Krémy na obličej Venuše - recenze

Hlavní Objektivy

marina
Nižnij Novgorod host

Krémy na obličej Venuše 1. února 2012

Stále potěšený krémem na obličej Vinas s vitamíny A, C, E. Kůže je sametová jako broskev, rychle se vstřebává, jemná textura nezpůsobuje alergie vůbec. Nasadil i na oči. Téměř rok používala pouze tento krém, zřejmě si na kůži zvykla.

Krémy na obličej Venuše 31. května 2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 20 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 15.dubna 2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 8 · Ne 2

Krémy na obličej Venuše 4. února 2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 17 · Ne 1

Krémy na obličej Venuše 20.listopadu 2009

Komentáře Recenze užitečné? Ano 6 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 25. září 2009

Komentáře Recenze užitečné? Ano 2 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 14. července 2009

Komentáře Recenze užitečné? Ano 3 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 30. června 2009

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 18. června 2009

Komentáře Recenze užitečné? Ano 2 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 10. června 2009

Komentáře Recenze užitečné? Ano 1 · Ne 0

Krémy na obličej Venuše 19. února 2009

Komentáře Recenze užitečné? Ano 10 · Ne 1

Krémy na obličej Venuše 18. února 2009

Již zanechal recenzi 15. července 2008, ale od té doby jsem vyzkoušel jiné prostředky Venuše:
1. Kupodivu, ale gel na kůži kolem očí před edémem není pro mě moc. Předtím použila zen Lancome Hydra a Clinique All o očích. Poslední dva zvládli svůj úkol mnohem lépe a dali dobrou vlhkost všemu jinému. I když nemohu připustit, že za takovou cenu je těžké najít něco, co by bylo hodnější.

2. Koupím intenzivní kurz anticelulitidních vaků podruhé. Ze všech krémů proti celulitidě se mi zdálo, že je nejúčinnější

3. Masáž Profondo Anticellulite (nějak takzvaný) - masážní gel s hlubokým účinkem. V zásadě je noční termální krém a krém intenzivní. I v tomto nástroji se mi nelíbilo, že se velmi špatně vstřebává a obsahuje některá zrna (pravděpodobně k posílení masážního účinku), a tak zůstávají na těle a nějak se drží

4. Multi-aktivní sprej. Zdá se mi, že jeho činnost je spíše doplňková, ale dokonale se vstřebává, žádná lepkavost, nic! A spotřeboval se střídmě

Pro dnešek používám večer večer po sprše s anticelulitidovou peelingovou zelenou mámou (rozhodl jsem se namísto toho vyzkoušet Venuši) na intenzivní krém ve sáčcích a pak na víceúčelový sprej. V dopoledních hodinách, sprej a práce) Výsledky nejsou špatné, všechno štěstí v boji proti celulitidě!

Krém na obličej Venus

Každá žena chce vypadat mladá a dobře upravená. Na první pohled může být žena hodnocena podle stavu kůže obličeje a vlasů. To je věřil, že pouze problém kůže potřebuje péči, ale to není tento případ. Všechny typy epidermis vyžadují každodenní péči, je nutné znát pouze vlastnosti jejich kůže.

Kosmetická společnost Venuše vznikla v Turíně v roce 1895. Jméno římské bohyně Venuše, symbolizující lásku a krásu, sloužilo jako prototyp jména. Společnost vstoupila na úroveň vývozu v padesátých letech minulého století a je stále předním výrobcem kosmetiky pro masového spotřebitele za nejlepší ceny. Vysoce kvalitní výrobky jsou prodávány ve specializovaných prodejních místech. Jeho základem jsou přírodní složky rostlinného původu. Na trhu s kosmetikou v Itálii zaujímá druhé místo ve výrobě produktů péče o pleť pro obličej.

Produkty Venuše nabízejí širokou škálu pro všechny typy pleti. Krémy, které podporují omlazení epidermy, jsou velmi žádané mezi ženskou populací, dermatologové dostali pozitivní hodnocení.

Zvedací - péče

V průběhu let prochází kůže obličeje změnami - její struktura se mění. Ne vždy finanční příležitosti si mohou dovolit dělat kosmetické anti-aging chirurgie. Suspendujte pokožku stárnutím a smetanou Venuše, která zaplní pokožku kolagenem a kyselinou hyaluronovou, odstraní vrásky.

Když se objeví první vrásky, doporučuje se krém „Life Energy“. To může být používáno ženami po 30 letech, s jinou strukturou kůže na obličeji. Tato kosmetika obsahuje vitamíny A, C, E. Pro optimální expozici vitamínům je nutné ji po vyčištění obličeje aplikovat pod make-up. Tento nástroj díky kompozici má okamžitý výsledek vyhlazování, odstraňuje mělké vrásky. Kůže je hydratovaná a zdravá.

Reagujte na tento nástroj velmi dobře. Mnoho lidí má rád obal, příjemnou kosmetickou vůni, jemnou texturu. Po aplikaci hydratuje obličej, získá sametový odstín. Někteří nemají rádi vůni, pocit tuku na obličeji. Po aplikaci nejsou viditelné změny. Doporučujeme jeho použití pro mastnou pleť.

Anti-Wrinkle 3D Filler Cream s Omega 3 intenzivně vyhlazuje vrásky spojené s věkem díky hyaluronickému plnidlu, které zlepšuje strukturu dospělé kůže, zvyšuje pružnost pokožky a vyhlazuje ji. Má hustou strukturu, ale snadno se aplikuje. Používá se dvakrát denně, chrání před UV zářením. Utahovací účinek lze pozorovat po několika týdnech užívání a po několika dnech užívání si můžete všimnout vymizení mělkých vrásek. 30% účinnosti tohoto nástroje zvyšuje jeho použití v kombinaci s omega-3 plnivovým sérum s regeneračním účinkem. Ženy (30-45 let) jsou s účinkem této kosmetiky velmi spokojené a doporučují ji zakoupit.

Anti-aging krém s vitamínem E intenzivně hydratuje pokožku a má dvojí účinek. Vitamin E chrání, hydratuje, má regenerační a zpevňující účinek, dodává zdravý vzhled, zastavuje výskyt vrásek. Podle recenzí dívek, je lepší použít v noci, protože jeho obsah tuku. U některých dívek je krém příjemný s jemnou texturou a dobře působí na kombinovanou pleť. Doporučení jsou uvedena pro použití v zimě a pro nemastné typy pleti. Mnoho žen je rád, že si všimnou zániku vrásek.

Pro každodenní použití, Venuše nabízí pozornost k péči o pleť krém s omlazující účinek. Je univerzální v tom, že dodává pleti pružný, zdravý mladší vzhled, snižuje počet vrásek na obličeji, nedává vedlejší účinky. Při působení vitamínu A na dermis jsou buňky obnoveny, vitamín E, kokosový a arganový olej mají terapeutický účinek. Jemně aplikován a zcela vstřebán. Při každodenním použití lze po několika dnech používání pozorovat výsledky proti stárnutí. Účinek liftingového krému se zvýší, pokud se aplikuje v kombinaci s regenerační maskou proti stárnutí pro vrásky pro péči o obličej doma.

