Dizao série: masky, recenze kosmetičky

Hlavní Objektivy

Volba obličejových masek je vždy individuální - i ty nejelegantnější prostředky vám nemusí vyhovovat specificky a maska ​​s poměrně skromnou reklamou a penny cenou se stane prostředkem, pro který, jak se říká, nebudete nadšeni. Mezi kosmetické linky, které si zaslouží zvláštní pozornost, je značka Dizao.

Masky Dizao: kosmetika proti stárnutí

Tato řada je maska ​​proti stárnutí tkáně, která se používá pro obličej a krk.

Fondy pod touto značkou vyrábí čínští výrobci, a to továrna Bailan (Guangzhou). Ale nemůžete se obávat, že kosmetika „z dálky a nechápete, co“ - bezpečnost a efektivnost kontrolují jak evropští, tak ruské specialisté.

Základem fondů - starověkých čínských tajemství medicíny, samozřejmě pěstování moderních metod.

Masky Dizao jsou používány jak mladými dívkami, tak ženami s prvními stárnutím kůže a staršími ženami.

Dizao Přírodní masky: jaké jsou jejich výhody?

A oni, kvůli spravedlnosti, říkají docela dost.

Posuďte sami, masky Dizao:

  • Zdůvodnit jejich předponu "naturals" - 99,6% přírodních látek ve složení masky, a to je nejsilnější argument "pro";
  • Masky nejsou parabeny, GMO, petrochemie atd.;
  • Balení masek také vypadá jedinečně - je rozděleno do dvou sektorů, obsahují produkty, které se dokonale doplňují (první je látka, druhá je krém nebo sérum);
  • Série je maska ​​a hydratační a vyživující a omlazující a vyhlazující vrásky a masky s aktivním zvedáním.

Je zajímavé, že i když je značka známa do značné míry obličejovými maskami, výrobky jsou prezentovány s maskami na ruce, pro oblast dekoru, pro oční okolí, stejně jako pro břicho a stehna.

Již poprvé můžete vidět efekt masky, a pokud si masku dvakrát týdně, výsledek může být srovnán s péčí ve velmi dobré klinice.

Dizo stimulační masky: recenze kosmetiček, co říkají odborníci

Při rozhovorech s kosmetology jednoznačně následoval názor odborníků, že masky mohou velmi dobře nahradit péči o salon.

Jejich složení přinejmenším nevyvolává podezření, aplikační schéma je transparentní, jednoduché a, co je důležité, promyšlené.

Je třeba poznamenat, že masky lze aplikovat paralelně:

  • Ionostimulace;
  • Darsonvalizace;
  • Myostimulace;
  • Mikroproudová terapie;
  • Eklektroforéza;
  • Foto omlazení atd.

Někdy se masky používají po ukončení hardwarových procedur, jako je vakuová masáž, foto epilace, laserová epilace, kryoterapie. V tomto případě zklidňují pokožku, obnovují po expozici léku.

Maska Disao s kyselinou hyaluronovou: hydratační účinek

Mnohé krásy dávají přednost této masce, což zajišťuje, že za 15 minut přivede svou tvář k nejlepšímu vzhledu.

Maska funguje také ve dvou fázích:

  • První - 100% kyselina hyaluronová ve formě tkáňové masky;
  • Druhým je přírodní ceramidy se stejnou kyselinou hyaluronovou.

Tkaninová maska ​​se udržuje na obličeji po dobu 15 minut, ve druhém stupni se aplikuje gel. Doporučujeme maskovat prvních 10 dní denně a poté aplikovat pouze jednou týdně.

Některé dívky se podaří dvakrát použít jednu masku. Vzhledem k tomu, že ji sundávají z obličeje, která je stále těžká a mokrá, děvčata je omlouvají, že ji odhodí, vloží ji do chladničky a další den ji znovu použijí. Samozřejmě, že maska ​​výrobci nesouhlasí s tím, ale pokud se rozhodnete pro to, s největší pravděpodobností nic strašného se stane.

Design Dárková sada - je to pohodlné?

Pokud víte, že osoba, na kterou se chystáte udělat dobrý dárek, má v zásadě ráda takovéto masky, pak se bude radovat z nádherné dárkové sady 14 masek.

Složení této sady a kolagenové masky a masky s biogoldem a masky s perlovým práškem a masky s tibetskými bylinami atd.

Samostatně stojí za zmínku následující masky.

Boto ret

Jedná se o masku s kolagenním plnivem pro vrásky přímo na rtech a nasolabiální oblasti. Jedná se o dvoustupňovou masku s kolagenovým plnivem.

Ovocná kyselina

To je také omlazující maska ​​na obličej a na krk s obsahem ovocných kyselin. Vyznačuje se působením peelingu.

Tibetské bylinky

A to je maska ​​pro oční zónu, patří do kategorie expresní péče s liftingovým efektem.

Mimořádný úspěch má i oční maska ​​Designer se žraločím olejem. Je navržen tak, aby odstranil sáčky a otok, snížil závažnost vrásek a také obnovil citlivou pokožku kolem očí. Ve druhé fázi, po masce tkáně, je oblast kolem očí ošetřena speciálním sérem.

Masky série Dizao (video)

Kosmetika Dizao si takovou poptávku zaslouží. Když se podíváte na složení výrobků, můžete vidět, že je to co nejpřirozenější a výrobce vyzkoušel a vyvinul masky pro všechny typy pleti, všechny věkové kategorie a zóny.

Úspěšná transformace kvalitní kosmetikou!

