Avon krém - kosmetika Recenze

Hlavní Nemoci

Značka: dalších 302 značek v seznamu.

"Avon krém" recenze na všechny značky kosmetiky

Nalezeno 332 hodnocení

Tento nástroj jsem získal před chvílí, kdy jsem občas objednal Avon, a použil jsem ho letos v létě.

Balzámový sprej pro slabé a zraněné vlasy "Kopřiva a lopuch"

Láhev s praktickým rozprašovačem, objem 125 ml

Určeno pro slabé a poškozené vlasy. Sprej potřebuje k zaschnutí vlasů po umytí a poté česání.

POPIS: Obsahuje krapia a extrakty lopuchu. obnovuje zdraví a vitalitu vlasů. Dělá vlasy živé a lesklé.

Znamená mléčný, krémový. Voní pěkně - s hořkostí, bylinkami. Dokonale zjemňuje a vyhlazuje vlasy, je znatelně hřeben. To je velmi cool. A vlasy nezatěžují, ne tuk. Pro suché barvené vlasy je vynikající možnost péče.

Myslím, že teď to může být také koupeno z katalogu, možná, že láhev vypadá trochu jinak.

[Upravil autor dne 9. října 2018]

Komentáře Recenze užitečné? Ano 1 · Ne 0

Vždy jsem snil o obličejové masce, kterou lze aplikovat ráno, ale nemusíte na ní trávit spoustu času! Sny se splní! Když jsem viděl novinku v katalogu Avon, úvodní maska ​​"Charge of Energy" se okamžitě rozhodla vzít a vyzkoušet.

Nemůžu říct, že se mi líbí všechny produkty z Avonu, pro mě je spousta věcí, ale vlasové přípravky, péče o nohy a ruce, a často si něco kupuji pro obličej. Tam jsou některé osvědčené produkty, které fungují dobře. Tahle maska ​​mi přijde na dlouhou dobu. Okamžitě dodává viditelný efekt. Není třeba ji umýt. Je tekutý, ale ne lepkavý. Je nutné aplikovat na již očištěnou pokožku a nechat ji namočit za pouhých 15 sekund, vše můžete pokračovat ve své běžné péči, smetaně nebo séru a make-upu.

To znamená, že ráno na to trávím víc než jednu minutu. To je prostě super! A efekt je jako po plné hydratační a tonizující masce: pleť se zlepšuje, pleť je tonizovaná a hladší. Doporučuji dobrý výrobek

Hledal jsem péči o kyseliny na zimu, takže jak výživa, tak obnova, na základě doporučení jednoho bloggera, vzala Avon Anew "Update. Infinite Effect" na sebe, i když se chovám k super kosmetice.

No, teď je na místě: krém byl velmi příjemně překvapen, nejprve svým složením, pro kůži 35+ věc je, za druhé, s použitím systému, týden budete muset aplikovat krém z tmavé části lahvičky na noc, pak z fuchsie části, střídavě takovým způsobem neustále. Různé přísady v různých lahvích, a kůže se nepoužívá, protože to, a zdá se mi, že takový účinný výsledek je dosaženo.

Zvyšuje tón, pružnost, stejně jako při zhušťování pokožky, dodává viditelný efekt vyhlazování a zdravé pleti. Avon mě překvapil. Používám nejen na obličej, ale i na krk, na dekoltu. Slušná podpůrná péče o zimu.

S produkty Avon jsem se již dlouho seznámil - často objednávám šampony pro sebe a svého manžela a sprchové gely a produkty péče jsou velmi dobré - za cenu levnější, než je populární masový trh, a v akci se mi zdá, že nejsou horší, pokud nejsou. nepřicházejí. Série Anew jsem se zamiloval. Moje kůže si nestěžuje, ale naopak jsem rád)) Samozřejmě, že mám mnoho různých prostředků péče, něco od profesionála, něco od náplasti, jeden krém luxusu není nijak zvlášť ohromen, hodně váhy, více stejných profesionálních a lékárenských kosmetik.
Tentokrát do mé objednávky vložili i sondy nového nočního krému Infinite Effect. Jméno okamžitě mluví samo za sebe, jak vidíte)

Tento krém se skládá ze dvou částí - trik je, že jeden týden použijete jeden krém a druhý týden, a tak se střídají z týdne na týden. Nikdy jsem se s tím nesetkal - v Avonu tak jistě. Smetana má za cíl zpřísnit pokožku a odstranit vrásky - to je něco, co jsem si plánoval koupit, takže mi to nevadilo.
Textura krémů je podobná - obě mají lehkou texturu střední tloušťky, dobře se vstřebávají a nezanechávají na obličeji pocit olejnatosti. Vůně je také pěkná, tam jsou některé velmi ostré příchutě. Složení vitamínu C, retinol, kyselina hyaluronová - obecně vše, co by mělo bojovat proti vráskám a dotáhnout kůži.
Téměř dva týdny bylo dost sond. Samozřejmě, i když je těžké pochopit, jak dobrý je účinek krému, ale skutečnost, že se pokožka stala znatelně čerstvou, je faktem. Ráno se tvář doslova rozzářila a vypadala nějakým tónem. Myslím, že pokud použijete krém déle, efekt bude ještě výraznější. Objednal jsem si plnou velikost, využiju ji dále) Byl jsem s tímto efektem spokojen, takže mohu poradit ženám, které chtějí udržet svou pokožku čerstvou a mladou co nejdéle.

Chci se podělit o své potěšení s krémem Avon, nikdy jsem si nemyslel, že síťová kosmetika může mít takový účinný a dobrý produkt. Před týdnem mi můj přítel a konzultant na částečný úvazek dal Nekonečný efekt Narozeninový krém, dvojnásobný, očividně nový pro ně, nesleduji Avon, nevím. Celý systém je tam, týden by měl být použit pro noc z jedné části láhve, pak týden od druhého, takže kůže nebude používat a dá maximální výsledek, jsem použil 6 dní z jedné láhve, a včera jsem začal používat druhou část. Abych byl upřímný, líbí se mi to a krém samotný a jeho účinek. Krém sám o sobě má příjemnou texturu, roztaví se, snadno se šíří a nezanechává lepkavý film, vůně je samostatná píseň, velmi nenápadná a příjemná. Po třetí žádosti, můj domov a já jsem si všiml zdravější pleť, cítím obecnou lehkou chytrost tugora, a já jsem už 40 let, tam je něco na čem pracovat. Účinek je kumulativní, opravdu dobrý ze dne na den.

Bonbonové
Samara Aktivní členka

Příští pracovní týden je u konce, což znamená, že je čas si odpočinout a trochu si povídat!

Dívky, které udržují svou kosmetiku v čem? v organizátorech / boxech / toaletních stolech? Život hackuje kohokoliv o kosmetice? Sdílet

To je organizátor rtěnky. Koupil jsem si na Ali za penny asi 180 rublů. na 24 rtěnkách. ale jak vidíte, nemám ani tolik rtěnky

Držím v něm: natáčky na řasy, řasenka z vivien sabot Cabaret Primier 01, řasenka max faktor 2000 kalorií v tmavě hnědé barvě, řasenka na obočí v tmavě hnědé barvě, gel na obočí deluxe visage tone 3 (recenze byla dříve), gel-fixer pro obočí od vivien sabot, sondy jatečně upravených těl z dior a smesbox, pinzety na obočí, super hydratační krém pro péči o pleť hyalur. C-diens, tužka na rty z dior, rtěnka z vivien sabo charm de voys 113, meibelin kalarsense 710 (neúspěšná rtěnka, ale na efekt ombre), divize praline 3607, milibachi nuba 7, buržoazní brokovnice idishn 07 v nude, hygienická rtěnka Meibelin Baby Lipps Peach Kiss, Avon Shine Mint zvětšuje objem rtů transparentní, sampler na sobě malé černé šaty (jako ochucovadlo), hygienický Lukas Papay, Dior Edict Fluid Stick 753, Vipien lipový sabot 101 a 206, Katrice 80 a 150, lesklý girlen glosse denfer 442, k němu obrys z provok 42, vápno Tenko Riot (me jde temnofioletovuyu), Wicked (sám odstín tmavě červené ala zmrzlé krve. Ale! Podíval jsem se na černou).

