Takhle nehraju))

Hlavní Šedý zákal

Ahoj slunce)).

Nedávno získal tuto novinku v "Auchan" pro 100 s málo -200 ml!

Líbil se mi roztomilý design, nemohl jsem chytit pach, myslel jsem, že to bude pro mě překvapení.

Výsledkem je, že se mi vůně moc nelíbila), je to trochu nudné, pro mnohé se to může zdát neutrální, protože nemá silný zápach, a já jsem si myslel, že to bude sladké, s ohledem na to, jaké ingredience to obsahuje), vůně na kůži zůstává jen hodinu pak kůže jako by to necítila, jako kdybych to vůbec nešpinila.

Samotná konzistence je příjemná, krém se neabsorbuje rychle! Neřekl bych, že tento krém je přímočarý na suchou pokožku a na hydratační dobu 48 hodin je podvod!, Cítím, že pokožka je hydratována pouze během dne, pak je třeba pokožku znovu doplnit!

Obecně platí, že krém pro mě se ukázal být -SELF!

Nedoporučuji tento krém pro ty, kteří mají suchou pokožku, jako je moje, protože nebude plnit své funkce ani po dobu 20 hodin a pro ty je pro vás důležité, jak vaše tělo voní, já jsem neodpustil krátký zápach na těle, protože voní ne moje, ale byla by škoda, kdyby se ten zápach opravdu líbil a za hodinu už odešel!

Tělový krém Soufflé Black Pearl Silk jemná výživa

Cítím se jako dítě, které bylo přislíbeno, že dostane psa, a bude mu předloženo křeček! Trochu klamal výrobce, ale souffle je nádherný! Nejprve se seznámíme s novinkou! (fotografie uvnitř)

Viděl jsem v obchodě sklenici zlaté barvy s nápisem Silk Protein, Karite Oil okamžitě popadl, zejména novinochka, to je velmi zajímavé vyzkoušet.

Výrobce slibuje: 100% výkon + 48 hodin vlhkosti. Vaše pleť je nádherná jako hedvábí!

Kulatá nádoba, 200 ml. Je chráněn fólií pod víkem, necítíte ho v obchodě, ale je to záruka, že nikdo před vámi nedostal špinavý prst!

  • Voní pěkně! Ale výrobce podváděl! I vy, čtení nápisu Proteiny Silk, bambucké máslo představuje lahodnou a sladkou vůni, ano! Ale tak tady to tak není! Je lehká, nenápadná, lehce sladká, trochu parfémovaná. Je to příjemné, ale čekal jsem na další chuť!
  • Udržuje na těle ne příliš dlouho, je příjemné cítit po použití, zejména pokud se používá před spaním.
  • Konzistence je bílá, krémová, ne tlustá, jemná. Aplikuje se snadno a rychle vstřebává.
  • Po použití není na pokožce žádný nepohodlí! Po použití je pokožka velmi jemná, duše dokonale změkne!

Došel jsem k závěru, že krém je dobrý za jeho cenu, ale ten zápach je stále rozrušený. Doporučuji vám vyzkoušet nové!

Děkuji za pozornost! Pěkné nakupování!

tutux.ru

Doba registrace doménového jména vypršela 2019-03-03T12: 58: 31Z.

Je to vaše doména?

Žádost o prodloužení musí být podána a zaplacena do roku 2019-04-03.

Koupit tuto doménu!

Žádost o registraci uvolněné domény.

Předpokládané datum vydání pro doménu 2019-04-03

Pravidla registrace

Pravidla registrace str.5.9.

Po ukončení delegace zřízené správcem doménového jména z důvodu ukončení registrace doménového jména registrátor zřídí dočasné servery DNS pro doménu, které předávají požadavky prostřednictvím protokolu http na oficiální internetové stránce registrátora s informacemi o důvodech ukončení delegování.

Pravidla registrace str.4.5.

Právo žádat o obnovení registrace doménového jména zůstává na předchozím správci až do uplynutí období předběžného obnovení. Doba předběžného prodloužení je 30 dnů po skončení registračního období.

Pravidla registrace str.3.3.1.

Registrátor je oprávněn přijímat žádosti o registraci doménových jmen, které jsou v období preferenčního prodloužení (registrace názvů domén, na které se vztahuje výjimka). Registrace názvu domény se provádí na konci období předběžného obnovení, pokud předchozí správce domény neobnoví registraci názvu domény.

WHOIS

Níže jsou uvedena veřejná data o názvu domény:

Kontaktujte vlastníka domény

Další informace o názvu domény naleznete v sekci WHOIS.

Naunt JV

„Naunet SP“ je jedním z největších ruských registrátorů doménových jmen. Nabízíme nejširší škálu služeb registrace a údržby domén, služeb webhostingu, jakož i různých doplňkových služeb.

Práce s "Onet JV" získáte:

  • Služba u nejstaršího registrátora v národní zóně.RU
  • Registrace domény ve všech hlavních zónách
  • Služba Domain Name Service
  • Jednoduchá registrace domény ve "třech krocích"
  • Pohodlná správa služeb přes webové rozhraní
  • Správa služeb z mobilního zařízení
  • 24hodinová technická podpora se systémem sledování hovorů
  • Široká škála platebních metod
  • Přímý převod prostředků přímo registrátorovi
  • Moderní ochrana proti spamu správce
  • Ochrana osobních údajů správce
  • Ochrana proti krádeži doménových jmen
  • Činnost pojišťovacího profesionálního registrátora
  • Bezpečný online převod doménového jména
  • Ukládání domén
  • Kompletní řada hostingových služeb a doplňkových služeb
  • Papírový certifikát Domain Administrator
  • Bezplatná služba „DNS - Basic“
  • Ověření pasu na žádost administrátora
  • SMS oznámení o důležitých operacích domény zdarma
  • Vyúčtované náklady domén při objednávání jiných služeb *
  • Slevy a akce
  • Affiliate programy
  • Profesionální programové rozhraní (API) pro správu služeb

Kontaktujte nás

Zboží je nevratné.

Zboží dobré kvality, které nelze vyměnit (vrátit), je uvedeno na seznamu schváleném vládou Ruské federace ze dne 19. ledna 1998. Č. 55. Přečtěte si více

  • Parametry
  • Přeprava

Účel kosmetické:

Hmotnost výrobku s obalem (g): t

SDÍLAT SE PŘÁTELMI:

Pravidla pro dotazy a zpětnou vazbu

Je nutné napsat recenzi nebo hlasovat
registrace na místě

Přihlaste se ke svému účtu Wildberries nebo se zaregistrujte - nebude trvat déle než dvě minuty.

PRAVIDLA PRO OTÁZKY A ZPĚTNÉ INFORMACE

Recenze a dotazy by měly obsahovat pouze informace o produktu.

Recenze mohou zanechat zákazníky s procentem odkupu nejméně 5% a pouze na objednané a dodané zboží.
U jednoho produktu může kupující ponechat maximálně dvě recenze.
Pro recenze můžete připojit až 5 fotografií. Produkt na fotografii by měl být jasně viditelný.

Následující recenze a dotazy nelze publikovat:

  • poukazuje na nákup tohoto výrobku v jiných prodejnách;
  • obsahující kontaktní údaje (telefonní čísla, adresy, e-mail, odkazy na stránky třetích stran);
  • s urážkou, urážkou důstojnosti jiných zákazníků nebo obchodu;
  • s množstvím velkých písmen (velká písmena).

