Nejistá rarita: proč čočky Ultraflex zmizely z obchodů a jaké jsou alternativy?

Hlavní Objektivy

Ocular Sciences byla založena v roce 1983 v Koreji.

Od té doby je hlavní strategií společnosti profesionální přístup k výrobě kontaktních čoček a neúnavná práce na zlepšení komfortu při nošení.

Hlavní řada měkkých kontaktních čoček je plánovaná náhrada.

Vlastnosti kontaktní čočky Ultraflex

Ultra Flex (Ultra Flex) - tónované kontaktní produkty pro jasné oči. Dávají očím nový barevný odstín a zároveň ponechávají přirozený vzor duhovky viditelný.

Linka obsahuje 3 odstíny:

  • modrá;
  • mořská vlna;
  • zelená

Barva je tak tenká, že čočka je pro ostatní neviditelná, a co je důležitější, nenarušuje vnímání barev.

Pozor! Tyto kontaktní produkty jsou také vhodné pro korekci zraku pro krátkozrakost. Maximální optický výkon - 6,0 D.

Vyrobeno z bezpečného materiálu - polymacon. Je biologicky kompatibilní s oční sliznicí a je široce používán v oftalmologii, včetně protetiky. Neiontové složení zabraňuje tvorbě bílkovinných usazenin na povrchu, což má příznivý vliv na zdraví orgánů zraku.

Foto 1. Nahoře s modrými kontaktními produkty Ultra Flex, pod přirozenou barvou duhovky a objektivu v nádobě.

Technologie výroby produktů Ultra Flex je odlévání v kombinaci s formací, díky čemuž má optika ultratenký okraj a optimální tloušťku středu 0,04 mm. Dobře sedí na očích: nevysunují se a nevysouvají se, díky čemuž se ani po delším nošení necítí.

Pigment se aplikuje uvnitř a nepřichází do styku s povrchem oční bulvy, což jim také dává další výhodu.

Neexistuje tedy žádné adaptační období. Ultra Flex je snadno ovladatelný a vhodný i pro osoby bez kontaktních čoček.

Vlastnosti a výhody

  1. Materiál: polymacon.
  2. Typ materiálu: hydrogel.
  3. Obsah vlhkosti: 38%.
  4. Propustnost kyslíku: 32,5 Dk / t.
  5. Režim nošení: den.
  6. Výměna: 3-6 měsíců.
  7. Balení: láhev s 1 čočkou.
  8. Poloměr zakřivení: 8,4-8,7.
  9. Průměr: 14 mm.
  10. Země původu: Korea.

Pozor! Důležitým parametrem při výběru kontaktních čoček - poloměr zakřivení, který lze nalézt na recepci u oftalmologa. Není nutné získat kontaktní optiku většího nebo menšího poloměru, jinak to povede k pocitu „mote v oku“ nebo vypadnutí z oka.

Výhody:

  1. Necítí se v ponožce díky tenkému okraji a hladkému povrchu.
  2. Odolný vůči přirozeným proteinovým usazeninám.
  3. Udržujte formulář - i začátečník je může nosit.
  4. Vzhledem k nevtíravým barevným odstínům je duhovka mírně zastíněna a oči jsou jasnější a výraznější.

Proč je Ultra Flex mimo provoz?

V srpnu 2017 se společnost Ocular Scieces Cooper Vision rozhodla upravit rozsah a zastavit výrobu čoček, které jsou podle jejich názoru zastaralé.

Kromě Ultra Flexu společnost také pozastavila vydání následujících titulů:

  • Biomedicína XC.
  • ProclearToric.
  • Biomedicína 1 den navíc.
  • Biomedics Colors premium.

Barevné analogové produkty Ultraflex

Po obvyklém Ultra Flex začal mizet z polic optiků a on-line obchodů, pro spotřebitele otázka vznikla nalezení rovnocenného nahrazení. Alternativně se nejčastěji používají následující kontaktní čočky.

O2kSee Tone 38

Ruský výrobce vyrábí produkt podobný Ultra Flexu, což je cesta pro mnoho lidí, kteří nevěděli, jak vyměnit své obvyklé objektivy. Kromě standardních odstínů zelené, aqua a modré, v rozsahu najdete šedou, hnědou a neobvyklou fialovou barvu, která umožní více experimentu s vzhledem.

Rady Výrobce také poskytl dva stupně zbarvení - lehké a intenzivní. První je plně konzistentní s efektem Ultra Flexu, druhý - radikálně mění barvu duhovky a poněkud narušuje vnímání barev.

Charakteristika:

  1. Materiál: polymacon.
  1. Typ materiálu: hydrogel.
  2. Obsah vlhkosti: 38%.
  3. Propustnost kyslíku: 22,5 Dk / t.
  4. Režim nošení: den.
  5. Výměna: po 6 měsících.
  6. Balení: láhev s 1 čočkou.
  7. Poloměr: 8.6.
  8. Průměr: 14 mm.
  9. Země původu: Rusko, Svetlenz.

OKVision Fusion Nuance

Kontaktní optika FUSION NUANCE se vyrábí za použití stejné technologie jako Ultra Flex. Mají štíhlou hranu a optimální tloušťku centrální části, díky čemuž neztrácejí své praktické vlastnosti v ponožkách. Přírodní odstíny (zelená, aqua, modrá) zdůrazňují a zvyšují přirozenou barvu očí a průhledná zóna žáka zachovává vnímání barev.

Charakteristika:

  1. Materiál: terpolymer.
  2. Typ materiálu: hydrogel.
  3. Obsah vlhkosti: 45%.
  4. Propustnost kyslíku: 27,5 Dk / t.
  5. Režim nošení: den.
  6. Výměna: po 2 týdnech.
  7. Balení: 6 čoček.
  8. Poloměr zakřivení: 8.6.
  9. Průměr: 14 mm.
  10. Země původu: Korea.

ROZMĚRY FRESHLOOK

Tyto odstíny jsou určeny pro lidi s jasnýma očima. Pigment je distribuován po výrobku tak, aby oči vypadaly atraktivně a zároveň přirozeně. Má průhlednou zornicovou zónu, plynule přecházející do hlavní barvy a poté do tmavého okraje. Další výhodou těchto produktů korekce zraku je ochrana očí před ultrafialovým zářením.

Charakteristika:

  1. Materiál: terpolymer.
  2. Typ materiálu: hydrogel.
  3. Obsah vlhkosti: 55%.
  4. Propustnost kyslíku: Dk / t32.
  5. Režim nošení: den.
  6. Výměna: po 1 měsíci.
  7. Balení: 2 čočky.
  8. Poloměr zakřivení: 8.6.
  9. Průměr: 14,5 mm.
  10. Země původu: Německo.

Užitečné video

Podívejte se na video o použití kontaktních čoček Ultra Flex.

Závěr

Za několik let své existence se objektivům Ultra Flex podařilo najít mnoho spotřebitelů nejen v zahraničí, ale i v zemích SNS. V některých online obchodech a optice můžete stále najít zbytky posledních šarží, ale je lepší podívat se na alternativní možnosti, jak zajistit dobré vidění a jasnou barvu očí bez obav z nalezení obvyklého produktu na policích.