Sibmama - o rodině, těhotenství a dětech

Masky DIZAO

Poselství Měsíční dcera »Ne 30. srpna 2009 20:24

Příspěvek MySkin @ »Ne 30. srpna 2009 21:43

Poselství Madony a dítěte »Po Aug 31, 2009 0:51

Dcera Měsíce Zpráva »Po 31.srpna 2009 8:43

Ano, pokud mám všechno s tváří - všechno je v zakouřených místech, nekoupila jsem si to, ale obvyklý kolagen))) je napsáno v manuálu, že je to 5-10 minut, a můžete dokonce udělat make-up (to je hrubá síla),

Poselství Madony a dítěte »Po Aug 31, 2009 22:47

Přidáno po 3 minutách 22 sekund:

Zpráva MySkin @ »Po 31. srpna 2009 23:19

Zpráva Měsíční dcera “Út 01.09.2009 9:15

MySkin @
Je mi 29 let, z hydratačních masek čekám na zvlhčení pleti, větší pružnost. Přirozeně, že jsem skeptický vůči kolagenu, pokud mám vrásky, nikde nezmizí)))

No, pokud ne po dobu 10-15 minut - pak kolik? kosmetička aplikuje všechny kyseliny po dobu 5-10 minut, masky maximálně 20 - a říká, že během této doby mají všechny účinné látky čas proniknout kůží, a pokud ji budete udržovat déle - pak je to jen relaxace)

Školní roky
Zprávy: 1049 Připojil se dne 14/05/08 Jak kontaktovat:

»St Oct 14, 2009 17:12

Příspěvek MySkin @ »St Oct 14, 2009 19:25

Mám výsledek 30 minut - no, ne ((((((min. 1,5 hodiny, a pak pod teplým vlivem něčeho, jinak to není použití) Použil jsem ho několik let, zejména na jaře - na konci zimy, téměř rok už skončil.
Pro mě - našel jsem cestu ven strmější) dobře, to je už moje malé tajemství!

Zpráva Flower lilies »St Oct 14, 2009 19:49

Post livetoy »Út 20.10.2009 16:32

Nyní používám dizao mezo masky hydratační (naposledy aplikované včera v noci), líbí se mi výsledek, pro šest masek, mimické vrásky téměř zmizely, nasazené na 15 minut.

Obecně jsem tyto masky používal šest let a vyzkoušel jsem mnoho věcí a v zásadě jsou všichni dobří, hlavní je nezapomenout a aplikovat je alespoň jednou týdně a po všech svátcích.

Jsou prodávány v parfémech a nyní je zde obrovský výběr.

Post Masha a Polina »So 14 listopadu 2009 17:26

Zpráva paradigma »Čt 26. listopadu 2009 13:46

Zpráva The Oriole * »Wed Jan 04, 2012 0:31

Zpráva Inushka »Čt Jan 05, 2012 4:21

Použil jsem ji před dvěma nebo třemi lety aktivně, zejména když jsem se silně opaloval v soláriu. po opalování bylo obecně příjemné tyto masky dát na noc. ráno je kůže čerstvá a není suchá od spálení od slunce.

ale pak se nějak zastavil. Zřídka se sluníme, posledních pár měsíců jsem se vůbec nespal a moje kůže se zdá být tak normální. Ano, a já jsem šel do fotorejuvenace, dělám kurz, zatím není touha dělat masku.

a tyto masky jsou dobré, opravdu se mi líbí. Zdá se mi, že po spálení sluncem nebo před událostí, kterou chci vypadat dobře, kde chci - zejména k jejich úspěšnému použití, je pleť vyhlazena a opuch je trochu odstraněn. ale účinek je samozřejmě krátkodobý

Masky Dizao?

Tam jsou kousan série masek a masek série DIZAO.
Podle informací od distributora je nová generace masek modernější maskou. Délka ubrousku - obličej a krk. (Dělá ubrousek série "KOUSUN" jen na obličej)
+ Série masek "DIZAO" zahrnuje ceramidy s bio-zlatem (které jsou aplikovány za maskou a fixují akci masky.) Výsledek těchto masek je udržován delší dobu než z masek "KOUSUN".

Více Masku lze použít několikrát, pokud tkanina zůstává vlhká. Otevřená maska ​​by měla být uložena v chladničce. 01/03/2009 22:34:19, Margoshik

No, pořád by to napsali na masku :-)))
Více použité, více prodané :-)
Tato infa z místa distributora "lat.name Mask.ru" v sekci "odpověď na otázku".
Po přečtení otázky a odpovědi jsem si uvědomil, jak bych to dělal sám.
+ Na webu členění na série - och. pohodlně.

Dnes jsem zkusil jen jednu masku podruhé. Položte na 2 dny v chladničce, nesušte.
Po hladké kůži (neotevřené ceramidy jsou ponechány od poslední chvíle - kdy, jednou jsem to dal na oči a obličej - jako experiment :-))).

Kdybych absolvoval kurz (2 týdny denně), nebyl bych chamtivý (1 maska ​​2 krát).
A po kursu. existují ceramidy nebo ne. Nebyl bych tak důležitý

Nevím.. liší se „aktivní složky“ v maskách na obličej a oči? Pokud ne, pak je výhodnější vzít na obličej, protože tato maska ​​a oko mohou být zachyceny (kde jsem je koupil za obličej a oční masky pro vzorek). 01/03/2009 22:56:14 PM, Margoshik

Doplněk..
Druhá etapa "vody s ceramidy" je dost pro mou tvář, krk a dekolt a ruce (pokud je maska ​​pro oči, pak jen ruce; pokud pro obličej je až do loktů :-)))
Takže "vodu" můžete rozdělit dvakrát.

+ V prostoru pro ceramidy a zlato. zlato (nebo cokoliv) se usadí na dno obalu. Takže jsem nejprve "přetaktování" nějaké vody v balení.. pak otevřete. 01/03/2009 23:01:00, Margoshik

a dost na zadku? Miluje mě důkladnou péči. Zolotishko by to nebolelo.

A tam s Swarovski? 01/04/2009 07:30:09, zamyšleně

máte své chtoli v televizi aktivně PR?

ale po nich (citace z reklamy na Mike, o něco vyšší): "Po hladké kůži (neotevřené ceramidy jsou ponechány od poslední doby)"

Pochopitelně ano: Sedna vytiskla, ale ne zítra.
Ceramidy, jsou takové... zákeřné. ))))) hlavní věc v lednici
Zanykat neuteče. 01/04/2009 07:18:48, lipa

Duc zanechal nejdůležitější věc: "neotevřené ceramidy"

chápete význam? Nejsem.

Máte návod, jak to přeložit?
:)))) 1/4/2009 18:23:30, lipa

Logický závěr je úžasný, pokud jste viděli masku, to znamená distributora :-)))
Vlastně, když jsem si ho položil na obličej. Stále jsem si přečetl návod k použití. a vzhled masky je také pohled na ulici :-)))

Není třeba zbožného přání.
Mám dost práce / nakládání na hlavním místě činnosti :-)
Koupil jsem pár masek na zkoušku (protože jsem se staral o mé pod-oko + z masek payot a el nebyl zmatený).. pak jsem vyšplhal na místo dzao. Četl jsem všechno.. a rozhodl jsem se, že budu chtít víc.

