Vilenta - recenze kosmetiky

Hlavní Objektivy

Dívky, opět veselé Vánoce! Kéž se splní všechny vaše sny!

Vilentu znám již dlouho, najednou jsem se aktivně zajímala o látkové masky této značky, moc se mi líbila. Pak se se mnou na dlouhou dobu nesetkali, ale v jednom malém obchodě se jim podařilo koupit

Světlé pěkné trubice se šroubovacím uzávěrem. Otvor byl uzavřen fólií. Objem 75 ml.

Od výrobce:

Osvěžující obličejová maska ​​na bázi kaolinu (bílá hlína) s oxidem zinečnatým a matným komplexem má absorpční vlastnosti a podporuje hluboké čištění kůže, odstraňuje ji z toxinů, vyrovnává tón a strukturu pokožky. Fytokomplex přírodních výtažků z čarodějnice a Aloe Vera zpevňuje póry, zjemňuje a zklidňuje pokožku. Maska je ideální pro péči o T-zónu.

Na zadní straně trubky je kompletní informace o výrobku: popis, aplikační tipy, složení, kontakty výrobce

Z nějakého důvodu jsem si myslel, že je to korejská značka. Ukázalo se, že ne, výrobce JSC "RealCosmetics" Ramenskoye, Moskevské oblasti.

Maska krásné světlé tyrkysové barvy. Textura hustého hustého krému, ale velmi plastická.

Položte na kůži jemně a bez tíže v tenké vrstvě. Vůně produktu je mírně zvláštní, ale líbí se mi to - svěží, příjemné.

Pocity po použití masky jsou velmi pohodlné, nic bodnutí, brnění. Po 5 minutách trochu kůže. Trochu ochlazuje, osvěžuje a tonizuje pokožku.

Jelikož ho používám ve sprše, maska ​​zůstává až do konce procedury docela mokrá. Velmi snadno se vypere.

Jako výsledek, kůže je měkká, hladká, zastrčený, jako by byl povzbuzen. Žádná výrazná suchost a těsnost. Poté obvykle používám hydratační / výživnou masku.

Obecně platí, že maska ​​je velmi příjemný, pro čištění je velmi pohodlné použití. Líbilo se to.

[Upravil autor dne 8. ledna 2017]

Není to poprvé, co si koupím masky od Vilenty. Než jsem si vybral tuto značku, musel jsem zkusit mnoho masek. Ale když mi do rukou vstoupila MASKA DREAM SKIN FACE MASK
REJUVENATED. Uvědomil jsem si, že je to úžasný nález! Jeho jemná textura, ne obsedantní vůně, ohromující efekt mě zasáhl. Měl jsem drobné nepravidelnosti na kůži a pomocí masky DREAM SKIN jsme tuto vadu odstranili. Jsem spokojen se svou volbou a nyní preferuji pouze tuto značku.

Uklidňující kůži

Tato pleťová voda je čistící prostředek, který obsahuje ovocné (AHA) -kyseliny + uklidňující fytokomplex, pokožku uklidňující látku, zejména ve večerních hodinách, kdy je třeba po odstranění make-upu z obličeje očistit pokožku. Někdy to není vždy nám děvčata a ženy, které vyhovují kosmetice, že nakupujeme a objeví se na podráždění kůže a někdy zarudnutí. To je přesně to, co se mi stalo. Dobře, že jsem byl včas informován touto očistnou emulzí od Vilenty.

Velmi dobře zklidňuje pokožku, odstraňuje zarudnutí a změkčuje. Ráno jsem zapomněl, s čím jsem večer bojoval.

Má vynikající vlastnosti a přírodní složení.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 3 · Ne 0

Polina
Petrohrad Aktivní účastník

Dívky, byl jsem velmi podezřelý z produktu této značky, dokud jsem nezkoušel tento zázrak:

Informace o výrobci a složení:

Můj názor:

Maska je určena pro všechny typy pleti, věkovou kategorii - 30+.

Maska je impregnována transparentní kompozicí s neutrální kosmetickou vůní, nejsou zde žádné nepříjemné vlastnosti žáby (kluzkost a lepkavost).

Maska je téměř dokonalá, s výjimkou jedné „designové“ nuance: z nějakého důvodu se dostane pouze do středu krku.

Účinek použití je velmi blízký deklarovanému výrobcem: maximální hydratace, zdravý vzhled, tón. Po odstranění nevyžaduje naléhavou aplikaci plné péče, pocit pohodlí.

Doporučuji těm, kteří hledají dobrou hydratační masku.

Dnes chci mluvit o péči o pokožku rukou. Myslím, že toto téma je v tomto ročním období velmi důležité. Nevím, jak jste holky, ale moje ruce suší strašně a vločka v zimě. Rozhodl jsem se tento problém překonat pomocí kosmetické novosti. Masky - Rukavice ruční Vilent Intenzivní hydratační a změkčující. V masce dominuje argonový olej a kyselina hyaluronová.

Koupil jsem masochku v oficiálním internetovém obchodě Vilent za směšnou cenu 98 rublů. Při použití jsou tyto rukavice jednoduché: stačí na ně po dobu 15 minut nasadit šedou, aby si sundaly masku a umyly si ruce.

Efekt je prostě superrrr. Kůže rukou se stává hydratovaným peelingem. Pokud popisujete ten pocit jedním slovem - měkkost.

Vřele doporučujeme vyzkoušet všechno.

Mushka-krasotusichki. Přesto jsem se rozhodl se zaregistrovat na této nádherné stránce, abych se podělil o své tipy.

Začnu s nádhernou maskou, která mi nedávno přišla jako dar k objednávce umístěné na oficiálních stránkách značky Vilenta.

A tak dnes budeme mluvit o látkové masce pro obličej značky Vilenta s názvem "Ginger". Mimochodem, jako součást masky, samozřejmě obsahuje samotný zázvor mincovnu, kyselinu hyaluronovou, fotoextrakty a olejový komplex.

Jak aplikovat: Maska by měla být „oblečená“ v doslovném smyslu, měla by být uvolněna na obličeji maskou po dobu 15-20 minut. Poté odstraňte masku a umyjte si obličej. Ihned po nanesení masky jsem cítil silný chladicí efekt a mírné brnění. Silně tóny pleti. Maska je ideální pro horkou sezónu. Odvažuji se poznamenat, že maska ​​je velmi nasycená smetanovou texturou, takže jsem potřel lokty příliš suchým krémem, který zůstal v balení (velmi dobře vyživuje pokožku).

Účinek masky je kolosální. Zdá se, že jsem právě přišel z resortu. Kůže vypadá tónovaně, odpočívá, svěží. Pleť je hladká. Stručně řečeno, můžete okamžitě jít na červený koberec. Velmi příjemný na dotek kůže. Upřímně jsem nečekal takový ohromující efekt z masky 90 rublů.

Dívky, mé krásné malé mušle, zkuste se podělit o své dojmy v komentářích.

Miluji látkové masky a tohle není výjimkou. Ovocná série z uklidňující a chladící masky Vilenta se zázvorem a výtažkem z máty.