Podle pozitivních hodnocení má utahující účinek, negativně mastný krém, doporučuje se aplikovat pouze na suchou pleť.

S krémem pro noční péči s liftingovým účinkem má zpevňující účinek, vyhlazuje vrásky, protože obsahuje antioxidanty rostlinného původu, komplex Phyto Lift Complex, aminokyseliny a esenciální vitamíny, které účinně působí na buněčné úrovni. Při každodenním používání denního krému odpovídajícího směru se jeho účinek zvyšuje. Výsledkem je zářivý, pružný, tónovaný a elastický obličej bez viditelných vrásek. Ženy zralého věku o něm mluví pozitivně.

Na dermis je k dispozici nepřetržitá výživa krémy s „Jelly Royal“ z Venuše. Jsou vhodné pro citlivou, suchou a mastnou zralou pleť. Hlavní složkou, která má regenerační a regenerační účinek, je královské mléko, které zpomaluje stárnutí pokožky. Tato kosmetika má aktivní hydratační, zpřísňující účinek, komplexní výživu buněk pokožky obličeje.

Denní péče

Venuše věnuje zvláštní pozornost denní péči o pleť. Denní lék by měl poskytovat ochranu před sluncem v teplém počasí a před chladným počasím a větrem v zimě. Každý ví, že pokud epidermis dostane málo vlhkosti, rychle se stane ochablou a vrásčitou. Proto Aqua24 krém na obličej „Hluboké hydratační 24 hodin“, který nemá obdobu ve výrobě kosmetických přípravků, pomůže obnovit zář, zdraví a vyrovnání tónů obličeje. Obnovuje úroveň vlhkosti, udržuje ji po dlouhou dobu. Pokud se používá dvakrát denně, stimuluje aquaporiny, které v průběhu let ztrácejí svou životně důležitou činnost. Používá se jako ideální make-up základna.

Doporučuje se pro suchou, mastnou pokožku. Nejvíce pozitivní recenze na složení, strukturu, vůni.

Podle recenzí, to opravdu odstraňuje otok ráno. Uživatelé doporučují jeho použití v létě. Nevýhodou je obal. V trubici by krém byl ekonomičtější. Tam jsou také negativní recenze, že krém není zvlhčit, ale utáhne kůži, má silnou konzistenci, nepříjemný zápach. Pokud se pokožka po delší dobu neočistí křovinami, smí se krém při aplikaci na obličej odvíjet. Silikon je jednou ze složek, proto se ženám doporučuje, aby ji nepoužívaly denně, ale jako make-up základna dostane 10 bodů z 10.

Super-hydratační dává krém s vitaminem C, který zastavuje stárnutí pokožky, chrání pokožku před změnami teploty, před silným větrem. Zvlhčování trvá dlouhou dobu. Krém s antioxidanty a vitamínem C má nemastnou strukturu, která by měla být aplikována na dříve očištěnou pokožku obličeje jako základní make-up. Ženy, podle recenzí, doporučují tento prostředek, protože má dobrou hydrataci na kůži středního věku a zachovává ji, zlepšuje její vzhled a strukturu.

Recenze

Mikro gel pro pokožku kolem očí s účinkem mikrodrakování je u žen velmi oblíbený, odstraňuje známky únavy, hydratuje a chrání během dne. Stopové prvky rostlinného původu vyživují pokožku, odlehčují modré kruhy a uvolňují otoky pod očima. Krém je velmi ekonomický, protože jediná dávka je velmi malá. Má dobrou vůni a jemnou texturu.

Podle recenzí, pro mastnou pleť není vhodné "Multivitamin hydratační proti první vrásky." Přítomnost třpytu je cítit v teplém počasí. Proto je lepší ji používat, má štíhlou strukturu kůže a v chladném období. Líbí se mi s jeho vůní, texturou. Hydratační krém proti prvním vráskám s multivitaminy dává 100% hydratační, okamžitě vstřebává. Uživatelé mu doporučují koupit.

Ženy balzakovskogo věku je s tímto nástrojem nesmírně potěšena, protože pomáhá při péči o pleť a dokonale tóny pokožky pokožky.

Tento krém má velkou a lehkou texturu, o čemž svědčí malé video níže.

Vitamín C v krémě na obličej Venuše dobře vyživuje obličej, hydratuje. Krém jako jeho savost a textura. Jediná nevýhoda je vůně. Tam jsou nelichotivé recenze žen s mastnou kůží, který on se nehodil. Velmi se mi líbí sada sestávající z denního krému s faceliftem, krémem kolem očí a myceliovou vodou, která má vynikající účinek na péči o pleť obličeje.

Pro všechny typy krémů značky Venuše více pozitivní hodnocení než negativní. Ženy, které kdysi koupily produkt pro péči o tuto neregistrovanou kosmetiku, jsou doporučeny ke koupi všech vysoce kvalitních produktů, srovnatelných s jejich cenou. Volba je na vás.

Kosmetika Venuše: zeptal jsem se - odpovím

Příspěvek je psán pro všeobecné vzdělávání, které není obeznámeno s touto značkou italské kosmetiky (pravidelně v komentářích, když ji doporučuji, pak musíte vysvětlit, co to je odkud a kde to berou), a také se chlubit nákupy.

Můj první nákup v této značce byl gel pro hrudník. Zde je toto:

A byl koupen v "Maksidome" v době, kdy ještě existovaly stánky s kosmetikou. (Mimochodem, mimořádně kreativní místo bylo její výběr. Vzpomínám si, že jsem si zároveň koupil paletu stínů "Cover Girl", po které značka z Ruska zmizela a po šest let jsem hledala podobné věci...)

Hruď pak vypadala jako malé prázdné pytle, a proto, když si gél koupila, velmi opatrně ho potřísnila. Výsledkem je, že zvýšení prsu se samozřejmě nezvýšilo, ale nějakým způsobem se zpřísnilo a získalo tón. Strie se staly méně patrnými a kůže - méně suchá.

Před pár měsíci, v mučivých myšlenkách o tom, co jiného by se mělo namazat, jsem si vzpomněl na zázračný prostředek. Co když ten problém už není. Ale proč se tam teď rozmazávám a mnu a můj hrudník je přehlížen? Obecně jsem se rozhodl, že si objednám. Obtížnost hledání (a snažíte se najít tento produkt!) Pouze zvýšená touha.

V jednom moskevském internetovém obchodě jsem našel slušný výběr (až 50 položek), rozhodl jsem se zkusit něco jiného od tohoto výrobce. Mimochodem, požadovaný gel nebyl na skladě, ale opravdu mě to zastavilo? Výsledky byly:

1) Gel anti-celulitida multi-aktivní

Slíbili snížit tukovou vrstvu, vyhladit celulitidu, obnovit pružnost pokožky.

