Mascara Chanel Le Volume de Mascara - recenze

Hlavní Sítnice

Řasenka

Chanel Mascara 1. října 2011

Řasenka je velmi hustá, když budete malovat, abyste šli do postele s hrudkami, musíte ji několikrát namalovat, což je uklidňující řasy. Ale v této řasence jsou také plusy v dopoledních hodinách, kdy jsem se vymyslel a zůstal celý den ne sprchový, řasy jsou dlouhé a rychle zkroucené a dobře umyté v tom, co není rozmazané. Moc se mi nelíbilo, dávám přednost řasence YSL "singulier" (jděte bez hrudek a prodlužujte řasy, nepoškozuje řasy a nedrží se po celý den.)

Komentáře Recenze užitečné? Ano 5 · Ne 2

Julia drahá
Čeljabinsk host

Chanel Mascara 28. září 2011

Moje matka mi dala inkoust této společnosti

-úžasné! VELKÉ! NEČÍTAT! omyje vodou, není rozmazaný a nevaří, přírodní vzhled, řasenka na bázi vosku. SUPER !! Užívám matku už rok

Chanel Mascara 15. dubna 2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 1 · Ne 0

Chanel Mascara 14. dubna 2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Chanel Mascara 30. března 2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 1 · Ne 0

Chanel Mascara 23. března 2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Věřte v hosta RobSten

Chanel Mascara 19. března 2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Chanel Mascara 12. března 2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Chanel Mascara 3. března 2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Chanel Mascara 23. února 2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Chanel Mascara 20. února 2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Chanel řasenka 18. února 2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 1 · Ne 1

Chanel řasenka 18. února 2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Chanel Mascara 14. února 2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Chanel Mascara 22. ledna 2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Ninusik 30 hostů

Chanel Mascara 21. prosince 2009

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Chanel Mascara 24. listopadu 2009

Mají skvělý den všichni!

Koupil mléko a mléko Douceur, dobře, nějak, o něco lepší než Garnier.
A co je nejdůležitější, frustrace Diorovy řasenky je velmi dobře praná.
Pozitivně jsem dal výzdobu a péči o další linie.

Chanel Mascara

Každá žena módy má ve své kosmetické brašně nástroj, který vám pomůže vypadat atraktivně a stylově v každé situaci. Mnozí se domnívali, že budeme mluvit o řasce. Tento kosmetický přípravek pomůže zvýraznit vaše oči, učinit je expresivními a přitažlivými pro opačné pohlaví. Zvažte hlavní rysy a výhody značky Chanel.

Vlastnosti a výhody

Chanel řasenka je jedním z nejpopulárnějších. Produkty společnosti jsou velmi rozmanité. Hlavního cíle produktu je dosaženo pozoruhodně - je to kvalitativní transformace vašeho vzhledu. Zvažte hlavní vlastnosti produktu:

  • Vysoce kvalitní zboží. Důkazem toho je dlouhá a zkroucená barva sypané řasinky, která se získá při použití produktu. Vzhledem k optimálnímu složení nástroje je dobře rozložen po povrchu chlupů a nezmizí. Také neuvidíte účinek pavoučích nohou.
  • Díky vitamínům ve složení výrobku se vaše řasy stanou silnějšími, lesklejšími a pružnějšími. Tato řasenka vás účinně ochrání před nepříznivými vlivy prostředí.
  • Perzistence Vzhledem ke speciálnímu složení řasenky se bude držet po celý den, nebude se rozpadat a odpadávat. Můžete si být jisti svým make-upem.
  • Velký efekt. Nástroj můžete použít k prodloužení vašich řas a dát jim objem. Budou poskytnuty extatické názory ostatních.

Jo Miluju mrtvá těla Chanel. recenze s fotografií o jedné úžasné řasence)

Pozdravy krásy a já spěchám sdílet radost! Akce se odehrává v Rive Gauche: na tištěném kupónu dávají probnichk nového inkoustového svazku de chanel, pokud je tam zlatá karta. V některých městech, z nějakého důvodu, ne každý je dán to, ale jen těm, kteří přišli na poštu tento kupón. Já a moje kamarádky nepřišli (tiskli jsme z Inety), ale všichni už tuto novinku s radostí ocenili. Tak stojí za to vyzkoušet! Pokud vůbec něco, kontaktujte PM pro kupón.

Nyní samozřejmě přejdeme k samotnému novému produktu.
Bohužel jsem nenašel informace od výrobce, a jen podle mého jména chápu, že řasenka by měla učinit řasinky objemné.

Více o všem:

1. Když jsem otevřel řasenku, kartáč mě vyděsil. Nějaký non-expresivní, malé setae, ale kolik jatečně upravených těl na to!

2. Aplikace je poměrně problematická. Při prvním kontaktu s řasami řasenka doslova přilepí a obalí je hrudkou. Opět jsem byl uchopen hrůzou)) Postupně však česání řasinky štětcem přišlo víceméně slušně.

3. Řasenka velmi velmi obarví kůži očních víček! Obvykle jsem pečlivě malovat, s plnou oční make-up. Ale hlasitost bude s největší pravděpodobností použita před použitím stínů.

4. Textura kostry je silná a velmi mastná. Barva je nejvíce nasycená černá.

5. O efektu. Je docela kontroverzní, ale jsem potěšen! Víte, byl jsem unavený ze všech těchto řasinek s účinkem přírodních řas, chtěl jsem ten stejný dramatický objem. A já to mám v plném rozsahu! Ano, řasy se drží pohromadě a to je nevýhoda. Řasy nevypadají moc dobře při natáčení na makru, já se mi to nelíbí. Ale během dne, kolem zrcadla, vidím řasy! Expresivní, černá, s krásným ohybem. To není nahá volba, a je vhodnější pro večerní líčení, ale pod mou náladou teď je to, co potřebujeme! Chci poznamenat, že na vzácných řasách se mi zdá, že to bude mnohem horší.

