) Téma-adaptace společnosti na speciální děti (ne naopak!) Můžete si přečíst články o pacientovi Marii na PsyJournals.ru

Averyanova Lyudmila Alekseevna 2017-11-12
Chci vyjádřit svou vděčnost chirurgovi Alexandru V. Apaevovi a veškerému medu. Personál 8. sboru, stejně jako vedoucí oddělení pro děti, Khvedelidze Tebrona, za pomoc, kterou nám poskytl. Dítě bylo operováno na strabismus 24. listopadu 2017. Všechno bylo v pořádku, oči její dcery vypadají přesně.

Ganina Oksana Pavlovna 2017-09-23
Chci vyjádřit svou hlubokou vděčnost chirurgovi se zlatými rukama a laskavým srdcem Khvedelidze Tebrona Zauryevna! To bylo provozováno 15. září 2017 ai když velmi málo času uplynulo, jsem velmi potěšen a teď, když se dívám do zrcadla, psychicky děkuji Tebron Zaurevna! Také se mi moc líbilo, že tohle je klidný doktor! Pokaždé, když jsem přišel, byl jsem nervózní. Ale od samého začátku se mi přenášel klid a rovnováha. Děkuji všem pracovníkům 2 chirurgické budovy. Děkuji za vaši práci a trpělivost!

Nataliya Kidalova 2017-08-04
Chci vyjádřit svou hlubokou vděčnost Vlasové Victoria Alexandrovna za záchranu mého syna, hluboce se ti klaním

Ivan 2017-07-01
Chci vyjádřit svou vděčnost za profesionální přístup zaměstnanců a doporučení lékařů. Průzkumy jsou prováděny na dobré úrovni. Zvláštní poděkování patří ultrazvukovému specialistovi Lyubov za její práci.

Vysokikh Olga Alekseevna 2017-06-16
Gratulujeme k profesionálnímu svátku všech zdravotnických pracovníků Institutu Helmholtz. Oddělení oftalmologie a onkologie, zejména Yanina Valentinovna Parmon.

Tento den je krásné léto
Chci vám popřát
Mezi další nemoci
Nezapomeňte na sebe.

Nechť je život dlouhý, jasný,
Bez smutku a starostí.
Bude v něm spousta dárků,
Slunce svítí po celý rok.

Všechny splněné touhy
Nayavu, a ne ve snu.
Co jsi dal lidem
Ať se k vám dvakrát vrátí.

Budnik Natalya Yuryevna 2017-06-15
Vyjadřuji svou hlubokou vděčnost Galině Gubkině, profesionální ve svém oboru. Díky tomuto lékaři ztratil náš syn strach z lékařů a přesvědčil se o vysoké profesionalitě. Citlivý přístup k pacientovi, citlivost a laskavost, vidíte, to není často vidět v naší době. Děkuji moc!

Galina Kruglikova 2017-05-17
Dobré odpoledne, milí zaměstnanci ústavu! Chtěl bych vám vyjádřit svou hlubokou vděčnost, že držíte krok s dobou. Dnes je velmi důležité, aby pacienti dostávali informace rychle. Telefon už bohužel nestačí. Vím, že jste udělali možnost elektronického jmenování. To je výhodné. Ale na svých stránkách máte sociální tlačítka. Za to bych chtěl poděkovat zvláštní poděkování! Pacienti kladou otázky - okamžitě zareagujete. Kromě toho pravidelně dostáváme informace o operacích a lékařech kliniky. Děkuji. Váš aktivní čtenář.

Makarova Tatna Mikhailovna 2017-05-17
Vyjadřuji upřímnou vděčnost vedoucímu 6. odboru infekčních a alergických očních chorob v Moskvě Helmholtzova výzkumného ústavu očních chorob Ministerstva zdravotnictví Ruska K.E. Seliverstova za vynikající organizaci celého oddělení. Od prvních minut mého pobytu v oddělení jsem měl pocit, že jsem v bezpečí. Můj ošetřující lékař PhD, docent V.V. Pozdnyakova, pochopení mé úzkosti, úzkosti, udržování v průběhu léčby, vysvětlil, odpověděl na všechny otázky, které vznikly, a tím pomohl udržet klid, nebyl povzbudivý marně. Slova vděčnosti Chci říct sestrám, protože většinu dne, kdy nás ošetřovali. Díky mladšímu zdravotnickému personálu: zdravotní sestry, distributoři potravin pro bezvadný výkon jejich funkčnosti, pro jejich laskavost, pro příjemnou a příjemnou atmosféru. Musel jsem podstoupit léčbu na květnové prázdniny. Sestry, lékaři ve službě, děkuji za vaši lhostejnost, dobrou vůli. Hluboký poklonu lékařům Helmholtzova výzkumného ústavu. Tatyana Mikhailovna (Absolvovala léčbu od 26. dubna do 10. května 2017)

Malakhov Viktor Nikolajevič 2017-04-18
Chci vyjádřit svou velkou vděčnost a vyslovit lidskému vděkovi od Boha Ovechkina Nikolaje Igorevicha! 01.12.2017 Byla provedena operace šedého zákalu s navlhčením. Teď vidím dokonale. Kéž vám Bůh poskytne zdraví, drahý lékař, štěstí a úspěch ve vašem vznešeném případě.

Natalya Kaprelova 2017-01-10
Chtěl bych vyjádřit svou hlubokou vděčnost Dr. Medi Filatové, Irině Anatolyevnové, za to, že se mému dítěti podařilo dokončit špičkové technologické operace, jsem velmi vděčný! Pouze ve Výzkumném ústavu Helmholtz jsme byli schopni poskytnout vysoce kvalifikovanou pomoc.