Ve skutečnosti: Na rozdíl od doporučené hřiště, rozmazaný každý den až do samého začátku dovolené. Chtěl jsem změřit objemy před a po, ale přirozeně jsem zapomněl. Ale výsledek byl následující: dva týdny po skončení aplikace, s naprosto žádnou změnou v mé váze, jsem zjistil, že džíny a kalhoty se staly přeplněnějšími na místech, kde jsem se rozmazával. Krém tedy skutečně zmenšil objem a já jsem je mohl udržet na stejné úrovni pomocí podpůrného kursu: pokud si ho namazáte týden za měsíc.

V recenzích jsem četl, že VENUS má dobrou linii proti celulitidě.

Závěr: Začnu znovu používat.

2) krém proti vráskám s korekčním efektem kontury

Objednáno, obecně bez znalosti toho, co to je. Řídila se svým pocitem, že občas chcete rty potřít nemastným balzámem a krémem bez chuti. Také krém na „oči“ na nich, z nějakého důvodu, je to škoda. Takže - co? Potřebujete samostatný krém.

Abstrakt slíbil, že obnoví obrys rtů, sníží vrásky na obličeji a vytvoří efekt hlasitosti.

Ve skutečnosti: aplikátor zobrazený na obrázku je opravdu velmi zajímavý, ale trubice je naplněna krémem tak, že je obtížné ji stlačit přímo na rty. (Pokud to nevysvětlím dobře, nezapomeňte na koncovou trubici zubní pasty, která musí být stisknuta dvěma rukama a není jasné, jak držet zubní kartáček současně). Ale pokud je krém stále mačkaný a rozmazaný, ve skutečnosti, po krátké době, efekt líbání, oteklé rty je vytvořen. A ten pocit je krásný, ale vágně cítíte, že jste někde podvedeni, protože nikdo políbil ((((

3) VÍNA VÍKOVÁ PREVENTING SUPER MOISTURIZING CREAM (krém na vitamín C)

Slíbili: přírodní vitamín C, který zvlhčí, ochrání pokožku, zpomalí proces stárnutí. Usnadnění syntézy kolagenu.

Ve skutečnosti: Moje kůže je suchá od slova "velmi." Po umytí vodou je obličej těsný. V souladu s tím, ze smetany jako hydratační, příjemná vůně a textury. A také - tak, že se nevaří dolů a ucpává póry. A vstřebává se dobře. Mám to všechno.

Závěry: Nevšiml jsem si žádného zvláštního efektu, ale nebyl oznámen. Kolagen není viditelný, takže byl vyvinut intenzivněji nebo ne - nebudu říkat. Krém na zimu trochu světla, v létě bude perfektní. Jako základ pro make-up je velmi dobrá. Pokusím se něco příště objednat pro obličej proti stárnutí, okamžitě bude vidět přítomnost nebo nepřítomnost efektu. A pro ty, kteří ještě nepotřebují anti-aging, IMHO, tento krém a další gel je to nejvíc.

Pěkný bonus: obličej „po včerejším“, ráno rozmazaný krémem, zaujme zdravější vzhled.

4) Mikro gel pro pokožku kolem očí s účinkem mikrodrakování

Slíbili: odstranění příznaků únavy a silných pocitů očních víček. Zvlhčování a ochrana. Zabraňte vzniku vaků a modrých kruhů pod očima.

Stejně jako v případě předchozí pozice, slibný efekt nebyl slibován, nečekal jsem to. Hydratuje, absorbuje, příjemně... Nové vrásky pod očima se neobjevily, staré se nezmenšily. Nemám sáčky pod očima, takže nebylo možné ověřit možnost jejich neutralizace. Necítí vůbec nic! To je obrovské plus. Stejně tak objednám anti-aging této značky.

5) Lék proti striím pro zlepšení elasticity kůže.

Slíbili: ve skutečnosti to v názvu slíbili. S výpisem, stejně jako v anotaci každé pozice, přírodní účinné látky. Zde je sója a vitamín E.

Ve skutečnosti: pokud si koupíte a položíte na stůl, strie nezmizí. Je nám líto. Je třeba očistit.

Závěry: Jsem líný. A tento nástroj zřejmě není špatný, soudě podle obecného trendu shody prostředků této značky s jejich deklarovanou účinností.

Obecným závěrem je, že z VENUSu určitě zkusím všechno znovu, protože v Rusku není prevaha značky v Rusku minimální, riziko úrazu do falešného systému je minimální, výrobce je upřímná Itálie; vzhledem k nedostatku reklamy v Rusku je velmi pěkná cena. Jediná škoda je, že tuto kosmetiku najdete ve slušném sortimentu, stejně jako jakoukoliv z „optimálních hodnot za peníze, kvalitu a dodací lhůty“, samozřejmě úkol z kategorie „to je fantastické“.

Venuše krém na obličej Deep Hydration Aqua - recenze

Z řady kosmetických přípravků je obličejový krém Venus výrazným produktem italské značky VENUS. Tento produkt je uznáván jako jeden z nejlepších hydratačních přípravků v kategorii masového trhu. Jaká je zvláštnost tohoto italského krému a jak jej správně používat?

Krém na obličej Venus Deep Moisturizing Aqua

Krém na obličej Venus „Deep hydratující aqua 24“ je vysoce účinným produktem italské kosmetické značky. Krém je umístěn v klasickém balení, které kombinuje modré a bílé barvy (symboly čerstvosti a čistoty).

Lehká textura, krém má svěží, neutrální vůni a je vhodný pro použití kdykoliv během roku.

Základní účinné látky obsažené v kompozici nasycují pokožku vlhkostí, pronikají do hlubokých vrstev epidermy. Hydratační přísady chrání pokožku před nadměrným suchem a odlupováním.

Aqua 24 Deep Moisturizing Cream byl vyvinut pro všechny typy pleti, ale je vhodný zejména pro suchou a citlivou pokožku, která vyžaduje jemnou a jemnou péči. Systematické používání tohoto výrobku umožňuje udržovat zdravou pokožku a předcházet vzniku vrásek a raných záhybů.

Kompozice je vhodná pro použití u žen od 25 do 35 let

Jak používat krém?

Hydratační krém - současný nástroj za každého počasí. Jeho zvláštní efektivita je však pozorována v období podzim-zima, to znamená, že počasí není považováno za nejpříznivější pro kůži těla a obličeje. Během tohoto období by měla být upřednostňována vysoce kvalitní zvlhčující látka, která činí pokožku hladkou a dobře upravenou. Tento výrobek je krém na obličej z Venuše.

Lehká textura krému umožňuje, aby byla co nejvíce snadno rozložena na kůži a stejně tak snadno absorbována do vrstev epidermy. Produkt se aplikuje na obličej hladkými pohyby, jemně rozloženými podél masážních linií od středu k okraji.

Pro informaci. Lehký zvlhčovač z Venuše nezanechává mastné stopy na kůži, protože se rychle a bez zbytků vstřebává. Výsledkem aplikace je vlhká pokožka obličeje, která ji udržuje po celý den svěží.

