Večer svobody krému - recenze

Hlavní Nemoci

Večer svobody krém 29. dubna 2017

Před dlouhou dobou jsem chtěl tento krém vyzkoušet a nakonec jsem ho koupil v létě a užil si celou zimu, březen a téměř celý duben. Myslím, že většina lidí ví, co vypadá.

Kovová trubka, otvor je pájen, je nutné propíchnout nůžkami. Baleno v lepenkové krabici. Hmotnost 41 gramů.

Účinné látky: petrželový extrakt, vitamíny A a E, přírodní rostlinný olej, včelí vosk, lanolin - zvlhčují, vyživují, snižují vrásky na obličeji, redukují tmavé kruhy pod očima a mají zjasňující účinek na kůži.

Krém lehce nažloutlého odstínu, tekoucí, ale extrémně mastný, nasycený oleji.

Výrobce doporučuje aplikaci aplikovat 2 hodiny před spaním, přebytečnou látku otřete ubrouskem.

Nechtěl jsem promakival, odešel až do úplného vstřebání.

Je nutné dát ho i na ruku, je neochotně distribuován. Pak si uvědomila, že je jednodušší a snazší je lehce otírat mezi dlaněmi rukou, a pak je aplikovat blotovacími pohyby. Tak lehce a rovnoměrně položí.

Vůně je zvláštní, ale necítil mě vůbec.

Během absorpční doby, pocity na kůži nejsou příliš pohodlné, ale zároveň krém neupchává póry vůbec, nevyvolává akné. Vynikající vyživuje, dodává pleti zdravý vzhled, odstraňuje suchost.

U očních víček je metoda aplikace stejná, stačí si otřít prsty. Dokonale vyživuje pokožku očních víček, vyhlazuje.

Obecně se mi tento nástroj líbil. Skvělá možnost zimní péče, na chladné mimosezóně taky, ne špatné. Ideální pro suchou a tenkou pokožku.

[Upravil autor dne 30. dubna 2017]

Galina
Moldavsko, Republika Host

Večer svobody krém 17. listopadu 2013

Kpil krém na recenze - hrůza, oteklé oči, červené, šupinaté, svědění. Dojem, jako by ječmen na gzalaz vylil. Používá se pouze 4 dny. A po dobu 1,5 týdne nemůžu s očima dělat nic. A opravdu, velmi hustá, špatně rozmazaná. Pokusím se, jak někteří řekli, o paty.

Večer svobody krém 2. října 2013

MOJE OBLÍBENÝ KRÉM (mám suchou, citlivou pokožku). Používám je mnoho let. Žádný strašný zápach, obvyklý "sovětský" zápach.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 29 · Ne 0

Večer svobody krém 11. května 2013

Četl jsem recenze a rozhodl se koupit "Večer". Oooooochen odvážný, oooooochen hustý (k rozmazání, musíte dát hodně úsilí) jsem rozmazat jejich paty - pro ně to!

Večer svobody krém 9. listopadu 2012

Skvělá věc! Plně souhlasím s dívkou, která napsala: „večer“, vstřebával rychleji než kdokoliv jiný, neopustil mastný lesk a její tvář byla čerstvá z cínu, příjemného stínu. “Ve skutečnosti jsem měl večer víc než jantar a luxus. Je hezké, že může být používán současně pro oční víčka a pro obličej, mám strašnou alergii, zarudnutí a svědění pro každou řasenku a každý krém kolem očí, ale všechno je zde normální, pach je podle mého názoru neutrální. ze všech svobodovskiy krémů, navíc "večer" je jediný krém, kde se edi údajné jiné než potraviny účinky, je zde také vlhkost a poukázal na to, že může být použita i pro citlivou pokožku. Děkuji moc všem, kdo ho doporučil.

Večer svobody krém 25. března 2012

Zeptala se sama sebe, odpověděla, takže VŠECHNO O CREAMU VEČER 1. Složení (stupeň bezpečnosti v závorkách) [100] AQUA - vše je jasné [100] OLUS - rostlinný olej, který se používá ke změkčení pleti [60] LANOLIN - vlněný vosk, zvířecí vosk, získané digescí ovčí vlny, mohou dráždit pokožku, způsobit alergie, dermatitidu. To může ucpávat póry, ale obecně, nic nebezpečného [80] CERA ALBA - vosk získaný z voštin zlepšuje pronikavost schopností krémů a pleťových vod a brání jim ztratit vlhkost přes kůži.Má omezení v používání, je také obecně normální, pokud mírně, ale kůže nedýchá [80] CERESIN - minerální olej, zvyšuje nebo snižuje viskozitu kosmetiky, Minerální olej zachycuje toxiny, které jsou vylučovány póry. Kromě toho zabraňuje pronikání kyslíku, rozpouští přírodní maz a schne pokožku, zkracuje poškození, protože kůže nedýchá [80] CETEARYL ALCOHOL je voskovitá látka nebo syntetická látka získaná z rostlin, která zlepšuje strukturu kosmetiky. Cetiaryl alkohol pokrývá kůži tenkou ochrannou vrstvou, která snižuje transepidermální ztrátu vlhkosti, tj. Snižuje odpařování vlhkosti z kůže. Může způsobit podráždění kůže, alergie, dermatitidy, dobře, kůže znovu nevdechne [100] PENTAERYTHRITYL DIOLEATE - nevím, kdo ví, napište [80] GLYCERYL DIOLEATE - Přírodní emulgátor získaný z rostlinných olejů s vysokou koncentrací kyseliny olejové. Široce používané v kosmetice jako stabilizátor. Má změkčující a imunostimulační účinek na kůži. Obnovuje lipidovou vrstvu pokožky, zlepšuje propustnost pokožky pro další látky obsažené v kosmetickém přípravku, může dráždit pokožku, způsobovat alergie, dermatitidu, ale obecně je vše v pořádku [100] HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL - vše je jasné [60] ELAEIS GUINEENSIS (PALM ) OIL - palmový olej, Nedovolte, aby se z povrchu pokožky vypařila vlhkost [80] SORBITAN OLEATE - emulgátor (například míchačka s tukem a vodou) způsobuje ucpání mazových žláz [100] GLUCOSE - zvlhčete pokožku, zvyšujte procento vlhkosti v horních vrstvách kůže, nic bad [80] RETINYL PALMITATE - vše je v pořádku, vitamín A [70] TOC OPHERYL ACETATE - vše je v pořádku, vitamín E [100] CARUM PETROSELINUM - Petrželový extrakt [60] PARFUM - vše je jasné, nepůsobí zvlášť na kůži [80] METYLISOTHIAZOLINONE je konzervační látka, velmi škodlivá, vědci zjistili, že tato sloučenina poškozuje lidské nervové buňky a s častým užíváním iv nízkých koncentracích je nebezpečné pro lidské zdraví. Je to zvláště nebezpečné pro těhotné ženy a děti. Doporučuje se používat pouze v produktech omyvatelných z kůže. [70] FENOXYETHANOL - Syntetická složka. Konzervační, antiseptické, odpuzující hmyz, rozpouštědlo pro acetát celulózy, barviva, inkoust a pryž. Zdraví škodlivý při požití, vdechování nebo při požití. Může způsobit reprodukční vady. Dráždí oči a kůži. Označeno nápisem „Nebezpečné“ VLHKOSTI, VLHKOSTI A POHOSTÍ. JE A UŽITEČNÉ LÁTKY - VITAMINY, GLUCOSE, PETRUSHKA, OLEJE. JSOU MIMOŘÁDNÉ DŮLEŽITÉ - DŮSLEDKY ZRUŠENÍ, PORUCHY SYSTÉMU ENDOCRÍNŮ, ALE ČISTILI BRONOPOL, KTERÝ JE VÍCE NEBEZPEČNĚJŠÍ. JE TO CREAM PŘÍSTUP PRO DOSPĚLÉ DÁMSKÉ, NE PRO KATEGORIKY DÍVKY, S VELKÝM SUCHÝM KŮŽÍM, LEPŠÍ NEŽ NEŽ NEŽ NEŽ NEŽ NEŽ NEŽ DĚKUJEME. NIKDY NEPOUŽÍVEJTE. JAK MASK JE IMPLEMENTAČNÍ PRAKTICKY.

