Venuše - recenze kosmetiky

Hlavní Šedý zákal

Moje sestra vydala narozeninový list v Letual. Šel jsem včera vidět krém na obličej. Moje kůže je smíšená a často podrážděná dokonce i od krémů zakoupených v lékárně. Mluvila o svém problému s poradenskou dívkou a poradila kosmetice Venuše, protože tam nejsou žádné parfémy atd., Které mohou způsobit alergie (ty sloučeniny ve skutečnosti nerozumím). Koupil jsem si sadu: denní krém s faceliftem, oční krém a myceliální vodu. Včera a dnes jsem použil krém. I když se mi to líbí, kůže reagovala pozoruhodně, nezměnila se jako obvykle. Rychle se vstřebává a vůně je příjemná. Takže zatímco jsem šťastná, protože jsem dlouho hledala krém, který je vhodný pro mou citlivou pokožku. Také jsem četl komentáře o anticelulitidní špíně, chci to zkusit)

Komentáře Recenze užitečné? Ano 7 · Ne 0

Krém Venuše s vitamínem C byl nucen aplikovat Letual, příjemnou texturu, ale krém okamžitě zasychá na obličeji, není vůbec žádný pocit zvlhčování, navíc krém ve vrstvách! Dvakrát se pokusil aplikovat, očistit obličej, stejný obraz. HORROR. Nedoporučuji! Skóre - 0.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 6 · Ne 0

Koupil jsem si tento krém na Nový rok.. balíček byl otevřen 31. prosince večer.

Když jsem si vzal sklenici do rukou a otevřel víko.. a pak jsem viděl rozbité sklo a kus skla také ležel ve smetaně.. Co "dobrý výrobce"!

Koupil jsem v Letual.. Už nikdy nebudu kupovat kosmetiku této společnosti. Nechutné!

Zvláštní. reakce prodejců je nervózní a snaží se vinu na kupujícího předat

Jednou jsem vzal vzorek na L'Etoile Gel, anti-celulitidě multi-aktivní Cellu-Tech z Venuše.

"Dívka, to je velmi drahý krém!" - Z nějakého důvodu jsem upozornil pracovníka obchodu na pokladně. Bylo by lepší říci: „Velmi drahé a naprosto k ničemu,“ protože to můžu charakterizovat po měsíci užívání.

Možná, že s delší aplikací by byl výsledek mnohem výraznější, ale celá věc je, že to není tak příjemné používat.

Za prvé, gel má velmi silný chemický zápach a po dlouhou dobu se nerozpadá. To znamená, že naneste krém a jít někam pro podnikání, aniž by reklama přítomnost celulitidy, nebudete uspět :)

Za druhé, gel má nějaký druh kluzké heterogenní konzistence, a proto není příliš příjemný na dotek a částečně se rozprostírá mezi prsty.

Třetí a nejdůležitější je, že gel je velmi lepkavý a po dlouhou dobu se vstřebává. V době, kdy již stojíte s rukou přilepenou k sobě, jsou vaše břicho a boky stále mokré.

Zdá se mi, že pokud gel dává nějaký druh anticelulitidního účinku, snižuje objem těla a popáleniny tuků, jak nám výrobce slibuje na obalu výrobku, je to jen díky intenzivní masáži během aplikace. A osobně jsem si to nevšiml nejen po týdnu, ale po měsíci extrémně nepříjemných pocitů používání tohoto gelu. Obecně platí, že pokud jste náhodou mít navíc 1,5 tisíc rublů někde, neplýtvejte to na takové neúčinné nápravě.

Crema copro NUTRIENTE FLUIDA alla Vitamina C + E - tento nápis hlásí baryton s barytonem. Správně a slyšet.

Ti, kdo jsou alespoň trochu obeznámeni s italským jazykem, si okamžitě uvědomí, že krém je tekutý (spíše mléko), ale je obohacen o nejdůležitější vitamíny, o kterých si my ženy tak moc myslíme!

Pro 400 ml této tekutiny jsem položil dobré množství (i když to vše závisí na velikosti peněženky), bylo to mnohem dražší než běžné zvlhčovače.

Doufám, že nebudete zahanbeni svým vzhledem, protože téměř skončila.

To, co mě deprimovalo, byla skutečnost, že ve směsi po glycerinu pochází z ropy olej neslavný minerální olej Parafinium Liquidum. vlhkostní bariéra v kůži, tvořící film.

Kůže je živým dýchacím orgánem, a proto uzavření přístupu k kyslíku, stejně jako zabránění odstranění toxinů a oxidu uhličitého skrze něj a obecně všech druhů odpadů, není dobré. Takže, děvčata, pamatujte si, kdo ještě neví, to jsou dvě zlověstná slova a snaží se jim vyhnout v kosmetice (zejména pro obličej, protože tam může být i akné).

Tak proč na tento krém nalijeme proudy lávy a oheň? Odpovím.

Použil jsem ji pravidelně (ne pravidelně), takže si myslím, že jsem měl nahromaděné toxiny během používání a snížil svůj imunitní systém, a můj buněčný růst katastrofálně poklesl - to by bylo, milost, paranoia.

Všiml jsem si, že na kůži nezanechává pach. V některých případech je to pro mě důležité.

Ale to je vše. Budu kupovat znovu? No, samozřejmě, že ne (ale už jste to pochopili).

Průměrní obyvatelé italských měst jsou stejní jako vy a já, jsou také rozděleni na ty, kteří studují skladby, a kteří jednoduše vezmou krásnou trubičku za dostupnou cenu z výkladní skříně a následná analýza skončí, zda se vám líbí vůně peněz nebo se jí nelíbí. pro kůži nebo kecy.

Abychom nebyli zklamaní, budeme si muset zvyknout na všechny tyto nesmysly a zamyšleně si je přečíst. Ale, víte, jsem odvážně uklidňující: rychle si na to zvyknete a všechno se už nezdá jako abracadabra!

A tady, například, zákoutí ze Sardinie. Myslíte si, že se samy porážejí se všemi těmito látkami?

Závěrem řeknu, že výrobek samozřejmě vyživuje (s úhlem slov. Řekl) kůži, ale pocit, že s tím něco není v pořádku. Jako by se nepotila, jako by jste ji rozmazali deodorantem. Tady píšu, jak to je, jednu "pravdu".

Má smysl uvádět všechny následující složky? Jednoduše řeknu, že tam je asi dvacet titulů, a Dimethicone (což je silikon) je tkaný na konci, ale mastný alkohol a citrusový extrakt jsou obecně v ocase linky. A celé aktivní pole je nasazeno mrtvými chemikáliemi. Tady je.

Odvraťme pozornost od pravé italské krásy! Ne na "Venuši", která je klamná, ale na.

A konečně, všichni, kteří hledají svou drahou Itálii, jsou oddaní.

Rafaeli. "Žena s jednorožcem."