Otázky jsou publikovány až poté, co obdrží odpověď.

Vyhrazujeme si právo upravit nebo nezveřejnit recenzi a otázku, která neodpovídá stanoveným pravidlům!

Chyba načítání

Můžete přidat až 5 fotografií.

Přijali jsme vaši zprávu a přijali ji.

Některé recenze vyžadují ověření, takže publikace může být zpožděna.

Black Pearl Cream Souffle pro tělo Delikátní výživa 200ml

Vaše pleť je nádherná jako hedvábí!

Aktivní komponenty a inovace

  • Kreatin
  • Bambucké máslo
  • Hedvábné proteiny

Jemný tělový krém Soufflé Black Pearl "Jemné jídlo" - to je 100% výživa + 48 hodin hydratace pro vaši pleť.

Poprvé - ultralehká textura v pohodlném velkém plechovku.

Doručovací služba je otevřena denně od 10:00 do 21:00

Náklady na dodání v Moskvě v rámci okruhu Moskva:

  • s objednávkou ve výši až 2900 rublů. - 150 rublů,
  • s objednávkou množství 2900 rublů. - zdarma

Kurýrní doručení pro Moskevský okruh je prováděno v týdenním programu kurýrní službou "Stalker Consulting".

Dodávky do regionů Ruska provádějí kurýrní společnosti: Boxberry, 4Biz, Im-Logistic, Russian Post.

  • Přepravní náklady se počítají při pokladně.
  • Minimální objednané množství je 1000 rublů pro dodávky do měst v Rusku s výjimkou Moskvy, Moskevské oblasti a Petrohradu.
  • Doručení poštou Ruské federace se provádí pouze v plné výši! Částečné odmítnutí zboží je nemožné!
  • 5-10 kg - 100 rublů
  • 10-20 kg - 250 rublů
  • 20-30 kg - 400 rublů
  • 30-50 kg - 600 rublů

m.Sokol. Volokolamskoye Highway 2

Dodací lhůta: zítra (v přítomnosti zboží ve skladu)
Adresa: Hydroproject. Vchod ze strany dálnice Volokolamskoye je označení "Lékárna".
Otevírací doba: Po-Pá od 10:00 do 19:00, So-Ne od 11:00 do 18:00

  • Platba v hotovosti
    Platba za objednávku a doručení se provádí po obdržení objednávky přímo kurýrovi nebo v pokladně na místě vyzvednutí.
  • Bankovní karta na místě

Stránky mají systém akumulačních bodů a jejich další využití ve formě částečné platby za objednávku!

  • Body jsou udělovány a odčítány z produktů z katalogu BEAUTY, s výjimkou produktů označených ikonou "Minimální cena".
  • U každé objednávky Vám vrátíme 10% hodnoty zboží v objednávce z katalogu BEAUTY.
  • Body, které můžete zaplatit nejvýše 10% z ceny zboží následující objednávky z katalogu KRÁSA.
  • Počet bodů na účtu lze zobrazit ve vašem účtu v sekci Moje bonusy.

Od 1. října 2018 budou zavedeny nové podmínky pro bonusový program.
Nyní jsou nepoužité body spáleny (zrušeny) 4krát ročně - 1. ledna, 1. dubna, 1. července, 1. října.

1. října jsou všechny body získané před 30. červnem 2018 zrušeny!

Cream souffle černé perlové recenze

LERA MIRACLE: MUST-HAVE na dovolené. CO SE UŽÍVÁ S VÁM?

SVETA SL: BODY CARE. ELASTICITA, TONUS A MOISTURIZING SKIN

ROZPOČET ZÍSKÁ DO 500 RUŽÍ PRO JAR

ČLÁNKY k tématu - (3)

4 kosmetické výrobky, které mění život

Krása plán na léto

Popis produktu

Popis produktu

Popis pozice Hedvábný krém pro tělo Jemný pokrm 200 ml od společnosti BLACK PEARL se připravuje.

Zodpovědně přistupujeme k prezentaci každého výrobku v JOY BY JOY, komplexně studujeme všechny vlastnosti a funkce produktu, aby bylo pro vás jednodušší si vybrat.

Pro objasnění informací o tomto a dalších produktech kategorie Krém na tělo, které jsou uvedeny na webové stránce, můžete zavolat 8 (800) 505-47-39.

  • Země: Rusko
  • Značka: BLACK PEARL
  • Hmotnost / objem: 200 ml

Recenze

Hodnocení / recenze

Nikdo ještě nepoložil jednu otázku.
Můžeš být první!

Cream Black Pearl - recenze

Negativní recenze

Daleko od super kosmetiky!

O této sérii jsem ještě neměl dobrý názor. A maminka mi pak 8. března dala krém této značky. Jeden pro obličej "Anti-aging péče s bio-program." Dlouho jsem ho nemohl použít, moje kůže se po něm stala ještě více suchou a drsnou. Morschinki malý, jak byli a zůstali, nezmizel. A neustále podrážděný pocitem sucha a těsnosti. Krém má příjemnou vůni, ale složení není příliš velké. Je potištěn malým rukopisem, který obsahuje alkohol. Obecně, dala její matce dárek zpět. Byla to škoda. Pak si vyzkoušel oční krém „bioprogram s výtažkem z bílého čaje“. Výrobce sám krásně slíbil zvedání a okamžité omlazení. Abych byl upřímný, použil jsem měsíc - všechno zůstalo stejné. Také dal použít mou matku krém.

Obecně platí, že jsem se nestal přáteli s tímto make-upem. Je vhodnější pro mastnou pleť než pro suchou. Obvyklý levný krém typu "Borough Plus" je mnohem lepší a efektivnější.

Ne všechny léky jsou účinné.

Po 30 letech si všimla mimických vrásek na čele, i když ne zcela zřejmých. To mě rozčílilo, běžel k obchodu s krémem. Vzal "Black Pearl" linie 26 let "Saving mládež."

Pro větší efekt jsem okamžitě koupil denní a noční krém. Byl jsem podplaten tím, že tato značka může být použita k výběru prostředků v závislosti na typu kůže. Vybral jsem si krém pro normální a kombinaci.

Stanovené hydratační, T-zónové rohože a redukující vrásky na obličeji. Ze všech slibů je pouze hydratace kůže. Moje pleť není s tímto krémem matná, neodstraní Bold lesk.

Redukce vrásek jsem si bohužel nevšiml za tři měsíce užívání, bohužel. A proto jsem si ten krém koupil. Výsledkem byl zvlhčovač, pouze za cenu dvakrát dražší. Použil jsem smetanu, ale nevidím důvod, proč bych ji znovu koupil.

Samozřejmě, dáma je stále docela mladá, ale pokud darují takový krém, stojí za to se pokusit stát se ještě mladším. Ale bohužel, během aplikace krému, jsem se omladit mě. Možná, že se chová na starší ženy? Krémová krabička je jasná a má řadu slibných nápisů. Například:

Souhlasím s tím, že krém se snadno aplikuje, má příjemnou strukturu a nevytváří pleť mastnou. Nádoba není velká, víko se snadno odšroubuje. Jako záruka kvality existuje také tenký ochranný film. Odstraněním můžete vidět bílý krém s lehkým, nenápadným zápachem. Používám ji jako vlhkost při procházkách v chladném období. Ale pro chladnější čas používám jiný krém. Obecně se krém nedoporučuje. Existuje mnoho dalších pracovních krémů.

