Kontaktujte nás

Hlavní Nemoci

Zboží je nevratné.

Zboží dobré kvality, které nelze vyměnit (vrátit), je uvedeno na seznamu schváleném vládou Ruské federace ze dne 19. ledna 1998. Č. 55. Přečtěte si více

  • Popis
  • Parametry
  • Přeprava

Speciální komplex "Rostlinné buňky mládeže" působí na kůži ve třech směrech, snižuje vrásky, posiluje a hydratuje pokožku. Kůže kolem očí se stává pružnější a pružnější, barva pleti se zlepšuje, stává se pružnější a vypadá mladší. Způsob použití: péče proti stárnutí je vhodná pro každodenní použití.

Účel kosmetické:

Hmotnost výrobku s obalem (g): t

SDÍLAT SE PŘÁTELMI:

Pravidla pro dotazy a zpětnou vazbu

Je nutné napsat recenzi nebo hlasovat
registrace na místě

Přihlaste se ke svému účtu Wildberries nebo se zaregistrujte - nebude trvat déle než dvě minuty.

PRAVIDLA PRO OTÁZKY A ZPĚTNÉ INFORMACE

Recenze a dotazy by měly obsahovat pouze informace o produktu.

Recenze mohou zanechat zákazníky s procentem odkupu nejméně 5% a pouze na objednané a dodané zboží.
U jednoho produktu může kupující ponechat maximálně dvě recenze.
Pro recenze můžete připojit až 5 fotografií. Produkt na fotografii by měl být jasně viditelný.

Následující recenze a dotazy nelze publikovat:

  • poukazuje na nákup tohoto výrobku v jiných prodejnách;
  • obsahující kontaktní údaje (telefonní čísla, adresy, e-mail, odkazy na stránky třetích stran);
  • s urážkou, urážkou důstojnosti jiných zákazníků nebo obchodu;
  • s množstvím velkých písmen (velká písmena).

Otázky jsou publikovány až poté, co obdrží odpověď.

Vyhrazujeme si právo upravit nebo nezveřejnit recenzi a otázku, která neodpovídá stanoveným pravidlům!

Chyba načítání

Můžete přidat až 5 fotografií.

Přijali jsme vaši zprávu a přijali ji.

Některé recenze vyžadují ověření, takže publikace může být zpožděna.

Krém Garnier 25+

První změny související s věkem na obličeji obličeje lze pozorovat již po 25 letech: začnou se tvořit jemné vrásky, vystupují nasolabiální záhyby, mění se tvar obličeje. Je důležité nezmeškat tento okamžik a začít aktivní péči o obličej. Při rozšiřování sortimentu kosmetiky, protože účinek hydratačních krémů se stává nedostatečným pro zpomalení stárnutí pokožky, je obtížné přebývat na určité variantě. Výlohy nabízejí širokou škálu krémů pro určitý věk různých světových a ne příliš známých značek. Pro optimální výběr potřebujete podrobné seznámení s těmito typy kosmetiky. Tento článek se zaměřuje na krém Garnier 25+.

Trochu o značce

Francouzskou značku Garnier se stoletou historií založil kadeřník Alfred Garnier na počátku 20. století. Nyní tato společnost zaujímá vedoucí postavení na globálním kosmetickém trhu a produkuje rozsáhlou paletu různých kosmetických přípravků, které jsou velmi oblíbené téměř ve všech zemích světa. Zejména v poptávkové řadě krémů různých efektů. Garnier 25+ krém je také v poptávce mladší generace evropských a SNS zemí.

Síla přírody prodloužit mládí

Krém Garnier "Shining Youth 25+" Jeho hlavní funkcí je ochrana mládeže a zpomalení procesů stárnutí kůže.

Nástroj má světlo, ale nasycený nezbytnými přírodními živinami, konzistencí kyselin a vitamínů. Snadno se nanáší a rychle vstřebává, nezanechává žádný pocit lepkavosti nebo mastného lesku. Krém je proto stejně vhodný pro použití jak v létě, tak v období negativních teplot, což je pro naši zemi tak charakteristické.

