Optické město

Hlavní Objektivy

Získejte přístup k informacím společnosti pro správu informací Optik City a další!

Názory na práci optického města

V této společnosti bohužel nejsou žádné recenze práce.
Buďte první, kdo napíše recenzi o práci v této společnosti.

Sledujte Optic City na Facebooku

Pokud znáte stránku Facebook Optic City, dejte nám vědět.

Top 5 firem v James

Železniční kontinent Pyatigorsk

4writers.net

EcoTime

DomEl, OOO

Vostok-UAZ

Poslední přidané recenze

Anonymní

Pozitivní aspekty společnosti neodhalily.

OBJEDNÁVACÍ STRANA A SMOOTH SHEET PRO MNOŽSTVÍ O 70.000 RUBECH VE STREDNĚ JANUÁRA 2019Г. PŘED DVĚM MĚSÍCEM PŘEDSTAVILA LIST. BOČNÍ FORMULÁŘ PRO PŘEPRAVU DO SKLADU. NEJSOU ŽÁDNÁ OZNAČENÍ - NÁVRAT DO TÉTO FIRMY A K PŘÍSTUPU ZÁKAZNÍKŮ PRO ZÁKAZNÍKY. ČEKEJTE NA 2 MĚSÍCE.

Anonymní

Usadil jsem se zde na doporučení přítele - musel odejít, ale řekl místo norem, nebudete litovat. V zásadě ano, ukázalo se, že má pravdu - z hlediska příjmů je úroveň vyšší než ve zbytku našich míst, takže žijeme. Pracovní podmínky jsou také normální - nesedíme v kůlně,...

Z těch nepříjemných věcí si vzpomínám na první týdny práce, kdy jsem byl v kvalitě přinášející. Nohy si stále pamatují míle běhu s papíry a tak. Takže se zařízením musíte být na to připraveni.

Internetový obchod Optic City - recenze

Optické město

Optic City je síť obchodů prodávajících různé optické výrobky v Moskvě a dalších městech Ruské federace. K dispozici je také internetový obchod Optic City. Společnost představuje všechny druhy brýlí pro korekci zraku, všechny druhy rámů, kontaktní čočky, různé rámečky, stejně jako produkty péče. První salon byl otevřen v roce 1990. Optic City Salons zaujímá vedoucí postavení na trhu optických výrobků. Obchody společnosti jsou nezávislými franšízovými partnery. Od svého založení spolupracuje Optic City s předními výrobci produktů pro korekci kontaktů. Společnost je strategickým partnerem světového lídra BauschLomb a také aktivně spolupracuje s významným výrobcem kontaktních čoček Johnson Johnson. Prodejny Optic City jsou autorizovanými partnery německé firmy Rodenstock, známého výrobce čoček a brýlových obrub.

Chcete-li zjistit telefony Optic City, adresu oficiálních stránek společnosti, přečíst si recenze zaměstnanců a zákazníků společnosti, navštivte naše webové stránky.

Optické centrum

Společnost Optic Center je od roku 1992 velkoobchodním dodavatelem kontaktních korekčních produktů na trh Ruské federace. Nabízíme kontaktní čočky, výrobky pro péči o oči a také brýlové čočky ve velkém.

Sortiment je zastoupen všemi světovými značkami. Můžete si objednat kontaktní čočky a přípravky pro péči od globálních výrobců: „Bausch + Lomb“, „Johnson Johnson“, „Interojo“, „Ciba Vision“, „Maxima“, „Cooper Vision“, „DenIQ“, „OK Vision“, „Bescon“. „A další.

Vintage čočky, pouze nejlepší výrobci: "HOYA", "Rodenstok", "SEIKO".

Velký výběr příslušenství pro kontaktní čočky (kontejnery, cestovní soupravy, pinzety).

Před dvěma týdny jsem od této společnosti obdržel odpověď, zavolal personální důstojník.

Po přečtení recenzí jsem si uvědomil, že společnost není příliš působivá (velmi špatná zpětná vazba od zaměstnanců!). Kadroviku odmítl, dívka se neustále zajímala o příčinu mého rozhodnutí, prakticky "přinesla" její vytrvalost! Řekl jsem o nelichotivých recenzí, které jsem četl. Dívka se na chvíli odmlčela po odpovědi, cituji, "ahhhh, vidím!", po kterém, aniž by tak učinil, vypnul.