Večer svobody krém 21. ledna 2012

Jsem riskantní dívka, často se snažím o to, co hodně chválím, i když je to za podezřele nízkou cenu. Často se na sebe smála a dívala se na důsledky, ale takových neúspěchů bylo málo. Tentokrát jsem četl o dobrém účinku večerního krému na problematickou pleť. Koupil jsem si, i když to bylo trapné, stereotyp fungoval tak, že to byl make-up staré ženy. Jeho vůně je nechutná, z nějakého kostela kadidla, který je kladen na odchodu. Ale já jsem tvrdohlavý, stále je tvrdohlavě. A moc se mi líbilo. Za prvé, je mastný, ale necítí se vůbec na obličeji, dokonce ani v okamžiku, kdy je přebytečná tkáň nasáklá ubrouskem. To je můj první čas s krémy. Za druhé, nezachycuje póry, navzdory komedogennímu lanolinu v kompozici, zázraku. Zatřetí, zlepšuje problémovou pokožku, pupínky se neobjevují znovu a staré se vysychají a poté se po umytí a utírání odlupují. Kůže po vyživení, jako je ovoce, skvrny-postacne bledne do 15 minut po počáteční aplikaci (já jsem jen pokračoval rozmazat to smradlavý, protože to). Není to pohádka ani reklama. Takže nemusíte být naprosto nevěrný Thomas a myslíte si, že holky leží mimo záhubu nebo jsou spojeny se Svobodou (nebo naopak s konkurenční firmou). Samozřejmě jsou všude lidé, ne bez nich, ale upřímnější.

Krémový večer od firmy Svoboda - není drahá a vysoká kvalita?

Popularita krém "Večer" z továrny "Svoboda" v sovětských časech, zlomil všechny záznamy. Kosmetická továrna Freedom, dobře známá celé Unii, ji vyvážela ve velkém množství do sousedních zemí a zemí východní Evropy. Večera Liberty krém byl velmi populární mezi ženami Unie. Vzhledem k tomu, že i v sovětské době byla i reklama ideologická, jeho popularita v zahraničí nebyla zmíněna a hlavní důraz byl kladen na skutečnost, že sovětská žena by měla používat pouze sovětský výrobek.

V současné době továrna Svoboda úspěšně vyrábí všechny řady kosmetických přípravků, jejichž kvalita zůstala na stejné úrovni a složení a výrobní technologie se od sovětských časů nezměnily.

  • Výrobce: Rusko
  • Objem balení: 41 gramů
  • Cena: 50-60 rublů.

Složení a výhody krému "Večer" od "Svoboda"

Krém "Večer" od "Svoboda" přitahuje přírodní složení, a "Gostovskoy" výrobní technologie. Specialisté v oblasti kosmetologie si uvědomují jeho bezpečnost s řádným použitím. Četné recenze spotřebitelů jsou také většinou pozitivní.

Již na trubici samotná znamená, že výrobek je určen pro suchou pokožku. Název "Večer" vychází ze skutečnosti, že kosmetický přípravek je použitelný večer a je umístěn jako noční nástroj.

Složení kosmetického přípravku "Evening" je velmi jednoduché. Zahrnuje pouze přírodní složky vitamínového komplexu ve formě éterických olejů. Mimochodem, odtud a jeho nepozoruhodným zápachem, který je často uváděn ve zpětné vazbě od uživatelů, jako „babička“ nebo ve srovnání s kadidelnicí církve. Pro srovnání mohu uvést příklad s přírodním indickým lékem od společnosti "Veda Vedica". To také necítí obzvláště živě kvůli absenci parfémové směsi, stejně jako v “večerní” krém od svobody, a také se podobá indickým vonným tyčinkám.

Ve složce „Večer“ z „Svobody“ jsou tedy zahrnuty následující komponenty:

  • Aktivní komplex vitaminů A, E, F;
  • Minerální soli;
  • Rostlinné oleje;
  • Lanolin;
  • Včelí vosk.

V souhrnu dává tato kompozice své hmotnosti hustou strukturu a dodává jí mléčný odstín. Minimální složení parfémů, také na bázi přírodních olejů, vytváří jemnou vůni.

Hlavní výhodou krému "Evening" je právě jeho přirozené složení, stejně jako nízké náklady. Ve srovnání s prostředky s podobným složením, jejichž náklady se pohybují od 300 do 700 rublů. za 50-100 gr., cena je 60 rublů. pro 41 g. více než minimální.

Návod k použití a princip provozu

Krém "Večer" z továrny "Svoboda" umístěna jako noc, suchá, náchylná k loupání a podráždění kůže.

Ve stejné sérii, "Večer" pro století. Přispívá k regeneraci pokožky, její přirozené výživě a regeneraci, zabraňuje tvorbě vrásek, dodává pleti svěží zdravý vzhled.

"Večer" pro obličej je navržen tak, aby vyživoval suchou pokožku. Přírodní oleje podporují hojení drobných trhlin, zpřísnění malých otvorů z akné.

Tento nástroj doporučujeme použít pouze 2 hodiny před spaním. V období podzimu a zimy je "Večer" nepostradatelným pomocníkem v boji proti popraskání a podráždění v zimě.

Pokud kůže není suchá, ale náchylný k suchu v určitých oblastech, může být aplikován ne více než 2-3 krát týdně. Pro normální pleť, pokud je popraskaná nebo podrážděná, stačí ji použít jednou týdně. V létě stačí použít jednou týdně.

Kompozice má poměrně hustou strukturu, z tohoto důvodu by se měla intenzivně a dlouhodobě třít, nebo použít k masáži obličeje. Pro mastnou pleť se krém nedoporučuje.

Metoda aplikace krému "Večer"

Před nanesením krému se musí make-up odstranit speciální látkou nebo mýdlem. Pokud je pokožka velmi suchá, měli byste použít mýdlo s krémovým základem.

  • Krém se aplikuje na očištěnou pokožku tenkou vrstvou 2 hodiny před spaním;
  • Aby se krém lépe aplikoval, může být požadované množství zahříváno ve vodní lázni;
  • Po aplikaci by měl být krém důkladně otřen;
  • Po 2 hodinách se přebytečný krém odstraní papírem nebo hadříkem.

Další den po aplikaci by měl být obličej umyt mýdlem a potom základ pod make-upem. Jinak bude mít obličej mastný lesk. Denní použití se nedoporučuje.

Stanovisko kosmetologů a specialistů

Recenze kosmetiček jsou pozitivní. Odborníci velmi oceňují kvalitu a efektivnost krému "Večer", ale doporučuji jej použít pro ženy starší 45 let. Hustá a mastná textura krémové hmoty se dobře vstřebává pouze ve velmi suché a náchylné pokožce. Na mladém, stále schopném samo-regenerace, zanechává mastný lesk, schopný blokovat póry obličeje a předcházet jeho přirozenému dýchání.

V případě vybledlé, husté textury naopak poskytuje dlouhotrvající výživu a hydrataci, zabraňuje vzniku jemných vrásek. Neúčinnost akce pro mladou kůži je způsobena tím, že její buňky absorbují pouze potřebné množství vitamínů a stopových prvků, zbytek smetanové hmoty jednoduše zůstává na svém povrchu.

Recenze spotřebitelů

Elena, 55 let: Večer byl zděděn po mé matce. Má 75 let. Používá ji 3x týdně. Pomáhá v boji s jemnými vrásky a senilní sucho.

Maria má 35 let: přirozeně mám velmi suchou a podrážděnou pokožku. "Večer" Používám posledních šest měsíců. Účinek je vynikající.

Anna 45 let: „Večer“ používám jednou týdně. Už není potřeba. Nahradil je drahým dováženým krémem. Srovnané kompozice. Jsou identické. Efekt je stejný. Proč přeplatit.