Nabízíme video, jak používat krém na obličej:

Recenze pro Venuše krém na obličej

Účinnost krémů na obličej „Hluboké zvlhčující aqua 24“ obličeje můžete vyhodnotit pomocí četných pozitivních uživatelských recenzí tohoto produktu:

V prostorách kosmetických míst a různých otzovikov často najít recenze o obličej krém Venuše. Rozhodl jsem se to zkusit, zejména proto, že cena nestojí - stojí to jen 325 rublů v místním obchodě L'Etoile. Krém je opravdu velmi dobrý ve struktuře, vůně je příjemná. Plní své hlavní funkce - pokožka je celý den hydratovaná, ale nedochází k pocitu těsnosti nebo mastného filmu. Určitě si koupím víc.

Velmi dobrým lékem pro mastnou nebo kombinovanou pleť je krém Venuše. A přestože tyto kryty jsou obvykle problematické (jako je moje), krém nevyvolává další problémy. Po jeho aplikaci se nevytvářejí komedony, olejovitá pokožka přestane svítit, na obličeji není žádný pocit těsnosti. Krém není matný, ale po něm nebude žádná tvář jako leštěná mince. Dobré měkké hydratační, vhodné pro každodenní použití.

Valentine, 30 let

Dobrý krém. Vhodné pro každodenní použití pro ty, kteří chtějí ušetřit na péči a zároveň získat účinný zvlhčovač.

Pokud jde o mě, rád bych zanechal recenzi o krémě Venuše jako ošetření proti vráskám na obličeji. Upřímně řečeno, je to pro tento účel, že jsem si ji koupil potřetí. Moje kůže je smíšená, takže nepotřebuje úplné zvlhčení. Ale oblast kolem očí je stále suchá, takže péče o ni si vybírá Italská znamená Venuše. Je samozřejmě nepravděpodobné, že bude schopen bojovat s hlubokými vrásky, ale malé mimické vrásky může odstranit. Kromě toho je vynikající prevencí vzniku škodlivých záhybů v budoucnu.

Violetta, 31 let

Skvělý nástroj! Přijímá čestné místo na polici s kosmetikou. Dobře hydratuje, nedotáhne kůži, a co je nejdůležitější - žádné mastné stopy. Doporučuji.

Margarita, 27 let

Použitý krém Venuše pro obličej proti vráskám kolem očí. Nástroj zvládá úkol - nohy vrány jsou méně viditelné. Dalším bonusem je hydratovaný, zářivý, zdravý obličej. Ačkoliv krém patří do kategorie masového trhu, není kvalitnější než řada luxusních kompozic.

Kristina, 29 let

Tento krém mi byl oznámen přítelem, když jsem slyšel dost pochvalných recenzí, koupil jsem si sklenici z Venuše. Abych řekl pravdu, neviděl jsem deklarovaný efekt, dokonce se mi zdálo, že krém dodává tuk z kůže. Možná, že tato kompozice bude vyhovovat velmi suché, i ve věku kůže. Moje kombinované to všechno stejné není moc dobré.

Miroslava, 26 let

Používám zvlhčovač Venuše v relativně chladném ročním období. V podmínkách spalujícího letního slunce je kompozice upřímně slabá. Ale hydratační krém Venus s dodatečným ochranným účinkem je to, co potřebujete. Proto obvykle používám dvě sloučeniny na jeden rok - fungují skvěle.

Upřímně, ne nejlepší krém z řady této značky. Blíže k 35 letům jednoduché hydratace pokožky nestačí. Pro vysoce kvalitní péči o věk používám krémovou náplň s omega-3 stejné značky. Tento nástroj nejen dokonale zvlhčuje, ale také vyživuje pokožku, brání procesu stárnutí a vzniku časných vrásek.

Victoria, 30 let

Koupeno v Letuale za 439 rublů. Dobrý rozpočet a vysoce kvalitní krém pro každodenní použití.

Natalia, 34 let

Četné pozitivní recenze krém na obličej Venus nezanechávají žádné pochybnosti o kvalitě italského produktu. Systematické používání této kompozice pomůže kůži vypadat vlhké, dobře upravené, tónované a mladé.

Venuše první vrásky Multivitamin hydratační

Zpětná vazba

Dnes řeknu o krémě na obličej Venuše. Mám krém jako dárek od své matky. Samotná značka mi není známa, tak jsem dlouho stála, dokud jsem se nerozhodla dát jí zkušební jízdu. :))

Odečteno na internetu, že Venuše je italská kosmetika. V cegmente Po uxodu za kozhey FACE Venus zanimaet nA kocmeticheckom pynke Italii 2-oe mecto pocle Nivea Visage a opepezhaet dazhe takuyu izvectnuyu cepiyu, JAK plnost (L'Oreal / Garnier). Nachází se v centru města. Po pezultatam ppovedennyx moc v Evropě mapketingovyx iccledovany na poctoyannym pokupatelyam ppoduktsii Venuše ppinadlezhat zhenschiny v vozpacte Od 20 do 60 pronájmu, co cpednim upovnem doxoda, obladayuschie xoposho pazvitym vkucom a chucvtvom ppekpacnogo. Tyto aktivní ženy, které vedou dynamický životní styl a oceňují krásu krásy.

Myslím, že malá historie nebolí. :)

Takže v reálném životě krém vypadá takto (běžná sklenice smetany, obal je nevídaný):

Vypadá to jako krém sám:

Textura krému velmi. Vůně smetany - WOW! Voní po citrusech. Držte se dlouho.

Po aplikaci celé tváře poseté malými flitry!)) Snažil jsem se je chytit na paži:

Tento krém používám druhý měsíc a nemyslím si, že to odmítnu.

Uvědomím si několik výhod:

- Ihned absorbován
- úžasný zápach
- nemají mastnou pleť
- 100% zvlhčující
- Pod tonalnikem jsem šel velmi dobře.

- Tlustá textura, v létě nebudu používat (pro zimu je prostě super!).

Za to všechno jsem dal 5 s malým minusem. :)

Určitě se podívám na něco jiného z této značky.

Krém na obličej Venus

Každá žena nebo dívka chce vypadat mladá a krásná, uchovávat ji po mnoho let.

V závislosti na stavu obličeje, můžete zhruba určit věk, ale můžete skrýt různé problémy s každodenní péči, která by měla být provedena bez ohledu na typ pleti.

Krém Venus Face Cream je vynikající pečující řešení, které zlepšuje stav tkání na obličeji a má omlazující účinek.

Volba finančních prostředků

Společnost Venuše byla založena v roce 1895 v Turíně. Kosmetika od tohoto výrobce je ve velké poptávce od šedesátých let a cena výrobku je přijatelná.

Kvalitu krémů a dalších výrobků na vysoké úrovni, a můžete si koupit zboží ve specializovaných prodejnách. Hlavním pravidlem společnosti je používání přírodních surovin během výroby.