Dívky, samotný proces a po tom, je to něco úžasného, ​​Maschka se stala mou oblíbenou, překročila všechna moje očekávání, nechala jsem ji na krku, abych se nestratila s takovou dobrotou.

Mask maska ​​je dokonale promočená, i příliš dobře (líbí se mi to), absolutně suchá

 krémová textura s jemným a jemným aroma

Slip neklouzne z obličeje, drží se na hurá navzdory skutečnosti, že se nelepí na uši

 28 ml za 112 rublů, levné

 jakmile byla na obličeji, proces šel, seděl jsem a začínám cítit, jak uvolňuje všechny svaly mé tváře, nechtěl jsem masku odstranit

 opravdu dobře vychlazuje a zároveň udržuje pocit pohodlí

Není to špetka, není brnění, ale je to pocit, jako by to ovlivňuje kůži, jako by všechny prvky, jako na trhu, chatují a dohadují se, nepopsatelné pocity

 doba procedury je 15-20 minut, na konci maska ​​uklidňuje kůži, a po odstranění je tak teplý na obličej, jako po mrazu, chlazený, tak chlazený, jen super

Skin Kůže je měkká, jemná a zvlhčená (mám suchou pokožku) a noční krém se ani nespěchal, aby se rozmazal, nedocházelo k pocitu sucha a těsnosti a nebylo vidět stopy černých teček.

Christina
Zástupce společnosti Rostov na Donu

V arzenálu každé dámy, ženy, dívky musí mít hliněné masky k čištění kůže. Miluji různé masky velmi, ale jako majitel kombinované kůže (v T-zóně, mastné, suché na tvářích) jsem vždy držet v arzenálu čisticí a hydratační masky. A nedávno jsem našel kosmetiku, která kombinuje tyto dvě vlastnosti.

Název produktu: Vilenta Oil Therapy Clay Face Mask

Maska obsahuje koalin, regenerační a ochranný komplex olejů bambucké, makadamové, jojobové a sladkých mandlí.
Výrobce nám slibuje očištění pleti, odlupování odumřelých buněk, což činí pokožku hladkou a měkkou a zužuje póry.
Mohu vás ujistit, že jsou splněny všechny sliby.
Měl jsem spoustu masek, zejména hliněných, ale to je pravděpodobně první maska, která dobře utáhne póry.
Masku položím na předčištěnou tvář po dobu 15-20 minut, vyschne a lehce dotáhne kůži, po určité době je nutné masku omýt. Po odstranění masky se černé tečky rozjasní, jsem opravdu nadšený z tohoto výsledku!
Kůže nevyschne, po umytí nedochází k pocitu těsnosti.
Spotřeba je poměrně ekonomická, na celé tváři mám malé množství.
V tuto chvíli je tato maska ​​oblíbená mezi jinými hliněnými maskami, které jsem testovala.
Cena: 150 rublů
Zkušební doba: 1 měsíc
Hodnocení: Bezpodmínečné 5 s mnoha plusy!

Kromě čistění je moje pokožka dokonale hydratovaná. Super maska ​​zároveň čistí a vyživuje.

Christina
Zástupce společnosti Rostov na Donu

V poslední době jsem se stal horlivým fanouškem značky Vilenta)))) Když jsem viděl, jak 3-v-1 GLYCOLIC ACID PRO čelí mytí od značky v obchodě, okamžitě jsem se rozhodl koupit. Chci se s vámi podělit o své dojmy.

Hlavním bodem tohoto nástroje - lze jej okamžitě použít jako tři kosmetické přípravky: pěna, peeling a maska. Jak víte, už jsem vyzkoušel všechny tři inkarnace.

Pěna se může umýt ráno a večer, čistí pokožku před použitím denního nebo nočního krému. Kůže po aplikaci se stává pružnější, její mastný lesk zmizí.

Jako čisticí prostředek jsem se také snažil použít čisticí přípravek GLYCOLIC ACID PRO 3-v-1 - má dobrý peeling a čistící účinek.

Účinek pěny nebo křoviny může být zvýšen použitím prostředků, jako je maska, což způsobuje, že s hustší vrstvou a zanechává ji po dobu 5 minut, v této aplikaci je znatelně osvěžující: kůže okamžitě ochladí, zklidňuje, a další den svítí zevnitř. Mimochodem, GLYCOLIC ACID PRO má příjemnou vůni 3 v 1, jemnou texturu.

Obecně platí, že nástroj je prostě super - doporučuji každému, aby to viděl sám pro sebe.

Christina
Zástupce společnosti Rostov na Donu

V tomto přehledu chci hovořit o výrobkové značce Vilenta nazvané tělové mléko Kyselina hyaluronová Pro. Mnozí z mých přátel vědí, že se mi líbí produkty této značky a před týdnem mi jeden z nich představil tělové mléko od Vilenty. Okamžitě jsem ho začal používat. Už po prvním použití jsem cítil pozitivní změny. Kůže se stala měkkou, sametovou, napnutou a velmi příjemnou na dotek. Kromě toho je nástroj velmi hydratační a je extrémně nezbytný v horkém letním teple.

Po sprchování jsem denně na tělo dával mléko. Stojí za zmínku, že se okamžitě vstřebává do kůže a nezanechává mastný lesk.

Příjemně potěšen a cena. Přítel mi řekl, že ho koupila za 300 rublů. Hodnota za peníze a vysoká efektivita (testováno na mně) mi dává právo doporučovat Hyaluronic Acid Pro Body Milk.

Christina
Zástupce společnosti Rostov na Donu

Ahoj všichni Pokračuji v testování ovocné řady značky Vilenta. Zkusím druhou masku a jen se divím, proč jsem ji předtím pro sebe neobjevil. Dnes budeme hovořit o masce s výtažky z semen granátového jablka. Jako vždy budu stručný.

Aplikujte rychle a snadno

má příjemnou vůni

dobře vyživuje pokožku (suchost zmizí od prvních sekund aplikace)

Dobrá verze pro letní solcep a větrné počasí.

Test byl u mě, hodnocení: 5+

Christina
Zástupce společnosti Rostov na Donu

Dobré po celý den

Nemohu psát o masce "Bobule" z Vilenty. Do této chvíle jsem nepoužil tkaninové masky, a teď je lituji. V mém kosmetickém salonu jsem byla „ošetřena“ touto nádhernou maskou a cítím, že teď na ní sednu.

Stručně o vlastnostech masky:

Snadná tvář

má příjemnou ovocnou vůni

Kůže rychle zvlhčená

Vypadla složitost

Vliv dlouhodobého držení.

Doporučuji všem. Maska na 5 s +

Christina
Zástupce společnosti Rostov na Donu

Tento krém jsem si koupil po přečtení recenze na stránkách Otzovik. ru o denní krém ze stejné série.

Tělový krém modelování Vilenta bílý, ne tlustý, ale ne tekoucí. Vůně má velmi příjemnou, svěží, květinovou a ovocnou vůni.

Tuba s tělovým krémem velká - 200 ml. Trvá to trochu na jednu aplikaci krému, takže to bude stačit na dlouhou dobu, i když se aplikuje dvakrát denně, jak se mi zdá, předpokládá se - ráno a večer. Naneste na masáž pokožky, dokud se krém zcela neabsorbuje, a to rychle. Je také velmi důležité aplikovat na čistou pokožku (přednostně je vyprat) - účinek krému je několikrát zesílen.

