Večer svobody krému - recenze

Hlavní Sítnice

Večer svobody krém 29. dubna 2017

Před dlouhou dobou jsem chtěl tento krém vyzkoušet a nakonec jsem ho koupil v létě a užil si celou zimu, březen a téměř celý duben. Myslím, že většina lidí ví, co vypadá.

Kovová trubka, otvor je pájen, je nutné propíchnout nůžkami. Baleno v lepenkové krabici. Hmotnost 41 gramů.

Účinné látky: petrželový extrakt, vitamíny A a E, přírodní rostlinný olej, včelí vosk, lanolin - zvlhčují, vyživují, snižují vrásky na obličeji, redukují tmavé kruhy pod očima a mají zjasňující účinek na kůži.

Krém lehce nažloutlého odstínu, tekoucí, ale extrémně mastný, nasycený oleji.

Výrobce doporučuje aplikaci aplikovat 2 hodiny před spaním, přebytečnou látku otřete ubrouskem.

Nechtěl jsem promakival, odešel až do úplného vstřebání.

Je nutné dát ho i na ruku, je neochotně distribuován. Pak si uvědomila, že je jednodušší a snazší je lehce otírat mezi dlaněmi rukou, a pak je aplikovat blotovacími pohyby. Tak lehce a rovnoměrně položí.

Vůně je zvláštní, ale necítil mě vůbec.

Během absorpční doby, pocity na kůži nejsou příliš pohodlné, ale zároveň krém neupchává póry vůbec, nevyvolává akné. Vynikající vyživuje, dodává pleti zdravý vzhled, odstraňuje suchost.

U očních víček je metoda aplikace stejná, stačí si otřít prsty. Dokonale vyživuje pokožku očních víček, vyhlazuje.

Obecně se mi tento nástroj líbil. Skvělá možnost zimní péče, na chladné mimosezóně taky, ne špatné. Ideální pro suchou a tenkou pokožku.

[Upravil autor dne 30. dubna 2017]

Galina
Moldavsko, Republika Host

Večer svobody krém 17. listopadu 2013

Kpil krém na recenze - hrůza, oteklé oči, červené, šupinaté, svědění. Dojem, jako by ječmen na gzalaz vylil. Používá se pouze 4 dny. A po dobu 1,5 týdne nemůžu s očima dělat nic. A opravdu, velmi hustá, špatně rozmazaná. Pokusím se, jak někteří řekli, o paty.

Večer svobody krém 2. října 2013

MOJE OBLÍBENÝ KRÉM (mám suchou, citlivou pokožku). Používám je mnoho let. Žádný strašný zápach, obvyklý "sovětský" zápach.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 29 · Ne 0

Večer svobody krém 11. května 2013

Četl jsem recenze a rozhodl se koupit "Večer". Oooooochen odvážný, oooooochen hustý (k rozmazání, musíte dát hodně úsilí) jsem rozmazat jejich paty - pro ně to!

Večer svobody krém 9. listopadu 2012

Skvělá věc! Plně souhlasím s dívkou, která napsala: „večer“, vstřebával rychleji než kdokoliv jiný, neopustil mastný lesk a její tvář byla čerstvá z cínu, příjemného stínu. “Ve skutečnosti jsem měl večer víc než jantar a luxus. Je hezké, že může být používán současně pro oční víčka a pro obličej, mám strašnou alergii, zarudnutí a svědění pro každou řasenku a každý krém kolem očí, ale všechno je zde normální, pach je podle mého názoru neutrální. ze všech svobodovskiy krémů, navíc "večer" je jediný krém, kde se edi údajné jiné než potraviny účinky, je zde také vlhkost a poukázal na to, že může být použita i pro citlivou pokožku. Děkuji moc všem, kdo ho doporučil.

Večer svobody krém 25. března 2012

Zeptala se sama sebe, odpověděla, takže VŠECHNO O CREAMU VEČER 1. Složení (stupeň bezpečnosti v závorkách) [100] AQUA - vše je jasné [100] OLUS - rostlinný olej, který se používá ke změkčení pleti [60] LANOLIN - vlněný vosk, zvířecí vosk, získané digescí ovčí vlny, mohou dráždit pokožku, způsobit alergie, dermatitidu. To může ucpávat póry, ale obecně, nic nebezpečného [80] CERA ALBA - vosk získaný z voštin zlepšuje pronikavost schopností krémů a pleťových vod a brání jim ztratit vlhkost přes kůži.Má omezení v používání, je také obecně normální, pokud mírně, ale kůže nedýchá [80] CERESIN - minerální olej, zvyšuje nebo snižuje viskozitu kosmetiky, Minerální olej zachycuje toxiny, které jsou vylučovány póry. Kromě toho zabraňuje pronikání kyslíku, rozpouští přírodní maz a schne pokožku, zkracuje poškození, protože kůže nedýchá [80] CETEARYL ALCOHOL je voskovitá látka nebo syntetická látka získaná z rostlin, která zlepšuje strukturu kosmetiky. Cetiaryl alkohol pokrývá kůži tenkou ochrannou vrstvou, která snižuje transepidermální ztrátu vlhkosti, tj. Snižuje odpařování vlhkosti z kůže. Může způsobit podráždění kůže, alergie, dermatitidy, dobře, kůže znovu nevdechne [100] PENTAERYTHRITYL DIOLEATE - nevím, kdo ví, napište [80] GLYCERYL DIOLEATE - Přírodní emulgátor získaný z rostlinných olejů s vysokou koncentrací kyseliny olejové. Široce používané v kosmetice jako stabilizátor. Má změkčující a imunostimulační účinek na kůži. Obnovuje lipidovou vrstvu pokožky, zlepšuje propustnost pokožky pro další látky obsažené v kosmetickém přípravku, může dráždit pokožku, způsobovat alergie, dermatitidu, ale obecně je vše v pořádku [100] HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL - vše je jasné [60] ELAEIS GUINEENSIS (PALM ) OIL - palmový olej, Nedovolte, aby se z povrchu pokožky vypařila vlhkost [80] SORBITAN OLEATE - emulgátor (například míchačka s tukem a vodou) způsobuje ucpání mazových žláz [100] GLUCOSE - zvlhčete pokožku, zvyšujte procento vlhkosti v horních vrstvách kůže, nic bad [80] RETINYL PALMITATE - vše je v pořádku, vitamín A [70] TOC OPHERYL ACETATE - vše je v pořádku, vitamín E [100] CARUM PETROSELINUM - Petrželový extrakt [60] PARFUM - vše je jasné, nepůsobí zvlášť na kůži [80] METYLISOTHIAZOLINONE je konzervační látka, velmi škodlivá, vědci zjistili, že tato sloučenina poškozuje lidské nervové buňky a s častým užíváním iv nízkých koncentracích je nebezpečné pro lidské zdraví. Je to zvláště nebezpečné pro těhotné ženy a děti. Doporučuje se používat pouze v produktech omyvatelných z kůže. [70] FENOXYETHANOL - Syntetická složka. Konzervační, antiseptické, odpuzující hmyz, rozpouštědlo pro acetát celulózy, barviva, inkoust a pryž. Zdraví škodlivý při požití, vdechování nebo při požití. Může způsobit reprodukční vady. Dráždí oči a kůži. Označeno nápisem „Nebezpečné“ VLHKOSTI, VLHKOSTI A POHOSTÍ. JE A UŽITEČNÉ LÁTKY - VITAMINY, GLUCOSE, PETRUSHKA, OLEJE. JSOU MIMOŘÁDNÉ DŮLEŽITÉ - DŮSLEDKY ZRUŠENÍ, PORUCHY SYSTÉMU ENDOCRÍNŮ, ALE ČISTILI BRONOPOL, KTERÝ JE VÍCE NEBEZPEČNĚJŠÍ. JE TO CREAM PŘÍSTUP PRO DOSPĚLÉ DÁMSKÉ, NE PRO KATEGORIKY DÍVKY, S VELKÝM SUCHÝM KŮŽÍM, LEPŠÍ NEŽ NEŽ NEŽ NEŽ NEŽ NEŽ NEŽ DĚKUJEME. NIKDY NEPOUŽÍVEJTE. JAK MASK JE IMPLEMENTAČNÍ PRAKTICKY.