Koupil jsem si krém na obličej (ve dne i v noci), krémové sérum kolem očí pro věk 46+, provedl test na nepřítomnost alergií, všechno je v pořádku, po 3 aplikacích něco začalo: kůže začala hořet, oči, kůže kolem očí, čelo, tváře zarudlé (jako urtikária), a ráno tam byla také oteklost. A to vše schválili oftalmologové a dermatolabi?

Nedoporučuji tento výrobek užívat.

Celkový dojem: způsobuje alergie

  • plně syntetické
  • způsobuje alergie

Poprvé jsem vyzkoušel kosmetiku Black Pearl před mnoha lety, kdy se tato značka objevila na trhu a byla silně inzerována na všech televizních kanálech. To bylo ještě v polovině devadesátých let.

Chci říct, že ani tehdy jsem nemohl fyzicky použít krém na obličej "Black Pearl", protože hned po aplikaci jsem zažil velmi nepříjemný pocit pálení a obličej byl okamžitě pokrytý červenými skvrnami, které už dávno zmizely.

Tato reakce byla na denním krému Black Pearl pro normální pleť. Někdy to trvalo 2-3 hodiny, než se tvář uklidnila. Souhlasím, že to není příjemné, a to zejména v situaci, kdy se chystáte opustit dům ráno.

Také jsem koupil Black Pearl noční krém ve stejnou dobu jako denní krém. Pocity bohužel nebyly o moc lepší než po dni, také nepohodlí, pálení a zarudnutí kůže. Bylo to jen proto, že situace byla snazší, protože v noci se tvář uklidnila. Zpočátku jsem si myslel, že tato akce aktivních složek dává takovou reakci a účinek zlepšení stavu kůže může být pro tyto nepříjemné pocity. Nebyly však zaznamenány žádné významné změny v kůži. V důsledku toho jsem prostě neměla trpělivost ani na to, abych nakoupené balíčky použila až do konce, tolik, aby je duše nevyužila, a v doslovném slova smyslu „ruka se neroztáhla“ na tyto krabice))

Moje matka také řekla, že nemůže použít krémy Black Pearl, které jsem jí dal (a koupila jsem pro ni stejnou soupravu, ale pouze pro suchou a citlivou pokožku). A její reakce na pálení a zarudnutí byla mnohem silnější než moje (tady máte krém na citlivou pokožku!) A od té doby už jsem nechtěla kupovat tuto kosmetiku a přestal jsem ji používat.

Před pár lety jsem najednou dostal krém Black Pearl Day Cream)) Najednou. Rozhodl jsem se to zkusit znovu, pomyslel jsem si - najednou se něco změnilo a teď je to jiné a lepší? Navíc, jar vypadá slušně a pěkně)) Ale. Bohužel, reakce byla stejná, vnitřní obsah se zdá být stejný. V zásadě mě to nepřekvapilo, když jsem se snažil studovat jeho složení - je to zcela syntetické, s obrovským seznamem chemických názvů a samozřejmě tam parabeny vstupují stejně jako bez nich)) Krém skončil dlouho bez použití a pak Vyhodil jsem ho ven.

Obecně platí, že je zvláštní, že některé z těchto kosmetických prostředků, jako je, fit, a dokonce i psát v recenzi, že nikdy způsobuje alergie. To také způsobuje, jak, a to s ohledem na skutečnost, že moje kůže netrpí přecitlivělostí. Také jsem od svých známých slyšel víc než jednou názor, že kosmetika Black Pearl se jí nelíbí, protože způsobuje alergie.

Celkový dojem: Složení je nepřirozené, nelze ho použít z důvodu hoření a zarudnutí obličeje

Svazek se stal perlou, před 3-4 lety to bylo mnohem lepší. ale teď jen mění balení, ceny se zvyšují, ale ve sklenicích pro různé věky se vylévají z jednoho sudu

Koupil jsem včera zvlhčovač pro víčka, program je až 25 let. Když jsem ráno viděl v zrcadle, bylo to hrozné. Oční víčka a všechno kolem očí jsou oteklé, nestačí říct oteklé a nabobtnalé 1,5 krát. Po rozmazání korektoru, že bylo možné zakrýt, šel do práce. Každý zaměstnanec při práci považoval za svou povinnost zmínit neuvěřitelnou velikost mých oteklých očí a zřejmě bouřlivou noc s lahví. Děkuji, černá perla! Vaše receptura na úpravu vody skutečně funguje - veškerá voda v mém těle se nahromadila přesně tam, kde jsem aplikovala gel. Stojí za zmínku, že používám pračku ze stejné série a všechno je v pořádku.

Vůbec se mi nelíbí.

Používá se denní krém, jednoduchý, ne věk. Zvedl ji na kůži - v kombinaci. Krém byl tlustý, lesklý, sotva absorbovaný.

Odstraňovač mléka - tichá hrůza. Kosmetika se nevymyje a rozmazává se na obličeji. Pak se celá ta věc musela omýt mýdlem.

Obecně mám nepřetržitou negativní zkušenost.

  • mastnou pleť
  • způsobené akné
  • levné balení
  • vůně milence

Dnes vám chci říci o jednom z mých neúspěšných kosmetických akvizic - denního smetany, který je 36+ od Black Pearl. Stalo se tak, že jsem si předtím od tohoto výrobce nekupoval jediný výrobek, ale po přečtení pozitivních recenzí o viditelném účinku proti stárnutí po tomto krému jsem se rozhodl vzít ho na zkoušku...

Balení pro Self-positioning 36+ vypadá VELMI levně, neprokazatelně, je okamžitě jasné, že krém spadá do kategorie superrozpočtových kosmetických výrobků.

Brzy po začátku používání začala třídit díly pro díly, jako návrhářka pro děti, no, dejte je dohromady!

Po nanesení na kůži zanechává silný tuk, lze ho vidět i na kůži ruky, co můžeme říci o mé mastné kůži tváře!

Začal jsem ho používat na jaře, zpočátku jsem se ho snažil používat jako denní péči, ale bylo to pro mě příliš těžké a mastné, velmi rychle jsem způsobil mastný lesk na obličeji a musel jsem se ho vzdát.

Pak jsem se rozhodla pokusit se to aplikovat v noci. Už je tu jeho tuk a trpělivost. Doufal jsem, že počkám na uvedený omlazující účinek na kůži. Ale jen čekala na rozptyl akné po celé její tváři! Už jsem v předchozích recenzích řekl, že na začátku léta se moje kožní stav významně zhoršil a musela jsem se nejprve přestěhovat do lékárenské péče a pak úplně obnovit svou pleť silným krémem Roamemet akné. Takže hlavní viníkem ve výskytu problémů na kůži v té době, považuji Black Pearl krém Self-umístění 36+! V mé péči jsem nic jiného nezměnila, z čehož byl jen ten krém. Po dlouhé době jsem téměř po celé léto obnovil kůži.

Samozřejmě, že jsem se sám uzdravil s Black Pearl, ztratil jsem lov! Mimochodem, smetím zbytek krému na ruce, je to tady docela dobře!