Základem kompozice jsou přírodní složky:

  • Rostlinné buňky mládeže - získávají se pomocí nejnovějšího inovačního vývoje v oblasti biotechnologie a kosmetologie. Buňky mají jedinečné antioxidační, stimulační a regenerační vlastnosti, jejichž důsledkem je zpomalení procesů stárnutí v epidermálních vrstvách.
  • Olej Passiflora provádí výživnou, hydratační, protizánětlivou funkci. Pohlcuje ji do nejhlubších vrstev, kůže se mění: stává se hladkou, sametovou a vyzařující čerstvostí. A díky antibakteriálnímu účinku, nástroj bojuje s různými vyrážkami, včetně akné na obličeji.
  • Kofein je známý svými vlastnostmi proti stárnutí: redukuje viditelné vrásky, blokuje vzhled nových, tonizuje dermis, činí ji pružnou a pružnou.
  • Med obnovuje poškozené nebo vybledlé oblasti, normalizuje jejich metabolické procesy a mazové žlázy.
  • Komplex aminokyselin, vitamínů a stopových prvků je zodpovědný za nasycení základních živin pro normální fungování každé buňky.

Krém na obličej Garnier - recenze

556 recenzí o

Garnier krémy na obličej 13.listopadu 2008

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Garnier krémy na obličej 4. listopadu 2008

Garnier Krémy na obličej 29. října 2008

Komentáře Recenze užitečné? Ano 1 · Ne 0

Garnier Krémy na obličej 25. října 2008

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Garnier krémy na obličej 24. října 2008

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Garnier Krémy na obličej 20. října 2008

Krémy Základní péče: - mastná, obzvláště noční (série pro citlivou pokožku - stejný účinek), den není špatný pro zimu.

Oční krém (s ostrým hrotem ve žluté trubici, s výtažkem medu, zdá se) - se pomalu vstřebává (dostatečně dlouhý lepkavý efekt), ale dobře hydratuje.

Kouřící obličejová maska ​​se v poslední době zhoršila. Ačkoli, ve srovnání s ostatními, nejlepší, podle mého názoru.

Obličejový krém garnier 25 recenzí

Hydratační denní krém proti stárnutí je vhodný pro všechny typy pleti po 25 letech. Blokuje vzhled prvních vrásek a šetrně se stará o obličej.

Vzorec smetany obsahuje přírodní komplex: rostlinné buňky mládeže kombinované s kofeinem. Probouzí buňky, aktivně se podílí na jejich regeneračních procesech a životně důležité činnosti, vyplňuje užitečné látky. Kosmetika vyhlazuje první vrásky a pleť je pružnější. Účinné látky navíc chrání tkáně před vlivy okolního prostředí a dodávají pleti přirozený lesk.

Lehká, nemastná konzistence krému se rychle vstřebává. Garnier Skin Naturals "Shining Youth 25+" pomáhá vyrovnat se s nadměrnou mastnou pokožkou, problémem s matováním.

Způsob aplikace: Naneste na čistý obličej a krk lehkými masážními pohyby.

Krém na obličej Garnier - recenze

556 recenzí o

Garnier krémy na obličej 13.listopadu 2008

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Garnier krémy na obličej 4. listopadu 2008

Garnier Krémy na obličej 29. října 2008

Komentáře Recenze užitečné? Ano 1 · Ne 0

Garnier Krémy na obličej 25. října 2008

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Garnier krémy na obličej 24. října 2008

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Garnier Krémy na obličej 20. října 2008

Krémy Základní péče: - mastná, obzvláště noční (série pro citlivou pokožku - stejný účinek), den není špatný pro zimu.

Oční krém (s ostrým hrotem ve žluté trubici, s výtažkem medu, zdá se) - se pomalu vstřebává (dostatečně dlouhý lepkavý efekt), ale dobře hydratuje.

Kouřící obličejová maska ​​se v poslední době zhoršila. Ačkoli, ve srovnání s ostatními, nejlepší, podle mého názoru.

Garnier krém na obličej "Péče proti stárnutí, zářící mládež 25+", den, 50 ml

Začnu s obalem. Laconic bílé balení se zeleným abstrakce na straně. Na poli se říká:

Uvnitř plastové nádoby světle zelené barvy s bílým víkem.

