Lancome Mascara Hypnose Drama - recenze

Hlavní Šedý zákal

Lancome Hypnose Drama - Hypnóza Drama Mascara dává okamžitý objem Lancome Hypnose

Masážní krém Lancome Hypnose Drama poskytuje intenzivní objem řas jedním tahem štětcem. Inovativní kartáč ve tvaru písmene S je speciálně navržen tak, aby dodal vašim řasám vynikající objem pomocí pohybu jedné ruky. Je dán bez hrudek, není sprchován.

Mascara Hypnose Drama

Lancome Mascara Hypnose Drama 6. prosince 2014

Velmi drahé, ale dobré. Samozřejmě, že ne každý z nás může utratit tolik peněz jen na řasenku, ale za to, že to stojí za to, věřte mi! Ještě jsem to nevyzkoušel, také jsem si myslel, že je všechno jedno, ale ne. Velmi dobře sdílí své řasy a dva nebo tři tahy jsou dostačující a její řasy jsou barevné! Myslím, že tato řasenka stojí za pokus!

Komentáře Recenze užitečné? Ano 12 · Ne 1

Lancome Mascara Hypnose Drama 29. října 2012

Všechny jatečně upravená těla Lancome první měsíc je super !! Ale pak sypyatsya !! už všechny jatečně upravená těla Lancome se snažili! Všechno šlo do jiné společnosti. Testováno. Nevím proč tak!

Lancome Mascara Hypnose Drama 19. července 2012

Inkoust je prostě nádherný: **

Líbilo se mi řasinky jako "jehly" *

Leží hladce, vypadá skvěle, nerozpadá se. Obecně platí, že Lancome je dobrá společnost!

Komentáře Recenze užitečné? Ano 8 · Ne 0

Lancome Mascara Hypnose Drama 7. prosince 2011

roztomilé dívky, kde si koupíte řasenku? v bývalé lopatce?

takže pravděpodobnost získání padělku je velmi velká, dokonce i v

slušných obchodů, neriskoval bych

Kupuji v Douglasu, zemi v Německu, inkoust je vynikající, žádné stížnosti

Lancome Mascara Hypnose Drama 26. října 2011

Řasenka je vynikající, koupil v Americe, velký objem, hladce se ukládá, bez hrudek, nelepí řasy. Jsem velmi spokojen s touto řasenkou a opravdu s touto společností! Lankome je super! Velmi populární je také řasenka Versace, ale efekt je zcela odlišný.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 6 · Ne 1

Lancome Mascara Hypnose Drama 14. května 2011

Mascara Hypnosis Drama - úžasné. Kdo nadává tuto řasenku a říká, že Maybelin (nebo jiné levné kecy) je lepší, prostě nemá dost peněz na to, aby si koupil opravdový Lancome ve slušném obchodě. Kupují padělky z rukou za 5 kopecků, a pak nadávají skvělý výrobek, který neznají a nezkusili to. Lankomovskie jatečně upravená těla - vše chytré.

Lancome Ink Hypnose Drama 23. dubna 2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Lancome Mascara Hypnose Drama 11. března 2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 2 · Ne 0

Lancome Mascara Hypnose Drama 24. února 2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 2 · Ne 0

Lancome Mascara Hypnose Drama 30. ledna 2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 1 · Ne 1

Lancome Mascara Hypnose Drama 7. ledna 2010

Lancome Mascara Hypnose Drama 21.listopadu 2009

Komentáře Recenze užitečné? Ano 1 · Ne 0

Lancome Mascara Hypnose Drama 18. listopadu 2009

Komentáře Recenze užitečné? Ano 1 · Ne 0

Lancome Mascara Hypnose Drama 6. října 2009

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Lancome Mascara Hypnose Drama 3. října 2009

Mascara Hypnóza je vynikající, můj oblíbený. Tento nádherný pohled jako u hypnózy, nepracoval jsem s žádnou jinou řasenku!
Nové hypnózy Drama je také super-nádherné řasy: objem, prodloužení, oddělení, barva, ohýbání! Štětec krásný!

Máma se těší na Extreme, je také velmi potěšena!

Použil jsem další dvoufázové oční mytí - umyl jsem to dobře, jemně, ale bylo to mastné!

Obecně si myslím, že Lankomovsky jatečně upravená těla - jedno z nejlepších.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Lancome Mascara Hypnose Drama 15. září 2009

Mascara Lancome Hypnose - recenze

Negativní recenze

Použitý Hypnose několik let. Miloval řasenku! Ale po této verzi budu hledat náhradu. Mascara se rozpadá, do konce dne tmavé kapky pod očima. A oči nejsou tak výrazné jako u starých verzí. Nevím, proč se změnilo složení jatečně upraveného těla, ale nemohu doporučit koupit.

Pro mě je velmi černá a tlustá, nanáší se v kusech, vše se drží dohromady

Nechtěla tady, bez cla. To se mi moc nelíbilo. Barvy jsou průměrné, ale nejhorší je, že se sprchuje. Četl jsem recenze, někteří se sprchovali s ostatními ne. Není jasné, proč. Začal jsem se rozpadat v prvním týdnu používání!

Výhody:

Nevýhody:

Žádné prodloužení nebo objem

Šel jsem k mušce hledat novou dokonalou řasenku a rozhodl se vyzkoušet chválenou hypnózu. Věřím, že jatečně upravená těla dobře rozumím, protože jsem jich měl mnoho a různé značky od 300 do 2200 rublů. Tato řasenka je klasifikována jako drahá. Samotná společnost je dobrá, ale tento inkoust je prostě hrozný! Rozhodně nestojí za ty peníze. I přes skutečnost, že moje řasy jsou přirozeně dlouhé, je to, jako by řasenka při aplikaci jen zkazila aplikaci! Leží špatně, při aplikaci několika vrstev se tvoří hrudky. Během dne se rychle rozpadá a pod očima zanechává kruhy. Jediná věc, kterou se jí daří dobře, se dělí, ale řasy vypadají jako koudel.