Co-co a v domě chanel může udělat nádherné mrtvoly! Sublime de Chanel - šíleně chladná řasenka pro každý den a le volume de chanel - můžete ušetřit za speciální dny.

Mascara Chanel Sublime de Chanel - recenze

Velmi. v každém směru

Plusy: Chic.

Nevýhody: Žádné.

Recenze: Chanel Sublime de Chanel Mascara, opravdu velmi. v každém směru. Velmi drahé, velmi vysoká kvalita, kartáč je velmi pohodlný, barva je velmi světlá, balení je velmi krásné, barvy velmi chladné. Řeknu vám můj dojem z používání této řasenky podrobněji. Když mi matka dala tuto drahou řasenku, zpočátku jsem se jí bála dýchat (samozřejmě vtip, ale s jistou pravdou). Okamžitě jsem ocenil krásný a pohodlný design. Když jsem objevil tuto řasenku, byl jsem velmi překvapen kartáčem - úzkým, dlouhým... Více

Mascara pro mě

Plusy: Vysoká kvalita.

Nevýhody: Není levné.

Recenze: O této řasence Chanel Sublime de Chanel, otevření pro mě, s mým citlivýma očima, už dlouho byla trápena volbou, ale tato řasenka mě naprosto uspokojuje, podle všech mých kritérií, nedochází k podráždění, řasinky vypadají přitažlivě, neproudí, neteče. Je jedovatá.

Elite

Recenze: Jistě, řasenka Chanel Sublime de Chanel je velmi dobrá, ale občas jsem o tom přemýšlela - možná levnější řasenky nejsou o tolik horší, je jasné, že mají nějaké drobné nedostatky, ale to není tak kritické. Zjevně jsem seděla a pracovala ropucha).

Svědectví: Pro mě osobně je taková řasenka za takovou cenu, zejména v některých obchodech jako L'Etoile nebo il de bot, nepřípustným luxusem. Nechápu, co je v něm všechno stejné, s výjimkou značky a výrobce, aby bylo možné hodnotit tak vysoko. Ale vysoce kvalitní řasenka.

Opravdu dobře.

Výhody: Prodlužuje, maří přes každou řasu.

Nevýhody: Neidentifikováno.

Recenze: Miluji maskary se silikonovými kartáči. Naposledy moje volba padla na řasenku Chanel Sublime de Chanel. Moji malí se okamžitě prodloužili a trochu zkroutili. Když jsem si na nový kartáč zvykl s jistější rukou, vymyslel jsem si řasy a uvědomil si, že má řasenku, se kterou mi moje řasy získají nový život. Mám obvyklou řasenku, nevodotěsnou. Udržuje celý den a večer se nerozpadá. Alergie mě nezpůsobila. Štětec je pohodlný, oči se během make-upu neznečistí, rovnoměrně se rozdělí i na silnější... Více

Mascara Chanel Le Volume de Chanel Mascara

Velké a světlé nebo malé a černé? + Fotoalbum

Na světě je bezpočet jatečně upravených těl pro řasy a nové variace, stačí sledovat, a pokaždé, když výrobci slibují, že budou štědřejší a báječné, kartáče jsou sofistikovanější, barvy jatečně upraveného těla jsou jasné a lahve začínají vypadat jako vesmírné projekty! V tomto chaosu a zmatku nepodléhám trikům marketérů a je to pravda pro mé Le Volum z Chanel. Zároveň pravidelně dostávám minky jiných jatečně upravených těl za nákupy, nebo bonus v ženských časopisech, nebo si je za něco kupuji nebo měním, ale nekupuji jatečně upravená těla; ale vysychá příliš rychle.

Chci okamžitě dát všechny body na „i“, aby vás nezavádělo, protože rozdíl v kvalitě řas, hustotě a požadavcích na jatečně upravená těla, ideál se může výrazně lišit, a to pro mě plus pro ostatní chyba.

POŽADAVKY NA MŮJ PÉČE:

  • Velkolepý objem, viditelný není vyzbrojen jedinou vrstvou inkoustu, nebo efektem WOW
  • Rychlá aplikace - zejména když řasenka nese několik tahů
  • Kroucení, které trvá celý den

O tom, že inkoust neprotékal a nerozpadal se, o tom ani nemluvím, není to diskutováno.

V apartmánu je tedy několik jatečně upravených těl, které jsou široce známé, dnes je znám a srovnávám dva Lancome Hypnose a Chanel Le Volume, ještě jsem se nedostal do jatečně upraveného těla z Yves Saint Laurent.

Mám dvě miniatury, plastové pouzdra, žádné kudrlinky, jednoduché, pohodlné, originální láhev má zakřivený tvar.

Hlasitost kanálu

důl má trubku z plastu, s plnohodnotným kovovým pouzdrem, chladí ruku a vypadá více lakovaně, černě a rafinovaně. ale stejně jednoduché jako Chanel's.

Štětinový štětec má tvar spirály, roztažený na oba okraje a zúžený ve středu, štětiny v průřezu jsou uspořádány ve čtyřech řadách. Štětec je tenký, velikost je blíže ke středu, elegantní. Vynikající sdílení.

Hlasitost kanálu

Silikonový kartáč, větší, štětiny kratší, připomínající žraločí zuby, mnoho malých a ostrých špičáků. Nemůže se pochlubit zvláštní divizí.

Lancome Hypnose a Chanel Le Volume obecně, obě jatečně upravená těla jsou bohatě černá, více uhlí Chanel, vypadá trochu jasněji než naše oči, mají charakteristickou vůni, hypnóza má o něco silnější a dokonce nasládlou.

„Khaki“ odstín je močál, poněkud tmavý, před očima vypadá přirozeně, perfektně se hodí pro přírodní blondýnky.