Výrobky Venuše jsou nabízeny ve velkém množství a krém může být vybrán pro jakýkoliv věk a typ pleti. Krém Venuše je velmi žádaný, protože omlazuje, vyživuje pokožku a je také doporučován dermatology.

Péče o zvedání

S věkem, každá osoba začne měnit strukturu kůže na obličeji.

K provádění drahých kosmetických postupů, s cílem omlazení, ne všechny ženy mohou, ale je zde možnost zastavit proces stárnutí a zlepšit stav epidermis pomocí krémů.

Venuše nabízí produkty s efektem zvedání. Takové produkty hladké vrásky, hydratují epidermis kyselinou hyaluronovou a také vyživují buňky kolagenem.

Pro omlazení a zpřísnění se doporučuje použít následující produkty z Venuše:

  1. Životní energie - přijde po 30 letech, kdy se začnou vyvíjet vrásky. Kompozice je vhodná pro různé typy pleti, vyrobená na bázi vitamínů A, C, E. Pro dosažení pozitivního účinku je však nutné použít čistý krém pod dekorativní kosmetikou. Vzhledem ke složení se objevuje rychlý efekt, malé vrásky se rychle odstraní a kůže se obnoví, objeví se zdravý vzhled. Zpětná vazba je pozitivní, mnoho lidí má rád aroma a texturu. Hydratační a sametová pokožka je rychle cítit.
  2. 3D krém s náplní Omega 3 je produkt pro rychlé vyhlazení vrásek u žen po 35-40 letech. Struktura stárnuté kůže je zlepšena vlivem hyaluronického plniva, pružnost je znatelně zlepšena. Textura je silná, ale nekomplikuje proces aplikace. Je nutné aplikovat 2x denně. Krém chrání před sluncem, zlepšení oválné tváře se objeví po 2-3 týdnech. Jen několik dní zmizí mělké vrásky. Podle recenzí je možné zvýšit účinnost přípravku při současném použití plnivového séra s Omega 3. Takový lék obnovuje pokožku, doporučuje se pro ženy 30-45 let.
  3. Krém s vitamínem E pro omlazení - hydratační činidlo s dvojitým utahujícím účinkem. Vzhledem k vitaminu E se navlhčí hluboká tkáň, objeví se jejich ochrana a regenerace. Pravidelné používání zlepšuje barvu a celkový vzhled, zpomaluje proces stárnutí. Podle recenzí, tento produkt je lepší použít před spaním, protože textura je hustá a mastná. Venuše doporučuje aplikovat krém na suchou pokožku během chladného období.
  4. Krém s účinkem omlazení - univerzální prostředek pro každodenní použití. Nástroj pomáhá zlepšovat a omlazovat obličej, zpřísňuje pokožku, snižuje počet viditelných vrásek a nezpůsobuje alergie, jiné vedlejší účinky. Obsahuje vitamín A, který obnovuje buňky, vitamin E, arganový a kokosový olej, který ošetřuje pokožku. Kompozice je jemně rozložena na obličej, rychle vstřebává a nezanechává žádné zbytky. Používáte-li výrobek každý den, pak po 1 týdnu budou viditelné výsledky. Vylepšete výsledek použitím masek proti vráskám, které jsou vyrobeny z běžných domácích produktů.
  5. Krém na noční péči - tento výrobek se doporučuje k posílení pokožky a odstranění vrásek. Činnost je způsobena hlavními složkami, a to rostlinnými antioxidanty, fytokomplexem, aminokyselinami a vitamíny pro kůži. Vzhledem ke složení účinku na epidermis na buněčné úrovni. Pokud navíc používáte krém Venuše, můžete dosáhnout lepších výsledků. Pravidelné používání pomáhá vyzařovat obličej, zpřísnit pokožku a zlepšit elasticitu tkání. Pozitivní zpětná vazba od žen starších 40 let.
  6. Jelly Piano z Venuše - krém poskytující nepřetržité jídlo. Doporučuje se používat pro citlivou, suchou a mastnou pleť. Určeno pro ženy po 40 letech. Aktivní složkou je mléko dělohy, které zlepšuje regeneraci buněk a obnovu buněk a také zastavuje proces stárnutí.

Produkty popsané Venuší pomáhají zlepšovat ovál, odstraňují vrásky, vyživují a hydratují pokožku.

Denní péče

Výrobce Venuše věnuje zvláštní péči denní péči. Krémy pro denní použití jsou chráněny před vnějšími vlivy, včetně slunečního světla, větru, mrazu.

Pokud pokožka osoby dostane nedostatečnou vlhkost, rychle klesne, stane se ochablou a to způsobí rychlý vývoj vrásek.

Krém na obličej Venus „Aqua 24“ se doporučuje pro regeneraci tkání a denní péči. Tento výrobek nemá na trhu žádné analogy.

S pomocí kompozice můžete rychle obnovit rovnováhu vody a udržet vlhkost uvnitř kůže. S dvojnásobným použitím zlepšuje přidávání aquaporinů. Krém je vhodný pro dekorativní kosmetiku.

Kompozice je všeobecně doporučeno aplikovat na suchou, mastnou nebo problémovou pokožku. Textura je jemná s příjemnou vůní.

Podle recenzí, směs pomáhá odstranit otok ráno. Jedinou nevýhodou je obal, protože má za následek vysokou spotřebu smetany.

Některé ženy nemají rádi krém, protože to nezvlhčí, ale utáhne obličej, pokud nechcete trávit dlouhou dobu s čistící postup, pak po distribuci krému, krém začne role.

Kompozice má silikon, který u některých žen vyvolává strach a kompozici nepoužívá každý den.

Pro každodenní použití si můžete koupit krém Venuše Vitamín C. S ním se proces stárnutí zpomaluje, tkáně jsou chráněny před teplotními výkyvy a dalšími vnějšími faktory.

Zvlhčování je rychlé a přetrvává po dlouhou dobu. Jako součást nejen vitaminu C, ale také antioxidantů, textura je lehká, nemastná.

Naneste kompozici na čistou tvář, můžete ji použít pod make-upem. Hodnocení spotřebitelů jsou pozitivní, zejména ve věkové kategorii žen.

Recenze

Ženy se opravdu líbí mikro gel kolem očí. S ním můžete odstranit únavu, navlhčit pokožku a chránit tkáně po celý den.

Bylinné doplňky ve složení poskytují správnou výživu, čistí tmavé kruhy pod očima, otok.

Krém je ekonomicky výhodný, protože ke zlepšení epidermy je poměrně malá kapka. Výrobek má příjemnou vůni, jemnou texturu.

Studium recenzí můžete vidět, že multivitaminový krém pro hydratační a proti vráskám není vhodný pro mastné typy pleti. Tento prostředek je nejvhodnější pro suchou tvář, ale krém můžete použít iv zimě.

Mezi pozitivní vlastnosti emitují vůně, texturu. Hydratační je velmi dobrá, vzhledem k přijetí určitých prvků, vrásky začnou rychle vyhladit, hlavní věc je použít krém při prvních známkách stárnutí. Tento nástroj je velmi podobný věkové kategorii žen.