n je to pořadatel nakoupen za pevnou cenu za 77 str. V malém můžete dát ruměnec. ale mám tam ořezávátka. a skóroval velmi tužkou jádro. Dívky, řekni mi život hack tak, že když ostříhat tužku, ořezávátko není půda dobře, nebo alespoň rychlé čištění ořezávátko postup bez použití H2O. ve velkém oddělení (sklo) kartáče jsou převážně drženy velké a obočí tužky. od firmy Bobby Brown 7Saddle a Meibelin Medium Brown. v malém skle jsou malé (tenké) kartáče (představil jsem je dříve). a tento pořadatel z pevné ceny za 99 rublů. má 2 zásuvky. v horní části: paleta stínů z Meibelin Ze Nyds (3 odstíny zayuzala na díry), pečené odnushki stíny z pupku v odstínech 202 a 301, základna pod stínem Avon (dříve používaná pouze její, ale pak se s ní setkala), základna pod stínem od Smeshboks 24 hodin foto dokončení (moje láska. Každý rubl strávený na něm je oprávněn k penny), tým je domácí. hmm ne tak Magnetický CASIC (v pevné ceně kovový organizér pro štětce na místo, pak nalepil magnetickou pásku dovnitř dna. Je připraven) a jsou zde stíny art-deco 551 (analog 3 vrchního odstínu vlevo od palety prozapas na bázi Meibelinu), 572, 592 (pro zelený smokey). Spodní box: HD STUDIO PHOTOGENIC NYX fixační pudr na obličej, kamuflážový krém proti korozi Katrice. a v tyrkysovém odstínu organizátor se 3 zásuvkami vzal Auchan ne více než 400 rub.

(tyrkysová, tak to bylo napsáno na etiketě. foto obecně odlišná barva).

Vrchní zásuvka: zvýrazňovače ze balzámu zeus mary lu a deluxe visage ve 101 odstínech, dural z inglotů, gel na obočí jen v odstínech 317, z vivien sabot gel na oční linky 01, boby hnědá dlouhá veverka gel na oční linky 1 černá vč. odstín (fialový odejde v černém. ala takový lilek.)

druhá krabička: sada pro modelování obočí od Katrice (tam, kde je uvedeno, nevidím odstín), z kamuflážního krému Katrice ve stínu 010 Ivory, NYX HDB22 Taupe (sochař je zaprášený, ale už před dírou yuzan. Doba použitelnosti 6 měsíců po otevření), ze Zemského balzámu Balme Dezet (bronzový prášek. 2 roky.), Ze Zema Balma Bahama Ma (bronzer. 1 rok trvanlivosti.), Dior červenat 553 broskvový koktejl (aroma bomba. Shade I like.), sochařský prášek z inglot ve stínu 505 (trvalo před dvěma týdny na teplé období, na zimu plánuji koupit 504 odstínů) Wow, ale líbí se mi, že lehce klesá (!), A mohou být vrstveny na mé kůže (t-zóna lícní tuku), to vše zmizí z místa aplikace.

spodní zásuvka: krémové odstíny z odstínu Meibelin 40, tón Lreal Alliance Perfect (1. Ivory. Vyrovnává tón, přizpůsobuje se barvě pleti a textuře - aha nikdy, za hodinu již plazím, si nedokážu představit, jak to povede v létě. masová tržní cena je příliš vysoká.), ss-krém z biothermu (25 světelných odstínů, nejsvětlejší na lince. na teplou dobu. normální vůně příjemná. okurka obočí)), prášek ze smesbbox halo hidreyting perfektní ve stínu Milovaný asistent, bez olejů a mastku.

Vlastně, to je všechno.

Máte-li dotazy, zeptejte se. Samra, hlavní věc nezapomeňte říct, co je uloženo nebo kde? říct o životě hacking kosmetické!

23 osobní recenze kosmetiky Avon

Avon kosmetika vždy zaujímá první místa v hodnocení popularity kosmetiky. Mám si objednat zboží Avon? Chcete-li učinit správnou volbu, přečtěte si uživatelské recenze.

Elena, 27 let. Moskva

Tuto kosmetiku si vždy objednávám. Mám rád skoro všechno. Zvláště působivé parfémy. Nejčastěji objednávejte toaletní vodu Avon Summer White. Taková příjemná vůně!

S radou SPA jsem potěšen. Všechny krémy, gely a šampony jsou prostě nádherné. Kůže po gelu je sametová a jemná. A šampony voní skvěle! Líbí se mi Avon! Doporučuji všem přátelům, aby přešli na tuto kosmetiku. Kvalita a levné - je to o ní.

Maria, 33 let. Rostov

Vyzkoušeli sprchový gel z katalogu Avon. Popis byl velmi lákavý. Ale samotný gel na mě nezapůsobil. Obvyklá textura, příjemná vůně grapefruitu. Nic víc co říct.

Sonya, 25 let. Petrohrad

Nejvíce se mi líbí řasenka této společnosti. Obvykle kupuji Super Length. Populární řasenka Super shock mi nevyhovuje.

Pokud jde o šampony, dávám přednost mytí vlasů přírodními produkty. Z tohoto důvodu Avon šampony nikdy neberou. Velmi pochybuji, že jsou vyrobeny z přírodních látek. Jednou jsem si vzal balzám na vlasy, ale nelíbilo se mi to. Ale s radostí používám řasenku, oční stíny a rtěnku.

Marina, 32 let. Balashikha

Miluju Avon! Zvláště miluji tělové a obličejové krémy. Pokud by se s penězi někdo neshodoval, pak je jednoduše vyzvednete nesprávně! Musíte vzít v úvahu typ pleti, pak nebudou žádné problémy. Avon vyrábí vynikající kosmetiku, která je vždy k dispozici. Kvalita zboží je vždy na vrcholu a ceny jsou vždy povzbudivé.

Láska, 27 let. Samara

Používám kosmetiku Avon asi pět let. S řadou byl vždy spokojen. Teď čekám na nové produkty. Díval jsem se na nejnovější katalogy a byl jsem potěšen. Určitě si objednejte něco z nového parfému. Všechny nástroje, které jsem si vzal dříve, jsem byl ideální.

Mila, 23 let. Dmitrov

V březnu tohoto roku jsem si koupila tři rtěnky z nového katalogu. Žádný z nich jsem neměl rád. Barva je velmi odlišná od barvy na fotografii. Nepoužívám je a nechci si nic jiného objednávat.

Irina, 22 let. Moskva

Mnozí z mých přátel z této kosmetiky „táhli“. Ale nemám ji rád. Jednou jsem si objednal sprchový gel. Byl průměrný. Jindy jsem si koupil stín. Také mi nevyhovovali. Teď se jen podívám na katalogy, které mi kamarádky ukazují. Nekupuji Avon sám.

Olya, 26 let. Tolyatti

Osobně jsem si objednal rtěnku, která zvyšuje objem rtů. Ve skutečnosti nic nezvyšuje. V popisu této rtěnky se uvádí, že způsobuje mírné brnění. Ale nic takového jsem necítil vůbec. Nejběžnější byla rtěnka. Nedoporučuji jí, aby si vzala.

Nejen Avon se prodává prostřednictvím síťového marketingu. V recenzích o kosmetice GRS také hodně mluví o tomto způsobu distribuce.