Příští den se ale zdálo, že si dobře promyslí a nakonec „všechno pochopí.“ Dívka se rozhodla, že mi odpoví písemně, že jsem jim druhý den nevyhovovala jako zaměstnanec, že ​​mě museli po rozhovoru odmítnout. Samozřejmě, že jsem nebyl rozhovor a slyšel jsem hlas této dámy jednou.

Takže, přátelé, vyvodit závěry, pokud po komunikaci se zaměstnancem společnosti OPTIC CENTER pouze telefonicky dojde k takové nedostatečné reakci, na kterou pak v budoucnu mluvit.

2.Step přístupnost z metra

3. Včasná výplata mzdy (během práce ne jednoho zpoždění)

P.S. Četl jsem, ne moc dobré recenze zaměstnanců, kteří v této společnosti pracovali a mohu říci: Negativní recenze napsali lidé, kteří nemohou nebo nechtějí pracovat. Dobrá společnost - čas testován !!

Neexistují žádné pozitivní stránky.

Bohužel v mém životě bylo těžké období, kdy jsem si nemohl dovolit hledat jinou práci.

Oficiální registrace NE! Žádná dohoda vůbec, nic. Pracujete pod "upřímným slovem". Co se týče zkušební doby, také krmení "snídaně". Vedoucí společnosti Aleksey Popov neví, jak konstruktivně vyjádřit nespokojenost. V mém případě to bylo jako "Jste tak špatný pracovník, tak špatný, váš hlas je nepříjemný." Je mi líto, že jsem tuto kancelář neopustila hned. V mém životě bylo bohužel těžké období, kdy jsem si nemohl dovolit hledat jinou práci, ale musím poslat takové boky na určité místo.

Ano, v rozhovoru vám řeknou, co je rostoucí společnost a jaký je přátelský tým. Nevěřte tomu! Obrat je hrozný. Ústředí je v Novosibirsku a tam místní obyvatelé v plném rozsahu odcházejí z Moskvy.

Je tam Olga Kogteva, hrozná habalka. To bude okamžitě mluvit opovržlivě "přes zaťaté zuby", tj. člověk je již zpočátku na všechny hrubý.

Majitel "společnosti" Andrei Strogantsy vypráví krásné pohádky, ale ve skutečnosti bude muset "bojovat o svůj plat".

Chci varovat každého, kdo tam půjde! lépe neztrácet čas a najít normální místo.

Optické město

Přidejte svoji recenzi Optic City

Recenze společnosti Optic City Company

Na místě jsem si objednal brýle slavné značky Serengeti, říkali mi, že můžu kdykoliv vyzvednout brýle v salonu města optiků na adrese: stanice metra Frunzenskaya, Obolensky lane, 9 k.1

Objednací číslo: 748. Datum objednávky: 05/29/2016

Serengeti LEVANTO P 7588 LEVANTO P - 15 "200 rub.

Serengeti Sassari 7664 Sassari - 20`200 rublů.

při příjezdu do salonu mi bylo řečeno zcela jiné náklady na tyto body, výrazně odlišné od uvedené ceny na místě - LEVANTO P za 23 000 rublů

Věřím, že taková vážná společnost jako Optic City se zabývá podvodem a oklamáním zákazníků. Náklady na zboží nejsou správně umístěny. Věřím, že společnost porušuje zákon Ruské federace ze dne 7. února 1992 o ochraně práv spotřebitelů.

Nezapomeňte na tuto nezávislou osobu napsat výzvu k Rospotrebnadzor.

Jak je možné umístit body na místo za jednu cenu, prodávat za přemrštěné ceny? To je pro zákazníky, kteří využívají služeb této sítě, zavádějící. Ošklivost!

Ano, hodná společnost. Zdá se, že mají nízké ceny vzhledem k tomu, že mají vlastní továrnu.