Pokud je krém vhodný pro váš typ pleti a nezpůsobuje negativní reakce ve formě akné, ucpaných pórů a jiných potíží, můžete si to vyzkoušet, dobře, cena nástroje je jen super rozpočet. Ale já jsem 36 + self-umístění z Černé perly zcela odradil od pokračování experimentovat s odchodem tohoto výrobce!

Shtuchka s Nachinkoí

Dívky, vy sami nejste legrační? Opravdu věříte, že krém za 250 rublů. schopný vyhladit vrásky na obličeji? Ani jeden současný krém není v zásadě schopný, to vše je sebeklam a plýtvání penězi. Botox injekce, nebo kyselina hyaluronová - ano. Bohužel, nejsou trvanlivé. Pro udržení efektu je nutné postup opakovat každých 4-5 měsíců.

Neutrální recenze

Jednoho dne přešla úplně na kosmetiku Black Pearl. Dříve se na obličej rozplýval ranní krém. Barva je příjemná světle zelená a velmi příjemná vůně, a co je nejdůležitější, je to skvělé pro mou mastnou pleť. Teď to nevidím v prodeji na Krymu, mohlo to být vyřazeno z výroby nebo přejmenováno.

Od tohoto výrobce jsem si koupil spoustu nejrůznějších výrobků a krém: denní a noční krém, kůži kolem očí, různá umyvadla. Textura a vůně všech fondů, které jsem koupil, se mi líbily. Samozřejmě nebyl žádný zázračný výsledek. Kůže nebyla méně mastná, póry nezmizely, vrásky nevyhlazovaly. Ale bylo velmi příjemné používat tyto nástroje.

Tento krém jsem si koupil více zoufalství, protože jsem naléhavě potřeboval krém a jen tenhle byl v obchodě od více či méně normálních. Co můžete očekávat od krémů?))

  • kvalitní balení
  • dobrý plast, měl jsem krém a dražší, ale sklenice se rozpadla za pár týdnů, nebylo nic takového.
  • lehká textura
  • absorbuje rychle
  • žádný pocit těsnosti

Co se týče vyhlazování vrásek, tento efekt nebyl zaznamenán.

Co se nelíbí:

  • kůže se po aplikaci třpytí
  • brnění, přinejmenším pro mě, pocit, že reakce je na kůži, ale žádné zarudnutí nebylo zaznamenáno, jen brnění
  • vůně, cítí se jako amatér, opravdu se mi to nelíbí.

Koupím to znovu? ne

Stejně jako krém, který má místo - ok, ale už ne.

Není to špatná série, ale ne příliš vhodná pro citlivou pokožku.

  • Cenově dostupná cena
  • Lze nalézt ve vašem věku
  • Tam je světlo zvlhčující
  • Citlivá pokožka není příliš citlivá.
  • Žádný omlazující účinek

Opravdu se mi nelíbí výroba krémů „Black Pearl“, ale vidět nové krémy s tak přitažlivým názvem, jen jsem nemohla pomoci, ale zkusit to.

Můžete si vybrat, aby odpovídaly vaší věkové kategorii, velmi atraktivnímu designu, delikátní vůni a konzistenci vzhledu světlého, vzduchového krému.

Aplikuje se na kůži snadno, vstřebává se bez námahy a po žádném projevu není lepkavost.

Je nutné platit ráno a večer, ne vždy jsem to dělal, někdy jsem zapomněl.

Líbila se mi péče, protože nedošlo k žádnému kožnímu odmítnutí, nevrátila se, nestáhla, byla jen mírná zvlhčující.

Ale účinek omlazování sám o sobě, zpřísnění nebylo zvláště všiml, zatímco po týdnu aplikace kůže přestal reagovat na to a stal se opět suchý, dokonce i peeling se objevil.

Značka rozhodně není špatná, produkuje slušné možnosti pro ženy, ale ne každá kůže bude dělat.

  • dobře vstřebává a vyživuje pokožku
  • vhodné pro dospělost

Příjemná vůně, dobře vyživuje suchou pokožku, obnovuje kožní buňky a činí ji pružnější. Krém se dobře vstřebává a nevytváří lepkavou pokožku. Dobré pro starší lidi.

  • Cenově dostupná cena
  • široký rozsah

V post-studentských letech jsem byl jejím aktivním fanouškem. Koupil jsem v sérii, mléko + krémový gel kolem očí + den a noc. Líbila se mi kosmetika, černé perly jsou šílené! Jemný, příjemný a hlavně levný.

V posledních letech jsem na to nějak zapomněl. Nedávno jsem viděl celé okno v obchodě TSUM od podlahy až ke stropu, které bylo tímto produktem přeplněno. Vzpomínky na velkou kvalitu 2002-2005 nuceni koupit denní krém pro kombinovanou pleť.

Dříve byly krémy v bílých nádobách s černými víčky, téměř každý výrobek byl zabalen tímto způsobem. A teď jsou všechny flukonie a sklenice různé, od modré po bílou až zlatou.

Prostředky lehké textury, absorbované za minutu. Zanechává příjemný pocit na kůži.

Ošetření odpovídá deklarovanému typu pokožky: není příliš matný, ale nezanechává mastný lesk. Hodí se k dekorativní kosmetice.

To, co je v současné Black Pearl nejvíce zklamáno, je vůně. Dříve, vůně byla nenápadná a tenká, ale teď to stačí otevřít sklenici a nemůžete používat parfémy. Na obličeji alespoň další hodinu, nos není příliš příjemný.

A minimalizace obalů má významnou nevýhodu - neexistuje žádné složení kdekoli, hádejte sami, jak si přejete, aby tam výrobce dodal.

Dojem je dvojznačný. Použil jsem krém jen týden a odložil. Trpělivost není vůně.

Doporučuji, možná někdo ocení. A moje srovnání současného Black Pearl s výrobky před 10 lety není v jeho prospěch. Zkažený.

Teď bych dal přednost jiné kosmetice a ChZ jako poslední možnost, pokud se nic neděje.

Celkový dojem: nyní se kosmetika Black Pearl stala řádově horší než dříve.

Pozitivní hodnocení

Koupil jsem si denní krém - šťastný

Koupil jsem si denní krém této značky. Je to radost ze všech 100%. Je středně mastná, dobře se vstřebává a rychle, dokonale vyživuje pokožku a po ní pokožka nesvítí strašně, ale cítí se velmi dobře a hladce a něžně se vrací. Zvětrávání rychle vyživuje a mizí.

Používá se stále mnoha prostředky této značky, docela dobrými prostředky. Nevýhodou všech prostředků, které používám této značky, je: tok je docela slušný.

Zbytek prostředků "Black Pearl" potěší svou kvalitou, lehkostí, cenovou dostupností a vynikajícím účinkem na kůži.

  • nezanechává žádný lesk
  • absorbuje rychle
  • vyhlazuje jemné linie
  • hydratační
  • cena

Ve skutečnosti bych nikdy nenapadlo, že by mě Black Pearl Cream tak moc překvapil. Tento efekt ještě nebyl v celém mém vědomém životě! Je škoda, že nemůžete dát 100 hvězd, nepochyboval bych.

Případ mě přivedl k tomuto zázraku, strávil noc u mé sestry a dal tu noc na krém, ráno tam byla kůže jako broskev, hladká, hladká, bez skvrn a malých nádob! Šel jsem k mytí, trávím na tváři a je to jako hedvábí. Ne! Jak to může být? Ráno ji znovu aplikoval, pocity byly báječné, rychle se vstřebávaly, všechno bylo navlhčené, nic se nedotýkalo a nadace šla dolů jako máslo. Prošel půl dne a rozhodl se zaprášit nos a tváře, podívat se do zrcadla a není tu žádný mastný lesk. Opět překvapen!