Kontaktní čočky odstín Ocular Sciences (USA) Ultra Flex

Super oko barva + fotografie očí v modrých čočkách

Rozhodl jsem se mluvit o mých oblíbených objektivech Ultra Flex. Nosím je dlouhou dobu a navzdory skutečnosti, že teď je spousta mnohem modernějších a pohodlnějších nočních čoček, stále se k těmto objektivům vracím. Vysvětlím proč.
Objektivy dobře, velmi krásně zdůraznit oči! Pohled se stává výraznějším. Barva očí v místnosti se prakticky nemění - stává se poněkud hlubokou. A když dosáhnete denního světla - vaše oči se stanou modrozelenými... co tato barva vypadá přirozeně. Objektivy jsou vhodné pro jasné oči - jsou tónované, ne barevné a nemohou výrazně měnit barvu očí. Mohou pouze zdůraznit přirozenou barvu nebo se výrazně nezmění (například modré oči se zelenou). Na rozdíl od barevných čoček mohou být nošeny celý den, ne jen několik hodin.
Další pozitivní bod - pěkná cena. Cena je velmi demokratická. Koupím je za 350r za kus.
Čočky jsou poměrně silné a jsou konstruovány na dlouhou dobu nošení - 6 měsíců. Samozřejmě, že jsem se změnil o něco dříve, ale přesto to není 2 týdny ani 1 měsíc.
Obecně - dobré čočky! je třeba vzít!
Snímek byl pořízen ve fotoateliéru se speciálním osvětlením. Přibližně tak oči vypadají za denního světla a uvnitř přirozeněji.

Fantastické oči s ananasem (přidáno - aqua stín)

Po vyzkoušení mnoha objektivů jsem si uvědomil, že je čas přejít na přirozenější barvy. Zdálo se, že recenze: pokud chcete přirozenou a zároveň jasnou barvu očí, zakupte objektivy Ultra Flex. Kupovat je však nebylo tak snadné. Musel jsem zavolat více než jednu optiku, abych konečně slyšel: „Ano, takové čočky jsou!“

Koupil jsem objektivy se zeleným odstínem. Po pár týdnech si myslím, že bych měl zkusit Aqua a přidat k mé recenzi nové fotky

Teď o samotných čočkách, pro sebe jsem si všiml následujících výhod:

1. Samozřejmě, přirozenost. I když jsem se nesetkal s čočkami, které tvrdí, že jsou nejpřirozenější než ty.

2. Neplavte, držte přesně tam, kde mají být.

3. Velký termín přenášení. Jak mi bylo řečeno, asi 4-5 měsíců.

4. Přesná korespondence čoček s průměrem duhovky, kvůli které se neplazou, kde to není nutné.

A teď jdeme k minusům těchto nádherných čoček.

1. Vzhledem k nízké propustnosti kyslíku a vlhkosti (38%) je jejich přenášení delší než 5 hodin obtížné. V očích se objeví písek.

2. Není to opravdu líbilo balení: nepříjemné dostat.

3. V poslední době těžké najít.

Ale obecně je to menší ve srovnání s barvou očí, kterou dostáváme na konci. Přiložím fotku (zatímco zelený odstín) a pětku postavím mínus.

18,09. Jak slíbil, doplňte recenzi novými čočkami: aqua tint. Osobně se mi to nějak líbilo, protože jsou vhodnější pro vzhled. Přiložím fotku.

Dejte svým očím odstín nebo zvýšte hloubku přirozené barvy. Barva MODRÁ, samozřejmě s fotkou.

Dnes chci věnovat svůj pravidelný přehled barevným objektivům pro oči. Ne zcela zbarvené, samozřejmě, spíše tónované.

Trpím krátkozrakostí asi 10 let, - brýle a čočky jsou vždy se mnou, jak jinak. Moje zkušenosti s nošením čoček nejsou příliš velké - asi 4 roky. Ale i během této doby jsem vyzkoušela různé typy čoček: čtvrtletní, měsíční, prodloužené nošení, bez odstranění měsíce, ale neměla jsem barevné čočky (Nemohl jsem se o nich rozhodnout, bylo to děsivé...)

Ale to, co tam bylo, jsem si pořád objednal čočky, nechtěl drasticky měnit barvu očí, ale chtěl jsem jim dát sytější barvu (mé oči jsou jasné, šedo-modré).

Co mě přitahovalo k čočkám a proč jsem si je objednal:

  • 1) doba nošení - od 6 do 12 měsíců
  • 2) krásné přírodní odstíny
  • 3) hodně pozitivní zpětné vazby
  • 4) cena

Co mě zmatilo a doposud plete:

  • Špatná propustnost plynů
  • Není vysoký obsah vody

Zde je podrobný popis objektivů:

  • Typ materiálu: Hydrogel
  • Materiál: polymacon
  • Provedení: kulové
  • D (průměr, mm): 14,0
  • BC (zakřivení základny, mm): 8.6
  • H20 (obsah vlhkosti,%): 38
  • DK / t (propustnost kyslíku): 23.50
  • SPH (Sphere Power): 0.0…. -6,0
  • UV filtr: ne
  • Tónování: ano
  • Režim přenášení: den, flexibilní / 6-12 měsíců

Nicméně se mi líbí čočky, barva mých očí má opravdu jiný odstín. Mimochodem, existují tři možnosti barev: aqua - světle modrá, modrá - modrá, zelená - zelená.

Moje oči nebolí, můžu nosit asi 10 hodin denně. Nezaznamenal jsem zarudnutí, lehce se oblékly, nebylo ani nutné si zvyknout na oči,to jsou jen mé pocity, ať už jsou pro vás vhodné, nemůžete říci předem).

Takové čočky budou vyhovovat spíše lidem se světelnýma očima a pouze za to, že dodají hlubší nebo jasnější odstín - nejsou schopny drasticky měnit barvu očí.

A o barvě - líbí se mi, že barva je velmi přirozená a ne každý člověk pochopí, že se jedná pouze o objektivy.

Díky za přečtení mé recenze, doufám, že to bude pro někoho užitečné.

Rozkošné čočky! Krásné přírodní odstíny (+ mnoho fotografií objektivů se zelenými a vodními čočkami) jsou aktualizovány

Dlouhou dobu používám barevné kontaktní čočky, vyzkoušel jsem si jich dost, ale ve všech je jedna velmi významná nevýhoda - všechny jsou na očích velmi viditelné, kvůli příliš velkému výřezu pro žáka. Četl jsem mnoho pozitivních recenzí o těchto čočkách a většina říkala, že vypadají velmi přirozeně. Objednal jsem je a jsem s nimi velmi spokojen! Cena je poměrně malá (objednal jsem na internetu, jedna čočka stojí 430 rublů), čočky samy o sobě nejsou zbarvené a nemění barvu očí, nýbrž odstín! Moje přirozená barva je šedozelená a jsou docela vybledlé. Objednal jsem si zelený odstín (tam je také fotografie, první fotografie byla pořízena uvnitř, druhá je na ulici, ve světle) Čočky vypadají neuvěřitelně krásně před očima a hlavně jsou nepostřehnutelné a vypadají přirozeně. Opotřebení je také pohodlné. Jediné negativní pro mě je, že jsou spíše tenké, je těžké je vytáhnout z kontejneru. A zbytek jsou v pohodě!
1. foto-fotografie očí s objektivy uvnitř
2. foto-fotografie oka s objektivy na ulici, ve světle
3. foto fotografie mé přirozené barvy očí
přidal fotku nového odstínu čoček Aqua (03/23/2012) 4 (na ulici), 5 (uvnitř)
6.7-objektiv Aqua
8,9-čočky zeleného odstínu.

Moje oblíbená AQUA + foto reportáž + přidány fotky ZELENÉ!

Měla jsem na sobě spoustu různých čoček, tónovaných i barevných, ale tyhle jsou moje oblíbené! Dámy a pánové, Ultra Flex Aqua! Výroba asashai USA, zakřivení 8.6, 3 možnosti barev - modrá, zelená, aqua, cena je pouze 350 rublů na plechovku, výměna za 6-9 měsíců.

Zde jsou čočky v nádobě. Abych udělal fotografii, musel jsem dát bílý list a vytvořit stín tak, aby ho bylo možné vidět, jsou velmi nenápadné a je to cool!