Hledat recenze

na všech stránkách otzovikam internet

Moscow, Green Avenue, 79a, TC "Green Avenue"

  • Všechna hodnocení na jednom místě
  • Jen pár vteřin na hledání
  • Nejrozsáhlejší revizní základna

Optické město

Popis

- Ráfky a sluneční brýle značky: Cartier, Bvlgari, Swarovski, Chanel, Tom Ford, Dior, YSL, Faberge, Prada, Porsche Design, Dupont, GFFerre, Marc Jacobs, Ray Ban, Pollini, R.Cavalli, Shiseido, Kenzo, Silhouette, Serengeti a další;

- exkluzivní designové rámy a sluneční brýle Alain Mikli, Gold Wood et al.;

- sklenice na šperky Rodenstock, Porsche Design;

- Přípravky pro péči o kontaktní čočky.

Salony patřící do sítě "Optik City", existuje více než jeden rok. První z nich byla otevřena v roce 1990. Síť Optic City salon získala během své práce vedoucí pozici na trhu s optikou, dosáhla vysokého uznání od zákazníků a partnerů.

Čl. m. "Novogireevo", poslední auto z centra, při odchodu z metra, měli byste odbočit vpravo dvakrát. TC "Green Avenue", 3 vchody, 1 patro.

OPTIC CITY - recenze

Recenze (5)

Chcete na svých stránkách zobrazovat recenze a shromažďovat je od zákazníků? Nainstalujte widget zdarma!
Ve formě tlačítka:

Vůdcové v této kategorii

Podstata recenzí:

"Faktem je, že sbírám modely radiokontrolérů v podstatě amerického směru."

„Chtěl jsem si koupit quadcopter, šel jsem do tohoto obchodu jen proto, že je to nejlevnější místo.“

Podstata recenzí:

"Toto je obchod pro milovníky rádiového modelu."

"Ale s manažery jsme si vybrali model, který by mu vyhovoval."

Podstata recenzí:

"Objednal jsem si na festivalu brýle."

"Nechutný salon v Kuzminki."

Podstata recenzí:

"V obchodě Pilotage jsem koupil model Midget. Kód produktu: RC12390 synovi na jeho narozeniny."

Optické recenze města

Vize začala padat i v ústavu. Dlouho jsem hledala slušnou optiku, moje sestra doporučila Optic City. Prvních pět let bylo vše v pořádku. Kompetentní lékař (i když v kabině u metra Kuzminki jsou všichni lékaři dobří), dobré rámy, rychlá a kvalitní práce. Ale naposledy byl jen v šoku. Přinesl jsem si rám (můj zrak je špatný, nosím brýle po celou dobu, ale když hraji sport, obvyklý rám je velmi nepříjemný, ale nemůžu nosit čočky, moji přátelé mi dali speciální rámeček na brýle pro sport), podle starého receptu jsem požádal o vložení čoček. Ano, vím, že pro astigmatické čočky jsou drahé, ale je to! Čočky a práce mistra se slevou na slevové kartě salónu mě stálo 11 tisíc rublů. Šílená cena. Za takovou cenu si můžete objednat brýle s rámem! Služba také nechává mnoho na přání. Pokud předtím, než byl postoj přátelský, snažili se vám pomoci a nejdůležitější bylo naslouchat vašemu názoru, nyní se prodávající snaží trvat na svém a neposlouchá váš názor vůbec. Je to škoda, myslel jsem si, že jsem našel svou optiku na dlouhou dobu, ale zřejmě budu muset hledat další. ((((((Velmi zklamaný).

Vážení zaměstnanci města Optik Moskva, ulice Mitinskaya, 40, nákupní centrum Mitino! Děkujeme za vaši práci! Dcera a já jsme se k vám přitahovali pouze 5 let! Koneckonců, nejen super specialisté pracují v optice, ale také velmi upřímní, laskaví lidé! Pokaždé, když navštívíte náš salon s radostí a radostí! Děkuji Dr. Danko Elena Anatolyevna za vysokou profesionalitu a pozornost lidem! Díky Nině Kuznetsové a Eleně Denisové! Vždy přátelský, trpělivý, velmi zdvořilý! Odpoví na všechny otázky! Pomůže vybrat rám! Moje dcera a já budeme i nadále navštěvovat jen váš salon! Přejeme vám štěstí, prosperitu, úspěch ve všem! Ještě jednou díky ze srdce!

