Krém na ruce Kalina Kare - recenze

Hlavní Nemoci

Název výrobku: Krém "Care" pro ruce, Concern "Kalina" LLC "Unilever Rus"

Malý, ale hrozný příběh:

Kdyby mohly být ruce udělovány, moje by byla dávno pověšena rozkazy a medailemi za účast na dlouhé válce se mnou.

Zaútočil jsem na ruce s vroucí vodou, ostrými hranami nábytku, horkými vaničkami, noži a jinými studenými nebo červenavými zbraněmi. Někdy, když mi chyběla strategická vynalézavost, byl jsem zvenčí napaden v podobě tvrdě mačkavé medvědí kočky nebo bílého a nadýchaného třicetistupňového mrazu.

Po vyčerpávajících bojích a jiných „vybaveních“ se mé dlouho trpící ruce měly stát hlavní výzdobou jakéhokoli pravého muže, protože by byly zcela pokryty jizvami a popáleninami. To se ale nestalo díky silnému a všemocnému spojenci mých rukou - Kare krém.

Co nám slíbil výrobce:

Jak můžete vidět, výrobce dal několik přísah, ale jsou velmi vážné.

"Změkčuje, hydratuje, vyživuje pokožku rukou." Jak se říká, tři v jednom a všichni jsou šťastní. Protože z krém na ruce čekají na to, a prostě prostě neexistuje v přírodě.

Bez ohledu na to, jaké tresty jsem vystavil (nebo ne) v rukou, více než 18 let, krém „Kare“ aktivně bojuje s mými divými podniky dvakrát denně.

Navzdory tomu, že jsem byl nedávno 33 let zasažen, mám ruce jemné a měkké. A to je jen díky "Kare". Takže je určitě změkčuje v obtížném boji se mnou a zvlhčuje v opozici vůči nízkým a vysokým teplotám. To samé dělá s kutikulou, i když s ní nejdu aktivně bojovat.

Moje jizvy buď úplně zmizí, nebo zůstanou zcela neviditelné. Proto si nemohu vždy pamatovat své vítězství nad rukama, ale někdy mám čas obdivovat svého soupeře. Burns mě také nechává záviděníhodnou rychlostí, naprosto a klidně. Takže nemůžete popřít krém "Péče" v nutriční a léčivé vlastnosti, i když výrobce skromně mlčí o druhé.

A skromně jsem mlčel o tom, že nehty jsou jedinou částí mých rukou, se kterými nejenom nebojuji, ale který břeh, jak mohu, abych se sám sebeobránil. Po odstranění laku z nehtů, udělám masku z krém "Péče", a rostou aktivněji a silněji.

Bohužel jsem se ještě nenaučil kousat lokty. Takže jsou neporušené, klidné. Ale nikdy se neodlupují, protože jsou každou noc předávány krémem Kare.

Co mě může tak vítězně ovlivnit a zkazit svou válečnou postavu?

Složení mého soupeře je:


Někteří z nich už možná narazili na takové bojovníky nebo na blízké sestavy a jsou připraveni ho kritizovat. Neudělám to, protože ten efekt vidím každý den a vím, jestli jsem se znovu rozřezal, vydal se na procházku bez rukavic nebo se vypálil, otřete si ruce krémem Kare - a všechno projde. Ne proto, že všechno projde, ale protože dokud nic neuděláte, nic nedostanete.

Vzhled, čich, atd. Opět dokazují, že přísloví "Nenarodit se krásně" bylo vynalezeno z dobrého důvodu.


Obyčejný krém v běžné bílé plastové trubici nevyniká mezi svým vlastním druhem.
Plastový kryt umožňuje bezpečně přenášet krém s sebou. Nebude to vytékat a nebude trvat moc místa. Nápisy nebudou vymazány.

Estets taková jednoduchost nepotěší. Nemůžete je obdivovat. Nehledím však na své oponenty. A nikoho nedoporučuji

Samotný krém je optimistický bledě oranžový nebo trochu jasnější. Možná záleží na množství beta-karotenu, které se k němu přidává. Nebo jen z fáze měsíce, ve kterém byla vytvořena. Není to tekuté, je to také pěkné. Rychle vstřebal, nikdo si nemyslel, že je v náručí. Nenechává film ani mastnotu. Obecně platí, že ruce neodhalí.

Jediná věc, která mu dává - vůni. Mnozí ho nemají rádi. Pro mě to vypadá jako mrkev, olej a něco chemického. Ale po několika minutách a zápachu není cítit. Takže tajný agent vždy zůstává tajný. Zřejmě tedy vyhrává.