Pokožka je hladká, měkká, elastická, po ní zvlhčená.

A to voní - mmm..) Viděl jsem tento krém podíl v on-line obchodu společnosti - když si koupíte tělové mléko Vilenta, tento krém přichází jako dárek. A co je pohodlné, musíte si koupit!

Christina
Zástupce společnosti Rostov na Donu

Velmi dlouhou dobu nebral hadrovou masku, a pak se v internetovém obchodě, tak řekněme "vzdát se."

Fabric obličeje jsou uvedeny v rozsahu, existuje několik typů. Tato maska ​​má hydratační, tonizující a výživné vlastnosti, které se pro mě staly velmi důležitými kritérii, protože mám suchou pokožku. Je naprosto hypoalergenní. Dokonale hydratují pokožku po celý den, obličej se stává svěží a odpočívá.

Maska je velmi pohodlná, seděla na tváři dobře, nezasahovala, nevěnoval jsem jí pozornost po dobu 15-20 minut. Vůně je sotva znatelná, neutrální. Masochka byla velmi, tak řečeno mokrá, ale spíše impregnovaná, a jakmile jí položila obličej, bylo to velmi příjemné, pohodlné, jako doušek vody pro suchou pokožku. Ale kůže ihned poté, co jsem si sundala masku z tkaniny "dýchala", byly zbytky absorbovány během 15 minut.

Celý den jsem měl dostatek hydratace a make-up byl v pořádku. Chci si objednat více, aby bylo pleti takové potěšení alespoň jednou týdně. Vím, že ceny v různých internetových obchodech se pohybují od 45 rublů do 85 rublů za kus. Pokud je to zajímavé, řeknu, kde jsem to vzal))

Maska-ubrousek s fragmentem na krk, plus krém v odděleném prostoru.

Popis

Omalazhayushchy, hydratační a léčivé pro všechny typy pleti

Indikace
pro obličej a krk 30+

Akce

Etapa 1: MASK: minerály, aminokyseliny obsažené v aloe šťávě mají léčivý účinek, snižují lesk, potlačují zánět, zužují póry, udržují optimální rovnováhu vlhkosti v kůži. Vitaminy C a E přispívají ke zpomalení procesu stárnutí; Vitamin A pomáhá obnovit buňky. Díky extraktu z ovčí placenty má maska ​​výrazný liftingový účinek, stimuluje syntézu kolagenu a elastinu, který posiluje buňku.

Fáze 2: Intenzivní hydratační liftingový krém: speciální hydratační komplex krému zvyšuje hladinu vlhkosti v kůži, fixuje hydratační a léčivé účinky masky. Krém je ideální pro péči o citlivou, vyblednoucí pleť s nízkým obsahem vlhkosti.

Výsledek

kůže získává vitalitu, získává zdravý sametový vzhled, zvyšuje pružnost a pružnost.

Složení

extrakt z ovčí placenty, aloe extrakt, kyselina hyaluronová, minerály, aminokyseliny, vitamíny A, C, E.

MOJE STANOVISKO: Maska DOBRÁ! Jeden z nejlepších ve Vilentě.

Ubrousek je nasáklý velmi velkoryse, na obličeji je spousta peněz, pocit lepkavosti, takže se umyjte. Maska při akci elegantně zvlhčuje a vyhlazuje pokožku, vzhled je velmi svěží, odpočívá. Tam je touha koupit celý balíček, tolik. Vůně je lehká, svěží, velmi nenápadná a příjemná.

Krém má velmi jemnou texturu. Dost pro aplikace 3-4. Jeho vůně je charakteristická, lehce kolínská, ale velmi lehká, takže se necítí. Působí velmi pohodlně - zvlhčuje, osvěžuje.

Obecně jsou zaručeny nádherné pocity)). Doporučuji všem.

[Upravil autor dne 4. března 2015]

Christina
Zástupce společnosti Rostov na Donu

S touto maskou jsem nebyl seznámen, dokud jsem ji v Auchanu nezakoupil za 67 rublů. Koupil jsem si to, zkusil to, líbilo se mi to.

Maska je vyrobena ze dvou částí: oddělení s maskou a malé oddělení se smetanou.

Takže, vraťte se domů, otevřete balíček a naneste masku na čistou tvář.

Udržel jsem dvacet minut, všiml jsem si, že z masky trochu vyschlo, bylo to zřejmě absorbováno.

Po vyjmutí masky vypadá kůže super super! Neexistuje žádný mastný lesk, dokonce i lehký ruměnec se objevil =) účinek trvá po celý den.

Rozhodl jsem se udělat kurz na březnový svátek, jak je doporučeno na obalu. Takže zbývá jen koupit a jsem připraven na dovolenou!

Christina
Zástupce společnosti Rostov na Donu

Chci vám říct o denním krému Vilenta GLYCOLIC PRO.

Výrobce píše:

Vyvážený denní krém s aktivním komplexem ovocných kyselin (AHA) ideálně vyrovnává tón obličeje, snižuje póry, snižuje mastný lesk. Fytokomplex přírodních extraktů se šetrně stará, má protizánětlivý, antioxidační, zklidňující a změkčující účinek na pokožku. UV filtry nové generace chrání pokožku před ultrafialovými paprsky a agresivním prostředím.

Po použití byl krém příjemně překvapen. Přes levnou cenu, krém není horší než drahé protějšky. Po aplikaci je kůže velmi hladká, měkká a lesk v oblasti T zmizí. Obecně jsem rozhodně nečekal takovou věc od domácího produktu, abych přiznal, že jsem o tom nikomu neslyšel, než jsem použil tento druh věcí.

Vyzkoušejte tento krém i bez sebemenšího zaváhání a předsudků, což je opravdu skvělá věc, a to i za směšnou cenu. Myslím, že budete tak příjemně překvapeni, jako já =)

DOPORUČENÝ VĚK: více než 40 let.

Má antioxidační a imunostimulační vlastnosti, je schopen blokovat volné radikály - to vše vede k procesu zpomalení stárnutí. Hluboce zvlhčuje a vyživuje, má super liftingový efekt a v důsledku toho vyhlazuje vrásky a zlepšuje pružnost a pružnost pleti.

1 STAGE Placentární kolagenová maska ​​"TENDERNESS" s kyselinou hyaluronovou. Tvář + krk
Omlazující pro všechny typy pleti. Expresní zvedání.

Akce:
Díky extraktu z ovčí placenty má maska ​​výrazný liftingový efekt, aktivuje mikrocirkulaci, buněčné dýchání, stimuluje syntézu kolagenu a elastinu, zpevňuje buňku, vitamíny E a C zpomalují proces stárnutí, kyselina hyaluronová dokonale zvlhčuje pokožku, chrání buněčné struktury před destrukcí volnými radikály a podporuje imunitu, chrání buněčné struktury před destrukcí volnými radikály a podporuje imunitu. Vyvážený poměr bylinných výtažků zjemňuje, tonizuje, zmírňuje stres a podráždění.