A o rozložení infe z webu se nezdá být síťový marketing. min nákup za 15 tisíc :-) 04.01.2009 19:36:55, Margoshik

Nepsal jsem, abych někoho něco přesvědčil.
Prostě jsem sdílel informace, které mám.
Myslím si, že rozhodnutí o koupi / testu nebo ne každý přijme sám na základě obdržených informací :-)

Vracíme se k tomu, co jsem "chtěl zlepšit."
Kombinovaná kůže.
Tam je tvrdá práce + comp + stav "stáří přichází" :-))
V tomto ohledu jsem si všiml, že "stáří" je nepravidelné, kolem očí jsou jemné vrásky.
Od poslední:
smetana Estee Lauder budoucnost perfektní (tvář očima) t
krém Estee Lauder denní oblečení plus
maska ​​Estee Lauder Stress Relief oční maska

Po masce masky proti stresu nebyly žádné změny.
První změny obličeje (ne očí) šly po masáži.
Pak jsem náhodou koupil dizao, po tom, vidím, že kůže je zklidněná a moje underglaze je hezká.

Teď chci zvlhčit (tvář, a co je nejdůležitější podglazura) :-)
Pokud můžete říci, jaké masky můžete stále testovat, bylo by to hezké :-)) 04.01.2009 23:52:37, Margoshik

pro toto, to bylo příležitostné juxtaposition v malém tisku “jedl”: “já jsem psal, aby přesvědčil někoho o ničem.” t - Myslel jsem si to;)))

„.. kolem očí se objevily jemné vrásky. Budoucnost dokonalá (obličejové brýle… po masce masky s namáháním zraku nebyly žádné změny.) Pokud můžete zjistit, které masky můžete zkusit znovu, bylo by to pěkné :-))

Budoucnost perfektní, daywear plus nepomohla a nefungovala, možná budete potřebovat očistu (exfoliace) - výživu / hydratační, ne krém na stárnutí pleti („budoucí perfektní obličej / oční víčko“).
Oční maska ​​proti stresu má také nulový účinek, není stres a potřebujeme stimulaci-hydrataci / výživu (podle sezóny).

Používejte produkty a péči, které opravdu potřebujete a jsou vhodné pro věk, a bude to mít vliv. Masáže nemohou nahradit výrobky a další náležitosti. péče.

Nic víc, protože neexistuje slovo "prosím". Co-opt., S největší pravděpodobností v odpověď nebude žádné „děkuji“, stejně jako váš kolega „bílý a načechraný“, který již obdržel názor a nepovažuje za nutné mu za to poděkovat. :))) 01/05/2009 19:46:34, lipa

Děkuji. Nepotřebuju nic :-))
Lipa Reagujete bolestně... není nutné, nikoho neurazím a nebudete urazeni :-))

Mluvili jsme o maskách. Dal jsem jeden z příkladů, které jsem použil.
+ Nezmínil jsem se nikde.. že neočistím a nevyživuji pokožku, také jsem neřekl, že masáž byla namísto péče.

Mimochodem od legrační. Vzpomněla jsem si tady. koupil u příležitosti eliz krém. arden c "nemocné" ceramidy. Dobře, kde v nádobě oddělit kapsle (tj. 1 kapsle 1 krát).
No, tato banka se všemi slevami mě stála 400 rublů.
Celkem: 400 rublů 30 kusů (v bance 30 kusů) = 13 ks.
Takže je to 2-3 krát levnější než závrať. -))) 01/05/2009 21:33:00, Margoshik

Margoshiku, myslel jsi.
Na rozdíl od vás se budu zdržovat v reakci na osobní hodnocení, protože se to nazývá plamen, a přiznávám, že není tak zábavný, jako mluvení o akné.

Je podivné, že ještě neobvinili ze závisti, že vám produkt za 1,07 eur vyhovuje. Když se setkávám s takovými recenzemi o kosmetice neznámého původu, a že na to neexistuje žádná reakce a vše ve svazku, první myšlenka je vždy „Vyrobte si nehty z takových lidí!“ (C)
Tyto věci nemohou způsobit obdiv! :))

Mohl by vám dát seznam výrobků s ceramidy, ale zřejmě říkáte pravdu a nemusíte. S public relations, ceramids "konkurenti" není téma, souhlasím.

"Nikdy jsem se nikde nezmínil... že neočistím a nevyživuji kůži"

to je zřejmé bez pince-nez, jinak byste nepotřebovali masky se „speciálními účinky“ během prvních vrásek podglazury, stejně jako nucené pochody k ceramidům EA. 01/06/2009 07:33:58 lipa

"Více používané, více prodávané :-)"

parafrázování originálu: propagujete více - prodáváte více.

3krát týdně se na konferenci snažili vytvořit pobočku :)))))) 04.01.2009 19:48:20, lipa

dobře, pokud placebo, a dokonce hormony z prasat jakékoliv vlákno.

Přesto je v tom pozitivní trend: předtím, až do 8. března, se připravovali (jednou ročně), nyní pro NG - pokrok je již! 01/04/2009 21:47:03, lipa

a co, na Kypru, absolutně byala s produkty péče?!

se snaží pochopit, co vás přitahuje levné produkt za jednu a půl eura. 01/04/2009 07:21:33, lipa

Bezpečnější než nové peelingy.

pořád! To je stejné jako porovnání perm s jednoduchými natáčky na vlasy. Jasně červená! Nemáte 50 let a chemický peeling je nebezpečný. :)))

Proč vůbec potřebujete masky? běžná péče o pleť je dostatečná, pokud je metodicky prováděna.
Masky jsou nutné v případě nouze, jako je zvětrávání dívku nahoře se stalo v zimě a tak dále. A opět kvůli nedostatku řádné péče se to stalo.

Nemáte žádné záruky, že maska ​​pro 45 let nemá hormonální živočišný původ, který je v souladu s kvalitou a písemným složením ak. obsah, atd.! Ceramidy jsou drahé. Kolik stojí v Číně - například mám malý zájem, vím, jaké jsou podmínky projektu ve všech odvětvích, od lehkého průmyslu po zpracování potravin až po přednášky, práci a život v Číně jak technologie existuje. V tomto případě mluvte o nebezpečích chemického peelingu.

