Pro kůži kolem očí Černá perla - recenze

Hlavní Zranění

Pro kůži kolem očí

Pro kůži kolem očí Black Pearl 10.12.2013

Báječný krém - vrásky jeho ženy zmizely, v důsledku nádorů kolem očí, samozřejmě chemického popálení (ne alergického). Díky černé perle - možná se ženy a ženy obecně stanou chytřejšími a nebudou kupovat různé věci a potírat si obličej. Mluvil, varoval, vysvětlil, že krém není všelék na všechny neduhy, je nutný zdravý životní styl. Podle mého názoru se k tomuto účelu používají okurky (ne čínské!).

Pro kůži kolem očí, Black Pearl 20.3.2013

hrozný krém. Ano, na týden nebylo nic, a pak nejsilnější alergie, ze které nemohu vyléčit oči. Z jakých sraček to udělali? Dívky, které chcete zachránit svou vizi, nikdy nekupujte černé perly po 36 letech s kyselinou hyaluronovou. Jinak jsou zaručeny tmavé kruhy a vrásky a oční onemocnění.

Pro kůži kolem očí Černá perla 21. února 2012

Zkoušel jsem bio-krém na základě výtažku z bílého čaje, velmi pohodlně vymačkaný, vůně je příjemná, nezpůsobila žádné podráždění, rozmazala jsem ji na víčkách a kruzích, účinek je viditelný, otok je menší

Pro kůži kolem očí Black Pearl 31.ledna 2011

Oční krém program 36-45 je prostě hrozné, po použití očí jsou velmi oteklé, těžké. Velmi zklamaný. Velmi jako krém Avon, Vichy.

Tamira matka host

Pro kůži kolem očí Black Pearl 28.května 2010

Černé perly od vrásek kolem očí

Zajímavý a důležitý materiál na téma: "černé perly od vrásek kolem očí" s úplným popisem a dostupným jazykem.

Kůže kolem očí je odlišná od krycí části obličeje - je jemnější, tenčí, citlivá a zranitelná. Proto se v těchto místech začínají objevovat první mimické vrásky a známky stárnutí a únavy. Projevy těchto vad jsou ovlivňovány faktory, jako je věk, špatná ekologie, vlivy prostředí, prašný a znečištěný vzduch velkých měst, sluneční záření, špatná výživa.

Péče o pokožku kolem očí je nutná zvláštním způsobem, který se týká této speciální kosmetiky.

Koneckonců, oči jsou zrcadlem duše a měly by se radovat s radostí.

Krém pro péči o pleť století značky Black Pearl vyrábí ruská společnost Kalina. Společnost působí na trhu od roku 1996, což je poměrně dlouhá doba. Během této doby získaly produkty společnosti mnoho pozitivních ohlasů a silné prestiže svých stoupenců.

Vlastnosti a výhody

Oční krém musí splňovat určité požadavky. Musí mít vhodné složení, které nezpůsobí podráždění, výskyt alergií. Takový výrobek by měl být poměrně vzdušný, snadno aplikovatelný. Přítomnost lepkavosti není vítaná, jinak se dermis v blízkosti očí natáhne a poškodí. Také nástroj nemůže být příliš tlustý, protože to může způsobit otok víček.

Může být použita jakákoliv kosmetika pro oční víčka, která může být schválena pro oční vyšetření.

V opačném případě mohou tyto výrobky způsobit vážné poškození zraku. Postup ověřování je velmi složitý a zodpovědný, takže to vyžaduje spoustu času. V důsledku toho se výrobky pro péči o epidermis přímo v blízkosti očí neobjevují v prodeji velmi často. Kyselost kompozice by měla odpovídat pH slzy oka. To zajišťuje, že i když kousky léku zasáhnou sliznici, nezpůsobí podráždění a trhání.

Pro maximální účinnost kosmetiky pro péči o staletí je její složení obohaceno o změkčující a regenerační přísady. Pro zvlhčování použijte ovocné kyseliny, výtažky z některých řas, sójových bobů, aloe, kyseliny hyaluronové, močoviny, aminokyselin. Pro udržení rovnováhy vody a tuku pomáhá olejům odvozeným ze šípkových zrn. Vitamin A urychluje tvorbu vlastního kolagenu v dermis, což zabraňuje procesu stárnutí a obnovuje pružnost a tón pleti. Vitamin E má změkčující a protizánětlivý účinek a vitamin C chrání před škodlivými faktory prostředí, zejména v chladném období.

Oční krémy značky Black Pearl jsou obohaceny o bambucké oleje, slunečnicová semena, mučenku, avokádo, vitamíny A a E.

Řada Damask Rose také používá jako přísadu Damascus Rose a extrakt z bílého čaje.

U dívek po 26 letech nástroj obsahuje vitamin E, retinol a kyselinu hyaluronovou. Po 36 letech se do složení látky zavádí kapalná forma kolagenu, biopeptidů a ochrana před sluncem. A pro pokročilejší věk přidejte rutin, sertuin a lipozomy, zvedací komplex komplexu a bioproteiny.

Kůže kolem očí je nejtenčí a nejjemnější na celém obličeji. Neexistují prakticky žádné mazové žlázy, takže epidermis je suchá a zranitelná. Je třeba věnovat pozornost výběru krému pro tuto část obličeje. Ale péče o ni je nezbytná.

Koneckonců, čím dříve začnete tuto oblast sledovat, tím méně budou v průběhu času patrné změny způsobené věkem, stresem, pocity a faktory prostředí.

Analyzujme některé principy volby péče o pleť očních víček.

  • Pleťový krém rozhodně není vhodný pro jemné a citlivé dermy kolem očí. Může být velmi těžká, hustá nebo lepkavá. Nebude tedy mít žádný pozitivní vliv, ale spíše poškození. Proto se snažte používat nástroje přesně podle jejich účelu.
  • Nezapomeňte prostudovat složení nástroje. Zkontrolujte, zda obsahuje látky, na které již vaše pokožka reagovala negativně dříve. Věnujte pozornost živinám v kompozici. Mohou to být vitamíny A, E, C, kyselina hyaluronová, rostlinné extrakty, výživné oleje, například ši, olivové nebo šípkové. Krémy obsahující kofein a alkohol působí účinně, rychle vyhlazují vrásky, stimulují krevní oběh. Tato akce je však krátká, jen pár hodin. Proto je vhodné tyto prostředky použít před jakoukoliv významnou událostí.
  • Proti vráskám je lepší zvolit výrobky obsahující kyselinu hyaluronovou, která má jedinečný vyživující účinek. Složka argirelen mírně ztlumí nervová zakončení a zabraňuje vzniku nových vrásek. Resveratrol stimuluje regeneraci buněk a omlazení pleti. Antioxidanty pomáhají bojovat s takzvanými nohami vrány.
  • V přítomnosti tmavých kruhů pod očima můžete použít kompozici s rozjasněnými nebo blikajícími komponenty. V takovém produktu musí být také k dispozici UV filtry. Obnovují dehydratovanou dermu a bojují proti nežádoucí pigmentaci.
  • Chladivo může být pomocníkem při otoku očních víček. Tento produkt je také doporučován pro ty, kteří tráví spoustu času před obrazovkou monitoru.
  • Důležitým faktorem pro výběr je obal a jeho pohodlí. Trubky nebo dávkovací lahve jsou nejjednodušší a hygienické. Pro složení ve sklenici musíte zakoupit speciální plastovou nebo dřevěnou špachtli, aby se do živného média nesměly vnášet různé bakterie, které existují v dostatečném množství.
  • Nezapomeňte upřesnit, zda je životnost výrobku v pořádku. Pokud se již blíží dokončení, je lepší takový výrobek nekoupit. Koneckonců, nedoporučuje se používat vypršenou kosmetiku. To může způsobit podráždění a závažné alergické reakce.

Značka Black Pearl vyrábí spoustu produktů pro péči o citlivou pokožku očních víček. Prakticky každá produktová řada má pro tuto zónu vlastní krém, který poskytuje osobě úplnou péči v závislosti na typu pleti a věku. Podívejme se na různé způsoby péče o dermis kolem očí.

  • „Bio Program“

Jedná se o krém na oční balzám, který poskytuje péči proti stárnutí s výtažkem z damaškové růže. Výše uvedený extrakt má liftingový účinek a zlepšuje tón pleti. Obohacený vitamíny A a E, stimulující tvorbu vlastního elastinu a kolagenu epidermou. Obsahuje také přírodní oleje a sluneční filtry, které vyživují a chrání pokožku před ultrafialovým zářením.