Bylo zajímavé vyzkoušet si, co jsou rostlinné buňky a jak se chovají. Pak si přečtěte následující text:
„Rostlinné kmenové buňky pronikají buňkami lidského těla a stimulují tvorbu fibroblastů - buněk, které se nacházejí v hlubších vrstvách kůže. Tím se spustí proces obnovy buněk. Mají tendenci produkovat proteiny, které jsou stavebními kameny pro tvorbu kolagenu a elastinu. Díky těmto prvkům zůstává pokožka vždy pružná, hladká a vláčná. “
O výhodách kofeinu pro obličej taky jsem nevěděl nic. Ukazuje se, že krém na bázi kofeinu:

- tónuje a napíná kůži;
- přispívá k rozpadu podkožního tuku;
- zlepšuje krevní oběh;
- zvyšuje buněčný metabolismus;
- má lymfatické drenážní působení;
- vyhlazuje vrásky a poskytuje liftingový efekt;
- eliminuje otoky a vaky pod očima.
Kromě rostlinných buněk mladých (extrakt z ovocných buněk Malus domestica) a kofeinu obsahuje krém: t

Kmenové buňky a kofein jsou daleko od začátku kompozice. Kromě složek proti stárnutí plných všech chemikálií.
Barevný krém s nažloutlým nádechem. Vůně je docela ostrá. I po nanesení na kůži je cítit na něm asi hodinu.

Při aplikaci krému na obličej je krém mírně lepkavý, ale ne jako krémový gel L'Oreal, méně. Těsnost pokožky po aplikaci není. Hydratuje dobře "Shine of 25+ mládež", ale neuvolňuje opar, ihned po nanesení na obličej po dobu jedné minuty, pokožka trochu pocuchne a po krémě se nevyskytuje žádná alergická drenáž, která se rychle vstřebává.
Zde je fotografie před použitím krému, ihned po aplikaci a po několika minutách.

Tento krém má hodnotu 170 rublů pro sklenici o objemu 50 ml. Ze smetany nejsem šťastný, mám rád Loreal krém více.

Garnier Radiance mládeže krém 25+ Anti-Aging denní péče

Popis

Krém na obličej "Shine of Youth 25+" proti stárnutí denní péče

Doporučujeme zakoupit 15 kupujících.

Do seznamu přání bylo přidáno 14 krát.

Recenze pro Face Cream "Shining Youth 25+" proti stárnutí denní péče:

Nelíbilo se mi to. To není denní krém. Pohlcuje se dobře, bezpochyby. Kůže však svítí, pod make-upem ji nebudete aplikovat. Používá se jako noční péče. Vrásky nemají žádný účinek. Nepohodlí nezpůsobilo brnění, jak říkají jiní. Neužitečné.

Potvrzuji vlastnosti:
Hydratační (extra hydratační)

Jako tento krém. Kůže hodinek o špatně reaguje na krémy, je zde alergie. Na tento krém není špatná reakce. Není příliš tekutý a opravdu hydratuje. Žádné další účinky. Krém je dobrý, už používám druhou láhev.

Potvrzuji vlastnosti:
Hydratační (extra hydratační) Pro hladkost

Kategorie tohoto produktu

Jako tento krém. Kůže hodinek o špatně reaguje na krémy, je zde alergie. Na tento krém není špatná reakce. Není příliš tekutý a opravdu hydratuje. Žádné další účinky. K.

Pravidelný hydratační krém

Musím říct, že nemám problém s kůží. Ale chápu, že zachování mládeže je snazší než návrat. Proto jsem se po 25 letech rozhodl začít se zvláštní péčí o kůži.
Long si pro obličej vybral levný noční krém. Líbí se mi značka Garnier, obzvláště jsem potěšen odličovacím mlékem. Proto nakonec vybrala Garnier "Shining Youth 25+" noční krém s péčí proti stárnutí.

Už se používá vše. A mám z něj dojem.

Nyní podrobně o samotném krému. Krém má příjemnou texturu, není příliš silný a není tekutý. Těsný, dobře sedí na kůži. Má příjemnou vůni. Během používání nevznikly žádné problémy s pokožkou.

Ale krém je naprosto průměrný a někdy bych ho někdy znovu nekoupil. Wow efekt se nestal, nevšiml jsem si, jak to funguje a co to dělá s mou kůží. I když jsem ji používal asi šest měsíců. Jediná věc, která tento pocit hydratace cítila. Po aplikaci nebyl pocit sucha. To znamená, že krém z výtoku by měl být aplikován na kůži, pouze pokud neexistuje pocit suchosti. Všechno je dobré, ale krém je deklarován jako anti-aging a musí dělat něco jiného.