Snaha o dokonalost je patrná u každé ženy, zejména pokud jde o vzhled. Samozřejmě, nejsem výjimkou, a snažím se zdokonalovat své řasy, hledat svou „dokonalou řasenku“))). Po mnoho let bylo v různých cenových kategoriích vyzkoušeno mnoho různých kosmetických přípravků Saami. Ale teď, po přečtení recenzí na tomto webu, jsem se rozhodl porovnat dva zdánlivě nesrovnatelné jatečně upravená těla - Lank Hypnóza a Eva Gurmandiz non-stop objem... Lank koupil při této příležitosti, ale pak pověst značky nedala pochybnosti o kvalitě a speciálních otázkách řasenky v krabici nezpůsobila (zdálo by se). Ale Eva musela jít specificky do Rive Gauche, v Letuale prostě nebyla…
Takže... Moje řasy jsou poměrně průměrné, ne příliš tlusté, ne příliš dlouhé, ale rozhodně jsou! A tak, jít do práce, jsem tvořil Lankomovskoy jatečně upraveného těla. Neříkám, že se mi ten kartáč opravdu líbil, podle mého názoru bylo taženo příliš mnoho inkoustu a bylo to velmi tlusté. Přebytek inkoustu musel být odstraněn ubrouskem. No, nebyl čas na překreslení a já jsem šel do práce. Nejprve se zdálo, že všechno vypadá dobře. Ale po několika hodinách, když jsem se díval do zrcadla, viděl jsem ošklivý obraz řasenky na horním víčku a rozmazaný na spodním víčku. Byl jsem v šoku, neviděl jsem takový obraz ani v Leningradu. Obecně jsem během dne pravidelně otíral stopy hypnózy z víček každou hodinu a půl. Nový inkoust, ne rozpočet, s dobrou trvanlivostí a chová se naprosto neslušně!
No, nějak jsem už nechtěla používat Hypnózu, takže ležela doma týden a půl a já jsem dokončila Estee Lauder... Pak jsem se o víkendu rozhodla zopakovat experiment. A abych neudělal můj život snazší, namaloval jsem Lankem jedno oko a druhý Evě... Řekl jsem, že jsem byl v šoku, neříkám nic.
Lank šel do tukových vrstev, snažil se přilepit řasenku (očividně, aby se dosáhlo velmi "hypnotického vzhledu") - museli jste neustále dělit, opravovat atd. Eva se chovala mnohem lépe - řasinka neměla lepidlo, lehce si ležela, bez hrudek a pavoučích nohou… S konzistencí je Eva sušší a množství, které se hodí na štětec, je napsané. Řasy, které tvořila Eva, vypadaly odděleně, upravené, zatímco Lankomovy řasy se snažily držet pohromadě a zanechaly stopy na víčkách... Možná pro milovníky silných, lepených řas, by byl Lankom dokonalý. Ale já osobně se mi to nelíbilo. Dávám přednost přirozené verzi s velkou separací řas. A skutečnost, že jsem mohl odpustit možnost rozpočtu, naprosto nepřijímám v cenové kategorii Hypnóza.
No, posílání fotografií, všechno je viditelné.
Dávám 3 body Lankomu s úsekem a jen z úcty ke značce.

Mascara Lancome Hypnóza - zklamání: (

Seznam zpráv na téma "Mascara Lankom Hypnóza - zklamání: (" offline krása, zdraví, odpočinek> Kosmetika a parfémy

Larisi, já také po ISL nenašel nic víc hodného pro sebe. Ihned po ní jsem si koupil chválený Diorshaw. Opravdu krásná - z jejích řas delší než z LIS, ale není tam žádný objem. Myslím, že má ráda ty, kteří mají přirozeně silné řasy.

Pokud potřebujete objem, pak není nic lepšího než LIS. Navíc - z ní přirozeně se ukazuje, že všechny řasinky mají různou délku. A po Diorshawovi - jen O-dlouhé řasy. Všechno stejné. Právě jsem je dostal velmi vzácně. Nejprve použila jen chamtivost a pak si na láhev zvykla.

Nyní mám kliniky (univerzální, kočka. V zelené zkumavce) se základnou (v bílé zkumavce). Nejprve se použijí bílé řasy a pouze černé. V důsledku toho, kdybych neměla žádnou bílou (předtím, než jsem měla ISL), pak byl pohled příliš „přirozený“. Velmi elegantní - ale ne dost pro mě. A se základnou - nejvíc. Dobrý objem a délka. Nevýhoda není tak úhledně dosažena. A řasy jsou velmi těžké. Dělám "max-max"; :) :)
Dost - opět koupit ISL.


OFF: mandlový krém Weledovsky - stále se ukázalo, že je příliš mastný. Ale maminka ráda dodala. A růžová - nic takového. Až do konce domu, ale nebudu kupovat více. :)

Mascara lank hypnózy recenze

Pokud hledáte perfektní řasenku, je pro vás jen jedna odpověď - Drama Hypnôse. Magický vynález slavné francouzské značky Lancome dodá vašim očím jas, hloubku a zář, takže řasy budou božsky dlouhé a objemné. Speciální receptura řasenky poskytuje nejen vynikající barvení, ale také ochranu a zpevnění, díky nimž jsou řasy měkké, elastické a lahodně dlouhé.

Unikátní zakřivený tvar štětce maluje a odděluje každou řasu, takže je pružný a elastický. Komplex je obohacen o přírodní látky a vosk, který umožňuje efektivnější a efektivnější nátěr jednotlivých vlasů, což činí oči výrazným a zářivým. Barevné pigmenty dávají bohatou, trvalou barvu inkoustu, bez odlupování a nevalování. Ochranné a zpevňující přísady chrání řasy před ztrátou, zlomením a jemností.

Řasenka je snadno a rychle aplikovatelná, nezanechává žádné hrudky a nevaří. Každá řasa bude pozoruhodně objemná a dlouhá, což vytvoří třpytivé množství krásných řas rámujících vaše nádherné oči. Hypnose Drama Mascara - dramatický a hluboký vzhled vašich nádherných očí!

Metoda aplikace: pro dosažení nejlepšího výsledku začněte kreslit z kořenů řas, třepat štětcem a nechat je nosit podél řas. Nechte řasenku vyschnout. Aplikujte druhou nebo třetí vrstvu.