Zagorodneva Julia Ivanovna 2016-12-28
NAŠE PROBLÉM S OČAMI, DŮVĚREM, TAKÉ PROBLÉMEM, NAŠEM DĚTI PŘES NAŠICH DĚTÍCH, KTERÝ JE PEER POSLEDNÍ, A DĚKUJEME NAŠI NEVYKONANÉMU PRŮCHODU APAEV AV A Gubkin G.L. Naše děti cítí skvěle a nikdo ukazuje prstem na ně, jsem tak vděčný našimi lékaři, díky nim obrovský, ať štěstí, budeme nikdy nezapomenu naše děti taky! DĚKUJEME Z VŠECHNY DUŠE! Na svých 35. narozeninách, jak to bylo, Alexander Vyacheslavovich dal život mému prostřednímu synovi, Vanyi, životu a neopustil nás v těžkém okamžiku. Lékař od Boha je pro vás LOW BOW.

H. Z. Taymaskhanova 2016-09-22
Chci vyjádřit svou hlubokou vděčnost svému lékaři Oganesyanovi Oganesovi Georgievichovi. Jeho pozornost a laskavost mě příjemně překvapila a jeho zlaté ruce jsou prostě úžasné. Nikdy nezažil nespokojenost se mnou a vždy pomáhal ve všem. Vždy budu následovat jeho radu ve vztahu k mému zdraví! Díky němu vidím tento svět ve všech jeho barvách. Nikdy vám nepřestanu poděkovat. S pozdravem Taymaskhanova H. Z..

Tropina Zinaida Polikarpovna 2016-08-24
Velice děkuji P. Makarovovi za jeho vynikající přístup k pacientům, laskavost, pozornost, vstřícnost, péči a zodpovědný přístup k jeho práci. Pro důvěru, profesionalitu a odvahu při rozhodování.

Novikov Nikolai Viktorovich 2016-08-11
Není možné se dostat přes telefonní čísla uvedená na webu! Celý týden se snažím zavolat na recepci, proč jsou tedy telefony uvedeny? Proveďte elektronický záznam prostřednictvím internetu.

Elena 2016-08-08 15:54
Není možné se dostat přes telefonní čísla uvedená na webu! Snažím se dosáhnout druhého týdne v uvedených hodinách číslem: (495) 608-00-26, abych zaznamenal děti. Ale tam jsou neustále zaneprázdněni a je jasné, proč: vezmou telefon a postaví ho vedle sebe, neříkají ani slovo, jdou za svým obchodem, odpovídají na otázky lidí, kteří přišli. Chápu všechno, ale! Můžete čekat 10-15, dokonce 20 minut, ale to jde dál a dál. Pochopte, prosím, se situací, považuji to za hrubost ve vztahu k lidem, kteří volají.

Margarita 2016-08-08 5:37
Mé dítě má vysoký stupeň krátkozrakosti a astigmatismu, můj zrak padl, už jsem unavený z brýlí a rozhodli jsme se pokusit se objektivy vyzvednout. V optice nemohli, na klinice odmítli, říkali, že to není možné! A my jsme zoufalí, dostali jsme se k nádhernému lékaři Selině Olga Mikhailovna na stanici metra Preobrazhenskaya Square. Řekla nám všechno, vysvětlila, předepsala léčbu, a co je nejdůležitější, postavila takové čočky na dítě, že v nich vidí 100%, což nikdy nebylo možné, jeho vidění už dva roky nespadá! Více díky ní, velmi pozorný, zdvořilý a velmi kompetentní, vždy uvítán s úsměvem, je to radost navštívit takové lékaře!

DoctorZub 2016-07-18 19:01
Chci vyjádřit svou vděčnost Musostové Malice Kamaldinovnici, odbornici, o které lze hovořit jen o tom nejlepším svého druhu! Opakovaně, adresování, neexistovaly žádné mimořádné úkoly k odstranění problémů. Vaše oči jsou v dobrých rukou, aniž byste o tom dlouho přemýšleli, rozhodněte se o tomto kroku, pokud chcete, aby vaše oči byly zdravé! Doporučuji!

Lidiya Ivanovna Gabdrakhmanova, ctěná učitelka Ruské federace 2016-07-8 12:13
Ztratil jsem zrak... Prošel několika operacemi, silným emocionálním napětím... Ale nejhorší věcí je zoufalství, které zažila, když ztratila schopnost vidět barvy okolního světa, schopnost chodit bez pomoci milovaných.
Nakonec jsem se setkal s lékařem, který „vzal mou ruku“ a vyvedl mě z takové hrůzy a strachu... Tento lékař je lékařem lékařských věd, profesorem Oganez Georgievič Oganesyan. Jeho kouzelné ruce, které mě učinily operací, udělaly zázrak: znovu vidím svět tak barevný a krásný. Líbám ty úžasné ruce. Děkuji, Oganez Georgievich!
A ještě jedna ruka mě vedla k zotavení po celou dobu v nemocnici. A naprosto jsem důvěřoval rukou ošetřujícího lékaře, vedoucího vědeckého asistenta, kandidáta lékařských věd M.V. Rowan.
Děkuji Bohu, že s tebou zacházím, drahá Marina Vladimirovna. Inspirovala jste naději, uklidnila, našla takové techniky, které mi pomohly. Ale vaše sympatie, laskavost a pozornost mě také ošetřily.
Děkujeme Vám za celou naši rodinu!
Úspěchy pro vás, pohodu ve všem a dobrou náladu.
Pomoz, Pane!