Další řeči v jazycích - izraelská kosmetika Desheli, o ní - tady

Karina, 29 let. Korolev

Produkty Avon používám již několik let, ale v poslední době jsem se snažil objednávat dekorativní kosmetiku. Kupuji pouze přípravky péče o obličej. A dávám přednost výběru rtěnky, lesku, stínů a červenat od jiných výrobců. Beru jen luxusní zboží - levná kosmetika není pro mě. Ale Avon krémy a pleťové vody jsou dobré, i když bych se chtěl dozvědět více o složení.

Ira, 24 let. Obninsk

AVON je super kosmetika! Používám pouze to a doporučuji každému, aby používal jen to! Tato společnost má všechny kvalitní produkty. Mnohokrát jsem si objednal kosmetiku v katalogu. Všechno vždycky přišlo.

Opravdu se mi líbí série Lux. K dispozici je chladný prášek, který zjemňuje pleť. Udržuje na kůži celý den a schovává vady dobře. Velmi dobrý ruměnec "24 karátů zlata."

Tato společnost má spoustu dalších skvělých věcí. Vyzkoušejte to a všechno pochopíte. Stačí si vybrat kosmetiku by měl být opatrný, pak se nemůže pokazit.

Masha, 27 let. Lyubertsy

Mám rád Avon kosmetiku, zejména stíny a červenat.

Olga, 30 let. Moskva

Moc se mi líbila rtěnka Avon Enju. Ale ona byla najednou vyřazena z výroby. Jsem velmi rozrušený. Hodila se mi perfektně. Jak nahradit svou oblíbenou rtěnku? Sledoval jsem nové nabídky společnosti, ale nic nenajdu.

Catherine, 39 let. Petrohrad

Můj přítel mi dal velmi zajímavou věc z Avon - olej z gelu podobné textury. Je to z kůže tak měkké série. Tento olej má zlatý odstín. Je velmi příjemný: rychle vstřebává, nezanechává žádné zbytky, zjemňuje pokožku.

Ale nejúžasnější věc je, že olej dodává pleti zlatou záři. Velmi originální věc!

Milan, 36 let. Jekatěrinburg

Je vždy zajímavé uvažovat o krásných obrázcích. Ve skutečnosti se kosmetická společnost příliš neliší od mnoha jiných. Koupil jsem si krém na obličej. Moc se mi nelíbila. Ostatní výrobci mají lepší výrobky.

Veronica, 28 let. Čeljabinsk

Používám kosmetiku Avon již šest let. Hodnotím mnoho produktů s průměrným skóre. Ale jsou to opravdu skvělé produkty, které mám rád. Objednávám je pořád. Seznam nejlepších z Avonu:

  • Krémový gel pod očima s SPF 15
  • Krém na nohy s bambuckým máslem a krémem na ruce s bambuckým máslem ze série Planet SPA
  • Maska na vlasy s olivami ze série Planet SPA
  • SOS krém na ruce
  • Parafínová maska ​​pro nohy a ruce Planet SPA
  • Rtěnka za barvou

Všechny tyto výrobky jsou velmi dobré kvality. V seriálu Planet SPA jsou nádherné produkty. Musíme se pokusit sami. Hodně záleží na osobním vkusu. A samotný make-up není špatný.

Katya, 24 let. Voroněž

Používám krém na opalování. Je prostě skvělý! Někdy si kupuji deodoranty z Avonu. Téměř všechny mají příjemné vůně. Zbytek zboží, které jsem nezkusil.

Chci si objednat něco z dekorativní kosmetiky. Například lak na nehty nebo rtěnku. Jejich katalogy jsou obrovské, jejich oči se zvednou, ani nevím, kde se zastavit.

Natalia, 27 let. Krasnojarsk

Avon kosmetika zbožňuji. Já osobně jsem nikdy neměl žádné alergie na tuto kosmetiku. Nemám rád jen řasenku této společnosti. Vysychají příliš rychle a okamžitě se sprchují.

Zbývající prostředky daly 5 bodů. Tento výrobce má vždy studenou toaletní vodu! Velmi dobrá série SPA. Mám rád tam masky a gely. Všichni voní velmi pěkně.

Také chci zmínit řadu pro vlasy Advance. Šampony a spreje jsou velmi dobré. Dělají vlasy krásné. Nemám rád lesk na rty, ale Avonovy rtěnky jsou skvělé. Mohu říci, že jsem o této společnosti pozitivní.

Jeanne, 24 let. Perm

Avon produkty jsou levné. To je její hlavní výhoda. Za trochu peněz si můžete koupit spoustu věcí. Mám rád mnoho prostředků. Prášek, rtěnka, rouge, lesk - všechno je moje od Avon. Ještě jsem nenašel náhradu za tento cenově dostupný make-up.

Margot, 27 let. Ufa

Už jsem si objednal několik stínů, které se dostanou ven. Oni jsou voláni “modrá vlna”. Také mám dobrý balzám na rty růžový (v bílém případě).

Mám rád také parfémy a toaletní vodu. Ale už nejsou v módě. Z dálky je jasné, že se jedná o Avon. Můžete okamžitě posoudit stav a bohatství dívky. Proto je třeba kupovat dražší a prestižní zboží.

Od kosmetiky pro péči o obličej dávám přednost objednání nočního krému. Po té je velmi měkká a měkká kůže. Stále kupujete balzám na rty s třpytivým efektem. Je to velmi levné, ale dobré. Jeho barva je růžová a příjemná. Opravdu mi vyhovuje.

Nastya, 20 let. Moskva

Líbila se mi série Naturals. Tam jsou dobré tělové spreje. Zvláště se mi líbil sprej s mlékem a mandlemi. Po něm tělo voní tak dobře! Zkoušel jsem korektor Avon s názvem „Perfect Radiance“. Ale nenašla v tom nic dokonalého. Padá nerovnoměrně a má podivný odstín. Abych potvrdil nebo popřel, chci si objednat odstíny a rtěnku.

Ludmila, 34 let. Taganrog

Kosmetika řady Enju je velmi dobrá. Miluji lesk, tužky na rty a stín. Kosmetika pro péči o tělo je také skvělá. Gely dobře zjemňují pokožku. Dobré pleťové vody na obličej.

Ačkoli mnoho levných prostředků firmy přináší více výhod než chytré zboží jiných firem.

Oksana, 32 let. Petrohrad

Jsem ohromen mnoha recenzemi! Produkty Avon jsou zlatou kolekcí vynikající kosmetiky.

Mimochodem, a šperky vypadá úžasně! Vypadá stylově a elegantně. Žádný přebytečný lesk. Vše se dělá s chutí a kvalitou. Povrch výrobků není vymazán, barvy zůstávají po dlouhou dobu jasné.

Lucky Avon dokonale udržet a okamžitě suché. Také jsem vyzkoušel anticelulitidový gel, ze kterého jsem nečekal velký efekt. Ukázalo se, že je to mnohem lepší než ty, které jsou v obchodech nabízeny za velké peníze! Mám sníženou oblast celulitidy! Výsledek je viditelný. Byl jsem divoce potěšen.

Ira, 21 let. Angarsk

Byl jsem prezentován s maskérkou Spectra Lash avon. Moc se jí líbil. Hodně jsem to hodnotil jako jatečně upravená těla Meybellinu a Bourgeois, které jsem použil dříve. Moje řasinka se stala objemnější, dlouhou a načechranou. V této řasence není sprcha. Skvělá věc, kterou si určitě objednám znovu.

Kateřina, 23 let. Moskva

Zkoušel jsem sprchový gel ze série Senses. Ukázalo se, že je to příjemné, ale necítil jsem žádný vliv vlhkosti. Obyčejný gel s jemnou ovocnou vůní. Příště si koupím něco jiného.

Alexandra, 19 let. Nalchik

Objednal jsem si ve velké láhvi třpytivý krém. Voní dobře a zjemňuje pokožku. Z nových katalogů chci objednat rtěnku a lesk na rty. Existuje mnoho krásných květin.