Tady jsou mé přirozené oči:

Změnili barvu sami, takže když jsem poprvé nasadil čočky (moje byla pak zelená), nezaznamenal jsem rozdíl. No, jsou tu čočky, pomyslel jsem si, a já jsem je stále nosil. Příští ráno jsem byl velmi ospalý a oči byly téměř šedé, takže jsem viděl ten rozdíl a byl jsem z toho velmi šťastný.

Zde jsou čočky v očích:

Opakuji, jsou to moji oblíbení, protože jsou to moje přirozená barva, a nikdo si jich nevšimne. Když jsem ospalý, unavený, nespal jsem na pár nocí, jsou to moje krásné tyrkysové úniky ze šedo-modrých očí 0 :)

Po prozkoumání zeleného odstínu těchto čoček bych dal pět dalších hvězd, ale bohužel...

A skvělý výsledek je výsledek:

Moje další a ne pouze experimenty:

Neo Vision Cosmo Tri Tone - Honey 338 - ne moc medu, ale obecně není špatný.

Oční Butterfly - modrá obloha barevné - velké zombie oči.

Ophthalmix Barvy - šedá a zelená - průměr

Pegavision Aquamax Barvy - šedé barvy - velmi chladné pro všechny oči.

Svetlenz 55 - smaragdový a hnědý odstín - hodný pozornosti.

Concor - černé čočky s dioptriemi! odstín - velmi neobvyklý

Modrooké oči nebo mýdlo (Foto).

Nemohu se podělit o nadšení z předchozích recenzí, pravděpodobně ze skutečnosti, že mám velmi jasné, světle modré oči z přírody (ptám se, kde jsem šplhal?), Což vždy vyvolalo vzrušení mezi ostatními. Ale najednou jsem chtěl něco naprosto neuvěřitelného.

Vždy miloval modré oči, v naší rodině všechny modré oči, dokonce i vzdálené příbuzné.

Mám špatný zrak od mládí, nosím kontaktní čočky po dobu 15 let, a pak jsem se najednou rozhodl trochu změnit barvu mých očí, abych to řekl tak nasycenějším.

Rozhodl jsem se vyzkoušet tintové čočky, volba na ně dopadla, čekala jsem na ně moc, ale když jsem dostala (modrou barvu), uvědomila jsem si, že jsem změnila hůlku na mýdlo! Barva zůstala stejná, jen se stala trochu tmavší, pokud před očima byly jasné, jasné, okamžitě znatelné, zejména na mně (Brunetka s jasnýma modrýma očima, velký kontrast), teď jsou tmavé, nenápadné, zejména uvnitř.

Mimochodem, nikdo netušil!

Výrobce: Cooper Vision
Výměna za: 6-12 měsíců
Balení: láhev (v 1 lahvičce - 1 čočka)
Materiál: Polymacon
Průměr, mm: 14,0
Tloušťka ve středu, mm: 0,04;
Obsah vlhkosti (%): 38;
Přenosový poměr kyslíku: 21

Vypadáte tak dlouho, stejně jako koeficient přenosu kyslíku je jen 21, když moje oáza Akuju 147. Na konci dne se mi oči „pálí“.

Doporučuji tyto čočky těm, jejichž oči jsou méně jasné (šedá, modrošedá);

1. sklenice.
2. Moje nativní barva očí v běžných průhledných čočkách.
3. moje barva je na slunci.

4. v objektivech Ultra Flex.
5. bliká.
6.v místnosti.
7. Objektiv v kontejneru.

Oblíbené objektivy, barva AQUA (+ PHOTO)

Dlouho jsem chtěl odstínit čočky, které dodají jen sytost očí a ne zcela změní barvu. Protože jsem viděl mnoho příkladů nepřirozeně jasných očí.

Moje oči jsou šedozelené a já jsem chtěl zelenou, ještě pravděpodobně tyrkysovou. Volba padla na Ultra Flex, Aqua barvu. Jsou levné, jedna čočka 150.000 bel. třít.

Když jsem si nasadil objektiv se zvykem, oči se mi zdály jasně zelené, ale líbilo se mi to. Vypadá to přirozeně.

Zpočátku jsem si všiml, že moje oči zírají, jako by nějaká nadpřirozená barva. Teď jsem zvyklý a často říkám, že oči jsou krásné.

Na ulici v čočkách velmi pohodlné, žádné pritenzy. A uvnitř schne oči v hodinách 5. Kapky šetří, ale ne dlouho (20 minut).

Nemůžete v nich spát. Jakmile jsem usnul kvůli únavě, skoro jsem vytáhl čočky mýma očima. Také jsem během cesty usnul, a proto jsou oči trochu unavené a suché, ale alespoň čočky jsou snadno odstraněny. Ale stále je lepší dát do kontejneru.

Tyto čočky kupuji 2,5 roku, bez nich nemůžu žít, oči se mi zdají nudné. I když jsem nezkusil jiné barvy, takže není nic, s čím by se dalo srovnávat.

Po celou dobu byl jeden vadný objektiv chycen jednou (kus vyšel a otřel si oko). Okamžitě ho hodil. Další potíže nebyly roztrhané.

S objektivy Ultra Flex přidejte jas svým očím snadno! + Foto!

Od dětství mám špatný zrak.

Jako teenager jsem se styděl nosit brýle na lidech. Nosila se jen doma. Z tohoto důvodu bylo mnoho nepříjemností a dokonce i problémů. Neviděl jsem například dobře, co je napsáno na tabuli ve škole. A kdyby byl soused na stole nemocný, doslova jsem psal čísla náhodně. Byly tedy chyby a v důsledku toho i špatné známky. Také jsem neviděl počet taxíků s pevnou trasou. Zatímco jsem se na ně díval, gazela už míjela plnou rychlostí. Obecně byl život zábavný.

Čočky byly moje spása!

Moje první čočky byly průhledné.

Ale jakmile jsem šel do optiky pro nový pár objektivů. Prodávající byl zaneprázdněn, začal jsem zkoumat okna. A pak jsem narazil na objektivy Ultra Flex. Rozhodl jsem se je vyzkoušet. V důsledku toho jsem na sobě více než 6 let.

Barva očí je šedo-modrá, někdy je téměř zelená. Všechny odstíny těchto čoček se perfektně překrývají. Během této doby se mi podařilo nosit všechny 3 odstíny. Zelená je pro mě příliš světlá a chytlavá. Aqua je velmi krásný a neobvyklý odstín, po dlouhou dobu jen nosil. Ale modrá je ke mně blíže)) Proto jsem poslední tři roky nosila jen ty.

Kvalita čoček mi vyhovuje. Po všech šest let nikdy nebyl roztrhaný.

Ano, nemohou být nošeny déle než 8 hodin, jsou hustší než jiné čočky a neumožňují průchod kyslíku. Po příjezdu domů se snažím okamžitě odstranit.

Tónové čočky (nesmí být zaměňovány s barvou). Nebudou blokovat tmavé barvy očí.

Objektivy jsou určeny pro nošení po dobu 6 měsíců (!). Ve stejné době je jedna čočka asi 400 rublů. Podle mého názoru je to velmi ziskové.

Nyní se vrátila k průhledným čočkám, v průběhu let její oči jsou stále unavené z takových hustých čoček. Ale pokud je chcete znovu koupit.

Také vám doporučuji vyzkoušet řešení BIO true nebo budget Maxim.

Stínování kontaktních čoček

CooperVision Ultra Flex Tint recenze (od 0 do -6,0) 8,6 mm

Odolnost, pohodlí, estetický vzhled.

Je to jejich cena.