Složení: Aqua (Voda), Parafín, Cetylfosfát draselný, Cera Alba / včelí vosk, Copernicia Cerifera Cera / Carnauba Wax, Acacia Senegal / Acacia, Cetylalkohol, Glycerin, PEG / PPG-17/18 Dimethicone, Steareth-20, Polymeth sodný pro tento účel, Fenylethylalkohol, disodný EDTA, hydrogenovaný jojobový olej, hydrogenovaný palmový olej, hydroxyethylcelulóza, panthenol, polyquaternium-10, fenoxyethanol

Výrobce: Lancome (Francie) t
Vyrobeno v: Francie

Krása je dobrá síla

Blog o kráse, zdraví, kosmetice, parfumerii, osobní péči a dalších zajímavých věcech.

Čtvrtek, 16. ledna 2014

Mascara Lancome Hypnose: recenze

Mascara Lancome Hypnose (Lancome Hypnóza) je někdy nadávkována. Přinejmenším jsem narazil na negativní recenze. A jednou jsem ji fascinoval. Ale stále se rozhodl, že to nekupuje. A tady je důvod.

Řeknu hned: Jsem opatrný při testování kosmetiky v obchodech. Za prvé je to nehygienické. Za druhé, zkušební přístroj může být zpožděn (datum expirace jatečně upraveného těla, jak víme, je pouze dva nebo tři měsíce po otevření) - a proto neposkytuje úplný obraz o výrobku. Nicméně, jsem byl testování Lancea Hypnóza řasenka, když to bylo ještě novinkou a jen se objevil v obchodě. Výrobek byl opravdu čerstvý. A učinil jsem o tom adekvátní závěry a provedl revize. Takže první věci první.

1. Dekorativní vlastnosti. Mnoho dívek si stěžuje, že tato řasenka nedává objem a vypadá na řasy nějak špatně. Můj názor je naprosto odlišný. Už po první nanesené vrstvě jsem si všiml, že mé řasy jsou silnější. Ale víc překvapená délka. Vyrostli téměř na obočí! (Často však tento výsledek dostávám s protějšky masového trhu). Druhá vrstva ukázala řasenku v celé své kráse. Řasy se staly znatelně objemnější, měkčí, ale bez opačného efektu prodavače. Nevím, co znamenali výrobci reklamní slogan "hypnotický pohled". (Nepodařilo se mi hypnotizovat prodejce a oni mě nezlevnili). Všiml jsem si, že se ve mně stal výraznějším.

S řasenkou se konala téměř celý den, nerozpadla se a nerozšířila se. Snadno zazpíval i nejlevnější praní.

Testoval jsem inkoust černý.

Hodnocení dekorativních vlastností: 5 se dvěma plusy.

2. Hypoalergenní. Slyšela jsem stížnosti, že z této mrtvoly v některých očích svědily. Neměl jsem žádné potíže. Tento nástroj přišel ke mně.

Hodnocení: vše individuálně. Alergie mohou způsobit i tu nejvyšší kvalitu a drahou kosmetiku, včetně bio. To je to, co je v obchodě testeru - aby namazal malbu (nejlépe na zápěstí).

3. Návrh. Již zde se výrobci snažili! (Dokonce bych řekl: přehnaný, ale více o tom - níže). Tvar brasmatu se podobá obrysům ženského těla. Obsahuje Lancome "ochranná známka" - královna květy růže.

4. Pohodlí. Štětec řasenka Lancome Hypnóza ve formě jako obvykle. Je to ale jednoduché malovat s ní - a to je důležité. Ale "zakřivený" brasmatic byl pro mě nepohodlný. "Náměstí hnízdících" lahví jatečně upravených těl Dior se mi líbí více. Koneckonců, pro mě: čím jednodušší, tím lépe. To byl hlavní důvod, proč jsem tu kosmetiku v té době nekupoval.

Celkové skóre: 5 s minusem. "Navor" ve formě zakřivených čar pro mě, obyčejného uživatele (ne profesionálního vizážistky), nebyl docela pohodlný.

5. Složení. A teď o tom, co jsem předtím nevěnoval pozornost - ale bez seznámení s tím, co teď nekupuji kosmetiku. Toto je kompozice. Dříve jsem měl dost řasenky, která se nerozpadla a nebyla dobře udržovaná. Nyní je důležité, aby byla smíšená.

Obecně platí, že v našich značkových kosmetických butiků seznámit se s kompozicí je obtížné. Když začnete mít přehled o těchto termínech vytištěných v malém tisku, dívají se na vás, jako kdybyste chtěli zničit obchod. Naštěstí existují on-line obchody, které nejsou líní, aby dotisk složení výrobků z obalu. Na webových stránkách jednoho z nich jsem zjistil, „z čeho, co dělají naši mamuti.“

Stručný obsah jatečně upraveného těla Lancome Hypnose tedy říká, že obsahuje užitečný karnaubský, včelí vosk, arabskou gumu (Acacia Senegal Gum), jojobový olej, vitamin B5. Bohužel, při setkání s plným složením tohoto produktu byl nalezen parafín (Parafín) a na druhém místě. A to je derivát oleje, ve skutečnosti stejný minerální olej. Existuje také nesporný disodný EDTA. Už jsem napsal na jednom z mých příspěvků: podle některých odborníků může tato složka dráždit kůži. Nicméně, pozitivní - nenašel jsem ve složení parabenů!

Závěr: skladba není jednoznačně pro drahou kosmetiku. Ano, karnauba a včelí vosk, plus vitamíny jsou dobré. Takové přísady v kombinaci s minerálními oleji jsem však potkal v masové kosmetice za cenu zhruba 10 USD!

Celkové hodnocení složení na stupnici cenové kvality: 4. Podle mého osobního názoru spotřebitele by v luxusních kosmetických přípravcích neměly být minerální oleje. Chtěl jsem dát ještě méně. Ale absence parabenů zachránila.

Shrnutí: Dříve jsem na skladbu nepožadoval. A možná by získal černou řasenku Lancome Hypnóza - opravdu se jí líbily její dekorativní vlastnosti. Opakuji, na mých řasách vypadala skvěle!

Teď to určitě nebudu kupovat kvůli obsahu parafínu v něm. Kdyby to stálo až 100 hřivny (jako masové produkty), smířil bych se s takovou nejednoznačnou složkou. Ale kladu vysoké nároky na drahou kosmetiku, včetně jejího obsahu.