Lancome Hypnose a Chanel Le Volume v obou krémech, zpočátku poměrně hustá, ne tekutá, nemusejí čekat půl měsíce, než řasenka vyschne, a po týdnu úplně vyschne. Při sušení poskytují obě maskary elastické, měkké řasenky.

Neexistují žádné speciální triky, kartáč je pohodlný, ale pro mě, pokud na to nejsem zvyklý, štětiny jsou trochu krátké, musí být aplikovány po dlouhou dobu, mnohem déle než Chanel.

Hlasitost kanálu

Často jsou skvrny očních víček, zejména zpočátku, spolu už rok a já jsem se přizpůsobil, abych to vůbec nepilil. Kartáč bez nuancí, řasenka okamžitě položí, se třemi tahy štětcem již maloval oči objemnými řasami, pro denní make-up rychle a efektivně, když se použije další super WOW.

v jedné vrstvě dává krásný efekt silné řasy, ve dvou WOW_effect pro večer bez lepení.

Hlasitost kanálu

jak již bylo napsáno, s několika tahy - denní verze, v jedné vrstvě objemu WOW, ve dvou vrstvách, účinek prodloužených řas, pokud se aplikují úhledně a odděleně. Může přilepit řasenku, pokud mrkne nebo bude dlouho působit, řasenka se velmi rychle zachytí.

dává točivý efekt, na 4k, drží se, dokud se umyje make-up.

Hlasitost kanálu

Hlavním rysem a důstojností této řasenky je neuvěřitelný zákrut, který trvá celý den. Dělá fanouška mých neviditelných řas. Vliv kulmy. Konec konců, vidíte, řasinky jsou viditelné pouze tehdy, když jsou zkroucené, rovné a dlouhé řasinky viditelné pouze v profilu a se zavřenýma očima.

Obě těla nejsou vodotěsná, ale snášejí špatné počasí.

VŠEOBECNÉ ÚČINKY NA ODSTRANĚNÍ

oba maskary dávají nádherný efekt svěžích řas, prodlužují, Chanel dělá efekt falešné řasy s velkým twist, ale může lepidlo, Hypnóza dává více jemný efekt bez lepení jako takový, ale maluje to na dlouhou dobu a točí to méně. Kousky nedávají obě těla.

Podíváme se na výsledky, titulky pod fotografií.

A už inkoust Le Volum sólo.

jakékoliv prostředky - mléko, micely, umyvadlo k odstranění make-upu.

Hlasitost kanálu

řasenka je více odolná, například micely z Evelyn to nakonec nesmyjí, L'Oreal to zvládá dobře, s olejem, také by neriskoval jednoduchý gel na mytí, mléko z Agafya se umyje třeskem.

TRVANLIVOST: Jatečně upravená těla vysychají asi 1,5 - 2 měsíce v závislosti na intenzitě použití.

CENA a OBJEM: 6 ml Chanel za 1690 rublů a 6,5 ​​ml Hypnóza za 1749 rublů v Letual bez slev, kupuji za akcie v oblasti 800 rublů.

ZÁVĚRY: Moje volba je řasenka Chanel Le Volume, miluju ji navzdory ceně, to je případ, kdy je prokázaná kvalita lepší než „hypotetická“ mýtická pro často lepší výsledky.

Mimochodem, tento inkoust zbožňuje video-blogger Veronika (Mika), která vyzkoušela všechny luxusní maskary, které jsou možné. Mascara Hypnóza Zamilovala jsem se do něžné a chvějící se lásky, ale vášeň, vášeň se mnou s Chanel......

Děkujeme, že jste si přečetli recenzi a do konce! Doufám, že se to vyjasní a bude pro vás snazší vybrat si produkt podle vlastního vkusu!

Mega-objem! Ale musíte se drotit.) Fotografie na řasách!)

V dubnovém čísle časopisu Cosmopolitan jsem našel brožuru s reklamou na tuto řasenku a k ní připojený kupón, který po předložení v obchodě RIV GOSH může získat miniaturu nové řasenky ve 3 ml. Souhlasím, že to není špatný 1,5 ml, který byl dříve umístěn v časopisech)) Obecně platí, že kupón byl okamžitě a „vyplacen“.)

.
Jsem opravdu rád, že se pořádají takové „atrakce bezprecedentní velkorysosti“. Protože pokaždé, když doufám, že "dobře, když Chanel, pak by to mělo být" Wow! " A pokud to bude tak, pak si koupím sám, konečně, opravdu dobrý inkoust. Ale nadšení se nestane.)) V tomto případě se tak nestalo!))
.
Nebo je to jen na mých řasách?
.
*********** obecně!) *****************

Kartáč je opravdu zajímavý, velký a se zvláštními štětinami.))
Ale! Na tomto kartáčku se hromadí mnoho jatečně upravených těl, musíte ho ponořit do ubrousku

.
************** Pokud jde o účinek... **************
.
Ano, objem je, barva je uhlí. Ale vyjdou nějaké nepřesné řasinky. Osobně, moje už s jednou vrstvou hromadí spoustu hrudek, které je třeba rozdrtit. Ano, řasa také musí být rozdělena.
Vycházíme samozřejmě "okázale", ale poněkud neuspořádaně. Možná potřebuje zbarvit... Ale nejsem ohromen!

Můžete si to vyzkoušet, ale rozhodně byste si nekoupili plnou verzi)
.

Doporučuji vám, abyste všechno vyzkoušeli, protože existuje taková příležitost. Možná, že pro vaše řasy bude dar z nebes!))
.
*************** Aktualizováno: ***************
O týden později inkoust trochu vyschl a já jsem se přizpůsobil k tomu, abych ji aplikoval jinak, po každé vrstvě jsem česal řasy. Výsledek mě potěšil víc!)