Nejlepší čočky těch, které jsem měl na sobě. Nosím je asi 2-3 dny, aniž bych se vyspal. Potom na jednu noc odejdu v roztoku a dále v kruhu. V takových podmínkách jsou velmi pohodlné po dobu 3-4 měsíců. Oči se červenají, neunavují se. I po třech dnech bez odstranění necítíte nepříjemné pocity. Čočky jsou poměrně tlusté, je mnohem pohodlnější na nošení a já jsem se ani neroztrhl, no a esteticky velmi krásná. A protože jsou zbarvené, protein zůstává přirozený, na rozdíl od barvy, kde jsou kapiláry a vzor kresleny.

pohodlné, ne suché oči. dlouhodobě nespěchejte

Nevidím, jinak bych tyto čočky nekupoval.

Já osobně opravdu rád. jednou jsem zapomněl na výměnu a nosil 7 měsíců - nic nepřineslo nepohodlí a nebylo roztrhané. Beru jen zelenou barvu, když leží na zelené oči, vypadá to nádherně, kvalita čoček je podle mého názoru vynikající.

Objektivy se necítí vůbec, pamatujete si je jen večer, abyste je odstranili

Podle mého názoru nejsou

Nosím tento typ objektivů po dlouhou dobu a nemám na ně žádné stížnosti! Termín nosení mám 3-4 měsíce namísto 6 (6 - myslím, že příliš mnoho, protože nepoužívám speciální. Další čistící čočky). Dobré čočky: zvlhčují, nezpůsobují nepohodlí při nošení, jak se říká, že nejsou suché. Vyzkoušela jsem různé barvy. Barva mých očí je šedozelená a odstíny jsou skvělé - modré a tyrkysové, ukazuje se na nádhernou bohatou barvu. Neměl jsem rád zelený odstín - mé oči jsou příliš nepřirozené, dokonce bych řekl, že je hrozné se dívat. Snažil jsem se je nahradit Pure Vision - vůbec mi to nevadili, všechno, co jsem zažil po koupi těchto čoček, bylo bolestí v očích, oči byly zalévané a po celou dobu červené - trvalo tři dny. Vyhodil jsem celý balíček a zakoupil jsem znovu Ultra Flex Tint. Ale my jsme všichni odlišní a každý jeho vlastní :)

necítíte vůbec, i když nosíte asi 15 hodin denně)

Už v měsíci 4-5 začnou zasahovat! nedokončit termín)

tyto čočky opravdu mají rádi! I a tyrkysová a zelená)))

Flexibilita, měkkost, snadné nošení, nedostatek nepohodlí a nepohodlí.

Malý rozsah optického výkonu. Dlouhá doba nošení a cena odpovídajícím způsobem. Může být kratší, ale cena je nižší.

Než měla na sobě královské blues, pocity ultraflexu jsou stejné, měkké, necítí se jako před očima. Vnímání barev se nezměnilo, je příjemné, že barva samotného objektivu není pixelově po pixelech jako u barevných, ale pevná. různé objektivy od různých výrobců, symptomy manželství jsou všechny stejné). A výměna jednoho objektivu je mínus 130000 bel.rubley Ultraflex se mění každé 2-3 měsíce. Delší nošení není užitečné, ale také bych rád udělal krok 0,25 a až -8,0, protože mám -5,5 - 6,0, a pokud malá vize ještě padne, nebude nic, co by se z odstínů nosilo (

Vynikající kvalita a rozumná cena

A tyhle čočky mám opravdu rád, vždycky mám na netrénovaných lidech zelený dojem a dělám úžasný dojem :). byly roztrženy jen jednou, a dokonce i víko samo rozdrcilo okraj))

viditelné v kontejneru

nadměrné křehkosti. cena

Kolikrát tyto čočky nekupovali - nikdy nezemřeli přirozenou smrtí. Velmi snadno se trhá a deformuje. Na zelenošedých očích čočky: modrá úplně ztracená, zelená zřetelně jasně zelená, tyrkysová je slabá, ale barva očí je krásná. Nepovažuji cenu za neoprávněnou, aby byla dvakrát nadhodnocena pouze za stín.

Nosím asi 5 let. Nosila modrou, zelenou. Barvy v nich se nemění. Dávám přednost pouze těmto objektivům. Jsou prostě super. Kvalita je prostě skvělá, zejména za cenu!

Není tam žádný rozdíl v nošení s obyčejnými čočkami, oni jsou tónovaní

Mám na sobě už rok, jsem velmi ráda! Ano, souhlasím, je to vhodné pouze pro jasné oči, moje barva je tyrkysová a vypadá to na světle zeleně za denního světla úžasně! Smaragdová barva))

Dobrá propustnost kyslíku a vlhkost. Flexibilní režim nošení. Přírodní barva na šedém pozadí.

V zelené - ne. V modré barvě - trochu vybledlé barvy.

Velké čočky! Už je mám na sobě asi 4 roky. Barva je zelená. Neexistuje žádný nepohodlí z barvy. Jeden přítel měl na sobě modrý - stěžoval si, že všechny barvy se staly trochu vybledlé. Pružné ponožky nejen denně. Teoreticky je možné nosit 24 hodin v řadě s následnou přestávkou (gt6 hodin), ale nevyzkoušeli to, není vhodné pro hnědé oči, pouze pro šedé. Barva - pro celou čočku, bez otvoru pro žáka, jako v barevných čočkách.

Související recenze

Objektivy Infinity (odstín): reference zákazníků

Ochkov.Net 2016-02-02 12:34:30

Maxim 2016-01-30 21:50:15

Jsem daleko od nového používání čoček - nosím čočky už 25 let a vyzkoušel jsem mnoho značek. Posledních 8 let používal výhradně Acuvue Colors Enhancers a byl naprosto šťastný - dokud nebyli vyřazeni z výroby. Od té doby jsem se opakovaně a neúspěšně snažil najít náhradu za ně - dokud jsem se nerozhodl vyzkoušet Infinity od OK Vision. Mám vysokou krátkozrakost - 9,00 a na mých dioptriích je téměř nemožné najít tónované čočky. Nepřijímám barevné čočky (zejména s otvorem pro žáka uprostřed), protože oči v nich vypadají naprosto nepřirozeně, jako panenka, a dokonce i moje vlastní duhovka svítí skrz díru (mám poměrně úzké žáky). Obecně to není moje volba. Nakonec jsem vzal vzorek Infinity čočky na vzorek. 1. Podle stupně tónování - one-to-one s akuvyu. Objektiv je přesně tónovaný a není zbarven neprůhlednou vrstvou. 2. V mých očích (přirozená barva je světle šedozelená) odstín vypadá naprosto přirozeně, nezachytí oko a nevypadá efektně - což je velmi důležité pro muže 3. Při nasazování objektivu není okolní svět natřený v zadní zelené barvě (vnímání barev v čočkách Akuvyu). Nevím, proč tu někteří píší, že se jejich obrázek zezelená - úplný nesmysl. Nic není nikde namalováno. Zaškrtnuto osobně. 4. Jediný negativní - čočka trochu, ale poznámka je cítit na očích - na rozdíl od Akuvyu, které nebyly při nošení vůbec. Pravda, po několika minutách si na to zvyknete a přestanete věnovat pozornost. Ve večerních hodinách se oči v nich téměř nikdy unaví (pracuji v kanceláři a neustále u počítače), nepoužívám další hydratační kapky, protože nemám velmi citlivé oči. Pro ty, kteří mají citlivé oči - zřejmě tyto kapky pomáhají vyrovnat se s možným nepohodlím. Závěr: Infinity čočky jsou téměř identickou náhradou za čočky Acuvue Colors Enhancers. Přinejmenším z hlediska vnějšího kosmetického účinku (výsledný odstín duhovky) a velmi blízký z hlediska přenosnosti při nošení. Moje hodnocení je vynikající!