Večer svobody krém 21. ledna 2012

Jsem riskantní dívka, často se snažím o to, co hodně chválím, i když je to za podezřele nízkou cenu. Často se na sebe smála a dívala se na důsledky, ale takových neúspěchů bylo málo. Tentokrát jsem četl o dobrém účinku večerního krému na problematickou pleť. Koupil jsem si, i když to bylo trapné, stereotyp fungoval tak, že to byl make-up staré ženy. Jeho vůně je nechutná, z nějakého kostela kadidla, který je kladen na odchodu. Ale já jsem tvrdohlavý, stále je tvrdohlavě. A moc se mi líbilo. Za prvé, je mastný, ale necítí se vůbec na obličeji, dokonce ani v okamžiku, kdy je přebytečná tkáň nasáklá ubrouskem. To je můj první čas s krémy. Za druhé, nezachycuje póry, navzdory komedogennímu lanolinu v kompozici, zázraku. Zatřetí, zlepšuje problémovou pokožku, pupínky se neobjevují znovu a staré se vysychají a poté se po umytí a utírání odlupují. Kůže po vyživení, jako je ovoce, skvrny-postacne bledne do 15 minut po počáteční aplikaci (já jsem jen pokračoval rozmazat to smradlavý, protože to). Není to pohádka ani reklama. Takže nemusíte být naprosto nevěrný Thomas a myslíte si, že holky leží mimo záhubu nebo jsou spojeny se Svobodou (nebo naopak s konkurenční firmou). Samozřejmě jsou všude lidé, ne bez nich, ale upřímnější.

Krémový večer od firmy Svoboda - není drahá a vysoká kvalita?

Popularita krém "Večer" z továrny "Svoboda" v sovětských časech, zlomil všechny záznamy. Kosmetická továrna Freedom, dobře známá celé Unii, ji vyvážela ve velkém množství do sousedních zemí a zemí východní Evropy. Večera Liberty krém byl velmi populární mezi ženami Unie. Vzhledem k tomu, že i v sovětské době byla i reklama ideologická, jeho popularita v zahraničí nebyla zmíněna a hlavní důraz byl kladen na skutečnost, že sovětská žena by měla používat pouze sovětský výrobek.

V současné době továrna Svoboda úspěšně vyrábí všechny řady kosmetických přípravků, jejichž kvalita zůstala na stejné úrovni a složení a výrobní technologie se od sovětských časů nezměnily.

  • Výrobce: Rusko
  • Objem balení: 41 gramů
  • Cena: 50-60 rublů.

Složení a výhody krému "Večer" od "Svoboda"

Krém "Večer" od "Svoboda" přitahuje přírodní složení, a "Gostovskoy" výrobní technologie. Specialisté v oblasti kosmetologie si uvědomují jeho bezpečnost s řádným použitím. Četné recenze spotřebitelů jsou také většinou pozitivní.

Již na trubici samotná znamená, že výrobek je určen pro suchou pokožku. Název "Večer" vychází ze skutečnosti, že kosmetický přípravek je použitelný večer a je umístěn jako noční nástroj.

Složení kosmetického přípravku "Evening" je velmi jednoduché. Zahrnuje pouze přírodní složky vitamínového komplexu ve formě éterických olejů. Mimochodem, odtud a jeho nepozoruhodným zápachem, který je často uváděn ve zpětné vazbě od uživatelů, jako „babička“ nebo ve srovnání s kadidelnicí církve. Pro srovnání mohu uvést příklad s přírodním indickým lékem od společnosti "Veda Vedica". To také necítí obzvláště živě kvůli absenci parfémové směsi, stejně jako v “večerní” krém od svobody, a také se podobá indickým vonným tyčinkám.

Ve složce „Večer“ z „Svobody“ jsou tedy zahrnuty následující komponenty:

  • Aktivní komplex vitaminů A, E, F;
  • Minerální soli;
  • Rostlinné oleje;
  • Lanolin;
  • Včelí vosk.

V souhrnu dává tato kompozice své hmotnosti hustou strukturu a dodává jí mléčný odstín. Minimální složení parfémů, také na bázi přírodních olejů, vytváří jemnou vůni.

Hlavní výhodou krému "Evening" je právě jeho přirozené složení, stejně jako nízké náklady. Ve srovnání s prostředky s podobným složením, jejichž náklady se pohybují od 300 do 700 rublů. za 50-100 gr., cena je 60 rublů. pro 41 g. více než minimální.

Návod k použití a princip provozu

Krém "Večer" z továrny "Svoboda" umístěna jako noc, suchá, náchylná k loupání a podráždění kůže.

Ve stejné sérii, "Večer" pro století. Přispívá k regeneraci pokožky, její přirozené výživě a regeneraci, zabraňuje tvorbě vrásek, dodává pleti svěží zdravý vzhled.

"Večer" pro obličej je navržen tak, aby vyživoval suchou pokožku. Přírodní oleje podporují hojení drobných trhlin, zpřísnění malých otvorů z akné.

Tento nástroj doporučujeme použít pouze 2 hodiny před spaním. V období podzimu a zimy je "Večer" nepostradatelným pomocníkem v boji proti popraskání a podráždění v zimě.