Má také jednu nevýhodu, kvůli které ji už určitě nebudu kupovat.
Dívky, pochopit, zda váš krém pracuje s pokožkou obličeje. Jen si umyjte obličej dopoledne vodou, neměli byste se cítit jako mytí smetany. Tj Mělo by se vstřebat do pokožky přes noc. A každé ráno jsem tento krém umyl z kůže, cítil jsem to na rukou. Tj Ukazuje se, že krém byl jen na tváři jako maska, zvlhčoval kůži - ano, ale všechno ostatní se zdá být o čemkoli. Se stejným úspěchem používám masky k zachování mladistvé pleti, ale potřebuju dobrý krém. Ihned si zarezervujte, že stále mám velmi deshmanský babulin výživný krém na obličej, velmi mastný, aplikuji ho na tlustou vrstvu na noc a vše absorbuje! To chápu, krém funguje.

Výsledek. Tento krém už nekoupím, pokud si ho vezmu nebo někam jinam. Dobře, budu ho používat, ale nebudu na něj klást zvláštní naděje.

Recenze na krém na obličej Garnier a další značkové výrobky

Mnohé ženy si vybírají krém Garnier mezi obrovský výběr kosmetiky, v naději, že to pomůže vyrovnat se s problémy kůže. Značka nabízí produkty, které se vyznačují vysokou účinností, aktivním vlivem na problémy - stárnutí, nezdravý odstín, vrásky, hojné vyrážky. Jak si vybrat krém podle potřeb vaší pleti?

Hlavní výhodou značky Garnier je, že nabízí produkty pro všechny věkové kategorie. Můžete si vybrat lék, jehož aktivní složky budou působit proti defektům obličeje. Značná poptávka mezi ženami používá kompozice zaměřené na boj proti změnám v kůži souvisejícím s věkem. Často získávejte krém pro problémovou pleť, vyznačující se vysokou účinností. Všechny léky podléhají nezbytnému výzkumu, jsou bezpečné. Mohou být použity i s citlivou pokožkou vůči alergenům - nejsou žádné rušivé reakce těla ve formě vedlejších účinků.

Při výrobě krémů používá výrobce pouze přírodní složky:

  • éterický olej;
  • rostlinné výtažky (brusinky, citrusy, ovoce, aloe, heřmánek);
  • přírodní olej (olivový, bambucký, kokosový, mandlový);
  • včelí produkty (med, mateří kašička, propolis);
  • kofein.

Většina krémů se skládá ze složek, které chrání pokožku před škodlivými účinky ultrafialového záření nebo nepříznivého počasí. Díky svým složkám dostává epidermis prvky nezbytné pro výživu, hydrataci, omlazení.

Stanovisko kosmetologové na produktech Garnier

Kosmetologové se domnívají, že při výběru produktu péče o obličej musíte věnovat pozornost výrobkům značky Garnier. Přípravky této značky nejen aktivně ovlivňují problémy kůže, ale mají také přírodní složení. Díky rostlinným složkám tkáně epidermis dostanou všechny potřebné prvky, vlhkost.

Složení kosmetiky Garnier neškodné pro kůži, ale nezapomeňte na zákazy, vlastnosti aplikace. Chyba při výběru smetany může vést k nedostatku výsledků, takže je nejlepší jít do salonu, požádat o radu odborníka.

Nejlepší produkty Garnier s recenzemi

Našim čtenářům nabízíme více informací o populárních značkových drogách. Pokud máte rádi skladby této značky, nabízíme vám možnost podělit se o své zkušenosti a názory o jejich účincích na kůži.

Péče proti stárnutí

Péče proti stárnutí od Garnier:

Speciální formulace prodlouží mladost, zbaví se vrásek. Léky utahují kůži, odstraňují ochablost, ochabnutí, návrat zdravého tónu. Můžete je použít pro preventivní účely, ochranu proti vráskám, omlazení - pouze část výhod výrobků.

Hlavní složkou je rakytník řešetlákový, který napíná pokožku obličeje, koriguje kontury. Pomocí nástroje můžete vyhladit malé, hluboké záhyby, zvýšit tón, zabránit vzniku vrásek. Aktivní zvedání 45+ lze porovnat s kosmetickým zákrokem, ale pro tento účel je třeba jej denně aplikovat.

Jeden z hlavních prvků - extrakt ze zeleného čaje. Doporučuje se používat proti stárnutí - kompozice se potýká s prvními vrásky. Nástroj je schopen dotáhnout kontury obličeje, eliminovat prohýbání. Lze použít k profylaxi.