Na našich stránkách máme také informace o exotičtějších značkách - například korejská kosmetika Misha (Missha)

Chcete se dozvědět více o kosmetice Mary Kay? Tak tady

Líbí se vám tento článek? Přihlaste se k odběru aktualizací webu prostřednictvím RSS nebo zůstaňte naladěni na VKontakte, Facebook, Google Plus nebo Twitter.

Přihlásit se k odběru aktualizací e-mailu:

Řekněte svým přátelům! O tomto článku informujte své přátele ve své oblíbené sociální síti pomocí tlačítek v panelu vlevo. Děkuji!

35 Reakce

Objednané dvoubarevné oční stíny "Enchanted Forest" Avon-just Horror! když se aplikují na oči, oči začínají do vody, zpočátku jsem nemohl pochopit, jaký důvod, po testování podruhé, oči začaly znovu zalévat, nikdy neměli alergie na kosmetiku a krémy v mém životě. Představuji si, že to může být součástí.

Odpovědět:
5. května 2015 v 9:23

Super nabídka od společnosti AVON. Placení pouze 1120 rublů, obdržíte sadu 15 položek... Žádné platby předem. Týden po aplikaci obdržíte poštu na poště. Platba do pěti dnů po obdržení. Máte-li zájem o návrh, píšeme svě[email protected] s tématem „Žádost o sadu“, počet souborů je omezen.

Elena Odpovědět:
22. května 2017 v 14:02

Používám kosmetiku eyvon již velmi dlouho a opravdu se mi líbí všechno, co se stalo, Faberlik byl používán a nehodil se, etozhoval kosmetiku, jako kdokoliv jiný, jako lék, kterému někdo pomohl, a který měl alergie obecně, nařídil stíny vůbec v pohodě a neměl žádnou jinou společnost. dobré produkty! Doporučuji, nebudete litovat, jen specifikujte typ pleti a vyberte kosmetiku pouze pro vaše tělo a kůži)

Kosmetika velmi nekvalitní, nedoporučuji nákup!

Marina Odpovědět:
27. listopadu 2014 v 1:21 hod

Proč. zobecněné, vágní prohlášení děsí, ale není přesvědčivé, řekl jsem to ze série - chápete, vysvětlete, proč to považujete za takové, pak možná budete uvěřeni.

Nízká kvalita kosmetiky, nedoporučuji nákup!

Vítejte v mém internetovém obchodě AVON https://my.avon.ru/magazin/katerina36 (dodání VORONEZH) Když si ode mě odešlete první objednávku DÁRKU))) Chcete se podílet na akcích, dostávat dárky a nakupovat produkty se slevou -31 %? Kontaktujte nás! Online registrace zástupců v každém městě.

Odpovědět:
5. května 2015 v 9:24

Super nabídka od společnosti AVON. Placení pouze 1120 rublů, obdržíte sadu 15 položek... Žádné platby předem. Týden po aplikaci obdržíte poštu na poště. Platba do pěti dnů po obdržení. Máte-li zájem o návrh, píšeme svě[email protected] s tématem „Žádost o sadu“, počet souborů je omezen.

Oči z jatečně upraveného těla jsou vodnaté, nedávno jsem získal film z okurkové masky a krém na obličej, všechny pokryté červenou vyrážkou ((nebudu brát více

A opravdu se mi líbí Avon kosmetika.Měl jsem rád čaj šampon tam, vlasy zůstaly čisté WEEK po něm!

středně kvalitní kosmetika. Dával jsem si parfémy černé šaty. Nyní je to úplně jiný parfém. není jasné proč, ale vůně z nějakého důvodu se změnila, a ne k lepšímu. promiň

Jako zástupce jsem nedávno dělal avon, předtím, než jsem si koupil z katalogů, chci říci, vyzkoušel jsem spoustu kosmetiky a krémů od různých firem, a ne moc drahých, a znovu jsem se vrátil k Avon. Mám rád všechno o ní, něco víc, něco méně. A je to velmi nepříjemné, když na to hází bláto upřímně. Dobrá práce Faberlik - ty blokové špatné recenze. o nich nebo o tom, co nevíte, ale zde je možnost sdílet, konzultovat. Vezměte stín, koupit v obchodě, na podlaze osoby sypyatsya nebo nechodí vůbec, řasenka, která je nadává na to, že rychle schne, ale naopak se mi hodí, pár tahů a běžel. Parfém - kombinuji pár pachů, je to efekt s vychvalovaným krémem proti stárnutí? Které jsou v každé reklamě chváleny, je to něco.... zatím mám na obličeji popáleniny. tam je mínus: podle mého názoru velmi závažné, proč krém v avon jít bez ochranné slídy. a kupující se na tuto skutečnost dívají tázavě...

Galina Odpovědět:
25. července 2014 v 8:30

No, ve faberlíku je to lepší než řasenky a rtěnky, které nejsou špatné pro mytí doma, ale v Avonu nejsou špatné šampony pro sprchové gely a krémy, ale také parfémy a tatmy a s levnými syntetickými vůněmi vévodství, které beru jen v lambe, jsem je používal už 15 let a kolem.

Marina Odpovědět:
30. října 2014 v 16:26

Nesouhlasím s tím, že Rus je dobře německá smrt, je tam takové přísloví, že Faberlik má poměrně průměrnou kvalitu, že rtěnka je rtěnka, není pravda, že jsou lepší než Avon, ale nemohu souhlasit, že rtěnka a lesk jsou lepší než Avon a dokonce i za přijatelnou cenu je vše relativní jednou a my dva jsme všichni odlišní, s jinou kůží a různými chutí, nemluvě o našich potřebách a možnostech.
Ale je to děsivé, když se objeví, když se kosmetika doslova nalije NE PRO CO… „Neměla jsem rád“ nebo „neseděla“ by měla být odůvodněna a to je zdvořilost, s touto tritivní odpovědí na vznikající otázku „proč“, dobře a prokletí se stylem „tohle je "Nebo" není levné pro mě "," je používán těmi, kteří neviděli dobrou drahou kosmetiku ", obecně říká, že není vysoká inteligence, nedostatek vzdělání, nebo jen blízkost.
V podstatě
V Avon nádherné červenat koule.
Je tu obrovské množství žen, které Avon inkoust maskulinně sedí šíleně, ona také předtím si koupila jen ji, a já jsem měl něco srovnat.
Mají velmi příjemné ruční krémy, opravdu fungují, zejména série „Naturel“ (omlouvám se za ruské písmo)
Jejich prášky nejsou špatné, ale nejsou vhodné pro každého, se suchou kůží obecně není tak snadné vybrat si prášek, na druhé straně jsou tonální, ale tady je jejich nevýhoda, nejsou horší než mnozí, ale ne lepší, řekli by průměrné.
Mají fudge na amatér, opět tam je docela dost epizod, můžete si vybrat podle svých potřeb, ale je tu rozdíl mezi barvou a realitou, není rozdíl mezi tiskem vydání a realitou, proč ne jen obviňovat Avon, a na konci sondy, pokud je to velmi důležité.
Parfém je velmi populární mezi nimi, který byl v té době sám překvapen, a pokud jsou spotřebitelé, znamená to, že je poptávka po kosmetice, což znamená, že se hodí a potěší, resp. Vše na světě je relativní a mohu říci více, když si něco vyberu ne pod vaším typem pleti a vlastními rysy, cokoliv může být prokleto.

Elena Odpovědět:
22. května 2017 v 14:07

Není to pravda o faberliki! Použil jsem tento make-up a rtěnku a byl jsem velmi zklamaný a potřebovala to, co potřebovala, stačí si vybrat sami!

Krém na obličej Avon Nutra Effects - recenze

V tuto chvíli mi to nejlépe vyhovovalo.