Výsledek:
čerstvá, hedvábná, elastická kůže, zářivé zdraví

Složení: extrakt z ovčí placenty, kolagenový protein, kyselina hyaluronová, rostlinné extrakty (šalvěj, levandule), vitamíny E, C.

Stupeň 2 hydratační vitamínový krém. Činnost: složky krému - antioxidanty, fixují působení masky, chrání buňky před škodlivými účinky volných radikálů, mají hydratační a vyhlazující účinek, mají léčivý a protizánětlivý účinek na podráždění kůže a alergické reakce.

Tato maska ​​na mě neudělala žádný zvláštní dojem. Ne, je to příjemné, ale nic víc. Pozoruhodný efekt, jak z některých viletovských masek, z něj nebude. Ale můžete to zkusit jednou.

Ubrousek je tak naplněn kompozicí, ze které již proudí. Vůně je příjemná, kosmetická, nenápadná. Během akce se nic nestane. Po vyjmutí ubrousku zůstane na obličeji mnoho peněz, vše se vypere a kůže zůstane svěží, rozzářená, ale neexistuje žádný super efekt. Také jsem necítil silnou vlhkost. Ačkoli hyaluronka je uvedena v kompozici.

Krém je jemný, vzdušný, ne okamžitě vstřebává, po několika minutách. Dokončí postup. Voní hrubě kolínská, stejně jako téměř všechny krémy v těchto maskách. Tato „vůně“ mě již podkopala, abych byl upřímný.

Neberu to znovu.

[Upravil autor dne 2. února 2015]

Komentáře Recenze užitečné? Ano 6 · Ne 0

Fáze 1 MASK: Biologicky aktivní látky, minerály a stopové prvky obsažené v mořských minerálech (korály) a řasy jsou mocným nástrojem proti zkažené pleti a normalizací vylučování mazových žláz mohou bojovat s akné, stimulovat krevní oběh a buněčné dýchání. Extrakt z mořských řas je nejsilnější přírodní hydratační krém. Maska podporuje syntézu kolagenu a elastinu, zodpovědného za pružnost kůže, zpomaluje proces stárnutí buněk. Maska pomáhá překonat únavu kůže, eliminuje účinky stresu, nedostatku spánku, záření z počítače a televizoru, nepříznivých účinků prostředí, které nepříznivě ovlivňují pokožku obličeje.

Výsledek: kůže získává vitalitu, získává zdravý sametový vzhled, zvyšuje pružnost a pružnost.

Složení:
deionizovaná voda, glycerin, methylparaben, kaprylylglykol, agar-agar, kopolymer kyseliny akrylové, algin, beta-glukan, kyselina hyaluronová, biosacharid pryskyřice, guma gellan, hydrolyzát kolagenu, extrakt z moruše, extrakt z okurek, sodík, laktát sodný, A, C, E kyselina linolová.

Stupeň 2 hydratační krém s mořským kolagenem
Akce:
extrakt z mořských řas je nejsilnější přírodní hydratační krém. Krém podporuje syntézu kolagenu a elastinu, který je zodpovědný za pružnost pokožky, intenzivně hydratuje a fixuje působení masky.

Maska je velmi cool! Voní pěkně, opravdu, s nějakým druhem mořského odstínu, relaxační. Kůže během akce se hydratuje, odpočívá, vypadá skvěle. Po vyjmutí ubrousku jsem nevypral zbytky, protože tam moc nezbylo a téměř nic nebylo cítit. Postupně bylo vše absorbováno. Krém, který přišel, se mi tentokrát moc líbil. To také voní velmi pěkné, ne kolínské, jako ostatní, stejně jako maska, tj. Něco jako mořská voda. Textura krému je hustá, ale na kůži se doslova roztaví, dokonale zjemní a zvlhčí. Dost na 3 - 4 krát. Obecně platí, že dojmy jsou krásné. Skvělá kvalita, skvělý efekt.

[Upravil autor dne 6. ledna 2015]

Blahopřeji všem v nadcházejícím roce 2015, přeji si splnění všech plánů a tužeb, příjemných překvapení a moře lásky, štěstí a štěstí

Včera, těsně před Novým rokem, jsem vyzkoušel další skvělou masku:

Ochlazující protizánětlivé s liftingovým efektem!

Akce: máta, obsažená v masce, a extrakt ze zeleného čaje pomůže vyřešit mnoho problémů mastné pleti, normalizuje činnost mazových žláz, zmírňuje podráždění a zarudnutí, protizánětlivý účinek, osvěžuje a odstraňuje pocit "mastné gravitace", probouzí kůži, bude na ní mít tonizující účinek, poskytují pocit ranní lehkosti, svěží vzhled a zdravý lesk.

Výsledek: čerstvá, hedvábná, hladká, pružná a zářivá zdravá kůže.

Složení: deionizovaná voda, hydrolyzát kolagenu, kyselina hyaluronová, extrakt z máty peprné, extrakt ze zeleného čaje, aminokyseliny, vitamíny A, E.

Věková kategorie: 25+

Maska je velmi chladná, doslova proměňuje vzhled, kůže je lehká, zářivá.

Voní velmi pěkně, jemně, konkrétně zelený čaj s mátovým odstínem. Tento druh snadné relaxace je dosaženo. O tom, co už bylo řečeno, je velmi expresivní. Složení, které je impregnované ubrousky, nemastné, ale spíše vodnaté, zvlhčující. Ale je lepší umýt všechno stejné, protože na kůži je spousta peněz a je nějak lepkavá.

PS Stává se to s dalším krémem, ale tentokrát jsem dostal masku.

[Upravil autor dne 1. ledna 2015]

Diskuse

Recenze produktu VILENTA

32 příspěvků

Ženy jsou pro VILENTU zdrojem nekonečné inspirace
Jsou to ženy, které každý den inspirují společnost VILENTA k vytváření nových produktů a ke zlepšení stávajících.

Rádi proto uslyšíme vaše názory na naši kosmetiku, protože se o vás snažíme.

Přijel můj rozkaz!
Byl jsem fanouškem masek "Vilenta" několik let a nemůžu odolat dlouhé recenzi.

Obvykle si tyto masky kupuji ve Spectru. Asi o několik kusů asi jednou za měsíc.
A myslel jsem si, že protože je stále používám, je lepší koupit levnější a okamžitě na rok. Teprve teď jsem si myslel, že se stane tak ekonomickým! Zdá se, že manželství ovlivnilo)

Koupeno 5 sad akcií. Ukázalo se to mnohem levněji než v obchodě.
V sadách, moje oblíbené masky, které používám po celou dobu. A ano, používám masky a 25+ a 30+ a 40+.
Chtěl jsem si pak stěžovat, že nemohu pochopit, v jakém věku nakupuji produkty péče, protože mám téměř 40 let a kůže, díky maskám, vypadá jako roky. No, za méně (jak říkám). Ale tohle je asi neskutečné

Bylo by skvělé, kdyby se taška na masku mohla znovu zavřít. K dispozici jsou zipy na kávových pytlích. Jen obsah v sáčku by stačil pro přesně dvě použití, nebo dokonce tři. I když nemohou být použity podruhé.