.
Ve formě ústupu
Mimo tento kupón je v tomto čísle standardní sada sond následující:
- značka pro kufr.
- katalog Snow Queen
- kupón řasenky
- tampony v cínu
- krém Nivea
- smetana Loreal
- Šampon Fruktis
- Šampon Loreal

Chanel řasenka s dramatickým vzhledem. Výhody a nevýhody jatečně upravených těl. (+ mnoho fotografií: inkoust, štětce, koláže)

Nakonec jsem se stal majitelem vzorkovače jatečně upravených těl od společnosti Chanel.

Novinka Le Volume de Chanel Mascara se ukázala jako velmi hodná řasenka, která byla s výsledkem velmi spokojená. Nemůžu říct, že jsem s ní divoce nadšen, ale nestačí jí o ní nic říci! Dojmy jsou kontroverzní......

Mascara má samozřejmě mnoho výhod, ale také bez nevýhod.

Začněme s kartáčem: to je neobvyklý vzhled a má mnoho krátkých setae. Je vhodné barvení řas s ním, ale tam jsou některé nuance. Skvrny očních víček velmi silně, úhledně nepůsobí žádným způsobem. Při prvním otevření je inkoust na kartáčku příliš mnoho, dokonce i.......

S tímto inkoustem se určitě bude muset drotit. Od první aplikace na řasy je drží dohromady, leží tučně, musíte je rozčesávat, navíc oddělit.

V tomto případě řasenka nedává špatný objem, výrazně prodlužuje řasy, lehce je dotáhne, čímž vytvoří o něco krásnější ohyb.

Hrudy jsou prakticky bezvýznamné, řasenka se během dne nerozpadá, řasy se necítí těžké, řasenka nezpůsobuje nepohodlí, řasy perfektně drží tvar po celý den.

Dobře se omyje, nedráždí sliznice.

Dojmy jsou ambivalentní! Zdá se, že účinek je významný: prodloužení, objem, ohyb.

Na druhé straně:

Ať už to bylo cokoliv, řasenka má rozhodně místo, které si zaslouží pozornost. Je však nepravděpodobné, že by si koupil celou velikost. Budu řídit tento probnichkom, uspokojit vaši zvědavost!

Pro milovníky řas s dramatickým efektem je to skvělá volba! Řasenka vytvoří takový efekt bezpochyby samozřejmě v závislosti na povaze řas. Například moje řasy nejsou tlusté, lehké, střední délky.

Mohu poradit, ale jinak vzít v úvahu všechny výhody a nevýhody a vyvodit závěry!

Děkuji za pozornost. Hodně štěstí všem nákupům.

A říkáte luxusní... Chanel, neodůvodněné naděje, neodůvodněná cena! řasenka LE VOLUME DE CHANEL pro 1500 p. porovnat s řasenkou pro 220 p. FOTO na řasy + denní a večerní make-up

______________ HELLO KAŽDÝ! ________________

Dnes vám povím o inkoustu od Chanel, dlouho jsem chtěl vyzkoušet produkty této luxusní značky.

Místo nákupu Letual.

Cena je 1500 rublů.

Štětec - co potřebujete! Miluju silikon.

Řasenka poprvé po nákupu byla velmi tekutá a zanechala stopy na očních víčkách.

Inkoust od Chanel nevytváří špatné prodloužení a objem, ale do konce dne se rozpadá!

Za takovou cenu není povoleno řasenka!

Pokud nemáte čas a potřebujete rychle malovat řasy - to není o Chanel. Musíte s ní najít společný jazyk - pokud jsou řasy problematické, rozhodně byste se neměli ani dívat do jejího směru. Pro správné doplnění řas je třeba vyzkoušet tvrdé.

Chci také poznamenat, že maska ​​řasky Volume de Chanel velmi rychle schne na řasách, nemáte čas doplnit druhou vrstvu, protože ta první už schne. Opravdu se mi to nelíbí!

První vrstvě se podařilo vyschnout

Stojí za zmínku, že řasenka je velmi lehká, neznamená, že řasy jsou těžší.

Ale Chanel je velmi špatně vymyt...

Má téměř žádný zápach!

Nosím kontaktní čočky a oči jsou velmi citlivé, ale řasenka od Chanel nezpůsobuje alergie, necítí se na očích - samozřejmě mě to potěšilo svou kvalitou.

Jak můžete vidět na klady a zápory 50 až 50, ale stále ještě tento inkoust nestojí za tisíc a půl.

Závěr - jíst jatečně upravená těla je mnohem lepší a mnohem levnější!

Inkoust od Chanel nestojí za peníze.

Porovnání - Řasenka není dražší než 220 rublů, dal následující účinek jako na fotografii níže

Zde je odkaz na recenzi o levné maskary s neobvyklým kartáčem.

Také doporučuji čtení recenze pro ne drahé, ale dobré oční make-up produkty:

Oční linky značky Superliner Perfect Slim - odkaz na recenzi (Mám rád tenký tip)

Podivná řasenka od Letual - odkaz na recenzi

Art Deco (oblíbené) - odkaz na recenzi

Základna ve stínu Letual - odkaz na recenzi

Pečené stíny od Eva Mosaic - odkaz na recenzi

A ty říkáš Lux...

Chtěli jste drama? Dej to! Dárky a lepené řasy jsou zahrnuty jako dárek. =)) (+ foto před / po, v 1 a 2 vrstvách)

Všechny velké nadšené pozdravy! Dnes si s vámi promluvíme o jatečně upraveném těle. A aby byla co nejkonkrétnější, hrdinka dnešní revize, jak jste již dohadovali, bude francouzský jho italského původu - Le Volume de Chanel.