Je to důležité! Tento záznam o jatečně upraveném těle Lancome Hypnose odráží pouze můj osobní názor. Váš dojem a zpětná vazba od vašich přítelkyň se může lišit od mého.

P.S. 17. ledna.. Nějak jsem proti své vůli udělal tuto řasenku "šlehačkou" o složení. Mezitím jsem neměl takový cíl. Konkrétně jsem se zaměřil na obsah populární luxusní kosmetiky. Bohužel, Parafín je na druhém místě téměř všude - a v řasence pro Chanel a Givenchy a Gerlen. Již se mi podařilo tyto značky „malovat“ a v budoucnu vás seznámím s jejich dekorativními vlastnostmi.

Nečekaně bylo zjištěno, že taková součást chybí v Estee Lauder Sumptuous Two Tone maskaru. (Teď přemýšlím o nákupu). Možná někde jinde to není. Ale ve skutečnosti složení Lancome Hypnóza není téměř stejně dobré jako ostatní luxusní analogy. Jak jsem napsal, myslím, že o organickém jatečně upraveném těle. Kromě toho jsem již měl pozitivní zkušenosti s využíváním této výše prostředků.

Typy kostry "Hypnose" od firmy Lancome

Co mohu říct o hypnóze řasenky od Lancome? Recenze uvádějí, že je velmi důležité být považován za zástupce elitní kosmetiky. Lancome - to není jednoduchá značka z masového trhu, je to kosmetika pro sebevědomé a silné ženy, které vědí, co chtějí a jak toho dosáhnout. Neuvěřitelný vzhled, dokonalé nasycené řasy, dokonalý obraz - to je to, co bychom měli očekávat od jatečně upraveného těla Lank.

Každá dívka si může najít produkt podle svého vkusu a barvy. Chtěli byste mít panenky oči nebo drzé drama? Shine a jiskru nebo proměnit své řasy na objemný ventilátor? S Lancome Hypnose to nebude problém! Společnost vyrábí v této sestavě takové typy řasenky jako Doll Eyes, Drama, Star, Volume a Precious Cells. Kolik jsou tyto modely? Čtěte dál! Vyzkoušejte, vyberte si, vychutnejte si výsledek!

Doll oči

Všechny dívky z dětství milují panenky a mnozí, když vyrůstají, chtějí být jako oni. To není problém! Řasenka Lancome Hypnose Doll Eyes vám dává jasné, načechrané řasy s okouzlujícím zakřivením. Dodává skutečný objem, zvedá řasy na samém kořenech, pečlivě a rovnoměrně je pokrývá kompozicí, ale neznamená to, že by to těžší vůbec.

Vývoj a doplnění tohoto modelu trvalo sedm let! Inkoust získal dvě inovativní řešení: kartáč nové formy a neuvěřitelně tenký a vysoce kvalitní recept. Stačí otevřít trubku - budete cítit vůni Francie: tóny jasmínu, růže a magnólie, stejně jako rafinované pižmo, které jen zvýrazňuje něhu atmosféry.

Můžete si vybrat jeden ze dvou návrhů tuba - přísný, elegantní a velmi ženský, nebo odvážný a dívčí koketní verze pro mládež.

Drama

Touží po neuvěřitelném dramatu a vzrušujícím odvážném efektu? Pak zvolte Lancome Hypnose Drama! Nádherná délka, vynikající objem a zkroucení úspěšně kombinované v tomto modelu.

Kartáč ve tvaru písmene S umožňuje dosáhnout maximální hlasitosti pro každou řasu. Společnost zlepšila recepturu obohacením o bohatý černý pigment, provitaminy B5 a trojitý nátěrový systém. Make-up je velmi vytrvalý, intenzivní, a pokud použijete řasenku v jedné vrstvě - velmi přirozené. Řasy zůstávají měkké, pružné a pružné.

Inkoust Lancome Star vám umožní stát se jako filmová hrdinka! Nejnovější vzorec Star zaručuje trojrozměrný objem, měkký vosk umožňuje pokrýt každou řasu co nejrovnoměrněji a karnaubský vosk, který je velmi tvrdý, zakrývá řasy tenkým filmem a spolehlivě fixuje jejich ohyb.

Formula-fluid vám umožní dosáhnout neuvěřitelného jasu a sytosti, protože obsahuje ve svém složení reflexní oleje, pigmenty obsahující minerální látky, což vám umožní lesklé řasy. Tato tekutina dodává brilanci a luxusu vašemu celému obrazu.

Objem

Speciální patentovaný kartáč od firmy Lancome umožňuje dosáhnout závratných objemů až 6krát! Mascara pokrývá každou řasu a nezapomíná ani na ty nejmenší v rozích oka.

Tekutý přípravek je obohacen provitaminem B5, který vám umožní pečlivě se postarat o řasy, aplikovat řasenku velmi rovnoměrně, bez tvorby hrudek a pavoučích nohou. Dokonce i nejvzácnější řasy získají extrémní objem!

Přesné buňky

To není jen řasenka, ale skutečný všelék a lék. Precious Cells vám umožní posílit řasy, zabránit jejich ztrátě, urychlit růst a dát jim neuvěřitelný objem.

Obsahuje složení kmenových jablečných buněk, díky kterým jsou řasy mnohem silnější a silnější. Objem a hustota vašich řas fascinuje a fascinuje všude kolem. Štětec ve formě spirály vám umožní nejjednodušší nanesení řasenky na každou řasu.

Obecně o produktech

Všechny tyto jatečně upravená těla od společnosti Lancome umožňují dosáhnout specifického cíle - přidat délku, objem, zkroucení. To je jejich podobnost. Pouze rozdíly se liší, například:

  • Hypnóza řasenky Doll Ice vám umožní déle prodloužit řasu v panence.
  • Drama - dramaticky bohaté a živé.
  • Hvězda - lesklá a velkolepá, velmi dobrá tato řasenka se dívá na focení.
  • Objem zaručuje trojnásobný objem.
  • Hypnóza Drahé Sels - aktivně se stará o řasy a zabraňuje jejich ztrátě.