Druhou možností je krém vhodný pro ženy jakéhokoliv věku. Obsahuje vyživující oleje z avokáda, hroznového jádra, mučenky, slunečnicových semen, bambuky. Také vitamíny A a E a bílý čaj tonický extrakt. Díky těmto komponentám bojuje s modřinami pod očima, vrásky, dává oči a čelí zdravému, klidnému vzhledu.

Více o této řadě Black Pearl krémů se dozvíte v následujícím videu.

  • Programové věkové programy

Krémové sérum 26+ stimuluje samopostavení pokožky, provádí boj proti vzniku prvních známek zrání. Obsahuje tekutý kolagen, kyselinu hyaluronovou, bambucké máslo a provitamin B5. Díky své lehké struktuře se dokonale vstřebává, snižuje otok, otlaky a vyvolává obnovu buněk.

Po 36 letech byla do krému přidána ochrana před sluncem a biopeptidy. Chrání před nebezpečím pro životní prostředí. Aktualizace epidermis po 46 letech vyžaduje přidání lipo vitamínů k obohacení nutričního krytu a po 56 - aminokyselinách a množství bambuckého másla.

Expertní krémy jsou prvním prostředkem k přizpůsobení se potřebám jakéhokoliv typu dermis a mají účinek proti stárnutí.

Ve skutečnosti je to krémový váleček, který poskytuje tonizující masážní účinek. Zabraňuje vzniku edému a tmavých kruhů.

  • Krémový expert po dobu 26 let obsahuje vitamin E, retinol a kyselinu hyaluronovou;
  • Po 36 letech - UV ochrana, aloe extrakt, polyoxidanty a fibranel, poskytující omlazující a regenerační účinek;
  • Prostředky 46+ obsahují rutin, sertuin, lipozomy a bambucké máslo;
  • 56+ navíc obsahuje bioproteiny, komplex pro zvedání forte, polyoxidanty. Tento produkt můžete nazvat expresním krémem, protože okamžitě začíná příznivě ovlivňovat pokožku, hydratuje a vyrovnává plochu pod očima.

Další informace o tomto nástroji naleznete v dalším videu.

  • Formát Crema-Serpentine je prezentován ve dvou verzích: hydratační a omlazující pro obličej a oční víčka.

Tyto produkty obnovují všechny vrstvy kůže. Obsahuje velkou koncentraci účinných látek, určených k obnovení schopnosti pokožky nezávisle regulovat rovnováhu vlhkosti. Má regenerační účinek na buňky dermis, chrání před škodlivými faktory prostředí. Eliminuje suchost a ztuhlost, vrásky a nepravidelnosti krytu.

Hydratační koncentrát obsahuje komplex „Aqualift-active“, kreatin, lipozomy a extrakt verbeny. A omlazující - kreatin, bambucké máslo a extrakt z myrty.

  • Řada Dream Cream také nedělá bez péče o pleť kolem očí.

Je to tekutina, která se může zbavit oteklých a tmavých kruhů. Rutin a vitamin B3 posilují stěny kapilár, bojují s podrážděním a otoky a zklidňují. Kromě toho stimulují růst řas a posilují je. Má ochranný faktor proti slunečnímu záření SPF 3 398,4110. Tvář je svěží a zářivá.

CC-krémový závoj lze použít jako okamžitý korektor očních víček.

Okamžitě proměňuje barvu a vzhled pokožky při péči o ni díky makadamovému ořechovému oleji a kaméliovému extraktu.

Produkty Black Pearl získaly od žen skvělé recenze. Ženy se vyznačují svými impozantními vlastnostmi v boji proti vráskám, stárnutí kůže. A produkty značky existují, vhodné pro každý věk. Po dobu 26 let, plus fondy poskytují opozici vůči prvním změnám v kůži, zvlhčují a stimulují uzdravení. Pro 46 a 56 let staré produkty obsahují již silnější a účinnější komplexy určené k obnovení samopolohování kůže, které mají nouzový nutriční účinek.

Názor na oční krém „Black Pearl“ se dozvíte z následujícího videa.

Ženy i ve svých šedesátých a starších letech sledují svůj vzhled. Pomáhají jim krémy a tekutiny z „Black Pearl“. Ženy si všimnou poklesu tmavých kruhů a opuchnutí. Také potěšeni příjemnou cenou výrobků.

Podle recenzí můžeme konstatovat, že většina žen byla s účinkem tohoto produktu spokojena.

Black Pearl 478 hodnocení »Přidat recenziPřidat recenzi

Pro kůži kolem očí Black Pearl 10.12.2013

Báječný krém - vrásky jeho ženy zmizely, v důsledku nádorů kolem očí, samozřejmě chemického popálení (ne alergického). Díky černé perle - možná se ženy a ženy obecně stanou chytřejšími a nebudou kupovat různé věci a potírat si obličej. Mluvil, varoval, vysvětlil, že krém není všelék na všechny neduhy, je nutný zdravý životní styl. Podle mého názoru se k tomuto účelu používají okurky (ne čínské!).

Komentáře (13) Užitečné? Ano 23 · Ne 7

Pro kůži kolem očí, Black Pearl 20.3.2013

hrozný krém. Ano, na týden nebylo nic, a pak nejsilnější alergie, ze které nemohu vyléčit oči. Z jakých sraček to udělali? Dívky, které chcete zachránit svou vizi, nikdy nekupujte černé perly po 36 letech s kyselinou hyaluronovou. Jinak jsou zaručeny tmavé kruhy a vrásky a oční onemocnění.

Komentáře (3) Recenze užitečné? Ano 32 · Ne 4

Pro kůži kolem očí Černá perla 21. února 2012

Zkoušel jsem bio-krém na základě výtažku z bílého čaje, velmi pohodlně vymačkaný, vůně je příjemná, nezpůsobila žádné podráždění, rozmazala jsem ji na víčkách a kruzích, účinek je viditelný, otok je menší

Komentáře (1) Recenze užitečné? Ano 14 · Ne 0

Pro kůži kolem očí Black Pearl 31.ledna 2011

Oční krém program 36-45 je prostě hrozné, po použití očí jsou velmi oteklé, těžké. Velmi zklamaný. Velmi jako krém Avon, Vichy.

Komentáře (3) Recenze užitečné? Ano 11 · Ne 3

Pro kůži kolem očí Black Pearl 28.května 2010

Krém je dobrý, osvěžující, ale vrásky a tmavé kruhy se neodstraňují

Komentáře (1) Recenze užitečné? Ano 9 · Ne 1

Pro kůži kolem očí Černá perla 13. dubna 2010

Používám tonikum pro odstranění očního make-upu. Ano, on rychle a méně traumatický pro kůži odstraňuje make-up. Stopy tmavé barvy však zůstávají pod víčkem. “Několikrát se nové víčko ponořené do lotionu protékalo víčkem, ale stále zůstávají skvrny.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Pro kůži kolem očí Černá perla 22. března 2010

Oční gel Černá perla velmi. Kůže prostě svítí po ní, jemné vrásky se zmenšily

Komentáře (1) Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Pro kůži kolem očí Black Pearl 04.03.2010

Používám oční krém z programu 36-45 let. Velmi šťastný.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 3 · Ne 1

Pro kůži kolem očí Black Pearl 26. února 2010

Před pár lety jsem se rozhodl vyzkoušet krém na kůži kolem očí. Jako pár dní bylo vše v pořádku, ale po zahájení alergie. Kůže kolem očí začala svědit a svědit. Krém ležel v ledničce, pak jsem si nepamatoval, kam jsem šel, odhodil jsem ho nebo ho někomu dal. Nekupuji více "Black Pearl" krém, obávám se alergií, dávám přednost levnější a efektivnější "Neva kosmetice". Dávám známku - žádný způsob, protože pravděpodobně tento krém nezapadá do mé suché a citlivé pleti, ale pro někoho je nenahraditelný.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 3 · Ne 0