„Již několik let pravidelně používám krém 35+, který aktivně bojuje proti vráskám, obnovuje, stahuje a je spokojen s expozicí. Vrásky, které se začaly objevovat, zmizely, nové si nevšiml. Stín tváře po aplikaci léku je zdravý a zářivý.

„Po faceliftu kosmetička doporučila použít Garnier 45+ krém. Používám to ne každý den, ale 2-4 krát týdně. Spokojeni s výsledky - obličej je hladký, svěží, pokožka je měkká a pružná na dotek. Moji přátelé říkají, že vypadám o 15 let mladší. “

Kůže matování

Hlavním účinkem léčiv je odstranění mastného lesku a snížení aktivity mazových žláz.

Matování

Extrakt ze zeleného čaje je hlavní složkou kompozice. Díky tomuto prvku můžete vyrovnat strukturu kůže, učinit odstín hladký a zdravý, zbavit se sucha, loupání. Lze použít jako podklad pro dekorativní make-up.

Základní péče

Může být použit na všechny typy dermis - nástroj vrátí zdravý odstín, odstraní ošklivý lesk tuku, vyrovná reliéf. Prostředek je schopen zúžit póry, normalizovat tvorbu kožního mazu.

„Nedávno jsem objevil matovací krém pro sebe, který mě potěšil po prvních aplikacích. Kůže se stala čistou, hladkou, zdravou a svěží. Budu si kupovat lék od této značky, abych se zbavil černých skvrn - myslím, že výsledky mě potěší. “

„Základní péče je jedna z mých oblíbených skladeb. Používám ho každý den, jsem spokojen s výsledky - tuk lesk zmizel, kůže je hladký a něžný na dotek, jsem rád. I když se vrátím z práce s příznaky únavy, můj oblíbený lék úspěšně vrátí čerstvost. “

Čištění pleti

Celá pravda o produktech Pure Skin Active Garnier:

Pravidelné čištění pomůže zbavit se nepříjemných třpytů, odumřelé částečky kůže, prachu a nečistot.

Čistá pleť

Ideální proti aktivním mazovým žlázám - dermis se rychle vymaže. Lék vytváří tenký film, který zabraňuje kontaminaci, aniž by bránil přívodu vzduchu do tkáně pokožky. Rostlinné extrakty v kompozici umožňují vstup živin do buněk a jejich nasycení esenciálními látkami.

Non-stop

Kompozice, určená pro rychlé čištění, obsahuje rostlinné složky, které mohou saturovat tkáň epidermy nezbytnými prvky a vlhkostí. Lze použít k odstranění závad v podobě vyrážek, červených skvrn. Aktivní složky čistí póry, zabraňují vzniku černých teček.

„Neustále používám čistící prostředky, protože mazové póry aktivně produkují tuk a obličej vypadá neupravený a neuspořádaný. Čistá pleť od Garnier mi umožňuje zapomenout na nepříjemné třpytky po celý den, takže pravidelně používám tento lék v kombinaci s tonizačními prostředky. Efektivní očista a ochrana jsou pouze částí zásluh drogy, která mě baví.

Vera Nikolaevna (48 let):

„Souhlasím s Dianou - znamená to, že čistá pleť dlouho zapomíná na tlustou tvář obličeje. Používám ho již několik měsíců, nepřepnu na jinou skladbu, protože jsem s výsledky spokojený. “

Tónování

Řada léků BB perfektně zvládá tonizaci pleti, pomáhá jemně pečovat o obličej.

Pro normální pleť

Lze jej použít na suchou pokožku proti různým vadám - složení dokonale tónuje, zklidňuje, vyživuje nezbytnými prvky. Pomůže odstranit neupravený lesk, osvěžit dermis, zmírnit zjevné nedostatky.

Pro problémovou pleť

Lék je schopen zúžit póry, zmírnit zánět, podráždění. Lze použít k čištění dermis nebo v kombinaci s jinými přípravky.

„Vyrážka, tukové oblasti, nerovný odstín jsou součástí problémů, které mě často přivedly k slzám. Teprve poté, co Garnier použil tonikum pro normální pleť, dokázal zjistit, jak příjemné je mít čerstvý, zářivý, zdravý obličej.