Valya 30 let: suchá kůže již není problém. Zbavil se alergie na chlad, loupe. Účinek na obličej

Krém "Večer" pro oční víčka a obličej - recenze kosmetologů

Chcete-li si vytvořit vlastní názor na produkt, můžete si přečíst recenze kosmetiček o krémech „Večer“ pro oční víčka a obličej, jakož i doporučení týkající se používání tohoto kosmetického přípravku od spotřebitelů.

Popis smetany "Večer" a názor kosmetologů

Zajímavé recenze a názory kosmetologů na krém pro obličej "Večer" od Svobody. Specialisté jednohlasně zaznamenávají dobré složení produktu, přítomnost vitamínů, olejů a extraktu petrželky v něm. Velkým plusem je hypoalergenní krém, který bude vyhovovat i citlivé pleti. To osloví majitele suché a normální kůže, ale pro kombinaci a mastnou pleť to může být příliš bohaté a těžké. Nevýhody zahrnují silné a rušivé vůně, lanolin a některé syntetické složky v prostředku.

TE Maslová, Moskva: „Můj názor na tento produkt je pozitivní. Svým jednoduchým složením obsahuje tyto prospěšné složky jako komplex vitamínů, extrakt petrželky, minerální soli, včelí vosk. Mnozí si stěžují, že textura výrobku je mastná a obtížně distribuovatelná po kůži. Tato chyba může být opravena. Před nanesením malého množství krému by mělo být vyždímáno na dlani a chvíli počkat, z tepla rukou se začne „rozmrazovat“ a může být snáze aplikováno na obličej. Doporučil bych to ženám s prvními známkami stárnutí, zde bude akce vyslovena. Také osloví majitele typu suché kůže. Veškerý zbytek krému by měl být použit v průběhu studené sezóny. Majitelé mastné pleti by ji měli přestat používat, protože obsahuje velké množství olejů a vysoké riziko vzniku zánětu na obličeji. “

Sazonova EK, Nižnij Novgorod: „Doporučil bych tento krém ženám kategorie 45+, zde bude jeho účinek maximální. V mladším věku může být používán pro potřeby pokožky, zejména v zimě a na podzim. Nedoporučuji tento výrobek pro léto a jaro. Majitelé mastné pleti by jej také neměli používat. Pro kombinovaný typ pleti lze použít jako výživnou masku na obličej a na pokožku kolem očí během chladného období, kdy je patrný suchost a odlupování. Nástroj se aplikuje na kůži silnou vrstvou, inkubuje se asi půl hodiny, zbytky se odstraní ubrouskem. Během používání krému doporučuji věnovat zvláštní pozornost důkladnému čištění kůže, aby se zabránilo vzniku komedonů nebo zánětů.

Recenze smetany "Večer" pro víčka a obličej s fotografií

Níže jsou uvedeny recenze z fotografie o obličejový krém "Večer" továrny na svobodu.

Natalia, Moskva: „Já opravdu nedůvěřuji levné kosmetice, snažím se používat značky lékáren. O "Večer" slyšel mnoho pozitivních ohlasů od přátel, výsledek byl také viditelný. Rozhodl jsem se, že 40 re za trubku mě nezničí a koupí si tento krém. Mám suchou pokožku tváře, pod očima jsou malé „vrány“. Samotný krém je velmi hustý a mastný, pomalu se vstřebává, jeho vůně je dlouhá a dlouhá. Po první aplikaci jsem byl příjemně překvapen: můj obličej vyhlazený, peeling byl pryč, vrásky pod očima byly méně patrné. Používám „Večer“ více než měsíc, stav kůže se výrazně zlepšil. Velmi doporučuji tento produkt, zejména pro majitele suché kůže. “

Anna, Saratov: „O tomto nástroji jsem četla spoustu dobrých věcí a během další cesty do obchodu jsem si ho koupila. To, co se nelíbilo, je vůně. Pro mě je to příliš ostré a neopustí kůži, dokud si neumýváte. Podle vlastností krému je tuk, je s obtížemi distribuován, po dlouhou dobu se vstřebává. Snažila jsem se to aplikovat na obličej, ale musela jsem to doslova vypít po 10 minutách, když bolest hlavy začala z pachu. Našel cestu ven ze situace: Používám ji výhradně jako masku na kůži kolem očí. Aplikujte 3 hodiny před spaním se silnou vrstvou pod očima. Během této doby se krém roztaví a částečně absorbuje. Před spaním uklízím zbytky ubrousku. Ráno kůže vypadá nádherně: oblast pod očima je hladká, nasycená. Když je tato trubka u konce, určitě si ji znovu koupíte, abyste ji použili jako masku kolem očí. V této funkci je skvělý.

Marina, Perm: „Četl jsem chválu a koupil jsem si tento krém. Jsem alergický, moje kůže je normální. Kupodivu se mi líbil zápach smetany. Také konzistence. Balíček uvádí, že se jedná o hypoalergenní krém pro citlivou pokožku. Obezřetně testovaný "Večer" pro alergie: Trochu jsem otřel na vnitřní straně lokte a pár hodin jsem s ním šel, nenašel jsem žádné negativní jevy. Na oslavu aplikovala nápravu na očištěnou pleť 2 hodiny před spaním, jak doporučil výrobce. Druhý den ráno jsem se probudil s prasatýma očima - oteklý a zarudlý. Po tomto incidentu na obličej naneste krém. Ale dokonale se mi hodil jako maska ​​na ruce. Pokud jste alergičtí, přemýšlejte opatrně, zda to potřebujete nebo ne. “

Irina, Stavropol: „Používám krémy z továrny Freedom už dlouho a mám je všechny ráda. Ale "Večer" mimo soutěž! Moje kůže je normální. Používám nástroj v chladném období. Dokonale vyživuje a hydratuje pokožku, vrásky odcházejí a neuskutečňují se znovu. Nástroj má však své vlastní vlastnosti. Vzhledem k tomu, že krém je velmi hustý, může být obtížné ho rozložit na obličej. Dělám to: zmáčkněte si na ruce trochu krému, jemně si ho protřepejte mezi prsty a aplikujte na obličej obličejové pohyby. Tímto způsobem nanášení nástroj „trochu vyprazdňuje“ a není tak tvrdě rozložen po kůži. Dala jsem to za pár hodin před spaním, těsně před spaním jsem odstranila zbytky papírového ubrousku. Po celou dobu používání (což je více než 5 let), tam nikdy nebyly žádné negativní reakce, póry nejsou ucpané, akné krém nevyvolává "

Tatiana, Petrohrad: „Večer jsem obdržel jako dárek, neodvažoval jsem se ho používat dlouho. Faktem je, že mám kombinovanou pleť a krém je hustý, mastný. Ale jakmile se zvědavost zlepší, rozhodl jsem se. Krémově mléčná barva, se silným aroma, které jsem překvapivě rád! Používám „Večer“ v chladném období, asi 3x týdně. Než půjdu do postele, aplikuji ji do tlusté vrstvy na obličej, o hodinu později jsem odstranil zbytky a šel do postele. Všiml jsem si zlepšení po několika aplikacích: kůže vyhlazená, vrásky byly načrtnuté, obličej se stal zdravou růžovou barvou. Krém je velmi potěšen, budu ho nadále používat, dokud nebude uvolněn. Poradím všem! “

Polina, Krasnodar: „Soudě podle recenzí, budu jedním z mála, kteří se krém vůbec nelíbí. Mám kombinovanou pleť, v zimě často dochází k pocitu těsnosti a lehkého loupání na tvářích. Rozhodl jsem se zkusit „Večer“, protože tam bylo mnoho pozitivních recenzí. A vůbec se mi to nelíbilo. Krém je hustý, mastný a viskózní. Po dlouhou dobu se vstřebává, na obličeji je mastný film. Vůně je hrozná, někteří kýčovitě páchnoucí. Po spánku byl celý povlak na polštář mastný. Ale to všechno není nic, pokud by krém fungoval. Po několika použitích se tvář stala nerovnoměrnou, na kůži bylo něco jako bezbarvá vyrážka. Nezaznamenal jsem ani výživu ani zlepšení pleti. Doporučuji krém? Myslím, že to stojí za to zkusit, není to nic za nic, co je s ním mnoho nadšených a cena produktu je nízká. “

Krém "Evening" - univerzální výrobek, který lze použít nejen pro obličej, ale také pro péči o jemnou pokožku kolem očí. Nástroj má výhody i nevýhody, které jsou lépe známy předem.