Cena: asi 40 rublů neskrývá a nenarazí na cenu značkového háku.

Krém na ruce Kalina Kare - recenze

Jen krize.

Dobrý den všichni!

Čas - poledne, dvacáté první století, 15. únor, přežili jsme, jak jsme mohli.

Viděl jsem tuto smetanu v "Carousel", když tam byl dokumentární natáčení v něm o snížení aktivity kupujících a jako výsledek - obchod příjmů.

"No, ano," - pomyslel jsem si, při pohledu na 30 rublů domácí produkce "Kalina".

Byl to krém "KARE", až 70 ml, a dokonce i podle GOST to bylo, ale z nějakého důvodu má 6-měsíční trvanlivost.

Není divu, že to bylo podívat se na kompozici a pochopit, že ano. je třeba kupovat, zejména bez ponoření do životního prostředí.

  1. Voda
  2. Slunečnicový olej
  3. Glycerin
  4. Glycerylstearát (glycerylstearát) - báze, emulgátor.
  5. Cetearylalkohol (Cetearylalkohol) - Stabilizátor. Doporučuje se pro citlivou pokožku náchylnou k alergiím a dermatitidě, zabraňuje vzniku zarudnutí a podráždění. Banda komponentů.
  6. Kyselina stearová
  7. Kyselina palmitová
  8. Extrakt květ heřmánku
  9. Beta karoten
  10. Extrakt z divoké mrkve
  11. Cetyl fosfát draselný - Cetyl fosfát draselný - Směs esteru kyseliny fosforečné a cetylalkoholu. Emulgátor /
  12. Triethanolamine TEA (triethanolamine) - Má čistící a hydratační účinek. Rozpouští sebum.
  13. Parfém
  14. Methylparaben
  15. Formalin nebo formaldehyd (DMDM Hydonation) - kyselina aldehydová mravenčí. Konzervační
  16. Benzylbenzoát - antiseptikum. Antiparazitické. Léčivo pro léčbu svrabů. Má toxický (jedovatý) účinek na roztoče.
  17. Butylfenyl methylpropional (Butylfenyl Methylpropional) - vůně lilie.
  18. Citronelol, kumaril, geraniol, hexyl skořice, limonen, linalool - vůně různých rostlin.
  19. Hydroxyisohexyl-3-cyklohexenkarboxaldehyd (hydroxyisohexyl-3-cyklohexenkarboxaldehyd Lyral) - Silná vůně konvalinek

Dopisy na trubce s důvěryhodným pohledem do očí posílaly pozitivní vibrace a říkaly to

Složky krému KARE dokonale zjemňují a hydratují pokožku rukou.

Tato slova pronikla hlouběji a hlouběji do mého mozku.

. Nechte náš krém, aby se stal vaším asistentem.

A tady jsem po ledovém větru doma (navzdory teplému počasí, ruce jsou stále mrazivé), rozhodl jsem se rozšířit ruce.

Všechno bylo dobré a krém byl velmi rychle vstřebáván, zanechával podivný pocit - ne film, ale prostě nezůstal nezměněný. Není to problém - otřel jsem ubrouskem a vychutnal si okamžitý výsledek a nádhernou vůni květin.

Hladkost a bohatství - radost a radost.

V následujících aplikacích se mi krém líbil stále méně a méně, protože tato specifická vůně mi stále více začala dávat ostrou krmnou směs vůní všech vůní barev světa.

Někdy jsem si dokonce myslel, že je to kolínská.

Ale nejvíce zklamání mě napadlo, když jsem o hodinu později opět zchladl, drsný, neatraktivní, uražený a ošklivý.

Obecně platí, že hodina dobra uplynula a to je vše.

Jindy krém fungoval mnohem déle

. potřetí byly pocity nulové,

. po čtvrté, zbytky nechtěly mazat z povrchu mých rukou,

. Po páté jsem to prostě nepoužil a koupil jsem si nádherný krém na 55 rublů, který voní nádherný kokos s mlékem a který je se mnou stejně jemný jako Valentýn je jemný s dospívající dívkou.

Verdikt je takový, že navzdory návratu sucha a občas otravné vůně, krém je stále vynikající rozpočet proti krizi možnost.

Ale nedoporučuji vám to - proč byste měli zaplatit 30 rublů jen za nic?