Pro ty, kteří jsou v tanku, nebo, jednoduše, ti, kteří ještě nezískali tento flirt zdarma, další plán je zachytit. Běží k nejbližšímu novinovému stánku (ne, nebyl jsem naštvaný, abych poslal kosmetiku na novinový stánek), chytil jsem Glamour nebo velkou Elle a nezapomeňte se ujistit, že časopis je čerstvý, to znamená říjen, a někdo neměl čas začít v tlapce. Který časopis si vyberete, není důležitý, náplň je nejchutnější všude stejně, vezměte si ten, který si vyberete levnější zajímavější, nebo které mrkne na policích a spadnete do rukou. No, to všechno se pokazilo. Tak, vezměte si cennou břemeno, zatlačte ho na hruď, aby ho nikdo nepošlapal po cestě a letěl domů v plné rychlosti. Budeme experimentovat, to znamená testovat.

Chanel se v poslední době překvapivě stal velkorysým. Vydává rtěnky zdarma, pak řasenky, pak parfémy, pak miniatury produktů péče (podrobnosti v PM). Nejsem chamtivý člověk, ale nechci projít volnostmi Jedna miniatura byla obdržena zdarma podle letáku Riv Gauche na jaře, druhá také, ale již podle letáku Ile de Beaute. Třetí francouzská žena se objevila v září Allure. Rozhodl jsem se na tom zastavit.

Vyzkoušela jsem je, otestovala jsem, na sobě si potřela 2 miniatury, a to je to, co jsem měl o těle.

  • Výrobce ujišťuje, že zažijeme šok z objemu, od barvy, od stylu.
  • Okamžitý objem a závratě se ohýbají již při prvním dotyku: silné a husté řasy intenzivní barvy se stávají výraznější a vizuálně činí oči ještě většími.
  • Skvělý výsledek díky dokonalému spojení kartáče a vzorce:
  • Kartáč vytváří objem díky kotoučům ve formě sněhových vloček: jsou navinuty na sebe v úhlu, který je optimální pro maximální zvýšení objemu řas.
  • Tekutá formulace rychle schne a umožňuje vytvořit požadovaný objem.
  • Vzhled se stává hlubokým a smyslným, s důrazem na jedinečnou individualitu.

Objem - 6 ml v plné velikosti, přesně polovina (3 ml) v miniatuře.

Cena - 1 630 bez slevy v Rive Gauche.

Inkoust je dodáván ve 4 odstínech:

  • 10 Noir (černá)
  • 20 Bleu (modrá)
  • 30 Švestka (švestka)
  • 40 khaki bronz

Vyrobeno v Itálii.

. Design je přísný a výstižný. Chanel odsoudil jeho nové stvoření v lakovaném černém pouzdře. Ne, nepoškrábal jsem trubky, neškrábal se, a tak dále, ve stejném duchu, někdo to udělal přede mnou. Dostal jsem je už dost zničený život. Fotografie níže budou znatelné. Odstín v miniaturách černá černá - 10 Noir.

Miniatury kupónů byly v kartonových krabicích.

. Upřímně řečeno, Limiter. Štětec se vynořuje velkoryse zahalený do řasenky. Neshromažďuje přebytečnou řasenku, ale nechává ji s čistým svědomím na kartáčku. Otřete kartáč na okraji trubky, samozřejmě, ale vzhledem k tvaru této akce je téměř zbytečný. Proto všechny potíže ve formě hrudek, lepených řas, ale více o tom později.

. Silikonový kartáč s velmi silnou základnou a krátkými štětinami.

Abych viděl deklarované disky se sněhovými vločkami, dokonce jsem jeden z kartáčů umyl. Nevím, kde jsou sněhové vločky, ale kartáč vypadá jako štětec…

Kartáč je velmi pružný a elastický, takže je snadné malovat řasy od kořene ke špičce. A pro těžko přístupná místa perfektně sedí horní část kartáče.

Podle mých pozorování, oni také uvízli originální štětec do miniatury, a ne menší verze. Pro srovnání:

Na pozadí skutečně miniaturní kliniky Chanel vypadá děsivě.

. Vůně. Inkoust prakticky nic necítí. V každém případě zde není pozorován ostrý charakteristický zápach jatečně upraveného těla.

. Barva je velmi nasycená, černouhelná. Díky němu se pohled stává velmi expresivním. Řasy na míle daleko můžete vidět.

. Konzistence je stejnorodá, krémová, tuková a hustá. Ale když ještě otevřete vodnatku, řasy nejsou špatně lepidla.

Při barvení řas se štětcem skvrny horní a dolní víčka. Vypadá to takto:

Pro ospravedlnění řasenky mohu říci, že ovládám techniku ​​Leny Kryginy. Úspěšně, ale ne velmi opatrně. Ale i když jen několikrát jemně kartáčkem vyčistíte, na víčkach bude nevyhnutelně nějaká řasenka.

Nevidím žádné tragédie z tohoto smyslu, pár pohybů v alianci s bavlněným tampónem v okamžiku napraví situaci.

A teď se dostáváme k nejzajímavějším, do té míry. Pro srovnání, fotografie "Před-po."

Moje řasy jsou poměrně dlouhé, ale ne tlusté.

Upřímně řečeno, žádné zvláštní prodloužení jsem si nevšiml a to je na fotografii nahoře dokonale vidět.

Ach ano, tady je dokonce v hojnosti. Z fotografie je vidět, že objem dosahuje převážně lepením řas a hrudek. Drama ve své slávě.

Řasenka se lepí více než odděluje řasy. Účinek „řasinky na řasinky“ není v dohledu. Po aplikaci je nutné řasy dlouze a metodicky hřebenat a hřebenat.

Má příroda má ohýbání řas, ale abych to mohla posílit a opravit, musím tvrdě pracovat. Pouze technika Leny Kryginy a zachrání. Ohyb je však fixován na celý den, ve večerních hodinách řasy nespadají.

Zpočátku si řasenka upřímně neříká. Strašně se drží dohromady a mění řasy na web nějakého druhu. Řasy vypadají nějak neupravené, abych tak řekl.