Pomohlo vám toto stanovisko při výběru

Veronika Kirsanova 2015-12-29 17:12:13

Dobré odpoledne Dnes jste obdrželi objednávku z vašich stránek. 4 čočky Infinity (odstín) ZELENÁ 1. Objednací číslo: 1228926 Datum objednávky: 2015-11-30 00:46:07. Moje dioptrie (-10) čekala na objednávku. Otázkou je vlastně: všechny čtyři čočky mají natřený střed, kde by pod žákem měla být díra. To je manželství, nebo by to mělo být. Nosím čočky 23 let, z nich je 15 barevných. Takové vidění poprvé.

Pomohlo vám toto stanovisko při výběru

Dobré odpoledne Milá Veronica, tyto čočky jsou tónované, jsou plně tónované.

Ochkov.Net 2015-12-30 09:46:38

Vladimir 2015-12-12 17:04:06

Rozhodl jsem se zkusit objednat tónované čočky. Zelená. Vždycky jsem si myslela, že tónované čočky dávají mým očím nádech. Ale vidět tento zázrak byl jen ohromený. barva čoček ZELENÁ. Tady nejsem přehnaný. Když se oblékl, vypadal jako zombie)) Barva není příliš přirozená a oči jsou opravdu děsivé. Přemýšlejte o tom při objednávání objektivů s dotekem. Hodil se za 3 dny!

Pomohlo vám toto stanovisko při výběru

Catherine 2015-12-05 13:54:53

Včera jsem si objednal tyto čočky a dodal je dnes na oběd. Velmi rychlé dodání. Cena je velmi rozumná, čočky jsou velmi tenké. Konečně jsem našel náhradu za acuvue 2 barvu. Kromě toho, doba nošení celé šest měsíců. Barva očí je přirozená, modrá. Jsem velmi potěšen, vždy od vás budu objednávat.

Pomohlo vám toto stanovisko při výběru

Claudia 2015-09-15 12:35:22

Dobrý den! Vybírám si náhradu za ACUVUE 2 COLORS, vyzkoušela Ultra Flex Tint blue, všechno vypadalo, že funguje, ale z nenatřeného okraje objektivu je světle modrý odstín, takže je objektiv viditelný na oku. Ve srovnání s barvami ACUVUE 2 COLORS je hrana zcela průhledná a objektiv je na očích neviditelný, i když se pozorně díváte, řekněte mi, že nezbarvená hrana Infiniti je průhledná, nebo také s nádechem?

Pomohlo vám toto stanovisko při výběru

Dobré odpoledne V těchto čočkách je okraj průhledný.

Ochkov.Net 2015-09-15 13:27:32

Cool čočky, vzali zelenou, pro slunečné léto, a na zimu, když jasné slunce svítí, to je velmi pohodlné, protože ne příliš tlumené barvy kvůli stínu! Oči se staly výraznějšími, čočky samy na žácích nejsou patrné, hlavní je vybrat potřebné parametry.

Pomohlo vám toto stanovisko při výběru

Dobrý den Předtím používali ACUVUE 2 COLORS Opaques. Ty jsou vhodné ve velikosti a pak mají 8,4, jak to vidím já. A jak dlouho budou muset čekat?

Pomohlo vám toto stanovisko při výběru

Dobré odpoledne Milá Mila, nemůžeme dát 100% záruku, že se hodí, protože Kromě základny jsou k dispozici i další možnosti, které vám nemusí vyhovovat, proto v tomto případě doporučujeme předběžnou montáž kontaktovat oftalmologa. Doporučujeme, abyste se obrátili na naše kontaktní centrum, kde recepci provádějí kvalifikovaní oční lékaři. Předběžná registrace telefonicky. 8 (495) 739-10-95.

Ochkov.Net 2015-05-25 09:58:34

Řekněte mi, že poloměr je 8,6 a křivka je 8,4 a 8,7, která je blíže ke mně

Pomohlo vám toto stanovisko při výběru

Dobré odpoledne Odpověď na vaši otázku může být poskytnuta pouze oftalmologem po nasazení objektivů Poloměr zakřivení je jedním z hlavních parametrů, který je vzat v úvahu při volbě čoček, pokud je tento parametr zvolen nesprávně, pak čočky způsobují nepohodlí. Pro výběr doporučujeme kontaktovat kontaktní centrum, kde recepci provádějí kvalifikovaní oftalmologové, předběžná schůzka na schůzku telefonicky. 8 (495) 739-10-95.

Ochkov.Net 2015-04-06 15:03:20

Přijímáme: Visa, MasterCard, Maestro, hotovost 125130, Moskva, Staropetrovsky pasáž, 7a, budova 5.
Moskva, Malý Palasevsky za. 6, Centrum kontaktní korekce zraku. Pokyny
Kurýrní dodávky: Astrakhan, Barnaul, Vladivostok, Vladikavkaz, Volgograd, Voroněž, Grozný, Jekatěrinburg, Izhevsk, Kazaň, Krasnodar, Krasnojarsk, Kursk, Makhachkala, Murmansk, Nalčik, Nižnij Novgorod, Novorossijsk, Omsk, Orenburg, Penza, Perm, Rostov On-Don, Ryazan, Samara, Petrohrad, Saratov, Simferopol, Sevastopol, Sochi, Stavropol, Taganrog, Tomsk, Tula, Tyumen, Ulyanovsk, Ufa, Chabarovsk, Čeljabinsk, Jaroslavl
Telefony: 8 (495) 587 95 95, 8 (800) 100 95 96. E-mail: [email protected]

Ochkov.Net. Všechna práva vyhrazena, 2003-2016 Mapa stránek.

Existují kontraindikace - poraďte se s lékařem

Naše adresa:

Metro Tverskaya, Pushkinskaya, Chekhovskaya (1 minuta od metra), Tverskaya 19, vstup přes oblouk (Malý Palashevsky pereulok. 6).

Rádi vás uvidíme od 9:00 do 21:00 bez volna a přestávek.

Telefon na schůzku:
• +7 (495) 739 10 95
• +7 (800) 100 95 96.

Speciální nabídky platné v Centrální koncertní síni naleznete zde.

Ultra Flex Tint čočky

se nesetkal

Když se v životě člověka stane významné datum, chci strávit tento den nejen ne obyčejně, ale také překvapením všech svých kolegů, přátel, známých, příbuzných. Vynikající nástroj pro tento druh překvapení nebo jen pro změnu obrazu může být dvojice objektivů s určitým stínem.
Ultra-flex je vynikající volbou pro ty, kteří chtějí změnit barvu svých očí, nebo jednoduše vylepšit svůj vlastní stín. Kromě toho existují objektivy s dioptriemi, které jsou také schopny korigovat vidění. Velmi vhodný pro použití v každém případě. Objektivy jsou pohodlné na nošení, ale nedoporučoval bych je používat každý den. Večer po 2 nebo 3 dnech je cítit suchost. Silikonové hydrogelové čočky jsou víkendové čočky.

Pomohlo Vám toto hodnocení?

Někdy, při pohledu na sebe v odrazu, sníte alespoň ne na dlouho změnit barvu očí a objeví se v novém obrazu. Se stíněnými objektivy Ultra Flex je to poměrně realistické, ale na rozdíl od jiných podobných objektivů dávají duhovce přirozenou barvu a nikdo nebude hádat, že existuje nějaký podvod. Protože jsem majitelem šedých očí, jsou všechny tyto tři odstíny ideální pro mě. Zvláště se líbil bohatý zelený, který i fotografie vypadají krásně.

Oni sami jsou snadno ovladatelní, nepoškozují oči a mohou být používány po dlouhou dobu. I během tance si stále udržují své místo a nevypadají. Vhodný absolutně pro obě pohlaví a věky, samozřejmě, s výjimkou dětí.