Pokud kůže není suchá, ale náchylný k suchu v určitých oblastech, může být aplikován ne více než 2-3 krát týdně. Pro normální pleť, pokud je popraskaná nebo podrážděná, stačí ji použít jednou týdně. V létě stačí použít jednou týdně.

Kompozice má poměrně hustou strukturu, z tohoto důvodu by se měla intenzivně a dlouhodobě třít, nebo použít k masáži obličeje. Pro mastnou pleť se krém nedoporučuje.

Metoda aplikace krému "Večer"

Před nanesením krému se musí make-up odstranit speciální látkou nebo mýdlem. Pokud je pokožka velmi suchá, měli byste použít mýdlo s krémovým základem.

  • Krém se aplikuje na očištěnou pokožku tenkou vrstvou 2 hodiny před spaním;
  • Aby se krém lépe aplikoval, může být požadované množství zahříváno ve vodní lázni;
  • Po aplikaci by měl být krém důkladně otřen;
  • Po 2 hodinách se přebytečný krém odstraní papírem nebo hadříkem.

Další den po aplikaci by měl být obličej umyt mýdlem a potom základ pod make-upem. Jinak bude mít obličej mastný lesk. Denní použití se nedoporučuje.

Stanovisko kosmetologů a specialistů

Recenze kosmetiček jsou pozitivní. Odborníci velmi oceňují kvalitu a efektivnost krému "Večer", ale doporučuji jej použít pro ženy starší 45 let. Hustá a mastná textura krémové hmoty se dobře vstřebává pouze ve velmi suché a náchylné pokožce. Na mladém, stále schopném samo-regenerace, zanechává mastný lesk, schopný blokovat póry obličeje a předcházet jeho přirozenému dýchání.

V případě vybledlé, husté textury naopak poskytuje dlouhotrvající výživu a hydrataci, zabraňuje vzniku jemných vrásek. Neúčinnost akce pro mladou kůži je způsobena tím, že její buňky absorbují pouze potřebné množství vitamínů a stopových prvků, zbytek smetanové hmoty jednoduše zůstává na svém povrchu.

Recenze spotřebitelů

Elena, 55 let: Večer byl zděděn po mé matce. Má 75 let. Používá ji 3x týdně. Pomáhá v boji s jemnými vrásky a senilní sucho.

Maria má 35 let: přirozeně mám velmi suchou a podrážděnou pokožku. "Večer" Používám posledních šest měsíců. Účinek je vynikající.

Anna 45 let: „Večer“ používám jednou týdně. Už není potřeba. Nahradil je drahým dováženým krémem. Srovnané kompozice. Jsou identické. Efekt je stejný. Proč přeplatit.

Valya 30 let: suchá kůže již není problém. Zbavil se alergie na chlad, loupe. Účinek na obličej

Krém "Večer" pro oční víčka a obličej - recenze kosmetologů

Chcete-li si vytvořit vlastní názor na produkt, můžete si přečíst recenze kosmetiček o krémech „Večer“ pro oční víčka a obličej, jakož i doporučení týkající se používání tohoto kosmetického přípravku od spotřebitelů.

Popis smetany "Večer" a názor kosmetologů

Zajímavé recenze a názory kosmetologů na krém pro obličej "Večer" od Svobody. Specialisté jednohlasně zaznamenávají dobré složení produktu, přítomnost vitamínů, olejů a extraktu petrželky v něm. Velkým plusem je hypoalergenní krém, který bude vyhovovat i citlivé pleti. To osloví majitele suché a normální kůže, ale pro kombinaci a mastnou pleť to může být příliš bohaté a těžké. Nevýhody zahrnují silné a rušivé vůně, lanolin a některé syntetické složky v prostředku.

TE Maslová, Moskva: „Můj názor na tento produkt je pozitivní. Svým jednoduchým složením obsahuje tyto prospěšné složky jako komplex vitamínů, extrakt petrželky, minerální soli, včelí vosk. Mnozí si stěžují, že textura výrobku je mastná a obtížně distribuovatelná po kůži. Tato chyba může být opravena. Před nanesením malého množství krému by mělo být vyždímáno na dlani a chvíli počkat, z tepla rukou se začne „rozmrazovat“ a může být snáze aplikováno na obličej. Doporučil bych to ženám s prvními známkami stárnutí, zde bude akce vyslovena. Také osloví majitele typu suché kůže. Veškerý zbytek krému by měl být použit v průběhu studené sezóny. Majitelé mastné pleti by ji měli přestat používat, protože obsahuje velké množství olejů a vysoké riziko vzniku zánětu na obličeji. “

Sazonova EK, Nižnij Novgorod: „Doporučil bych tento krém ženám kategorie 45+, zde bude jeho účinek maximální. V mladším věku může být používán pro potřeby pokožky, zejména v zimě a na podzim. Nedoporučuji tento výrobek pro léto a jaro. Majitelé mastné pleti by jej také neměli používat. Pro kombinovaný typ pleti lze použít jako výživnou masku na obličej a na pokožku kolem očí během chladného období, kdy je patrný suchost a odlupování. Nástroj se aplikuje na kůži silnou vrstvou, inkubuje se asi půl hodiny, zbytky se odstraní ubrouskem. Během používání krému doporučuji věnovat zvláštní pozornost důkladnému čištění kůže, aby se zabránilo vzniku komedonů nebo zánětů.

Recenze smetany "Večer" pro víčka a obličej s fotografií

Níže jsou uvedeny recenze z fotografie o obličejový krém "Večer" továrny na svobodu.

Natalia, Moskva: „Já opravdu nedůvěřuji levné kosmetice, snažím se používat značky lékáren. O "Večer" slyšel mnoho pozitivních ohlasů od přátel, výsledek byl také viditelný. Rozhodl jsem se, že 40 re za trubku mě nezničí a koupí si tento krém. Mám suchou pokožku tváře, pod očima jsou malé „vrány“. Samotný krém je velmi hustý a mastný, pomalu se vstřebává, jeho vůně je dlouhá a dlouhá. Po první aplikaci jsem byl příjemně překvapen: můj obličej vyhlazený, peeling byl pryč, vrásky pod očima byly méně patrné. Používám „Večer“ více než měsíc, stav kůže se výrazně zlepšil. Velmi doporučuji tento produkt, zejména pro majitele suché kůže. “

Anna, Saratov: „O tomto nástroji jsem četla spoustu dobrých věcí a během další cesty do obchodu jsem si ho koupila. To, co se nelíbilo, je vůně. Pro mě je to příliš ostré a neopustí kůži, dokud si neumýváte. Podle vlastností krému je tuk, je s obtížemi distribuován, po dlouhou dobu se vstřebává. Snažila jsem se to aplikovat na obličej, ale musela jsem to doslova vypít po 10 minutách, když bolest hlavy začala z pachu. Našel cestu ven ze situace: Používám ji výhradně jako masku na kůži kolem očí. Aplikujte 3 hodiny před spaním se silnou vrstvou pod očima. Během této doby se krém roztaví a částečně absorbuje. Před spaním uklízím zbytky ubrousku. Ráno kůže vypadá nádherně: oblast pod očima je hladká, nasycená. Když je tato trubka u konce, určitě si ji znovu koupíte, abyste ji použili jako masku kolem očí. V této funkci je skvělý.