Recenze smetanového vitaminu C pozitivní. Složení skutečně vyživuje tkáně, které lze vidět za 1-2 týdny, dochází k hlubokému navlhčení.

Negativní recenze se objevují pouze u žen s epidermis tuku, protože kompozice není pro tyto tkáně vhodná.

Každý krém na obličej Venuše má nejpozitivnější hodnocení. Ti, kteří poprvé zkoušejí kosmetiku od tohoto výrobce, doporučují kompletně přepnout na péči a dekorativní výrobky značky Venus.

To je způsobeno vysokou kvalitou, dostupnými cenami a velkým sortimentem. Použití kosmetiky jedné značky může zlepšit výsledky péče.

Venuše Aqua Face Cream - Ukázalo se, že to není úplně špatný krém

Dlouho jsem se díval na tuto řadu krémů, ale nějak jsem se nemohl rozhodnout se seznámit.

Koupil jsem si krém poté, co prodávající řekl o smetaně a doporučil ji k nákupu.

Krém není vůbec drahý.

Je pevně zabalen, má fólii, což naznačuje, že nikdo nepronikl sklenicí s vlastním chlapcem.

Krém má velmi příjemnou vůni, charakteristickou bílou barvu.

Konzistence je velmi hustá a z toho důvodu nesleduje. Je tedy dobře připravena na přepravu.

Krém není tuk, dobře aplikovaný na kůži. Hydratační a výživná je přítomna. Po aplikaci nedochází k úplnému uzavření pórů. Naopak pokožka je dobře hydratovaná a dýchá

Po celý den je přítomen pocit vlhkosti a pokožka po dvoutýdenním průběhu aplikace vypadá hydratovaně a dobře krmena.

Pleť je výrazně transformována, kůže svítí.

Tento krém používám pouze v zimním období, protože chrání před větrem a mrazem.

V létě samozřejmě doporučuji lehčí a vzdušné krémy.

Jsem velmi spokojen s nákupem, neznámá značka se ukázala být docela slušná.

My-krem

kosmetika od A do Z

Venuše krém na obličej recenze

Překvapivě dobré! + SLOŽENÍ

Zakoupil jsem tento krém na doporučení kosmetičky. ve skladbách není silná, ale důvěřuji kosmetičce. Ze sebe můžu na krabici připojit pouze fotografii kompozice.

Krém je uváděn jako hydratační krém ve dne iv noci.

Obal je docela slušný, krabička je čistá a nádoba je obvykle vyrobena ze skla, těžkého. ale obal není hlavní věcí ve smetaně, že?

standardní objem, 50 ml.

cena je více než atraktivní (maximálně 300-400 rublů)

vůně je velmi příjemná. V zásadě se mi parfémy nelíbí, ale tady jsou překvapivě nepříjemné. krém je lehký a velmi rychle vstřebává. pod make-upem se neotáčí. a hydratační skutečně dává velmi dobré (mám suchou pokožku, a proto je tento okamžik pro mě obzvláště důležitý, ne všechny krémy jsou vhodné). po nanesení pokožky je hladký, měkký, ale co je důležité - na kůži není žádný pocit silikonu, jako je tomu u krémů stejné ceny nebo nižší, jako je tomu například u krémů.

neekonomickou spotřebu. Nevím proč, ale krém končí rychle. ale to mi nebrání v tom, abych zůstal v pozitivním dojmu z něj. jak skončí - koupit znovu.

Hluboká a dlouhotrvající hydratace? Kde

Dostal jsem tento krém jako dárek a musím říct, že s výrobcem neznám a prostě jsem si ho nevšiml v prodeji, takže nemůžu říct ani cenu, i když to na druhou stranu není špatné, protože názor není zkreslený. cíle.

Začněme

Takže box, který byl prezentován jako dárek.

Ihned slibuje výrobce:

Uvnitř - Těžká, ale malá trubička v bílých a modrých barvách 50 ml.

Vůně není ani nepříjemná ani příjemná. Něco neutrálního, celkově nesnesitelného.

Konzistence - velmi lehké, ne mastné, musím říci, docela příjemné. Pravda, z tohoto důvodu a spotřeba není nejmenší.

Nyní o efektu a účinnosti.

Snadno se nanáší, rychle absorbuje, nezanechává mastný pocit. Kůže je příjemná na dotek, sametová, VUT. Myslím, že zde jde spíše o silikony, které jsou v kompozici, a ne o všechny úžasné „chytré“ vlivy na „vodní kapky“.

Ze stejného důvodu nejsou na kůži příliš příjemné pocity. Ne, ne film na tváři, ale skutečnost, že kůže "dýchá" horší, je to fakt. Ano, a hydratuje krém není tak horký. Co je tam vlastně "hluboká" a "dlouhotrvající" hydratace. Omlouváme se, ale to není pravda. A asi 24 hodin - to jsou obvykle plné pohádek - na sílu pár hodin a není ani sebemenší připomínka, že jste použili tento zázračný krém.

Co se týče toho, jak se krém chová jako základ pro make-up, nemůžu nic říct, protože Nepokoušel jsem se o to, ale není to žádná touha, ale jako hydratační krém průměrný a průměrný. Pro dlouhodobé užívání (zejména v létě) nedoporučuji, protože nejenže obsahuje silikony, ale je také hmatatelný, a to je EXTREMELNĚ, a já nechci ucpávat póry touto špínou a pokožku cítit nepohodlně pro sporné zvlhčení.

Nedoporučuji.

Dobrý krém pro chladné období.

Creme "Venuše" koupit pouze v obchodě "L'Etoile", nikde jinde jsem tuto značku neviděl.

Multivitaminový krém je navržen tak, aby se zbavil prvních vrásek, pro ženy od 30 let. Je mi 41 let, kůže je smíšená, krém používám v chladném období. Ráno a večer. V létě je to velmi těžké pro mou kůži.

Textura, aroma. Krémový tuk, krásná broskvová barva. Má příjemnou vůni, jemné aroma.

Obaly. Krém je zabalen do nádoby, uzavřen ochranným filmem. Objem: 50 ml. Film je nepohodlné odstranit, ale za takovou cenu si můžete vyzkoušet.

Vlastnosti Popis krému na webových stránkách společnosti

Anti-aging lék, vytvořený speciálně pro boj s prvními známkami stárnutí a ochranou mladistvé pleti. Pro všechny typy pleti, věk 30+. Ideální pro unavenou, matnou pleť s prvními známkami stárnutí. Snadná, rychle vstřebatelná emulze, vynikající základ pro make-up. Tento krém zjemňuje tón obličeje, což ho činí jednotnějším. „Perfection Effect“: okamžitě vyhlazuje malé a mimické vrásky, minimalizuje nedokonalosti. Zabraňuje vzniku vrásek a jejich prohlubování; po celý den zaplňuje pokožku zářením, poprvé se vrásky a nedokonalosti stávají méně viditelnými, pokožka obličeje, dokonale zvlhčená, je naplněna novou energií a vitalitou.