Sandro Botticelli. "Portrét mladé ženy".

Piero di Cosimo. "Simonetta Vespucci jako Kleopatra". (ženy jsou vždy nezpůsobilé.)

Leonardo da Vinci. "Portrét manželky soudce Milána (krásné Feroniera)".

Nemůžete milovat Itálii, ale není to respekt. - "/>

Mějte dobrý víkend a trochu pozitivnější bez ohledu na počasí!

Krémy na obličej Venuše - recenze

marina
Nižnij Novgorod host

Krémy na obličej Venuše 1. února 2012

Stále potěšený krémem na obličej Vinas s vitamíny A, C, E. Kůže je sametová jako broskev, rychle se vstřebává, jemná textura nezpůsobuje alergie vůbec. Nasadil i na oči. Téměř rok používala pouze tento krém, zřejmě si na kůži zvykla.

Krémy na obličej Venuše 31. května 2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 20 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 15.dubna 2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 8 · Ne 2

Krémy na obličej Venuše 4. února 2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 17 · Ne 1

Krémy na obličej Venuše 20.listopadu 2009

Komentáře Recenze užitečné? Ano 6 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 25. září 2009

Komentáře Recenze užitečné? Ano 2 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 14. července 2009

Komentáře Recenze užitečné? Ano 3 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 30. června 2009

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 18. června 2009

Komentáře Recenze užitečné? Ano 2 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 10. června 2009

Komentáře Recenze užitečné? Ano 1 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 19. února 2009

Komentáře Recenze užitečné? Ano 10 · Ne 1

Krémy na obličej Venuše 18. února 2009

Již zanechal recenzi 15. července 2008, ale od té doby jsem vyzkoušel jiné prostředky Venuše:
1. Kupodivu, ale gel na kůži kolem očí před edémem není pro mě moc. Předtím použila zen Lancome Hydra a Clinique All o očích. Poslední dva zvládli svůj úkol mnohem lépe a dali dobrou vlhkost všemu jinému. I když nemohu připustit, že za takovou cenu je těžké najít něco, co by bylo hodnější.

2. Koupím intenzivní kurz anticelulitidních vaků podruhé. Ze všech krémů proti celulitidě se mi zdálo, že je nejúčinnější

3. Masáž Profondo Anticellulite (nějak takzvaný) - masážní gel s hlubokým účinkem. V zásadě je noční termální krém a krém intenzivní. I v tomto nástroji se mi nelíbilo, že se velmi špatně vstřebává a obsahuje některá zrna (pravděpodobně k posílení masážního účinku), a tak zůstávají na těle a nějak se drží

4. Multi-aktivní sprej. Zdá se mi, že jeho činnost je spíše doplňková, ale dokonale se vstřebává, žádná lepkavost, nic! A spotřeboval se střídmě

Pro dnešek používám večer večer po sprše s anticelulitidovou peelingovou zelenou mámou (rozhodl jsem se namísto toho vyzkoušet Venuši) na intenzivní krém ve sáčcích a pak na víceúčelový sprej. V dopoledních hodinách, sprej a práce) Výsledky nejsou špatné, všechno štěstí v boji proti celulitidě!

Venuše

Všichni víme, že Venuše je bohyně krásy a lásky. Proto společnost Kelemata SPA, jedna z největších obav v Itálii, uvedla svou novou kosmetickou značku v roce 1981 a v Rusku ji označila za Venuši - Venuši. Koneckonců, všichni používáme kosmetiku, abychom zůstali mladí, krásní a milovaní po dlouhou dobu. K dnešnímu dni má italská kosmetika Venuše více než sto produktů určených pro péči o pleť. Kelemata se zabývá výzkumným střediskem, které umožňuje vyvíjet a používat nejnovější technologie ve výrobě produktů péče.

Kosmetika Venuše je hypoalergenní, takže riziko podráždění a vyrážky je minimální.

Pro péči o obličej představuje kosmetická značka Venus řadu produktů, které zahrnují:

  • Čistící prostředky Viso,
  • linie pro mladou kůži;
  • řada kosmetických přípravků proti stárnutí Venuše;
  • linie základní péče;
  • hydratační linka s komplexem vitamínů;
  • Oční péče o pleť.

Kosmetika Venuše: zeptal jsem se - odpovím

Příspěvek je psán pro všeobecné vzdělávání, které není obeznámeno s touto značkou italské kosmetiky (pravidelně v komentářích, když ji doporučuji, pak musíte vysvětlit, co to je odkud a kde to berou), a také se chlubit nákupy.

Můj první nákup v této značce byl gel pro hrudník. Zde je toto:

A byl koupen v "Maksidome" v době, kdy ještě existovaly stánky s kosmetikou. (Mimochodem, mimořádně kreativní místo bylo její výběr. Vzpomínám si, že jsem si zároveň koupil paletu stínů "Cover Girl", po které značka z Ruska zmizela a po šest let jsem hledala podobné věci...)

Hruď pak vypadala jako malé prázdné pytle, a proto, když si gél koupila, velmi opatrně ho potřísnila. Výsledkem je, že zvýšení prsu se samozřejmě nezvýšilo, ale nějakým způsobem se zpřísnilo a získalo tón. Strie se staly méně patrnými a kůže - méně suchá.

Před pár měsíci, v mučivých myšlenkách o tom, co jiného by se mělo namazat, jsem si vzpomněl na zázračný prostředek. Co když ten problém už není. Ale proč se tam teď rozmazávám a mnu a můj hrudník je přehlížen? Obecně jsem se rozhodl, že si objednám. Obtížnost hledání (a snažíte se najít tento produkt!) Pouze zvýšená touha.

V jednom moskevském internetovém obchodě jsem našel slušný výběr (až 50 položek), rozhodl jsem se zkusit něco jiného od tohoto výrobce. Mimochodem, požadovaný gel nebyl na skladě, ale opravdu mě to zastavilo? Výsledky byly:

1) Gel anti-celulitida multi-aktivní

Slíbili snížit tukovou vrstvu, vyhladit celulitidu, obnovit pružnost pokožky.

Ve skutečnosti: Na rozdíl od doporučené hřiště, rozmazaný každý den až do samého začátku dovolené. Chtěl jsem změřit objemy před a po, ale přirozeně jsem zapomněl. Ale výsledek byl následující: dva týdny po skončení aplikace, s naprosto žádnou změnou v mé váze, jsem zjistil, že džíny a kalhoty se staly přeplněnějšími na místech, kde jsem se rozmazával. Krém tedy skutečně zmenšil objem a já jsem je mohl udržet na stejné úrovni pomocí podpůrného kursu: pokud si ho namazáte týden za měsíc.

V recenzích jsem četl, že VENUS má dobrou linii proti celulitidě.

Závěr: Začnu znovu používat.