Pro kůži kolem očí Black Pearl 20. února 2010

Více než týden jsem používal hypoalergenní oční krém. A tak se dokonale vyrovnal se svým úkolem, a to: odstranit zčervenání a bolestivé pocity z dotyku s kůží (jak to chápu, je to sucho kvůli neustálé komunikaci s počítačem), dokonce i vnější rohy očí byly světlejší, modřiny nejsou tak výrazné. Jsem ráda! Předtím použila Nivea, Green Mama a Clinic - nedali takový efekt. Teď i já používám korektor méně často a při jeho aplikaci se kůra zklidnila.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 1 · Ne 0

Pro kůži kolem očí Černá perla 21. prosince 2009

A tady mám krém pod očima, Aquabalance je dokonce vhodná, několikrát si to vzala, kůže zjemňuje, vyhlazuje, zvlhčuje a co je třeba z krému pod očima není horší než drahé, i když je také pravidelně nakupuji.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 1 · Ne 1

Pro kůži kolem očí Black Pearl 16.prosince 2009

Před šesti měsíci jsem si koupil produkty ze série až do 25 let. Po aplikaci hydratačního očního gelu ráno, oči byly oteklé, a pokud mi zasáhly oči, začal pocit pálení... no, gel pro oči se s uvedenými úkoly nedokázal vyrovnat... a poté film zůstává ráno... aby bylo možné dát dekoratér - musíte ho umýt... Ale tento gel byl vhodný pro obličej během letních prázdnin na moři, zejména po slané vodě a slunci. Možná jsem si nevybral seriál správně: s největší pravděpodobností je lepší, aby oči používaly kosmetiku ne podle věku, ale hypoalergenní.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 2

Pro kůži kolem očí Černá perla 11. prosince 2009

Oční krém Aquabalance. Zpočátku bylo všechno v pořádku. Ale pak si ráno všimla jasných červenofialových skvrn pod očima, ačkoli nikdy předtím nic takového nebylo! Později se oči začaly zranit a tak dále! Do té doby, než jsem aplikovala krém a víčka nezačala svírat, nemohla jsem o tom ani přemýšlet... Zhřešila jsem ve stínu, řasence, atd.... Tuto značku nikdy nekupuji a nedoporučuji ostatním... stejným způsobem stejné značky stejně zkušený zážitek

Komentáře Recenze užitečné? Ano 1 · Ne 0

Pro kůži kolem očí Černá perla 7. listopadu 2009

Koupil jsem si denní hypoalergenní oční krém a jsem s ním velmi spokojen.
Často jsem alergický na oční přípravky a tento krém to nezpůsobuje. Kromě toho odstranil suchost a pálení kůže na vereu (pracuji u počítače) a barva kůže se stala krásnou.
Staré vrásky změkly, ale nové se zdají být v žádném spěchu. I když si nemyslím, že krém obecně může ovlivnit mladý vzhled, spíše musíte spát více, chodit, kouřit méně. Ano, dělám gymnastiku na století! Používám krém na půl roku a nevidím důvod ho měnit. Tuba je velmi pohodlná, trvá měsíc a půl.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Pro kůži kolem očí Černá perla 5. listopadu 2009

Koupil jsem si hydratační oční gel (program do 25 let) před 2 týdny, používám ho ráno a večer. Přitiskl jsem mu naděje na to, že odlehčí temné kruhy pod očima, protože To je velký problém s kůží kolem očí. Ale bohužel nevidím žádný výsledek. Budu samozřejmě pokračovat v jeho používání, ale doufám, že tento problém vyřeším pomocí tohoto gelu.
Mohu říci, že pokožka zvlhčuje gel, rychle se vstřebává, má mírný zápach (i když jsem zpočátku chtěl, aby vůně byla silnější, nemám rád kosmetiku bez zápachu).

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Pro kůži kolem očí Černá perla 8. září 2009

Oční krém s částicemi odrážejícími světlo během několika dní vynesl v rohu vnějšího víčka přetrvávající alergickou pupínek a tento strašidelný růžový pupínek neodejde, dokud jsem přestal smetanový krém po chvíli, kdy jsem běžel experiment - začal se znovu potírat a jas. Dala jsem to svému příteli, od ní nebyly přijaty žádné stížnosti, ale já jsem ho nezachránil.

Krémový expert pro století "Black Pearl" - skvělý způsob, jak omladit pokožku kolem očí

Viděl jsem v obchodě odborníka na krém pro století "Black Pearl". Koupil jsem ho pro soud a absolutně ho nelitoval. Věková hranice pro aplikaci tohoto krému je 56+ let, ale chápu, že jej lze aplikovat po 60 letech. Láhev s válcovou dávkovači dokonale masíruje jemnou pokožku, intenzivně ji vyživuje, struktura krému je tekutá, velmi rychle se vstřebává do kůže, nasycuje užitečnými vitamíny a zvlhčuje ji. Při použití krému se pod očima sníží tmavé kruhy a oči samotné se „otevřou“. Krém chrání a zlepšuje ochranu kůže před ultrafialovým slunečním zářením.

Krémový expert je poměrně levný, cenově dostupný, zejména proto, že jedna láhev stačila téměř 9 měsíců - používal jsem ji jen ráno, protože její doba trvání je 24 hodin.

Použil jsem tuto řadu krémů, ale byly to běžné krémy - ve dne iv noci. A měl jsem jich dost na 3 měsíce. Samozřejmě, že byly poněkud levnější a efekt nebyl tak zjevný.

Krémový expert kolem očí Černé perly ruského původu, vyrobené v tubě 15 ml, můžete si ji koupit v odděleních pro prodej kosmetiky, nebo objednat přes internet - to bude ještě levnější.

Tmavé kruhy Kyselina hyaluronová smetana PHOTO REVIEW Recenze Black Pearl Cream

Hledala jsem univerzální denní krém s kyselinou hyaluronovou. Už vás nebaví číst skladby v obchodě a vylézt na internet. Existuje spousta recenzí krémů na kyselinu hyaluronovou, ale ve střední cenové kategorii (200 - 148 hřivny). Koupil jsem oba pro vzorek, ale v této recenzi pouze Black Pearl krém.

Celé jméno: Černá perla, oční sérum krém pro vrásky a tmavé kruhy pod očima, od 36 let. Myslím, že: “Je to skvělé, téměř všechno mi vyhovuje.

V Black Pearl smetaně, jsem se poprvé líbil složení. Hlavní provozní komponenty:

- Kyselina hyaluronová - reguluje vodní bilanci kůže, zadržuje vodu v mezibuněčném prostoru. Není pro naše tělo cizí, protože je přirozeným biologickým mazivem, je součástí synoviální tekutiny, epiteliálních a nervových tkání. HA stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu, i když v malých množstvích.

- Tekutý kolagen - pomáhá lokálně zlepšovat vlastní syntézu kolagenu, pomáhá udržovat pružnost a pružnost mezibuněčného prostoru.

- D-Panthenol - lokálně stimuluje regeneraci kůže a obnovu buněk.

- UV filtry - chrání pokožku očních víček před slunečními paprsky.

Pokračujeme v testech:

Na fotografii má suchá kůže před nanesením krému a poté.

Na struktuře séra-krém pro oční víčka Black Pearl je velmi lehká, dobře vstřebává. Krém se trochu drží, a pokud to přehánějí, valí se dolů. Proto aplikuji velmi tenkou vrstvu, lehké, pohyblivé pohyby. Pak je skvělý jako prostředek pro make-up. Je však důležité vyčkat asi 20 - 30 minut před použitím stínu a korektoru pod dolním víčkem.

Na základě výsledků použití celé zkumavky nemohu říci, že je to nejlepší oční krém, ale rozhodně dobrý. Samozřejmě jsem si nevšiml zvláštního boje proti vráskám. Skutečnost, že tento krém s kyselinou hyaluronovou dokonale zvlhčuje pokožku - to je určitě fakt. Díky dobré hydrataci vypadá oční kůže hladší. A to nestačí.

V boji proti tmavým kruhům se krém ukázal lépe. Po nanesení smetany se zdá, že se oční víčko trochu zahřeje. Jako by teplo pocházelo zevnitř. Trvá asi hodinu. Výsledkem je, že kůže nabývá teplejších barev a zdravého vzhledu.

Navigace záznamu

Tmavé kruhy Kyselina hyaluronová smetana PHOTO REVIEW Black Pearl Cream recenze: 7 komentářů

Udělal chj? To je skvělé! Na této značce, alespoň jsem nikdy neměl alergické projevy (ttt), na rozdíl od některých jiných. Byly to prostě zbytečné prostředky, ale nikdy nepříjemné. A pokud krém také odstraní malé tmavé kruhy, je to v pořádku

Ano, Kremik velmi dobrý. Dobře hydratuje a osvěžuje pokožku kolem očí, ačkoli účinek je samozřejmě dočasný.