Továrna "Večer" "Svoboda"

V moderním životě, vypadat krásná a dobře-upravený k dispozici pro každou ženu. Průmysl nabízí širokou škálu produktů péče, je důležité pouze správně určit typ kůže a správně posoudit její stav.

Spousta problémů může být způsobena suchou pokožkou obličeje: výskyt vrásek, brzdění, loupání. Výborným řešením může být použití krému "Evening" z továrny "Freedom". Po mnoho let osvědčený jako vynikající nástroj, zvládá mnoho problémů, které vznikají u žen se suchou pokožkou - výrobce garantuje kvalitu.

O výrobci

Základem továrny Svoboda byla ruská parfumerie a kosmetická továrna, která byla založena v roce 1843 v Moskvě a byla nazývána „A. Ralle a spol. I v té době měly výrobky zaslouženou popularitu nejen v Rusku, ale iv dalších zemích.

Továrna dostala své současné jméno v roce 1922. Během dlouhých let existence si trvale udržovala vysoký standard kvality, za který získala titul „Podnik vynikající kvality“ a více než jednou získala medaile a diplomy na ruských a mezinárodních výstavách.

Moderní výrobce pokračuje ve vývoji nejlepších tradic ve výrobě kosmetiky. Jeho hlavním úkolem je chránit zdraví a krásu.

Dnes je továrna výkonnou kosmetickou výrobou, která vyrábí výrobky pro péči o obličej a tělo, vlasy a ústní dutinu, stejně jako širokou škálu dětské kosmetiky. Výrobky jsou vyráběny na moderních zařízeních s využitím nejnovějších technologií. Společnost má vlastní vědecké centrum, které vyvíjí a zavádí moderní kosmetické výrobky do výroby.

My-krem

kosmetika od A do Z

Večerní oční a obličejový krém

Recenze: Výživný krém pro oční víčka a obličej Svoboda "Večer" - Kvalita testovaná časem.

Výhody:
Vyživuje, změkčuje, obnovuje. K dispozici. Dobré složení.

Nevýhody:
Nepohlcuje až do konce, zanechává masku na kůži.

Je hrozné si představit, jak dlouho byl tento krém vyroben, ale pokud věříte „starodávným“, kvalita není o nic horší, než tomu bylo v Unii. Obecně platí, že je to, jak jsem se s ním setkal - není příliš vzdálený příbuzný mě požádal o koupi a dát jí tento krém na Ukrajinu, kde nyní nenajdete tyto výrobky během dne s ohněm. Podle ní je to jediný krém, který vyhovuje její rozmarné věkové kůži. Taková prezentace nemohla selhat v zájmu a koupila jsem si další tubu a zkoušku.


Krém byl v lepenkové krabici se všemi druhy různých informací. Samotná „starožitná“ trubka je kovová trubka, která musí být odšroubována zadní stranou víčka. V zásadě nemám žádné stížnosti na balení - vhodné trubice.


Krém je velmi hustý, hustý a dokonce viskózní. Podle mého názoru je to z velké části zásluha lanolinu, který je na 3. místě ve složení, po vodě a oleji. Mimochodem, slavný Purelan 100, který se stal spásou pro mnoho kojících matek, je čistý lanolin, není těžké si představit, jak výživný, regenerační a léčivý večer je, ve kterém je také procento lanolinu velmi vysoké.

Krém je určen pro suchou a citlivou pokožku. Je vhodný pro obličej a pod očima, ale protože mám velmi mastný problém kůže, okamžitě jsem vyhodil možnost použití na obličej, a používal ji pod očima a jako noční krém na ruce a nohy.

Krém není pro nic, co se nazývá Večer, je absorbován po velmi dlouhou dobu a stále zanechává na obličeji tlustý film, během dne se vám to nelíbí.

Moje ruce nejsou nijak zvlášť suché a problematické, jen v zimě trpím studenou dermatitidou. A zbytek času nemohu krém používat vůbec nebo jen na noc. Proto krém dokonale přišel na ruce - změkčené, chráněné, odstraněny občasné skořápky a suchost. Bohužel, jako den to nesedí, protože zanechává mé ruce lepkavé a zanechávám otisky na všem, na co se dotýkám, ale během noci dokonale obnovuje krásu pokožky a během dne je nutné krém navíc používat obecně, ne. Pro ruce se mi to moc líbí, paty jsou také šťastné.

Pro pokožku kolem očí je poněkud problematické použít z důvodu viskozity. Při aplikaci krém není rozmazaný (kůže je něžná, je škoda protáhnout ji) a není vháněn do kůže. Proto jsem dal silnou vrstvu a počkat, až se vstřebá. Polovina krému je stále absorbována, ale většina z nich zůstává na povrchu kůže a vyžaduje mazání (a já nechci třít, kůže je něžná). A bohužel, v této oblasti si nevšiml žádných zvláštních výsledků - moje masenkie mimické záhyby jsou na místě, modré kruhy taky, vizuálně se kůže nestává více hydratovaná, pružná a hladká. Neexistuje žádný rozdíl před použitím a po skončení kurzu. Ale obecně mám velmi podrážděnou a problémovou pokožku pod očima - tenkou, suchou, náchylnou k alergiím a podrážděním kůže osoby, která nosí brýle a čočky po celý život. Přinejmenším, Večer nezpůsobuje alergie, už je to pro něj velké plus.

Velmi se mi líbilo aroma smetany, z nějakého důvodu se cítím zázvor v cukru a některých dalších orientálních kořeních, velmi chutných, jsem rád.

Cena máme od 50 do 70 rublů.

Navzdory nádherné kompozici je krém na mé kůži běžný a nezpůsobuje nadšení. Dobré, cenově dostupné, ale ne nepostradatelné.


Doba použití: 2 měsíce Cena: 50 rublů. Rok vydání / koupě: 2017
Celkový dojem: Kvalita prokázaná časem.

Láska Obdivuji! Dávám dohromady Ódu!

večerní krém

Dobrý večer, moje krásy! Dlouho jsem psal recenze. Rozhodl jsem se vám tedy napsat o dobrém kremíku "Večer" pro oční víčka a obličej. Kremik náš domácí z továrny "Svoboda". Koupil jsem ho v Auchanu v demokratické - směšné ceně 28 rublů. S přáteli kremikom před několika měsíci. V tubě je 48 gramů, dost pro velmi dlouhou, bílou barvu, je oochen tlustý v konzistenci, to je nejvíce na zimu. Dala jsem ho na celou tvář a navždy. Někdy jsem to odpoledne dával na věky. Kremik dokonale vyživuje oční víčka a obličejovou pokožku. Obsahuje vitamín A a vitamín E a petrželový extrakt. Petržel má léčivé účinky, aby odstranil otok očního víčka a lehce vybělil kůži. Kremik, jak je uvedeno v návodu, by měl být aplikován na čistou pokožku po make-upu 2 hodiny před spaním a přebytečný krém smažte ubrouskem, očividně, že by nedošlo k otoku. Mám velmi suchou pokožku a na to jsem celou noc kladl. Můžete také udělat masku z krému, aplikovat silnou vrstvou a přidat cedr nebo ricinový olej, olivový nebo broskvový olej, nebo smíchat některé oleje v kapičkách a více, aby se zvýšil účinek krému, míchám s vitaminem Evit. I propíchnout jeden hrášek s jehlou a vytlačit obsah do části krému, který budu aplikovat a míchat a aplikovat. Kůže se dobře živí a jemné vrásky jsou vyhlazené. Být krásná moje miláčky!

Chic krém, pokud budete používat instrukce. Několik paralel s jeho mladším bratrem - lehká verze.

Podělím se o můj názor na starobylé, jako mamut, krém Večer Svoboda.

Obecně platí, že Freedom má spoustu dobrých produktů, jejich denní Egy krém krém a gel pro ruce také velmi rád, pokud jde o poměr cena / kvalita, velmi výhodné produkty.