2) krém proti vráskám s korekčním efektem kontury

Objednáno, obecně bez znalosti toho, co to je. Řídila se svým pocitem, že občas chcete rty potřít nemastným balzámem a krémem bez chuti. Také krém na „oči“ na nich, z nějakého důvodu, je to škoda. Takže - co? Potřebujete samostatný krém.

Abstrakt slíbil, že obnoví obrys rtů, sníží vrásky na obličeji a vytvoří efekt hlasitosti.

Ve skutečnosti: aplikátor zobrazený na obrázku je opravdu velmi zajímavý, ale trubice je naplněna krémem tak, že je obtížné ji stlačit přímo na rty. (Pokud to nevysvětlím dobře, nezapomeňte na koncovou trubici zubní pasty, která musí být stisknuta dvěma rukama a není jasné, jak držet zubní kartáček současně). Ale pokud je krém stále mačkaný a rozmazaný, ve skutečnosti, po krátké době, efekt líbání, oteklé rty je vytvořen. A ten pocit je krásný, ale vágně cítíte, že jste někde podvedeni, protože nikdo políbil ((((

3) VÍNA VÍKOVÁ PREVENTING SUPER MOISTURIZING CREAM (krém na vitamín C)

Slíbili: přírodní vitamín C, který zvlhčí, ochrání pokožku, zpomalí proces stárnutí. Usnadnění syntézy kolagenu.

Ve skutečnosti: Moje kůže je suchá od slova "velmi." Po umytí vodou je obličej těsný. V souladu s tím, ze smetany jako hydratační, příjemná vůně a textury. A také - tak, že se nevaří dolů a ucpává póry. A vstřebává se dobře. Mám to všechno.

Závěry: Nevšiml jsem si žádného zvláštního efektu, ale nebyl oznámen. Kolagen není viditelný, takže byl vyvinut intenzivněji nebo ne - nebudu říkat. Krém na zimu trochu světla, v létě bude perfektní. Jako základ pro make-up je velmi dobrá. Pokusím se něco příště objednat pro obličej proti stárnutí, okamžitě bude vidět přítomnost nebo nepřítomnost efektu. A pro ty, kteří ještě nepotřebují anti-aging, IMHO, tento krém a další gel je to nejvíc.

Pěkný bonus: obličej „po včerejším“, ráno rozmazaný krémem, zaujme zdravější vzhled.

4) Mikro gel pro pokožku kolem očí s účinkem mikrodrakování

Slíbili: odstranění příznaků únavy a silných pocitů očních víček. Zvlhčování a ochrana. Zabraňte vzniku vaků a modrých kruhů pod očima.

Stejně jako v případě předchozí pozice, slibný efekt nebyl slibován, nečekal jsem to. Hydratuje, absorbuje, příjemně... Nové vrásky pod očima se neobjevily, staré se nezmenšily. Nemám sáčky pod očima, takže nebylo možné ověřit možnost jejich neutralizace. Necítí vůbec nic! To je obrovské plus. Stejně tak objednám anti-aging této značky.

5) Lék proti striím pro zlepšení elasticity kůže.

Slíbili: ve skutečnosti to v názvu slíbili. S výpisem, stejně jako v anotaci každé pozice, přírodní účinné látky. Zde je sója a vitamín E.

Ve skutečnosti: pokud si koupíte a položíte na stůl, strie nezmizí. Je nám líto. Je třeba očistit.

Závěry: Jsem líný. A tento nástroj zřejmě není špatný, soudě podle obecného trendu shody prostředků této značky s jejich deklarovanou účinností.

Obecným závěrem je, že z VENUSu určitě zkusím všechno znovu, protože v Rusku není prevaha značky v Rusku minimální, riziko úrazu do falešného systému je minimální, výrobce je upřímná Itálie; vzhledem k nedostatku reklamy v Rusku je velmi pěkná cena. Jediná škoda je, že tuto kosmetiku najdete ve slušném sortimentu, stejně jako jakoukoliv z „optimálních hodnot za peníze, kvalitu a dodací lhůty“, samozřejmě úkol z kategorie „to je fantastické“.

Venuše první vrásky Multivitamin hydratační

Zpětná vazba

Dnes řeknu o krémě na obličej Venuše. Mám krém jako dárek od své matky. Samotná značka mi není známa, tak jsem dlouho stála, dokud jsem se nerozhodla dát jí zkušební jízdu. :))

Odečteno na internetu, že Venuše je italská kosmetika. V cegmente Po uxodu za kozhey FACE Venus zanimaet nA kocmeticheckom pynke Italii 2-oe mecto pocle Nivea Visage a opepezhaet dazhe takuyu izvectnuyu cepiyu, JAK plnost (L'Oreal / Garnier). Nachází se v centru města. Po pezultatam ppovedennyx moc v Evropě mapketingovyx iccledovany na poctoyannym pokupatelyam ppoduktsii Venuše ppinadlezhat zhenschiny v vozpacte Od 20 do 60 pronájmu, co cpednim upovnem doxoda, obladayuschie xoposho pazvitym vkucom a chucvtvom ppekpacnogo. Tyto aktivní ženy, které vedou dynamický životní styl a oceňují krásu krásy.

Myslím, že malá historie nebolí. :)

Takže v reálném životě krém vypadá takto (běžná sklenice smetany, obal je nevídaný):

Vypadá to jako krém sám:

Textura krému velmi. Vůně smetany - WOW! Voní po citrusech. Držte se dlouho.

Po aplikaci celé tváře poseté malými flitry!)) Snažil jsem se je chytit na paži:

Tento krém používám druhý měsíc a nemyslím si, že to odmítnu.

Uvědomím si několik výhod:

- Ihned absorbován
- úžasný zápach
- nemají mastnou pleť
- 100% zvlhčující
- Pod tonalnikem jsem šel velmi dobře.

- Tlustá textura, v létě nebudu používat (pro zimu je prostě super!).

Za to všechno jsem dal 5 s malým minusem. :)

Určitě se podívám na něco jiného z této značky.

Krém na obličej Venus

Každá žena chce vypadat mladá a dobře upravená. Na první pohled může být žena hodnocena podle stavu kůže obličeje a vlasů. To je věřil, že pouze problém kůže potřebuje péči, ale to není tento případ. Všechny typy epidermis vyžadují každodenní péči, je nutné znát pouze vlastnosti jejich kůže.

Kosmetická společnost Venuše vznikla v Turíně v roce 1895. Jméno římské bohyně Venuše, symbolizující lásku a krásu, sloužilo jako prototyp jména. Společnost vstoupila na úroveň vývozu v padesátých letech minulého století a je stále předním výrobcem kosmetiky pro masového spotřebitele za nejlepší ceny. Vysoce kvalitní výrobky jsou prodávány ve specializovaných prodejních místech. Jeho základem jsou přírodní složky rostlinného původu. Na trhu s kosmetikou v Itálii zaujímá druhé místo ve výrobě produktů péče o pleť pro obličej.