Ano, dávám mu 4, ale přemýšlejte o tom - je lepší zaplatit 60 rublů. a koupit to, co se vám líbí. Takový výsledek úspory se neukáže.

Naše autobusová jízda ve městě stojí 15 rublů, takže bych raději šla někam dál než kupovat věc, kterou brzy nebudu používat.

Avon Care Rich hydratační krém na obličej

Hodnotit krém Avon Care Rich Moisture Face Cream

Nové recenze

Další univerzální krém pro všechny příležitosti

Normálně nemění Nivea - na univerzální nádrž. Je na čase se zeptat na něco nového. Výsledek je v zásadě stejný.

Tyto nástroje používejte pouze v oblasti lícní kosti, v rukou rukou (pokud nemáte co dělat s make-upem). Kód je vhodný, stejně jako komfort a potěšení z vozidla.

Ve svých penězích je vynikající médium.

To je místo, kde jsem v důsledku toho převzal akcie, našel mě v hrstce mincí.

Když jsem přijal na rukou Pána a otevřel strop, obrátil se můj učitel k oku.

Šampon se vstřebává velmi rychle, není mastný, příjemně zkažený

Moje pleť se dá snadno opustit, takže to může být! Prostě se cítí, jak dýchá)

Avon péče krémy, popis a recenze

Dobrý den, milí čtenáři mého blogu!

Chci věnovat dnešní článek velké edici Avon's Care. Zde naleznete informace o typech krémů, odborných posudků, cen a mnohem více, pokud jde o řadu Care.

Avon - péče, popis a recenze.

- Péče série pro celou rodinu

- Typy krémů na péči od firmy Avon

- Balzámy na rty

- Katalog Avon a aplikace pro sledování online

Péče série pro celou rodinu

Řada Care je známá pro celou rodinu. Určeno pro péči o pleť a tělo. Krémy této série jsou vhodné pro dospělé i děti, protože součástí jsou měkké přísady. Naše pleť potřebuje každodenní péči, je třeba ji vyživovat, hydratovat a chránit. Zvláště pokud je to kůže malých dětí.

Typy krémů na péči od firmy Avon

Proto, Avon a vytvořil řadu jemné péče, takové nástroje jsou velmi šetrné a pečlivě pečující o kůži našich dětí.

Začněme tedy diskusí o krémech pro celou rodinu. Nádoba je dodávána ve vhodném formátu 400 ml, což je dost dlouho.

Jsme zastoupeni v katalozích těchto typů:

  • regenerační a hydratační krém na obličej a tělo s kakaovým máslem a vitaminem E (kód 97834), t
  • intenzivně hydratační a výživný krém na obličej a tělo s heřmánkem a ovesem (kód 97833)
  • a lehký hydratační krém na obličej a tělo „Tenderness aloe“ (kód 97836).

Tyto krémy jsou vyrobeny z přírodních surovin, dermatologicky testovány, dodají pleti hydrataci, výživu a měkkost. Stojí za zmínku, že jsou hypoalergenní!

Pro tělo je stále vidět ve smetanovém katalogu ve 200 ml nádobě (můžete si jej objednat v katalogu 7 2016 kód 97838) a univerzálním intenzivně hydratačním krémem na obličej a tělo „Intenzivní hydratační“ 75 ml (kód 97837).

Pro péči o obličej nám série Care nabízí 100 ml sklenice. K dispozici je také kakaové máslo (96024), sójový olej (96335), extrakt z okurek a zelených plodin (96230), omlazující krém s kolagenem „Aktivní pro mládež“ (kód 96587) a mateří kašička (kód 95845). Zde vidíme ještě více odrůd pro jakoukoliv pleť. Tak, aby si každý mohl vybrat pro svůj typ pleti.

Krémy na ruce a kůžičky jsou prezentovány v pohodlných zkumavkách o objemu 100 ml., Které lze nosit v kabelce, která je velmi pohodlná. Vždy můžete použít. Tento krém je také vyroben z přírodních surovin.

V katalogech můžete vidět osm typů tohoto krému pro každý typ pleti:

  1. pro normální a suchou pokožku - péče o glycerin (kód 17670);
  2. pro všechny typy pleti - citlivost aloe (kód 15842);
  3. pro suchou pokožku si můžete vybrat - kakaové máslo (kód 98265),
  4. luxusní péče (kód 98300),
  5. olivový olej (kód 98297);
  6. pro velmi suchou pokožku nám také nabízejí výběr - intenzivní pomoc (kód 17676)
  7. a mateří kašičku (kód 17675),
  8. pro zralou pleť (stejně jako pro obličej) je krém „aktivní pro mládež“ (kód 15666).