Vyjadřuji hlubokou vděčnost doktorovi Tonaevoyovi Khadizhatovi! Zrak dítěte se začal zhoršovat. Již několik let probíhají recepce u mnoha specialistů (na placených a bezplatných klinikách). Jediný lékař, který provedl správnou diagnózu (ukázalo se, že má latentní strabismus), předepsal správnou léčbu a dodnes pomáhá zlepšit vidění dítěte - to je Tonaevův lékař Khadizhat. Velké díky ní!

Dvakrát si objednali brýle v této optice. A dvakrát špatně. Když poprvé provedli zkoušku, řekli, že všechno je v pořádku, ale po vyšetření mohlo dítě v nich chodit. Dokonce úžasné! Podruhé, co jsem si udělal sám, nevidím. Nechcete to znovu opakovat. Říká se, že si musí zvyknout. Už tam nebudu chodit. Nikdy! Dva roky koupil čočky, které se jim líbily. Nedoporučuji vám jít tam!

Několikrát apeloval na salon optik na Kuzminki. Stále problémy. Tentokrát dělali čočky pro dítě po operaci. Špatné čočky v brýlích nejsou podle receptu! Výsledkem bylo, že oči dítěte začaly bolet.

Objednal jsem si brýle v této kabině u River Station. První věc, která se mi nelíbila, byla skutečnost, že neexistuje žádný výběr rámů za levnou cenu, ceny jsou nereálně vysoké. Za druhé - objektivy nabízejí nejdražší, například značkové, německé. Ve skutečnosti se ukázalo, že je to falešný. Třetí je cena za rám + objektivy + práce = nepřiměřeně vysoká, asi 17 tisíc, i když jsem si vybral nejjednodušší a nejlevnější rám z jejich sortimentu. Pak jsem v jiném salonu objednal stejné německé čočky „Rodenstock“ a byl příjemně překvapen, když jsem o měsíc později viděl úplně jiné čočky (výborné kvality a jiné barvy) podle stejného receptu - byly skutečné, s kartou od společnosti “ Rodstock “a všechny informace. Takovou kartu jsem nedostal do Optic City. Nedoporučuji vám kontaktovat tento salon, vydělat peníze a prodat padělek.

Milá Natalia Nikolaevna! Jste úžasný specialista! Pracovitý, klidný, zdrženlivý a neuvěřitelně laskavý. Opravdový profesionál! Byl jste na recepci se svým manželem. Jsme potěšeni vaší prací! Ukázali nám všechno, řekli jim a provedli kompletní vzdělávací program. Teď přijdeme zkontrolovat pouze vás. Děkujeme za váš zájem!

Objednal jsem si brýle v optice na řece 18/12/2014. Datum provedení zakázky je 12/25/2014. Stále nemůžu dostat objednávku, každý den jsou krmení "snídaně", ve dvoře 21/21/2015. Nikdy se s nimi už nikdy nebudu obracet a radím nikomu.

04.11.2014 Objednal jsem si brýle s dobrou optikou za velmi slušné peníze pro mě 19 720 rublů. Oni sloužili jen 7 měsíců, a rámová ruka se zlomila. Odvolala se do salonku optiků v horách. Fryazino. Ale klient je vždy vinen, odtrhl jsem si tento okov s vlastními rukama, mám své první body za takové obrovské množství a které mi sloužily tak krátkou dobu. A myslím si, že je to tak omezený rámec a myslím si, že za takové peníze je záruční doba na rám 1 měsíc - to je směšné období. V této společnosti nedoporučuji objednávat, protože neodpovídají za kvalitu. Objednávka 1384, datum splatnosti 04.22.2014.

Byli v této optice v Mitinu. Zdvořilí konzultanti s dobrým vkusem, pečlivým a pozorným lékařem. Žádné stížnosti. Ceny VUT. S ráfkem pro 2800, účet vyšel s čočkami a 14.500 práce! Je to legrační, ale cena je považována za jednu čočku))) Chtěl bych požádat management o otázku: Když si kupujete boty pro sebe, kupujete si také jednu botu najednou?)) A teprve poté, co jsme zněli, že je to tak, mírně, draho a již bylo Na výstupu byly další nabídky. Politika „rozvodu“ by měla být stále více elegantní. Dojem je, že všichni idioti drží! Šli jsme do optiky ve Stroginu. U čoček stejné značky a stejného objemu a složitosti práce je cenovka 3500! (poznámka, 2 čočky))) Takže, pánové, čtení recenze a počítání peněz, jen informujte, že ceny zde nejsou dost adekvátní.