Večer jsem šel do obchodu a koupil jsem si takový krém, jen 154 rublů. Cena je prostě směšná!

Jak zde napsala jedna dívka, „Azazello Cream“, je to opravdu magické.

Podrobně popíšu, co dělá a jeho kůži. Moje kůže je kombo, nos je velmi tlustý a poblíž lícního nosu, růžovka na tvářích, zvětšené póry a malé červené tečky. Krém je velmi homogenní, odstraňuje všechny skvrny a červené tečky, pleť je velmi hladká a svěží, jen odstraňuje únavu a podlitiny.

Používám o něco více než jeden měsíc, přímá duše neocení!

  • není tuk
  • vhodný jako podklad pro make-up
  • rozumnou cenu
  • pěkná bohatá textura
  • příjemné aroma
  • dobře vstřebává
  • dobře hydratuje

Ze všech rozpočtu, jsem se snažil, čelit krémy, zdůrazňuji značku "Black Pearl". Pro mě je to dobrá hodnota za peníze, když je pokožka mladá, nemá výrazné problémy a nepotřebuje silné složky proti stárnutí.

Obvykle je hlavní a hlavní vlastností, kterou by krém měl mít, dobrý hydratační, někdy výživný faktor. I když je moje pleť normální a kombinovaná s náchylností k tukům, stále existují oblasti (například nos, nasolabiální záhyby a oblast kolem rtů), které potřebují hodně vlhkosti, zejména v chladném období.

„Černá perla“ ze série bio-zvlhčujících látek skutečně plní uvedený hydratační účinek.

Kromě této hlavní výhody chci poznamenat, že krém má velmi příjemnou středně silnou texturu, která umožňuje snadné a rychlé nanášení výrobku. Krém doslova klouže na kůži, rychle se vstřebává, nezanechává bílé stopy a pruhy a po aplikaci pocitu těsnosti neopustí.

Také jsem se mi líbil chuť této smetany - lehká, jemná, nasládlá, sypká. Velmi příjemné a vůbec ne dotěrné.

Můžu s jistotou říci, že krém je výborným substrátem pro make-up, ačkoli výrobce tuto pozitivní vlastnost vůbec nevyhlásil. Tonální rámec, BB- a CC-krém aplikovaný na kůži připravený pro make-up krém velmi snadno a rovnoměrně. Tonální základy se neodstraňují, nezanechávají skvrny. Na kůži se cítíte velmi pohodlně. A make-up na takovém "substrátu" se drží docela dobře a neprochází ani v podmínkách horkého a vlhkého léta, jako v mém městě.

Krém je deklarován jako den, ale jeho hustá a bohatá textura vám umožní aplikovat ho před spaním (což jsem udělal na jaře av létě), ale v chladnějším období si za něj koupím noční pár.

Tento krém je také v sérii „Self-positioning“, tj. Znamená určitý druh péče proti stárnutí, ke které jsem jen „Pro!“, Protože všichni usilujeme o prodloužení mládí a krásy naší kůže. Ale ve skutečnosti si nemohu všimnout, zda je tento anti-age efekt přítomen, nebo ne, protože vizuálně nevidím žádné zjevné změny, ale opravdu se mi líbí kvalita kůže. Je elastický, vyživovaný, zdravý a zářivý - což jsem v zásadě očekával od tohoto výrobku.

Pokud jde o předponu "bio" na název krém - nemohu jmenovat tento exemplář zcela přirozené, ale obsahuje složky, jako je bambucké máslo, jojobový olej, hroznový olej, květ a rostlinné výtažky, různé vitamíny. Podle mého názoru, přítomnost těchto složek ve složení nemůže, ale radovat se.

Shrneme-li všechny výše uvedené skutečnosti, chci říci, že krém Black Pearl pro normální a kombinovanou pleťový program BiO se stane v mém kosmetickém sáčku osobou s dlouhou životností..

Doporučuji zakoupit.

Černá Pearl kosmetika - dobrý krém!

  • obnovenou pleť
  • příjemné aroma
  • kompaktní balení

Moje matka už dva týdny používá Black Pearl, která se stará o zvedání a renovaci.

Sklenice je tak hladká, příjemná na dotek, velmi kompaktní, vejde se do dlaně, a proto nezabírá mnoho místa v kosmetické tašce))

Uvnitř sklenice, krém vypadá velmi dobře, textura je homogenní a poměrně silný, bez hrudek, bez sušení.

Absorbuje se velmi rychle. Před spaním si matka umyje obličej teplou vodou a mýdlem a aplikuje krém na čištění kůže. Pak jděte do postele, není třeba čekat, až se krém absorbuje!

Kromě noční máma používá denní krém "Black Pearl".

Zdá se mi, že se dobře doplňují.

Kosmetika Black Pearl - Black Pearl je krémem osvědčeným po celá desetiletí.

  • Vysoce kvalitní kosmetika
  • nezpůsobuje alergie
  • Dobrý make-up základny, protože krém není mastný.

Někdy nakupuji výrobky firmy "Black Pearl". Koupím dvě možnosti najednou - péče o pleť v noci a péče o pleť během dne. K nim také přidávám krém na péči o pleť kolem očí. Dělám to bez selhání, protože kůže kolem očí je tenká a obvyklý krém prostě nesedí. To je levný a velmi dobrý make-up, série 35+ je pro mě vhodná, předtím, než jsem použil krém 25+ a také se mi to líbilo. Ukazuje se, že krém používám více než 10 let, má opravdu léčivý účinek na pokožku obličeje a krku. Vzhledem k tomu, krém se doporučuje pravidelně měnit, střídavě "Black Pearl" kosmetika se smetanou od jiných výrobců, ale když musím koupit kvalitní krém bez zaváhání jsem si 35 + den, noc.

Koupil jsem si noční matrici, zítra půjdu koupit jeden den. Také používám pračku v této sérii. Normální kosmetika, moje pleť je problematická, ale tyto krémy vnímá normálně. Super zázrak si na ně samozřejmě nestojí za to, ale kůže vypadá opravdu lépe a normálně se hodí pod kosmetiku.

Noční krém pro mě - možná nejdůležitější produkt péče. Ano, ano, můžu zapomenout dát denní krém - to se často stává, ale tady noc - nikdy! Kůže je obnovena a regenerována v noci, omlazená, takže je důležité používat noční krém denně. Proto kladu vysoké nároky na noční krém. Krém ze sítě Black Pearl Dream Cream - nebo „senový krém“, zřejmě ztělesňoval většinu mých tužeb a požadavků na noční krém. Používám spárovaný s denním krémem ze stejné série, recenze, kterou si můžete přečíst v předchozím přehledu.

A teď se podívejme na body:

  • Tento krém opravdu funguje v noci. Druhý den ráno vypadá vaše pleť nereálně nasycená (!), Hladká, měkká, odpočívá a obnovena. Co pracuje s třeskem, i když nemáte dostatek spánku. Pro mě osobně je 8-hodinový sen obecně vzdáleným snem. Jen jednou týdně si můžu dovolit, bohužel. Krém nejenže vyživuje a dokonce vyhlazuje pokožku, zlepšuje celkový vzhled pokožky, přímo svítí zdravím!
  • Líbilo se mi složení smetany, má mnoho inovativních složek a cenných olejů, které jsou zodpovědné za výživu a obnovu kůže v noci: japonský olej z kamélie, makadamový olej, betain, perlový extrakt. Nejdůležitější věcí je samozřejmě to, že komponenty skutečně fungují a vidím to na tváři ráno.