Tento výživný krém na ruce vás může chránit před negativními faktory, jako je studený vzduch, tvrdá voda, domácí chemikálie a další. Nástroj má lehkou texturu, která se rychle vstřebává a nezanechává mastný film. Krém prošel nezbytnými testy dermatologů, takže je vhodný i pro velmi citlivou pokožku.

Lotiony

Pro péči o tělo nás tvůrci potěšili pleťovými vodami v lahvičce o objemu 400 ml, což je dost za takovou cenu 69,99 hřiven.

V katalogech nám firma nabízí čtyři typy:

  1. "Aloe Tenderness" (kód 29771) pro všechny typy pleti;
  2. s mateří kašičkou (kód 41397)
  3. a s kakaovým máslem a vitaminem E (kód 97587) pro suchou pokožku;
  4. intenzivní péče (kód 98125) pro suchou a poškozenou pokožku a jeden pohled s dávkovačem „Oats and Chamomile“, objem tohoto mléka je o něco více - 750 ml. Objednat lze podle kódu 34814.

Všechny pleťové vody mají příjemnou a jemnou texturu, bílou barvu. Dobrá distribuce na kůži a velmi rychle vstřebává, vyživuje pokožku velmi dobře a zvlhčuje ji.

Podávejte krémům pocit pohodlí a zlepšují povrchový vzhled pokožky.

Balzámy na rty

V sérii jsou také balzámy na rty 10 ml v zkumavce a 4,5 g každý z nich je prezentován ve vhodném formátu tužky.

Balzámy konzistence jsou husté, příjemně voní, velmi dobře hydratují rty.

Katalog obsahuje novinku ze série Caré. Poskytuje ještě větší regeneraci a tón s výtažkem šípky a vitamínem C.

Série zahrnuje produkty jako:

  • Tonizující a vyživující hydratační pleťový krém a tělo „Šípky“ pro normální a suchou pleť 400 ml (kód 10363) za cenu 59,99 hřiven proti 130,00 hřiven.
  • Šípkové mléko 400 ml (kód 95087) za cenu 69,99 hřiven proti 130,00 hřiven.
  • Krém na obličej "Šípky" 100 ml za cenu 39,99 Kč (7880) a krém na ruce 100 ml za cenu 21,99 hřiven, lze objednat podle kódu 02100.

Určitě vyzkoušejte Novi Night, myslím, že nebudete litovat!

Dokonce i v sérii je složitý prostředek pro kůži obličeje 3 v 1, čistí, odstraňuje make-up a zvlhčuje pokožku v nádobě o objemu 200 ml., Pro všechny typy pleti. Objednat lze podle kódu 97387.

Porovnejme ceny v katalogech na fondech řady Kare Avon. Začněme od smetany pro celou rodinu v katalogu 7 2016, její cena je 54,99 hřiven, a nyní v katalogu 8 2016 je stejný krém již na 59,99 hřivny s heřmánkem a aloe, s kakaem a vitamínem. E již na 69,99 hřivny.

Rozhodněte se, kdy je pro vás lepší objednat si krém. Krém na ruce v katalogu 7 2016 si můžete koupit za šokovou cenu za 20,99 hřiven, je to velmi dobrá cena za takový chladný krém. Již v následujícím katalogu 8 2016 je stejný krém již na 24,99 hřiven. Pospěšte si na objednání zásob za 20,99 hřiven.

Stanoviska odborníků

Chtěl jsem poznamenat, že celá série je velmi kvalitní. Mnoho z mých klientů tuto sérii používá. Moje objednávka vždy obsahuje alespoň jeden lék na značku Care. Ano, a já raději používám krémy z této série.

Můj oblíbený pro celou rodinu je šarlatový, ale dávám přednost glycerin péče krém na ruce, to stalo se ještě lepší, nyní obsahuje vápník. Také jsem použít sám a koupit Intensive Care balzám na rty pro mé dcery, doporučuji!

Chci si vyzkoušet novinku, kterou nám společnost poskytla (série se šípkovým extraktem a vitamínem C). Myslím, že budu ráda, že jsem se snažila. Ačkoli se jedná o novinku, společnost se stará o své zákazníky a nabízí koupi novinek za poměrně rozumnou cenu.

Vážení přátelé, naše hodnocení výrobků skončilo. Děkuji, že jste se mnou!