Testimonial: Blíže do věku 30 let jsem začal vyzvedávat krém proti stárnutí pro sebe, chtěl jsem, aby se vrásky objevily co možná nejpozději. Vyzkoušela jsem několik značek... nebyly žádné vrásky, ale ten pocit po aplikaci na obličej nebyl nejpříjemnější. Z jednoho generála se objevilo zarudnutí a to je právě krém Avon Nutra Effects s ​​semeny granátového jablka, který je v tuto chvíli ideální pro mě. Není mastný, dobře vstřebává, neupchává póry a je důležité, aby nebyl alergický.

Najděte si suchou pokožku

Plusy: Velmi dobrý hydratační krém, má příjemnou vůni, je levný.

Nevýhody: Nebyl nalezen.

Recenze: Velký krém! Z výhod krému uvnitř, účinek hydratační jmenovat náklady, nenápadný zápach, dobrý hydratační účinek. Nedostatky nebyly zaznamenány. Dokonale hydratuje mou suchou pokožku a odstraňuje mastnotu. Je velmi příjemné cítit se na kůži, je potěšením aplikovat :).

Jako dar není špatný.

Plusy: Není štiplavý zápach, rychle vstřebává, není alergický.

Nevýhody: Nezaznamenáno.

Recenze: Cream Avon mi dal sestru. Nemůžu říct nic špatného, ​​ale začala alergie. Vrátil jsem to své sestře. Hledal jsem krém proti stárnutí pleti kolem očí, protože nejen jemné vrásky byly patrné. V sociální síti narazil na článek o PTO gelu s chaperony, jak je popsáno, co jsem hledal. Rozhodl jsem se objednat, ale protože jsem alergický na mnoho krémů, objednal jsem si to opatrně. Dodávka byla rychlá. Podle výrobce to může být aplikováno na ruce, rozhodl jsem se nejprve zkusit krém na rukou.... Další

Používám příležitostně

Testimonial: To je, když jsem si krém z Avon, používám. Ale to, co si koupila sama, není nic takového. Na krém. normální, dobrý krém, jemná textura, dobře vstřebává, voní dobře.

I krém přišel.

Testimonial: Multifunkční noční krém anti-aging Plus Plus jsem již vyzkoušel a povím vám, potěšil mě, toto je nový produkt Avon, série Nutra Effects. Takže: krém je lehký, po nanesení není na obličeji žádný mastný film, nehýbá se a neupchává póry, obsahuje granát a nejsou tam žádné parabeny a barviva, a co je nejdůležitější, po pravidelném používání jsem si všiml, že kůže byla zpřísněna, něco obrysu se stalo výraznějším nebo něco. a vrásky u očí zmizely.

Jako krémový lesk

Plusy: Není drahé, dobře hydratuje, vyhlazuje pleť, zdravé barvy.

Nevýhody: Žádné.

Testimonial: Zatím jsem používal pouze samplery Radiance Cream. Ale opravdu se mi líbil účinek krému se sterilizačními semeny. I když jsem ji používal jen pár dní, ale kůže na tváři se stala zdravější. S největší pravděpodobností vzhledem k tomu, že postrádá vlhkost a textura kůže začala ustupovat, zdravější vzhled a barva.

Jeden z nejlepších krémů

Recenze: Dlouhodobě používám kosmetiku Avon, krém Nutra Effects je jedním z jejich nejlepších krémů. Kůže na mém obličeji je kombo, obtížná péče: na tvářích a na nose je suchá a velmi tenká, snadno se odlupuje a na čele a bradě je náchylná k pravidelným vyrážkám. Teď jsem začal používat Nutra Effects balanční krém, problém sám zmizel. Kůže je hladká, hydratovaná po celý den. Také používám tento krém jako základ pro make-up.

Plus pro tento kremčik

Recenze: Dlouho jsem přemýšlel o tom, co by Avon krém z nové série Nutra Effects měl vyzkoušet - Moisturizing nebo Shining, objednal jsem si dvě sondy, obě jsou dobré. Vybral jsem si všechny stejné hydratační, protože mám velmi suchou pokožku, rozhodl jsem se, že hydratace je prioritní úkol. Kremčik opravdu rád, ekonomicky spotřebovaný, okamžitě vstřebává, make-up drží dobře. No, nejdůležitější věc - zvlhčuje kvalitou. Od mě k tomuto krémovému prstu.

Nová řada krémů příjemně překvapená.

Výhody: Dostupnost, složení, cena, efektivita.

Nevýhody: Ještě jsem nezjistil, ale pokud nějaké existují, určitě to vysvětlím.

Recenze: V mém arzenálu kosmetiky mnoho výrobků z Avonu, samozřejmě, jsem prostě nemohl nechat ujít nové Nutra Effects krémy série)) V tuto chvíli jsem si koupil čistič pokožky s extraktem mýdlových ořechů a hydratační krém. Moje kůže je citlivá, ale tyto nástroje měly vynikající, zřejmě přirozené složení a nepřítomnost parabenů a barviv, kteří vykonávají svou práci. Moje pleť je nyní dobře očištěná a hydratovaná. Jsem rád, že skvělou péči o pleť můžete udělat doma... Přečtěte si více

Diskuse

Péče o pleť obličeje. Co používáte?

568 zpráv

Dobrý den!
Dnes bude moje hodnocení věnováno hydratačním krémům na obličej.
Chcete-li začít s, typ kůže je kombinovaná a velmi citlivá a je velmi obtížné pro mě vybrat kosmetické výrobky pro obličej, ať už se jedná o krém, mycí gel, toner nebo prášek. Okamžitě mě začne nalévat.

Tento krém přišel ke mně na testování soutěže. Chtěl jsem to dát své matce, aby to otestovala, protože vím, jaké následky to bude, ale pak jsem si myslel, co bude! A ve své volbě jsem se nemýlil.

Velmi mě potěšilo, že sklenice na smetanu byla vyrobena ze skla a vedle víka byl další tenký plastový ochranný kryt.
Vůně smetany je velmi příjemná.

Textura krému je poměrně tlustá.

Rychle se vstřebává, bez dotažení pokožky obličeje a po dlouhou dobu poskytuje příjemný pocit a hydrataci. Dal jsem velké plus za to, že nevytváří film.

Kůže se stává tak jemnou, jakou má dětský zadek.

Testoval jsem to o něco více než týden a chci k závěru, že smetanový sáček potěšil, a co je nejdůležitější, nezpůsobil (jak jsem se bál) alergie na obličej. Tak to ospravedlňuje sliby výrobce, který je vhodný pro citlivou pokožku. Byl bych rád, že ho budu i nadále používat.
http://irecommend.ru/content/chudo-ne-krem-4

Přijata pro testování krém "Moisturizing". Potěšen obalem a konzistencí smetany, stejně jako neostrou vůní)
Absorbuje se okamžitě, aniž by zanechal stopy, což je velmi důležité pro denní krém.
Cena smetany v katalogu je 179 r, což je mnohem levnější ve srovnání s krémy podobné kvality v prodejnách kosmetiky.
Obecně jsem s novinkou spokojen. Objednám si další krém s tonálním efektem "lesk" a BB krémem

Přijato pro testování krém Nutra Effects Balance. Moc se mi líbil krém, tolik, že jsem odložil další smetanu a položil ji na své místo)) Navlhčuje a zjemňuje pokožku, je lehká, rychle vstřebává, má příjemnou vůni (voní jako tráva), nezanechává žádný lesk, žádný film, pocit svěžesti a pohodlí..

A tady je recenze, ne jeden z produktů!
Tentokrát vám povím o Avon Anew Ultra-hydratačním krémovém gelu v mini verzi s magickou texturou.