Marina, Perm: „Četl jsem chválu a koupil jsem si tento krém. Jsem alergický, moje kůže je normální. Kupodivu se mi líbil zápach smetany. Také konzistence. Balíček uvádí, že se jedná o hypoalergenní krém pro citlivou pokožku. Obezřetně testovaný "Večer" pro alergie: Trochu jsem otřel na vnitřní straně lokte a pár hodin jsem s ním šel, nenašel jsem žádné negativní jevy. Na oslavu aplikovala nápravu na očištěnou pleť 2 hodiny před spaním, jak doporučil výrobce. Druhý den ráno jsem se probudil s prasatýma očima - oteklý a zarudlý. Po tomto incidentu na obličej naneste krém. Ale dokonale se mi hodil jako maska ​​na ruce. Pokud jste alergičtí, přemýšlejte opatrně, zda to potřebujete nebo ne. “

Irina, Stavropol: „Používám krémy z továrny Freedom už dlouho a mám je všechny ráda. Ale "Večer" mimo soutěž! Moje kůže je normální. Používám nástroj v chladném období. Dokonale vyživuje a hydratuje pokožku, vrásky odcházejí a neuskutečňují se znovu. Nástroj má však své vlastní vlastnosti. Vzhledem k tomu, že krém je velmi hustý, může být obtížné ho rozložit na obličej. Dělám to: zmáčkněte si na ruce trochu krému, jemně si ho protřepejte mezi prsty a aplikujte na obličej obličejové pohyby. Tímto způsobem nanášení nástroj „trochu vyprazdňuje“ a není tak tvrdě rozložen po kůži. Dala jsem to za pár hodin před spaním, těsně před spaním jsem odstranila zbytky papírového ubrousku. Po celou dobu používání (což je více než 5 let), tam nikdy nebyly žádné negativní reakce, póry nejsou ucpané, akné krém nevyvolává "

Tatiana, Petrohrad: „Večer jsem obdržel jako dárek, neodvažoval jsem se ho používat dlouho. Faktem je, že mám kombinovanou pleť a krém je hustý, mastný. Ale jakmile se zvědavost zlepší, rozhodl jsem se. Krémově mléčná barva, se silným aroma, které jsem překvapivě rád! Používám „Večer“ v chladném období, asi 3x týdně. Než půjdu do postele, aplikuji ji do tlusté vrstvy na obličej, o hodinu později jsem odstranil zbytky a šel do postele. Všiml jsem si zlepšení po několika aplikacích: kůže vyhlazená, vrásky byly načrtnuté, obličej se stal zdravou růžovou barvou. Krém je velmi potěšen, budu ho nadále používat, dokud nebude uvolněn. Poradím všem! “

Polina, Krasnodar: „Soudě podle recenzí, budu jedním z mála, kteří se krém vůbec nelíbí. Mám kombinovanou pleť, v zimě často dochází k pocitu těsnosti a lehkého loupání na tvářích. Rozhodl jsem se zkusit „Večer“, protože tam bylo mnoho pozitivních recenzí. A vůbec se mi to nelíbilo. Krém je hustý, mastný a viskózní. Po dlouhou dobu se vstřebává, na obličeji je mastný film. Vůně je hrozná, někteří kýčovitě páchnoucí. Po spánku byl celý povlak na polštář mastný. Ale to všechno není nic, pokud by krém fungoval. Po několika použitích se tvář stala nerovnoměrnou, na kůži bylo něco jako bezbarvá vyrážka. Nezaznamenal jsem ani výživu ani zlepšení pleti. Doporučuji krém? Myslím, že to stojí za to zkusit, není to nic za nic, co je s ním mnoho nadšených a cena produktu je nízká. “

Krém "Evening" - univerzální výrobek, který lze použít nejen pro obličej, ale také pro péči o jemnou pokožku kolem očí. Nástroj má výhody i nevýhody, které jsou lépe známy předem.

Továrna "Večer" "Svoboda"

V moderním životě, vypadat krásná a dobře-upravený k dispozici pro každou ženu. Průmysl nabízí širokou škálu produktů péče, je důležité pouze správně určit typ kůže a správně posoudit její stav.

Spousta problémů může být způsobena suchou pokožkou obličeje: výskyt vrásek, brzdění, loupání. Výborným řešením může být použití krému "Evening" z továrny "Freedom". Po mnoho let osvědčený jako vynikající nástroj, zvládá mnoho problémů, které vznikají u žen se suchou pokožkou - výrobce garantuje kvalitu.

O výrobci

Základem továrny Svoboda byla ruská parfumerie a kosmetická továrna, která byla založena v roce 1843 v Moskvě a byla nazývána „A. Ralle a spol. I v té době měly výrobky zaslouženou popularitu nejen v Rusku, ale iv dalších zemích.

Továrna dostala své současné jméno v roce 1922. Během dlouhých let existence si trvale udržovala vysoký standard kvality, za který získala titul „Podnik vynikající kvality“ a více než jednou získala medaile a diplomy na ruských a mezinárodních výstavách.

Moderní výrobce pokračuje ve vývoji nejlepších tradic ve výrobě kosmetiky. Jeho hlavním úkolem je chránit zdraví a krásu.

Dnes je továrna výkonnou kosmetickou výrobou, která vyrábí výrobky pro péči o obličej a tělo, vlasy a ústní dutinu, stejně jako širokou škálu dětské kosmetiky. Výrobky jsou vyráběny na moderních zařízeních s využitím nejnovějších technologií. Společnost má vlastní vědecké centrum, které vyvíjí a zavádí moderní kosmetické výrobky do výroby.

Továrna "Svoboda", krém "Večer": recenze, složení, výhody

Moderní žena chce vždy vypadat atraktivně. Kosmetický průmysl nabízí obrovské množství produktů péče o pleť obličeje, ale zpočátku je nutné správně určit jeho typ a stav. Cream "Večer" (z "Svoboda") recenze je pozitivní, proto získal popularitu mezi mnoha ženami. Článek bude diskutovat o složení a výhodách tohoto produktu.