Protože jsem se snažil o krémy z tmavých kruhů, vč. a luxusní (z toho mimochodem, účinek je úplný nula, ne-li škoda), ale ještě jsem se nesetkal s dlouhodobě působícím. Moje modřiny leží v očních soklích, dlouhodobě jsem četl o tomto krému, od BJ. S vaší revizí jsem byl prostě nakloněn nakupovat

ChZ je obecně dobrý a levný. Vyzkoušel jsem toto sérum. Nic zvláštního jsem si nevšiml. Ano, dobrý krém, hydratuje a pleť 3-4 hodiny se stává lepší. Ale ještě jsem si nevšiml Wow efekt. Obecně platí, že takové peníze nejsou špatné.

No, WOW efekt pravděpodobně není všech 67 hřivny. stojí za to. A tak to zvlhčuje a osvěžuje, co ještě potřebujete pro každý den?

Obecně nevěřím černé perle. Ve krémech dávám přednost Lux. Ale ty, já vidím výsledek není ani špatný

Olyushka Oleneva, a jaké konkrétní apartmá dáváte přednost přesunu z kruhů? Pokud to není tajemství

Kosmetika Black Pearl kosmetička Recenze

Proti vráskám krémy kolem očí: který z nich je lepší zvolit?

Kůže kolem očí se neliší v tloušťce, není chráněna tukovými vrstvami zevnitř. V důsledku takové nezáviděníhodné polohy rychleji vysychá, je vystaven aktivním výrazům obličeje a je vystaven atmosférickým testům zcela bez ochrany. V souladu s tím jsou věkové záhyby v této oblasti vytvořeny mnohem rychleji než ve zbytku obličeje. Proto je nutné tak brzy zavést do svého arzenálu domácí kosmetiku krém na oční vrásky kolem očí, který nějak pomůže kůži vydržet negativní faktory zvenčí a hlavního nepřítele všech žen - čas. Tento nástroj by však měl být používán co nejkompetentněji, jinak byste neměli být zklamaní pouze z výsledků, ale také by mohli poškodit citlivou oblast obličeje.

Účinnost

Abychom odstranili vrásky, naši čtenáři úspěšně používají Biorecin. Vzhledem k popularitě tohoto nástroje jsme se rozhodli nabídnout vám vaši pozornost.
Více zde...

Jaký účinek má omlazující oční krém, speciálně určený k odstranění vrásek? Za prvé, v jejich očekávání se nemusíte spoléhat na okamžitý efekt po první aplikaci: krém bude určitě jednat pouze při pravidelném používání. Očekávejte první výsledky pouze dva týdny po zahájení kosmetického kurzu. Za druhé, intenzita vymizení vrásek bude záviset na individuálních vlastnostech organismu a zvoleném léku. Obecně platí, že pleťový krém kolem očí před vráskami má komplexní účinek a ne pouze omlazení:

  • záhyby, které se tvoří na dolním víčku, jsou vyhlazeny;
  • Nohy vrány zmizí;
  • je odstraněna ptóza (ochabnutí) horního víčka;
  • tašky, které tvoří vrásky pod očima, se objevují mnohem méně často;
  • zlepšuje se barva kůže kolem očí;
  • Dochází k intenzivní hydrataci, jejímž důsledkem je pružnost a pevnost kůže v této oblasti obličeje;
  • tato oblast obličeje je chráněna před negativními vlivy zvenčí, což také hraje důležitou roli při tvorbě vrásek pod očima.

Správně zvolený vysoce kvalitní krém proti vráskám kolem očí bude mít zpřísňující, omlazující, tonizující účinek na kůži, řešící mnoho problémů v komplexu. Pro ženy, které chtějí dobýt stáří a podvádět čas, je krém takové akce výbornou příležitostí k prodloužení mládí a zbavení se nenáviděných vrásek v oblasti očí, návratu záře a záře. K tomu, aby produkt, bez ohledu na to, zda je doma-made nebo koupil v obchodě, ospravedlňuje naděje na to, je třeba správně vybrat nejprve a pak použít.

Složení obchodu krém

Chcete-li si vybrat správný krém proti vráskám v kosmetickém obchodě, musíte pečlivě prozkoumat obsah zkumavky. Složení této látky proti stárnutí pro tuto oblast by mělo zahrnovat užitečné a zároveň jemně působící na látky kůže.

  1. Retinol / vitamin A stimuluje buňky k obnově, zvyšuje přirozenou produkci kolagenových a elastinových vláken epidermou a podporuje přirozenou acidobazickou a vodní rovnováhu dermis.
  2. Tokoferol / Vitamin E je jedním z nejsilnějších antioxidantů, které mohou úspěšně bojovat proti volným radikálům, čímž šetří kůži před předčasnými a nežádoucími účinky stáří. Tento skutečně "ženský" vitamín pomáhá epidermis předcházet vnějším hrozbám, bojovat proti chorobám a infekcím - včetně onkologie.
  3. Kyselina askorbová / vitamin C je dalším běžným antioxidantem, který se často vyskytuje v produktech proti vráskám. Je to také aktivní bojovník proti nenáviděným volným radikálům, jeden z nejlepších vodičů jiných živin hluboko v dermis. Chrání jemnou pokožku kolem očí před UV zářením, aktivuje tvorbu kolagenu ve tkáních, což je nezbytné pro pružnost a pružnost epidermy.
  4. Kyselina hyaluronová změkčuje pokožku, zvlhčuje ji, trvale udržuje vlhkost v buňkách. Zřídka, co krém na oči kolem očí, zejména vrásky, neobsahuje tuto látku. Je to "hyaluronka", která se používá v moderní kosmetologii, aby pleť na obličeji byla pružná, mladistvá a svěží.
  5. Alfa hydroxy kyselina je ovocná kyselina, proto se této látky nebojte, vidět ji jako součást zvoleného léku, v mírném množství změkčuje pokožku kolem očí, vylučuje suchost, která vyvolává vznik více a více vrásek. Anti-aging krém, který obsahuje tuto látku, aktivně a účinně čistí pokožku starých, odumřených kožních buněk.
  6. Kyselina alfa-lipoová "dokáže" eliminovat drobné kosmetické vady, dokonale vyhlazuje pokožku kolem očí, činí ji kompaktní, a proto chráněna, odstraňuje existující vrásky na obličeji a věku, zabraňuje vzniku nových záhybů v budoucnu.

Jedná se o omlazující, zvedací základnu jakéhokoliv krému proti vráskám na kůži kolem očí. Pokud je ve vašem oblíbeném léku nejméně 2–3 výše uvedených látek, pak je vaše volba správná. Nicméně, než si koupíte požadovanou novinku, stojí za to prozkoumat recenze, abyste měli úplnou představu o tom, co chcete rozmazlovat svou pokožku.

Přehled skladových krémů

Mezi různými výrobci kosmetiky nabízenými výrobci je velmi důležité správně zvolit krém, který skutečně dodá vaší pleti zář a mládí. Každý z nich má své výhody a nevýhody. Malý přehled vám umožní získat představu o moderních výrobcích proti vráskám v oblasti očí.

  • "Black Pearl" (Rusko): cenově dostupné, příjemné na užívání, velmi efektivní, ale musíte se podívat na krém, který vám vyhovuje podle věku.
  • Estee Lauder (Francie): téměř dokonalý krém pro pokožku kolem očí se zdvižným efektem, ale poměrně drahý a vyžaduje hydrataci po kůži.
  • Mary Kay (Francie): účinná, relativně nenákladná, umožňuje bojovat nejen s věkem, ale i hlubokými vrásky na obličeji. Nicméně, to je rychle návykové + existuje mnoho padělků.
  • „Clean Line“ (Rusko): levné, ale přirozené, nealergenní. Pro dospělou pleť je však pravděpodobně zbytečná.
  • Chanel (Francie): účinný, ale velmi drahý, značkový krém, který je obtížné získat na ruském trhu. Podle recenzí dermatologů a kosmetologů, bude dávat šanci na jakékoli zvedání postup v salonu. Příliš suchá pokožka očních víček však nezachrání: bude vyžadována další vlhkost.
  • Loreal (Francie): střední cenová kategorie, vynikající efektivita, ale ne každý může přijít.
  • Avon (USA): kromě vrásek řeší i mnoho dalších problémů kůže kolem očí, což je velmi drahý krém, který způsobil pocit ve světě kosmetiky. Je však návyková.
  • Yves Rocher (Francie): docela drahý, ale dá vám nezapomenutelný zážitek. Výsledky jsou téměř okamžité, účinnost - 100%. Jeden z mála nástrojů, které je těžké najít nedostatky.