Na Optic City Store jsem si objednal čistič čoček Delta. A přinesl jsem ho do nejbližšího obchodu z domu. Velmi dlouho, aby se! Čisticí prostředek se ukázal být mýdlovou vodou, nevypírá čočky vůbec! Jsem naštvaná. A čepice byla užší než skutečná láhev. Faktem je, že jsem si ty podobné bral jen od mého vlastního oftalmologa. Četl jsem na webových stránkách společnosti sauflon, že takové čističe mohou být pouze kontaktní specialisté. Stojí to 200 rublů, ale nevědomky jsem si koupil 2 lahve. Myslím, že je to opravdu falešný? Jeho cena je nižší než cena láhve, kterou jsem použil, což může být důvodem, proč se ukázalo, že má nízkou kvalitu, ale proč se na této stránce objevuje láhev s normální čepicí?

Jako obvykle jsem šel do mého oblíbeného salonku Optik City v Marinu, kde jsem hledal řešení, a tam je prodej slunečních brýlí. Neměla jsem se mnou moc peněz, ale chtěla jsem nové brýle pro nové plavky. Nakonec jsme si vybrali brýle s konzultantkou Dariou, vždy je pro mě těžké si vybrat. Zastavil stylový a ne příliš drahé Guess, se všemi slevami přišel cent. Zdá se, že všechno je skvělé, vypadalo to mnohem lépe. Chci poznamenat, že v salonu byl jeden poradce a 3 klienti, včetně mě. Ale Daria měla čas pomoci s výběrem všech tří, a dokonce řekla a ukázala mladý pár obyčejných brýlí a stručně se zaměřila na ceny čoček. Velice děkuji tomuto salónu a zejména Darii! Jen muž s velkou chutí a dobrou povahou by mi mohl vybrat brýle! Štěstí a prosperita salon Optik City!

Velmi se mi líbil ridenstock ráfek. Tak to přišlo v únoru, a to je o 50% levnější. Ukázalo se, že měli prodej. Píšu, že je všechno spravedlivé! Bez nadměrných cen nebo cenovek s přeškrtnutou cenou. Jsem rád!))

Nosím brýle téměř od narození. Můj zrak: pravé oko + 2,5, vlevo + 0,5. Po porodu jsem se rozhodl zkontrolovat zrak. V září 2013 jsem šel zkontrolovat zrak na Optic City v Marinu, zaplatil 500 rublů za oční test a obdržel recept na brýle. Jméno specialisty bylo Maria Aleksandrovna Cherepakhina. Když ukázala svůj starý recept na brýle, zeptala se odborníka, zda se vyskytly nějaké změny. Cherepakhina řekl, že je to bezvýznamné a že je těžké to vysvětlit. Po 2 měsících dala tento recept na výrobu čoček pro brýle, ale v jiné optice (říkám to Optika X). Po získání brýlí se po montáži ukázalo, že se mi točí hlava. Myslel jsem, že si potřebuju zvyknout na nové brýle. Ale s každým pokusem je nasadit, bylo to nepohodlí a závratě. Obrátil jsem se k Optice X, kde jsem udělal brýle. Ukázalo se, že jsem měl špatný předpis pro Optic City. V optice X zkontrolovali svůj zrak a dali jim nový recept na nové brýle. Proto jsem musel zaplatit za změnu bodů. To je, zhruba řečeno, namísto 1 000, dala 2 tisíce a obrátila se na Optic City pro vrácení prostředků na čočky, které byly vloženy podle jejich předpisu. Když jsem přišel do salonu, zkontroloval jsem svůj zrak. Specialista (už ne Cherepakhina) říkal, že předpis byl napsán jasně a správně (podle svědectví každého oka). Ale protože „oči jsou jiné,“ řekla, že máte individuální intoleranci, a proto můžete pociťovat závratě. Řekla, že mě sleduje velmi kompetentní specialista (Cherepakhina). Na mou žádost o vrácení peněz mi bylo řečeno "Jak vrátíme peníze, pokud jste s námi nevyrobili ani čočky." Když se podívali na čočky, řekli, že jsem jim dal více peněz, než kdybych si objednal v Optic City, že nemají velmi dobrou kvalitu a že na mě dávají fialový antireflexní pohled, ale bylo by lepší dát zelenou, je to kvalitativnější. Obecně, optika X byl žalován, který je přirozený, protože oni nechtěli vrátit peníze. Dále, když se podívali na tyto čočky na dioptrii, řekli, že jsem měl nesprávně zhotovené čočky v optice X a že bych od nich měl požadovat peníze. V optice X mi ukázali, že čočky byly vyrobeny podle receptu a data odpovídají receptu. Obecně jsem nikde nedostal peníze. A kvůli zájmu šel do třetí optiky. Souhlasili s receptem optiky X. Byl jsem velmi rozrušený, že mi peníze v Optic City nebyly vráceny. Obecně vzato, když jsem obdržel lekci, dospěl jsem k závěru, že jsem zkontroloval svůj zrak a vyrobil brýle v jedné optice.