V "Eastern Series" není poměrně snadné se orientovat, protože obrázky se téměř neliší.
Rozlišuji masky s černým pozadím jako „můj nejoblíbenější se žlutým skvrnou“ (Biogold), „s modravou skvrnou“ (žralok a kolagen jsou super), atd. Snadno se identifikují na polici.

Byl jsem dotčen výplní krabičky ve formě zelené trávy)), pravdou je, že všechny obaly jsou v zeleném "pylu" a také v rukou.
Dodání do Petrohradu 6 dní pár překvapených, ale není to nic)

Koupil jsem také nové produkty:
• šampon - žlutá válcová láhev mi připomíná šampon z dětství 70. a 80. let a z nějakého důvodu to dělá legraci)
• A tonikum
Pak bych chtěl vyzkoušet další produkty. Věřím značce.

Dárkové krabičky jsou tak krásné, že chci někoho dát, ale nedám. Nechci odhalit své tajemství))

Vilenta

Ochranné známky

Kontaktní informace

Nové recenze

Hydratační pleťová maska ​​Vilenta, "Hyaluronic ACID Pro" - recenze

Maska doslova vznáší v živném roztoku - je těžké ji dostat, po celou dobu, kdy se bojíte rozlití. Roztok je krémovitý, hustý, zdá se být trochu slizký, lepkavý. Vzhledem k tomu, že je toto řešení mnoho, není příliš příjemné se do něj vrhat během roztahování a narovnávání na kůži. Nicméně, na tváři nepohodlí masky nedochází

Pro veškerou přesycení roztokem se maska ​​velmi dobře hodí na kůži (zřejmě díky tomu, že roztok je hustý a lepkavý). Doslova se drží na kůži a nikde nespadá, i když to, co děláte. Řešení z masky neodkapává, přestože je to dost. Navíc, vzhledem k tomu, že roztok je gelově tenký a kluzký, prsty automaticky začnou klouzat po masce a intuitivně provádějí masáž obličeje. Je velmi snadné a příjemné provádět masáž s takovou strukturou řešení, ale malá tvář dostane další výhody.

Maska
Obecně platí, že vzor je docela standardní: bez zajímavých slotů, jako je maska ​​Menard divu, ale normální. Je to trochu mimo vlasovou linii (to je důvod, proč dělám takové masky a radím vám, abyste to udělali před mytím hlavy), trochu se přehne. Jediná atypická část, která se mi nelíbila zároveň: malé štěrbiny pro oči.
Chováme se jako po noční masce: omýváme zbytky finančních prostředků z obličeje. Výrobek se dobře opláchne čistou vodou, bez jakéhokoliv mytí. A co vidíme po mytí? Kůže je velmi měkká, hydratovaná: bez odlupování. Kůže je tak jemná a cítí se tak pohodlně, že nechcete krém aplikovat (a to říká majitel suché kůže, který má po týdnu před každým maskem divoké napětí). Účinek není okamžitý: po několika praních se pokožka stále cítí skvěle. To je stále nejlepší účinek všech masek.

Kosmetika Vilenta: recenze, sortiment

Mezi obrovské množství kosmetických značek je poměrně obtížné najít kvalitní výrobky za dostupnou cenu. Dnes existuje mnoho hodných společností, které produkují pečující produkty pro obličej, tělo a vlasy. Kosmetika Vilenta, podle hodnocení zákazníků, je jedním z nejefektivnějších a nejvýkonnějších.

O společnosti

Tato značka je oblíbená mezi ruskými zákazníky, kteří preferují levnou, ale kvalitní kosmetiku. Společnost vstoupila na trh v roce 2006 a rychle se stala populární mezi ženami. První pečující produkty byly obličejové masky Vilenta, které jsou dodnes nejprodávanějšími značkami značky.

Kupující poznamenávají, že tyto výrobky mohou soutěžit s dražšími kosmetickými společnostmi. Produkce využívá nejnovější technologie, vysoce kvalitní suroviny a vše se děje pod kontrolou světových odborníků v oboru dermatologie. Složení kosmetických přípravků jsou přírodní složky, rostlinné a ovocné výtažky, stejně jako všechny potřebné látky pro krásu a zdraví pokožky obličeje, těla a vlasů.

Obličejové masky

Tato kosmetická společnost se specializuje na intenzivní péči o pleť. Sortiment proto představuje neuvěřitelný počet různých masek. Patří mezi ně:

  • jíl;
  • tkáně;
  • krémová;
  • gel;
  • pro kůži kolem očí;
  • napařování;
  • chlazení;
  • zvlhčovače;
  • výživný;
  • proti stárnutí.

Díky široké paletě masek si může každý zákazník vybrat vhodný formát a použít tento nástroj k řešení konkrétních problémů. Recenze Vilenta ukazují, že masky jsou hluboce zvlhčující, vyživující a čistící přísady, stejně jako ty, které pomáhají v boji proti příznakům stárnutí. Nejoblíbenější mezi zákazníky jsou:

  1. Látkové masky s obrazem zvířat. Každý z nich je zaměřen na řešení konkrétního problému a přináší potěšení v procesu užívání.
  2. Série "Týden". Sada obsahuje 7 masek pro každodenní použití. Dívky v recenzích o Vilentě poznamenávají, že po tomto kurzu je kůže obnovena, vyživována a stává se zdravější.
  3. Oteplování a chlazení masek pro boj s černými tečkami.
  4. Linie s ovocnými kyselinami. Cílem je odlupovat, vyhlazovat přirozený tón, bojovat proti pigmentaci a zánětu.
  5. Čistící kyslíkové masky.

Pleťové krémy

Neméně populární produkty v sortimentu této ruské značky. Podle recenzí obličejových krémů Vilenta face můžete hodnotit nejlepší:

  1. Denní omlazení "Tripeptid".
  2. Hydratační a obnovující krém z řady "Kyselina hyaluronová."
  3. Vyživující noční krém s kyselinou hyaluronovou.

Velkou výhodou těchto produktů je, že účinné látky jsou schopny proniknout do hlubších vrstev kůže a vyživovat ji zevnitř. Krémy nezpůsobují po celý den nepříjemné pocity, neupchávají póry, nevyvolávají alergické reakce a některé jsou určeny pro všechny typy. Recenze Vilenta ukazují, že společnost vyrábí slušné produkty pro mladé dívky a pro ty, kteří se potýkají s věkem souvisejícími změnami na obličeji.

Nejoblíbenější šampon

Řada značky zahrnuje přípravky pro péči o vlasy pro čištění, zvlhčování a obnovu struktury. Výrobce vyrábí výrobky pro různé typy, které vyžadují zvláštní péči. Ale nejoblíbenější a účinný šampon Vilenta, podle hodnocení zákazníků, je považován za "zotavení a lesk".