Pomohlo Vám toto hodnocení?

Objektivy Ultra Flex jsem si koupil poprvé před osmi lety, protože jsem chtěl posílit stín clony. Byli ale tak kvalitní, že jim zůstanu dlouho věrný.

Péče o ně je poměrně jednoduchá. Není třeba vařit nádobu v misce na sporáku. Tyto akce jsou již ve vzdálené minulosti. Hlavní je vybrat řešení pro objektivy, které nedráždí oči. Ne všechna řešení jsou pro mě vhodná, jak se ukázalo. V tomto roztoku bude nutné uchovávat čočky a ke každé nové lahvičce s roztokem se připojí nová sterilní nádoba.

Ujistěte se, že jste vyměnili kontejner. To ochrání oči před infekcí. Dříve jste si mohli koupit stříbrnou nádobu. Jak je známo, stříbro dezinfikuje povrchy, ve kterých je obsaženo. Nyní tyto kontejnery neuvolňují. Produkce mohla být drahá.

Přeji Vám mnoho úspěchů při transformaci vašeho obrazu!

Pomohlo Vám toto hodnocení?

13. června 2015 21:30

Stín můžete změnit i v tmavých očích

Rozumná cena slušná kvalita.

Používám tyto odstíny čočky ne tak dávno. Objednané v internetovém obchodě se slevou. V těchto čočkách se mi líbily, že jsou určeny jak pro světlé odstíny očí, tak i pro tmavé. Mám například tmavé, kare-zelené oči a tónované čočky ne všech společností mohou změnit odstín mých očí.

Tento výrobce nabízí čočky tří barev: světle modré (téměř tmavě modré), modré a zelené. Objednal jsem si modrý odstín. Velmi dobrá, bohatá tmavá malachitová barva se před mýma očima objevila, ale přirozená, ne ostrá.

Termín nošení těchto čoček je 6 měsíců. Mají vysoký obsah vlhkosti (38%), a proto jejich oči nepociťují nepohodlí po dlouhou dobu, až 12 hodin, musí být odstraněny v noci. Jednoduše a pohodlně sedí na očích, nepohybují se. Ceny od tohoto výrobce ve srovnání s jinými - střední.

Pomohlo Vám toto hodnocení?

Kontaktní čočky používám 19 let. Vzpomínám si, že zpočátku nebyly čočky příliš pohodlné, drsné, hustého materiálu. Oči po šesti hodinách nošení už byly červené.

Poté, co jsem objevil Ultra Flex odstín čočky, můj život, jeden by se dalo říct, k lepšímu. Mohou být nošeny dvanáct hodin, v očích, díky vysokému obsahu vody nejsou vůbec hmatatelné.

Odstíny objektivů jsou velmi příjemné a vypadají přirozeně v oku. Mám odstín zelené, jako má barva očí. Pouze s čočkami se barva očí stává bohatší. Lidé kolem mě tuto skutečnost berou na vědomí. Barvu očí nelze měnit pomocí tónovaných objektivů.

Mám vizi -5, takže je pro mě velmi těžké vidět jednoduchou průhlednou čočku v nádobě. Stínicí čočka je dobře viditelná, lze ji snadno zjistit, pokud ji náhodně upustíte. A v neposlední řadě mají tyto objektivy dostupnou cenu.

Pomohlo Vám toto hodnocení?

Barevné kontaktní čočky

Briarové se často chtějí stát blondýnky, majitelé násilných kudrlinek tvrdohlavě zkoušejí narovnat si vlasy a ti, kterým příroda představila „černé oči“, sní o očích barvy chrpy. Je poslední věc skutečná? Na moderním trhu představoval velkou škálu čoček - barva, odstín, dekorativní. Objektivy mohou zcela změnit barvu očí, lehce je zvýraznit nebo dát lesk vzhledu. Pravda, musíte vědět, které si vybrat.

Woman.ru navrhuje pochopit různé typy čoček pomocí odpovědí specialistů společnosti Lensmaster.

1. Co jsou kosmetické kontaktní čočky?


Kosmetické kontaktní čočky jsou vytvořeny především pro dočasnou změnu vzhledu, oční dekorace, to znamená kosmetický efekt. Podle stupně dosaženého účinku se dělí na barvu a odstín. Barevné čočky. zpravidla radikálně mění barvu duhovky, odstínu - posiluje nebo odstraňuje existující přirozenou barvu, může měnit pouze přirozené jasné oči. Poloprůhledné stínicí čočky a čočky, které zvyšují přirozenou barvu duhovky, jsou pro oči naprosto přirozené.

Barevné a odstínové čočky jsou k dispozici s nebo bez dioptrií. Proto můžete kombinovat korekci kontaktního zraku (krátkozrakost, hyperopii) a kosmetický efekt.

Dekorativní čočky (klub, karneval, divadelní čočky) jsou určeny pro speciální akce a jsou nevhodné v každodenním životě. Zpravidla se jedná o objektivy jasných barev - červená, černá, žlutá, nebo mají vzor v podobě pruhů, obrázků, mohou napodobovat oči plazů, monster, mimozemšťanů atd. S pomocí těchto objektivů jsou oči herců modelovány ve filmech a rocker Marilyn Manson vytváří děsivý efekt „slepého“ oka. Tyto čočky pomohou vytvořit velkolepý obraz na Halloween nebo vaše oči zářit na diskotéce, pokud budete nosit fluorescenční čočky.

2. Kdy si mám vybrat barevné čočky a v jakých barvách?


Záleží na tom, jak radikálně chcete změnit barvu. Všimněte si však, že přirozený světlý odstín oka je mnohem snazší změnit než temný. Majitelé jasných očí mají mnohem více příležitostí pro experimenty.
Pro dosažení světlého odstínu tmavohnědých očí je však možné použít pouze čočky s hustým vzorem a zcela překrývající přirozenou barvu duhovky. Bohužel takové úzké čočky nemusí vypadat velmi přirozeně.

5. Jaké jsou vlastnosti nošení a péče o barevné čočky?


Barevné a tónované kontaktní čočky neovlivňují barvu vnímání okolního světa, protože jsou ve středu průhledné. Nicméně, tam je nuance: pokud je zornice zvětšena, průhledná zóna nemusí být dost, a osoba bude cítit zrak nepohodlí. Proto se nedoporučuje používat barevné čočky ve tmě a při řízení.

Všechny měkké kontaktní čočky jsou určeny pro určitou dobu nošení, jsou uvedeny na krabičce nebo v anotaci. Barevné čočky mají denní režim nošení, zpravidla ne více než 6-8 hodin. Obnovit tyto čočky, a ještě více tak spát v nich - nemůžete.

Pokud čočky nejsou jednodenní, musí být řádně uloženy a udržovány. O zvláštnostech péče o čočky z těchto nebo jiných materiálů řekněte lékaři při výběru objektivu.

A nezapomeňte, že kontaktní čočky, bez ohledu na jejich účel, jsou zdravotnickým produktem. Proto byste před prvním použitím kontaktních čoček měli určitě navštívit oftalmologa, který vám pomůže vybrat objektivy, ve kterých budete pohodlně.

6. Existuje nějaká móda v nošení barevných čoček?


Jako takový, móda neexistuje, protože výběr čoček je hluboce individuální. Mladé dámy si mohou dovolit ty nejodvážnější experimenty a malé starší dámy by si měly vybrat přírodní čočky, které pomohou vytvořit efekt lesklého, živého vzhledu. Pokud si přejete, můžete snadno vybrat čočky tak, aby odpovídaly barvě předního očního make-upu nebo dokonce i večerní tašce. Nebo - jak to udělal jeden slavný moskevský model - v barvě auta, které milovaný milenec dá.