Po týdnu a půl je inkoust natřený a řasy mi začnou dělat radost. Řasenka je méně přilepená k sobě, řasy se při použití v 1 vrstvě podobají ventilátoru. Budu specifikovat, pod 1 vrstvou rozumím jeden ponor štětce do řasenky, jdu přes řasy s kartáčem mnohem vícekrát.

Ve 2 vrstvách vypadají řasy hůře a řasy vypadají jako baculatá polena.

Pro srovnání - 1 vrstva a 2 vrstvy.

Všimněte si na fotografii vpravo můžete vidět, že řasenka má trochu rozpadlé. Tam je taková pohanka, když začne vysychat.

. Mascara neprotéká, netiskne na víčka během dne. Oči nejsou otravné, nedotýkají se, jsou velmi pohodlné na nošení. Pro mě je tento bod důležitý, protože nosím čočky.

. Podívejte se na vši, to znamená, že odpor byl vynikající. Párkrát přišla pod deštěm, neprotékala, nešpinila, což mě velmi potěšilo. Nikdy nezapomenu, jak jsem v kostře Clump Defy z Max Factor přišel pod silným deštěm. To, co jsem rád, když jsem se vrátil domů, nechci si ani pamatovat.

. Odolnost inkoustu v zásadě není překvapující. Odstraňovač make-upu Chanelka je sotva odstraněn, ne voda. Green Garnier to nebere vůbec a fialová shaybochka od Clinics to dvakrát vypere.

. Pelageuyushka ve svém přezkumu poznamenal skutečnost, že nebylo možné určit trvanlivost. Říkám, jak to definovat. Přejděte na webovou stránku http://makeup-review.com.ua/decoder, vyberte značku a zadejte čtyřmístný kód, který je vyražen na trubici. Tady je to, co jsem dostal:

S trvanlivostí plná objednávka a to potěší.

A ukázat pár fotek. Celkový pohled a srovnání s jeho milovaným Max Factorem. Ten, podle mého názoru, vypadá úhledněji. A věnujte pozornost barvě. Chanelka je mnohem černější.

A tak řasenka vypadá v úplném make-upu:

Závěr: a přesto, podle mého skromného názoru, jatečně upravená těla nejsou nejsilnější stranou této značky. Vaše řasy si všimnou všeho s jednou řasenkou, je to fakt. Další věc je to drama potřebné pro každý den? Tady se každý rozhodne pro sebe. Na silné řasy řasenka by měla vypadat skvěle. Vyzkoušejte miniaturní kostru porozhlédnout každému!

Pochyboval jsem, že budu mít 3 nebo 4 dlouho, ale dal jsem 4 s velkým minusem.

To je všechno, co jsem ti chtěl říct. Děkuji vám za pozornost!

Mají dobré nakupování a dobrou náladu! Uvidíme se znovu!

Moje další recenze o jatečně upravených tělech:

  • Max Factor Clump Defy
  • Max Factor Eye Rozjasňující tonální černá volumisující řasenka
  • Max Factor Masterpiece
  • MAYBELLINE Colossal Volum Express

Šipky jsou kresleny oční linií Naris Up.

-Člověče, a člověče, podívej, vytvořil jsem Chaneliny řasy! - Vážně? Už máte svůj Chanel pod očima! nebo příběh o tom, zda značka vždy znamená kvalitu.... +++ mnoho fotografií řasenky na řasách ve vrstvách 1 a 2

Dobrý den, milý čtenáři! V tomto přehledu vám ze všech stran pokryjeme řasenku Le Volume De Chanel, ukážu spoustu fotografií na mých řasách a vyjádřím svůj názor na to, zda stojí za to v tomto případě koupit sadu, nebo se můžete spokojit s masou?

Nevyberu a nevyberu si vůbec žádnou kosmetiku, a proto si volím řasenku na 300-500 rublů, ne dražší, protože nevidím velký rozdíl s dražšími. Ano, možná je to moje ruka ne z toho místa, a možná jen Chanel / Gerlen / Dior může proměnit kuřecí peří na divadelní řasy, ale nestojí za to čekat na Max Factor... Dlouho jsem o tom přemýšlel a teď jsem měl šanci to zkontrolovat!

V jednom z časopisů byl kus papíru, se kterým jste museli navštívit Riv Gosh a získat norku této mrtvoly zcela zdarma...

?Místo nákupu - mám inkoust díky spec. kupón, ale obecně to může být koupeno v létě, a v Rive Gaucher.... ano obecně všude, podle mého názoru.

?Cena - v Rive Gaucher bez slev asi 1800

? Doba použití - 3 měsíce

Mimořádně krásná návrhuinkoust není jiný - lakonická černá trubka.

Štětec silikonové, štětiny stejné délky. Vypadá to, že je vhodné používat, ale z nějakého důvodu se objevují výtisky na víčku.

Konzistence médium, dokonce ani na začátku použití, inkoust nebyl tekutý. Na řasy se aplikuje velmi snadno.

Moje řasy jsou černé, spíše tlusté. Někdy, když je nemám, nevěřím, že jsou to moji příbuzní, říkají, že jsem je namaloval, ale schovávám je... mnoho lidí je považuje za krásné a elegantní, ale pokud jde o mne, jsou to ORDINARY, průměrné řepka...

Obvykle mačkuji řasenku v 1 vrstvě, aby se příliš neobtěžovala.

Řasenka se aplikuje snadno, dobře rozložená na řasy. Přidržuje je trochu, ale ne kriticky(i když, zatraceně, je to Chanel! jaký druh blbosti?). Znovu opakuji - inkoust je potištěn na víčku a pod řasinkou. Je nutné se později oplést bavlněným tampónem(Myslel jsem, že za takovou cenu bych nemusel tančit s tamburíny později - mýlil jsem se!)