Vysokikh Olga Alekseevna 2016-06-19 12:04
JANINA VALENTINOVNA A VŠECHNY ZAMĚSTNANCI ODDĚLENÍ OFTALMONCOLOGIE! Šťastný lékařský den! Velice vám děkuji za vaši lidskost, srdečnost, srdečnost a empatii. Přeji vám blaho, dobré zdraví, obyčejné lidské štěstí, pohodlí ve vašich rodinách.

Knyazev Ivan Sergeevich 2016-06-7 16:33
Děkuji Selině Olga Michajlovna za pozornost a péči a vynikající vizi.

Yuliya Yuryevna Figurina 2016-05-22
Lékaři by vám chtěli poděkovat. Při odeslání směrem k vám
rychle přijatých a zaznamenaných pro laserovou koagulaci sítnice. Všechno hotovo
dobrý a volný. Zvláštní poděkování chirurgům, kteří vstoupili do pozice (I
Dlouhodobě jsem se zabýval bojovým uměním a pracuji v této oblasti) a udělal jsem to
koagulace dvakrát.
Co se týče správy a registru - zkazil celý dojem. Zapnuto
Opět jsem ztratil spoustu času, ale také
poctěn za to, co jsem nemohl vědět.
Přečtěte si více: na podzim mi doktorka Chernokova nařídila, abych se znovu podíval
půl roku (aby bylo vše v pořádku). Naučil jsem se, jak
Můžete se zaregistrovat a co bude potřeba. Bylo mi řečeno, abych se přihlásil
a můžete to udělat na internetu. V březnu jsem požádal
návštěvu lékaře prostřednictvím internetu. Vyplnila všechna pole! Za 2 týdny mi
Odpověď přišla (když jsem chtěl zavolat nebo jít sám). Jsem zaznamenána
10.00 20. května. To, samozřejmě, ne za měsíc, dobře. Vydala jsem 20. května
a přišel k Ústavu. Byl jsem nadšen na recepci: kde je moje karta
(ale nechal jsem to ve Výzkumném ústavu!), proč nebylo v přihlášce napsáno číslo karty (I
vyplněno ve všech polích, nebylo tam žádné číslo pro karty nebo, pokud to bylo, znamená to I
napsal!) a kde je můj směr. Tady je po všem: to
Nemusel jsem se vydat druhým směrem (první, přišel jsem
na pokyn samotného lékaře, zadruhé, když jsem se na podzim dozvěděl, co je potřeba
na návštěvu mi o tom nikdo neřekl!). Obecně jsem válcoval a
čekal 2 měsíce. Mimochodem, další vstup je jen na srpen!
Tak jsem také proklínal. Díky ženě z referátu: řekli všechno
možnosti dalšího postupu a vše je velmi zdvořilé a srozumitelné.
Věnujte pozornost práci registru! Koneckonců, názor na institut
již odtud. A tato "teta" služba pro lidi, kteří přišli
pro pomoc (tak těžké pro ně), jen naštvaný a rozzlobený.
S pozdravem Figurina Julia

Manukyan Susanna Babkenovna 2016-05-21
Dobré odpoledne Chci upozornit oddělení kliniky na specialistu a
Lékaři s velkým písmenem Makarov Pavel Vasilyevich. Byl jsem operován na 14
Duben 2016, diagnóza "Zralé komplikované katarakty s prvky."
„Upřímně, před operací jsem ztratil veškerou naději
jednou se moje vize obnoví. Morálně byl každý den velmi
tvrdá, navíc noha byla také v odlitku, po zlomenině. Jednou v kanceláři,
Byl jsem ohromen! Čistota, podpora personálu, porozumění pacientům,
sterility v toaletách, kvalitní a kvalitní jídlo. Chcete
říci laskavé a vřelé slovo vděčnosti všem zaměstnancům
Úrazové oddělení. Děkuji mému lékaři Makarovovi.
Pavel Vasiljevič, který operaci provedl pro mě. Klaním se vám!
Můj zrak je téměř obnoven! Dal jsi mi všechny barvy tohoto světa
mimořádný stav! Děkuji za vaši profesionalitu, pozornost,
zvláštní přístup ke každému pacientovi. Díky těmto specialistům
stejně jako vy, věřil jsem, že Rusko má budoucnost a naše lékařství je dobré
ruce.

Ingeborga Arnoldovna Auskaite 2016-05-16 11:18
Šel jsem do sekce "Služby a ceny" a poznamenal, že seznam služeb je k dispozici a ve sloupci "Ceny" je prázdný. Opravte, děkujeme.

Temirkanova Zhanna Khashorovna 2016-05-13 9:54
Ze dna mého srdce jsem vděčný odborníkům, kteří se starali o mé oči. V únoru jsem byl provozován na konvergujícím šilhání. Díky moc Apaev Alexander Vyacheslavovich a Gubkina Galina Leonidovna. Velmi pozorní a profesionální specialisté! Moje oči se ke mně postavily a viděl jsem úplně jiný svět. Teď nosím brýle a dívám se oběma očima, které jsem nemohl udělat před operací. Děkuji moc. Přeji vám zdraví a úspěch ve vašem životě!))) Také jsem se chtěl vyjádřit díky Dmitrijovi Sergejevičovi Belyaevovi, který viděl včas, že jsem měl sítnicovou mezeru a poslal mě na laserovou operaci na sestřih sítnice, po které bylo všechno také skvělé! pokud ne pro něj, ztratil bych zrak v obou očích. Děkuji Dmitrijovi Sergejevičovi!