„Tonic pro normální pleť této značky je jednou z mých oblíbených. Používám ho každý den a cítím se jako opravdová krása - můj obličej vždy vypadá svěží a dobře upravený. “

Odstranění make-upu

Přípravky od Garnier se liší pečlivým odstraňováním make-upu, obnovou vodní rovnováhy v tkáních dermis.

Základní péče o mléko

Odstraňovač pleťového make-upu odstraňuje kosmetiku, špínu, zanechává pocit svěžesti a pohodlí. Lze použít v kombinaci s živinami.

Odstranění make-upu 2 v 1

Nástroj odstraňuje zbytky make-upu, odstraňuje mastný lesk, nečistoty, prach. Bylinné složky ve směsi současně vyživují buňky dermis, nasycují je vlhkostí, chrání před vloupáním.

„Často používám kosmetiku, nikdy jsem si nemyslel, že bych ji měl odstranit speciálními kompozicemi. Nedávno si všiml, že se obličej začal odlupovat a zakrýt skvrnami. Kosmetička doporučuje používat mléko, sundat make-up, problémy zmizely během několika týdnů. “

„Také neustále používám mléko od Garnieru, abych odstranil oční make-up. Používám ho společně s výživným nočním krémem, neumožňuje ani přemýšlet o problémech nebo závadách.

Hydratační péče

Doporučuje se používat hydratační prostředky na všechny typy dermis. Aktivní složky nasycují pokožku vlhkostí, zabraňují odlupování a stárnutí.

Vitalizační hydratační

Snadno se nanáší, rychle vstřebává a nezanechává žádné zbytky. Kůže se stává pružnou, jemnou, elastickou. Doporučuje se používat ráno nebo odpoledne - pro noční zvlhčování je lepší použít jiné prostředky.

Výživný bohatý krém

Denní hydratační krém vyživuje kožní buňky živinami, vlhkostí. Pravidelné používání zabrání stárnutí, suchosti, odlupování. Lze použít v každém věku.

„Odlupování a nerovnoměrný stín mě donutily koupit si od Garniera hydratační krém. Výsledky jsou vynikající - tvář se stala čistou a zdravou, bez skvrn sucha. Dokonce i nerovnoměrný reliéf způsobený suchem zcela zmizel. “

„Po druhém těhotenství se kůže stala suchou a pomalou, kosmetička řekla, že je to důsledek nedostatku vlhkosti v tkáních dermis. Používám zklidňující mléko a hydratační krém střídavě na druhý týden, můj obličej bude čerstvý “

Proti akné a černým skvrnám

Garnier produkty úspěšně zbavit černé skvrny a vyrážky, ale nejprve je lepší se poradit s kosmetička.

Vyčistěte kůži dřevěným uhlím

Aplikuje se na černé body, nedoporučuje se pro každodenní použití. Pečlivé čištění a ochrana - hlavní účinek léku. Účinné látky působí jako peeling, pečlivě čistí pokožku před nečistotami a prachem.

Proti černým tečkám a akné

Nástroj lze použít k odstranění vyrážek, černých skvrn. Působí jako křoviny, a proto pečlivě používejte na citlivou pokožku.

„Černé tečky přinesly spoustu problémů, musela jsem je vyčistit domácími kompozicemi. Zjistil jsem, že čistá kůže s dřevěným uhlím - nástroj rychle a bez větších potíží odstraňuje závadu jen jedním postupem. “

„Rash je můj neustálý problém. Poté, co jsem začal používat speciální lék od Garniera, se mi tvář stala jasnou, pupínky úplně zmizely. “

Péče o oči

Lesk mládí

Nástroj bojuje s věkem souvisejícími změnami kolem očí, zmírňuje vrásky, osvěžuje a omlazuje. Lze použít po 25 letech.

Ochrana proti vráskám

Můžete aplikovat proti vráskám v oblasti očí, což naznačuje nástup stáří. Doporučuje se pro běžné použití. Lze kombinovat s jinými značkovými krémy - hydratačními nebo výživnými.

„Krém proti vráskám používám už půl roku, nohy vrány úplně zmizely. Nebudu přestat používat aplikaci - byl jsem spokojen s výsledky. “

„Potvrzuji názor Ulyany - droga skutečně dokonale odstraňuje vrásky, které se objevují v blízkosti očí. Tento nástroj používám pouze 3 měsíce, ale už se chlubím výsledky.