Katalog Avon a aplikace pro sledování online.

Pro mě je velmi důležité, aby moji čtenáři byli malí, co potřebujete!

Co si myslíte o tomto adresáři, napište do komentářů.

Nonicare - recenze

Koupit Nonicare se slevou

Krém je v malé 60 ml zkumavce vyrobené z pěkného matného plastu a má sklopné víko, které se snadno otevírá, ale těsně se uzavírá, dokud neklapne.
Vůně smetany je neuvěřitelně příjemná, lehká, ovocná, zůstane chvíli na kůži, ale nedráždí, ale naopak dává radost z jejího pocitu.
Konzistence produktu je krémová, poměrně hustá a hustá.
Textura je jednotná, velmi příjemná.
Krém se snadno distribuuje po kůži a rychle vstřebává. Zároveň nezanechává na rukou lepkavost a obsah tuku, aby mohl být bezpečně používán před vycházením pod palčáky nebo rukavicemi.
Po použití krému se pokožka stává hladkou a jemnou, je nasycená a zvlhčená, rukojeti vypadají dobře a zdravě.
Vřele doporučujeme pro nákup.

Ahoj všichni! Dnes vám chci říci o super křoviny, která má svou vlastní chuť, a to je Sugar Scrub pro tělo s ANA-kyselinami NonicareNonicare je polská certifikovaná značka, která je v naší společnosti poměrně běžná. Čtěte více...

Výborné mléko, nepoužívám první sampler, který je mimochodem dost dlouho (objem 11 ml).
Textura je mírně vodnatá, rychle absorbuje a nezanechává pocit filmu, aroma je neutrálnější než aroma mléka s UV filtry.
Skladba je výborná (foto) a je zde certifikát.

Mám rád krém sám o sobě, dokonale zvlhčuje, ale po nanesení červených skvrn na obličej rychle mizí, v kompozici je přítomna kyselina mléčná, ale je přítomna v mé každodenní péči a je nepravděpodobné, že mi to tento efekt dává.
Složení lze vidět na fotografii, protože je zde certifikát.

DOBRÝ DEN PRO VŠECHNY EKOGOLIKA! Tato recenze byla naplánována jako mini-recenze, ale nikdy se mi nepodařilo napsat, protože závada na webu nebo v telefonu. Tak to bude velká mini-recenze! TESTOVACÍ MASKA ZKOUŠENÍ MOISTURIZING NONICARE. Čtěte více...

Ahoj všichni, kdo mě teď čte! Chci vám říci o mém prvním produktu značky NoniCare, který mi zanechal mimořádně pozitivní dojem (Max, opět díky za skvělý dárek) a podíl. Čtěte více...

Velmi příjemný krém, dobře se vstřebává a má lahodnou vůni, použil jsem ho na krku a dekoltu k hydrataci a posílení.
Jediné, co mi připadalo, bylo, že na kůži je „film“.

Lehký krém s příjemnou, ale rušivou vůní tropického ovoce. Proč se nazývá energie, není to jasné. Dobře se vstřebává, neopouští film. Kůže pod ní je hladká na dotek. Po aplikaci mi to nevyhovovalo.

Ahoj přátelé! Mluvili hodně o rukou, že dávají věk a tak dále, ale řeknu, že přišla zima a kůže rukou trpí téměř ve všech, protože i když utíkáte tak daleko od domova k autu, výsledkem je zvětralá kůže a proto mám prostředky na ruce. Čtěte více...

Na podzim jsem se snažil opustit Nonikea a byl jsem velmi potěšen! Tvář je svěží, elastická, pokožka rychle přechází do tónu, pružná, odlupuje se, sérum po dobu 2 týdnů vykazuje vynikající výsledky, vůně produktů jsou sladké a jsou formulovány. Čtěte více...

Krém na ruce - noha

Kupodivu v této recenzi budu mluvit o krém na ruce, který používám pro nohy. Ale i když pravděpodobně tento nástroj používá pro jiné účely.

Obecně platí, že před týdnem se moje podpatky začaly dostat silné (velmi !! to nebylo možné chodit), a na obou nohách. Nemohu říci, že by to mělo vliv, než to nebylo nic takového.

Dobré složení

KARE Hand Cream - Nevím, jak to dopadlo jako já, ale tohle je jen zázračný krém!

Rozhodl jsem se dát ho na paty kvůli jeho popisu. Říká se, že krém podporuje hojení mikrotrhlin.