... Ne každý noční krém, který jsem použil předtím, dával sutře takovou svěžest a měkkost. Obecně budete rozumět všemu sami, na dotek.

Nedávno jsem viděl reklamu na síti o denní emulzi Dream Cream z Černé perly. Začal jsem číst recenze a rozhodl jsem se to vyzkoušet sám, protože všichni reagovali pozitivně. Koupeno v běžném kosmetickém obchodě. Srovnáme-li to s běžnými denními krémy, pak je Daytime Emulsion Dream Cream dražší, daroval jsem téměř 400 rublů za sklenici 50 ml a teď mohu s důvěrou říci, nelituji!. Nyní o samotné emulzi ao obalu. Balíček je jasný, krásný, modrý se zlatými šploucháními, přitahuje vaši pozornost. Nádoba sama o sobě je pohodlná, dávkovač je malý, emulze není tekutá a není silná, vůně je příjemná. Aplikuje se velmi snadno, nešíří se na kůži a po aplikaci na obličej tam není žádná lepkavost. Rychle se vstřebává, je to také plus, protože můžete rychle aplikovat make-up. Během dne, kůže jako při dýchání, není pocit těžkosti na obličej. Večer používám obvyklé mytí a tonikum, líbí se mi stav kůže, je sametový, elastický, s výsledkem jsem velmi spokojen.

Tělový krém Soufflé Black Pearl Silk jemná výživa

Jste si vědomi velmi ambivalentních pocitů z tohoto produktu. Jako krém a optimální. Celým paradoxem je, že jsem se snažil o příjemnější péči. A díky tomuto obdivu to bohužel necítím.

Je to jako sametové rukojeti. Jako optimální a jeho obdivovatelé velké množství. Existují však nějaké nuance, v důsledku čehož si koupím druhou smetanu. Kromě toho zde)

Tělový krém Soufflé Dark Pearl Silk Affectate Food

Všechno to začalo víc než zřejmé. Koupil jsem si sprchový gel, ke kterému se podle zápachu nedostal stávající krém a mléko a máslo. Dívky jsou dívky). Co dělají v takových případech? Je samozřejmé, jít a vzít si vhodnou svačinu. Zvláště podzim, lahodně chceš šílené! (Myslím, že už víte)

Stejně jako opravdová dívka, nezvedla jen pach, ale také balíček). Ano, za účelem splnění). A jak v druhém případě? V důsledku zaváhání jsem zastavil svou osobní volbu na takové pěkné sklenici.

Nápis „Butter and Protein Silk Sheaver“ mě zaujal. Protože jsem neměl možnost cítit (ochrana je dobrá, vůně nepustí dovnitř) doufat v vůni ořechů, přinesl jsem mi drahocenou sklenici.

Nakonec jsou kombinovány?)

Jak jsem napsal výše, nádoba byla dokonale zapečetěna.

Pod fólií jsem čekal na velmi fascinující texturu.

Běžící prsty v tomto směru jsou opravdovým potěšením! Jedná se o směs smetany a šlehačky - velmi vzdušnou texturu (ale především je samozřejmostí)

Je snadno přijímán, dokonale distribuován, ne tak dlouho, aby zůstalo čekat vstřebáno.

Jeden, ale! Je to vážné! Nepřehánějte to kreslením! Doufat, že dá více výrobku na tělo, pro více výživy, máte možnost udělat si špatnou práci. Na kůži bude cítit krémový film. Stejně jako krém na ruce "Velvet ruce."

Pokud je však vaše pleť poměrně suchá (a v tuto chvíli v chladném období je to tolik) a výrobek jste nezajistili - zaujme to s potěšením a absorbuje celou smetanu bez zbytků.

Jen proto, že jsem tuto funkci využil, střílel jsem půl bodu. Je nutné upravit.

Co zbylo půl bodu? Pro drobné mazání společnosti "Dark Pearl"

Co je napsáno na štítku?

Nakonec je zde KOMPOZICE:

Všechny potřebné složky (které jsem izoloval) jsem uspořádal v sestupném pořadí:

mandlový olej

bambucké máslo

Jak vidíte, oleje ve složení jsou mnohem více, než bylo uvedeno, ale dominantními oleji jsou zde sladký mandlový a avokádový olej. Shi, ve druhém slově, která říká, jen na třetím místě je v seznamu olejů. Ve skutečnosti je to na 15. místě, jak jsem si uvědomil, ve skutečnosti je to zanedbatelné. O hedvábných bílkovinách, hrubě mluvím mlčky (viset na konci seznamu)

Stejně jako u budoucího prohlášení na štítku:

100% výživa + 48 hodin hydratace pro vaši pleť.

Neviděl jsem těch 48 hodin. Pro dny vlhkosti dost. Ale ve dnech!

Cítí se jako krémové suflé „Silk“ je více hydratační než výživné. Ale protože výrobce zmínil, že i další - budeme věřit. Ale ne po tak dlouhou dobu!

A co je nejdůležitější - ten pach! Pro většinu je to zodpovědný faktor pro akvizici. Vůně je velmi zábavná, ale nesplnila moje očekávání. Těšil jsem se na něco super-chutného a vzal jemný krémový zápach s převahou vůně ořechů. Ano, je příjemný. Ano, je to v kombinaci s mým sprchovým gelem, ale opět ne “wow”. Čichový orgasmus se nestal)

Udržuje vůni na kůži asi hodinu. Ale je nenápadný. A v nespecializované věci je optimální, ne-li najít chybu)

Příjemný krém s jemným zápachem a texturou tání. Pokud se dostanete na kloub při aplikaci - pak si myslím, že budete přátelé. Příjemný design. Obecně - ve všech ohledech - čtyřnásobky).

Mimochodem, cena je zcela levná. Vzal jsem to se slevou 146 rublů (jednoduchá cena je kolem 180)

Aha, ano, netřeba říkat, že milovníci organického organismu se to nelíbí. Ale moje pleť vzala hedvábnou smetanovou smetanu pro tělo "milující výživa" je vynikající.

Více o vlastnostech a použití se mi líbily jiné výrobky. To je:

Faberlic krémový olej Pro tělo Voňavé divoké jahody série Beauty Cafe

Body Milk Faberlic Junior Osmanthus

Faberlic tělový krémový olej Její Veličenstvo ROSE

Černý perlový krém Souffle d / tělo / Delikátní jídlo / 200 ml.

Jemný tělový krém Black Pearl Gentle food je 100% výživa + 48 hodin hydratace pro vaši pleť.

Před zaplacením zkontrolujte dostupnost telefonicky: (3952) 59-86-70

Nezapomeňte se podělit s přáteli.