Balení:
+ - sklenice - proč plus nebo mínus? Dávám přednost trubkám, ze kterých musíte smetanu vytlačit, nemusíte s nimi používat špachtli a není možné vkládat do sklenice mikroby prsty, vyjímat smetanu (a hřích, protože je vždy líná špachtlí)
+ těžké pro mini verzi - příjemná váha, přestávka téměř není realistická;
+ stylový design;
+ nádoba je v krabici spolu s návodem k použití.

Konzistence:
+ krém-gel - předtím jsem nepoužil žádné prostředky s takovou strukturou - zamiloval jsem se.
+ tlustý;
+ průsvitný s modrým odstínem;
+ ekonomické;
+ na dotek - jemná konzistence, s příjemnou vůní, která dává tak důležitou vlhkost pro obličej.

Sliby výrobce a návod k použití:

A nyní srovnáme sliby výrobce a realitu:
+ krém-gel skutečně vyplňuje kůži vlhkostí;
+ kůže je měkčí a hladší;
+ po kreslení se objeví pohodlnější pocit;
+ nezpůsobuje alergie;
+ nepřispívá k ucpávání pórů;
+- za týden kůže neosvětlila, ale po měsíci používání kůže vypadá lépe, protože póry se trochu zúžily.

Složení:
Složení není přirozené. VUT v Brně. Výrobce a neuvádí krémový gel jako organickou kosmetiku. Také v mnoha mých čteních čte recenze rozhořčení nad tím, že ve složení druhého místa je silikon, který ucpává póry.

VUT v Brně. Nic takového. Řekl bych, že mé póry se dokonce zúžily.

Teď je to nejzajímavější.
VÝSLEDKY POUŽITÍ
Ráda bych hned řekla, že pupínky nejsou v žádném případě spojeny s kosmetickými a ošetřovacími prostředky.

Předkládám vám 2 koláže: „PŘEDE“ a „PO“ aplikování krému pro každé použití.

1 aplikace: Zpočátku, krém-gel mě nepotěšil, zdálo se, že lepkavý, nezdálo se mi to pohodlné na tváři. Ale slibovaná hydratace byla.
2 aplikace. A pak jsem se zamiloval! Nepohodlí přišly pryč. A textura smetany se zdála být nepopsatelně něžná.
3 aplikace: bohužel, sfotkat "To" zapomněl.
Po 3 týdnech používání: Dokonale zvlhčuje, ale moje kůže, trpící beriberi, neubrání úplně od loupání. Ale to mi nebrání milovat tento kremušek.

Rozhodně doporučujeme k nákupu. Ale hodnocení 5 s "-" pro kompozici.
A na závěr chci říct, že je to nejlepší Avon krém.

Moje recenze krémů Anew Ultra-hydratační

Sdílím s vámi svůj názor na nový katalog katalogu Avon 08/2015 - korektor vrásek Anew Clinical PRO +.

Sérum má trojnásobný účinek v boji proti nenávistným vráskám. Tato novinka může být testována již v 7. katalogu zakoupením sady sond 5 ks. za 70 rublů. A pokud se vám líbí toto sérum, pak v 8. katalogu si můžete zakoupit plnou verzi séra, v objemu 30 ml, mínus 70 rublů. To je skvělé!

Cena nádherných nástrojů v 8. katalogu je 840 rublů, kromě plné verze obdržíte také dárek na 1 rub.

Sérum s korelačním korektorem je nám nabízeno v plastové nádobě s plastovým víčkem, zabalené v kartonové krabici a ve slídě. Konstrukce trubky, samozřejmě, přitahuje - vše pokryté reflexním povlakem, jako zrcadlo. Plast je pro tento produkt o něco levnější, ale to není hlavní věc. Víko se pohodlně vyjme, vlastní sérum má dobrý dávkovač, se kterým budete schopni opravit požadované množství produktu s lehkým dotykem.

V kartonové krabici je také složená instrukce v několika jazycích.

Chci také poznamenat, že je to trochu chemické, zřejmě tato molekula voní, nebo jiné složky séra. Konzistence je jednotná, je to spíše krémový gel, snadno se nanáší na pokožku obličeje, absorbuje se během prvních minut. Žádná lepkavost, ale ještě bych to ráno nepoužil. Toto sérum jsem aplikoval pouze večer před spaním, protože moje kůže byla zkombinovaná a čelo mi trochu zářilo. Ano, a sérum by mělo jednat a tvá tvář by neměla být nabita více a tonálními prostředky.

Bylo to 12 dní, během kterých jsem tento nástroj používal každý den jen na noc, a všiml jsem si, že kůže mé tváře je mnohem měkčí, a moje vrásky, které se zdají být zanedbatelné, se od těch, které byly dříve, odlišovaly. Přesvědčte se sami níže.

Líbilo se mi vrásčité korektorové sérum, děkuji Avon, pokračuji v používání tohoto nástroje, později ukážu výsledek použití korektorového séra po měsíci, uvidíme, co se stane.

Anti-Avoidance Avon: Ideální Anti-aging

Během života každý člověk zažívá různé emoce, dojmy a zkušenosti. Postupem času jsou vzpomínky vymazány v paměti, ale naše kůže si pamatuje každou situaci, nebo tuto radost, nebo ten smutek - všechno je pro ni důležité! Fyzicky se však tyto faktory projevují v podobě malých záhybů (vrásky, vrásky, klesající plochy na obličeji atd.) Jako určitý druh důkazu o zkušenosti. Avon proti stárnutí krémy pomohou zachovat mládež po mnoho let a přestat vadnout.

Multifunkční krém Avon Nutra Effects "Péče proti stárnutí"

Aktivní složky krému zahrnují semena granátového jablka, která produkují nezbytný kolagen, který pomáhá všem regeneračním funkcím pokožky získat pevnost a pružnost. Po prvním použití se počet vrásek sníží a méně a epidermis v obličejové zóně bude samozřejmě mladší a zdravější.

Struktura krému je poměrně tlustá. Má hydratační účinek, takže po aplikaci nemusíte aplikovat žádné další krémy.

Koupit krém Avon Nutra Effects "Anti-aging péče" za dostupné ceny 200 rublů, které jsou k dispozici pro každého člena slabšího pohlaví.

Nádherný krém "Anew" s lehkou texturou za rozumnou cenu

„Anew“ je považován za vysoce kvalitní a osvědčený na základě zkušeností s užíváním mnoha žen. Aby bylo možné se ujistit, že tento nástroj nelze srovnávat s podobnými krémy, můžete si vzít probnichek a pokusit se aplikovat na postižené oblasti.

Aby nedošlo k záměně Avon krém s padělky, věnujte pozornost jeho popisu jako celku:

  • objem je ve skleněné nádobě, která je těsně uzavřena plastovým víkem;
  • homogenní hmota trvá dlouhou dobu, protože by se zdálo, že v ní je více než dost obalů;
  • extrakt látky má jemnou vůni, není srovnatelný s pachy;
  • na strukturu vzorce je více než tlustý;
  • hmota má příjemnou sněhově bílou paletu barev.

Vrcholem je faktor, který může být použit jako nástroj pro make-up.

Tento nástroj se doporučuje pro ženy od 35 let. Postupem času můžete pociťovat pružnost a zmenšovat vrásky.

Objem nádoby je 50 ml. Stanovená cena v katalogu je velmi nízká, protože krém se prodává za podíl - 350 rublů.

SPF20 REVERSALISTANEW krém proti stárnutí s tonální účinnou hmotou

Aby bylo možné co nejdříve překonat věkové změny kůže, začali odborníci hledat způsoby, jak tento druh ženských problémů vyřešit. Po stanovení množství základních látek v hmotě, aby se tělo cítilo mladé, byl vynalezen ideální prostředek proti stárnutí.