Cítil, že s očima jsou problémy. Přišla do města Optik Mitino. Doktorka Natalya Nikolayevna zkontrolovala svůj zrak, v krátkém čase jsem se naučila, jak si nasadit a odložit čočky. Ale na doporučení lékaře musel udělat více bodů. Konzultantka Daria, vysoká a přísná dívka, začala pracovat se mnou. Snažil jsem se o mnoho krásných rámů, ale druhý konzultant krátkého vzrůstu s krátkým ostříháním neustále zasahoval do našeho dialogu, zdá se, Elena, a sloužil několika levným levným rámům. Upřímně, byl jsem také velmi rozptýlen konzultantem. Daria nabídla několik možností pro objektivy a podrobně vyprávěla o všem, udělala slevu na objednávku. Už ve večerních hodinách jsem si vzal brýle a teď jsem s nimi spokojen, ale i když jsem dostal rozkaz, Eleně se podařilo narušit, přerušit a nést nesmysly. V tomto salonu nakupuji objektivy a řešení. Jednou další konzultantka, také Daria, ale krátká postava, mě podvedla o 50 rublů. Věděl jsem, že řešení bude za slevu, ale vzala peníze, jako při nákupu bez slevy, a nevydala šek. Nevadí mi tyto peníze, ale samotná situace je nepříjemná. Kde hledají úřady? Člověk neví, jak mluvit, jen intervence a nesmysly, ostatní krade. Buďte upřímní!

Šeky neporazují zboží se nevyměňují. Prodejci křikne. Nic víc co říct.

Kupuji v salonu Mitino KL 1 den acuvue TruEye. Takže nový konzultant, vysoká brunetka (nepamatuju si jeho příjmení), Daria, vždy se mnou mluví: ptá se na kartu, učí mě, jak si pamatovat své parametry. Proč? Je všechno v počítači? Velmi plný ambicí. Možná jsem zapomněl, že toto je sektor služeb! Zbytek personálu je přátelský a svižný, čočky jsem si koupil po mnoho let, teď, když to funguje, pak odejdu. Nejsem rád, nějaký druh selata mě učí a ponižuje, ať už vůdce vypadá.

V salonu "Optic City" v blízkosti stanice metra "Mitino" objednané brýle. Poradce v obchodě doporučil zvolit si čočky Rodenstock Impression mono 1.6 (individuální objednávka z Německa, velmi tenká a lehká). Za cenu brýlí s ráfkem se obrátilo 32 000 rublů. Cena je impozantní a nikdy jsem si ji za tuto cenu objednal, ale manažer přesvědčen, že se jedná o velmi dobré čočky as mým dioptrií + 5 a 5,75 budou tenké a lehké. Jaký byl můj šok, když jsem obdržel objednávku, čočka vyčnívala z ráfku 4 mm. a brýle se ukázaly být velmi těžké a stále zamlžené. Když přišli do obchodu se stížností, manažer se choval hrubě a řekl, že velmi krásné brýle byly vyrobeny dokonale, z rubu není vidět, že mluví! Nejsem sám nespokojen s tímto salonem, soused měl podobnou situaci. Nedotýkejte se tohoto salonu.