Takže hrdina vzpomínkového krému je Večer.

Cena krému je 50 rublů za 41 gramů. Koupeno ve firmě svobodovskom shop.

Určen pro suchou a citlivou pokožku očních víček a obličeje, obsahuje výtažky z petrželky a vitamíny A a E, lanolin, včelí vosk, rostlinné oleje.

Popis krému z oficiálních webových stránek:

Krém na oční a obličejový krém s výtažkem z petrželky a vitamíny A a E pro suchou a citlivou pokožku, obsahuje 100% přírodních olejů, snižuje vrásky, odstraňuje tmavé kruhy pod očima Vysoce výživný krém s kombinací petržlenového extraktu, glukózy a vitamínů má pro tento účel řadu nezbytných činností jemná zóna kolem očí: vyživuje a zjemňuje pokožku, zpomaluje zvlnění kůže, aktivuje metabolické procesy v ní, vyhlazuje vrásky, redukuje tmavé kruhy pod očima, působí odlehčující účinek na pokožku a antioxidant efekt, zvyšuje pružnost a pružnost pokožky, vysoce koncentrovaný fyto-extrakt z petrželky - bohatý na vitamíny B, PP, minerální soli a flavonoidy, poskytuje regenerační a odlehčující účinky na pokožku, glukóza - monosacharid, hlavní produkt metabolismu, zdroj biosyntézy mnoha životně důležitých sloučenin. Aktivně se podílí na metabolismu vody a soli a sacharidů a dodává energii buňkám kůže. Vitamíny A a E jsou tak zvané. "Vitamíny krásy" se podílejí na metabolických procesech kůže, vitamín A - dodává pleti dobrou barvu, zjemňuje a vyhlazuje, podílí se na procesu hojení a obnově pleti, zajišťuje normální činnost kožních struktur Vitamin E - vyhlazuje vrásky, neutralizuje volné radikály, poskytuje antioxidant ochrany.

Prodává se v kovové trubce, zabalené v lepenkové krabici, barevné schéma obalu je bílé, černé a fialové, velmi ušlechtilé.

Nová trubka je utěsněna pro její otevření, musíte propíchnout perforátor umístěný na víku.

Na krabici je kompozice,

parabeny působí jako konzervační látky, stejně jako v téměř všech rozpočtových produktech. Potěší nepřítomnost vazelínového oleje.

Voda, rostlinný olej, lanolin, včelí vosk, ceresin, cetearylalkohol, sorbitan oleát, glukóza, pentaerythritol dioleát, glyceryl dioleát, cukrářský tuk, tokoferol acetát (vitamín E) retinol palmitát (vitamin A), petrželový extrakt, fenoxyethan acetát, fenoxyethan, vitamin ce methylisothiazolinon, parfémová kompozice, benzyl alicylát, kumarin, citronellol, linalool, skořicový alkohol.

Krém sám o sobě je velmi hustý a mastný, barva ecru, zdá se mi, že není zcela jednotná.

Jeho vůně je silná a specifická. Za prvé, jasně dává lanolin, pak obrat ostrých práškových děr, pak odhalení v něčem vanilkové-květinové. Vytrvalost vůně je okouzlující - vydrží železo 2-3 hodiny před otřením. Pravděpodobně to trvá ještě déle, protože tato vůně způsobuje trvalé asociace s mým nejoblíbenějším prvním učitelem pro mě, byla to jen taková slabá vůně, která z ní vycházela. Ale myslím, že ten zápach může mnoho vyděsit.

Pohlcuje se velmi špatně, zatímco je dobře rozložen. Mimochodem, částka, kterou mám v ruce jako příklad, bude stačit pro 10 žádostí.

Na tubě jsou návod k použití:

Přebytečný krém by měl být odstraněn. Osobně vzlétnu před spaním, to trvá 2 hodiny, nebo 4 (jak to bude), nejdu do postele se smetanou. Nevím, jestli budu mít ráno ráno otoky očních víček, pokud neodstraním, zkontrolujte neochotu.

Používám ji jako večerní krém pouze pro víčka, protože v normálním stavu moje kombinovaná kůže nevyžaduje taková radikální opatření. Pokud se však tváře stanou popraskané a někdy i v mokrém, mrazivém počasí, kůže velmi reaguje s bolestivým loupáním a zčervenáním - večerní maska ​​několik hodin před spaním problém vyřeší. Samozřejmě, nezapomeňte ji odstranit před spaním.

Vždycky mám nadbytek - krém se nikdy plně nevstřebává, je tu mastný film, který je odstraněn kosmetickým ubrouskem, v každém případě je snadné a lehké třít kůži, stačí se namočit.

Účinek krému je vynikající. Začal jsem ho používat, protože jsem si všiml, že pod mýma očima jsou stopy fialových kruhů a v koutcích očí se objevují mimické vrásky. Po týdnu každodenního užívání zlepšení netrvalo dlouho, kruhy se zmenšily, vrásky se vyhladily. Ve skutečnosti, to je wow efekt, na mě tento krém funguje skvěle.

Co lze připsat nevýhodám:

1. Kovová trubka. Jak se používá, je převařený.

2. Zvláštní vůně - opravdu amatér. Je pravda, že se mu to líbí.

3. Hustá textura vyžadující odstranění přebytku po určité době.

4. Přítomnost parabenů v prostředku.

Prakticky všechny nevýhody (s výjimkou konzervačních látek ve směsi) jsou vyřešeny ve světlém provedení krému.

Ale v plastové trubce, se slabým zápachem a konzistencí lotiony, to vůbec není elegantní krém, který vyžaduje pozornost. Pravidelný hydratační krém, který je zcela vstřebán, ale nevšiml jsem si žádné vlhkosti po dobu 24 hodin. Pravděpodobně později napíšu podrobný přehled o lehké verzi, pokud si to opravdu nezaslouží.

A původní verze Večerní krém - ano, doporučuji. Velmi hodný krém. Pro obličej - pouze majitelé suché kůže. Pro věk - pro dívky nad 30 let. A ti, kteří jsou mladší, mohou také použít nejjednodušší prostředky.

Přeji vám všem dobré nakupování a skvělou náladu!

Krém "Večer" od JSC "Svoboda". Proč o tom protikladné recenze

Dlouho jsem chtěl napsat recenzi o této známé dlouholeté značce od Svobody, ale nějak jsem se nemohl dostat do akce.

Znám tento nádherný krém po celá desetiletí, pravidelně ho kupuji a používám v případě nouze. Co to pro mě znamená? Je to zima, podobně jako mimo sezónu - buď studená, pak se rozmrazí, nebo vítr, déšť nebo sníh. V této době se moje pokožka stává nemožné vyschnout, dokonce i loupat a pokrýt téměř krustou, která má vlastnosti praskliny, zejména po mytí, pokud není okamžitě zvlhčena a vyživována olejem, smetanou, mlékem atd. Tyto nástroje však často nejsou tak účinné, jak slibují výrobci, a to i přes jejich pozoruhodné vlastnosti a náklady.

A tak v takových případech dělám masku se smetanou "Večer".

Na doporučení výrobce dvě až tři hodiny před spaním, To je mimochodem také důležité. Pokud je uděláte dříve, než půjdete do postele, je k dispozici otok. Umyju si obličej jako obvykle pěnou nebo gelem, namočím kůži ubrouskem a okamžitě nanesu na obličej, víčka, krk a dekolt. Snažím se ležet s takovou maskou půl hodiny, hodinu, a pak si s ubrouskem sundat zbytky krému a nedělat žádné další manipulace. Snažím se takové postupy provádět každý druhý den (někdy denně) nejméně pětkrát nebo šestkrát.

Kůže je znatelně změněna, suchost mizí, vrásky jsou vyhlazené, turgor je vyrovnán, pleť vypadá zdravější a dobře upravená. Takové kurzy musím udělat jeden nebo dva, někdy třikrát ročně podle potřeby.