Tento krém má řadu klíčových vlastností a výhod obecně:

  • schopny obnovit epidermis postižených oblastí;
  • může rychle aktualizovat epidermální buňky na obličeji;
  • aktivně ovlivňuje zarovnání odstínu;
  • Dává příležitost plně změknout a zvlhčit, což se drží po celý den.

Mezi prezentovanými odstíny si můžete vybrat perfektní střih pro váš epidermální tón. Po aplikaci masy dodá přirozenost, přirozenost a krásu.

Cena mini setu zůstává poměrně nízká - 675 rublů, takže si ho mohou koupit všechny ženy.

Anew Reversalist krém může pracovat zázraky během dne!

Žena nad 35 let má vždy starost o její vzhled. S denním krémem proti stárnutí můžete zapomenout na:

  • kožní problémy různého druhu;
  • olejovitý lesk;
  • peeling.

V jedné sklenici jen 50 ml, ale trvá dlouho. Pro 350 rublů, nelíbí se pro sebe potěšit každý jasný den - věřte mi!

Nepřekonatelný noční modelingový krém "Anew Platinum"

Pro dosažení nejlepších výsledků pro ženy ve věku 55+, musíte každý večer omladit svou pleť. Aplikováním krému před spaním můžete cítit, jak:

  • být každý den mladší;
  • pružnost a pružnost v postižených oblastech;
  • obrys tváře se vrací.

Pro správné použití stačí pouze vyčistit kůži speciální bavlněnou podložkou. Poté naneste krém na minutu 20 a za pár dní se radujte z aktualizovaného vzhledu pouze za 3000 rublů. Potvrzená účinnost!

Pamatujte si, že aby nedošlo k zaměnit nákup s falešnou, banka by měla být ve speciální uzavřené krabici zabalené v slídě.

Pokud máte velkou touhu zůstat krásný, mladý, plný síly a energie v každém věku, pak ho v žádném případě nemůžete popřít. Je nezbytné, abyste se hýčkali sebe a svou pokožku vitamíny z přírodních surovin.

Jeden komentář

Nyní mají nový produkt, Reversalist Infinite Effects, takový dvojitý krém, má být používán týdně, týden od jedné trubice, týden od jiného, ​​různých složek v kompozici, kůže nemá čas se použít a dává maximální výsledek. Moc se mi líbilo, textura a pocit kůže. Jako součást hyaluronky, kolagenu, retinolu a vitaminu c, v komplexu dávají dobrou podporu kůži, která již mizí, jsem 37 let a jsem na ní závislý.

Cream avon recenze

Prvním výrobkem firmy byly parfémy - pět jednoduchých vůní: fialová, hyacintová, heliotropová, konvalinka a bílá růže. O deset let později otevřela společnost první kosmetickou laboratoř v Suffernu v USA, kde se dnes nachází hlavní centrum výzkumu a vývoje Avon (ENG).

Obchodní filozofie Davida McConnella byla založena na myšlence osobní komunikace mezi prodávajícím a kupujícím. A kdo může žena snadno a přirozeně začít konverzovat na různá témata? David McConnell vsadil na ženy a stal se jedním z prvních podnikatelů, kteří v těchto dnech dali ženám příležitost vydělávat.

Chci vám říci o mém dojmu z použití polštářků na peeling na obličej. Měl jsem problém s černými tečkami a peelingem na tváři. Začala používat polštářky 2-3 krát týdně, už jako měsíc. Líbilo se mi, že jemně čistí pokožku. Černé body se snížily.) Kůže je hladší a téměř dokonalá, teď se cítím mnohem sebejistěji.

Mám rád kosmetiku Avon

Mám rád kosmetiku Avon

Chci se podělit o svůj objev - to je novinka z mého milovaného Avon - bilaterálního prostředku, jak dávat objem rtů a vyhlazovat vrásky “Omlazování. Multi-péče. Používám ji méně než týden, ale efekt je už tam a je to opravdu viditelné. Rty vypadají dobře upravené, vlhké, nasycené a mírně objemnější. Ale hlavní věc není ani toto, pro mě hlavní věc je, že vertikální vrásky kolem rtů se začnou vyhlazovat, to je velmi chladné, protože předtím to pro mě byly jasné rtěnky

A chci se podělit o své dojmy z mého nového nákupu - obousměrného nástroje pro objem rtů a vyhlazování vrásek “Omlazování. Multi-care “od společnosti Avon. Zpočátku se mi líbil design obalu, dvě trubky z různých stran jsou zkrouceny na jedno jádro. Jedna trubka černé barvy se světlým nápisem PLUMP a obsahuje nástroj, který dodává objemu rtů, a na druhé straně mléčně zbarvenou trubičku s nápisem SMOOTH, prostředek pro vyhlazení vrásek. Z černé zkumavky aplikuji krémovou hmotu dvakrát denně na rty a z mléčně zbarvené barvy zkumavky jsem potíra kolem rtů, tento lék je mastnější díky tomu, že obsahuje kolagen, ale rychle se vstřebává. Konzistence obsahu obou zkumavek se mi líbí, zdá se, že bílá barva krému, voní velmi pěkně, díky vitamínům A a E, má také chuť jako nasládlá hmota z černé trubice. Co se týče zvýšení objemu rtů, nemohu nic říci, protože ho používám docela nedávno, ale kolem rtů se kůže stala znatelně hladší, není suchá a je pružnější, nebo se něco stává. Vidím, co bude dál, když jsem spokojený, Avon byl opět příjemně překvapen.

Chci zanechat recenzi o nově příchozím z Avon - denní krém na obličej Rejuvenation. Multi-péče. Co mohu říci - Avon přímo překonal sebe, uvolnil takový elegantní krém. Účinek je opravdu, a ne horší než z kosmetiky. Byl jsem docela skeptický ohledně tohoto make-upu a přítel mě přesvědčil, abych to zkusil, a nelitoval jsem, že jsem ho poslouchal. Pokožka skutečně začala vypadat mladší, vrásky se vyrovnávaly, pleť se zlepšovala, kůže se zdá být lesklá. Velmi se mi líbí, že v krémě je SPF, i když slunce není tak aktivní, ale stále se cítíte uvolněněji, když je vaše pokožka chráněna před UV zářením.

Avon kosmetiku používám poměrně dlouhou dobu. Pro studenty je to skvělá kombinace ceny a kvality. Dražší kosmetika si dovolila po sňatku, ale objednávám si výrobky pro svou tvář v katalogu na kartě. Kůže nevyschne, dobře se čistí, snadno se vypere a není drahá. Jsem rád. A co je nejdůležitější, nejsou žádné vyrážky, naopak, projdou po pravidelném používání mléka.

Krémy na obličej 35-45 Anew - plná aktualizace za 2 týdny

Po 35 letech vyžaduje naše pokožka obzvláště pečlivé ošetření. Vyhlazte pleť, zlepšíte strukturu pleti a odstraníte vrásky pomocí krémů AVON „Update“ od společnosti AVON. Pro mě osobně, série 35-45 let pomohla výrazně zlepšit stav kůže za pouhé dva týdny. Rychle jsem se vrátil dobře upravený obličej do obličeje, a podle mých přátel jsem začal vypadat výrazně mladší. Jaké krémy jsou v seriálu a proč fungují tak efektivně?

Tajemství "Aktualizace" AVON

Celá řada Anew je v katalogech Avon považována za prémiový produkt. Mezi produkty péče o společnost existuje mnoho zajímavých produktů, ale série „Update“ lze označit za skutečný hit - výsledky jsou tak působivé.

Krémy jsou určeny pro ženy ve věku 35-45 let - v době, kdy se staly viditelné změny spojené s věkem: ztrácí pleť, struktura epitelu ztrácí jednotnost a hladkost, objevují se vrásky. Právě v tomto období je nesmírně důležité, abychom začali s péčí o pleť s produkty s vylepšeným vzorcem, který má renovace (35+).