Pros

Nevýhody

  • Vynikající prodloužení, objem a zkroucení.
  • Netvoří hrudky na řasách a během dne se nestříhá.
  • Snadné odstranění s odstraňovačem make-upu.
  • Obsahuje komplex vitaminů a živin.
  • Opatrně zachycuje ohnutí řasinky.
  • Krásné balení.
  • Pohodlný kartáč.
  • Řasy na fotografii vypadají skvěle.
  • Jedinou nevýhodou je velmi vysoká cena, koneckonců, Lancome je elitní kosmetika.

Kolik je tato řasenka? Cena za řasenku Lancome Hypnóza se pohybuje od 300 do 350 hřiven, respektive - 25 - 30 dolarů a 1000 - 1600 rublů.

Mascara Lancome Hypnose Custom-Wear Volume Mascara 02 Brun Hypnotic

Lancome Hypnose Custom-Wear Volume Mascara 02 Brun Hypnotic

Sdílet tento příběh

Ty by mohly také líbí

18 připomínek

Dlouhou dobu jsem nepoužil hnědá jatečně upravená těla, ale na mých řasách byl asi stejný efekt - téměř černý odstín)) Stále mám rád klasické nasycené černé řasenky více)

Brown dělá make-up měkčí, přirozenější, rád používám během dne, Givenchy je dobrý.

Souhlasím, ale s tím jsem si nevšiml změkčující efekt, ale čokoláda Divage to dává, ano.

Měl jsem hnědou řasenku, klasická černá mi ještě lépe vyhovuje, ale někdy je zajímavé experimentovat s jinými odstíny)))

Také jsem rád experimentoval, nyní byly otevřeny 3 barevné maskary, ale stále používám černou. :))) Ale tam je fakt, že kvalita barev nevyhovovala.

Odstín řasenky je velmi krásný! Jediná škoda je, že nedává velké množství.
Měla jsem jednu hnědou řasenku a nevyšlo to moc dobře.

Miluji tuto řasenku, byla černá. Z nějakého důvodu miluji černou více!

Použil jsem hnědou řasenku, nyní jsem úplně přešel na černý odstín)

Ano, ano, stín je velmi zajímavý. Ale dávám přednost Divage hnědá, tam je slušný objem, a barva je výraznější jako výsledek.

Některá jatečně upravená těla jsou z nějakého důvodu dobrá pouze v černém odstínu, nedávno upozornila. Také mám ráda černou a barvu - svou slabost. :)

A naopak, snažím se přejít na hnědé, ale zatím nejsem úplně spokojený.

Jo) Brown nebyl tak hnědý) Ale možná je to trochu měkčí, více pro denní make-up)
Nalezli jste vás v otevřených prostorách bloggerů))
Zvu vás k návštěvě! Zůstaňte, pokud se vám to líbí :)
lisalucky.blogspot.ru

Ano, v tom případě to není zajímavé. Jaký je bod, kdy stín není opravdu viditelný? Ze všech barev, které jsem měl, měl inkoust Divage 90 60 90 opravdu znatelný hnědý tón.

Hypnose Mascara Mascara od společnosti Lancome

Zpětná vazba

Tento inkoust podle mého názoru stojí za to věnovat mu pozornost. Pro mě se stala číslem 1 ve všech kategoriích. Nepochybné výhody jsou považovány za neuvěřitelný objem, délku, životnost a životnost. Zdá se, že žádná řasa není ponechána bez dozoru! Žádné kousky, ne rozmazané, pohodlný kartáč, držet celý den, navzdory počasí, ať už je to déšť, sníh - nic se nestane! Bez ohledu na to, kolik vrstev jsem dal, neexistuje žádný pocit, že jsou řasy barevné. Zvláště se mi líbí to, co je na dlouhou dobu dostačující (předtím, než byl YSL používán - za méně než měsíc, jak to začalo viditelně zahušťovat).

Pro některé se může zdát, že cena je nevýhodou (Ile de Beaute jsem za 1400 rublů), ale podle mého názoru je to zcela oprávněné.

Mascara lank hypnózy recenze

Chcete-li zlepšit své zkušenosti s použitím služby Lancôme.ru, podívejte se na odpovědi na nejčastější dotazy.

Pro své zákazníky poskytuje Lancôme
služby na nejvyšší úrovni.

Přihlaste se a získejte 100 bodů ve věrnostním programu Elite Rewards Loyalty, a také první, kdo ví o našich nových produktech a soukromém prodeji.

Zaregistrujte se a získejte přístup k exkluzivním funkcím.

  • Váš výběr vzorku
  • Jedinečné speciální nabídky
  • Historie objednávek
  • Nejprve zobrazte a zakupte nové produkty
  • Seznam přání
  • Akumulace bodů ve věrnostním programu Elite Rewards a jejich použití k úhradě za nákupy

Jen 1 minutu se zaregistrovatRegistrace

Oficiální stránky značky v Rusku

Oči

Hřebíky

Sbírky

Hypnôse

Volitelný objem

Teint Idole Ultra Wear SPF15

Podle kategorií

Podle potřeb

Řádky

Pokročilá genifique

Aktivátor 10 příznaky mládeže

Absolutní drahých buněk Rose Drop

Noční dvoufázový peelingový koncentrát

Pro ženy

Pro muže

La Vie Est Belle En Rose

Nová toaletní voda

Les Parfums Grands Crus

Unikátní kolekce vůní

Možná se vám líbí

Řasenka s nastavitelným objemovým efektem

Oficiální stránky značky v Rusku

Přihlaste se a získejte 100 bodů ve věrnostním programu Elite Rewards a také jako první, kdo ví o našich nových produktech a uzavřeném prodeji.

  • Domů
  • Hypnôse

Vyberte si objem řas, které potřebujete. Při každém následujícím zdvihu může řasenka Hypnôse zvýšit objem každého ciliia až na 6 krát pro maximální otevřený vzhled.

Světlé, výrazné, volumetrické řasy, vytvořené podle Vašeho přání.