Nejedná se o úplný přehled očních krémů proti vráskám, ale také dává představu o účinných prostředcích dostupných ve světě kosmetologie. Volba je - byly by peníze. Pokud dáváte přednost přírodním, přírodním složkám, smetanu lze připravit doma.

Domácí krémy

Vytváření krému doma je poměrně pracný proces a na to musíte být připraveni. Budete však jisti, které komponenty jsou v něm obsaženy a že nezpůsobí alergie a závislost.

Melt 1 polévková lžíce. Já interiér nesolený vepřový tuk, přidejte 2 lžíce. Já olivový olej, promíchejte.

Melt 1 polévková lžíce. Já máslo, mletý žloutek, 1 polévková lžíce. Já rozdrcené okvětní lístky jasmínu nebo růže.

  • S glycerinem

Míchejte 1 lžičku. med, glycerin, želatinový prášek, zředěný 5 tbsp. Já vařená voda, udržujte ve vodní lázni po dobu 10 minut, porazte.

Melt 1 lžička. lanolin, přidejte 2 lžíce. Já mandlový olej, půl lžičky lecitin rozpuštěný ve 2 lžičkách. Já růžová voda. Udržujte 2 minuty ve vodní lázni. Beat up.

  • Se vzduchem

Ve 2 lžíce. Já olivový olej přidejte 2 kapky esenciálních olejů z rozmarýnu, pelargónie, vervainu.

Jaké krémy z vrásek u očí si vyberou - obchod nebo domov - záleží na vás. A ti a jiní mají své výhody a nevýhody. Hlavní věc je, že zastavují čas a chrání vaše mládí a krásu.

Přečtěte si článek o tom, jak udělat krém na obličej doma.

V tajnosti

  • Chyběl jste na setkání spolužáků, protože se bojíte slyšet, že jste vyrostli...
  • A méně a méně často chytí na sebe obdivné pohledy mužů...
  • Inzerované výrobky pro péči o pleť neobnovují obličej, jak byli zvyklí.
  • A odraz v zrcadle stále více připomíná věk...
  • Myslíš, že vypadáš starší než tvůj věk...
  • Nebo jen chcete "zachovat" mládež po mnoho let...
  • Zoufale nechcete zestárnout a jste připraveni využít této příležitosti.

Včera nikdo neměl šanci vrátit mládí bez plastické chirurgie, ale dnes se objevil!

Sledujte odkaz a zjistěte, jak se vám podařilo zastavit stáří a znovu získat mládí

Black Pearl Cream - rozpočtový krém proti vráskám

Moderní životní styl samozřejmě zanechává otisk na ženském vzhledu. Jedná se především o pokožku obličeje, která je po 25 letech vysušena a vrásčitá.

Při hledání vhodného pečovatelského produktu si mnoho žen vybere krém na černé vrásky. Jakou řadu kosmetických přípravků proti stárnutí nabízí svým výrobcům a jaké jsou vlastnosti každého z nich?

Black Pearl Series 26+

Kosmetika Černé perly proti vráskám jsou navrženy tak, aby zohledňovaly rysy epidermis žen v určitém věku. Každá série obsahuje krémy a séra, která podporují produkci kolagenu a dalších látek proti stárnutí a zároveň si zachovávají dlouhou účinnost.

Jako by mladá žena nevypadala, ale její věk lze snadno odhadnout přítomností vrásek. První z nich se objeví po 26 letech. To je vysvětleno ztrátou elasticity dermis a jejím odvodem pod vlivem negativních faktorů. Proto je důležité začít aktivity, aby se zabránilo vzniku hlubokých vrásek v raném stádiu.

Během tohoto období se nedoporučuje používat silný krém k odstranění vrásek. Ale vyživovat a hydratovat epidermis - nutně.

Black Pearl Anti-Wrinkle Series 26+ prostředky zahrnují:

  • Denní krém (péče o suchý a kombinovaný typ pleti);
  • Denní krém (péče o normální a kombinovaný typ pleti);
  • Noc (péče o všechny typy pleti);
  • Sérum pro jemnou pokožku v blízkosti očí.

Černá perla 36+

Po 30 letech jsou problémy s epidermis výraznější. Při nedostatečné péči v raném věku se prohlubují pouze načrtnuté vrásky. Tyto procesy jsou doprovázeny ochablou pokožkou obličeje a ztrátou jejích kontur. Proto prostředky řady 36+ nejsou nasměrovány tak, aby zachovaly mladistvé, aby napravily defekty.

Denní krémy pomáhají tónovat pleť a maskovat vrásky. A účinek nočních léků je zaměřen na normalizaci regeneračních procesů během spánku.

Řada produktů pro ženy starší 36 let se skládá z:

  • Denní krém (péče o všechny typy pleti);
  • Noční krém (regenerační účinek);
  • Sérum pro jemnou pokožku v blízkosti očí.

Černá perla 46+

Nástroje v této sérii zohledňují strukturální změny v epidermis žen, které překročily 45letou bariéru. Hlavními účinnými látkami jsou retinol, elastin, vitamin E, který vyživuje oslabenou dermis. A hydratační oleje neumožňují vysychání, čímž vyhlazují vrásky.

Při pravidelném používání nebudou viditelné výsledky odstranění vrásek trvat dlouho.

Série 46+ zahrnuje:

  • Denní krém (péče o pleť);
  • Noční krém (restaurování pro všechny typy pleti);
  • Sérum pro péči o pokožku očních víček a očí.

Black Pearl Series 56+

Působení kosmetiky řady Black Pearl 56+ je zaměřeno na aktivaci regeneračních procesů v buňkách a jejich aktivní výživu zevnitř. Proto, každý den, můžete se zbavit jemných vrásek a hluboké záhyby jsou dobře maskované. Současně se dermis nestane tak ochablou a ochablou, kontura obličeje se zvedne.

Řada 56+ pro péči o pleť se skládá z následujících produktů: t

  • Denní krém (péče o všechny typy pleti);
  • Noční krém (regenerační péče pro všechny typy pleti);
  • Sérum (péče o pleť kolem očí).

Kosmetická řada Černé perly proti vráskám ve srovnání s jinými podobnými prostředky se vyznačují nízkou cenou. Ale recenze žen, které používají tyto krémy pravidelně, nenechávejte žádné pochybnosti, že i levná kosmetika může být účinná.

MALÉ A HLBOKOVÉ VLÁKNA, sáčky pod očima a tělem, ZTRÁTY ELASTICITY A OVALA FACE. To vše je vám známo z první ruky?

Doporučujeme přečíst si článek profesionálního kosmetologa Kopylova Yu V. o tom, jak se zbavit hlubokých vrásek v krátkém čase BEZ VÝDAVKOVÝCH POSTUPŮ A PLASTOVÝCH OPERACÍ.

Oční krém "Black Pearl Self-positioning 36+": recenze

Už jsem psal o „Self-positioning 36+“ krémě na obličej a BB krém, ale o očním krému jsem ještě neměl žádný materiál, ačkoliv bylo po něm touha vyzkoušet celou linii „Self-positioning“. Všechno je jednoduché - trubka byla napůl plná a nebylo na ní nic fotografovat day Ale na druhý den jsem si koupil novou trubičku, takže byla možnost napsat o tom smetaně. Fotkala, jako vždy, na teniskách, a dokonce i potřesení rukou, tak mi odpusťte.

Cena této smetany příjemně potěší - mám ji za slevu na 130 rublů. Jedna tuba stačí na šest měsíců, pokud ji používáte dvakrát denně. Spotřeba je velmi malá, jen kapička.

Vůně smetany je příjemná, ale dostatečně silná (pro mou ostrou vůni), takže pokud se vám absolutně nelíbí vůně, připojte si nos při hledání smetany bez zápachu. Textura je středně silná, krémová. Nicméně, na kůži je distribuován jako gel, rychle vstřebává. Jako základ pro make-up není příliš vhodný, protože stíny po nerovnoměrném rozložení. Před make-upem si práším víčka a pak je všechno nishtyak.