Na těchto kolážích můžete vidět srovnání řasinky bez řasenky a řasinky s řasenkou v 1 vrstvě:

Řasenka dělá řasu objemnější, svěží. Účinek řasenky je patrný, ale ne tolik, aby běžel a křičel - podívejte se, podívejte se, rozmazal jsem řasy Chanel! Podívejte se, jak velké se staly!

Ne, nechci takhle běžet. Tohoto efektu lze dosáhnout s jakoukoli řasenku, a to i ten, který bude 5krát levnější.

Lze aplikovat ve 2 vrstvách, doufat v efekt divadelních řas, dříve neznámého objemu. Doufám, že můžete, kdo vás bude zakázat? Ale tady vidíte, že je nepravděpodobné.

Na těchto kolážích můžete porovnat řasy bez řasenky, s řasenkou v 1 vrstvě a řasenkou ve 2 vrstvách:

Perzistence Byla jsem naštvaná, to je pravda. Po 4-6 hodinách se řasenka začne rozpadat, a to zřejmě nebude trvat jeden den.(Představte si, nedávno jsem zjistil, že se to děje!). Musíte se neustále dívat do kabelky na zrcadlo a zkontrolovat, zda máte pod očima „zbytky luxusu“.

Buďme upřímní? Ano, tohle je Chanel! Ano, je to skoro dva rublů. Ano, toto je apartmá. Ano, tohle je značka... ale je to všechno? Moje odpověď je ne! Se stejným úspěchem mohu doplnit své řasy s Maxfactorem o tři sta a horší, nezhorší se a Maxfactor se drží lépe. Mnohem lepší.

Nedoporučuji nakupovat a hodnotím tak pevný trojan.

Vždy s tebou, tvoje Katya

—-Foto před a po, neskutečná transformace!)) + Mnoho fotek Chanel!)) -

Ahoj všem dnes, píšu recenzi na řasenku Le Volume de Chanel Mascara. Jsem připraven tvrdit, že Le Volume de Chanel má nulové tržby, a to vše proto, že výrobce distribuuje norky vlevo a vpravo. Co bude krása kupovat, co můžete získat zdarma?) Novinky o dalším magazínu s dárkem jsou distribuovány na internetu rychlostí světla. A ano, samozřejmě, mám také mini verzi)))

(Chcete-li zobrazit kompozici, musíte kliknout na fotografii)

Četl jsem několik recenzí o této řasence a téměř všichni mluvili o nějaké nereálné černočerné barvě. Měl jsem určité deja vu, protože něco takového jsem už četl o jatečně upraveném těle Clarins Wonder Perfect, ano, že tam je napsáno téměř každé jatečně upravené tělo. Mohu říci, že jsem tuto řasenku specificky porovnal s ostatními, které jsem měl, a nevšiml jsem si žádného rozdílu. Můžu tedy předpokládat, že se jedná spíše o představu o představivosti, inspirovanou reklamou než objektivní vlastností jatečně upraveného těla. Můj názor - Le Volume de Chanel Mascara má zcela obyčejnou černou barvu.

Velmi tenké. Hmota neobsahuje žádné hrudky a těsnění. Obecně platí, že taková pěkná textura.

Pevné, s poměrně vzácnými štětinami, hromadí impozantní množství inkoustu. Obecně platí, že reklama je velmi aktivně chválit kartáč. Výrobce slibuje štětiny ve tvaru sněhových vloček, ale to, co vidíte, může být nazýváno pouze sněhová vločka osobou s velmi bohatou představivostí. V tomto kartáčku jsem si nevšiml nic inovativního a lámání stereotypů.

Stručně řečeno, popíšu proces aplikace masky Le Volume de Chanel:

  1. Štětec dostane hodně řasenky, malovat řasy, stávají se velmi objemnými, ale trochu nedbalými.
  2. Chcete je rozčesávat a řasenku distribuovat hladce štětcem na řasy a sbírá všechny řasenky... zpět do sklenice.

Cirkulace jatečně upravených těl v přírodě, ne jinak!

Pokud chcete více či méně slušnou aplikaci, nehledejte jednoduché způsoby, buďte velmi opatrní při aplikaci první vrstvy, a pokud chcete mít další, počkejte, až inkoust zaschne. Přinejmenším tato technika mi přišla nejvíce.

    Řasy dostanou velmi solidní objem, fotografie "před a po" mluví sama za sebe! Nebyly tam žádné oči, ale tady se objevil!))))

Testy řasenky: Chanel, MAC, Givenchy

Jaro obecně má změnu v make-upu, a my můžeme téměř změnit řasenku častěji než zbytek: je nepravděpodobné, že mnoho lidí žije s jednou trubkou po celá léta, jak se to děje s červenat a stíny. No, pokud máte chuť něco změnit, tady je moje recenze tří kopií.

Le Volume de Chanel, Chanel

Známá odměrná řasenka - mám ji v černém:

Řasenka je umístěna tak, že dává objem řas, tloušťku a hustotu. Skládá se z několika typů vosku pro plasticitu formulace a akátové pryskyřice pro fixaci ohybu řas. Museli jste si přečíst v jiných blogy (a možná, že i oni sami narazili na toto) o podivném incidentu s kartáčkem Le Volume de Chanel: je sama na propagačních fotografiích, ale v reálném životě se liší. I na ruském webu Chanel, tato chyba není opravena: vodotěsná verze má skutečný kartáč, a obvyklá verze má jiný, s klasickým "šroubovice". Ve všech recenzích, kde jsou připojeny osobní fotografie z testerů, je kartáč stejný jako můj. Riddle, obecně.