Nyní můžete nezávisle ovládat objem vašich řas! Řasenka má díky své jemné konzistenci velmi plastickou strukturu, proto při opakovaném použití řasenka neznamená, že řasy jsou těžší a nedochází k jejich lepení. Také přítomné ve složení silikonu, provitaminu B5 a glycerinu, činí řasy velmi pružné a měkké při zachování pocitu přírodních řas. Patentovaný kartáč PowerFULL ™ má speciální design, který umožňuje násobit objem dokonale zbarvených, rozdělených řas. Mascara prošla kontrolou oční kontroly.

Aplikace:

Kartáčkem pohybujte klikatým způsobem a rovnoměrně aplikujte řasenku po celé délce řas. Jedna vrstva řasenky poskytne přirozený obraz, opakovaná aplikace vám umožní vytvořit jasný vzhled pro oči, které jsou hypnotizující s jejich krásou.

Maska Hypnôse dává neuvěřitelné množství. S jedním tahem štětce se váš pohled stane skutečně hypnotickým a přitáhne pozornost ostatních.

Vyberte si objem řas, které potřebujete. Při každém následujícím zdvihu může řasenka Hypnôse zvýšit objem každého ciliia až na 6 krát pro maximální otevřený vzhled.

Světlé, výrazné, volumetrické řasy, vytvořené podle Vašeho přání.

Nyní můžete nezávisle ovládat objem vašich řas! Řasenka má díky své jemné konzistenci velmi plastickou strukturu, proto při opakovaném použití řasenka neznamená, že řasy jsou těžší a nedochází k jejich lepení. Také přítomné ve složení silikonu, provitaminu B5 a glycerinu, činí řasy velmi pružné a měkké při zachování pocitu přírodních řas. Patentovaný kartáč PowerFULL ™ má speciální design, který umožňuje násobit objem dokonale zbarvených, rozdělených řas. Mascara prošla kontrolou oční kontroly.

Aplikace:

Kartáčkem pohybujte klikatým způsobem a rovnoměrně aplikujte řasenku po celé délce řas. Jedna vrstva řasenky poskytne přirozený obraz, opakovaná aplikace vám umožní vytvořit jasný vzhled pro oči, které jsou hypnotizující s jejich krásou.

Legendární objemový maskarka volitelná

8 násobek objemu

Jednolůžkový pokoj. Podívejte se na HYPNOTIS. THRESHOLY CLEARLY DIVIDED, WELL PAINTED, VOLUME.

JEDNODUCHÁ KEF A FORMULA

Hypnôse Mascara je vše, co vaše řasy potřebují, díky změkčujícímu provitamínu B5, pečujícímu jojobovému oleji a jedinečnému kartáčku 1000 štětin.

Řasenka číslo jedna k vytvoření hypnotického vzhledu

  • Perfektní rituál
  • Možná se vám líbí

Bifázický odstraňovač očního make-upu

Kompaktní tonální tekutina v porézní podložce

Péče o mládež Aktivátor pro pokožku kolem očí

Okamžitý, senzační objem

Řasenka s efektem panenkových řas

Řasenka vytváří efekt širokých řas

Hypnôse Recenze

97% doporučuje tento výrobek

Dostal jsem tuto řasenku jako dárek, vždy jsem ji používal levně a hodil se mi, ale po vyzkoušení této řasenky jsem pochopil, jaký objem je.

Pomohlo Vám toto hodnocení?

Dobrá řasenka. Já jsem se nesprchoval. Řasy vypadají lépe. Existují problémy s uzavřením. Ale myslím, že musím použít jiný odstraňovač make-upu.

Pomohlo Vám toto hodnocení?

Opravdu řasenka je legenda. Jeden z nejlepších kusů všech kosmetických značek! Pro ty, kteří hledají dobrou maskaru dlouho a nemohou ji najít - win-win! Nemůže se mi to líbit! Opravdu poradím všem.

Pomohlo Vám toto hodnocení?

Používám více než 10 let, jen nejlepší řasenku! Legenda, která plně odůvodňuje její jméno - hypnóza.

Pomohlo Vám toto hodnocení?

To byl můj objev! Líbilo se mi Lancôme Hypnôse Mascara z prvního kontaktu! Jaký design! Nejtišší a nejjednodušší kresba pohodlným kartáčem beztlakového inkoustu. Necítím to na řasách. S vitamíny, což je velmi důležité pro slabé řasinky! Testujte s mokrým sněhem, dokonale prošel! Během dne, není sprchován!

Pomohlo Vám toto hodnocení?

Pokud chcete fascinovat jedním pohledem, pak Hypnose řasenka jistě zvládne tento úkol!

Pomohlo Vám toto hodnocení?

Tento černý inkoust kupuji už podruhé. Krásné balení, pohodlný obrys samotné řasenky, jako by žádal o ruku. Kartáč je obyčejný, v tubě je spousta peněz, osobně jsem si přečetl přebytek. Řasenka opravdu dodává objem mým řasám. Příroda mě neodměnila úžasným ohybem a hustotou, ale s touto řasou řasenky vypadají slušně. Doporučuji koupit.

Pomohlo Vám toto hodnocení?

Do stříbrného boxu je umístěna hladká vaskulární váčka z černé lesklé plastové řasenky.

V létě 2018. Balení řasenky bylo aktualizováno a nyní můžete narazit na mírně odlišnou možnost, která vypadá takto:

Lancome Hypnose Mascara Foto
Značka kosmetické značky "Rose" se rozprostírá až na dvě strany obalu.

Lancome Hypnose Mascara Foto
Lancome Hypnose Mascara Foto
Všechny výstupy, včetně kompozice, jsou na samotné krabici.

Lancome Hypnose Mascara Foto
Lancome Hypnose Mascara Foto
Na zadní straně je dabing v několika jazycích. Víko s kartáčem se otáčí, až klikne, a má také firemní logo. Tento design se již několik let nezměnil.

Můj odstín 01 Noir Hypnotic

Důvody lásky (kartáč, textura, chování atd.)

Štětec. Velké a vlnité. Ve středu se mírně zúžil. Zdá se, že klisny se otáčejí ve spirále a je jich spousta. Stará verze:

Lancome Hypnose Mascara Foto
Lancome Hypnose Mascara Foto
V nové verzi zůstává kartáč stejný, s výjimkou skutečnosti, že klky jsou ještě menší.