Ano, složení krému není dokonalé, existují rafinované výrobky a živočišné produkty. Ale účinek je to, co se nazývá na tváři. Krém má významnou nevýhodu - ucpává póry a je to velmi nepříjemné, takže by neměly být zneužívány a počet masek by měl být upraven tak, aby neměl další problém, se kterým musíme bojovat i jinými metodami. Ale život je takový, že musíte dělat něco po celou dobu, bojovat s něčím a hledat nové metody, jak zlepšit svůj vzhled.

Proto mohu doporučit tento krém pro péči o suchou pokožku, Je zvláště vhodný pro krk a dekolt, protože neexistují mazové žlázy a kůže je vždy suchá. Pro mě, s velmi citlivou pokožkou očních víček, často dostávám edém z poměrně slušných krémů známých značek, krém nezpůsobil otok, ale pod podmínkou, že jsem přebytek opatrně odstranil, po aplikaci aplikujte kůži a používejte ji výhradně večer.

Proto Dva hlavní tipy pro použití: Neaplikujte krém před spaním a ujistěte se, že pečlivě odstraňte vše, dokonce i nejmenší přebytek, ubrouskem.

Moje hodnocení je pevné čtyři.

Doporučuji krém s ohledem na radu a jejich dlouholeté zkušenosti. Přeji vám hodně úspěchů.

Ambulance na jeden den!

Jednou, když jsem šel do obchodu, vzpomněl jsem si, že můj oblíbený oční krém skončil druhý den. Rozhodl jsem se to vyhledat - nenašel jsem to. Musel jsem si vybrat z toho, co bylo. Pak jsem narazil na oční krém a tvář Večer od společnosti Svoboda. Ohromen cenou, stále vzal.

Oční krém se používá výhradně před spaním, takže jsem se rozhodl to zkusit večer. VUT! Z nějakého důvodu se vklouzly pochyby a já jsem dupnul dolů, abych si o něm přečetl recenze. Není to ani marné. Ukázalo se, že tento výrobek není určen pro každodenní použití - tentokrát. Za druhé, nemůže být ponechán na obličeji déle než pár hodin.

Aplikace: 2 hodiny před spaním naneste krém na očištěnou tvář. Odstraňte zbytky ubrousku.

Použití večer je nejlepší v případech, kdy ráno potřebujete vypadat odpočatý a napnutý. Krém se aplikuje na celý obličej, protože má zjasňující vlastnosti. Zvláštní pozornost je třeba věnovat oblasti pod očima. Tam jsem dal nejvíce krém, a výsledek neudrží sám čekat! Ráno se pleť tváře vyhlazuje, získává mírně tupý odstín (jako by jste již použili základ pro make-up). Hlavní věcí je aplikovat krém po dobu 1,5-2 hodiny, po které musí být zbytky smetany odstraněny bavlněnou podložkou. Pokud to neuděláte, je pravděpodobné, že ráno dostanete opačný efekt. Krém je velmi mastný a má hustou konzistenci.

Aktivní složky smetanového extraktu, vitamínů A a E, přírodního rostlinného oleje, včelího vosku, lanolinu - vyživují, hydratují, redukují vrásky na obličeji, redukují tmavé kruhy pod očima a mají zjasňující účinek na kůži.

Obal sovětské éry samozřejmě není tak atraktivní, ale obsah mě potěšil. Vůně je zcela specifická, ale za hodinu můžete trpět. Někdo by měl rád přesně ten zápach. Neměli byste se do toho zapojovat, zejména pro majitele mastné pleti. Můj verdikt - tento postup by neměl být prováděn více než jednou za měsíc, v zimě - dva.

Sovětský krém s výrazným vyhlazujícím účinkem. A rovnou za nic

Krém "Večer" Koupil jsem si, nést do nostalgických vzpomínek. Pravděpodobně ani recenze nečetly ah-i-yay. Chtěl jsem ho použít na rukou - je to tak tlustý a moje ubohé ruce jsou tak suché! Ale není to ani zima, ale podzim. A protože na podzim jsem s tváří udělal spoustu věcí, jsem velký experimentátor Veliký a Hrozný, také jsem se rozhodl, že nebudu urazit mou tvář. Něco krém - péče o pokožku očních víček a obličeje. Suchá kůže. Jak potřísnit dvě hodiny před spaním, podle instrukcí, ale nepoznám se ráno! Jen ne se slovy "navždy mě zvedni."

Kovová tuba, jak se to běžně říká, dokonce i popisy šperků obsahují následující výraz „ve stylu SSSR“. Všechny krémy, které mám, jsou nepohodlné a často padá. Je to patrné.

Složení:

Voda, rostlinný olej, lanolin, včelí vosk, ceresin, cetearylalkohol, sorbitan oleát, glukóza, pentaerythritol dioleát, glyceryl dioleát, cukrářský tuk, tokoferol acetát (vitamín E) retinol palmitát (vitamin A), petrželový extrakt, fenoxyethan acetát, fenoxyethan, vitamin ce methylisothiazolinon, parfémová kompozice, benzyl alicylát, kumarin, citronellol, linalool, skořicový alkohol.

Vůně. Abych byl upřímný, byl to on, kdo byl hlavní motivující silou v procesu nákupu. Líbí se mi vůně sovětské kosmetiky - rtěnky, krémů a dalších věcí. Vůně od dětství. Je to těžké, ale ne levné. A z jeho hlavy se může trochu točit, ale ne onemocní. Mám rád parfém v “Večerním” krému více než v “Lux” krému, ještě jsem nevyzkoušel jiné “Freedom” krémy. A obecně se mi líbilo „Večer“ více než „Lux“ ve všech ohledech.

Textury Tučné a tlusté. Chcete-li aplikovat na obličej rovnoměrně a tenkou vrstvu, je nutné ukázat nějakou manuální zručnost. Zřídkakdy jsem na obličej, hlavně v zimě, jako výrazný prostředek, pokud je kůže silně zvětralá, a já ji položím na kůži kolem očí - většinou toto spodní víčko. A mírně rozdělte prsty.

Krém se neabsorbuje, přebytek odstraním asi po půl hodině ubrouskem. Noční krém, takže otupělost kůže - sekundární koncept. Cítí se jako - kůže se stává hladší, pevnější, mladší. Žádné otok, podráždění a akné. Pokud nemám v plánu opustit dům, pak používám krém "Večer" na kůži kolem očí a odpoledne - jednou nebo dvakrát týdně. Zde se krém nanáší v poměrně tenké vrstvě. Večer, elektrické osvětlení.

To vyhlazuje malé vrásky - vizuálně, ve skutečnosti, nevím. Ale vyhlazuje. Po neúspěšném podání dalšího očního krému, mých očích dramaticky stárla, jsem musela naléhavě něco udělat. A krém "Večer" mě nezklamal. Ráno - žádný edém, myslím, že jsem 37 let, ale myslím, že jsem dobře zachován, ale je to všechno jako texty. Přináším vám vaši malou fotoreportáž. Aplikace se smetanou na kůži rukou, které jsem udělal v září. Dala na noc, nasadil rukavice x / b. Někdy jen plastové sáčky. Ano, kůže tam byla „prudce“, ale o takových olejových obaloch jsem četla velmi dlouho, a to i v těch časech, kdy nebylo možné se podívat na mé ruce bez slz vůbec. Je-li pod pytlem - pak po dvou hodinách se všechno odstraní, zbytky smetany se odstraní.

Ruce - obvyklý stav. Používám krémy po celou dobu.

Ruce - jedna procedura s krémem "Večer".

Pak - v průběhu hry. Výsledek je samozřejmě patrný pouze při pravidelném používání. Che tam, zázraky se nestávají a my nejsme mladší. Ale jsem rád, že i iluze zázraku. Je možné pro prevenci jednou nebo dvakrát týdně a lehnout si s taškami na ruce.

Moje dojmy z používání jiných krémů z továrny Freedom:

Gerontol -Vhodné jako výživná maska ​​na obličej, ruce a krk, ale nebude kupovat znovu. Líbilo se mi další krémy této série více.

Extal - sovětská klasika. Extel krém je určen pro péči o suchou a normální pleť, ale je také vynikající pro kombinaci s mastnou T-zónou. Matty, tóny, hydratuje. Cena - pár bochníků chleba

Dobrý a cenově dostupný krém na obličej.