Je to docela dobré pro léto i zimu. Začal jsem ho používat tuto zimu a doslova skončil dnes, a mohu říci, že krém jak vyživuje, a zároveň nezpůsobuje edém, i když s ním spíte v noci. Je pravda, že pokud už máte otok pod očima, je nepravděpodobné, že by je odstranil. V tomto případě nedoporučuji používat tento krém přes noc.

A teď o efektu. Samozřejmě, že výrobce slibuje spoustu věcí, ale jak všichni víme, je to všechno kecy. “Tento krém se mi však líbil více než ostatní, protože velmi dobře vyživuje a hydratuje. Kůže po ní je sametová, bez lepkavosti. A skvělá věc je, že mám kolem očí černou barvu! Předtím, moji černoši se modřili pod mýma očima, byli se mnou už mnoho let, a já jsem už přijal, že je to navždy. A pak se jim náhle podařilo překonat levný krém! Takže tohle je velké plus. To je důvod, proč jsem se rozhodl vzít druhou zkumavku, ale po ní bude muset být krém změněn, jinak si na něj kůže zvykne.

Tato kapka je dostačující pro dvě oči. Minutu po aplikaci se zcela vstřebává a pokožka je měkká.

Pokud jde o vrásky, nevšiml jsem si žádné zvláštní vyhlazování. Nové se však neobjevují a to je dobré. Vždycky říkám, že úkolem krémů je předcházet a ne bojovat. Nyní mám takový věk, kdy se tvář začíná aktivně stárnout, a proto je zapotřebí zvláštní péče. A ne nutně musí být anti-aging - dobrý hydratační bude stačit. Také vnímám Black Pearl jako zvlhčovač, protože nemá wow efekt, můžete si ho dostat jen po injekci.

No, jako denní péče - doporučuji tento krém! Jeden z nejlepších na masovém trhu.

Černé perly od vrásek kolem očí

Můžeme se seznámit s následujícími informacemi: "černé perly z vrásek kolem očí" a diskutovat článek v komentářích.

Mládí kůže závisí na stavu integumentů kolem očí. Typicky, věk dávají jemné vrásky, které jsou tvořeny v rozích očí s úsměvem. „Husí nohy“ také nepřidávají mládež. Situaci lze napravit použitím krémů vrásky kolem očí. Recenze o nich, uvažujeme níže. Chcete-li se co nejvíce chránit před problémem stárnutí jemné kůže kolem očí, musíte použít vhodný krém.

Jak vybrat vhodný nástroj

Nejdříve se musíte rozhodnout o věkové kategorii, stejně jako o požadovaném efektu, který chcete získat. Mnoho žen dává přednost použití světlejší textury v dopoledních hodinách, a to nejen proto, že je správné, pokud jde o sebe-péče. Účinný lék na vrásky kolem očí se snadno vstřebává a nezanechává žádné zbytky. Pohodlné, pokud je lehké a průhledné. Proto, po použití je velmi snadné použít make-up.

Později večer musíte použít krémovou hustší konzistenci. Během spánku se nástroj stará o pokožku, což výrazně zlepšuje její stav díky účinným látkám v ní obsaženým.

Jak aplikovat krém

Předčistěte pokožku. Často se stává, že ženy tento okamžik ignorují, jako by kůže kolem očí nemohla být kontaminována. Je nutné použít očistný prostředek kolem očí a tonikum. Pohyb by měl být velmi lehký a měl by být slabý.

Poté byste měli aplikovat produkt péče, od vnějšího okraje oka až po vnitřní. Trubky s krémy nebo gely kolem očí jsou obvykle ukazoval na konci, tak to je velmi pohodlné dát několik bodů produktu podél kruhového kontury, který je kde tenká kůže začne.

Po tom, levý prst levé ruky, jako nejvíce nedostatečně rozvinutý, je nutné provádět lehké hlazení pohyby, jako by se třel nebo mírně kladivem krém. Také příliš horlivý není nutný, protože z tepla kůže prostředky jsou distribuovány prostřednictvím něj nezávisle. Je také velmi výhodné, když je krém nebo gel kolem očí vybaven válečkovým aplikátorem. S jeho pomocí je snadné a efektivní distribuovat produkt, stejně jako trochu masírovat pokožku.

Málo nuance

Nezapomeňte na takový koncept jako sezónnost. V chladnějších obdobích je vhodnější použít více tuku. To je způsobeno tím, že tento nástroj je lépe vnímán kůží. Když se aplikuje na mráz lehkého zvlhčujícího gelu, může se proměnit v led. Nezapomeňte, že v případě silného mrazu by měla být hlavní část krému aplikována večer.

Také se nepopírejte, že jste získali speciální krém pro péči o zvláště citlivé oblasti. Oči by neměly být používány pro obličej a naopak. Konvenční krémy váží pokožku, špatně se vstřebávají, přispívají k tvorbě vrásek.

Zbavte se jemných vrásek

Pokud zvolíte správné prostředky a pak je pravidelně používáte, pak se počet existujících vrásek sníží a vzhled nových se výrazně zpomalí. Některé ženy takový postup ignorují, protože se starají o oči. Stává se to, dámy se snaží ušetřit na drahých fondech.

Přesto musíte utrácet peníze na krémy, ale to v souladu s jejich rozpočtem. To znamená, že byste neměli trávit celý plat na vyhledávané sklenici. Kromě toho, kosmetický průmysl nyní dělá velký počet návrhů. Je lepší získat prostředky, které umožňují příjem, než opustit krém kolem očí obecně.

Péče po celá staletí

Péče o pleť kolem očí přispívá k tomu, že obličej vypadá elegantně a dobře upravený. Pohled na to je jasný. Měli byste dbát nejen na kůži pod očima, ale také na kůži očních víček. K tomu se malé množství produktu aplikuje na uzavřená oční víčka a distribuuje se pohybem. Tak se provádí malá masáž.

Pro péči o pleť očních víček je vhodnější používat speciálně navržený přípravek. Tento make-up osvěžuje vzhled, připravuje pleť na make-up. Může obsahovat částice perleti. Aby bylo možné správně určit účel smetany, měli byste věnovat pozornost značce "Pro péči o pokožku očních víček". Tato kosmetika by měla být aplikována z vnitřního koutku oka na vnější.

„Yves Rocher“

Výrobky francouzské značky Yves Rocher jsou oblíbené u zákazníků z naší země. Produkty společnosti jsou navrženy tak, aby účinně eliminovaly problémy s pokožkou a maximalizovaly její stav. Kosmetika "Yves Rocher" je založena na bylinných složkách. Má schopnost dlouhodobě působit na kůži.

Yves Rocher nabízí svým fanouškům několik produktů určených k péči o jemnou pokožku v blízkosti očí. Rozdělují se podle věkových kategorií a vzorců dopadu. Například gel „Hydra Vezhetal“ eliminuje vnější známky únavy. Prostředky znatelně osvěžující a odstraňující sáčky pod očima. Pro citlivou pokožku je ideální „Sensitiv Vezhetal“. Krém nejen dodává pocit svěžesti, ale má také uklidňující účinek.

"Černá perla"

Produkty Black Pearl kolem očí jsou mezi zákazníky velmi žádané. Jeho náklady jsou přijatelné a kvalita zaznamenaná mnoha ženami ze zemí SNS. Krémový expert Adaptive Cellular Rejuvenation se skvěle přizpůsobí potřebám pokožky. Je určen pro dívky ve věku 26 let. Inovativní receptura krému a pohodlný masážní váleček pomáhají zlepšovat stav kůže kolem očí, odstraňují známky únavy.

Ostatní produkty této značky určené pro péči o pokožku kolem očí jsou také charakterizovány ženami jako cenově dostupné a účinné. Získejte krém "Black Pearl" by měla být v závislosti na věku. Mnoho žen zaznamenalo účinnost fondů a napsalo pozitivní hodnocení.

Populární kosmetičtí výrobci

Přehled krémů známých značek, které ženy nejčastěji volí, je velmi rozsáhlý. Zvažte několik nástrojů, které je spojíte do malých skupin.