Lancome Hypnose Mascara Foto
Lancome Hypnose Mascara Foto
Možná se mi to zdá, ale pořád. Kromě toho se kartáč stal méně typovaným produktem a líbí se mi. Možná, že případ a omezovač.
Lancome Hypnose Mascara Foto
Štětec dokonale obarví všechny řasinky. Nepoškozuje oční víčko a je velmi pohodlné. V závislosti na čerstvosti jatečně upraveného těla a na tom, kolik z něj v láhvi zbývá, kartáč točí jinak, když je řasenka čerstvá, je na kartáčku příliš mnoho, pravděpodobně to lze přičíst mínusu.

Když je jatečně upravená těla asi 3 týdny dlouhá, při pravidelném používání nabírá ideální množství.

V miniaturách řasenky je kartáč poněkud odlišný: je větší a štětiny nejsou spirálovitě zkroucené.

Konzistence. Krémová a velmi plastová. Mírně tekutý a středně silný. Konzistence zůstala stejná - perfektní.

Lancome Hypnose Mascara Foto
Postupem času, řasenka nezhustí, ale podle mých pozorování se stává trochu sušší, což je dobré, protože periodické vazby zmizí.

Vůně. Neexistuje žádná speciální kosmetická vůně, nebo to necítím.

Chování na řasách je nejdůležitějším důvodem mé lásky k této řasence.

Perzistence Chování jako blbeček ve škole - naprosto dobře. Řasenka neprotéká, nerozpadá se, nedráždí víčka, nešpiní a nedělá další hrůzy po celý den (od 9:00 do 21:00), skutečný workoholik.

Jak jsem řekl, dokonale maloval a rozděluje každou řasu, moje sólové řasy jsou mnoho, tipy jsou lehké:

Lancome Hypnose Mascara Foto
Pokud se budete smát slzám, bude řasenka i nadále obejmout vaše řasy. Bez speciálních prací se omývá jakýmkoliv prostředkem pro odličování.

Zkroucení a prodloužení. Řasy jsou velmi dlouhé a objemné. Nejsou žádné hrudky, ani pavoučí nohy. Nasycená černá barva bez šedých podtónů. Pod váhou řas nejsou večer narovnány, řasenka perfektně fixuje ohyb.

Inkoust v jedné vrstvě:

Lancome Hypnose Mascara Foto
Inkoust ve dvou vrstvách:

Lancome Hypnose Mascara Foto
Pocit očí: Mám citlivé oči a řasenka Hypnóza je jen spása. Dokonce i s maskérkou jsem se svou řasenku. Během ponožek oči neprotékají a nečerpají vodu. Inkoust je téměř beztíže, nedochází k pocitu těžkosti nebo únavy. A pokud si stále pamatujete, že nemusíte obětovat efekt:

Lancome Hypnose Mascara Foto
Lancome Hypnose Mascara Foto
Vrátím se do této řasenky znovu a znovu. Když jsem vyzkoušela něco nového, chápu, že neexistuje lepší hypnóza. Všechno mi vyhovuje. Prodloužení i zkroucení a objem a pevnost.

Lancome Hypnose Mascara Foto
Spotřeba: řasenka hypnózy v tubě není úplně vyschnout vůbec. Moje obvyklé náklady jsou láhev na 3 měsíce, pak to prostě končí. Vzhledem k tomu, že jsem každý den maloval oči, je průtok více než normální.

Fotografie v celkovém složení:

Lancome Hypnose Mascara Foto
Řada Hypnose Volume od firmy Lancôme tak poskytuje délku a objem řas, separaci a vynikající odolnost. Je perfektní ve všem, mém oblíbeném a nejunikátnějším!

Přeji Vám dobrou náladu a dobré nakupování

Řasenka "Lankom": recenze. Řasenka "Lancome"

Luxusní kosmetika "Lankom" někdy není k dispozici pro každou ženu, ale určitě vždy žádoucí. Společnost vyrábí vysoce kvalitní kosmetiku a řasenka Lankom je schopna proměnit jakékoliv řasy v žádném okamžiku.

Trochu o vytvoření značky "Lankom"

Kořeny značky Lancome se datují do roku 1935, kdy Armand Petizhan, inspirovaný zříceninou starého francouzského hradu Le Château De Lancosme, obklopený růžemi, vynalezl symbol značky, který od té doby řekl celému světu o francouzském stylu a vkusu.

Chcete-li dobýt globální trh, trvalo Petizhan 6 let. V současné době je "Lankom" lídrem v prodeji luxusní dekorační kosmetiky a od roku 1964 je značka ve vlastnictví koncernu L'Oreal.

Cílem společnosti je maximalizovat krásu žen, a ne nejméně role v tomto oboru je řasenka.

Řasenka "Lankom": hlavní typy

Lankom vyrábí tři hlavní typy řasenky. Prodlužuje se, je objemný a vodotěsný.

Prodloužení pomáhá maximalizovat řasy, obálku každý se speciální sloučeninou, která se nerozpadá a zůstává beze změny po celý den. Ona nejenže dobře maří řasy, ale i kroucení, upevňuje ohyb.

Volumetric dělá okouzlující vzhled. Jeho složení pečlivě pečuje o řasy, posiluje je, obnovuje a stimuluje růst. Kartáč zabraňuje slepení řas a snadno odstraňuje přebytečnou řasenku.

Voděodolný udržuje na řasy po celý den a za každého počasí vám umožní dokonalý make-up. Nebojí se horka ani deště. S ním můžete plavat v bazénu, jít na fitness, jít snowboarding, lyžování nebo bruslení, a po celou dobu zůstane řasy okouzlující.

Při tvorbě kosmetiky "Lankom" se používají nejnovější vědecké úspěchy. To platí pro řasenku Keracils, vydanou v roce 1987 a řasenku Definicils, vyrobenou v roce 1991. Řasenka Hypnose, vytvořená v roce 2004, nevyhnula vědeckému pokroku.