Tento nástroj je navržen tak, aby vyhovoval potřebám suchých a poškozených vlasů. Šampon podle výrobce poskytuje ideální čištění struktury a pokožky hlavy, vyhlazuje je po celé délce, změkčuje, vyživuje a dodává zdravý lesk. Složení obsahuje mnoho užitečných komponent, a to:

  1. Extrakt kopřivy. Dlouho, protože tato rostlina byla použita k posílení vlasů od kořene ke špičce. Nettle obnovuje elasticitu a chrání strukturu před škodlivými účinky faktorů životního prostředí.
  2. Heřmánek zjemňuje, rozpadá, zvlhčuje a dodává krásný lesk po celé délce.
  3. Chmelový extrakt je zaměřen na péči o pokožku hlavy, zabraňuje lupům, svědění a podráždění.
  4. Lopuchový olej posiluje žárovky, stimuluje růst nových vlasů, hydratuje, vyživuje a zjemňuje délku.
  5. Panthenol má protizánětlivé, zklidňující a regenerační účinky a také chrání před ultrafialovým zářením a vysokými teplotami.
  6. Keratin a bílkoviny zaplňují strukturu, jsou hladké, zabraňují prasknutí, suchosti a vzhledu průřezu a také dodávají krásný lesk.

Ve složení jsou určité chemické složky, ale podle zákazníků šampon jemně čistí vlasy od nečistot, skutečně vyživuje a obnovuje strukturu.

Recenze

Tato společnost je ve velké poptávce mezi zákazníky a získala vedoucí postavení v hodnocení cenové kosmetiky. Recenze společnosti Vilenta ukazují, že finanční prostředky jsou skutečně efektivní, plně uspokojují potřeby zákazníků a splňují sliby výrobců.

Dívky tvrdí, že nejlepší z celé řady jsou jen obličejové masky. Velké množství formátů, konzistencí a akcí pomáhá rychle najít ty správné. A cenově dostupné náklady vám umožní nákup bez poškození vlastního rozpočtu.

Závěr

Péče kosmetika Vilenta, podle hodnocení zákazníků, si zaslouží pozornost, protože je vysoce kvalitní a levné. Některé položky (například krémy) mohou konkurovat dražším značkám. Je velmi důležité vybrat produkty na základě potřeb každého typu kůže a vlasů.

Recenze k obličeji Vilenta (Vilenta) t

Vilenta je výrobcem známým pro své kosmetické výrobky a hlavně pro širokou škálu obličejových masek. Firma Vilenta vyrábí čistící, omlazující, hydratační, vyživující masky, z nichž většina se vyrábí ve formě tkáně, impregnované gelem nebo krémem, v jednotlivých sáčcích.

Typy obličejových masek od Vilenty

Výrobce identifikuje čtyři hlavní kategorie masek podle formy vydání:

  • látkové masky s gelovou impregnací;
  • látkové masky s gelovou impregnací + krém (dva sáčky);
  • krémové masky namočené ve smetaně;
  • masky v tubách.

Samostatnou klasifikaci lze provést řadou masek:

  1. 7 dní. Sada 7 masek určených pro péči o pleť po celý týden.
  2. Celková černá maska. Čistící masky určené k odstranění černých teček. Kompozice má černou barvu. V řadě dvou masek.
  3. PShhh maska. Šumivé kyslíkové masky. Naplňte kožní buňky kyslíkem.
  4. Bloom maska. Také šumivé masky, které mají komplexní účinek: nasycují kyslíkem, čistí, stimulují buněčný metabolismus.
  5. Zvířecí maska. Látkové masky, které se vyznačují originálním designem. Masky napodobují tváře zvířat. Účinek - hydratace a výživa.
  6. Vitaminové masky. Výživné masky, které nasycují pokožku jedním nebo jiným vitaminem, stimulují tvorbu kolagenu a elastinu.
  7. Hot a Cool maska. Sada oteplování detoxikační a chladicí masky. Navržen tak, aby se zbavil černých teček. Maximální efekt se dosahuje kombinovaným použitím.
  8. Masky obličejové masky Vilenta. Masky s kaolinem, poskytující komplexní efekt. Utáhnou, hydratují, očistí a vyživují pokožku minerály.
  9. Profesionální řada s ovocnými kyselinami. Řada čisticích prostředků, z nichž každá obsahuje rostlinné extrakty a ovocné kyseliny. To také zahrnuje obličejovou masku.
  10. Profesionální série s kyselinou hyaluronovou. Řada zvlhčovačů s kyselinou hyaluronovou, včetně obličejové masky. Je určen pro péči o pleť po 35 letech.
  11. Profesionální řada proti stárnutí s peptidy. Řada výrobků se zdvihacím efektem, včetně masky s rostlinnými extrakty a oleji.
  12. Ovoce série. Série masek, vytvořených na bázi ovocných výtažků, s omlazujícím, vyživujícím, hydratačním účinkem.
  13. Kolagenové masky na obličej Valens. Masky různých typů akcí, které stimulují produkci vlastního kolagenu. Doporučené použití od 25 let.
  14. Placentární. Vyživují pokožku a posilují buněčnou strukturu, což činí pleť zrak mladší, má antioxidační účinek. Optimální pro použití od 30 let obsahuje extrakt z ovčí placenty.
  15. Placentární kolagen. Navrženo pro speciální péči o stárnoucí pleť, poskytujeme komplexní péči. Opatření: prevence změn souvisejících s věkem, zpřísnění kontur obličeje, vyhlazování vrásek. Platí od 40 let. Na těchto obličejových maskách jsou recenze Vilenty obzvláště četné.
  16. Péče o každý den. Linka obsahuje tři masky různých typů působení, které společně poskytují komplexní účinek na kůži. Vhodné pro každodenní použití od 20 let.

Pro které kůže jsou vhodné masky

Výrobce na většině masek přímo udává, pro jaký typ kůže by měl být použit. V některých případech by se měl řídit typem akce masky. Většina masek je vhodná pro všechny typy pleti, proto stojí za zmínku zvlášť ty, které se na ně nevztahují.

Recenze Vilenty

Dobré odpoledne, nádherná holčička, byla jsem perfektní pro svou velmi suchou pokožku. Pomohlo mi to hodně, nasytil mou dehydratovanou kůži. Velmi příjemný na používání, vůně je úžasná, příjemná měkká textura materiálu masky. Používám každý den po dobu jednoho týdne. Žádné alergické reakce, vlhká, vyživená, změkčená kůže. Děkuji prodávajícímu a znovu.

Samozřejmě, že nohy se budou důkladně oblezut!))) Moc se mi líbilo, Masochka dělala všechno podle instrukcí a modré oči začaly měnit kůži o 2 dny ve 4, kůže byla osvěžená. Nyní dobrý výživný krém a nohy jako dítě! V současné době se kůže příliš nesbalí (

Prostředky pro mytí na ovocných kyselinách, docela dobrá a příjemná vůně, ale na mě nezapůsobila. Velká trubka 150 ml a dlouhá doba. Vhodné pro každodenní mytí a vytrvalý make-up, pokud si například umýt řasenku.

Přítomnost kyseliny glykolové v této tonice z něj činí vynikající čisticí prostředek pro problémovou pokožku. Lehké brnění na aplikaci. Produkt funguje. S uvedeným účinkem dobře zvládá.