Krém je určen pro všechny typy pleti.

Složení.

Používám krém na obličej, krk a dekolt. Krém dobře vyživuje, hydratuje, nezpevňuje pokožku. Zlepšuje pleť.

Cena: s přihlédnutím k slevě 285 rublů (plná cena smetany je uvedena na šeku).

Krém jako já budu i nadále kupovat "těžký dělostřelecký" krém pro ženy od 40 let, aplikovat kurzy.

Nadšená recenze od majitele mastné pleti

To je smetana, kterou používám v tuto chvíli, a to je už druhá možnost, která se ukázala jako ideální pro zimní čas. Ale nejdřív první.

Mám kombinovaný typ pleti. Ale čím víc bych to ještě přinesl k tuku na čelo, nos. tváře a brada neustále svítí, ale na obrysu obličeje se objevuje loupání. Mimochodem, navzdory nadměrné sekreci mazových žláz, nos a tváře také začal odlupovat. Celý důvod je dehydratace.

A vím, že takový problém ovlivnil nejen mě. Majitelé mastné pleti dělají vše pro snížení lesku. A toto „všechno“ obvykle zahrnuje spoustu látek obsahujících alkohol, ale vlhkost je považována za zbytečnou. V důsledku toho je kůže suchá. Ani ne. zůstane mastný, ale stane se dehydratovaný, zatímco alkohol vypařuje veškerou vlhkost.

Totéž se mi stalo, když jsem šel na Letuil hledat krém na obličej. Na matování a rozhodl se podívat. Okamžitě se objevil podivný pohár (nikdy jsem takové lidi neviděl). Nějaký protáhlý, zajímavý a příjemný vzhled. Přitahovala mě skutečnost, že jak nás na etiketě aktivně informovala, - krém s vitamínem E.

Myslel jsem, že teď už jen moje kůže postrádá vitamíny. Byl jsem si vědom, že vitamíny jsou s největší pravděpodobností mastné a krém bude pravděpodobně velmi tlustý. Ale už jsem plival na mastnou pleť, protože jsem se více bál o odlupování.

Účinek smetany jen překonal moje očekávání. A hned.

Zaprvé, navzdory husté struktuře, se jednoduše vstřebává a nezanechává žádné stopy. Kůže zůstává měkká a jemná.

Za druhé, kdo řekl, že má nepříjemný zápach? Krém má jemnou vůni. jen krém. Už nic víc.

Za třetí, neupchává póry! Byl jsem si jistý, že tento krém bude vážným testem pro mastnou pleť, ale vůbec ne. Dokonce ji nějakým způsobem spáruje! Dlouhou dobu po aplikaci kreime tvář potěší i barvy a nesvítí.

A konečně se o aplikaci podělím o malé tajemství. Možná jsem jen beznadějným fanouškem této věci, ale podařilo se mi s ním udělat masky. Přidám tam několik kapek vitamínu A a položím ho na obličej tlustým slovem (krém je cenově velmi dostupný a není tak žalostný). Po 10 minutách jsem promakayu přebytečný krém ubrousek. Voila pleť dokonale zvlhčená.

Ale všiml jsem si, že takové postupy, jako je tento krém, jsou krásné pouze v chladném období. Jaro se blíží a já si něco lehčí.

S tímto krémem jsem si uvědomil, že make-up může být dokonalý. Analyzujte kompozici!

Ahoj holky)

Zakoupil jsem tuto smetanu v obchodech Letual, na radu obchodního asistenta. Vášnivě se mě snažila přesvědčit, že všechny drahé hormonální kosmetiky, a to je přesně to, co potřebujete mladou pleť! No, jak se můžete bránit, když doporučují koupit krém za dva tisíce levnějších než ten, který jste chtěli vzít. Tak jsem si ho koupil)

Upřímně, tuto značku poprvé potkávám. Vinus je pro mě holicí strojek, nic víc, nic méně. A pak celý krém. Obecně platí, že to je to, co bylo nalezeno o této značce.

Kosmetika Venus je italská značka ve vlastnictví koncernu Kelemata SPA. Mezi rysy výrobních procesů můžeme zaznamenat vlastní výzkumnou laboratoř, kde probíhá vývoj a modernizace kosmetiky a jejích komponent. Takové vědecké centrum je základem výrobního cyklu, díky němuž se společnosti daří diktovat vlastní politiku na trhu. Recenze kosmetiky Venuše potvrzují nepřetržité zlepšování výrobních technologií, což významně ovlivňuje zvyšování efektivity a kvality výrobků.

Celosvětová přeprava kosmetických výrobků se provádí bezprostředně po výrobě v továrnách ve Francii a Itálii. Značka v překladu znamená "Venuše", na počest řecké bohyně krásy. Volba padla na její jméno jako symbol neustálého úsilí společnosti o výrobu kosmetiky pro božskou krásu těch, kteří tuto značku používají. Recenze Kosmetika Venuše ukazuje, že se společnosti již podařilo realizovat své ambice.

Když jsem se vrátil domů, okamžitě jsem začal zkoušet, řeknu hned, dojmy byly dvojí.

Krém je balen do lepenkové krabice, která je zase uzavřena ve slídě.

. Krabice obsahuje všechny potřebné informace.

. Informace od výrobce.

Laboratorní Venuše vytvořila AQVA 24, krém s efektem "inteligentního zvlhčení". Během 24 hodin účinné látky stimulují kůži aquaporins, které distribuují vodu v epidermis. Zaručují aktivní hydrataci: okamžitá, hluboká a dlouhotrvající, spolehlivě chrání pokožku.

P.S Víte, co jsou to aquaporiny?

. Složení.

Aqva (voda), glycerin, cyklopentasiloxan, ethylhexyl palmitát, polystearát sacharózy, polyakrylát sodný, orbignya oleifera olej panthenol, dimethiconol, parfum (vůně), xanthanová guma; citronellol, geraniol, cl 42090 (modrý l).

Dokonce i bez pochopení složení, můžete najít jen obrovské množství silikonů, ale to mě vůbec nevystraší, vysvětlím později o něco později.

Stejně jsem se rozhodl rozebrat kompozici a byl jsem zděšen. Tam je málo dobrého

. Způsob použití.

Aplikujte ráno a večer na čistou pokožku obličeje a krku.

V krabici je samotná nádoba se šroubovacím uzávěrem. Nejběžnější sklenice je vyrobena ze skla, takže je velmi těžká. Nemám rád krém v takových obalech, ale dostal jsem se ze situace a smetanu odstranil špachtlí. Informace o něm jsou skromné, stejně jako krabice v modrých a bílých tónech.

Neexistují žádné stížnosti na pach, voní pěkně. Čerstvost

Barva měkká modrá

Konzistence je lehká, ale silikony jsou cítit. Okamžitě pocítíte tuto mastnou silikonovou základnu na kůži. Je snadno distribuován na kůži a velmi rychle se vstřebává. Mastný film na obličeji neopustí.