Ivanova Julia 2016-05-13 12:48
Děkujeme týmu lékařů a zdravotních sester Institutu Helmholtz za jejich práci a dobrý přístup k nemocným! Zvláště BIG děkujeme osobně Dr. Vlasov V.A. a tým odboru traumatologie. Pokud by to nebylo pro Dr. Victoria Alexandrovna, náš syn by mohl zůstat invalidní. V důsledku zranění ve velmi zanedbané formě měl mezeru a odtržení sítnice a my jsme jeli téměř bez naděje na to, co vidí. Ale lékaři to udělali nemožné a zachránili oči. Za to se jim k tomu klaněli.

Anonymní 2016-05-13
Dlouho jsem chtěl poděkovat odborníkům institutu. Nejstarší dcera má retinoblastom za rameny. Říkám za rameny, protože diagnóza byla provedena před 14 lety. Přes stejné ramena enukleace (odstranění oční bulvy), protetika a chemoterapie. Nejde o procento zraku, ale o život! (operace byla 11/30 / 1999g) Mé dítě je naživu a je to skoro 14 let! Všechny tyto roky s námi lékaři a zdravotní sestry ústavu. Nikdy jsme neviděli životní okolnosti nebo špatnou náladu, které by ovlivnily postoj Valentiny Mikhailovny Codrean k jejím malým pacientům. Vždy přátelský, usměvavý a pozorný. Píšeme jen jí. Vždy štěstí se sestrami. Děkuji moc! Zvláštní poděkování patří Svetlaně Vladimirovna Sahakyan. Dokonce i šíleně unavená byla vždy pozorný a trpělivý. Byli jsme diagnostikováni na klinice Fedorov, ale říkali, že by pomohli pouze v Helmholtz. Onkoftalmologie je mimo pochvalu! Jeho zakladatel, Brovkina A.F., náš lékař v nemocnici, Sahakyan S.V., a na klinice - Kodryan V.M. kowtow! Děkuji moc za život mého dítěte!

Anonymní 2016-05-13
Před 10 lety ležela v Helmholtz (acantamická keratitida. Výměna rohovky) Pavel Vasilijevič Makarová byl velkým lékařem, pozorným s individuálním přístupem po propuštění, více než jednou k němu přišel a vždy přijal nebo odmítl pomoc. Peníze se nebraly, což je v naší době vzácnost. Oddělení je dobrý čistý zdravotnický personál citlivý. V našem městě, když jdu k očnímu lékaři, který vidí, všichni žádají o jméno lékaře, říkají, že nikdo neviděl takové šperky v jejich očích.

Irina 2015-06-23
Po těžké popálenině rohovky s manganistanem draselným jsem operoval 13. ledna 2015. Nikdy jsem doufal v pozitivní výsledek. Jen díky Urgovi Makarovovi Pavel Vasiljevič Chir I unikl z beznadějné situace. Pavel Vasiljevič má nejen zlaté ruce, ale také obrovské, laskavé srdce. Až do konce musíme stále bojovat, ale nekonečně věřím v jeho profesionalitu a tvrdou práci, touhu pomáhat lidem. Všechno nejlepší a brzy se uvidíme.

Beslan a Marina Shevkhuzhevy 2016-01-28
Rodina Shevkhuzhevs z KCHR je velmi vděčná oftalmologovi chirurgického oddělení Makarov Pavel Vasilijevič za poskytování vysoce kvalifikované pomoci během operace našemu dítěti za jeho svědomitý přístup k jeho práci, lidskosti, pozornosti. Přejeme mu hodně zdraví, kavkazské dlouhověkosti, úspěchu v práci, hodně štěstí a pohody!

Anonymní 2016-05-13
Chirurg Makarov Pavel Vasiljevič. Léčba, chirurgie - červenec 2014. (glaukom). Částečně se vrátil do oka po poranění před 40 lety. Doktor od boha. Obrovské lidské díky.

Anonymní 2016-05-13
News on First, 02.22.2016 Chcete se přihlásit k lékaři Oganesyan Oganes Georgievich, dívka Azoyan Angelina, 6 let.

Anonymní 2016-05-13
Slavná instituce, vynikající lékaři a nejlepší technologie.

Anonymní 2016-05-13
13 let se zúčastnilo mikrochirurgie ve Volgogradu. smysl nuly. Vnučka má 19 let, je slepá. Jak se dostat do lékaře Oganesyan v Moskvě?

Anonymní 2016-05-12 21:41
Ve zprávách jsme viděli rozhovor o nové technologii pro obnovu rohovky, včetně po zranění. Zdá se nám, že je to náš případ. Chcete se přihlásit.

Anonymní 2016-05-12 20:55
Dobré odpoledne Dnes v programu, dobré ráno na kanálu 1, jsem viděl příběh o unikátní operaci, která se provádí ve vašem centru. Implantace dárcovské buňky v sítnici, (omlouvám se, možná jsem zkreslil) Otázkou je, jak je operace správně nazývána a jaká je cena? Pacient má 77 let a má sítnicovou dystrofii. Děkuji!