Obecně jsem si mezi těmito maskami nevšiml velký rozdíl. všichni nemají dokonalý vzor, ​​je to trochu trapné nebo něco, ale v zásadě pohodlné, když všechno narovnáte a složíte věci na některých místech, řekněme. Tkanina základna je pěkný, není tenký a není rovný tlustý, co potřebujete a velmi příjemný na dotek. Tkanina základny je připojen horo.

To je jen super maska, nádherná vůně, dobře vyživuje pokožku. Toto proti stresu))) Doporučuji !!

Maska je dobře nasáklá, není to jen pro obličej, ale také pro krk je samozřejmě +, vůně je příjemná, cena není vysoká. Moje pleť je problematická a tato maska ​​je deklarována jako čistící, ale nevšimla jsem si žádné očisty, dobré zvlhčování, zarudnutí nezpůsobila, byla dobře opláchnuta a řada takových masek z Vilenty byla dobrá.

Neočekávaný objev Mléko-krémová maska, bez silného zápachu. To nezpůsobuje žádné nepohodlí, naopak, je to jako namáčení do misky zakysané smetany)) Po umytí je kůže sametová, vyživená a zvlhčená.

Krém není o ničem, abych byl upřímný. Výhody tohoto nástroje: 1. Krásný design a velká sklenice smetany, rovnající se 50 ml 2. Cena také neskrývá a právě zde skončily výhody. Samotný krém má texturu tvarohu s nevtíravou kosmetickou vůní. V zásadě nic nedělá. Nezvlhčuje se, neohrožuje. Není krmivo, barva osoby taky.

Placentární kolagenová kosmetika Vilenta.Reviews

Placentální kolagenová kosmetika Vilenta.Reviews

Karinina matka »05.09.2015, 08:43

Placentální kolagenová kosmetika Vilenta.Reviews

Concordia "Nov 09 2015, 15:38

Placentální kolagenová kosmetika Vilenta.Reviews

qwerty123456 "09.12.2015, 08:46

Placentální kolagenová kosmetika Vilenta.Reviews

Natalys »03.01.2016, 12:09

Placentální kolagenová kosmetika Vilenta.Reviews

Fantasy "Jan 04, 2016, 11:21

Placentální kolagenová kosmetika Vilenta.Reviews

Fantasy "Jan 14, 2016, 13:20

Placentální kolagenová kosmetika Vilenta.Reviews

marina979 »Jan 15, 2016, 7:41 hod

1. Den NS-2.3 krém na obličej "Hydratační" HYALURONIC ACID PRO. Má kůže je mastná, ale dehydratovaná. Smetana je ta věc. Textura je podobná soufflé. Velmi lehká, rychle se vstřebává, necítí se na obličeji a hlavně - dobře hydratuje. Vůně je jemná, příjemná.

2. NS-2.5 tělové mléko "Intenzivní hydratační" HYALURONIC ACID PRO. Božská vůně. Velmi dobře zvlhčuje, není mastný, rychle vstřebává. Tak se to líbí Sooooo.

Doporučuji každému koupit. Krém a mléko jsou deklarovány jako zvlhčující, dělají svou práci. Velmi dobré nástroje. A ceny jsou pěkné.

Recenze Vilenta Anti Cuperose obličejová maska ​​se zdvihacím efektem Zelený čaj

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

Někdo dává přednost obyčejným maskám a já ze všeho nejvíc miluji hadřík. Jsou již nasyceny všemi nezbytnými, proto zjednodušují aplikaci stokrát. Maska na bázi zeleného čaje se zdvihacím efektem je vynikající pro všechny typy pleti a měla by být aplikována každý den pro dosažení efektu. Pak jej můžete použít několikrát týdně. Co má? Za prvé, čistí obličej od různých nečistot, které běžné praní nemůže odstranit. Za druhé, vyživuje pokožku prospěšnými složkami. Za třetí, zpřísňuje obrysy obličeje a poskytuje určitý druh omlazení. Za čtvrté, dává svěžest, potlačuje oteklost, zlepšuje barvu pleti a dodává pružnost, která dříve nemohla být.

Co musíte bojovat s věkem!

I když se má za to, že rosacea není léčena, stále se ji snažím vyvrátit. Před pár lety jsem měl v oblasti nosu červenou síťovinu. To kazí estetický vzhled obličeje, i když se snažím skrýt s pomocí kosmetických tonální prostředky.

Nedávno jsem se o tomto nástroji dozvěděl z internetu. Nemám co ztratit, rozhodl jsem se to zkusit.
Ukázalo se, že je to maska, která musí být aplikována na obličej a krk po očištění od kosmetiky. Doba působení -15 až 20 minut.

Masochka je impregnována užitečnými složkami: výtažky ze zeleného čaje, ženšenem, aminokyselinami, vitamínem A, E a C. Stejně jako extrakt z ovčí placenty, hydrolyzát kolagenu a kyselina hyaluronová.

Během procedury jsem neměl žádné příjemné pocity: brnění nebo brnění. Ačkoliv kompozice také obsahuje chemické složky. Po mytí obličeje studenou vodou. Na dotek okamžitě pocítila čerstvost a pružnost pokožky.

Pro nejlepší účinek doporučuji denně používat masku po dobu dvou týdnů. Po, můžete to udělat jen 2-3 krát týdně.

Zázrak se nestalo, kuperóza úplně nezmizela. Kůže se však ve struktuře vyrovnala: v minulosti neexistuje žádná volnost a pokles. A červená mřížka se stala méně patrnou.
V tomto ohledu jsem se rozhodl tento nástroj dále využít.

Když je krevní tok narušen v pojivové tkáni kůže, cévy a kapiláry vyčnívají na povrch. Toto onemocnění se nazývá "rosacea". Teta mu podléhá. Dlouhou dobu byla z této nemoci zachráněna lidovými maskami na bylinkách a dalších přírodních surovinách. Ale jakmile jsem viděl speciální masku v jednom z hypermarketů, cena jednoho sáčku byla asi 50 rublů. Proč to nezkusit?

Kompozice je bohatá na kolagen, extrakt placenty a kyselinu hyaluronovou, která je navržena tak, aby poskytovala utahující a omlazující účinek. K dispozici jsou vitamín C, A a E. Pro terapeutické účely se doporučuje užívat přípravek každý den, pak méně často (asi 2krát týdně). Teta koupila 7 kusů, rozhodla se začít týdenní kurz a začít se dívat na dynamiku.

Maska má velmi příjemnou vůni, jedna z účinných látek je zelený čaj. Textura není špatná, tenká, ale trvanlivá, hladce se usadí, neroztrhne, je dobře vyhlazená. Nejlepším efektem pro mikrocirkulaci v letním období bude, pokud se v chladničce poprvé podržíte.

Výsledek
Kůže se viditelně utáhla a vyhladila, načervenalé pruhy začaly být bílé, ale v problémových oblastech se na čele a bradě objevilo malé podkožní akné, což způsobilo nepříjemnosti. V důsledku toho se teta rozhodla, že nepřijme žádná další rizika a bude spokojena se svými obvyklými (lékárenskými a lidovými) metodami. Pokud je vaše pokožka příliš tenká nebo alergická, doporučuji používat více profesionálních produktů.