"masky. Dior a la pleri. a všichni ostatní obecně šli do chlastu"

Například výše zmíněné okouzlující obchodní značky pro mě nic neznamenají.

Jakákoliv maska ​​by neměla být vybrána podle značky, ale podle složení. 01/04/2009 18:39:11, lipa

Lip, nejsme nakrájeni ve vlacích. Můžeme se orientovat pouze akcí. dobře, a podle chytrých slov psaných jako "polyfenoly".

Tady je. Mimochodem, modrá hydratační maska ​​Sisley je velmi dobrá. No, velmi. Bylo zajímavé - psali všude, během letu si můžete dát masku. Viděl někdo během letu maskovaných panen? Nebo ho používají na toaletě. Nebo v business třídě? 04.01.2009 19:00:30, * Enchantress *

samozřejmě o obchodní třídě shhhh
rozmazat a lhát sobě jako ucpávky shtatty shhhhg domu jako: "všechno je v podnikání, jako včelí.." (c)

Lesha Lebedev má výborné ilustrace pro pobočku.

Catherine30: Maska Dizao Coral a řas pro obličej, krk a víčko

Začněme se smutnými věcmi - je mi 30 a moje kůže už není tak tónovaná a je také suchá a citlivá. Proto jsem se rozhodl vyzkoušet sadu masek Dizao. Korejská společnost, nyní korejská kosmetika, je divoce populární a říkají, že je velmi účinná, chtěl jsem se ujistit z vlastní zkušenosti. Proto jsem byla velmi šťastná, když jsem měla možnost vyzkoušet si tyto masky, vybrala jsem si jen zvlhčovače a dokonce i kolagen, což znamená - s utahujícím účinkem - „Korály a řasy“. Je jich 10, jsou baleny ve velmi pěkné krabičce, která jistě najde své použití po skončení masek. V každém balení jsou dvě přihrádky - v jedné je látková maska ​​samotná a ve druhém hyaluronový krém, který by měl být aplikován na obličej po nanesení masky. Složení je docela přijatelné, existuje spousta různých extraktů, nenalezl jsem takovou hroznou chemii, ačkoliv kompozice byla pro mě napsána jemně. Takže - dojmy o masce. Poprvé po použití jsem si všiml, protože Ukázalo se, že před použitím masky můžete čistit kůži pouze běžným mýdlem a já jsem použil čistící mléko (doporučil bych výrobci, aby o tom napsal na obalu). Po několika dnech skvrny spaly a produkt jsem pokračoval v testování. Maska se ukázala být velmi příjemná, tak vlhká, namočená v roztoku, se speciálním kusem látky pro krk a oči (můžete otevřít a zavřít taková „okna“ pro oči), trochu větší pro mou tvář, ale není to děsivé, každý má jiné tváře, proto lepší než nesedí pod masku. Pocity jsou nejpříjemnější - lehnete si, relaxujete a vaše pokožka je navlhčená. Pak je třeba masku odstranit, omýt a aplikovat speciální krémový krém, který by měl být zcela absorbován. Mimochodem, pokud je dobré zavřít balíček, pak jedna maska ​​stačí pro 3-4 aplikace, protože tam je spousta krému, a hlavní věc pro masku je, že to nevyschne. Udělal jsem 12 masek podle doporučení. Výsledkem je, že moje kůže byla značně zvlhčena, lehce napnutá, tak hladká, příjemná na dotek. Obecně jsem byl rád. Samozřejmě, takové masky jsou vhodné pouze pro ty, kteří jsou připraveni najít si čas, aby si lehli a odpočívali, a ne pro ty, kteří si způsobili a chodili, chodili na své podnikání. Zdá se mi tedy, že tento druh odpočinku, relaxace také hraje určitou roli ve výživě kůže. Kromě toho, že výrobce má mnoho různých masek: s Boto efekt, a vyživující a restaurování, budu rád vyzkoušet ostatní.

Nejste zmateni tím, že glycerin je na druhém místě, protože to údajně zvlhčuje?

Myslím, že tkáňové masky jsou na jedno použití.

Maska Diso (Dizao) /

Odstraňuje vrásky s lehkostí

Výrobce: Cosmetic Factory "Liu Shi Cao", Čína, Guangzhou City, Renhe, Minnsin District.
V Moskvě je zastoupení.

Dokonce i v lékárně s námi někdy dochází.

Velmi dobré rozpočtové masky

Disao Masky - Dobré

Vezměte si krabičku! Použijte každou masku dvakrát.

Nechápal jsem, proč byla maska ​​považována za "drahou". Každá maska ​​READY, pokud to není z hlíny na 10 rublů za krabici, bude stát mezi 100-150 rublů. A kosmetička a 2-3 stovky. V této souvislosti jsou masky Dizao více než levné. A tuto masku můžete použít alespoň dvakrát! Některé a všechny tři))

To se provádí tímto způsobem: otevřete sáček, vyndejte špičku mokré masky, lehce zatlačte sáček dlaní v místě otvoru. Postupně vytáhněte masku, zatímco nadbytečný roztok živin zůstane uvnitř. Neexistuje žádný důvod, proč byste měli na masce odkapávat okraje masky u límce. Zbývající kolagenová kapalina se použije příště.
Hned po použití látkové masky jej neodhoďte, otočte úhledně s vnější stranou ven. Je to tato strana, která se později dotkne tváře. Uchovávejte v chladničce připevněním kolíčku na prádlo (plastové tašky na tašky nebo běžné oblečení).

Teď o sortimentu. Dizao má velmi dobrou volbu - od mladé kůže až po velmi vyspělou, s různými složkami. Používám různé v různých obdobích roku, s ohledem na stav obličeje.
A také Dizao má vynikající masky pro víčka, paty (!). Ti, kteří jsou pro obličej, mají velkou plochu. Dobře zachytit výstřih.

Brzy Nový rok. Masky Dizao vám pomohou stát se atraktivnějšími a mohou být použity jako dárek. Někdy si koupím celou krabici - takže je pro peníze výhodnější. A kurz, který si opravdu zařídíte. A pak se "všechny sestry na náušnicích" jistě dostanou na dovolenou. A box bude vhodnou krabicí pro malé věci - má magnetický zámek, vysoce kvalitní provedení.