Odborníci společnosti po mnoho let pracují na problému obnovy kůže z hlavních nepřátel krásy obličeje - mikroskopického poškození. Právě díky nim máme vrásky a obličej jako výsledek vypadá šedě a unaveně. Vědci AVON vyvinuli komplex Tri-Elastinex. Provádí zázrak transformace: začíná přirozené procesy regenerace epitelu, přispívá k rozvoji kolagenu a elastanu - hlavních obránců přirozené krásy žen.

Tri-Elastinex obsahuje rostlinné extrakty, aminokyseliny a peptidy. Hlavní komponenty:

  • extrakt z kořene zázvoru a purslane,
  • extrakt ze sesbania,
  • extrakt chlorofylu,
  • vitamín E a peptidy.

Tri-Elastinex je patentovaná formulace Avon a je považována za jeden z nejlepších na světě jako prostředek boje proti vráskám. Po systematickém využívání prostředků je snadné dosáhnout:

  • zvýšit tón epitelu,
  • vyhlazování vrásek,
  • zpětná průhlednost oválná tvář.

Ale co je nejdůležitější, příjemné změny jsou viditelné jen v několika aplikacích. Tvář se stává hladkou, hladkou, začíná svítit zevnitř.

Pozor! Výsledek bude vytrvalý pouze tehdy, když začnete používat všechny prostředky série „Update“ v komplexu Avon a nebudete líní, abyste se o sebe postarali během dne a večera. Krása produkt má vynikající hodnocení: 93% žen potvrdila účinnost krémů.

SPF 25 "Celodenní krém"

Toto je skutečný bestseller mezi celou řadou 35+ Anew Avon. První věc, která potěší každou ženu, je krásný design krabice, pěkná sklenice drahého saténového skla. Obsah je chráněn speciální membránou.

Konzistence denní krém „Update“ SPF-25 (kód 25228) je silná, podobá se husté zakysané smetaně v textuře. A je nutné si všimnout vůně - ušlechtilé tóny jsou slyšet v vůni a výrobek obecně vytváří dojem vysoce kvalitního luxusního výrobku.

Anew "Update" s SPF-faktorem řeší několik problémů najednou:

  • zahajuje regeneraci epitelu,
  • odstraňuje jemné a hluboké vrásky,
  • podporuje rychlé hojení mikrodamů epitelu,
  • chrání před škodlivými účinky ultrafialových paprsků,
  • obnovuje vodní bilanci.

Krém se doporučuje aplikovat na čistou, suchou pokožku, po vyčištění obličeje speciálním čistícím prostředkem. Pokud krém aplikujete pravidelně, výsledek se objeví jen v několika aplikacích.

Doplňte ochranu krém na obličej vám pomůže opalovací krém série SUN + Avon.

Noční krém "Update"

Zatímco spíme, kůže je obnovena. Před spaním je důležité zajistit péči, která vám pomůže vypadat svěží, osvěžená a omlazená ráno. Pokud použijete Renovation Night Cream (25227) 35-45 Anew Avon ještě před spaním, bude pro vaši krásu fungovat noční odpočinek. Nástroj podporuje a posiluje účinek denního krému, vyživuje a obnovuje epitel, při nasycení pokožky nezbytnými živinami.

V noci krém působí v několika směrech najednou:

  • vyhlazuje vrásky
  • nasycuje epithel vitamíny, mikroprvky,
  • zvyšuje elasticitu
  • vrací zdravou pleť.

Komplex rostlin Tri-Elastinex pomáhá iniciovat procesy přirozené obnovy ve snu a doslova před očima je reliéf vyrovnaný. S systematickým použitím nočního krému 35-45 let je výsledek patrný po týdnu. 83% žen, které se zúčastnily výzkumu společnosti AVON, souhlasilo.

Nezapomeňte, že musíte krém aplikovat na suchou, umytou pokožku a aplikovat lehkými masážními pohyby.

Systém pro kůži kolem očí: krém a balzám

Kůže kolem očí je velmi jemná a vyžaduje jemnou denní péči. Anew série „Update“ obsahuje dva produkty: krém a oční balzám (25229). Systém péče je navržen tak, že jeden prostředek zlepšuje činnost druhého. Krém vyživuje pokožku, uvolňuje vrásky a balzám osvětluje a zakrývá tmavé kruhy pod očima.

Pravidelné používání umožňuje:

  • zbavit se vrány nohy,
  • vrátit mládí k pohledu
  • eliminovat známky chronické únavy a nedostatku spánku.

Prostředky mají lehkou texturu, rychle vstřebávají. Kompaktní forma - kosmetický výrobek může být vždy po ruce. Nejprve naneste krém a nechte ho ponořit se, trochu později - balzám.

Krém 3 v 1 „Úplná aktualizace“

Multifunkční krém 3 v 1 (03677) - novinka ze série 35+ Anew „Update“. Výrobek je oblíbený u žen. Nahradí tři přípravky péče jednou denně, základ pro make-up, MOP krém a dokonale zvládne všechny úkoly. Poprvé v tomto krému, Avon vědci použili technologii Perfect-Blur, jejímž úkolem je vrátit pokožce zdravou barvu a zlepšit strukturu v krátkém čase. Tento vzorec zahrnuje polymery na bázi přírodního původu, stejně jako barevné pigmenty a mikroskopické částice, které mohou odrážet světlo.

Třífunkční multifunkční nástroj:

  • hydratuje a udržuje pleť mladou,
  • snižuje vrásky,
  • poskytuje SPF 20 ochranu před sluncem,
  • zjemňuje texturu pleti
  • dává pocit obnovy
  • masky zvětšené póry, zarudnutí, pigmentace.

3-v-1 multifunkční výrobek, stejně jako každý drahý krém CC, dokáže vrátit na obličej krásný tón a přizpůsobit se různým odstínům pleti. Jako výsledek, žena získá čerstvý, odpočatý, zářivý pohled po několika použitích.

Aplikujte přípravek ihned po spánku s lehkými masážními pohyby. Hlavním pravidlem aplikace je pravidelnost. Studie ukázaly, že po týdnu ošetření obličeje multifunkčním krémem začíná proces regenerace kůže, množství elastanu a kolagenu se několikrát zvyšuje.

Nový 14. katalog 2017 v sérii 35+ Anew - noční omlazující krém „Update. Nekonečný efekt. Dvoufázový prostředek pro komplexní péči o pleť. Popis, fotky a testování nových položek zde.

Všiml jsem si, že všechny produkty proti stárnutí řady Anew jsou před zahájením výroby důkladně testovány, což prakticky eliminuje pravděpodobnost alergické reakce. To je velmi důležité pro majitele tenké a citlivé kůže. Řada Anew obsahuje krémy na kůži tváře 25-35 let, 45-55 let a 55+.

Koupit aktualizace krémy na slevu

Osobně bych rád srovnal celou sérii „Update“ s drahými luxusními produkty, které využívají nejnovější úspěchy v oblasti kosmetologie. Souhlasíte s tím, že izraelská, německá, francouzská kosmetika není v současné době k dispozici většině žen kvůli vysokým nákladům.

Ale proč přeplatit, pokud Avon nabízí slušný produkt, který není horší kvality mnoha známých značek? Krémy ze série „Update“ jsou k dispozici za 30% slevu po registraci na mých stránkách u přímého kupujícího nebo zástupce společnosti AVON. Vyplňte formulář zde pro objednání produktů Enju za nízkou cenu. Navíc po registraci najdete dárek v aktuálním adresáři.

Pamatujte - krása a mládež jsou v našich rukou. A je to dobré, když existuje takový silný asistent péče jako produkty AVON. Připomínám vám, že nástroje fungují pouze v komplexu, takže má smysl nakupovat celou řadu kosmetických produktů najednou a začít se starat o svou tvář co nejdříve.

Více Článků O Zánět Oka