Produkty Venuše nabízejí širokou škálu pro všechny typy pleti. Krémy, které podporují omlazení epidermy, jsou velmi žádané mezi ženskou populací, dermatologové dostali pozitivní hodnocení.

Zvedací - péče

V průběhu let prochází kůže obličeje změnami - její struktura se mění. Ne vždy finanční příležitosti si mohou dovolit dělat kosmetické anti-aging chirurgie. Suspendujte pokožku stárnutím a smetanou Venuše, která zaplní pokožku kolagenem a kyselinou hyaluronovou, odstraní vrásky.

Když se objeví první vrásky, doporučuje se krém „Life Energy“. To může být používáno ženami po 30 letech, s jinou strukturou kůže na obličeji. Tato kosmetika obsahuje vitamíny A, C, E. Pro optimální expozici vitamínům je nutné ji po vyčištění obličeje aplikovat pod make-up. Tento nástroj díky kompozici má okamžitý výsledek vyhlazování, odstraňuje mělké vrásky. Kůže je hydratovaná a zdravá.

Reagujte na tento nástroj velmi dobře. Mnoho lidí má rád obal, příjemnou kosmetickou vůni, jemnou texturu. Po aplikaci hydratuje obličej, získá sametový odstín. Někteří nemají rádi vůni, pocit tuku na obličeji. Po aplikaci nejsou viditelné změny. Doporučujeme jeho použití pro mastnou pleť.

Anti-Wrinkle 3D Filler Cream s Omega 3 intenzivně vyhlazuje vrásky spojené s věkem díky hyaluronickému plnidlu, které zlepšuje strukturu dospělé kůže, zvyšuje pružnost pokožky a vyhlazuje ji. Má hustou strukturu, ale snadno se aplikuje. Používá se dvakrát denně, chrání před UV zářením. Utahovací účinek lze pozorovat po několika týdnech užívání a po několika dnech užívání si můžete všimnout vymizení mělkých vrásek. 30% účinnosti tohoto nástroje zvyšuje jeho použití v kombinaci s omega-3 plnivovým sérum s regeneračním účinkem. Ženy (30-45 let) jsou s účinkem této kosmetiky velmi spokojené a doporučují ji zakoupit.

Anti-aging krém s vitamínem E intenzivně hydratuje pokožku a má dvojí účinek. Vitamin E chrání, hydratuje, má regenerační a zpevňující účinek, dodává zdravý vzhled, zastavuje výskyt vrásek. Podle recenzí dívek, je lepší použít v noci, protože jeho obsah tuku. U některých dívek je krém příjemný s jemnou texturou a dobře působí na kombinovanou pleť. Doporučení jsou uvedena pro použití v zimě a pro nemastné typy pleti. Mnoho žen je rád, že si všimnou zániku vrásek.

Pro každodenní použití, Venuše nabízí pozornost k péči o pleť krém s omlazující účinek. Je univerzální v tom, že dodává pleti pružný, zdravý mladší vzhled, snižuje počet vrásek na obličeji, nedává vedlejší účinky. Při působení vitamínu A na dermis jsou buňky obnoveny, vitamín E, kokosový a arganový olej mají terapeutický účinek. Jemně aplikován a zcela vstřebán. Při každodenním použití lze po několika dnech používání pozorovat výsledky proti stárnutí. Účinek liftingového krému se zvýší, pokud se aplikuje v kombinaci s regenerační maskou proti stárnutí pro vrásky pro péči o obličej doma.

Podle pozitivních hodnocení má utahující účinek, negativně mastný krém, doporučuje se aplikovat pouze na suchou pleť.

S krémem pro noční péči s liftingovým účinkem má zpevňující účinek, vyhlazuje vrásky, protože obsahuje antioxidanty rostlinného původu, komplex Phyto Lift Complex, aminokyseliny a esenciální vitamíny, které účinně působí na buněčné úrovni. Při každodenním používání denního krému odpovídajícího směru se jeho účinek zvyšuje. Výsledkem je zářivý, pružný, tónovaný a elastický obličej bez viditelných vrásek. Ženy zralého věku o něm mluví pozitivně.

Na dermis je k dispozici nepřetržitá výživa krémy s „Jelly Royal“ z Venuše. Jsou vhodné pro citlivou, suchou a mastnou zralou pleť. Hlavní složkou, která má regenerační a regenerační účinek, je královské mléko, které zpomaluje stárnutí pokožky. Tato kosmetika má aktivní hydratační, zpřísňující účinek, komplexní výživu buněk pokožky obličeje.

Denní péče

Venuše věnuje zvláštní pozornost denní péči o pleť. Denní lék by měl poskytovat ochranu před sluncem v teplém počasí a před chladným počasím a větrem v zimě. Každý ví, že pokud epidermis dostane málo vlhkosti, rychle se stane ochablou a vrásčitou. Proto Aqua24 krém na obličej „Hluboké hydratační 24 hodin“, který nemá obdobu ve výrobě kosmetických přípravků, pomůže obnovit zář, zdraví a vyrovnání tónů obličeje. Obnovuje úroveň vlhkosti, udržuje ji po dlouhou dobu. Pokud se používá dvakrát denně, stimuluje aquaporiny, které v průběhu let ztrácejí svou životně důležitou činnost. Používá se jako ideální make-up základna.

Doporučuje se pro suchou, mastnou pokožku. Nejvíce pozitivní recenze na složení, strukturu, vůni.

Podle recenzí, to opravdu odstraňuje otok ráno. Uživatelé doporučují jeho použití v létě. Nevýhodou je obal. V trubici by krém byl ekonomičtější. Tam jsou také negativní recenze, že krém není zvlhčit, ale utáhne kůži, má silnou konzistenci, nepříjemný zápach. Pokud se pokožka po delší dobu neočistí křovinami, smí se krém při aplikaci na obličej odvíjet. Silikon je jednou ze složek, proto se ženám doporučuje, aby ji nepoužívaly denně, ale jako make-up základna dostane 10 bodů z 10.

Super-hydratační dává krém s vitaminem C, který zastavuje stárnutí pokožky, chrání pokožku před změnami teploty, před silným větrem. Zvlhčování trvá dlouhou dobu. Krém s antioxidanty a vitamínem C má nemastnou strukturu, která by měla být aplikována na dříve očištěnou pokožku obličeje jako základní make-up. Ženy, podle recenzí, doporučují tento prostředek, protože má dobrou hydrataci na kůži středního věku a zachovává ji, zlepšuje její vzhled a strukturu.

Recenze

Mikro gel pro pokožku kolem očí s účinkem mikrodrakování je u žen velmi oblíbený, odstraňuje známky únavy, hydratuje a chrání během dne. Stopové prvky rostlinného původu vyživují pokožku, odlehčují modré kruhy a uvolňují otoky pod očima. Krém je velmi ekonomický, protože jediná dávka je velmi malá. Má dobrou vůni a jemnou texturu.