Recenze žen na obličejové masce "Designer"

V kosmetickém trhu existuje obrovské množství produktů péče o pleť. Všechny mají různé stupně účinnosti, výrobce, složení. Mezi produkty, které si zaslouží zvláštní pozornost, jsou masky Dizao.

Co je obličejová maska ​​"Designer"?

Maska pro obličej „Design“ - kosmetická. Je určen pro péči o pleť obličeje. Tato značka zahrnuje výrobky s různými komponenty a efekty. Naneste hmoty nejen na obličej, ale i na krk a dekolt.

Efektivnost využívání prostředků:

  • hluboké zvlhčování;
  • potraviny;
  • odstranění suchosti, loupání;
  • odstranit akné, akné;
  • vyrovnávání tónu obličeje;
  • zajištění těsnosti a hladkosti pokožky;
  • odstranění jemných vrásek.

Každý Masochka ovlivňuje epidermis v komplexu, což vám umožní vyřešit několik problémů najednou. To potvrzují četné recenze obličejových masek "DIZAO".

Co je součástí kompozice?

Obličejová maska ​​„Dizao“ má jiné složení v závislosti na druhu výrobku. Hlavní složkou všech produktů je kyselina hyaluronová. Pomáhá udržovat tónovaný, elastický, hladký stav pokožky.

Zbytek prostředků se liší. Mezi nejoblíbenější typy masek patří:

  • planetární kolagen. Skládá se z kolagenového proteinu, extraktu z ovčí placenty, kyseliny hyaluronové a rostlinných složek a vitamínů;
  • s ovocnými kyselinami. V jeho složení jsou kyseliny: hyaluronová, glykolová, nukleová a různé druhy ovoce. Také v nástroji je vitamin E, bílkoviny, minerály;
  • s hydratačním účinkem. Jeho složkami jsou následující látky: extrakt z okurek, měkký lískový oříšek, vitamíny, kolagenový protein, kyselina hyaluronová.

Výrobce proto používá jako součást svých výrobků různé složky, ale všechny jsou přírodního původu a nesou výlučně epidermis.

Jak používat "Dizao"?

Pro dosažení žádoucího efektu z použití prostředků „Design“ je nutné je správně používat. Za prvé, kosmetologové doporučují zvolit možnost, která je vhodná pro konkrétní typ pleti nebo výběr výrobku pro všechny typy pleti.

Bezprostředně před aplikací je nutné důkladně očistit pokožku od make-upu a nečistot. V opačném případě bude účinnost péče o kosmetiku snížena na minimum. Čištění může být provedeno křovinami nebo tonikem.

Pak je dovoleno použít nástroj sám. Doba trvání procedury je 15 minut. Jak často můžete dělat Masochku, záleží na jeho typu. Tam jsou produkty určené pro každodenní použití, a tam jsou ty, které mohou provádět ne více než dvakrát týdně. Proto byste si měli pečlivě přečíst pokyny pro každou verzi produktu.

Viz video srovnání masky "Dizao natural" s Vilentou a Garnierem:

Recenze recenze masky "Designer"

Recenze o maskách pro obličej "Designer" se nacházejí ve většině případů pozitivní. Ženy různých věkových kategorií chválí produkty, berou na vědomí jejich vysokou účinnost. Připomínky ke spravedlivému pohlaví potvrzují, že postupy:

  • hluboce zvlhčují pokožku;
  • zbavit se mastného lesku;
  • eliminuje odlupování;
  • hladké jemné linie;
  • zabránit akné a pupínkům;
  • vyrovnat tón epidermis.

Také ženy si všimnou, že při aplikaci nedochází k nepříjemnému pocitu ve formě pálení, svědění, brnění. Naopak, obličej se uvolňuje, únava je odstraněna.

Zde je to, co říkají uživatelé „Návrháře“:

Alena, 34 let, Taganrog

„Masky„ Design “- prostě krásné! Slyšel jsem o nich jen dobře, přečtěte si spoustu recenzí. Rozhodl jsem se to zkusit. Koupil jsem si jeden balíček pro testování. Vyčistila kryt, aplikovala nápravu, držela ji 15 minut, jak poskytují instrukce.

Po zákroku jsem vyhodnotil výsledek. Kůže se stala měkkou a hladkou. Stáda provádějí další zasedání. Postupem času se kryt dotáhl, vrásky se staly méně patrné, tón se vyrovnal. Nyní používám několik nástrojů z této série, jsem velmi rád. “

Zhanna, 29 let, Kazaň

"Líbí se mi masky Diso." Jsou velmi účinné, obsahují kyselinu hyaluronovou, bez které je mládí kůže prostě nemožné. Výrobek je příjemný na dotek, nemá nepříjemný zápach. Po zákroku kůže prostě svítí. "

Kira, 31, Nižnij Novgorod

"Já jsem narazil na recenze" Dizao Natural "pro obličej, dívky tolik chválil, že nemohla odolat a získal pár věcí. Dělal jsem všechno podle instrukcí. Během procedury nevznikl nepohodlí, ale po něm byly jen pozitivní emoce.

Kůže je měkká, sametová. Po několika použitích se tón tváře vyrovnal, epidermis se stala napjatou, elastickou, nejsou žádné akné a černé tečky. “

Testovací jízda 5 masek od firmy "Design", viz video:

Závěr

Masky pro obličej "Dizao" - účinné kosmetické přípravky, které pomáhají provádět komplexní péči o pleť. Linka obsahuje několik typů nástrojů. Mají odlišné složení a účinky. Pomáhá každé ženě vybrat ten správný výrobek.

Recenze žen potvrzují účinnost masek. Pro dosažení co nejpozitivnějšího výsledku je důležité zvolit nástroj v souladu s jeho typem epidermis a striktně dodržovat návod k použití. Pro konzultaci se můžete obrátit na kosmetičky.

Testované masky Dizao. Bohužel, nadšená reakce nefungovala.

Zvláštní pocity během zákroku nebyly. Bohužel jsem neviděl žádný efekt z masky: ani vlhkost ani výživu.