Respektujte své zaměstnance, kteří pracují pro společnost.

V březnu 2013, v obchodě Optic City na Novoslobodskaya Street. koupil rám za 16 tisíc rublů. 22.května 2013 ve stejné kabině nařídil čočky na ráfek, dvoubarevné, s hladkým přechodem z jedné barvy do druhé (Německo), s ochranou před sluncem. Objektivy RX Perfalalit 1, 5. Objednat 5510/22 05.2013 Konzultant obchodu vysvětlil, že tato skla jsou velmi vhodná pro rám. Když jsem obdržel rozkaz, nebyl můj hněv a překvapení nijak omezen. Na čočkách nebyl hladký přechod z jedné barvy na druhou! Byly to jen lehce tónované růžové! Ve stejné době, pro tento hack, jsem stanovil 8180 rublů! Když jsem byl požádán, abych vrátil peníze za hack od „pána“, odmítli mi peníze vrátit. A než byl "laskavý" obchodník připraven ke mně, tak dlouho, jak jsem odešel! Buďte opatrní! Při nákupu drahého dovozního rámu nezapomeňte, že naši "mistři" mají ruce rostoucí z nesprávného místa a personál prodejny vás za své peníze rozpustí jako kojence!

Objednal jsem si brýle v Optic City (River Station, Moskva). Zadržen na 2 (!) Dny. A já jsem učitel. Jak mám pracovat?

Byl jsem v Optik Cityenen Wall u domu. Dala mi oblíbený objektiv pro vložení objektivů. Vrátil brýle pravděpodobně s novými čočkami. Všechno špinavé, špinavé, jako by bylo huňaté. A říkají moje. A sotva je vidím. Říkají jít k lékaři, který zvedl. A kde ho najít, uplynul rok.

Jsem veterán. Takový případ se stal v Optic City, Moskva, Altufevo. S veterány se nyní zachází špatně všude, ale takový postoj jsem nečekal. Nějaký hrubý mladý muž neřekl nic o brýlích a řekl platit 5 tisíc za brýle. Takové ceny jsou pro veterány příliš drahé. Musíte nosit staré brýle.

14. dubna si objednaly 151 čoček do svých rámů ze společnosti Prada, kterou koupili v Anglii, v obchodě Nevsky. 16. dubna nedostali brýle, velikost ráfku byla úplně jiná (máme 55 a vrátili 53). Okraj na obličeji posadil těsto. Sellers začal dokazovat, že je to náš rámec. Musel jsem ukázat důkazy na internetu, kde byly údaje o našem rámu (barva, velikost), údaje, které jsme si koupili v Anglii, číslo zakázky. Výrobce objektivů se začal chovat provokativně a křičel, že je to náš rámec. Prodejci se chovali lépe. Na žádost o spojení s ředitelem byli odmítnuti. Pak se spojili s nějakým Ahmetem (zřejmě pracovníkem Aprashky, rámy jsou také pravděpodobně odtamtud). Byl to vlastník, řekl také nějaký nesmysl. Nabídl, že natáhne rám. Proč potřebujeme natáhnout rám někoho jiného, ​​chceme si vlastní, skutečný! Podvádění na každém tahu.

Po přečtení recenzí jsem byl velmi překvapen cenami, o kterých každý píše. 28. ledna 2013 jsem si objednal brýle na Rechny, vybral jsem rám na 3 tuny rublů, navíc mi zaměstnanci sálu s výběrem nepomohli, musel jsem přehodnotit vše, co jsem mohl. Ale když šlo o čočky, padl jsem. Jejich náklady spolu s prací mistra dosáhly 11 tisíc rublů. Stejně jako dobré čočky jsou přineseny přímo z Německa. Nakonec mi brýle stály 15 rublů. - to je katastrofálně drahé. Také jsem pochyboval o správnosti výběru čoček, protože o měsíc později jsem byl vyšetřen očním lékařem v polovině času a čísla se lišila od těch, které byly měřeny v salonu OpticCity.