Podle recenzí, pro mastnou pleť není vhodné "Multivitamin hydratační proti první vrásky." Přítomnost třpytu je cítit v teplém počasí. Proto je lepší ji používat, má štíhlou strukturu kůže a v chladném období. Líbí se mi s jeho vůní, texturou. Hydratační krém proti prvním vráskám s multivitaminy dává 100% hydratační, okamžitě vstřebává. Uživatelé mu doporučují koupit.

Ženy balzakovskogo věku je s tímto nástrojem nesmírně potěšena, protože pomáhá při péči o pleť a dokonale tóny pokožky pokožky.

Tento krém má velkou a lehkou texturu, o čemž svědčí malé video níže.

Vitamín C v krémě na obličej Venuše dobře vyživuje obličej, hydratuje. Krém jako jeho savost a textura. Jediná nevýhoda je vůně. Tam jsou nelichotivé recenze žen s mastnou kůží, který on se nehodil. Velmi se mi líbí sada sestávající z denního krému s faceliftem, krémem kolem očí a myceliovou vodou, která má vynikající účinek na péči o pleť obličeje.

Pro všechny typy krémů značky Venuše více pozitivní hodnocení než negativní. Ženy, které kdysi koupily produkt pro péči o tuto neregistrovanou kosmetiku, jsou doporučeny ke koupi všech vysoce kvalitních produktů, srovnatelných s jejich cenou. Volba je na vás.

Krém proti vráskám Venuše

Zajímavý a důležitý materiál na téma: "krém proti vráskám na obličej" s úplným popisem a dostupným jazykem.

Každá žena chce vypadat mladá a dobře upravená. Na první pohled může být žena hodnocena podle stavu kůže obličeje a vlasů. To je věřil, že pouze problém kůže potřebuje péči, ale to není tento případ. Všechny typy epidermis vyžadují každodenní péči, je nutné znát pouze vlastnosti jejich kůže.

Kosmetická společnost Venuše vznikla v Turíně v roce 1895. Jméno římské bohyně Venuše, symbolizující lásku a krásu, sloužilo jako prototyp jména. Společnost vstoupila na úroveň vývozu v padesátých letech minulého století a je stále předním výrobcem kosmetiky pro masového spotřebitele za nejlepší ceny. Vysoce kvalitní výrobky jsou prodávány ve specializovaných prodejních místech. Jeho základem jsou přírodní složky rostlinného původu. Na trhu s kosmetikou v Itálii zaujímá druhé místo ve výrobě produktů péče o pleť pro obličej.

Produkty Venuše nabízejí širokou škálu pro všechny typy pleti. Krémy, které podporují omlazení epidermy, jsou velmi žádané mezi ženskou populací, dermatologové dostali pozitivní hodnocení.

V průběhu let prochází kůže obličeje změnami - její struktura se mění. Ne vždy finanční příležitosti si mohou dovolit dělat kosmetické anti-aging chirurgie. Suspendujte pokožku stárnutím a smetanou Venuše, která zaplní pokožku kolagenem a kyselinou hyaluronovou, odstraní vrásky.

Když se objeví první vrásky, doporučuje se krém „Life Energy“. To může být používáno ženami po 30 letech, s jinou strukturou kůže na obličeji. Tato kosmetika obsahuje vitamíny A, C, E. Pro optimální expozici vitamínům je nutné ji po vyčištění obličeje aplikovat pod make-up. Tento nástroj díky kompozici má okamžitý výsledek vyhlazování, odstraňuje mělké vrásky. Kůže je hydratovaná a zdravá.

Reagujte na tento nástroj velmi dobře. Mnoho lidí má rád obal, příjemnou kosmetickou vůni, jemnou texturu. Po aplikaci hydratuje obličej, získá sametový odstín. Někteří nemají rádi vůni, pocit tuku na obličeji. Po aplikaci nejsou viditelné změny. Doporučujeme jeho použití pro mastnou pleť.

Anti-Wrinkle 3D Filler Cream s Omega 3 intenzivně vyhlazuje vrásky spojené s věkem díky hyaluronickému plnidlu, které zlepšuje strukturu dospělé kůže, zvyšuje pružnost pokožky a vyhlazuje ji. Má hustou strukturu, ale snadno se aplikuje. Používá se dvakrát denně, chrání před UV zářením. Utahovací účinek lze pozorovat po několika týdnech užívání a po několika dnech užívání si můžete všimnout vymizení mělkých vrásek. 30% účinnosti tohoto nástroje zvyšuje jeho použití v kombinaci s omega-3 plnivovým sérum s regeneračním účinkem. Ženy (30-45 let) jsou s účinkem této kosmetiky velmi spokojené a doporučují ji zakoupit.

Anti-aging krém s vitamínem E intenzivně hydratuje pokožku a má dvojí účinek. Vitamin E chrání, hydratuje, má regenerační a zpevňující účinek, dodává zdravý vzhled, zastavuje výskyt vrásek. Podle recenzí dívek, je lepší použít v noci, protože jeho obsah tuku. U některých dívek je krém příjemný s jemnou texturou a dobře působí na kombinovanou pleť. Doporučení jsou uvedena pro použití v zimě a pro nemastné typy pleti. Mnoho žen je rád, že si všimnou zániku vrásek.

Pro každodenní použití, Venuše nabízí pozornost k péči o pleť krém s omlazující účinek. Je univerzální v tom, že dodává pleti pružný, zdravý mladší vzhled, snižuje počet vrásek na obličeji, nedává vedlejší účinky. Při působení vitamínu A na dermis jsou buňky obnoveny, vitamín E, kokosový a arganový olej mají terapeutický účinek. Jemně aplikován a zcela vstřebán. Při každodenním použití lze po několika dnech používání pozorovat výsledky proti stárnutí. Účinek liftingového krému se zvýší, pokud se aplikuje v kombinaci s regenerační maskou proti stárnutí pro vrásky pro péči o obličej doma.

Podle pozitivních hodnocení má utahující účinek, negativně mastný krém, doporučuje se aplikovat pouze na suchou pleť.

S krémem pro noční péči s liftingovým účinkem má zpevňující účinek, vyhlazuje vrásky, protože obsahuje antioxidanty rostlinného původu, komplex Phyto Lift Complex, aminokyseliny a esenciální vitamíny, které účinně působí na buněčné úrovni. Při každodenním používání denního krému odpovídajícího směru se jeho účinek zvyšuje. Výsledkem je zářivý, pružný, tónovaný a elastický obličej bez viditelných vrásek. Ženy zralého věku o něm mluví pozitivně.

Na dermis je k dispozici nepřetržitá výživa krémy s „Jelly Royal“ z Venuše. Jsou vhodné pro citlivou, suchou a mastnou zralou pleť. Hlavní složkou, která má regenerační a regenerační účinek, je královské mléko, které zpomaluje stárnutí pokožky. Tato kosmetika má aktivní hydratační, zpřísňující účinek, komplexní výživu buněk pokožky obličeje.