Vzhledem k tomu, že maska ​​je dvoufázová, po nanesení textilního základu jsem aplikovala na kůži komplex natura-ceramidů (je to v postranním oddělení vaku). Nástrojem je gelovitá hmota nažloutlé barvy, ve které jsou viditelné třpytky.
Komplex se skládá z pěti výtažků z bioaktivních bobulí - třešeň, rajče, tomel, hrozny a zimolez.
Po nanesení na pokožku gel působí mírný chladicí účinek. Absorbuje se velmi tvrdě, třpytí a bliká na kůži. Kůže se stává mastnou a lepkavou. Trpěl jsem půl hodiny a odplavil tyto ceramidy.

Druhá maska ​​- pro obličej a krk, Dizao Express utáhne a zvlhčí orchidejí.

Po 10 minutách jsem ho vzal a omyl vodou. Efekt - nula! Ani zvlhčující ani změkčující pleť - ne hovno! Po několika minutách začala pokožka zasychat. Vlastně, po maskách, nedám na krém, ale pak jsem musel: to bylo hodně kůže.

Výrobce tvrdí, že maska ​​je navržena tak, aby hladká a dotahovala pokožku obličeje, ale bohužel jsem nic takového neviděla. Nechápal jsem, proč se nazývá „expresní“: ve skutečnosti by výsledek měl být viditelný až po první aplikaci.

Nebudu však obviňovat kosmetiku Dizao: možná to nevyhovuje mému typu pleti, nebo trvá, než si zvykne na kůži.

A ty holky jste použili kosmetiku tohoto výrobce?

Masky Dizao zlatá placenta - recenze kosmetologů

Masky Dizao zlatá placenta - recenze kosmetologů

Svěží, odpočatá a jemná kůže již není snem mnoha žen, ale realitou. Pokud vám moderní nástroje nepomohou, pak je lepší obrátit se na populární výrobce. Jako například společnost Dizao, která potěší spotřebitele vysoce kvalitními a přírodními maskami s inovativními technologiemi. Maska Golden Placenta je nyní obzvláště oblíbená, což okamžitě obnovuje pokožku, dodává jí zář, dobře upravený a zářící vzhled. Vrásky teď navždy zmizí, dermis se vyhladí a bude měkká, jemná a sametová.

Masky Diso: vaše cesta k nekonečné dokonalosti

Moderní technologie amerických vědců umožnila vytvořit unikátní produkt - je to bioaktivní zlato. Dokonale omladí nejen pokožku obličeje, ale i okolí očí. Ve stejné době, buňky začnou aktivně omladit, vodní bilance je doplňována, vrásky zmizí, stejně jako tmavé skvrny a klesající. Pokud masku používáte již delší dobu, můžete se spolehnout na hydrataci pokožky, stejně jako na výživu důležitých hodnotných složek. Tak kůže dostane hladkost, pružnost, a vzhled se stává jasné a jasné.

Bioaktivní energie zlata umožňuje zachovat nedotčenou krásu, zaručuje vynikající trvalý výsledek, zvedací akci, která přináší vynikající výhody. Maska zachrání pokožku před dehydratací, silnou suchostí. Při používání výrobku cítíte hmatové potěšení.

Tato značka poprvé začala používat 2 produkty v jednom balení, které se dokonale doplňují. Jsou odděleny speciálním švem, charakterizovaným přítomností nezávislých trhlin. To je skvělé řešení jak pro domácí použití, tak pro salon.

  1. Trojitá expozice ceramidům v duetu s kyselinou hyaluronovou
  2. Upevnění působení masky pomocí obnovení lipidové vrstvy
  3. Zaručená vynikající, plná vlhkost
  4. Věkovým změnám je zabráněno, slouží jako jejich vynikající prevence

Jaké výsledky lze dosáhnout?

Účinek bude patrný ihned po prvním použití. Chcete-li získat velkou prodlouženou akci, musíte použít masku na celý kurz za 14 dní. Ale pak, s přestávkou, musíte použít několikrát za 7 dní. Použití masek nevyvolává závislost.

Tato kosmetika je určena pro zralou pleť. Koneckonců je to nezbytné pro kvalitní a plné uzdravení. Placenta ovlivňuje buněčnou úroveň, pomáhá zahájit všechny metabolické procesy, stejně jako omlazení. Pokožka se stává elastickou, stává se napnutou, vrací svěží vzhled, vrásky, dokonce i hluboké, intenzivně se vyhlazují a věkové procesy jsou blokovány. Masky mají výraznější a aktivní účinek, hluboce ovlivňují vrstvy kůže a jsou také schopny pokrýt jakýkoliv rozsah. Složky pracují na každém milimetru dermis. Tím se dosahuje rychlého a prodlouženého účinku.

Placentární maska ​​od oblíbené firmy je nechirurgická metoda omlazení. Můžete si být jisti, že získáte výrazný efekt zvedání. Je nutné aplikovat 3 masky týdně, abyste dosáhli vynikající a trvalé akce. Ale po 30 se doporučuje používat masky.

Recenze nejlepších kosmetiček

Mnozí kosmetologové upřednostňují tyto masky a aktivně je využívají ve své práci. Aktivně je využívají při provádění kosmetických procedur pro obnovu a omlazení pleti. Takže odborníci na vědomí, že účinek je patrný po prvním postupu. Kůže se vyživuje, je měkká a měkká, vrásky jsou vyhlazené a jsou neviditelné. Ale co je nejdůležitější, stín obličeje se stává růžovou, broskvovou. Odborníci říkají, že maska ​​má kumulativní účinek, který pomáhá získat vynikající výsledek a udržet ji po celé měsíce.

Kosmetička doporučuje výrobek domácí péče, aby se zdravá kůže bez časově náročné. Samozřejmě je nejlepší dokončit cyklus masek za 3 týdny, zejména pokud máte více než 35 let. A stále se taková maska ​​stává výborným rozhodnutím pro přípravu na světskou recepci. Za pár minut budete moci uklidit, oživit svůj obraz a získat luxusní pleť. Tato maska ​​by měla být v arzenálu každé ženy, která se snaží dobře vypadat.

Ale co je nejdůležitější, je doporučeno, protože nástroj je vyroben výhradně z přírodních, cenných složek přírodního původu. Obsahuje nejcennější a nejúčinnější výtažky z rostlin, vitamínů a stopových prvků, které pomáhají pleti vypadat elegantně. Přípravek je zcela bezpečný a nevyvolává alergické reakce, závislost. To je důvod, proč jej mohou používat ženy, bez ohledu na pokožku a její citlivost. Skvělé řešení péče.