Nabiullina R.R. 2016-05-12 18:52
Mnohokrát děkuji Nikolajovi Igorevičovi Ovechkinovi za operaci šedého zákalu 17. února 2014. Mé oko nyní vidí 100%, pozorný, citlivý lékař a vynikající specialista. Úspěchy a hodně štěstí vám ve všem!
Chci vyjádřit svou vděčnost ošetřujícímu lékaři Ovechkinovi N.E. za dobrý a pozorný postoj k mému bratrovi. který k němu přišel dne 2. září 2013, ačkoliv ještě nedošlo k žádné operaci, ale zlepšení očí je již na tváři. Opravdu doufám a věřím, že udělá vše pro záchranu očí. Děkuji moc. S pozdravem, pacientova sestra, Nabiullina R.R.

Semenov Maxim 2016-05-11 2:59
Děkuji DOCTOR, děkuji, drahý Jndoyane Georgy Titaloviči! Je to DOCTOR s velkým písmenem. Dlouho se snaží napsat recenzi, ale čeká na kontrolní příjem, který se konal dnes. Katarakta významně zhoršila vidění mé matky (12% a 4%), ale magické ruce George Titalovicha se vrátily na jedno oko 100% a druhá práce 80%, ačkoli, jak se ukázalo, neviděl více než 10% svého života. Ale pro mě není DOCTOR jen o rukou, ale o postoji k pacientovi. Já a moje matka jsme měli pocit, že jsme s Georgem Titalovichem sami a on nám dává veškerou pozornost a péči. I když chápu s hlavou, že je spousta pacientů a administrativní práce, ale pocit důvěry a klidu nás nenechal po celou dobu léčby. Ještě jednou chci říci DĚKUJEM DOCTOROVI za jasnost zraku.

Stefanovich Elena Andreevna 2016-05-06 7:39
Chci říci velké děkování dívce, která odpoví telefonicky: 607-53-51: DĚKUJEME ZA VAŠE PROVOZNOST A ODPOVĚDNOST. Více takových pozorných a vnímavých lidí! (Není nemožné zavolat do registru během několika dní. Dohodnout schůzku. Vytočil jsem referenční číslo, roztomilá dívka odpověděla a slíbila mi, že mi zavolá za 14 dní, ale další den jsem zavolal zpět a oznámil datum příjmu. a další informace.) Kéž vám Bůh poskytne zdraví a dlouhé roky práce na tomto místě (opravdu vás potřebujeme)!

Tatyana Alexandrovna 2016-05-06 10:35
Chci poděkovat zdravotnickým pracovníkům ústavu. Helmholtz ze 4. oddělení pro pozorný a profesionální přístup k pacientům tváří v tvář lékařům Kalinina OM, Zhuravleva A.N., Yakubova L.V. Zvláštní poděkování sestře Olga Michajlovna za laskavost, pozornost a péči. To je zázrak! Matka Tereza! Zdraví, blahobyt a úspěch v práci! S pozdravem, pacient Tatyana Aleksandrovna

Anna Nikolaevna Minaicheva 2016-05-05 2:49
Vyjadřuji hlubokou vděčnost našemu lékaři, vedoucímu oddělení Parmon Yanina Valentinovna! Pozoruhodný lékař a velmi dobrý člověk!
Děkuji za všechno, za tyto ruce!
Pro váš talent, pro laskavost laskavosti!
Vydržíš naše rozmary, mouku
Odchod z domu ve spěchu
Velké zdraví pro vás a štěstí!
Silnější, silnější pacienti
V práci vám, pozemským požehnáním a inspiracím
Děkujeme za všechno, děkujeme za všechno!
A můžeme být, velmi, velmi málo
A méně často k vám přijdeme
Ale pocit úcty v průběhu let
Při práci lékaře se zvýší!
Obávám se, že jsme zranili a chtěli bychom vás vidět méně
Bohužel, Pán nás učinil člověkem
Proto je velmi nutné - řez
Ale jen sbírej, spěchej
Jak se na vás díváme, vidíme
Je plný slz, naděje a tepla
Předáváme vám život
VĚŘÍME VÁS, SILDREN, DOCTORS!
Talent zachránit, není Bohem dán Bohu
Není tam nic špatného, ​​tady můžete vidět dovednosti
Ještě jednou vám děkuji
Za vděčnou práci, která přináší život, dobrá.

Holmanskaya Marina Vladimirovna 2016-04-25 11:32
Děkujeme prof. Ph.D. V.E. Tankovského za nejvyšší profesionalitu a lidské kvality. Trpím uveitidou od roku 2011, v roce 2014 jsem podstoupil lůžkovou léčbu na Design Bureau, kde jsem nemohl pomoci. Poté byla naléhavě hospitalizována v Moskevském výzkumném ústavu. Helmholtz, kde jsem studoval prof. Tankovského. Za dva týdny úplně zmírnil zhoršení a přinesl stabilní remisi, která trvala déle než rok. Když se tento rok, v polovině dubna, můj zánětlivý proces v mém pravém oku opět zhoršil a klinika potvrdila jeho impotenci, byl jsem poslán ke konzultaci do Design Bureau (pobočka # 1 Botkin GKB), kde při první návštěvě nenalezli zánětlivý proces. Pohled rozpoznaný 1 v obou očích (se stížnostmi včetně prudkého snížení vidění). O dva dny později jsem se znovu obrátil na Design Bureau na naléhání vedoucího oddělení oftalmologie okresní kliniky. Vedoucí přijímacího oddělení poté, co byl vyšetřován v OKB, potvrdil přítomnost zánětu, přičemž uznal, že hospitalizace na jejich klinice nedává smysl, protože nemají specialisty, které jsem potřeboval, předepsané protizánětlivé kapky, tři ambulantní injekce dexamethasonu a na základě prohlášení z roku 2014 mi poradili, abych se sám léčil. prof. Nádrž, včetně vysoce toxických léků, jako je Fansidar. Neměl jsem jinou možnost, než jít gravitací na pohotovostní oddělení Moskevského vědecko-výzkumného ústavu. Helmholtz. Lékař, který mě vyšetřil, zjistil závažný stav a okamžitě nabídl nouzovou hospitalizaci. Nyní jsem v OPS pod vedením prof. Tankovského. Zlepšení začalo druhý den. Subjektivně závoj z oka zmizel, zraková ostrost se začala zotavovat. Opět jsem doufala, že budu mít oči co nejdéle. Mnohokrát děkuji vedení institutu, a to navzdory všemu, co pro lidi nadále funguje. Kéž Bůh žehná vaší klinice prosperity a tisícům vděčných pacientů!