Venuše věnuje zvláštní pozornost denní péči o pleť. Denní lék by měl poskytovat ochranu před sluncem v teplém počasí a před chladným počasím a větrem v zimě. Každý ví, že pokud epidermis dostane málo vlhkosti, rychle se stane ochablou a vrásčitou. Proto Aqua24 krém na obličej „Hluboké hydratační 24 hodin“, který nemá obdobu ve výrobě kosmetických přípravků, pomůže obnovit zář, zdraví a vyrovnání tónů obličeje. Obnovuje úroveň vlhkosti, udržuje ji po dlouhou dobu. Pokud se používá dvakrát denně, stimuluje aquaporiny, které v průběhu let ztrácejí svou životně důležitou činnost. Používá se jako ideální make-up základna.

Doporučuje se pro suchou, mastnou pokožku. Nejvíce pozitivní recenze na složení, strukturu, vůni.

Podle recenzí, to opravdu odstraňuje otok ráno. Uživatelé doporučují jeho použití v létě. Nevýhodou je obal. V trubici by krém byl ekonomičtější. Tam jsou také negativní recenze, že krém není zvlhčit, ale utáhne kůži, má silnou konzistenci, nepříjemný zápach. Pokud se pokožka po delší dobu neočistí křovinami, smí se krém při aplikaci na obličej odvíjet. Silikon je jednou ze složek, proto se ženám doporučuje, aby ji nepoužívaly denně, ale jako make-up základna dostane 10 bodů z 10.

Super-hydratační dává krém s vitaminem C, který zastavuje stárnutí pokožky, chrání pokožku před změnami teploty, před silným větrem. Zvlhčování trvá dlouhou dobu. Krém s antioxidanty a vitamínem C má nemastnou strukturu, která by měla být aplikována na dříve očištěnou pokožku obličeje jako základní make-up. Ženy, podle recenzí, doporučují tento prostředek, protože má dobrou hydrataci na kůži středního věku a zachovává ji, zlepšuje její vzhled a strukturu.

Mikro gel pro pokožku kolem očí s účinkem mikrodrakování je u žen velmi oblíbený, odstraňuje známky únavy, hydratuje a chrání během dne. Stopové prvky rostlinného původu vyživují pokožku, odlehčují modré kruhy a uvolňují otoky pod očima. Krém je velmi ekonomický, protože jediná dávka je velmi malá. Má dobrou vůni a jemnou texturu.

Podle recenzí, “Multivitamin hydratační krém proti prvním vráskám” není vhodný pro mastnou pleť. Přítomnost třpytu je cítit v teplém počasí. Proto je lepší ji používat, má štíhlou strukturu kůže a v chladném období. Líbí se mi s jeho vůní, texturou. Hydratační krém proti prvním vráskám s multivitaminy dává 100% hydratační, okamžitě vstřebává. Uživatelé mu doporučují koupit.

Ženy balzakovskogo věku je s tímto nástrojem nesmírně potěšena, protože pomáhá při péči o pleť a dokonale tóny pokožky pokožky.

Tento krém má velkou a lehkou texturu, o čemž svědčí malé video níže.

Vitamín C v krémě na obličej Venuše dobře vyživuje obličej, hydratuje. Krém jako jeho savost a textura. Jediná nevýhoda je vůně. Tam jsou nelichotivé recenze žen s mastnou kůží, který on se nehodil. Velmi se mi líbí sada sestávající z denního krému s faceliftem, krémem kolem očí a myceliovou vodou, která má vynikající účinek na péči o pleť obličeje.

Pro všechny typy krémů značky Venuše více pozitivní hodnocení než negativní. Ženy, které kdysi koupily produkt pro péči o tuto neregistrovanou kosmetiku, jsou doporučeny ke koupi všech vysoce kvalitních produktů, srovnatelných s jejich cenou. Volba je na vás.

Venus 151 hodnocení »Přidat recenziPřidat recenzi

«1 2 3 4» celkem 69 recenzí

Krémy na obličej Venuše 1. února 2012

Stále potěšený krémem na obličej Vinas s vitamíny A, C, E. Kůže je sametová jako broskev, rychle se vstřebává, jemná textura nezpůsobuje alergie vůbec. Nasadil i na oči. Téměř rok používala pouze tento krém, zřejmě si na kůži zvykla.

Komentáře (1) Recenze užitečné? Ano 25 · Ne 4

Krémy na obličej Venuše 31. května 2010

Já jsem 50 let. Nepoužíval jsem pěny, gely a výrobky proti celulitidě a nenašel jsem ho v prodeji. Líbilo se vám obličejové krémy. Zkoušel jsem: Pro korekci kontury dvojité akce, dvojité zvedání, gel pro péči o pleť kolem očí, korekci kontur vrásek kolem rtů, koncentrovaný krém proti vráskám, hydratační. Líbila se mi rychlá absorpce a lehká textura, s výjimkou hydratace, která je patrná po 3 týdnech. Hydratační mastnota, ale jak jinak dodávat vodu? Je špatné, že instrukce je pouze v italštině. Líbilo se mi rozdělení do věkových kategorií.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 20 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 15.dubna 2010

Tělový krém s vitamínem C, jemný, jemný citrusový pach není chymotický, dobře hydratuje, rychle se vstřebává. Prodává se v lahvičkách po 400 ml.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 8 · Ne 2

Krémy na obličej Venuše 4. února 2010

Ahoj všichni. Používal jsem tento make-up asi rok. Kosmetika je skvělá a opravdu se mi líbí a fit, protože ve srovnání s jinými, dokonce drahými značkami nezpůsobuje alergie. A anticelulitidový systém obecně si zaslouží obdiv. Použil jsem sprchový gel, většinou ve večerních hodinách, multi-aktivní gel, aplikovaný ráno a večer s mořskými řasami na noc a někdy obalený filmem. Nebudu lhát, celulitida nezmizela, ale znatelně se snížila. Teď si koupím znovu, jaro je hned za rohem. Ano, více dívek, velmi chladný prsní olej pro ně, odstraňuje drobné strie a dodává pružnost. Ověřeno Takže koupit, nebojte se, už mám spoustu kamarádek pomocí tohoto make-upu. Hlavní věc je vybrat správnou věc a co je dobré, je to, že se jedná především o krémy na obličej podle věku.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 17 · Ne 1

Krémy na obličej Venuše 20.listopadu 2009

Ahoj všichni! Před několika týdny jsem si omylem koupil multivitaminové tonikum. Kombinovaná pleť, v létě mastná. Dlouho jsem nepoužíval alkohol obsahující toniku, odvážil jsem se to zkusit znovu a z dobrého důvodu. Týden po začátku užívání se objevilo několik obrovských podkožních akné, na které jsem už dávno zapomněl (Zinerit jsem vyléčil minulý rok, buďte opatrný, hodně suší kůži, je lepší podstoupit léčbu v létě) omlouvám se, rozptýleně. Takže akné naštěstí prošlo, ale póry se rozšířily, obličej se stal poněkud špinavým, černé skvrny, jako např. Nesestříhané psy, s tonikou bez alkoholu, neexistovaly, používám dále jen proto, že chci vyzkoušet klinický 3-stupňový systém, ale Tam alkohol Nemer. Chci poznamenat, že praní a smetana se nezměnily, takže důvodem je tonika, i když její složení je velmi slušné!