Vliv použití masky

  1. Vyhlazení vrásek
  2. Dobrá výživa, výborná hydratace dermis
  3. Váha se vrátí do normálu
  4. Všechny zánětlivé procesy přecházejí
  5. Zvyšuje se pružnost svalů kůže
  6. Pigmentace je vyloučena.
  7. Nové buňky se začínají regenerovat
  8. Inhibice změn věku

Výsledkem je výrazná péče o pleť, vitalita a energie.

Maska se používá ve fázích: použití a stanovení výsledku

Fáze 1 je aplikace netkané vložky, která je impregnována jedinečnou léčivou kompozicí. Používá se na celé ploše a dokonce i pod očima.

Stupeň 2 je nezbytný pro upevnění a získání prodlouženého účinku. Každý se tak může spolehnout na dlouhodobý a rychlý výsledek. V tomto případě se používají ceramidy s biogoldem.

Masky dizao recenze kosmetičky

Vraťte chuť přírodního čaje!

100% přírodní doplňky stravy Premium SOLGAR

KATEGORIE

POPULÁRNÍ ZNAČKY

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

KATEGORIE

POPULÁRNÍ ZNAČKY

Zajímavé

Ergonomie a ekologická péče o zubní kartáčky RADIUS

Seznamte se s unikátní sadou pro intenzivní bělení!

KATEGORIE

POPULÁRNÍ ZNAČKY

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

KATEGORIE

POPULÁRNÍ ZNAČKY

Zajímavé

Avene - ochrana před sluncem pro nejcitlivější pokožku

KATEGORIE

POPULÁRNÍ ZNAČKY

Zajímavé

Léčení obličeje a těla pomocí zařízení Gezatone

Seznamte se s hardwarovou kosmetikou WELSS!

KATEGORIE

POPULÁRNÍ ZNAČKY

Zajímavé

Uriage - péče o jemnou pokožku dětí a batolat

Bezpečná a efektivní péče o vás a vaše dítě

Značky-A

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

YSTHEAL - péče o pleť po 25 letech

Značky-B

Značky-C

Značky-D

Značky-E

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Elancyl Slim Design - hladká, elastická a utažená kůže

Značky-F

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Filorga Hydra-Hyal - hydratovaná, vyhlazená pleť svítí s mládeží!

Značky-G

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

GiGi - kombinace přírodních složek a vysoce biotechnologických produktů

Značky-H

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Vedoucí laboratoř profesionální kosmetiky v Izraeli

Korejská kosmetika pro péči o obličej a tělo

Značky- I

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Řekněte „hello“ svým novým asistentům - revolučním spirálovým gumičkám-náramkům na vlasy

Značky-J

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Vyzkoušejte kvalitní japonské masky.

Johnny's Chop Shop je stylová kosmetická linka pro kluky, kteří chtějí vypadat skvěle!

Značky-K

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Rostlinná energie pro krásu vlasů

KORA - kombinace přírodních surovin s nejmodernější technologií

Značky- L

Značky-M

Značky-N

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Dermatokosmetika pro péči a kombinovanou léčbu mastné a mladistvé problémové pleti

Nuxe - optimální kombinace přírodních komponent, efektivních technologií a luxusních textur.

Značky-O

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Značky-P

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Balzámy na suché, popraskané a podrážděné rty a kůži

Značky Q

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Značky-R

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Revoluce ve světě šamponů - kvalitativně nové složení v high-tech vakuovém balení

Značky-S

Značky- T

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Spolehlivé dermo-kosmetologické přípravky pro péči o novorozence, děti a dospělé

TONY MOLY je mísa plná stylu a krásy.

Značky- U

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Uriage - Hyseac - ideální léčba pro problémovou pleť 01.11.2017

Značky - V-Z

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Weleda hydratační balzámy na rty obklopují vaše rty zářivkou přirozené krásy!

Posílení účinku proti známkám stárnutí

Značky AZ

Značky, 0 - 9

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

  1. Recenze
Zpětná vazba
CENTRUM ZDRAVOTNÍ KŮŽE
Recenze farmaceutické kosmetiky
Dizao

Natalia Moskva 03/03/2019 |

Botomusk pro obličej "Luxusní biogold" 1ks (Dizao, Boto-masky)

Závěry: Moc se mi tato maska ​​líbila od výrobců z Číny. Prodloužený účinek bude zajímavější než při použití náplastí s biogoldem. Doporučuje se, aby se dosáhlo účinku 5 postupů. Velmi dobrá alternativa, jak jít do salonu krásy. Lze použít jak teplé, tak i chlazené. Tón pleti je znatelně zlepšen. Alergické projevy a zarudnutí nejsou s použitím. Doporučuje se po použití masky promýt vodou.

H Natalia Petrohrad | 02.22.2019 |

Sada BOTOMASK pro obličej, krk a víčko "Elite" 6ks (Dizao, Sets)

Závěry: Masky příjemně tónují a osvěžují pokožku. Po použití pocit zvlhčené sametové pleti. Sada umožňuje vyzkoušet různé masky a vybrat si nejvhodnější pro běžné použití. Rozpočtový nástroj, ne horší než drahé protějšky.

Oleynik Ksenia Moskva 02/07/2019 |

Regal Golden BOTOMASK 1ks. (Dizao, Korea)

Závěry: velký kus, tak pohodlně umístěný na obličeji, protože se skládá ze dvou částí. velmi bohatě nasáklé sérum, velmi příjemná maska. pocit luxusu při použití. a pěkný bonus, který nevyžaduje oplachování, jako ohromující množství masek designu

Botomaska ​​na oči "BOTO hyaluronické vrásky" 6 ks (Dizao, Boto-masky)

Závěry: Jedná se o dvoustupňovou masku. Při prvním použití se aplikuje gel a pak se nanesou náplasti, které jsou impregnovány maskou. Spousta finančních prostředků, ne dost na jeden čas. Náplasti mají nepohodlný řez, takže jsem je jednoduše složil na polovinu a položil na spodní víčko. Vrásky, samozřejmě, nevyhlazovaly, i když to udělal. Dobře hydratuje a čistí tmavé kruhy. Pohled se opře. To je všechno. Takovou masku lze provést před jakoukoliv událostí, ale není to stojí za to čekat na zázrak.