Poznámky

Re: krém na ruce - noha

Soudě podle fotek, vyrábí krémová společnost Kalina. Dlouho jsem přesvědčen, že kosmetika této společnosti vyniká vysokou kvalitou. Myslím, že v období podzimu a zimy, kdy je kůže rukou vystavena povětrnostním vlivům, může být krém Kare použit i pro ruce.

  • Pokud chcete psát komentáře, přihlaste se nebo se zaregistrujte.

Re: krém na ruce - noha

Skvělý nástroj! A kde jste si to koupili, nepamatujete si? Je zajímavé, že se můžete v lékárně zeptat? Díky za recenzi!

  • Pokud chcete psát komentáře, přihlaste se nebo se zaregistrujte.

Re: krém na ruce - noha

Vůbec ne) ano, prodává se v běžných obchodech, dobře, kde jsou všechny druhy chemikálií, kosmetiky atd. Včera jsem si ho koupil v obchodě ve stylu Sangi, možná jste o něm slyšel?)

  • Pokud chcete psát komentáře, přihlaste se nebo se zaregistrujte.

Re: krém na ruce - noha

Dlouho jsem věřil "Kalině". Naštěstí její produkty na Ukrajině nejsou neobvyklé. A "není záměrně" krém příliš často používám. Můžu přidat kapku esenciálního oleje z citronového pelyněku - dobře se zbaví únavy nohou.

"Snail Care" Snail krém na obličej (nejlepší krém s extraktem z hlemýždi z Thajska), 55 ml

790 rub. 579 rub.

"Snail Care" Snail krém na obličej - nejlepší krém s extraktem šnek z Thajska.

(brutto - 229 g)

Populární poptávkou jsem rozšířil zázračný korejský "Snail Care" šnečí krém vyrobený v Thajsku.

Korejský krém vyráběný v Thajsku s intenzivním regeneračním a hydratačním účinkem s liftingovým efektem, který zahrnuje: sekreční filtrát extraktu hlemýžďů, kyselinu polyglutamovou a vitaminový komplex.

Trochu o polyglutamové kyselině - zvyšuje přirozený hydratační faktor v kůži.
Polyglutamová kyselina může zadržet vodu 2,5-4 krát více než hyaluronová!
Hlen hlemýžď ​​obsahuje kyselinu glykolovou, kolagen, elastin, enzym proteázy, proteiny, alantoin, vitamíny A, C, E, B6 a B12.

Všechny tyto prvky jsou potřebné pro kochleu pro rychlou obnovu skořápky v případě poškození. Filtrát hlenu působí na lidskou pokožku podobným způsobem: obnovuje, obnovuje, dodává pružnost a sílu, udržuje potřebnou úroveň vlhkosti, zmírňuje zánět kůže.
Filtrační hlenové hlemýždi mají jedinečnou schopnost vizuálně vyhladit vrásky, i ty nejmenší, které se objevují, jako by je vyplňovaly zevnitř a změkčovaly linie kožních záhybů.


Snail Care Snail krém z Thajska má významný liftingový efekt.
Odstraňuje známky stárnutí zralé kůže.

Krém se šneky poskytuje komplexní účinek na kožní buňky, poskytuje intenzivní výživu, ochranu, stimuluje obnovu buněk a mezibuněčné látky.
Kupujte. SUPER CENA - 579 rublů. Nejlepší krém na obličej Snail Care, recenze šnečí krém s extraktem šneku v internetovém obchodě OrganicThai. Doprava zdarma Phuket!
Naučte se Snail Cream Snail krém recenze z Thajska zde.

Doporučuje se jako vysoce účinný prostředek pro odstranění vrásek, urychlení regenerace poškození kůže způsobeného projevy souvisejícími s věkem a vystavení vnějším faktorům, jakož i pro obnovu a udržení biologického stavu kůže, typického pro mladší věk.
Podle recenzí po použití Snail krém s extraktem hlemýžďů, kůže obličeje začíná "zářit", jako je dítě! To je skutečný hit.

Avon péče krémy, popis a recenze

Dobrý den, milí čtenáři mého blogu!

Chci věnovat dnešní článek velké edici Avon's Care. Zde naleznete informace o typech krémů, odborných posudků, cen a mnohem více, pokud jde o řadu Care.

Avon - péče, popis a recenze.