Komentáře Recenze užitečné? Ano 6 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 25. září 2009

Níže vlevo recenze multi-gel.
Nyní následující produkty:
1. Korekční krém (pro linii kyčlí a břicha, se sedavým životním stylem):
Večer po sprše se rozmazávám, někdy ráno. Krémová konzistence, rychle vstřebává a nelepí se. Vůně... Vůně je specifická, lékárna. Pro koho, ale hlavní věc není pro mě vůně, ale pro práci (pokud to samozřejmě není otevřeně smrdí). Akce... Nechápu. Nechápejte. Po multi-gel necítím s tímto krémem žádné změny. Ujišťuji se, že akce je možná podpůrná. Obsahuje 100 ml. - používání jednou denně je dostačující na 2 týdny. Gel byl 200 - při 2 p / den, také ve 2. týdnu.
2. Gel Aqualia Slim (pro použití ve sprše):
Podle návodu k použití po horké sprše na mokré kůži, masáže, opláchněte studenou vodou. Tak já - je to hezké. Obsahuje malé průhledné granule (podle složení - mořská sůl) a modré jsou větší. No masáže a exfoliací. Po aplikaci mírně vychladne.
Kůže je hladká, měkká. Vyučuje kontrastní duši))).
Je pravda, že jsem z instrukcí nerozuměl - to je přesně peeling nebo samostatný produkt. Z překladu na obalu - samostatný produkt, ale s použitím vrchního korekčního krému. Pokud někdo ví o této Aqualia Slim více - opravte mě, prosím.
Verdikt: Korekční krém Osobně jsem se opravdu nelíbil. Dal jsem C stupeň, nebudu kupovat více.
Aqualia Slim - Líbilo se mi, 4. Budu kupovat, ale nejprve se budu zabývat aplikací.
Sprchové gely... Příjemné vůně, a tak - gely a gely.
Celkově je tedy celkový výsledek neutrální.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 2 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 14. července 2009

Mám rád tuto kosmetiku, anti-celulitida série nemá stejné! Také jsem rád, že hydratační pro obličej velmi, ne každá elitní značka najde takové zvlhčující! Tonikum pro odstranění očního make-upu s kiwi je obecně jediná, kterou poznávám, je zvláštní, že se to někomu nelíbilo, ale všechno je individuální! Pravdou je, že pleťový krém s papája se valí na obličej a je pro mě velmi tlustý, protože make-up základna je hrozné, ale v noci se mi líbí jako výživný.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 3 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 30. června 2009

Pěna do koupele Lotus a vanilka - prostě super. Pěny dobře, dost dlouho, příjemná, ne silná vůně. Obecně platí, že sprchové gely, koupací pěny a tělové krémy jsou pro tuto značku vynikající. Používám je neustále. V blízké budoucnosti se pokusím vyzkoušet celou anticelulitidní sérii, kterou všechny dámy tak chválí.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 18. června 2009

Opravdu se mi líbil bahenní maska, a skutečně, účinek je již viditelný po prvních aplikacích. Já jsem používal jen dva týdny tak daleko, ale zřejmě kazha se stal více napjatý. Mimochodem, radím vám, abyste pracovali nejprve před použitím křoviny s křovinami - na to používám mletou mletou kávu smíchanou se sprchovým gelem.
Pokud jde o krém z strie, stále nerozumím, ale je dobře vstřebává, není tam žádná nepříjemná lepkavost.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 2 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 10. června 2009

Používám krém proti celulitidě s intenzitou kofeinu. akce, opravdu se mi líbí. Teď chci termální masku a přemýšlím o spreji, co dát ráno. V loňském roce jsem absolvoval masáže s drahými výrobky, které nepomáhám. Ale po tomto krému je mnohem lepší a na 95% volna za peníze.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 1 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 19. února 2009

Koupil jsem si před rokem aplikátor - krém na rty VENUS.
Zpočátku nemohla pochopit, co se děje - kůže na rtech se valila jako rohlíky, o týden později se všechno přebytečné zrolovalo a rty se staly v pohodě. Když účinek skončil, účinek trval nějakou dobu, pak jsem hledal tento MIRACLE na dlouhou dobu, dnes jsem konečně koupil, sedím v práci, stěr, roll kůže (omlouvám se za podrobnosti) a velmi šťastný z toho :))) houby se stane jako dítě znovu!
Nikdo na fórech o tomto nástroji z nějakého důvodu nepíše, takže jsem se ho rozhodl sdílet.
také získal den zvedání krém (po 30) - budu se snažit
a z celulitidy tašky koupil - pak budu psát výsledek!

Komentáře Recenze užitečné? Ano 10 · Ne 1

Krémy na obličej Venuše 18. února 2009

Již zanechal recenzi 15. července 2008, ale od té doby jsem vyzkoušel jiné prostředky Venuše:

1. Kupodivu, ale gel na kůži kolem očí před edémem není pro mě moc. Předtím použila zen Lancome Hydra a Clinique All o očích. Poslední dva zvládli svůj úkol mnohem lépe a dali dobrou vlhkost všemu jinému. I když nemohu připustit, že za takovou cenu je těžké najít něco, co by bylo hodnější.

2. Koupím intenzivní kurz anticelulitidních vaků podruhé. Ze všech krémů proti celulitidě se mi zdálo, že je nejúčinnější

3. Masáž Profondo Anticellulite (nějak takzvaný) - masážní gel s hlubokým účinkem. V zásadě je noční termální krém a krém intenzivní. I v tomto nástroji se mi nelíbilo, že se velmi špatně vstřebává a obsahuje některá zrna (pravděpodobně k posílení masážního účinku), a tak zůstávají na těle a nějak se drží

4. Multi-aktivní sprej. Zdá se mi, že jeho činnost je spíše doplňková, ale dokonale se vstřebává, žádná lepkavost, nic! A spotřeboval se střídmě

Pro dnešek používám večer večer po sprše s anticelulitidovou peelingovou zelenou mámou (rozhodl jsem se namísto toho vyzkoušet Venuši) na intenzivní krém ve sáčcích a pak na víceúčelový sprej. V dopoledních hodinách, sprej a práce) Výsledky nejsou špatné, všechno štěstí v boji proti celulitidě!