Popis

Kosmetika BLACK PEARL. Dokonalá pleť v každém věku.
Kosmetika BLACK PEARL představuje jedinečný revoluční vývoj - programy péče o pleť podle věku. Věkové programy BLACK PEARL je účinnější než běžná kosmetika. Aktivní komponenty

Óda na domácí kosmetiku nebo jednoduše černá perla

Ahoj, krásky.
Před mnoha lety, když jsem byl ještě velmi mladý (v době odborů), měla moje babička toaletní stolek se všemi druhy magických, lahodně vonících sklenic, což je jedna z nejživějších vzpomínek. Jak čas plynul, vyrostl jsem a teď si vzpomínám, jak mi matka řekla, že už dávno byla domácí kosmetika velmi dobrá, problém byl jen s obalem a že Francouzi údajně koupili naše kremiky a zabalili je do krásných sklenic. Vůbec jsem tomu nevěřil a tak se stalo, že jsem dlouho zůstával nejodolnějším adeptem, co se týče opuštění všech francouzštiny a luxusu, ale krize / lenost / pekelné zvýšení cen / moje přirozená nenapodobitelná zvědavost / reklama s Boyar Elizabeth mě přiměla podívat se do jednoho z řetězce obchodů s kosmetikou na polici, naložené výrobky značky Black Pearl.
No, když jsem si řekl něco jako „ah, nebylo to“, v mém koši jsem sebral poměrně impozantní množství produktů osobní péče od značky Black Pearl, zejména s ohledem na jejich cenovou politiku, můžete si koupit nový kremik jednou za dva dny.
A to, co vám chci říct, bylo mi potěšením, mé vědomí se začalo měnit a ve světě kosmetiky už nejsem tak jednostranný.
A teď o něco víc

Denní krém Dream Cream emulze na obličej Přírodní radiace Black Pearl 5 v 1
Co nám slibujeme jako vždy zlaté hory:
-eliminuje známky únavy
-zarovnání pleti
-SPF 10
-zlepšení mikroreliéfu kůže
-hydratační
-přírodní lesk bez tónování a nejen
struktura pro znalce
Dovolte mi, abych vám připomněl, že jsem majitel mastné pleti a tento krém přišel ke mně. V tomto okamžiku by vlastníci suché kůže měli pochopit, že tento nástroj pravděpodobně nesplní jejich potřeby.
Všechny produkty popsané v této poště byly zakoupeny a začaly být používány počátkem října, to znamená, když se již blížilo chladné počasí a začala topná sezóna. V této době se moje mastná kůže začíná sušit, cítím to rovně, dobře, a proto začíná, oh bože, požadovat její zvlhčování. Tady pak tento krém pro mě dokonale přišel.
Zdá se mi, že pro majitele normální pleti to půjde na stupeň C, protože potřebuji jen hydrataci, kolik potřebuje, o majitelích suché pokožky jsou vyšší nikoho nepodváděl z toho lze usuzovat, že je příliš málo.
Krém má světlou příjemnou texturu, která se velmi rychle vstřebává do dlouho trpícího obličeje, aniž by zanechala za sebou lepkavost a film, dobře hydratuje, opravdu slouží jako základ pro make-up, můj oblíbený tonální prostředek na tomto krému, který se má lézt a dostat se do vrásky, začíná o pár hodin později.
No, SPF je vždy po ruce k nám, to je pochopitelné, dále o takových zajímavých věcech, jako je mikroreliéf kůže, teoreticky, krém by měl vyhladit to nějakým neznámým způsobem, to je, jak já to chápu, řekněme trochu utáhnout póry. Všichni jsme tady dospělí a nevěříme v pohádky, že? Samozřejmě se nic takového nestalo.
Zarovnání pleti je také bodem, protože ne každý apartmán a profesionální krém se mohou vyrovnat se skvrnami z post-akné, ale tohle... dobře, jako kdyby se vraceli do pohádek, no, ne :-)
Nyní se podívejme na přirozené záře, založené na tom, co jsem vám již připomněl, moji milí čtenáři, že mám mastnou pleť, pak můžeme usoudit, že i bez smetany svítím jako měděná mísa 24/7/365, aniž bych se unavila z rozmazání na sobě emulze, ucpání sáčku s vložkami a uchycení k jiným trikům, takže jsem to opravdu nepotřeboval, ale kvůli čistotě experimentu jsem tlačil svého přítele s naprosto normální kůží, abych otestoval tento krém (každý z nich, samozřejmě) se mnou a tady měl následující shrnutí: zvlhčení th chybí, pak neexistuje žádný nepříjemný pocit, ale já bych chtěl více vlhkosti a zhruba stejné záření. -) přítelkyně, samozřejmě, čekala na záři zdravé kůže, o které nám Boyar Elizabeth vypráví z zomboyaschik, jehož tvář je velmi dobře ochucená tónem a zvýrazňovačem))) dobře a konturování je také sledováno)) kratší než to, upřímně rozmazané a čekající na lesk... no, rozumíte mému Nečekal jsem na sarkastický tón), i když jsem upřímně nikdy neviděl svou kůži svítící bez kosmetických triků a dokonce ani v Moskvě podzim / zima, a já to nevidím ani v létě, ani :-)
Dalším významným plusem tohoto krému je to, že na mé mastné pleti po dobu dvou měsíců každodenního používání nevyvolával nic, ani vyrážky, ani ucpané póry, prostě svědomitě zvlhčené.
No, trochu balení, je to pohodlné, kvalitní, plastové, s průhledným víkem, s jeho přepravou nesleduje nic, ve zkratce vše je v pořádku.
Výsledek:
dobrý hydratační krém pro mastnou / kombinovanou pleť
funguje dobře jako make-up základna
SPF faktor Doufám, že tam pořád je
Všechny ostatní sliby ve formě zesvětlující pigmentace, zvlhčující pro jakýkoliv typ pleti, vyrovnání mikroreliéfu haha a podobné zlaté hory se neuskutečnily, ale omlouvám se.
Chci vám říci, že mám rád krém, používám ho a myslím si, že někde jsem stále v pořádku, že nemůžete očekávat 250 rublů z plechovky smetany, a to ani inzerované na krabici, zázraky, cena takových zázraků prostě neospravedlňuje nebo výrobce bude pracovat se ztrátou
Posouzení: v dobrém smyslu je to samozřejmě 3, přímočaré, ale na základě mých vlastních úvah budu dávat 4, protože se ke mně úplně přiblížil a chci použít sklenici
Doba užívání: 3 měsíce na podzim roku 2015
Cena: 191 rubl legrační, že?