Khromova Catherine 2016-04-11 02:20
Velice děkuji doktorovi Kursakovi Arthurovi Veniaminovichovi. Moje dcera Vera, 9 letá, vyzvedla tvrdé kontaktní čočky z téměř dvou nebo tří konzultací a byla tak úspěšná, jak jen to bylo možné, velmi pozorný, citlivý a špičkový specialista, po mnoho let a dobré zdraví pro vás. Postarej se o své srdce. Velice vám děkuji.

Bersaev Ruslan Khamzatovich 2016-02-27 20:37:06
Osobní názor pacienta, na jehož syna působil, jaký názor měl, po operacích na tomto ústavu. Můj syn zranil levé oko, došlo k odchlípení sítnice, téměř žádná naděje. Schopnost a dovednost špičkových odborníků a schopnost dělat to, co není možné, je možné, dali mému synovi oko a během svého působení v tomto ústavu jsem viděl, jak lékaři této kliniky, konkrétně Naira Semenovna a Ekaterina V., lidé, kteří ztratili svou poslední naději, vidí tento svět znovu, dal druhý život. Tím ukázali výkon a skvělé profesionální dovednosti. Bylo zřejmé, že velká touha pomoci lidem znovu vidět tento nádherný svět. Tento výkon každý den dosáhli, brzy ráno přišli do práce a odcházeli z práce pozdě do noci, téměř do 23 hodin. “Bersaev Ruslan Khamzatovich, otec syna, na kterém operovali, vyjadřuje svůj hluboký vděk Helmholtzovu Výzkumnému ústavu Institut a celý tým, zejména lékaři a zdravotní sestry a všichni pracovníci, včetně ostrahy, mnohokrát děkuje a Bůh vám žehná!

Antonov Alexander Anatolyevich 2016-02-11 14:09:13
Děkuji Dr. Filatové Irině Anatolyevně a jejímu týmu za jejich operaci, která eliminuje ptózu v obou očích. Tito PROFESIONÁLNÍ. Karélie, Kondopoga.

Pavlovich Svetlana Arkadyevna 2016-02-03 12:26:33
Dobré odpoledne Tři dny jsem nebyl schopen dosáhnout telefonního čísla: (495) 625-87-73, ani (495) 608-00-26 v kteroukoli dobu, kdy jsem zavolal! Co dělat

Hasanalieva Lyuida Makhmudovna 2016-02-02 11:47:49
Chci vyjádřit svou srdečnou vděčnost a se vším srdcem poděkovat oftalmologovi Zaitsevovi Olga Vladimirovnové a všem zaměstnancům nemocnice, kteří se podíleli na provádění několika operací na mém oku a později se o mě starali během období rehabilitace. Olga Vladimirovna a celý zdravotnický personál této nemocnice jsou úzce spjatým týmem profesionálů ve svém oboru. Tito lidé skutečně zažívají svá oddělení a láskyplně s nimi zacházejí. Děkuji za léčbu, péči a péči. S pozdravem, Lyuida Makhmudovna Hasanaliyeva. Kaliningrad.

Naděžda Barabanová 2016-01-26 14:35:58
Přišla navštívit Kazievu Naila Mammadovna v ordinaci lékaře 22. ledna 2016, aby potvrdila diagnózu, která byla stanovena v jiném zdravotnickém zařízení. Pointa: očividná hrubost ze strany lékaře, nepozornost vůči pacientovi, nedostatek profesionality (pokud analyzujete doporučení tohoto takzvaného oftalmologa). Problémy a nároky instrumentální diagnostiky nezpůsobují. Ale když jdete na recepci v jedné z nejlepších klinik očních onemocnění, chci získat odborné rady a pomoc a neslyšet nepřesvědčivé otázky: „proč jste sem přišli“ a „proč jste sem poslali“ s stejně srozumitelnými doporučeními „poškrábanými“ na listu papíru v rukopisu, kterému rozumí pouze zkušený grafolog.

LYSAK ALBINA SERGEEVNA 2015-12-05 17:32:10
PŘIJÍMAT DO TOUR HAPPINESS vidět svět dává Bůh! VÍZA PÁNA HOVHANES GEORGIEVICHHO ZLATÉ RUKY ZPĚT NA MNE. HOWANESYAN UNIQUE DOCTOR. RARE OSOBA DOSTALI STAŽENÍ, ŽE SE JSOU VE SVĚTĚ LIDÍ. JE ASS! S HC. ALBIN.