7. Co udělat, pokud chcete vyzkoušet barevné kontaktní čočky?

1. Drops Blink Kontakty, výroba AMO Manufacturing - 300 p.
2. Kapky Opti Free, výroba ALCON-150 s.
3. Kapky Aquify, výroba CIBA Vision - 350 s.
4. Kapky Bausch amp Lomb, výroba Bausch amp Lomb - 165 str.
5. Kapky ReNu MultiPlus, výroba Bausch amp Lomb - 85 str.

O čočkách a brýlích


Mějte na paměti, že předpis pro brýle není předpis pro kontaktní čočky.
Ideální pro módní brýle s brýlemi: sbírejte kontaktní čočky, ve kterých bude korekční účinek kombinován s kosmetickým.

Text: Elena Kushnir
Materiál byl připraven za pomoci specialistů společnosti Lensmaster.

Mandarin | 19/19/2008, 19:38:15

Mimochodem, mám jen čerstvé čočky. Zvedl jsem ho u oftalmologa. Nevím, jsem jediný? Pokud často nebliká, ale nejméně 20–30 sekund, pak se zdá, že je vše zakalené, tím déle, tím silnější. A přechází jen tehdy, když dlouho mrknete. Jaké odpadky, kapky nepomáhají. Nemůžu kapat každých 30 sekund?
Ano, tuto barvu si koupila i barva. Tam byl pocit, že tam, kde to bylo namalované, někdy se trochu nalil do žáka a všechno bylo blátivé! Okamžitě jsem je vrátil!
A kdo jiný se stane?

Nina | 07/20/2008, 15:52:46

No, konečně jsem zjistil, že barevné čočky uprostřed jsou průhledné! ) Nikdo přede mnou by mi nemohl vysvětlit, zda uvidím v zelených čočkách všechno, co je zelené, což je krásné. )) Díky za zajímavý a detailní materiál! Myslím, že jsem dost statečný, abych to zkusil.

Slavyana | 07/20/2008, 5:52:17 PM

Mám přesně to samé, jako Mandarin, už jsem vyhazoval druhý balíček, pravděpodobně žáci jsou velmi rozšířeni, vše se také zakalí, barevná část se vplíží na žáka.

citron v čaji 21/07/2008, 15:09:03

ano, není to rozšíření žáků. všichni žáci jsou stejní. Roztahují tkoa ve tmě, to znamená, že tyto čočky. není opravdu jasné.
Je nám líto za proud pro tmavé oči přirozenosti není dosaženo. Viděl jsem tyto čočky blízko. ošklivý. Jsou získány jasné oči. (((Ano, a dokonce i na fotografii lze vidět.

lala 21/07/2008, 20:05

citron! žáků všech velikostí. Mám mateřské žáky s rozšířenými žáky. jako po belladoně. tak to nemá vliv na vidění. To jsou čarodějnické oči. Nevím proč, je těžké posoudit, ale je to velmi sexy. Dříve, k dosažení tohoto efektu, to byl jen korálek a pohřben. Ano, oči jsou jasné, od modré po tyrkysovou, někdy šedé. Objektivy měkkých odstínů nejsou viditelné, nic nemění, prakticky, ale ty světlé jsou příliš světlé.

LO | 07/22/2008, 00:20:35

Večer jsem neměl žádné oči v barevných čočkách. Mimochodem, lékař ne varoval před řízením auta a v nich je někdy těžké vidět pravdu. Jako by se barevná část zornice sklouzla.

Uživatel stránek Woman.ru chápe a přijímá, že nese výhradní odpovědnost za veškeré materiály, které mu částečně nebo úplně zveřejnil pomocí služby Woman.ru.
Uživatel stránky Woman.ru zaručuje, že umístění materiálů, které jim byly předloženy, neporušuje práva třetích osob (včetně autorských práv), aniž by tím byla dotčena jejich čest a důstojnost.
Uživatel stránky Woman.ru zasláním materiálů se tedy zajímá o jejich publikování na stránkách a vyjadřuje svůj souhlas s jejich dalším použitím redakcemi stránek Woman.ru.
Veškeré materiály webu Woman.ru, bez ohledu na formu a datum umístění na webu, mohou být použity pouze se souhlasem redakce webu. Bez písemného svolení vydavatele není možné znovu vytisknout materiály z časopisu Woman.ru.

Redaktoři nezodpovídají za obsah reklam a článků. Názory autorů se nemusí shodovat s názorem redaktorů.

Materiály umístěné v sekci "Sex" se nedoporučují pro osoby mladší 18 let (18+).

Kontaktní čočky "O2kSee Tone 38" (alternativa k Ultra Flex Tint)

Zvětšit obrázek nad obrázek

O2kSee Tone 38 nebo jednoduše Oxy 38 je skvělou alternativou k oblíbeným objektivům Ultra Flex Tint.

Vezměte prosím na vědomí, že výrobce objektivů Oxy38 se nepokouší kopírovat objektivy Ultraflex, ale tyto objektivy jsou v mnoha ohledech velmi podobné. Pokud nevíte, co dělat s zmizeným UltraFlexem, pak O2kSee 38 je opravdu alternativou.

Porovnáme-li tyto čočky a senzační UltraFlex, můžeme zaznamenat identický materiál a vlastnosti. Objektivy Oxy 38 mají nepochybné výhody - je to širší řada barev, přítomnost hlubších dioptrií pro "mínus", schopnost objednávat tyto čočky s "čtvrtinami", tj. v krocích po 0,25D.

Na rozdíl od objektivů UltraFlexTint jsou tyto kontaktní čočky tónovány v menších dávkách a téměř individuálně - s méně (jako Ultra Flex) nebo více sytostí v tónu. Všimněte si prosím, že v objektivech s vysokým stupněm intenzity barev bude celý svět vypadat trochu barevně, ale u objektivů s nízkým stupněm tónování takový efekt neexistuje (protože tam nebyl Ultraflex).

Pozor! Při prvním použití čoček se doporučuje, abyste si nejdříve opláchli své oblíbené řešení, aby se odstranil technický roztok pufru - někteří lidé mají určité reakce i na nejjemnější řešení a nedoporučujeme nosit čočky s konzervačním roztokem z láhve.

Velmi důležitou vlastností kontaktní čočky je její obsah vlhkosti. Čím vyšší je vlhkost materiálu, ze kterého jsou kontaktní čočky vyrobeny, tím častěji a propustnost kyslíku. Obsah vlhkosti se udává v procentech.

Průměr kontaktní čočky se měří v milimetrech. V receptu oftalmologa nebo v optometrickém doporučení se tato charakteristika označuje jako „D“ nebo „DIA“.

Schopnost kontaktních čoček projít kyslík je charakterizována speciálním koeficientem Dk / t (Dk je propustnost kyslíku pro materiál čočky a t je tloušťka čočky ve středu).

Jak si vybrat odstíny? Jaké jsou vhodné pro hnědé oči? Recenze spotřebitelů

Kontaktní čočky mohou být použity nejen pro korekci očních vad.

Taková optika se může stát ozdobou nebo doplňkem stylového obrazu.

Mluvíme o stínících modelech, s nimiž lze snadno dočasně změnit barvu očí.

Odstín kontaktní čočky

Rozmanitost odstínů pro oči je reprezentována různými odstíny, barvami a dokonce i kresbami.

Všechny tyto optiky jsou však rozděleny do dvou velkých skupin: na dlouhou životnost a na jeden den.

Bez ohledu na typ by se při výběru takových produktů měli nejprve poradit s oftalmologem, který po vyšetření doporučí modely pro určité období a z konkrétního materiálu (na základě zvláštností pohledu konkrétní osoby).