O výrobci

Základem společnosti "Svoboda" byla ruská parfumerie a kosmetická továrna, která byla otevřena v roce 1843 v Moskvě a měla název partnerství "A. Ralle a spol. Podnik byl v té době ženám znám nejen v Rusku, ale i v dalších zemích světa. Vyznačoval se výrobky, které měly jedinečnou kvalitu.

Společnost dostala své současné jméno v roce 1922. Po celou dobu své existence si továrna udržovala vysokou kvalitu svých výrobků. Má mnoho diplomů, které získala kosmetika Freedom na různých ruských a mezinárodních výstavách.

V současné době výrobce pokračuje ve zlepšování svých výrobků, protože se snaží chránit krásu a zdraví lidí.

Továrna vyrábí různé výrobky pro obličej, tělo, kůži, péči o vlasy, stejně jako velké množství dětské kosmetiky. Všechny fondy jsou velmi populární.

Výrobce spolupracuje s velkými firmami z mnoha zemí a vyrábí své zakázky na jejich vybavení. Výrobky jsou vyráběny z přírodních surovin a pečlivě kontrolovány podle mezinárodních standardů kvality.

Krémy z továrny "Svoboda" jsou široce známé v zemích blízkého i dalekého zahraničí díky nízké ceně a vynikající kvalitě. Společnost se nezastaví, ale pokračuje ve výrobě produktů, které jsou v poptávce a popularitě.

Všechny kosmetické výrobky vyrobené v továrně mají přírodní složení a mají pozitivní vlastnosti.

Složení krému

Kosmetika obsahuje ve svém složení pouze přírodní složky ve formě éterických olejů, vitamínových komplexů a dalších látek. Vůně smetany je poměrně nízká, což ženy někdy srovnávají s „babičkou“ nebo církví.

Poté, co se etabloval jako vynikající a účinný lék, dobře zvládá funkce, které se často vyskytují u žen se suchou pokožkou. Výrobce garantuje kvalitu svého výrobku.

Složení smetany "Večer" zahrnuje:

  • Petrželový extrakt Složka obsahuje ve svém složení užitečné látky a stopové prvky, které mají odlehčovací a regenerační účinek. Je schopen regulovat rovnováhu vody a soli. Extrakt z petrželky se často používá v krémech k odstranění opuchů a pod kruhy očí.
  • Vitamin A. Zásadní pro krásu a mladistvou pleť. Obnovuje svou přirozenou barvu a zpomaluje proces stárnutí. S pomocí vitaminu dochází k normalizaci funkce epidermis.
  • Vitamin E. Vyhlazuje vrchní vrstvu kůže, která pomáhá snížit vrásky a záhyby. Složení vitamínu obsahuje antioxidanty, které zabraňují negativním účinkům volných radikálů a chrání pokožku.
  • Rostlinné oleje. Podporují výživu a hydrataci pokožky. Díky speciálním složkám je epidermis naplněna živinami a vitamíny.
  • Lanolin. Látka působí jako základ pro krém. Jeho účinek činí pokožku jemnou a vláčnou. Lanolin zvyšuje účinnost ostatních složek a pomáhá jim proniknout do hlubších vrstev kůže.
  • Včelí vosk. Má silné baktericidní vlastnosti, odstraňuje záněty a omlazuje pokožku obličeje. Voskové tóny a zmírňuje otoky, zvyšuje krevní oběh.

V souhrnu dává složení produktu hustou strukturu a mléčný odstín. Minimální složení parfému dává krému jemný zápach. Veškerá kosmetika "Svoboda" má zvláštní aroma.

Vlastnosti krému

Díky svému složení má tento nástroj mnoho pozitivních vlastností. Příznivé vlastnosti krému "Večer" zahrnují:

  1. Vyživuje a hydratuje pokožku obličeje a pod očima.
  2. Sates to živinami a vitamíny.
  3. Rozjasní pokožku.
  4. Má mírný účinek.
  5. Aktivuje metabolické procesy kůže.
  6. Vyhlazuje jemné linie a vrásky.
  7. Zastavuje proces stárnutí pokožky.
  8. Eliminuje otok a tmavé kruhy kolem očí.
  9. Zvyšuje tón pleti a pružnost.
  10. Má antioxidační vlastnosti.
  11. Odstraňuje pigmentaci kůže.

Krém označuje kosmetiku, která pečuje o suchou a citlivou pokožku. Je určen k večernímu použití.

Princip činnosti

Recenze smetany "Večer" z "Svobody" je vždy pozitivní, nástroj se postaví jako noc, určený pro suchou pokožku, náchylný k podráždění a odlupování.

Přírodní oleje ve svém složení hojí malé praskliny a utahují stopy akné. Krém se nejlépe aplikuje 2 hodiny před spaním. V chladném období je "Večer" nepostradatelným nástrojem, který chrání pokožku obličeje před povětrnostními vlivy a podrážděním způsobeným zimním větrem. V létě se nedoporučuje používat, protože se na kůži může objevit mastný lesk.

Jak aplikovat krém na obličej? Nástroj má snadné použití. Pokud dermis není úplně suchý, ale pouze v určitých oblastech, pak můžete krém použít několikrát týdně. V případě popraskané, normální kůže obličeje, může být přípravek aplikován 1 krát za 7 dní.

Krém je výborným prostředkem péče o suchou pokožku. Dlouhodobé užívání je návykové a snížené účinnosti. Kosmetička nabízí alternativní krém a další produkty péče po několika týdnech používání. V tomto případě bude mít pokožka pozitivní účinek.

Vzhledem k tomu, že krém má hustou strukturu, měl by se dlouho otírat. Nedoporučuje se používat pro mastné typy pleti.

Krém se účinně používá k péči o pokožku kolem očí. K tomu, půl hodiny před spaním, použijte lehké prsty na vyčištěném místě. Pak se zbytky krému odstraní ubrouskem. Pokud se tak nestane, pak ráno bude mít pokožka tukový lesk.

Trvanlivost krém "Večer" od "Svoboda" je 12 měsíců, což je způsobeno přítomností přírodních složek v něm.

Návod k použití

Jak aplikovat krém na obličej? Před použitím musí být make-up odstraněn pomocí speciálního prostředku nebo mýdla s krémovým základem. Krém nemá speciální pokyny, ale je třeba dodržovat následující pravidla:

  • Produkt naneste na kůži tenkou vrstvou 2 hodiny před spaním.
  • Chcete-li krém snadno distribuovat, musíte ho zahřát ve vodní lázni.
  • Po aplikaci rovnoměrně naneste na kůži.
  • Tření v dermis pomáhá zlepšit vstřebávání a zlepšuje metabolické procesy.
  • Po 2 hodinách se zbytky krému odstraní z obličeje papírem nebo rohoží.