Lyaptseva Svetlana Vasilyevna 2015-11-30 05:17:41
Zklamání je kompletní, hanba! Pozvali dítě k plánované hospitalizaci 27. listopadu, pocházeli ze Sverdlovské oblasti, ukázalo se, že tam nebyla žádná místa, přeřadili se na 2. prosince a žít v hlavním městě nebylo levné, nepocházeli z další ulice. To je rozhořčené, jak se ukazuje, podle plánu, ale nejsou tam žádná místa? A nikdo za to neručí, jsou zde omluvy pro všechno a „objektivní“ důvody. Kdo si má stěžovat a kdo? Řekni mi to!

Magomadov LD 2015-12-29

Zarema Beybulatova, Dagestan 2015-10-12 16:41
Přinesl jsem synovi dědičný katarakta, v DRL jsme měli s ošetřujícím lékařem velké štěstí, Naira Semyonovna Egiyan je skvělý lékař a špičkový chirurg. Zatímco žiju, budu si pamatovat, že děkuji za laskavost a budu podporovat vysokou profesionalitu. Kéž vám Bůh dá vše nejlepší.

Mary 2015-09-28 13:27
Chtěl bych poděkovat profesionálům s velkým dopisem! Zde mi byla poskytnuta potřebná pomoc, kterou jsem se neúspěšně pokoušel dostat do jiných zdravotnických zařízení. Děkuji moc! Samostatně bych chtěl poděkovat profesorovi E.P. Tarutta a Dr. Egorov!

Vitaly Alexandrovich 2015-09-24 16:15
Dnes 09/24/15, byl na recepci Tatyana Gennadievna Ivanova. V této klinice hledal směr déle než 6 měsíců. Ale mám to a tady je moje recenze. Lékař pečlivě zkoumá oči, pozorně naslouchá a myslím, že navzdory jejímu obrovskému zážitku v oftalmologii okamžitě posílá své testy a teprve pak léky doporučuje. A téměř rok jsem v Moskevské oblasti zacházel * okem * a ani nevím, co. Doufám, že mi tu pomohou. Lékař je pozorný a navenek příjemný člověk. Když jsem šel testovat, byl jsem příjemně překvapen čistotou laboratoře a zdvořilostí personálu. První dojem je velmi pozitivní. Doufám a výsledek léčby bude pozitivní.

Alexandra 2015-09-12 13:12
Děkuji moc za pochopení, laskavost, účast a pomoc při léčbě očí profesorům Saakyan S.V., Panteleeva OG, stejně jako pracovníkům oddělení. Zvláštní poděkování patří Rostovtsevovi G.V. a váženým pacientům - buďte trpěliví, výsledek bude jistý! Specialisté jsou v pozici každého z nás! Vážení odborníci, Bůh vám žehnej dlouhý život, profesionální rozvoj, plodný výzkum a objevy!

Fedyukova Elena Alexandrovna 2015-09-02 08:10
Chci také poděkovat lékařům této kliniky. Ale tady je to, co chci upozornit na průvodce: dítě jsem zaznamenal za zaplacené vstupné ne proto, že jsem nemohl vzít směr z kliniky, ale abych nestál 3 hodiny v obecné linii. A co bylo moje překvapení, když se to stalo. Zdá se mi, že je třeba, abyste o tom předem informovali v době, kdy jste se domluvili na tom, že konzultace s lékařem je placená a bezplatná v obecné frontě, takže nedochází k nedorozuměním. Nebo to odrážíte na webu. Děkuji.

Knyazeva Olga 15-06-2013 20:12
A mohu poděkovat lékařům a zaměstnancům. Nízká luk vám. Vaše dovednost byla poslední nadějí a vy Zakharova Galina Yuryevna ji ospravedlnila. Moje máma vidí. Kéž vám Bůh dá zdraví a štěstí..

Host 24-09-2012 17:55
Bravo specialisté ústavu! Profesionálové s velkým písmenem! Uložený pohled! Než byli na třech klinikách, ani diagnóza nemohla být doručena! Zde - okamžitě určené iridocyclide, dal na léčbu. Po 20 dnech - stoprocentní vize! 6 let bez problémů. Díky Kazachenko Margarita Andreevna.

Host 14-08-2012 14:28
Přivedli mého syna na pediatrické oddělení k léčbě diagnózy periferní uveitidy as progresivní ztrátou zraku. Několikrát se prováděly kurzy protizánětlivé terapie s dobrým výsledkem. Velice děkuji Ekaterině Valerievně Denisové, ošetřujícímu lékaři! Vysoce kvalifikovaná a citlivá osoba.

Host 01-07-2012 17:03
Byl tam od 06.06.2012, v 5. oddělení operovali. Díky profesorovi Sahakianovi a doktorovi s krásným jménem Walid, Výborně! vděčí jim do konce života!

Roman 2009-06-14 10:41
U Suvorovho postoje je to normální. Ale ne každý je zaměstnán (pouze v ambulantních případech) a pouze na placeném základě.
Máma měla operaci šedého zákalu (v jednodenním režimu), obecně spokojená - rychle a bez nervů.
Zvláštní poděkování patří Nikolai Ovechkinovi, který operoval operátora, je pozorným a kompetentním specialistou.
Chci, aby celé Rusko vědělo, že talentovaná práce Helmholtzova výzkumného ústavu očních chorob, boha chirurga, doktora med. Makarov Pavel Vasiljevič. Nízký poklonu mu a díky, že jste tam. Hodně štěstí, zdraví, naplnění všech tužeb a závazků!
Jaroslav I. A. Khlopanov.