O složení jatečně upraveného těla "Lancome Hypnóza"

Řasenka "Lancome Hypnóza" se stala populární nejen díky příslibům výrobce učinit řasy tak velkolepé, jako jsou hollywoodské hvězdy, ale také díky svému složení, které pečlivě pečuje o chlupy, obklopuje je beztížnou texturou. Formula Fiber Shine kombinuje měkký a tvrdý vosk, Ultra Strech komplex polymerů. Umožňuje rovnoměrné zakrytí celé délky řas, bez lepení. Dává jim sílu, objem. Vlákna na bázi hedvábí, polymerní prášek, D-Panthenol vyhladí vlasovou kůžičku řas. Reflexní minerální pigmenty a oleje způsobují, že vlasy jsou lesklé, lesklé, dodávají hluboký, bohatý odstín.

Kartáč nezanechává za hrčky, pečlivě namaluje každou řasu, popadá chlupy z vnitřních a vnějších očních víček, nelepí. Opravuje kadeř, pomáhá vytvořit bezchybný make-up.

Mascara má vůni turecké růže, kterou doplňují tóny jasmínu, magnolie a jemného pižma.

Láhev je černá v barvě se stejným štítkem růže. Vypadá to reprezentativně a luxusně, bez kudrlinek.

Řada kostry "Hypnóza" z "Lankom"

Klasika vytváří lákavý vzhled, zvyšuje objem řas 6krát. Má plastovou texturu, která vám umožní malovat řasinky i na těžko přístupných místech. Vhodné pro majitele kontaktních čoček.

Extra Black vytváří maximální objem díky speciální receptuře Lancome Laboratories s hedvábnými peptidy a D-panthenolem, které dávají hedvábí lesk řasám a posilují je. Dává vlasům neuvěřitelnou měkkost, nečiní je těžšími při barvení. Řasenka má kartáč „1000 senzorů“, který neumožňuje, aby se řasy držely pohromadě a poskytovaly rovnoměrnou aplikaci po celé délce.

Vodotěsný obsahuje jemný vosk, který činí texturu pružnou a plastovou. Dokonce ani opakované použití neumožňuje řasám držet pohromadě. Obsahuje silikon, glycerin a provitamin B5. PowerFUL Brush pomáhá zvýšit objem řas 6krát.

Doll Eyes vytváří efekt "panenkových řas". Poskytuje maximální objem a prodloužení. Zvedá chlupy od samého základu, takže je tlustý, načechraný s velkolepým ohybem. Rovnoměrně pokrývá každou řasu, dodává hedvábný lesk, vytváří otevřený a výrazný vzhled. Štětec ve tvaru kužele snadno zakrývá řasy v rozích očí.

Drama dává po prvním použití šle objem a tloušťku. Vypadá tajemně, dodává mu magnetismus díky silné krémové struktuře a rovnoměrně obepíná každé vlasy bohatou černou barvou. Obsahuje provitamin B5. Kartáč, který připomíná ohyb století, vám umožní namalovat všechny vlasy od základny až po špičku v jedné aplikaci. Vytváří bohatý make-up, zatímco řasy jsou lehké, pružné a měkké.

Star vytváří po celé délce ultra-objemové řasy díky oboustrannému kartáčku s efektem černých diamantů. Obsahuje speciální recepturu, která pomáhá dosáhnout neuvěřitelné sytosti barev. Měkký a tvrdý vosk v jeho složení zajišťuje rovnoměrnou aplikaci, upevnění ohybu.

Vzácné buňky obnovují řasy, činí je ještě více nádhernými, silnými, silnými, dlouhými a objemnými. Zrychluje jejich růst. Obsahuje extrakt z jablečných kmenových buněk, arginin, kyselinu citrónovou a Madecoxacid. Spirálový kartáč má chlupy různých délek, což zajišťuje rovnoměrné rozložení kompozice.

Každá řasenka od "Lankom" plní určitou roli a umožňuje vám dosáhnout vašeho cíle.

Výhody a nevýhody používání řasenky od "Lankom"

Řasenka "Lancome" používaná ženami po celém světě. Na základě toho byla vytvořena řada pozitivních vlastností.

Takže řasenka "Lancom" dává:

  • Objem a prodloužení.
  • Kroucení.
  • Odolnost do 12 hodin.
  • Spolehlivost, to znamená, že není sprchovaná a rozmazaná.
  • Snadné odstranění s odstraňovačem make-upu.
  • Obsahuje pečující a výživné přísady.
  • Oprava ohybu.
  • Vytváří efekt "řas".

Kromě toho mají všechny modely pohodlné kartáče, které umožňují pečlivé barvení řas od základny až po špičku a reprezentativní velkolepou láhev.

Na pozadí výhod byly vytvořeny nevýhody kosmetiky Lankom. Řasenka, jejíž cena je vysoká, má pouze tuto jedinou, ale velmi významnou nevýhodu.

Cena jatečně upraveného těla od Lancome

Kolik může řasenka "Lancome Hypnóza" náklady? Cena v různých prodejnách je odlišná a pohybuje se od 25 do 30 dolarů, nebo od 1000 do 1600 rublů. Drahé, ale jeho kvalita stojí za to.

Řasenka "Lankom": recenze

Řasenka "Lankom", jejíž recenze jsou většinou pozitivní, našla na celém světě mnoho obdivovatelů. Ženy, které ji použily alespoň jednou, se k ní znovu a znovu vracejí.

Oponenti slaví stylový design láhve, lehkou a beztížnou texturu, která není na řasách cítit. Dámy a štětce, které pečlivě namalovají každou řasu, dobře je sdílejí. Řasenka je trvanlivá a nezanechává žádné stopy pod očima. Při aplikaci nevytváří hrudky a nelepí vlasy. Zlepšení vzhledu řas se stává silnější, silnější a delší.

Nejen dobrý názor na sebe vznesl "Lancome Hypnóza". Mascara recenze získal negativní a zcela neutrální. Někteří říkají, že se rychle zahušťuje a suší. Jiní poukazovali na absenci „loutkových řas“ a ultraobjemového efektu uváděného výrobcem. Jiní nezjistili žádné významné rozdíly od obvyklého jatečného těla masového trhu.

Navzdory tomu, že názory jsou rozděleny, "Lancome Hypnóza" - řasenka - recenze jsou většinou pozitivní a dlouho se etablovali na trhu. Ženy je stále kupují znovu a znovu. A tento faktor dělá produkt lepším a výmluvně hovoří o jeho kvalitě.

Více Článků O Zánět Oka