Stupnikova Anna 05/03/2018 |

Hydrogel náplasti pod očima od vrásek "100% kyselina hyaluronová" 5 ks (Dizao, oční masky)

Závěry: V krabici je 5 jednotlivých sáčků s náplastí. Líbily se mi náplasti. Samozřejmě nestojí za to čekat na zázrak, je nepravděpodobné, že by se vyrovnaly s vrásky, ale dobře hydratují pokožku očí. Před použitím je možné jej umístit do chladničky pro chladicí účinek.

D Olga Moskva 04/24/2018 |

Botomaska ​​na oči "BOTO hyaluronické vrásky" 6 ks (Dizao, Boto-masky)

Závěry: Nástroj je aplikován ve dvou fázích. Nejprve se použije gel, na jehož horní straně se nanese náplast. Náplast masky je poměrně velká, můžete ji použít úplně, na horní a dolní víčka, můžete pouze na nižší. Tmavé kruhy a vrásky se nesníží, ale dobře hydratují.

Hydrogel zlaté náplasti pro oči "Snail" 5 ks (Dizao, oční masky)

Závěry: Dobré náplasti pro víčka. Dobře zvlhčit, v zásadě, jen pro toto a koupil. O vyhlazování vrásek je ještě příliš brzy na to, aby se dalo posoudit, ne dlouhodobé užívání. Za cenu docela hodnou. Je pravda, že musíte používat pouze lhaní, protože se valí

safronova anna saint petersburg | 15/03/2018 |

Dvoufázový BOTOMASK pro obličej a krk “BOTO Effect” 6 ks (Dizao, Boto-masky)

Závěr: Maska má velkou velikost - na obličeji a dekoltu je dost, dokonce i oči mají zvýrazněnou tkáň. Bez barvy a vůně, hojně nasáklé, držet po dobu 20-30 minut, a podruhé, dost s krémem. Malé vrásky jistě nevyhladí, ale větší na čele se vyrovnávají, ale účinek není dlouhotrvající. Po masce aplikuji krém, není okamžitě vstřebán, ale bez stopy se nevalíhá. Vyživuje pokožku. Obecně platí, že se mi líbil soubor, box sám je velmi krásná, uvnitř je kompletní popis složení masky s barevnými fotografiemi rostlin, které jsou součástí masky. Můžete si koupit jako dárek, cena není vysoká.

Borisova Julia Kurgan | 18/18/2018 |

Dvoufázová maska ​​na obličej, krk a víčko "100% kyselina hyaluronová" 10 ks (Dizao, hydratační)

Závěry: Když jsem obdržel objednávku, byl jsem příjemně překvapen, že masky byly zabaleny v husté krabici s magnetem. Koupil jsem tento výrobek v naději, že se tato maska ​​vyrovná se suchou pokožkou. Výhodou této masky je, že může být použita v zóně víček, je tak velká, že stačí na krk. Po nanesení pokožky vypadá zdravěji, efekt těsnosti zmizí. Měli bychom také zmínit asi 6 ml. krém, jehož aplikace je druhá etapa, to je dostačující 4 krát přesně

Shibaeva Julia Novosibirsk | 22/09/2017 |

Hydratační expresní obličejová maska ​​"Nízkomolekulární kyselina hyaluronová" 10 ks. (Dizao, expresní masky)

Závěry: Dobré masky. Nedělají nic nadpřirozeného. Podle mého názoru mají všechny tyto masky stejný účinek: jemně zvlhčují pokožku; vyrovnat pleť; Nevšiml jsem si žádného anti-age efektu. Maska velkoryse nasáklá ve směsi; to může být držen na obličeji dost dlouho, to nebude suché. List masky je větší, delší než můj obličej; a hrany masky dokonce "jdou" na vlasy. Tyto masky si můžete koupit, abyste si udělali čas a provedli takový rituál krásy. I když je samozřejmě pohodlnější aplikovat krémové masky a dělat si s nimi vlastní věci, než dlouho ležet s látkovou maskou.
Složení fotografie.

Reznichenko Olesya Saransk | 09/02/2017 |

Obličejová maska, krk a oči "100% kyselina hyaluronová" 2-stupňová, 10 kusů (Dizao, hydratační)

Závěry: Používám tuto masku pravidelně a považuji ji za jednu z nejlepších, co se týče vlhkosti. Vzorek je velký, ale dobře sedí a neklouže.
Po použití masky je kůže prostě neuvěřitelně zvlhčená, hladká, jemná, obnovená a jen kluzká.
Výrazně se zlepšuje komplex a struktura pleti.

Reznichenko Olesya Saransk | 09/02/2017 |

Maska na obličej, krk a víčko "Snail" 5 ks. (Dizao, Moisturizing)

Závěry: Vzorek je velký, je zde spousta impregnace, ale zároveň nic netéká, maska ​​sedí dobře.
Ve skutečnosti získáváme dokonalou hydratační, hladkou, delikátní a elastickou pokožku, také zlepšenou pleť a mikroreliéf pokožky. Maska dokonale zklidňuje pokožku podrážděnou sluncem!

Dizao - recenze kosmetiky

Také moje láska, po ní, dokonce i se zvětšovacím sklem, jsem nenašel malé vrásky, tašky a kruhy pod očima). Nyní jsem tyto masky zaplnil, když je vidím, že se tady vyskytují vzácně

V černé tašce. Byl jsem v tiché ah z akce této masky. S jistotou mohu říci, že je to jen spása, když tvář není v nejlepším případě. Okamžitě ji přitáhla k obličeji a dala jí tašky pod oči.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 33 · Ne 1

V sáčku se 2 přihrádkami - v 1 tlustém krému, ve 2 - samotná maska, namočená v nějakém druhu kapaliny. Aplikujete krém na čistý obličej a krk a maska ​​je na vrcholu 20-30 minut. Pak musíte zbytky umýt. Okamžitě po nanesení smetany byl po celém obličeji pálivý pocit. To se samozřejmě nelíbilo. Ale po odstranění masky, účinek je dobrý - kůže je tak hladká a elastická.

Více Článků O Zánět Oka