„Estee Lauder“ doporučuje dermatologové jako krém na vrásky, který se vyznačuje vysokou účinností. Lze poznamenat, že jeho náklady nejsou nízké. Kosmetické postupy pro obličej jsou často drahé a je vhodnější používat kosmetiku. Každá žena ví, že mnoho vrásek kolem očí stojí za to.

Recenze ukazují, že produkty péče o Estee Lauder v okolí očí jsou vhodnější koupit spolu s hydratačním komplexem.

V lékárnách téměř jakéhokoliv města můžete zakoupit fondy Vichy. K dispozici je krém, který mohou používat dívky od 20 let. Společnost také vytvořila produkt pro ženy po 40. Pokožka je dokonale hydratovaná, ale náklady na finanční prostředky jsou poměrně vysoké. Kromě toho je třeba vzít v úvahu skutečnost návyku. Účinek krému je zaměřen na odstranění vrásek, stejně jako na uklidnění pokožky obličeje, snížení podlitin pod očima a zmírnění únavy. Nyní by ženy neměly přemýšlet o tom, jak řešit vrásky kolem očí.

Krém „Garnier“ připravuje mladou pleť na stárnutí a také urychluje regeneraci integerů. Můžete ji použít od 20 let.

„Chanel“ a „L'Oreal“

„Chanel“ nabízí vynikající utahující krém. Značkové prostředky mohou pomoci po 50 letech, ale jejich náklady nejsou nízké. Ne každá dáma si může koupit originální výrobek. Kopie samozřejmě nechodí do žádného srovnání. Pro zakoupení tohoto nástroje je vhodnější provést objednávku přes internet. Dobré krémy na vrásky kolem očí, jejichž recenze potvrzují jejich účinnost, stojí za to. Tyto nástroje navíc ocení mnoho osobností. Nevýhodou produktů Chanel je schopnost stát se návykovou. Krémy jsou vhodnější pro ženy, které mají suchou pokožku.

„L'Oreal“ je dobrou alternativou kosmetiky „Chanel“. Prostředky fungují účinně, ale jejich náklady jsou nižší. Mnoho žen používá kosmetiku „L'Oreal“ k potírání změn kůže souvisejících s věkem. Cena finančních prostředků je poměrně přijatelná.

„Amway“, „Avon“, „Mary Kay“

Krém Amway je vyroben z přírodních surovin. Pomocí systému s tematickým názvem "3 minuty" je možné rychle dotáhnout kůži kolem očí. Také se zbavíte vrásek na čele. Cena je poměrně vysoká, ale objem balení je poměrně malý.

Vliv prostředků z „Avon“ se vztahuje na mladou a zralou pleť. Zároveň se potýkají s pigmentací a mimickými vrásky. Neignorujte skutečnost, že krém je návykový.

Produkty firmy „Mary Kay“ v ideálním případě pomáhají odstraňovat nejen vrásky na obličeji, ale i hlubší. Problém je také návykový. Kromě toho je lék poměrně drahý. Ačkoli mnoho žen, které vyzkoušely kosmetiku Mary Kay, cítily kouzlo jejího vlivu.

Dostupné prostředky

Krém "Belita" není příliš drahý. Vyrábí se v Běloruské republice. Tento nástroj však není vhodný pro každého, navíc k jednotlivým komponentům existuje individuální nesnášenlivost. Produkt vyplňuje vrásky kolem očí, rychle obnovuje pokožku. Současně je po druhém použití patrný účinek proti stárnutí.

Krém značky Pure Line je v Rusku velmi populární. Je vyroben z přírodních surovin. Značkové výrobky účinně zvládají první vrásky. Cena je poměrně rozumná a recepty, na jejichž základě jsou fondy připravovány, jsou vytvářeny v souladu s tradiční medicínou.

Dříve popsaný krém „Black Pearl“ patří také do segmentu domácí kosmetiky, proto je cenově dostupný.

„Bioderma“ a „Botofit“

Francouzská kosmetika je populární po celém světě. Krém „Bioderma“ je velmi vhodný pro použití. Jeho působení je zaměřeno především na zlepšení elasticity kůže. Je nutné přistupovat k výběru prostředků, založených na vlastnostech vaší pleti, jejím typu. Tento krém je docela dobrý a účinný při používání nástroje pro ženy po 30 letech.

„Botofit“ s účinkem Botoxu se vyrábí také ve Francii. Lze jej zakoupit v lékárnách a v neposlední řadě zaplatit přiměřenou částku na krémy proti vráskám kolem očí. Recenze potvrzují, že „Botofit“ nejlépe používají lidé starší 35 let. V opačném případě může dojít ke zrychlení stárnutí kůže. Krém obsahuje extrakty z řas. Vytvářejí efekt Botoxu a jsou hodnou náhradou konturových plastů.

Pokud věnujete náležitou pozornost osobní péči, pak se jasný vzhled a dobrá pleť stanou stálými společníky po mnoho let. Postup čištění krytů a aplikace ošetřovacího prostředku trvá trochu času, a proto je možné dosáhnout požadovaného účinku a užívat si krásného vzhledu po mnoho let.

Dobrý den! Zřídka používám prostředky kolem očí, ale někdy se to stane. Tento gel není poprvé. Trubka byla docela zbitá a gel zůstal...

3 roky, 2 měsíce ago Bowerianslatherned

A ještě jednou, dobrý večer, milí přátelé! V jednom z nádherných dnů, kdy se mě příbuzní z Ruska ptali, co od nich chci dostat jako dar, pak bez dlouhého přemýšlení, vědět a mít...

3 roky, 5 měsíců ago Therouchance

Stejně jako mnozí, problémem není vyrážka, únava (zejména pro mladé mumie, to je známé) tmavé kruhy pod očima! To je problém se mnou, tak jsem se konečně rozhodl bojovat proti němu, znovu...

3 roky, 11 měsíců ago Kissin

Když strčil tento kožní gel kolem očí „Black Pearl. Zachování mládeže “zvolené z výpočtu není drahé a krásné balení. Trochu hloupý, ale tak se to stalo. A nemluvím o...

Před 4 lety Bridening

Jednou jsem tento nástroj koupil a další ze stejné série odborný krém na obličej, program 26 let. Je zřejmé, že v tomto věku se problémy s vrásky stále příliš netýkají, ale po tom...

4 years, 1 month ago Doubledged

Nedávno jsem koupil tento zázrak kosmetiky od Black Pearl, jen v nové verzi, nové interpretaci, abych tak řekl. Elegantní podlouhlý tvar pouze 17 ml. Volal n...

4 years, 6 months ago Reckerythindire

Oční gel „Black Pearl. Záchrana mládí “se pokusila docela nedávno, získaná ze zvědavosti. Rozumná cena, dobrý design. Rychle se vstřebává, neopustí...

5 years, 7 months ago Hushow

Od věku se nikde nebudete schovávat, takže mám kolem očí mimické vrásky. Rozhodl jsem se začít s nimi bojovat, vybírat gel pro kůži kolem očí "Zachování mládeže" od…

5 let, 7 měsíců ago Wandoring

Viděl jsem krásný balíček a koupil jsem si tento krém. Balíček uvádí: aktivátor syntézy kolagenu (vyhlazuje první vrásky a „vrány“, zabraňuje vzniku nových), v…

5 let, 10 měsíců ago Throvembern

Rozhodl jsem se, že v mém stáří musím aplikovat oční krém. A pak 28 let - plášť není daleko a já se ani nepokouším udržet mládež. Ale teď o tom nejde....

5 years, 12 months ago Againsished

Nějak mě někdo něco vytáhl a koupil jsem si sérii Černé perly „Zachování mládeže“. Gél na kůži kolem očí vypadal slušně! A tak krásně napsaný „Collag...

6 roků, 1 měsíc zpět Rattome

Koupil jsem ho svou konzistencí a normálně voní, dobře se vstřebává, aniž by zanechal mastný lesk, ale ten efekt jsem neviděl, už ho nekoupím

6 let, 1 měsíc ago Shouldmar

Pouze 12 recenzí v sekci.

Hledala jsem univerzální denní krém s kyselinou hyaluronovou. Už vás nebaví číst skladby v obchodě a vylézt na internet. Existuje spousta recenzí krémů na kyselinu hyaluronovou, ale ve střední cenové kategorii (200 - 148 hřivny). Koupil jsem oba pro vzorek, ale v této recenzi pouze Black Pearl krém.