Dobré odpoledne, holky a kluci taky!

Nemohu říci o sobě, že jsem mladá dívka, ale nechci se ani odkazovat na starší generaci. Po celý svůj život, jsem nepoužíval ooooochen drahé krémy, zpočátku nedovolil prostředky, a pak to bylo nějak škoda utrácet tolik peněz na krémy, které ve složení jsou stejné jako ty levné. Například, tento krém z továrny Svoboda, krém Večer. Když se podíváte na jeho složení, které je uvedeno na fotografii, můžete vidět, že je to stejné jako u drahého krému. Nic není jiné. V drahých krémech je stejný glycerin, který zvlhčuje pokožku a vazelínu. Zdá se mi, že svět ještě nepřišel s ničím lepším pro zvlhčování, s výjimkou těchto produktů.

Ale zpátky do naší smetany. Je to velmi levné a najdete ho v každém supermarketu. Už mám tu trubku na konci, ale pořád ji mám na skladě. Krém je velmi silný, připomíná dětský krém, ale velmi snadno se na pokožku šíří. Odpoledne ji nepoužívám, protože se absorbuje o něco déle než krém, který používám odpoledne. Ale v ten den, kdy jsem to dal. Nanášejte asi 2 hodiny před spaním, po nanesení trochu opláchněte ubrouskem a nechte ho vsáknout. Během těchto 2 hodin před spaním dělám všechny ostatní věci.

Nemusíte tomu uvěřit, ale ráno se tvář stává „jako zadek u dítěte“, kůže je měkká, sametová. Kouzlo. Zároveň tento krém vůbec neupchává póry. Nevkládám to pod oči, je to trochu tlustší pro tuto zónu. Ale na tváři, ano.

Vřele doporučujeme tento krém. Můžete zkusit, a pokud se vám nelíbí, v zásadě, cena není tak drahé. Nebude to škoda. Ale myslím, že potěší vás a cenu a kvalitu.

Továrna "Svoboda", krém "Večer": recenze, složení, výhody

Moderní žena chce vždy vypadat atraktivně. Kosmetický průmysl nabízí obrovské množství produktů péče o pleť obličeje, ale zpočátku je nutné správně určit jeho typ a stav. Cream "Večer" (z "Svoboda") recenze je pozitivní, proto získal popularitu mezi mnoha ženami. Článek bude diskutovat o složení a výhodách tohoto produktu.

O výrobci

Základem společnosti "Svoboda" byla ruská parfumerie a kosmetická továrna, která byla otevřena v roce 1843 v Moskvě a měla název partnerství "A. Ralle a spol. Podnik byl v té době ženám znám nejen v Rusku, ale i v dalších zemích světa. Vyznačoval se výrobky, které měly jedinečnou kvalitu.

Společnost dostala své současné jméno v roce 1922. Po celou dobu své existence si továrna udržovala vysokou kvalitu svých výrobků. Má mnoho diplomů, které získala kosmetika Freedom na různých ruských a mezinárodních výstavách.

V současné době výrobce pokračuje ve zlepšování svých výrobků, protože se snaží chránit krásu a zdraví lidí.

Továrna vyrábí různé výrobky pro obličej, tělo, kůži, péči o vlasy, stejně jako velké množství dětské kosmetiky. Všechny fondy jsou velmi populární.

Výrobce spolupracuje s velkými firmami z mnoha zemí a vyrábí své zakázky na jejich vybavení. Výrobky jsou vyráběny z přírodních surovin a pečlivě kontrolovány podle mezinárodních standardů kvality.

Krémy z továrny "Svoboda" jsou široce známé v zemích blízkého i dalekého zahraničí díky nízké ceně a vynikající kvalitě. Společnost se nezastaví, ale pokračuje ve výrobě produktů, které jsou v poptávce a popularitě.

Všechny kosmetické výrobky vyrobené v továrně mají přírodní složení a mají pozitivní vlastnosti.

Složení krému

Kosmetika obsahuje ve svém složení pouze přírodní složky ve formě éterických olejů, vitamínových komplexů a dalších látek. Vůně smetany je poměrně nízká, což ženy někdy srovnávají s „babičkou“ nebo církví.

Poté, co se etabloval jako vynikající a účinný lék, dobře zvládá funkce, které se často vyskytují u žen se suchou pokožkou. Výrobce garantuje kvalitu svého výrobku.

Složení smetany "Večer" zahrnuje:

  • Petrželový extrakt Složka obsahuje ve svém složení užitečné látky a stopové prvky, které mají odlehčovací a regenerační účinek. Je schopen regulovat rovnováhu vody a soli. Extrakt z petrželky se často používá v krémech k odstranění opuchů a pod kruhy očí.
  • Vitamin A. Zásadní pro krásu a mladistvou pleť. Obnovuje svou přirozenou barvu a zpomaluje proces stárnutí. S pomocí vitaminu dochází k normalizaci funkce epidermis.
  • Vitamin E. Vyhlazuje vrchní vrstvu kůže, která pomáhá snížit vrásky a záhyby. Složení vitamínu obsahuje antioxidanty, které zabraňují negativním účinkům volných radikálů a chrání pokožku.
  • Rostlinné oleje. Podporují výživu a hydrataci pokožky. Díky speciálním složkám je epidermis naplněna živinami a vitamíny.
  • Lanolin. Látka působí jako základ pro krém. Jeho účinek činí pokožku jemnou a vláčnou. Lanolin zvyšuje účinnost ostatních složek a pomáhá jim proniknout do hlubších vrstev kůže.
  • Včelí vosk. Má silné baktericidní vlastnosti, odstraňuje záněty a omlazuje pokožku obličeje. Voskové tóny a zmírňuje otoky, zvyšuje krevní oběh.

V souhrnu dává složení produktu hustou strukturu a mléčný odstín. Minimální složení parfému dává krému jemný zápach. Veškerá kosmetika "Svoboda" má zvláštní aroma.

Vlastnosti krému

Díky svému složení má tento nástroj mnoho pozitivních vlastností. Příznivé vlastnosti krému "Večer" zahrnují:

  1. Vyživuje a hydratuje pokožku obličeje a pod očima.
  2. Sates to živinami a vitamíny.
  3. Rozjasní pokožku.
  4. Má mírný účinek.
  5. Aktivuje metabolické procesy kůže.
  6. Vyhlazuje jemné linie a vrásky.
  7. Zastavuje proces stárnutí pokožky.
  8. Eliminuje otok a tmavé kruhy kolem očí.
  9. Zvyšuje tón pleti a pružnost.
  10. Má antioxidační vlastnosti.
  11. Odstraňuje pigmentaci kůže.

Krém označuje kosmetiku, která pečuje o suchou a citlivou pokožku. Je určen k večernímu použití.

Princip činnosti

Recenze smetany "Večer" z "Svobody" je vždy pozitivní, nástroj se postaví jako noc, určený pro suchou pokožku, náchylný k podráždění a odlupování.

Přírodní oleje ve svém složení hojí malé praskliny a utahují stopy akné. Krém se nejlépe aplikuje 2 hodiny před spaním. V chladném období je "Večer" nepostradatelným nástrojem, který chrání pokožku obličeje před povětrnostními vlivy a podrážděním způsobeným zimním větrem. V létě se nedoporučuje používat, protože se na kůži může objevit mastný lesk.

Jak aplikovat krém na obličej? Nástroj má snadné použití. Pokud dermis není úplně suchý, ale pouze v určitých oblastech, pak můžete krém použít několikrát týdně. V případě popraskané, normální kůže obličeje, může být přípravek aplikován 1 krát za 7 dní.

Krém je výborným prostředkem péče o suchou pokožku. Dlouhodobé užívání je návykové a snížené účinnosti. Kosmetička nabízí alternativní krém a další produkty péče po několika týdnech používání. V tomto případě bude mít pokožka pozitivní účinek.

Vzhledem k tomu, že krém má hustou strukturu, měl by se dlouho otírat. Nedoporučuje se používat pro mastné typy pleti.