Další den, po použití zbytky finančních prostředků odstranit mýdlem, a teprve pak použít základ pro make-up. Jinak zůstane obličej mastný.

Tento krém mohou používat ženy s různými typy pleti. Je snadno aplikovatelný a rozprostřený na kůži a je také ekonomicky spotřebován. Vzhledem ke svému složení přípravek zřídka způsobuje alergické reakce.

Návod k použití krému "Večer" od "Svoboda" umožňuje dosáhnout maximálního účinku. Plná péče poskytuje nejen řádnou výživu pokožky, ale i její čištění a hydrataci.

"Večerní světlo"

Krém má velký počet pozitivních vlastností a má také světlejší strukturu. Vzniká na základě kosmetického "večera".

Krém pomáhá ženám, které mají suchou a citlivou pokožku. Vytváří omlazující účinek. Nástroj lze použít jako prevenci vrásek, záhybů a snížení příznaků vadnutí kůže.

Přítomnost krémového komplexu mořského původu ve složení má hydratační účinek a snižuje ztrátu vlhkosti. V důsledku toho se zlepšuje mikro-reliéf kůže.

Komplex vitaminů A a E přispívá k procesu regenerace buněk a působí také na zpevnění kůže.

Charakteristickým rysem krému "Evening light" je přítomnost mandlového oleje v jeho složení. Má pozitivní vliv na změkčení a vyživování pokožky a také vyhlazuje jemné linie. Olej má dobrý účinek na mazové žlázy a také pomáhá eliminovat zánět. Má vynikající účinek na nedostatečně zvlhčenou pokožku, zabraňuje odlupování a suchosti.

Vzhledem k přítomnosti petržel extraktu v krému pro ženy, je používán k péči o oblast kolem očí. Má odlehčovací účinek a také snižuje tmavé kruhy a otok.

Naneste krém v noci, aplikujte na pokožku lehkými pohyby. Snadno se vstřebává, aniž by zanechal mastný lesk.

Pozitivní vlastnosti

Výhody krémů "Večer" zahrnují:

  1. Používá se pro suchou a citlivou pokožku.
  2. Používá se pro večerní péči o pleť.
  3. Složení krému obsahuje pouze přírodní složky.
  4. Ekonomické použití a má přijatelnou cenu.
  5. Péče o kůži kolem očí.
  6. Pomáhá zbavit se různých problémů kůže.

Díky svému složení vám krém umožňuje zlepšit strukturu pokožky obličeje, stejně jako oblast kolem očí.

Výhody prostředků - jejich hodnota. Krém lze zakoupit v každém kosmetickém obchodě za přijatelnou cenu. Ve srovnání s mnoha analogy má nízkou cenu s vynikající kvalitou.

Nevýhody znamená

Recenze smetany "Večer" od "Svoboda" je nejen pozitivní, jsou negativní. Poznamenávají následující:

  • vůně, kterou nemají všechny ženy;
  • příliš tlusté a mastné textury;
  • přítomnost syntetických složek v kompozici;
  • v některých případech způsobuje alergie;
  • není vhodný pro letní sezónu.

Alergické reakce se mohou vyskytnout u nejnebezpečnějších složek krému v důsledku individuální intolerance. Pokud jedna osoba pociťuje zlepšení stavu kůže při používání produktu, může se u jiné osoby objevit svědění, vyrážka nebo pálení.

Než začnete krém používat, musíte vzorek vytvořit na vnitřním ohybu lokte. Po určité době zkontrolujte, jak kůže reagovala na účinek přípravku. Pokud se na něm nenachází zarudnutí, můžete začít krém aplikovat.

Vzhledem k silné struktuře, je nástroj někdy obtížné šířit přes kůži obličeje. To vytváří určité nepříjemnosti v procesu péče o ně.

Hodnocení zákazníků

Opět platí, že krém "Večer" z "Freedom" recenze má většinou pozitivní. Zvláště kupujícím se líbila dostupná cena finančních prostředků.

V důsledku toho se stali majiteli krému, který vyživuje a hydratuje pokožku. Pravidelné používání významně snižuje počet vrásek, rozjasňuje a vyhlazuje dermis.

Aplikování krém "Večer" pro víčka a tvář v péči o okolí kolem očí, ženy dosáhly vyhlazování "vrány nohy." Odstraňuje opuch a tmavé kruhy zmizí po použití.

Ne všichni zákazníci měli rádi vůni produktu, ale to je známkou nepřítomnosti syntetických vůní. U některých žen připomíná aroma indické vonné tyčinky.

Vysoce oceňují omlazující vlastnosti přírodních složek krému.

Dobře odstraňuje vzhled loupání a suché pokožky, což je zvláště nutné v zimě. Majitelé citlivé dermis si všimnou, že v důsledku aplikace dochází k podráždění a zánětlivým procesům.

Ženy si všimly, že si nakonec vybraly lék, který jim ve všech ohledech vyhovuje. Neustále doporučují krém svým blízkým.

Ne všechny ženy byly potěšeny spíše hustou texturou krému, která při aplikaci způsobuje určité potíže. Po 2 hodinách aplikace je nutné odstranit zbytky hadříkem. Pokud se tak nestane, na obličeji zůstane mastný lesk.

Některá negativní hodnocení se objevila, když instrukce o použití krému "Večer" z "Svobody" nebyla plně dodržena nebo se nehodila do kůže ženy.

Stanoviska odborníků

Krém "Večer" pro oční víčka a obličej má mnoho pozitivních ohlasů od kosmetologů. Pozitivně hodnotili jeho kvalitu a efektivitu, ale radili jeho použití ženám ve věku 45 let a více.

S tukovou a hustou konzistencí může být krém dobře vstřebáván pouze v kůži, suchý nebo nakloněný tomuto stavu. U tukového typu osoby to není vhodné.

Používáte-li nástroj pro mladé, schopné obnovit pokožku, zanechává mastný lesk a může ucpat póry. A to negativně ovlivní její výživu.

V případě vyblednutí pleti je krém schopen zajistit dlouhodobou hydrataci a zároveň zabraňuje vzniku drobných vrásek. Neúčinnost prostředků na mladou pleť je způsobena tím, že její buňky absorbují správné množství živin a vitamínů. Zbytky krému zůstanou na kůži. Nejlepší je aplikovat ji večer. Dlouhodobé používání krému však snižuje účinnost. Kosmetologové doporučují po určité době použití střídavě používat jiné druhy kosmetiky.

Perfektně osvědčený krém pro péči o obličej v zimě, kdy kůže trpí mrazem a větrem. Kosmetička jej doporučuje pravidelně používat v tomto období, aby se zabránilo loupání a podráždění.