Ve většině případů mají pevné čočky také nějaký oftalmologický efekt (například slouží ke korekci astigmatismu). S dobrým zrakem a bez problémů s očima je lepší zůstat na jednodenní verzi.

Odstín kontaktní čočky nemusí být nutně používány pouze pro změnu obrazu a obrazu.

Existuje řada lékařských indikací, pro které je taková optika vhodná:

  • pokud je to nutné, uzavřete zdravé oko neprůhlednou čočkou pro trénování patologického orgánu;
  • v případě nesrovnalostí, ve kterých mění barvu;
  • s opacitami rohovky.

Také tónované modely slouží jako dobrá ochrana očí před sluncem (v přítomnosti určitých defektů, které způsobují nepřijatelné dlouhodobé vystavení oka ultrafialovým paprskům).

Jak vybrat pro hnědé oči?

Před zakoupením odstínových čoček musíte být vyšetřen oftalmologem, který vám pomůže vybrat typ čočky podle příslušných parametrů.

V opačném případě se můžete řídit vlastní chutí, a pokud nejsou problémy se zrakem a výrobky by měly plnit výhradně dekorativní funkci, bude to prioritní faktor ovlivňující výběr.

Jediná námitka vzniká ve vztahu k barvě očí. S jasnýma očima si můžete koupit jakékoli výrobky, které se vám líbí, s nimiž můžete snadno změnit barvu očí.

Navíc kombinace barev objektivu a samotného oka může vést k nepříjemným odstínům. Vzhledem k tomu, že je nemožné vyzkoušet si takové produkty, aby bylo možné vyhodnotit výsledek (zejména pokud si objednáte optiku v internetových obchodech), lidé s hnědýma očima budou muset jít na experimenty a určit preferovanou barvu empiricky.

Tónové čočky s dioptriemi

Technicky, odstínová čočka s dioptriemi je optika pro odstranění vizuálních defektů, vyrobených pomocí stejné technologie, ale natřených speciálním nátěrem a zvláštním způsobem.

Výsledkem této metody je, že sliznice nepřišla do styku s částicemi barvy.

Barevné čočky mohou být měkké a tvrdé a volba bude záviset na vadě, kterou je třeba opravit: u keratokonu a astigmatismu je vhodné použít tvrdou optiku, která pomáhá eliminovat fyzické vady oka. S refrakčními vadami si můžete zakoupit měkké modely.

Objektivy Acuvue Tint

Mezi mnoha výrobci tónované optiky se Acuvue Colors vyznačuje tím, že vyrábí levné objektivy.

Za cenu však splňují nezbytné standardy kvality.

Tato optika je vyrobena ze silikonového gelu a je určena k nošení po dobu delší než dva týdny.

Podle statistik více než polovina spotřebitelů po celém světě dává přednost výrobkům výrobce Akuvyu.

Stínicí čočky Ultraflex

Modely Ultra Flex jsou méně rozšířené. V sortimentu odstínů této společnosti jsou pouze tři barevné modely: zelená, světle modrá a modrá, ale díky použití speciální technologie barvení vypadají barvy přirozeně a jsou vhodné pro majitele jakékoli barvy očí.

Jak bezpečná je tato optika?

Stínovací optika je bezpečná jak z hlediska optických parametrů (nepoškozuje pohled), tak z hlediska kontaktu s oční bulvou.

Někteří se domnívají, že kompozice používané pro barvení v kontaktu s sliznicí oka mohou mít negativní účinek, ale k tomu nedochází, protože vnější povrch produktu je zbarven a složení barvy vylučuje jeho odlupování a kontakt se spojivkou.

Barevné výrobky s dioptriemi jsou bezpečné pro zdraví očí, ale pouze pokud je vyberete správně a nejprve konzultujte se svým lékařem, které modely jsou vhodné pro konkrétního pacienta.

Pokud tyto konzultace ignorujete, existuje riziko nákupu výrobků, při nošení je to v nejlepším případě pocit nepohodlí a v nejhorším případě pokles zrakové ostrosti a kvality.

Při použití takové optiky je vhodné použít speciální oční kapky k navlhčení oční sliznice, zejména pokud jsou tyto produkty používány při práci na počítači.

Kde koupit?

Hlavním pravidlem při výběru barevných čoček je vždy používat výrobky od stejného výrobce. V rozdílu materiálů, z nichž se optika vyrábí, je někdy příčinou podráždění a nesnášenlivosti výrobku.

Pokud hovoříme o barevných čočkách, můžete si je zakoupit nejen v optických salonech, ale také objednat online. Ve druhém případě však vždy existuje riziko, že výrobky budou mít jinou barvu a odstín než na fotografiích na místě.

V tomto případě můžete do objektových obchodů doporučit nákup objektivů pouze v případě, že jste zvolený model optiky již použili.

Recenze spotřebitelů

Soudě podle recenzí, většina spotřebitelů v tónovaných čočkách vidí pouze způsob, jak změnit obraz, i když je často možné dosáhnout dvou cílů najednou: vybrat si účinný oční přístroj a zároveň dát vašim očím nezbytný stín.

„Často nepoužívám barevné čočky, ale když chci něco změnit v mém obrazu, dávám přednost výrobkům z Acuvue. To je levná a dokonce i rozpočtová možnost, ale na jeho náklady taková optika ospravedlňuje kvalitu. Upřednostňuji modely na jeden den - na konci dne je můžete prostě vyhodit, aniž byste se museli starat o čištění a dodržování pravidel skladování. “

Svetlana K., 30 let

„Změna barvy očí je mým rozmarem: mít příležitost změnit barvu očí pod oblečením by bylo pošetilé, kdyby se nepoužívalo. Okamžitě zmizí takový problém jako neslučitelnost šatů s barvou očí. Samozřejmě, že takové čočky nejsou levné, ale někdy můžete jít na takové náklady vytvořit obraz. “

Olga Spiridonova, Moskva

„Zakoupil jsem objektivy v internetovém obchodě, ale nebral jsem v úvahu, že barva na fotografiích může vypadat jinak než v reálném životě.

Vzhledem k tomu, že jsem je chtěl použít k zakrytí defektu pigmentu na duhovce jednoho oka, bylo pro mě nesmírně důležité, aby měli určitou barvu.

V důsledku toho jsem musel koupit druhou sadu, ale již v optickém salonu, s možností pečlivě zvážit produkt.

E. Simonov, Penza

„Se zájmem jsem viděl čočky, které jsou větší než průměr duhovky. Soudě podle recenzí, to se děje záměrně tak, že při nošení vytváří dojem, že oči jsou větší. V důsledku toho jsem si produkt koupil - a teď se mé modré oči staly ještě hlubší a výraznější. “

Julia, 20 let, Moskva

„Po dlouhém zaváhání jsem se rozhodl přejít na model objektivu za 5000 rublů. Pro takovou optiku je to poměrně drahé, ale kvalita je pro mě důležitá a mohla bych vyvodit odpovídající závěry pouze díky recenzím na YouTube a zpětné vazbě od ostatních uživatelů.

Musím říci, že jsem nebyl zklamaný: díky nim jsem byl schopen očistit oči jasněji, než byly oni (to bylo to, co jsem chtěl), a lékař navíc řekl, že s pomocí takových barevných čoček s dioptriemi budu moci časem opravit svou krátkozrakost. “

Užitečné video

Z tohoto videa se dozvíte více o tom, jak vybrat odstínové čočky:

Stínicí čočky, které se kdysi staly vyhledávanou novinkou na optickém trhu, neztrácejí svou popularitu.

Bez ohledu na to, jaké cíle si člověk nastaví (zakrytí vad očí, změna barvy duhovky, vytvoření velkolepého obrazu), si každý zákazník může vybrat z nabídky různých modelů barev od desítek výrobců.

Více Článků O Zánět Oka