Krém se účinně používá k péči o pokožku kolem očí. K tomu, půl hodiny před spaním, použijte lehké prsty na vyčištěném místě. Pak se zbytky krému odstraní ubrouskem. Pokud se tak nestane, pak ráno bude mít pokožka tukový lesk.

Trvanlivost krém "Večer" od "Svoboda" je 12 měsíců, což je způsobeno přítomností přírodních složek v něm.

Návod k použití

Jak aplikovat krém na obličej? Před použitím musí být make-up odstraněn pomocí speciálního prostředku nebo mýdla s krémovým základem. Krém nemá speciální pokyny, ale je třeba dodržovat následující pravidla:

  • Produkt naneste na kůži tenkou vrstvou 2 hodiny před spaním.
  • Chcete-li krém snadno distribuovat, musíte ho zahřát ve vodní lázni.
  • Po aplikaci rovnoměrně naneste na kůži.
  • Tření v dermis pomáhá zlepšit vstřebávání a zlepšuje metabolické procesy.
  • Po 2 hodinách se zbytky krému odstraní z obličeje papírem nebo rohoží.

Další den, po použití zbytky finančních prostředků odstranit mýdlem, a teprve pak použít základ pro make-up. Jinak zůstane obličej mastný.

Tento krém mohou používat ženy s různými typy pleti. Je snadno aplikovatelný a rozprostřený na kůži a je také ekonomicky spotřebován. Vzhledem ke svému složení přípravek zřídka způsobuje alergické reakce.

Návod k použití krému "Večer" od "Svoboda" umožňuje dosáhnout maximálního účinku. Plná péče poskytuje nejen řádnou výživu pokožky, ale i její čištění a hydrataci.

"Večerní světlo"

Krém má velký počet pozitivních vlastností a má také světlejší strukturu. Vzniká na základě kosmetického "večera".

Krém pomáhá ženám, které mají suchou a citlivou pokožku. Vytváří omlazující účinek. Nástroj lze použít jako prevenci vrásek, záhybů a snížení příznaků vadnutí kůže.

Přítomnost krémového komplexu mořského původu ve složení má hydratační účinek a snižuje ztrátu vlhkosti. V důsledku toho se zlepšuje mikro-reliéf kůže.

Komplex vitaminů A a E přispívá k procesu regenerace buněk a působí také na zpevnění kůže.

Charakteristickým rysem krému "Evening light" je přítomnost mandlového oleje v jeho složení. Má pozitivní vliv na změkčení a vyživování pokožky a také vyhlazuje jemné linie. Olej má dobrý účinek na mazové žlázy a také pomáhá eliminovat zánět. Má vynikající účinek na nedostatečně zvlhčenou pokožku, zabraňuje odlupování a suchosti.

Vzhledem k přítomnosti petržel extraktu v krému pro ženy, je používán k péči o oblast kolem očí. Má odlehčovací účinek a také snižuje tmavé kruhy a otok.

Naneste krém v noci, aplikujte na pokožku lehkými pohyby. Snadno se vstřebává, aniž by zanechal mastný lesk.

Pozitivní vlastnosti

Výhody krémů "Večer" zahrnují:

  1. Používá se pro suchou a citlivou pokožku.
  2. Používá se pro večerní péči o pleť.
  3. Složení krému obsahuje pouze přírodní složky.
  4. Ekonomické použití a má přijatelnou cenu.
  5. Péče o kůži kolem očí.
  6. Pomáhá zbavit se různých problémů kůže.

Díky svému složení vám krém umožňuje zlepšit strukturu pokožky obličeje, stejně jako oblast kolem očí.

Výhody prostředků - jejich hodnota. Krém lze zakoupit v každém kosmetickém obchodě za přijatelnou cenu. Ve srovnání s mnoha analogy má nízkou cenu s vynikající kvalitou.

Nevýhody znamená

Recenze smetany "Večer" od "Svoboda" je nejen pozitivní, jsou negativní. Poznamenávají následující:

  • vůně, kterou nemají všechny ženy;
  • příliš tlusté a mastné textury;
  • přítomnost syntetických složek v kompozici;
  • v některých případech způsobuje alergie;
  • není vhodný pro letní sezónu.

Alergické reakce se mohou vyskytnout u nejnebezpečnějších složek krému v důsledku individuální intolerance. Pokud jedna osoba pociťuje zlepšení stavu kůže při používání produktu, může se u jiné osoby objevit svědění, vyrážka nebo pálení.

Než začnete krém používat, musíte vzorek vytvořit na vnitřním ohybu lokte. Po určité době zkontrolujte, jak kůže reagovala na účinek přípravku. Pokud se na něm nenachází zarudnutí, můžete začít krém aplikovat.

Vzhledem k silné struktuře, je nástroj někdy obtížné šířit přes kůži obličeje. To vytváří určité nepříjemnosti v procesu péče o ně.

Hodnocení zákazníků

Opět platí, že krém "Večer" z "Freedom" recenze má většinou pozitivní. Zvláště kupujícím se líbila dostupná cena finančních prostředků.

V důsledku toho se stali majiteli krému, který vyživuje a hydratuje pokožku. Pravidelné používání významně snižuje počet vrásek, rozjasňuje a vyhlazuje dermis.

Aplikování krém "Večer" pro víčka a tvář v péči o okolí kolem očí, ženy dosáhly vyhlazování "vrány nohy." Odstraňuje opuch a tmavé kruhy zmizí po použití.

Ne všichni zákazníci měli rádi vůni produktu, ale to je známkou nepřítomnosti syntetických vůní. U některých žen připomíná aroma indické vonné tyčinky.

Vysoce oceňují omlazující vlastnosti přírodních složek krému.

Dobře odstraňuje vzhled loupání a suché pokožky, což je zvláště nutné v zimě. Majitelé citlivé dermis si všimnou, že v důsledku aplikace dochází k podráždění a zánětlivým procesům.

Ženy si všimly, že si nakonec vybraly lék, který jim ve všech ohledech vyhovuje. Neustále doporučují krém svým blízkým.

Ne všechny ženy byly potěšeny spíše hustou texturou krému, která při aplikaci způsobuje určité potíže. Po 2 hodinách aplikace je nutné odstranit zbytky hadříkem. Pokud se tak nestane, na obličeji zůstane mastný lesk.

Některá negativní hodnocení se objevila, když instrukce o použití krému "Večer" z "Svobody" nebyla plně dodržena nebo se nehodila do kůže ženy.

Stanoviska odborníků

Krém "Večer" pro oční víčka a obličej má mnoho pozitivních ohlasů od kosmetologů. Pozitivně hodnotili jeho kvalitu a efektivitu, ale radili jeho použití ženám ve věku 45 let a více.

S tukovou a hustou konzistencí může být krém dobře vstřebáván pouze v kůži, suchý nebo nakloněný tomuto stavu. U tukového typu osoby to není vhodné.

Používáte-li nástroj pro mladé, schopné obnovit pokožku, zanechává mastný lesk a může ucpat póry. A to negativně ovlivní její výživu.

V případě vyblednutí pleti je krém schopen zajistit dlouhodobou hydrataci a zároveň zabraňuje vzniku drobných vrásek. Neúčinnost prostředků na mladou pleť je způsobena tím, že její buňky absorbují správné množství živin a vitamínů. Zbytky krému zůstanou na kůži. Nejlepší je aplikovat ji večer. Dlouhodobé používání krému však snižuje účinnost. Kosmetologové doporučují po určité době použití střídavě používat jiné druhy kosmetiky.

Perfektně osvědčený krém pro péči o obličej v zimě, kdy kůže trpí mrazem a větrem. Kosmetička jej doporučuje pravidelně používat v tomto období, aby se zabránilo loupání a podráždění.

Cream "Evening" továrna "Freedom" - nástroj, který se používá pro večerní péči o suchou a citlivou pokožku. Svým složením s blahodárnými látkami a vitamíny dobře vyživuje pokožku a aktivuje metabolické procesy. Krém dokonale vyživuje, hydratuje a zlepšuje tón pleti. Nástroj má antioxidační vlastnosti, zlepšuje barvu a bojuje proti pigmentaci věku.

Více Článků O Zánět Oka