- Péče série pro celou rodinu

- Typy krémů na péči od firmy Avon

- Balzámy na rty

- Katalog Avon a aplikace pro sledování online

Péče série pro celou rodinu

Řada Care je známá pro celou rodinu. Určeno pro péči o pleť a tělo. Krémy této série jsou vhodné pro dospělé i děti, protože součástí jsou měkké přísady. Naše pleť potřebuje každodenní péči, je třeba ji vyživovat, hydratovat a chránit. Zvláště pokud je to kůže malých dětí.

Typy krémů na péči od firmy Avon

Proto, Avon a vytvořil řadu jemné péče, takové nástroje jsou velmi šetrné a pečlivě pečující o kůži našich dětí.

Začněme tedy diskusí o krémech pro celou rodinu. Nádoba je dodávána ve vhodném formátu 400 ml, což je dost dlouho.

Jsme zastoupeni v katalozích těchto typů:

  • regenerační a hydratační krém na obličej a tělo s kakaovým máslem a vitaminem E (kód 97834), t
  • intenzivně hydratační a výživný krém na obličej a tělo s heřmánkem a ovesem (kód 97833)
  • a lehký hydratační krém na obličej a tělo „Tenderness aloe“ (kód 97836).

Tyto krémy jsou vyrobeny z přírodních surovin, dermatologicky testovány, dodají pleti hydrataci, výživu a měkkost. Stojí za zmínku, že jsou hypoalergenní!

Pro tělo je stále vidět ve smetanovém katalogu ve 200 ml nádobě (můžete si jej objednat v katalogu 7 2016 kód 97838) a univerzálním intenzivně hydratačním krémem na obličej a tělo „Intenzivní hydratační“ 75 ml (kód 97837).

Pro péči o obličej nám série Care nabízí 100 ml sklenice. K dispozici je také kakaové máslo (96024), sójový olej (96335), extrakt z okurek a zelených plodin (96230), omlazující krém s kolagenem „Aktivní pro mládež“ (kód 96587) a mateří kašička (kód 95845). Zde vidíme ještě více odrůd pro jakoukoliv pleť. Tak, aby si každý mohl vybrat pro svůj typ pleti.

Krémy na ruce a kůžičky jsou prezentovány v pohodlných zkumavkách o objemu 100 ml., Které lze nosit v kabelce, která je velmi pohodlná. Vždy můžete použít. Tento krém je také vyroben z přírodních surovin.

V katalogech můžete vidět osm typů tohoto krému pro každý typ pleti:

  1. pro normální a suchou pokožku - péče o glycerin (kód 17670);
  2. pro všechny typy pleti - citlivost aloe (kód 15842);
  3. pro suchou pokožku si můžete vybrat - kakaové máslo (kód 98265),
  4. luxusní péče (kód 98300),
  5. olivový olej (kód 98297);
  6. pro velmi suchou pokožku nám také nabízejí výběr - intenzivní pomoc (kód 17676)
  7. a mateří kašičku (kód 17675),
  8. pro zralou pleť (stejně jako pro obličej) je krém „aktivní pro mládež“ (kód 15666).

Tento výživný krém na ruce vás může chránit před negativními faktory, jako je studený vzduch, tvrdá voda, domácí chemikálie a další. Nástroj má lehkou texturu, která se rychle vstřebává a nezanechává mastný film. Krém prošel nezbytnými testy dermatologů, takže je vhodný i pro velmi citlivou pokožku.

Lotiony

Pro péči o tělo nás tvůrci potěšili pleťovými vodami v lahvičce o objemu 400 ml, což je dost za takovou cenu 69,99 hřiven.

V katalogech nám firma nabízí čtyři typy:

  1. "Aloe Tenderness" (kód 29771) pro všechny typy pleti;
  2. s mateří kašičkou (kód 41397)
  3. a s kakaovým máslem a vitaminem E (kód 97587) pro suchou pokožku;
  4. intenzivní péče (kód 98125) pro suchou a poškozenou pokožku a jeden pohled s dávkovačem „Oats and Chamomile“, objem tohoto mléka je o něco více - 750 ml. Objednat lze podle kódu 34814.

Všechny pleťové vody mají příjemnou a jemnou texturu, bílou barvu. Dobrá distribuce na kůži a velmi rychle vstřebává, vyživuje pokožku velmi dobře a zvlhčuje ji.

Podávejte krémům pocit pohodlí a zlepšují povrchový vzhled pokožky.

Balzámy na rty

V sérii jsou také balzámy na rty 10 ml v zkumavce a 4,5 g každý z nich je prezentován ve vhodném formátu tužky.

Balzámy konzistence jsou husté, příjemně voní, velmi dobře hydratují rty.