Po aplikaci zůstává příjemný pocit vlhkosti. Eliminuje pocit těsnosti a šetří od loupání.

Ale navzdory všem těmto pozitivním okamžikům používám krém jen jako základ pro make-up. Vzhledem k velkému počtu silikonů v kompozici se na něj dokonale hodí všechny tonální základy. Neexistuje žádný mastný lesk téměř po celý den, make-up není vznášet se nikde, žádný peeling není viditelný! Nehýbejte se! Povlak je rovnoměrný a homogenní. Není to základ, ale sen.

Denní krém 100% nedoporučujeme. Kované póry! Opět díky silikonům. Jako hydratační krém není příliš silný, takže není třeba jeho každodenní použití. Bude fungovat pouze v období vlhkosti (a opět v silikonech). V létě, v teple je lepší ho vůbec nepoužívat, ale dopad na skleníkový efekt na kůži.

. Výstup

Dívky, doporučuji jen jako základ pro make-up. A pak ne každý den as dobrým očištěním po. NEJSOU AKO MOISTURIZAČNÍ KRÉM! Jako make-up kosmetika je naprosto k ničemu. Vaše pokožka z ní nevytěží nic dobrého, pokud se ucpou pouze póry a komedony.

. Budu kupovat více?

Ne, nebudu kupovat přesně. Někdy si dokonce myslím, že tento nástroj, ve složení, je spíš jako tmel pro koupelnu.

Cena: 390 rublů

Objem: 50 ml

Země původu: Itálie

Pokud stále hledáte hydratační krém, doporučuji tuto nebo více možností rozpočtu.

• ● ❤ ● • Děkujeme za pozornost • ● ❤ ● •

S tebou byl Dasha

Venuše Fillir 3D oční balzám na oči: recenze

V Letuale, Fillir VENUS 3D intenzivní oční kontury pleti s Omega 3 stojí asi 900 rublů. Sliby a krásná sklenice mě okouzlila a já jsem se rozhodl koupit. Co tedy bude moje recenze?

Výrobce slibuje

Držíme v rukou silnou látku proti stárnutí pleti kolem očí, která nejenže odstraní vrásky, ale také pomoc s taškami a kruhy. Balzám pro zralou pleť jakéhokoliv typu je určen - včetně pro velmi jemné a velmi stárnoucí. Citlivé oči budou fungovat také. Emulze je dobrým základem pro make-up. Je dobře vstřebává, neobsahuje vůně.

Jako součást inzerujeme:

- extrakt z rýžového osiva; stimuluje sirtuin, protein dlouhověkosti.
- Omega 3 mořský původ ve vysoké koncentraci: regenerační účinek.
- Rostlinné mikrogranule s výplňovým efektem.
- Kofein a Ruscus: redukovat tašky a kruhy pod očima.
- Okamžitě zaplní pokožku kolem očí záře mládí.
- Stimuluje bílkoviny mládeže, prodlužuje mladost pleti.

V důsledku použití nástroje se slibuje, že kůže se vyhladí, vrásky nebudou tak znatelné a vzhled bude svítit. Během dne, Balsam Filler Vines 3D vyhlazuje pokožku a v noci bojuje s edémem a stimuluje mechanismy regenerace kůže.

slibů a způsobu aplikace

Žádost a moje hodnocení

Chcete-li začít, za tyto peníze, všechno je opravdu velmi vysoká kvalita. Láhev - s dávkovačem, což znamená - hygienické! Je pravda, že bez ohledu na to, jak těžké je tlačit - kapka smetany je vždy stejná. A pokud máte toho hodně?
V 15 ml lahvi, ale už jsem měl dost dlouho.

je příjemné držet láhev s dávkovačem

Balzám vůbec nic necítí, je bílý a velmi příjemný. To je snadno zastíněné, ale ne tak rychle vstřebává, jak výrobce ujistil. Pohlcuje, aniž by zanechala pocity, jen příjemnou hydratovanou pokožku. Žádná lepkavost, žádné dotažení, žádné podráždění očí - nic nepříjemného.

I když... pokud použijete příliš mnoho, objeví se lepkavost.

Co řeknu jako recenzi: Venuše Fillir 3D oční balzám opravdu hydratuje pokožku velmi dobře. Nutriční funkce v létě jsou dostačující, ale v zimě chcete doplnit péči o něco více výživného. Příjemné. Ale to je vše. Vrásky, tašky, kruhy - vše je na svém místě a čeká na svého hrdinu))

Test na papíře

Jak můžete vidět, balzám téměř okamžitě začne navlhčit papír, a dokonce i po 22 hodinách je na kůži film, který zabraňuje úplnému vyschnutí papíru. Jako takový, není tam žádné olejové skvrny, ale po úplném vysušení krému na lumen, vidíme mastné skvrny - to znamená, že oleje jsou přítomny, a ve správném množství, ne moc a ne málo.

Venuše Fillir 3D testování na papíře

Z testu na papíře jsme dospěli k závěru, že výrobek dlouhodobě zvlhčuje a vyživuje pokožku.

Složení

Složení je velmi dobré: spousta různých olejů a výtažků, vitamínů, panthenolu, bílkovin, kofeinu, lecitinu. Přítomnost silikonu, glycerinu, butylenglykolu, EDTA, karbomeru není vítána.

Složení Venuše Fillir 3D pod očima

Recenze

Zdá se mi přirozené, že produkt má za tuto cenu trochu zpětnou vazbu.

  • Je mi 42 let, koupil jsem si tento oční balzám. Používám 3 týdny. To zvlhčuje pro 5+ a kromě mých vrásek nejsou tak znatelné. Účinek je srovnatelný s luxusem. Spokojeni.
  • Osvěžuje pleť a vrásky se zdají být tak málo znatelné, ale nikam nechodí. Zpočátku je účinek tak jasný, ale časem to není stejné - kůže si zvykne, nebo co? Zvlhčuje a vyživuje nádherné. 15 ml mi stačilo přesně na měsíc.
  • Používám oční balzám Venuše po dobu 2 měsíců. Je příjemný - vstřebaný, zvlhčený, ekonomický, ale... on mi nedal nic ze slibu na krabici! A doufal jsem, že za takovou cenu by se mé tašky a kruhy opravdu zmenšily. Přejdu k levnějším variantám, efekt je stejný.

Shrnutí všech výše uvedených písem

Pokud vaše pokožka pod očima nemá dostatek vlhkosti, pak je pro tento účel ideální balzám na oči Venus Fillir 3D. V létě bude skvělé vyživovat pokožku, ale pokud je vaše pokožka příliš suchá, budete potřebovat zvláštní péči. Na předávkované pokožce si můžete všimnout účinku vyhlazování vrásek, nasycené pokožky - ne. Ztráta sáčků a kruhů nemůže čekat.

Simone Sim - speciálně pro web Pod očima ru

Více Článků O Zánět Oka