Cream "Evening" továrna "Freedom" - nástroj, který se používá pro večerní péči o suchou a citlivou pokožku. Svým složením s blahodárnými látkami a vitamíny dobře vyživuje pokožku a aktivuje metabolické procesy. Krém dokonale vyživuje, hydratuje a zlepšuje tón pleti. Nástroj má antioxidační vlastnosti, zlepšuje barvu a bojuje proti pigmentaci věku.

Freedom / Nour výživný krém pro suché a citlivé oční pleť a pleťový krém s výtažkem z petrželky a vitamíny A a E t
Večer z "Svobody" - doporučuji použít jako masku

Balení

Krabice je pěkná! Líbí se mi tento design.

Se zájmem jsem se dozvěděl, že společnost Freedom, jak se ukazuje, existuje již více než 150 let (od roku 1843)!

To mě vedlo k přečtení článku o historii značky na stránkách „Svoboda“. Bylo zajímavé zjistit, že „Svoboda“ má francouzské kořeny a dokonce i vztah k slavné vůni „Chanel č. 5“ má dlouhou cestu od parfumerie továrny „A. "Ralle and Co" na "Státní mydlo-továrna č. 4" a "Státní mýdlo a kosmetická továrna" Svoboda ".

Byla jsem trochu zklamaná samotnou trubicí. Je kovový!

Ale naprosto malý, jen 41 gramů.

Zde je jeho velikost ve srovnání se standardní trubicí (75 ml).

A krk je bezpečně zavřený, je třeba udělat díru, kterou začnete používat.

Textura a vůně

Složení je mastné a silné. Barva - lehká slonovina.

Tak tlustý a neprůhledný, že může být umístěn přímo na masku kůže.

Rozložit na kůži, která má být absorbována - je to obtížné. Toto je velmi velký mínus tohoto nástroje. Když se masíruje kůže se pohybuje, musíte distribuovat krém s úsilím. Pro citlivou a tenkou pokožku obličeje je to nedostupný luxus - škubat takovou kůži, což vyvolává vznik nových vrásek.

Po absorpci zůstává samozřejmě mastná stopa. A na dlouhou dobu, určitě hodinu. A vůně se udržuje na kůži ještě déle - až do rána.

Vůně je také neobvyklá. To je, jak mi řekla moje matka, sovětské krémy takhle voněly. Ale pro mě, kdo si nevzpomíná na sovětské časy (jen v raném dětství), tento zápach nepotěšil. Naopak se mi nelíbilo. Voní jako nějaké staré ženy. První poznámky stále nic - to je skořice, pěkné. Ale na kůži jsem vůbec neměl rád krém. A necítí to jako obvykle a tuková stezka a kůže se pohybuje.

Moje osobní pocity

Tato věc je nutná. Podceňoval jsem noční krém. Myslel jsem, že je to další postup. Ale po 28 letech jsem si uvědomil, že nemám dost peněz. Po odstranění make-upu a sprchování - chci hydratovat pokožku.

Takové tukové krémy však dosud nebyly vyzkoušeny. Používá se více gelových formulací pro mladou pleť. Zkoušel jsem tento krém. Použil několik nocí v řadě. Zde jsou mé závěry:

1. Navzdory silné vůni třetích stran, stejně jako parabenům ve směsi, krém nedráždí citlivou pokožku. Reakce na kůži nebyly: žádné zarudnutí nebo brnění.

2. Složení je velmi, velmi tučné. Dokonce i když je plně absorbován, cítí se na kůži jako mastný film. Možná proto výrobce doporučuje odstranit přebytečný krém před spaním. Ale problém je, že ubrousek neodstraní tento krém! Tento mastný film není s největší pravděpodobností olej (jsou stále absorbovány během několika hodin), je to glycerin a podobné složky. Na povrchu kůže tvoří film, takže všechny prospěšné oleje z krému pronikají do pokožky, aniž by se odpařovaly. Obecně, podivné pocity, musíte si na ně zvyknout. Krém pracuje úplně jinak než lehké denní přípravky.

3. V zásadě si myslím, že vrásky jsou praskavé. To je důsledek velmi dobré vlhkosti díky velkému množství olejů ve složení přírodních rostlinných olejů). Ale každý večer nechcete tak těžkou kůži. Používám 1-2 krát týdně, když je kůže příliš suchá.

Moje máma najednou řekla, že se jí líbí ta smetana ze sovětského období. Říká, že se kosmetologové ve své době postarali o svou kůži tímto způsobem: položili velmi silnou vrstvu krému a pak ji odstranili ubrouskem. To znamená, že to vypadá spíše jako maska. Proto jsem intuitivně a používal jen několikrát týdně. Koneckonců, živná maska ​​se často nedá udělat - kůže se stává těžší, unavená, přestává vyrábět své vlastní užitečné látky).

Obecně doporučuji používat tento krém jako masku (1 krát týdně), která je hluboce vyživující a vysoce hydratační. Noční krém, myslím, že je lepší zvolit modernější - lehké a ne příliš tlusté. Jako noční krém v obvyklém smyslu ho nepoužívám, takže nemůžu dát „top pět“.

Továrna "Večer" "Svoboda"

Spousta problémů může být způsobena suchou pokožkou obličeje: výskyt vrásek, brzdění, loupání. Výborným řešením může být použití krému "Evening" z továrny "Freedom". Po mnoho let osvědčený jako vynikající nástroj, zvládá mnoho problémů, které vznikají u žen se suchou pokožkou - výrobce garantuje kvalitu.

O výrobci

Základem továrny Svoboda byla ruská parfumerie a kosmetická továrna, která byla založena v roce 1843 v Moskvě a byla nazývána „A. Ralle a spol. I v té době měly výrobky zaslouženou popularitu nejen v Rusku, ale iv dalších zemích.

Továrna dostala své současné jméno v roce 1922. Během dlouhých let existence si trvale udržovala vysoký standard kvality, za který získala titul „Podnik vynikající kvality“ a více než jednou získala medaile a diplomy na ruských a mezinárodních výstavách.

Moderní výrobce pokračuje ve vývoji nejlepších tradic ve výrobě kosmetiky. Jeho hlavním úkolem je chránit zdraví a krásu.

Dnes je továrna výkonnou kosmetickou výrobou, která vyrábí výrobky pro péči o obličej a tělo, vlasy a ústní dutinu, stejně jako širokou škálu dětské kosmetiky. Výrobky jsou vyráběny na moderních zařízeních s využitím nejnovějších technologií. Společnost má vlastní vědecké centrum, které vyvíjí a zavádí moderní kosmetické výrobky do výroby.