Katalog obsahuje novinku ze série Caré. Poskytuje ještě větší regeneraci a tón s výtažkem šípky a vitamínem C.

Série zahrnuje produkty jako:

  • Tonizující a vyživující hydratační pleťový krém a tělo „Šípky“ pro normální a suchou pleť 400 ml (kód 10363) za cenu 59,99 hřiven proti 130,00 hřiven.
  • Šípkové mléko 400 ml (kód 95087) za cenu 69,99 hřiven proti 130,00 hřiven.
  • Krém na obličej "Šípky" 100 ml za cenu 39,99 Kč (7880) a krém na ruce 100 ml za cenu 21,99 hřiven, lze objednat podle kódu 02100.

Určitě vyzkoušejte Novi Night, myslím, že nebudete litovat!

Dokonce i v sérii je složitý prostředek pro kůži obličeje 3 v 1, čistí, odstraňuje make-up a zvlhčuje pokožku v nádobě o objemu 200 ml., Pro všechny typy pleti. Objednat lze podle kódu 97387.

Porovnejme ceny v katalogech na fondech řady Kare Avon. Začněme od smetany pro celou rodinu v katalogu 7 2016, její cena je 54,99 hřiven, a nyní v katalogu 8 2016 je stejný krém již na 59,99 hřivny s heřmánkem a aloe, s kakaem a vitamínem. E již na 69,99 hřivny.

Rozhodněte se, kdy je pro vás lepší objednat si krém. Krém na ruce v katalogu 7 2016 si můžete koupit za šokovou cenu za 20,99 hřiven, je to velmi dobrá cena za takový chladný krém. Již v následujícím katalogu 8 2016 je stejný krém již na 24,99 hřiven. Pospěšte si na objednání zásob za 20,99 hřiven.

Stanoviska odborníků

Chtěl jsem poznamenat, že celá série je velmi kvalitní. Mnoho z mých klientů tuto sérii používá. Moje objednávka vždy obsahuje alespoň jeden lék na značku Care. Ano, a já raději používám krémy z této série.

Můj oblíbený pro celou rodinu je šarlatový, ale dávám přednost glycerin péče krém na ruce, to stalo se ještě lepší, nyní obsahuje vápník. Také jsem použít sám a koupit Intensive Care balzám na rty pro mé dcery, doporučuji!

Chci si vyzkoušet novinku, kterou nám společnost poskytla (série se šípkovým extraktem a vitamínem C). Myslím, že budu ráda, že jsem se snažila. Ačkoli se jedná o novinku, společnost se stará o své zákazníky a nabízí koupi novinek za poměrně rozumnou cenu.

Vážení přátelé, naše hodnocení výrobků skončilo. Děkuji, že jste se mnou!

Katalog Avon a aplikace pro sledování online.

Pro mě je velmi důležité, aby moji čtenáři byli malí, co potřebujete!

Co si myslíte o tomto adresáři, napište do komentářů.

Krém na ruce 100 receptů Krása Caret (70 ml)

Popis

Krém na ruce "Kare" Sto krásných receptů - péče o pokožku rukou se speciálně vybranými komponenty. Slunečnicový olej vyživuje a zjemňuje pokožku, extrakt z heřmánku zvlhčuje a zklidňuje, extrakt z mrkve v kombinaci s aktivními látkami zlepšuje ochrannou funkci pokožky.

Sdílet:

S tímto produktem vzhled

Recenze (16)

Zkoušel jsem mnoho krémů, ale vždycky jsem se vrátil k této levné. Pouze obal byl jiný. Jen zázrak! Tučně, zmírňuje suchost třeskem. Také mám rád Kare, což je také skvělý krém pro suchou pokožku rukou.

Chtěl jsem napsat "Velur".

Krémový tuk, vstřebává se pomalu, ne okamžitě. Vůně je nasládlá sypká, trochu retro - "la sovětská kosmetika", ale ne nepříjemné, obecně příjemné. Jak krém namočí, vůně zmizí. Je lepší použít v noci, nebo jen sedět a čekat na absorpci. Po úplném vstřebání není na rukou žádný film. Pro suchou pokožku jsou vaše ruce perfektní. Rukojeti po měkké a jemné.

Skvělá smetana za svou cenu. Vyživující, vhodný pro suchou pokožku. Jediný negativní - pach není příliš příjemný, ostrý. Ale rychle zmizí. Dobré využití v noci.

Více Článků O Zánět Oka