Celé jméno: Černá perla, oční sérum krém pro vrásky a tmavé kruhy pod očima, od 36 let. Myslím, že: “Je to skvělé, téměř všechno mi vyhovuje.

V Black Pearl smetaně, jsem se poprvé líbil složení. Hlavní provozní komponenty:

- Kyselina hyaluronová - reguluje vodní bilanci kůže, zadržuje vodu v mezibuněčném prostoru. Není pro naše tělo cizí, protože je přirozeným biologickým mazivem, je součástí synoviální tekutiny, epiteliálních a nervových tkání. HA stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu, i když v malých množstvích.

- Tekutý kolagen - pomáhá lokálně zlepšovat vlastní syntézu kolagenu, pomáhá udržovat pružnost a pružnost mezibuněčného prostoru.

- D-Panthenol - lokálně stimuluje regeneraci kůže a obnovu buněk.

- UV-filtry - chrání pokožku očních víček před slunečními paprsky.

Pokračujeme v testech:

Oční krém Black Pearl od 36 let

Na fotografii má suchá kůže před nanesením krému a poté.

Black Pearl krém - recenze

Na struktuře séra-krém pro oční víčka Black Pearl je velmi lehká, dobře vstřebává. Krém se trochu drží, a pokud to přehánějí, valí se dolů. Proto aplikuji velmi tenkou vrstvu, lehké, pohyblivé pohyby. Pak je skvělý jako prostředek pro make-up. Je však důležité vyčkat asi 20 - 30 minut před použitím stínu a korektoru pod dolním víčkem.

Na základě výsledků použití celé zkumavky nemohu říci, že je to nejlepší oční krém, ale rozhodně dobrý. Samozřejmě jsem si nevšiml zvláštního boje proti vráskám. Skutečnost, že tento krém s kyselinou hyaluronovou dokonale zvlhčuje pokožku - to je určitě fakt. Díky dobré hydrataci vypadá oční kůže hladší. A to nestačí.

V boji proti tmavým kruhům se krém ukázal lépe. Po nanesení smetany se zdá, že se oční víčko trochu zahřeje. Jako by teplo pocházelo zevnitř. Trvá asi hodinu. Výsledkem je, že kůže nabývá teplejších barev a zdravého vzhledu.

Je mi skoro 23 let a zdá se mi, že potřebuji krém na kůži kolem očí a radikální péči o tuto oblast. Nicméně, mytí s různými penami, gely se často dostanou do oblasti pod očima, a v důsledku toho vysychají jemnou pokožku (zejména pokud používáte výrobky pro problémovou pokožku).

Proto se asi od věku 21 let snažím použít noční krém nebo gel pro pokožku kolem očí v noci (abych tak zabránil

Řeknu to hned

Nemám vrásky, takže nemohu posoudit, jak je krém ovlivňuje. Nicméně mám

je zde problém s modřinami pod očima (ne z nedostatku spánku), ale přírodou (v blízkosti cév nebo co tam je). Obecně vzato učiním rezervaci ihned, ani jeden krém se s těmito modřinami nedokáže vyrovnat (pouze tlustá vrstva korektoru)

A teď o krémech, které byly: 1. Pure line Cream Petar a jahody na věk.

Od výrobce: Až 25 let nepotřebuje pokožka kolem očí intenzivní kosmetické výrobky. Aby se však trvale zachovala její mládí a svěžest, je nutné každý den zvlhčovat a chránit jemnou pokožku očních víček před škodlivými účinky prostředí. Listy divoké jahody udržují optimální úroveň vlhkosti pokožky, nasycují ji vitamíny a zabraňují vzniku prvních vrásek. Petržel pomáhá eliminovat známky únavy. UV filtry chrání jemnou pokožku očních víček před škodlivými účinky slunce, vitamín E stimuluje metabolismus a zlepšuje ochranné vlastnosti kůže.

Můj názor: Krém se nelíbil. Textura je velmi tekutá, vždy vytlačená více než je nutné (vytéká z trubky jako voda). Necítím žádnou vlhkost. Cítím, že po tomto krému je lepkavý efekt, abych tak řekl, a navíc se neabsorbuje velmi rychle. Najednou byla kůže kolem očí velmi hořící. Okamžitě přestat používat. Pak se snažila, zdálo se, že to nic není. Jedinou výhodou tohoto krému je, že pokud ho přeceňujete množstvím, to znamená, že aplikujete více, než je nutné, vaše oči nebudou ráno bobtnat (některé krémy mohou způsobit otok horního víčka). Také voní příjemnou jahodou. Ale tento krém už nebude trvat.

Cena: cca 70-80 rublů.

Zkušební doba: zakoupena 2x.

2. Hydratační oční gel BLACK PEARL Program až 25 let.

Od výrobce: Aktivní komponenty:

-Unikátní hydratační přípravek na bázi Hydrovens a kyseliny hyaluronové stimuluje funkci pokožky, která šetří vodu a pomáhá buňkám přitáhnout a udržet potřebné množství vlhkosti.

-Kreatin - zvyšuje energetický metabolismus v buňkách, saturuje buňky kyslíkem.

-UV filtr chrání jemnou pokožku kolem očí před negativními účinky a zabraňuje vzniku vrásek.

Kruhy a otok pod očima jsou výrazně sníženy.......... 97%

Po celý den je pokožka zvlhčena… 99%

Můj názor: To je můj oblíbený. Dost tlustý, ale ne tlustý. Dobře a rychle se vstřebává. Tukový film neopouští. Zdá se mi - zvlhčuje. Velmi pohodlný nos v tubě, hygienický. Tento krém mi naprosto vyhovuje. Po aplikaci je kůže hustá, elastická, vyhlazená. Přeexpozice nevyvolává oči.

Cena: asi 110 rublů.

Zkušební doba: Koupil jsem 2 krát a koupím více.

3. Krém na kůži kolem očí "Avon", "Maximální vlhkost".

Od výrobce: Hluboce zvlhčuje a dotahuje pokožku kolem očí. Kůže horních víček je vyhlazená a stává se pružnější. Krém je pružnější a pružnější, poskytuje pleti optimální úroveň hydratace, vhodné pro suchou a normální pleť. Jedinečná technologie Bio6 „naprogramuje“ vaši pokožku na intenzivní hydrataci, chrání před volnými radikály a ultrafialovým zářením, obnovuje pružnost a pevnost pokožky.

Můj názor: Tento krém je velmi podobný "Black Pearl" a ve struktuře a efektu, nemohu ani poukázat na rozdíly mezi nimi. Jediné negativní je, že sklenice není tak hygienická jako černá perla.

Cena: cca 130 rublů (se slevou).

Zkušební doba: Koupil jsem to jednou a já si koupím více.

4. Gel pro pokožku kolem očí Lumene ARCTIC AQUA.

Od výrobce: Lehká textura hluboce zvlhčuje pokožku kolem očí a dodává úžasný pocit čerstvosti. Eliminuje pocit těsnosti způsobený nedostatkem vlhkosti. Vyživuje pokožku, činí ji měkkou a jemnou. Snižuje tmavé kruhy kolem očí. Komplex Eyebrightener posiluje tenkou pokožku kolem očí a účinně bojuje proti tmavým kruhům a posiluje křehké kapilární stěny.

Můj názor: Teď to používám. Líbí se mi, že se mi nelíbí „Avon“ a „Black Pearl“, to vše bude horší (asi nebudu kupovat více). Textura je gel, velmi lehká. Absorbuje se tak rychle, že ani nemám čas si vzpomenout, které oblasti krém dostal a které ne. Necítím se zvlhčující, ale kůže po aplikaci je hladká a elastická. Po tomto gelu je však lepkavý účinek. Všiml jsem si, že pokud aplikujete gel více, než je nutné, pak ráno vstanete s oteklými horními pohyblivými očními víčky (ve mně nikdy nevečejí, ale všiml jsem si toho několikrát z tohoto nástroje, i když to může být náhoda, ale myslím, že to bude).

P.S. Dnes jsem opět vstal s oteklými očními víčky, ale už to nekoupím.

Cena: cca 120 rublů.

Zkušební doba: Koupila jsem ji jednou, nekupovala jsem ji (nic z toho necítím).

Byl bych Vám vděčný, kdybyste doporučili nějaké dobré krémy (rozpočet, luxus).

Více Článků O Zánět Oka