Maska Vilenta kolagenové oko: recenze

Profesionální antioxidační maska ​​100% zvedání kolagenu pro oční okolí Vilenta upoutala mou pozornost v supermarketu, byla „v pokušení“ levnou cenou - a v důsledku toho si dnes přečtete mé dojmy z „úzké recenze“ a aplikace na webových stránkách Podglazami.ru.

Obal je vyroben s nárokem na "profesionalitu". Zde a "kosmický" typ postavy, zřejmě molekula, a lákavá slova: 100% kolagenu, a skutečnost, že maska ​​je profesionální. I když soudě podle složení, o kterém budeme hovořit o něco později, a ceny (asi 50 rublů) to lze nazvat tak obrovský úsek.

Tato maska ​​se doporučuje pro děti od 25 let. Pokud se podíváte přímo na přední stranu, slibuje následující:

  • pružnost buněk
  • zvlhčující
  • zvedání
zadní strana masky balení Vilenta

Zajímavé je, že na povrchu slova "kolagen" se často vyskytuje "kolagen". Můžete si koupit a rozhodnout, co je opravdu uvnitř tohoto zázračného sáčku - pouze kolagenu a nic víc. Otočte se, přečtěte si kompozici již ve čtyřech řádcích. Rád bych vám připomněl, že v první řadě výrobce vždy uvádí, co je nejvíce a pak sestupně.

Z čeho se skládá oční maska ​​Vilenta?

Deionizovaná voda je ultračistá voda a ze všeho nejvíc je, což je důvod, proč se tak dlouho neabsorbovala a podle hodnocení na internetu je „vhodná“ pro opakované použití, ale upřímně jsem se neodvážila. Po aplikaci byla vyhozena, i když maska ​​Vilenta byla stále hyper vlhká.

Glycerin je "reprezentant" alkoholů, tekutina je viskózní a transparentní. Používá se v kosmetologii poměrně často, ale je důležité, aby byl podíl udržován, jinak bude dosaženo účinku suché kůže.

Propylenglykol je viskózní látka. Tento doplněk však může ve velkém množství inhibovat centrální nervový systém a negativně ovlivnit činnost ledvin.

Butylenglykol - tato "bestie" také označuje alkoholy. Dříve byla tato látka zařazena do seznamu škodlivých, ale nedávné studie potvrzují její bezpečnost. V kosmetologii se používá jako hydratační složka, reguluje rovnováhu pokožky s vodou, odstraňuje suchost, činí pleť měkkou a pružnou.

Stearylalkohol - mastný alkohol, který také zvlhčuje, změkčuje a zvyšuje propustnost prvků masky. Emulgátor.

Dimethicone je chemicky inertní silikonová látka. Zjemňuje pokožku, zabraňuje zarudnutí a podráždění, vytváří ochranný film. Není to však přirozená složka.

Kolagen hydrolyzát, extrakt z moruše, kyselina hyaluronová - nemá smysl v duplikaci informací na webových stránkách podglazami.ru, protože všichni již tato slova kupují, slyšeli o úžasných akcích těchto složek. A výrobce masky Vilenta ji krásně namaloval na obalu.

Extrakt šalvěje - zřejmě výrobce přidal, aby odstranil možné zarudnutí nebo podráždění, protože je to právě tyto vlastnosti.

Polysorbát 60 je emulgátor, monostearát, který obsahuje mastné kyseliny palmového oleje. Zjemňuje, hydratuje, má uklidňující účinek na pokožku.

Alumoglycinát je další "chemie" pro zvlhčování.

PEG-60, PEG-40 hydrogenovaný ricinový olej - jen bez komentáře.

Dodium EDTA je jednou ze škodlivých kosmetických složek, protože je považována za karcinogen.

Pár parabenů - kde bez nich v "profesionální" masce - methyl paraben, propyl paraben.

Vitamíny C, E. Nemá smysl komentovat, jsou užitečné, ale v masce Vilenta, soudě podle místa v seznamu, ve velmi nízké koncentraci.

Voňavkářské kompozice.

A co ve skutečnosti stále čeká na takovou cenu?

Jaký výsledek jsme slíbeni?

Kůže kolem očí přichází na tón, vypadá mladší a více tónovaná.

maska ​​pro oční oblast Vilenta

Osobní zkušenost s maskou Vilenta

Tak jsem otevřel pytel, dostal to, co v něm bylo. Impregnovaná textilní maska. Narovnané. Díváme se. Skládá se ze dvou oválných kusů. Aplikujte je na všechna víčka a kůži kolem očí. Zdálo se mi to plus, protože to okamžitě ovlivnilo jak vznikající „vrány“, tak kruhy pod očima.

otevřená oční maska ​​...

Tuto masku jsem položil na dříve očištěná víčka a šel jsem si odpočinout do předem připravené lázně. Mimochodem, maska ​​zakrývala celou oblast kolem očí. Výrobce doporučuje uchovávat po dobu 15-20 minut, dokud se neabsorbují všechny účinné látky. Ale já jsem nenastavil časovač, nevšiml si času, rozhodl se počkat na absorpci. Mohu říci, že vše bylo velmi vstřebáno, velmi dlouho, a proto jsem nečekal, až jsem byl úplně „zcela vstřebán“ a sundal si masku.

Vystoupil jsem z masky na balení Vilenty

Nebyly žádné podráždění a pálení, zřejmě díky komponentům, které jsou použity v masce, aby se zabránilo takovému účinku. Obecně jsou pocity z procedury normální. Nic mi nespadlo do očí. Ano, během procedury jsem se cítil v pohodě. V letním období se doporučuje, aby byla oční maska ​​Vilenta uchovávána na obalu v chladničce a používána k chlazení. Pro mě, takže pokud jste v pohodě, pak je lepší vařit nějaký druh domácí masky, která je zaručena, že nebude naplněn tolik chemie.

Protože kromě ochlazování, zvlhčování a změkčování již ne příliš suché kůže mých víček, nic se nestalo. Jediná věc, kterou mohu subjektivně poznamenat, je, že moje oči měly trochu odpočinku, oči se staly čerstvějšími. Ale tento efekt až do příštího večera.

O systematické aplikaci

Zde na obalu je uvedeno, že se doporučuje použít tuto masku pro oblast kolem očí každý den po dobu dvou týdnů. To, jak bylo uvedeno, je zaručeno, že zlepšení stavu A pak by měla být použita 2-3 krát týdně jako profylaktické činidlo. Nedostatek výsledku zvedání a dlouhý seznam chemických sloučenin v kompozici nějakým způsobem odradí od touhy aplikovat tuto kompozici na kůži očních víček tak často.

Zde jsou recenze z internetu o použití této masky kolem očí Vilenta.

  • Ráno po použití masky se zázrak nestal. Vrásky byly a zůstaly. Pouze pokožka je opravdu zvlhčená. Celkově, není dojem. Katya
  • Najednou jsem si koupil tři tašky. Používá se tři dny v řadě. Zvláště si nevšiml žádné změny. Ano, tam je dobrý hydratační, ale krém dává stejný účinek. Neodvážil jsem se "předplatit" na dvoutýdenní kurz, nebyl ohromen. Tatiana.

Více Článků O Zánět Oka