Proti mastnému lesku

5 v 1

Krém, který rychle odstraňuje nezdravé, neupravené třpytky, trvale chrání před opětovným výskytem tuku, normalizuje práci mazových žláz. Lze použít na problémovou pokožku.

Lopuch krém

Úspěšně odstraňuje tuk na kůži, zpevňuje póry, snižuje aktivitu mazových žláz. Lze použít denně ráno, večer. Složení extraktu lopuchu, výživných živin.

„Ze školního lavičky trpím nadměrným množstvím tuku na tváři - čelo, nos, tváře jsou neustále zářící. Začal jsem užívat lék s lopuchem - opravil problém, teď ho používám jen jednou denně. “

„Chci se chlubit svými zkušenostmi s použitím krému proti mastné erupci. Výsledky jsou patrné až po několika aplikacích - obličej se stává čistým, čistým, čerstvým.

Produktová řada Garnier nabízí produkty, které se mohou vyrovnat s mnoha závadami na kůži. Můžete se zbavit akné, vyrážek, suchosti a přebytečného tuku, ale pouze pravidelným používáním krému.

Omlazovací krém Garnier 25+

Ve věku 25 let vypadá kůže dobře, je svěží a zpevněná, ale první věkové změny již začínají. To je v tomto období je důležité začít správně starat o obličej, a vlhkost sama o sobě nestačí. Omlazování krémem Garnier 25+ je navrženo tak, aby zachovalo mladost pleti v tomto věku a zpomalilo proces stárnutí.

Prostředky této linie proti stárnutí lze aplikovat kdykoliv během roku, protože krémy jsou nasyceny živinami a vitamíny (což je užitečné v zimě), ale díky lehké struktuře a účinnému zvlhčování nástroje dobře fungují i ​​v teplém počasí.

Jak Garnier omlazení krém 25+?

Jeho vyvážené složení působí najednou v několika směrech: působí proti stárnutí, to znamená, že stimuluje buněčné dělení, zvlhčuje a vyhlazuje první vrásky na dlouhou dobu. Stejně jako přírodní složky dodávají pleti svěžest a zář.

Hlavní složky smetany Garnier omlazení 25

  • Rostlinné buňky mládeže - aby je získaly z rostlin dovolily moderní biotechnologii. Tyto antioxidační látky posilují strukturu tkání, stimulují buněčné dělení a mají výrazný omlazující účinek.
  • Passiflora olej. Nasycené antioxidačními látkami proto dokonale zvládá úkoly výživy, změkčení, zvlhčení a zmírnění podráždění. Má také antibakteriální účinek. Pleť vdechuje tento olej a pak se stává sametovou a jemnou na dotek.
  • Kofein. Tato úžasná složka je považována za jednu z nejúčinnějších v péči o stárnutí. Dobře vyhlazuje mimické vrásky, obnovuje pružnost a hladkost pleti. Také kávová zrna mají výrazný peelingový efekt.
  • Zlato Tento výrobek je nejen příjemný na chuť, ale také přispívá k obnově pokožky. Skládá se z aminokyselin a stopových prvků, ovocných kyselin a vitamínů, které v kombinaci dávají pleti výživu a hydrataci, regenerují a aktivují buňky, hojí a zklidňují, bojují proti vädnutí a dodávají svěží pleť.

Doporučení pro použití

Prostředky této řady jsou vyráběny ve dvou formách: pro denní i noční použití. A krém s poměrně hustou texturou se aplikuje snadno, ne tak rychle vstřebává, ale bez mastného lesku. Denní krém lehce křečí, noc je více nasycená, takže je lepší ji aplikovat nejméně půl hodiny před spaním.

Nespornou výhodou je nepřítomnost silných vůní, takže krém má nenápadnou vůni svěžesti. Vzhledem k husté struktuře krému se spotřebuje poměrně ekonomicky. Fondy můžete použít jako dvojici, nebo samostatně.

Podle názoru uživatelů, vrásky krém Garnier není vyhladit omlazení 25+, ale také nedává hmatatelnou výživu na kůži, ale to dělá dobře s úkoly hydratační, kůže se stává zdravější a svěžejší-hledá.

Souhrnně lze říci, že tento kosmetický přípravek neobsahuje žádné účinné složky, a proto jej lze bez problémů použít jako hydratační krém na pokožku.

Více Článků O Zánět Oka