  • Společnost spolupracuje s mnoha velkými výrobci z Německa, Švýcarska, Francie, Indie a dalších zemí, kde objednává své vybavení.
  • Všechny výrobky jsou vyrobeny z přírodních surovin a podléhají kontrole v souladu s mezinárodními standardy kvality.
  • Společnost má řadu značkových obchodů.
  • Díky své vynikající kvalitě a nízké ceně jsou výrobky firmy Freedom široce známy v zemích blízkého i vzdáleného zahraničí.
  • Zvládnutí výroby nových produktů, společnost nezastaví vydání populárních produktů, vysoce ceněný spotřebiteli.

Jedním z těchto oblíbených produktů je krém "Evening".

Výhody a vlastnosti

Jako prostředek pro večerní péči o suchou a citlivou pokožku obličeje má krém několik výhod.

Má ve svém složení užitečné vitaminy a stopové prvky, vyživuje pokožku, jemně ji ovlivňuje, aktivuje metabolické procesy. Krém je vhodný pro výživu a hydrataci pokožky, zlepšuje její tón a pružnost, zvyšuje životaschopnost buněk. Přípravek je schopen posílit svalovou tkáň, hladké vrásky, zabránit stárnutí a vädnutí epidermis.

Tento účinný stimulant má antioxidační vlastnosti. Může zesvětlit pokožku, zlepšit jejich barvu a bojovat proti pigmentaci věku. Krém se vyrovnává s peelingem, podrážděním a zarudnutím, má mírný protizánětlivý účinek.

Ženy s jakýmkoliv typem pleti mohou tento krém použít jako prostředek péče o okolí očí. Krém pomůže zbavit se edému a tmavých kruhů pod očima. Má jemnou texturu, snadno se nanáší a aplikuje na pokožku, ekonomicky se používá. Krém je vyroben na bázi přírodních surovin, nezpůsobuje alergické reakce.

Výhodou krém - jeho dostupnost, je prodáván v téměř každém kosmetickém obchodě. Kromě toho budete příjemně překvapeni cenou. Ve srovnání s mnoha podobnými prostředky to stojí pouhé haléře a dostanete produkt vynikající kvality.

Složení

Krém vděčí za své vysoké pečovatelské vlastnosti přírodním látkám, které tvoří jeho základ.

Jedním z hlavních aktivních prvků krém "Večer" je petržel extrakt. Účinné látky, s nimiž je tato rostlina bohatá, zvyšují tón pleti, regulují metabolismus vody a soli a mají také bělící vlastnosti. Extrakt petrželky se často nachází v produktech péče o pleť kolem očí, protože odstraňuje opuch a vyhlazuje pokožku.

Vitaminy A a E jsou přítomny ve smetaně.

  • Vitamin E je silný antioxidant, často se nazývá vitamín mládí, protože zabraňuje předčasnému stárnutí kožních buněk.
  • Vitamin A je nezbytný pro zdravou funkci kůže. Udržuje dobrou pleť, zabraňuje vráskám, odstraňuje suchost a odlupování kůže, zlepšuje ochrannou funkci pokožky.
  • Rostlinné oleje ve složení "Večer" poskytují hydratační, změkčující pokožku a poskytují cenné živiny.
  • Včelí vosk obsažený ve smetanovém receptu je vynikajícím prostředkem proti stárnutí. To tóny, zmírňuje zánět, zvyšuje krevní oběh, čímž usnadňuje odstranění toxinů z epidermis.
  • Další účinnou látkou je lanolin. Pomáhá změkčit pokožku a vyhladit vrásky. Lanolin má silný hydratační účinek, zlepšuje strukturu epidermy, zjemňuje tón pleti. Kromě toho lanolin zvyšuje účinnost dalších složek a pomáhá jim proniknout do hlubších vrstev kůže.

Způsob použití

Krém "Večer" je velmi snadné použití. Jako každá živina se aplikuje na dobře očištěnou pokožku obličeje a šíří se lehkými kluznými pohyby podél masážních linek.

Vzhledem k tomu, že krém má silnou strukturu, měl by být aplikován 2-2,5 hodiny před spaním. Tato doba je nezbytná pro absorpci krému. Přebytečný krém před spaním se odstraní ubrouskem.

Tento krém je výborný večerní prostředek pro suchou pokožku. Velmi dlouhodobé používání však snižuje jeho účinnost. Proto si po několika týdnech používání poslechněte rady kosmetologů a střídejte krémy.

Pro střídání je dokonalý jiný nástroj z továrny Freedom, Lux. Má podobné složení a podobně ovlivňuje pokožku. Nicméně, získáte více výhod střídavými krémy. „Večer“ se liší od „Lux“ ve větší hustotě, proto je vhodnější pro použití v chladných obdobích roku.

Naneste "Večer" může být na kůži kolem očí. K tomu, 30 minut před spaním, je aplikován na oční kůži zbavený make-upu a pod očima s lehkými pohyby prstů podél masážních linek. Přebytek krému by měl být před spaním odstraněn ubrouskem.

Krém posílí svalovou tkáň kolem očí, dodá této jemné části pružnosti a pevnosti obličeje, zvýší její tón.

"Večerní světlo"

Na základě smetany "Evening" byla vyvinuta novinka - zvlhčující "Evening light". Má také velké množství užitečných vlastností, ale má lehčí strukturu, proto se rychleji vstřebává a nezanechává stopy mastného lesku. Tento krém vám bude vyhovovat, pokud máte suchou a citlivou pokožku.

Krém má výrazný omlazující účinek. Jeho použití je vynikající prevencí vzniku vrásek, snižuje známky stárnutí kůže.

Úvod do složení krémového hydratačního komplexu mořského původu umožňuje zvýšit hydratační vlastnosti a snížit ztrátu vlhkosti pokožky. Díky tomu se zlepšuje mikroreliéf kůže.

Antioxidační účinek je zajištěn komplexem vitaminů A a E. Aktivují regeneraci kožních buněk, posilují strukturu epidermis.

Charakteristickým rysem "večerního světla" je přítomnost mandlového oleje v jeho složení. Je účinným nástrojem pro vyživování, zjemnění pleti, hladké vrásky. Uklidňuje, regeneruje pokožku. Mandlový olej je nezbytný pro normalizaci funkce mazových žláz a odstranění zánětu. Olej funguje zvláště dobře na dehydratované kůži, odstraňuje suchost a odlupování.

"Večerní světlo" také obsahuje petržel extrakt, a tento krém může být použit pro péči o pleť kolem očí. Extrakt z petrželky bude mít efekt zesvětlení, pomůže snížit otok a tmavé kruhy pod očima.

Více Článků O Zánět Oka