Odvolával se na Optic City. Objednal jsem si brýle. V tomto okamžiku došlo k akci (50% kupón). Když dostala brýle, byla prostě otupělá: brýle neseděly pevně k ráfku; V důsledku toho se peníze, které jsem zaplatil, vrátily na dlouhou dobu, ale náklady na kupón byly odmítnuty být kompenzovány. Všechny akcie v optickém městě jsou nesmysly. Už tam nebudu chodit. V Binoptics jsem si objednal dva body! Skvělé! Doporučuji!

Optické město

Pozitivní strany

Záporné strany

Dmitrov, Professional Street, 7

Chcete-li přidat informace, přihlaste se prosím.

Recenze společnosti


Profesionálové v práci:
Díky všem zaměstnancům salónu v Butovo za pomoc při výběru bodů. Týmové úsilí si pro mě vybralo velmi stylový a pohodlný rám, a co je důležité, správné parametry z hlediska oftalmologie. Kdysi jsem si myslela, že je nemožné nosit brýle, protože jsem byl naštvaný úhlem pohledu, pak s nějakým zkreslením kolem okrajů, ale teď mohu s jistotou říci, že jsem se mýlil. Vše záleží stejně na receptu, práci mistra, ráfku atd. Pokud je vše řádně pozorováno, brýle nezpůsobují nepříjemnosti, ale pouze doplňují osobu.

Dmitrov, Professional Street, 7


Profesionálové v práci:
Mám rád sledování televizních pořadů ve tmě, stejně jako zanechání mých oblíbených brýlí v této síti na posteli. Navzdory škodám způsobeným rámem mého mrtvého těla, v kabině na Babushkinskaya byli schopni vše rychle opravit do svého dřívějšího stavu. Zázraky :)

Dmitrov, Professional Street, 7


Profesionálové v práci:
Dlouho nosím brýle, každý říká, že se mi zdá, že to jde, ale bylo to strašně nepohodlné: brýle jsou pod velkým tlakem. Rozhodl jsem se jít na čočky. Je dobré, že v Afimollu, nedaleko od domova, najdete salon, kde si můžete vyzvednout a koupit objektivy. Nikdy bych to neudělal sám a navíc mám těžkou situaci: na jedno oko -1,50 a na druhé -1,75. V tomto salonu učili na odkládání a odkládání čoček. Řekli, že pro začátek je lepší vzít si jeden den, a když se naučím dobře, můžete si vzít čočky plánované výměny. Díky, zatímco s jednorázovým všechno dopadá. A obecně je mi líto, že jsem přešel na čočky tak pozdě. Tady jsem stálý zákazník)

Dmitrov, Professional Street, 7


Profesionálové v práci:
Šli jsme s manželem, aby mu koupil pouzdro na brýle. A nějak jsem už dlouho chodil bez ochrany proti slunci, tvar mé tváře není příliš, téměř nic se nehodí. Rozhodl jsem se ale pořád vidět. Byl jsem spokojen s výběrem. A poradci mi pomohli vymyslet si mysl, vyzvedli pro mě naprosto vhodnou možnost. Byl jsem potěšen.

Optická síť "optických salonů"

  • Moskva
  • Zkouška zraku
  • Montáž kontaktních čoček
  • Montáž brýlí
  • Přeprava

Instituce bohužel neposkytla informace o sobě. Pokud chcete vyplnit kartu instituce, obraťte se na administraci webu.

Optika týdne (6) t

  • salonní optika
  • salonní optika
  • salonní optika
  • salonní optika
  • salonní optika
  • salonní optika

Klinika týdne

Oční klinika Dr. Belíkova

20. července 2016 11:51

  • zobrazení 5398
  • připomínky 1

Zvláštní pozornost je třeba věnovat prevenci různých zrakových poruch u dětí: t

01.07.2016, 11:37

  • pohledy 20490
  • komentáře 0

Kontaktní čočky jsou pohodlnou moderní metodou korekce zraku u člověka

Recenze "Optic City" řetězce optiky "(2) t

Chcete-li zanechat komentář, musíte se přihlásit.
Pokud ještě nemáte účet, zaregistrujte se.

Více Článků O Zánět Oka