Recenze kliniky Výzkumného ústavu očních chorob Helmholtz v Moskvě

1. února 2019 jsem se odvolala na FGBU „Moskevský vědecký výzkumný ústav státní knihovny pojmenovaný po Helmholtz "pro primární oftalmologické vyšetření v ordinaci chirurgie excimerového laseru." Děvčátko dělalo úplné vyšetření, podrobně vysvětlilo všechno a zaznamenalo ho na druhé jmenování 15. února 2019. Po tomto všem je to dobré. 15. února 2019, ve stanovený čas, mě lékař Sklyarova A. neochotně zkoumal, všechny otázky týkající se volby operace (PRK nebo Femto-LASIK) byly splněny velmi negativně. Význam konzultace přišel k frázi: "Udělejte své peníze, co chcete, pak to udělejte." Sklyarova A.S. mi neposkytla potřebné informace o výsledcích průzkumu, průběhu provozu, jeho důsledcích a době rehabilitace a poskytla mi souhlasný formulář pro operaci PRK a poslala mě k sestrám, aby určila termín operace. Po pochybnostech o správnosti výběru kliniky pro takovou vážnou operaci jsem dne 1. března 2019 přišel na schůzku do stejného úřadu, abych se zeptal na nadcházející operaci, na kterou jsem neobdržel odpovědi od A. Sklyarova. Přišel jsem před určeným časem, podíval se do kanceláře a řekl, že přišla na konzultaci ve 13:00. Lékař, který hostil recepci, řekl, že mi zavolá. V důsledku toho jsem strávil asi 1 hodinu a 40 minut v blízkosti kanceláře, pravidelně se tam díval a ptal se, kdy mě přijmou. Výsledkem je, že doktor hrubě prohlásil: „Dělám tě?! Co ode mě chceš?! “- a odmítl to přijmout. Nikdo tam nepotřebuje pacienty. Myslím, že byste neměli doufat v správné pooperační pozorování. Myslíte si několikrát, než svěřte oči těmto „odborníkům“!

Díky celému onkologickému oddělení za pozorný a laskavý přístup k lidem. Osobní poděkování lékařům Myakoshina E. B. a Borodin Yu I. Neztrácejte trpělivost a touhu pomoci.

Od prosince jsem měl zánět svého levého oka, protože jsem měl fotofobii a začal jsem bolet a velmi vodnaté oči, v polovině ledna jsem šel podstoupit léčbu (a myslel jsem, že za to bude rychle platit). Dva dny jsem byl vyšetřen různými lékaři (vzal jsem tyto dva dny v práci na vlastní náklady), když jsem byl poslán k onkologovi, udělal jsem vůli celou noc, a když jsem se dostal k lékaři, slyšel jsem, že jsem nebyl jejich případ, ale byl jsem poslán provést další analýzu. Nemohl jsem už volno, prosil jsem, aby mi pomohl s cokoliv do příští návštěvy. A tady jsem přišel k hlavě - doktor Pak N.V., který mě poprvé napodobil jako dívku ve škole, řekl, že mi nedali diagnózu, což znamená, že mi léčbu nedokázali předepsat. A kdybych chodil se zánětem od prosince, pak můžu stále chodit a celkově jsem ztratil 50 procent svého zraku! Když jsem vyšel z kliniky, tak jsem vpadl do slz z impotence. V důsledku toho jsem na konci měsíce ztratil dva pracovní dny a 8 000 rublů, ale výsledek jsem nedostal! Nechutný postoj k lidem!

Kompetentní, kvalifikovaný, zkušený, pozorný, pozitivně orientovaný specialista. Vše je vždy včas, kvalitativně, "lidsky" a osobně. Pracuje s pacienty každý den, vysvětluje všechny nuance léčby a předpovídá očekávaný výsledek - vždy dostane pacienta jako spojence v boji proti nemoci. Díky ní, oddělení oddělení a vedoucí oddělení oftalmologické onkologie a radiologie (profesor S. Sahakyan) za moudrost, trpělivost a profesionalitu.

Vyzval k OMS s hemangiomem dolního víčka, mladšího studenta střední školy. Dva měsíce čekají na záznam. Nejsou žádné problémy s vizí a nebylo. Byly zahájeny tříhodinovou procedurou, která je určena k pochopení sifonových peněz od pojišťovny. Oční test, barevné vidění, atropin byl instilován, ultrazvuk byl používán nikým, kde 60 lidí od kojenců ke starým lidem sedělo v jedné linii a hlas profesionálního bubana šeptal ze čtyřicetiletého rádia sovětské éry. Není možné rozeznat příjmení, takže staří lidé místo toho, aby seděli na lavičkách, se otírají kolem tohoto rádia. Horor. A když jsme konečně po třech hodinách mluvili o podstatě léčby, poslala nás tato dáma do roentgenoterapie. Hlava Udělala kulaté oči s rentgenovou jednotkou, řekla, že nemůže nic nabídnout, pracuje pouze s dětmi. Žádná kryoterapie, žádná koagulace, žádný laser a neměli. Otázkou je - proč nás zapisovali? Proč jezdil na zbytečné procedury, brát náš čas a něčí místo, kdo je potřeboval. Nechutná organizace, zastaralé vybavení, zbytečný personál (lékaři se neodvažují zavolat jazyk). Toto místo nikomu nedoporučuji.

Více Článků O Zánět Oka