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 14. února 2009

Po depilaci s malinovou příchutí jsem měl moc rád krém, pozoruhodně zvlhčuje, úžasný zápach.
Prostředky pro zesvětlování chloupků na obličej je pro mě jen to, že se rychle rozjasní, nezpůsobuje otok a podráždění, chlupy bez žloutnutí...

Komentáře Recenze užitečné? Ano 3 · Ne 1

Krémy na obličej Venuše 12. ledna 2009

Již několik měsíců používám krém proti celulitidě, výsledkem je, že kůže se vyhladila, stala se pružnější a napnutou. Také jsem vyzkoušela bahenní masku, líbilo se mi to, podle mého názoru se i strie staly méně patrnými)))

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 20. prosince 2008

Mají nádherný čokoládový krém. Měkká, tekutá, ekonomická. Nálada vyvolává.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 12. prosince 2008

Další den koupil krém. S glycerinem pro suchost a zarudnutí. Podráždění prošlo, poté, co byl rozmazaný, ale vůně je samozřejmě zvláštní, ale pro krém na 150 rublů, myslím, nic. Chci si vyzkoušet noční krém na boj proti unavené kůži.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 1

Krémy na obličej Venuše 10. října 2008

S make-up Venuše nakoma v poslední době. Zpočátku jsem se dostal do rukou jejich podkladů, rozhodl jsem se to zkusit. Celkově šťastný. Mám gelové umyvadlo proti černým skvrnám, velmi se mi líbilo, velmi dobře se čistí, nevysušuje pokožku, osvěžuje a hydratuje, je obzvláště vhodné na léto. Dále nyní používám jejich tělový peelingový krém, to je věc! vyživuje dobře, vůně je super, za cenu je docela přijatelná. Tam je také tonikum pro suchou pleť, nejsem nadšená s tím, ne, to nebylo kazit nic pro mě, ale neexistuje žádný zvláštní výsledek jeden. Chtěl jsem si vyzkoušet jejich krémy, ale po přečtení recenzí jsem změnil názor. Dospěl jsem k závěru, že jejich výrobky pro tělo jsou stále lepší než pro obličej.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 1 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 15. července 2008

V úžasu z anticelulitidní série. Předtím jsem vyzkoušela spoustu věcí (startovní zelená mama, Vichy, galenik, Dior, biotherm a mnoho dalších). Nyní jsem pochopil, že je nutné využívat prostředky komplexně, jinak bude efekt minimální. Jako výsledek, za měsíc ona byla schopná snížit celulitidu z 3 na 2 stupně, což je velmi potěšen. Následující program:
Během týdne, každý den ve sprše, nejprve peeling se speciálním anticelulitidovým činidlem pro sprchu, pak balením termální maskou z velké nádoby na 40 minut. Poté se opláchněte pod kontrastní sprchou. Pak smetím noční krém efektem sauny.
Následující týden pokračoval ve smetaně a loupal duši. Masku každý druhý den. a maska ​​vyběhla, koupila ve stříbrných pytlích (ale to ještě není tak účinné, měli byste si vzít jeden z velké nádoby z celulitidy). Teď pokračuju smetanou a peelingem a čas od času masku (několikrát týdně).
A další věc: když aplikujete krém, musíte ho masírovat silně, nejlépe pět až deset minut.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 4 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 6. června 2008

Líbilo se jim výrobky proti celulitidě, zejména bahenní maska ​​a intenzivní kurz čajových sáčků jsou dobré (8 sáčků, jeden je dost pro 2-3 krát) Tam byl také noční krém a krém s peelingovým efektem. Ten není příliš lepkavý. Používáte-li finanční prostředky po celou dobu, bude to mít efekt.
Další oční krém s vitamínem C - sooo měl rád.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 1 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 31. května 2008

Koupil jsem si hydratační krém s vitamínem C, má hustou jednotnou texturu. Pro milovníky takových textur se to opravdu líbí!

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 1

Krémy na obličej Venuše 3. dubna 2008

Tuto značku používám již třetí rok. Zobrazení jsou:
- bahenní maska ​​je super věc! Hlavní věcí není být líný a dělat to, jak je napsáno v návodu, a nepřehánět to déle než 40 minut. Účinek je úžasný po 3 dnech užívání.
- Anticelulitidový sprej - dobře vstřebává, ale účinek je spíše extra.
- Multi gel - funguje skvěle.
- Krém na břicho - nevšiml si zvláštního účinku, i když kůže byla zpřísněna, pravděpodobně dobře funguje s dietou.
- Krém zvlhčující pilling (ve velké sklenici) je skvělá věc. Používám ho na celý povrch nohou. Kdo má problémy se suchýma nohama - líbí se ti to!
Kdo potřebuje prakticky zbavit celulitidy, navrhuji tento způsob podle mých zkušeností:
První tři dny zablácení bahna každý den. Každý den: v ranním spreji, ve večerním multiaktivním gelu
Na konci týdne opět zabalte a pak jednou týdně zabalte. Současně pokračujte v ranním spreji ve večerním multiaktivním gelu. Pár týdnů nepoznávejte své boky! Výsledný efekt se postupně ztrácí, je lepší nepřestat používat systém, pak je účinek dlouhý. Zapomeňte na všechny anti-celulitidy salon postupy a ušetřit peníze! Hodně štěstí všem!

Komentáře Recenze užitečné? Ano 10 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 10. března 2008

a mám rád tělový krém s vůní kávy a mléka, vanilky a čokolády, takové chutné a dobře hydratační přípravky pro tělo. A o bahenní masce, to je pravda, moje sestra se s ní baví.)) Před pár dny jsem cítila vůni avokádového mléka, heh, cítím to a brzy to koupím.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 3. prosince 2007

Krém na strie s třpytivým efektem Pts. chladný: hydratuje a vyhlazuje nepravidelnosti pleti v důsledku částic a napíná pokožku a pokožka přímo bliká.
Také jsem vyzkoušel anticelulitidový sprej, lehký, rychle vstřebatelný. Pohodlně. Je příliš brzy na to mluvit, ale dojmy jsou dobré.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 21. června 2007

Budu nyní vyjádřit svůj názor, nejvhodnější, zdá se mi, protože jsem tam pracoval před několika lety! Pracoval jsem v arbor-mundi na tagánce a VŠECHNY zaměstnanci táhli krémové balíčky a bahenní masku s balíčky! Všichni jsme potěšili s potěšením! ), ale pokud se rozhodnete zhubnout PRÁVO, to znamená dodržovat dietu, jít do sportu, pak je venus tou nejlepší věcí, kterou potřebujete! Poměr cena / výkon je prostě perfektní, není to levné, ale 500 rub pro krém, který je stejný s 1000 –– rozdíl. Kromě toho není hormonální, na rozdíl od Vichy!

Obecně platí, že pokud máte zájem o názor osoby, která byla na začátku, když se tato kosmetika objevila pouze v Rusku, pak si myslím, že je to nejlepší den pro dnešek! )

Více Článků O Zánět Oka