Pojďme si nyní projít podobným krémovým, ale nočním krémem Dream Elixir Night Care Dream Cream Natural Radiance Black Pearl 5 v 1
Tento zázračný nástroj ruského chemického průmyslu nám slibuje:
-odpočinek pro naši kůži
-tonální zarovnání
-intenzivní využití
-luxusní jídlo
-dýchání kůže
Krém je plně analogický s denním twinem, s výjimkou některých velmi důležitých faktorů:
1. Na rozdíl od denního krému je tlustší, a proto je dlouhá a bolestivě vstřebávána, často ne všechny, zanechává za sebou lepkavý lesklý film (vzbudím se na tváři s kočkou a povlak na polštář, pocit, že moje tvář byla v noci zabalená lepící páskou)
2. Odpouštím mu lepkavost, protože:
a voní dobře
b. dobře mě hydratuje
v nevyvolává vyrážku
No, to je ve skutečnosti ideální noční krém pro kombinaci mastné / mastné pleti bez jakýchkoli dalších triků a triků.
Teď, když se smetana slíbeného naplnila a neplnila. Zde je totožné s jeho kolegou, to znamená, že kromě normálního zvlhčování nedochází k žádnému jinému efektu z výše uvedeného.
Nebudu vám znovu říkat, že jsme všechny dospělé dívky a my nevěříme v pohádky, takže jen vyvodíme závěry a chceme-li v zájmu Boha zaplatit 200 rublů, nechceme ani nebereme.
Chtěl jsem, hrál, používal sklenici, už nechci, navzdory skutečnosti, že to opravdu dobře hydratuje.
Cena: stejné 191 rublů
Doba užívání: 3 měsíce na podzim roku 2015
Hodnocení: podobné dennímu, bylo by nutné, aby 3, ale budu dávat 4 s velkým minus, pokud jen proto, že to vypadá jako naše :-)
Teď si vezmeme kůži kolem očí
První exponát bude Black Pearl Cream Eye Serum Liquid Collagen 26+
Je to krém, který bojuje s prvními změnami věku.
Eye Serum Cream obsahuje speciální filtry, které chrání jemnou pokožku očních víček před vnějšími faktory stárnutí.
Lehká textura očního krému hydratuje, vyživuje, redukuje oteklost, rozjasňuje tmavé kruhy a vytváří ideální podmínky pro vývoj vlastních omlazujících látek.
Výsledkem by měl být otevřený, zářivý pohled.
Skládá se z kyseliny hyaluronové, tekutého kolagenu, bambuckého másla a provitaminu B5.
Takový krém jsem měl opravdu rád, především díky jeho ultra lehké textuře a velmi rychlé absorpci.
Používám ji ráno, jako každodenní péče o pleť kolem očí, od začátku podzimu jsem šel do druhé sklenice.
Krém je velmi úsporný, pod každým okem pro jednu kapku.
Krém je velmi lehké šířit na kůži s masážními pohyby, pokožka je nasycená, díky tomu se neobjevují nové vrásky, ty jsou nasycené a méně viditelné, tmavé kruhy pod očima se rozjasňují, cena potěší, pohádka, ale ne krém.
Kromě všech těchto krém je chutný a voní lehce.
Soudě podle jeho struktury, je opravdu určen pro velmi mladou pleť bez výrazných změn souvisejících s věkem, ale já jsem ji zažil, je s ní připraven nesouhlasit, mám vrásky kolem očí, důvodem je špatný zrak a skutečnost, že jsem neustále šilhání.
Jako výsledek, mám rád krém, to není o něco horší než moje oblíbené prostředky od Shiseido a Estee Lauder.
Cena: 200 rublů
Doba užívání: více než 6 měsíců
Hodnocení: těžké 5

a ještě jeden oční krém, ale z řady Dream Cream Dream Cream Fluid pro oční víčka Přírodní radiace Černá perla
Dream Cream Fluid pro oční víčka pomáhá zbavit se tmavých kruhů a otok kolem očí.
Vitamín B3 a rutin posilují kapiláry, zmírňují opuch a podráždění, zklidňují pokožku, podporují růst a posilování řas.
Kapalina chrání jemnou pokožku očního víčka před sluncem na úrovni SPF 10 díky UV (UV) filtrům.
Za prvé, tekutina je zaměřena na odstranění stop únavy a nedostatku spánku.
Tekutina obsahuje mikrokuličky, které rozptylují světlo, aby zesvětlily tmavé kruhy kolem očí.
To znamená, že krém ve skutečnosti přináší více dekorativních výhod.
Kromě toho, tekutina deklarovala SPF a japonský olej kamélie, navržený redukovat zarudnutí a otok.
V něm jsem nenašel žádné zvlhčující nebo vyhlazující přísady.
Kapalina je sama o sobě bílá, s lehkou příjemnou vůní.
Snažil jsem se ji použít na každého ráno a večer, ale v každém případě.
Je-li aplikován v dopoledních hodinách, je absorbován poměrně rychle, ale zanechává nějaký druh filmu na kůži, a pokud se pak make-up dostane na tento film, vše se okamžitě začne valit, nepříjemné.
Použití na noc také neospravedlňovalo, protože to nezvlhčuje a já jsem se probudil se suchem kolem očí.
V důsledku toho byla pro mě tato tekutina vůbec nepoužitelná.
Termín užití: v několika přístupech od září 2015
Hodnocení: 0
Cena: 200 rublů (což je důvod, proč nejsem naštvaný)

a mé oblíbené tonikum, osvěžující Bio-Tonic pro obličej pro normální a kombinovanou pleť Black Pearl
Tonic dává pocit čistoty. Mají kůži znatelně zužující póry.
Výsledkem je čerstvější pleť, která doslova svítí zdravím.
Za prvé, mám rád tuto tonikum pro svou vůni, je to božský, rád bych našel parfém s takovou vůní, ale nebojím se osudu.
Tonic obsahuje extrakt z orchidejí, retinol a vitamin E.
Nevím o retinolu, s touto látkou neznám, jak se aplikuje na kůži, ale nezpůsobuje žádné negativní reakce.
Dokonale dokonale zraje kůži, zúžení pórů lze podle mého názoru dosáhnout pouze souborem opatření, takže jsem v tomto ohledu ani neuvažoval.
S pomocí tohoto tonika jsou všechny prostředky aplikované nahoře velmi dobře vstřebatelné.
Dokonce ani nevím, co jiného o tom říct, je to krásné ve všem, od velmi kvalitních obalů a vůní až po akci a cenu.
Zkuste to.
Termín použití: nespočet lahví po dobu delší než 6 měsíců
Cena: 90 rublů
Hodnocení: 5+
Podle mého skromného názoru je nejzajímavější CC Dream Cream Veil Cream Natural Radiant Black Pearl
Krém na krém Dream Dream je nová generace tonizační péče. Krém okamžitě promění pokožku a zároveň se o ni během dne stará.
Kompozice obsahuje makadamový olej, japonský olej z kamélie, filtry SPF a mikrokuličky. V kanceláři výrobce nejsou opět uvedeny žádné zvlhčující složky.
Moje první dojmy jsou tedy smíšený dětský krém s „baletem“ tonak, bolestně hustá textura.
Poprvé jsem si to potřísnila na tváři a já jsem to udělala tak dlouho, protože jsem měla stejnou neobvyklou strukturu.
rozmazané to na nahou tvář a víte, holky, ano, je to trochu, ale zvlhčuje.
Po dlouhou dobu se vstřebává, silně se pohybuje po obličeji, může být nekonečně naostřena.
Snažil jsem se aplikovat a stínovat ruce jen jednou, v důsledku čeho jsem musel jít umýt, mohl jsem to aplikovat jen štětcem.
Například, tady je nahá tvář.
a tady je obličej se smetanou
Je vidět, že se dobře zakrývá, ale nepříjemnost je způsobena tím, že mezi 10 minutami a 10 minutami by mělo uplynout mezi jeho aplikací a upevněním práškem a takový luxus nemůže být vždy poskytnut.
Závěrem se mi líbí krém, ale zdá se mi, že tento lék na holky s naprosto dokonalou pletí se nepřekrývá s žádnými nedokonalostmi a nedává dostatečnou vlhkost.
Termín užívání: od září 2015
Cena: 200 rublů
Hodnocení: 4

Doufám, že to bylo zajímavé, uvidíme se.
Sonya

Více Článků O Zánět Oka