Dlouho jsem se nemohl s touto řasenkou spojit. A to vše z jednoho důvodu: zatímco je to nové, na kartáčku se shromažďuje šílené množství peněz. Výsledkem bylo, že řasy byly jen rozbité, musel jsem, proklínat, česat je a odstranit přebytek. Na druhou stranu bylo jasné, že bez pravidelného používání jatečně upravených těl by tento problém nikam nešel, takže jsem doslova vstřikoval a plakal, ale pokračoval v žvýkání kaktusu. Byl jsem zvláště motivován tím, že jsem slyšel spoustu dobrých recenzí o Le Volume de Chanel, včetně mého blízkého přítele.

A nakonec se trny z kaktusu snědly a já jsem mohl říci, že je to tělo. Ano, řasenka byla opravdu dobrá. Řasy dává objemné a svěží, s dobrou separací - jakýsi tlustý černý okraj. Prodloužení není tak úžasné, ale stačí, že řasy nevypadají podivně a nepřiměřeně. Byl jsem velmi potěšen.

S vytrvalostí nebyl problém, inkoust nebyl na očních víčkách potištěn a během dne se nerozpadal.

Přibližná cena - 2300 rublů.

Studio Sculpt Lash, MAC

Další originální kartáč našich služeb:

V popisu řasenky od výrobce se říká, že je to vážně a poněkud: 2 řady štětin, které oddělují, rozšiřují a otáčejí řasy. Dobře, kdo obecně čte tyto popisy? Dokud si to nezkusíte sami, nebudete rozumět tomu, co konkrétní řasenka s vašimi řasami udělá.

Kartáč, samozřejmě, inovativní, nic neřeknete. Obecně jsem se poprvé bála - jak mohu být tak krásná? Ale roky blogů jsou ztvrdlé, tak jsem se rozhodl zkusit to zkusit. Nakonec se ukázalo, že je to naprosto a ne obtížné: stačí si vzít kartáč a rozčesat si řasy s ním, jako je tomu u přilepených řas. A protože kartáč je v řasence, maluje je. To znamená „barvy“ ve smyslu „barev“, ale „zdobí“. Vlastně vidíte, jak vypadá kartáč? Vzácné zuby s lepkavou řasenkou. Takto řasy vypadají po barvení.

Ano, v nejlepším případě vypadají přirozeně; i když ne, odmítám věřit, že moje řasy v přirozeném stavu vypadají tak osamoceně. Některé a půl vzácné tenké tyčinky. Zvláště hrozné to vypadá v kombinaci se šipkami: hororová vrstevnice podtrhuje slabost řasinky.

Jo a na řasách se na některých místech objevují hrudky. Který musí být kartáčován čistým kartáčem. Takže tady jsme se škrábali, škrábání řas celé ráno.

Obecně jsem tuto řasenku vůbec nepochopil a všechno, co bych s ní udělal, bylo vyprat kartáč a použít ho k odstranění přebytečné řasenky.

Přibližná cena - 1100 rublů.

Phenomen'Eyes, Givenchy

S řasenkou Phenomen'Eyesem jsem zřejmě už unavená z vás; ale tento rok na jaře byl aktualizován vzorec jatečně upraveného těla a bylo by hříchem to nezkusit. Mám Hnědou řasenku:

Do nové formulace byly zavedeny čtyři typy vosku a arabská guma - polymer pro další trvanlivost. Kartáč pravděpodobně nepotřebuje komentáře, a každý to už ví - špičatý míč, který dává řasám panoramatický objem.

Obecně řečeno, Phenomen'Eyes byl v mém milovaném od samého počátku, takže je pro mě těžké říct, zda existují rozdíly v novém vzorci. Je stále krásná. Vím, že ne každý se dokázal adaptovat na kartáč „ježka“, takže ti, kteří se pokusili o Phenomen'Eyes, jsou obvykle rozděleni na ty, kteří jsou s efektem potěšeni a ti, kteří mají v očích kartáč. Opravdu nechápu, jak si s tím nedokážete poradit: délka štětin není větší než délka některých velkých kartáčů klasické formy. Stačí jen jemně hřebenat řasy s tímto „ježkem“, protože si pamatujete, že skrze řasy procházíme pouze jednou stranou míče a my se nesnažíme strkat celé oko.

A pak se ukázalo, štěstí: a prodloužení (skvělé!) A objem s "ventilátor" oddělení. A konzistence řasenky je obecně krásná: žádné hrudky, plasticky se táhne na řasy, rovnoměrně je zbarví bez vážení. Ano, ano, Chaneli, říkám, že můžete být čerstvá řasenka a neotevírat polovinu obsahu trubice s sebou do Božího světla!

A stále nemohu připomenout rysy samotné trubice Phenomen'Eyes. Kartáč, to jest samotný ježek, je z něj vyňat s trochou námahy a trochou „škrtů“. Najednou mi vysvětlili, že vývod v trubce je spíše úzký, takže když procházel dovnitř, kartáč prakticky vytlačil vzduch. Například, nebudete volat hermetické balení, ale čím méně vzduchu je, tím déle je řasenka nevysychá, to je pochopitelné. A mohu potvrdit, že to funguje; Stále mám kolekci limitované edice Phenomen'Eyes z roku 2010 a nyní ji nezaschla.

Jedním slovem doporučuji znovu a znovu. Já sám mám Phenomen'Eyes v různých odstínech asi šest nebo sedm, a žádný z nich nebyl zklamaný. Pokud máte zájem, zde jsou moje recenze těchto vzorků:
první originální Phenomen'Eyes,
Phenomen'Eyes vodotěsné vodní tyrkysové,
Phenomen'Eyes Bronze Précieux,
Phenomen'Eyes Turquoise Obsession,
Phenomen'Eyes Bleu Folie.

Přibližná cena - 1600 rublů.

Další mé recenze o jatečně upravených tělech naleznete zde.

Vyzkoušeli jste některého z dnešních hrdinů recenze? A co se zdálo na popisu zajímavé?

Více Článků O Zánět Oka