Vichy Liftactiv Supreme krém proti vráskám - recenze

Hlavní Sítnice

Vichy liftactiv 17. února 2014

PRVNÍ A MYŠLENÍ POSLEDNÍHO OBRAZU koupil tento krém Nikdy neměl žádnou alergii na žádné krémy a pak se rozhodl omladit Po tři dny jsem nemohl pochopit, proč mi oči svírají oči a svědění. Vrásky na obličeji jsou zřetelně oteklé, setkání s terapeutem jsem si vzal, i když si myslím, že mi to pomůže, protože jsem věřil, že značka VISHI je již zárukou kvality, a vzal jsem si dvě krabice, kde si nemůžu tento drahý krém namazat větrné a přerušované naděje

Vichy liftactiv 8. ledna 2013

Dívky, po aplikaci nočního krému Liftaktiv se smyslným světelným teplem na očních víčkách, jste si všimli tohoto efektu z aplikace, poprvé používám facicitiv.

Používám Norderm Global již delší dobu, s použitím nebyly žádné problémy.

Stella
Rostov na Donu Aktivní účastník

Vichy liftactiv 1. ledna 2013

V návaznosti na radu přítele získala mužskou linii Vichy liftaktiv. Říká se, že přinejmenším dává přesně ten skvělý výsledek, který nikdo nemůže čekat od ženské linie. Protože pro muže je kůže drsnější a hustší, takže krém pro ně přichází s vysokou koncentrací. Moc se mi líbil ten krém. přinejmenším to nebyla škoda za peníze, takže jsem si koupila jen pánskou sérii.

Komentáře (2) Recenze užitečné? Ano 14 · Ne 11

Stella
Rostov na Donu Aktivní účastník

Vichy liftactiv 3. září 2012

Victoria Opravdu potřebuji vaši radu. Dlouho jsem si koupil smetanu Vichy Lifaktiv noc v lékárně. Krabice byla zabalena ve filmu a na zadní straně banky byla čísla (nevím, jak to říct správně), pak jsem koupil Vishy Lifaktiv v jiné lékárně před týdnem, ale denní krém. O týden později se moje kůže začala prohýbat, zejména v rozích úst, a stala se z ní trochu ochablá. Příští ráno, po umytí, kůže leskla a žádný prášek, dokonce ani mýdlo, nemohl odstranit tuto nádheru (vše, na rozdíl od prvního krému). A sestře tam nebyly žádné "postavy". Mám otázku, nezískal jsem falešnou faleš, jak správně rozpoznám originál od falešné, ale nebudu schopen vrátit smetanu, protože jsem neuložil šek ani krabici. Victoria, odpověz, prosím! Díky předem.

Vichy liftactiv 22.listopadu 2011

Nechápal jsem, nějak neúčinně: používám měsíc (liftaktiv pro obličej, termální vodu a make-up pro odstranění make-upu), konzultant řekl, že je to nutné 3, protože kůže by měla být obnovena během této doby, pokračuji v jejím rozmazání. Před několika týdny uplynulo první stadium mezoterapie kyseliny hyaluronové - Restyline, účinek je přítomen, ale není jasně vyjádřen (moje kůže je už od přírody velmi vlhká a velmi mastná, ale nasolabial natažený pod gravitační silou) být. Postup je bolestivý, díky bohu, že modřiny byly malé, 5. den byla krása hrozná, ale hrozná síla. Vypadám mladší než 39 let, žiji v suchém podnebí, ale upřímně nemohu říci, že není lepší způsob, jak dobře spát, ale nikdo to nekoupí a nedává mi to.

Vichy liftaktiv recenze

Vraťte chuť přírodního čaje!

100% přírodní doplňky stravy Premium SOLGAR

KATEGORIE

POPULÁRNÍ ZNAČKY

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

KATEGORIE

POPULÁRNÍ ZNAČKY

Zajímavé

Seznamte se s unikátní sadou pro intenzivní bělení!

Ergonomie a ekologická péče o zubní kartáčky RADIUS

KATEGORIE

POPULÁRNÍ ZNAČKY

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

KATEGORIE

POPULÁRNÍ ZNAČKY

Zajímavé

Avene - ochrana před sluncem pro nejcitlivější pokožku

KATEGORIE

POPULÁRNÍ ZNAČKY

Zajímavé

Léčení obličeje a těla pomocí zařízení Gezatone

Seznamte se s hardwarovou kosmetikou WELSS!

KATEGORIE

POPULÁRNÍ ZNAČKY

Zajímavé

Bezpečná a efektivní péče o vás a vaše dítě

Uriage - péče o jemnou pokožku dětí a batolat

Značky-A

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

YSTHEAL - péče o pleť po 25 letech

Značky-B

Značky-C

Značky-D

Značky-E

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Elancyl Slim Design - hladká, elastická a utažená kůže

Značky-F

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Filorga Hydra-Hyal - hydratovaná, vyhlazená pleť svítí s mládeží!

Značky-G

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

GiGi - kombinace přírodních složek a vysoce biotechnologických produktů

Značky-H

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Korejská kosmetika pro péči o obličej a tělo

Vedoucí laboratoř profesionální kosmetiky v Izraeli

Značky- I

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Řekněte „hello“ svým novým asistentům - revolučním spirálovým gumičkám-náramkům na vlasy

Značky-J

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Johnny's Chop Shop je stylová kosmetická linka pro kluky, kteří chtějí vypadat skvěle!

Vyzkoušejte kvalitní japonské masky.

Značky-K

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Rostlinná energie pro krásu vlasů

KORA - kombinace přírodních surovin s nejmodernější technologií

Značky- L

Značky-M

Značky-N

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Nuxe - optimální kombinace přírodních komponent, efektivních technologií a luxusních textur.

Dermatokosmetika pro péči a kombinovanou léčbu mastné a mladistvé problémové pleti

Značky-O

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Značky-P

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Balzámy na suché, popraskané a podrážděné rty a kůži

Značky Q

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Značky-R

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Revoluce ve světě šamponů - kvalitativně nové složení v high-tech vakuovém balení

Značky-S

Značky- T

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

TONY MOLY je mísa plná stylu a krásy.

Spolehlivé dermo-kosmetologické přípravky pro péči o novorozence, děti a dospělé

Značky- U

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Uriage - Hyseac - ideální léčba pro problémovou pleť 01.11.2017

Značky - V-Z

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Posílení účinku proti známkám stárnutí

Weleda hydratační balzámy na rty obklopují vaše rty zářivkou přirozené krásy!

Značky AZ

Značky, 0 - 9

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

  1. Recenze
Zpětná vazba
CENTRUM ZDRAVOTNÍ KŮŽE
Recenze farmaceutické kosmetiky
Vichy liftactiv

Radjabova Svetlana Kemerovo | 01/20/2019 |

Antioxidační koncentrát pro mládež 10 ml (Vichy, Liftactiv)

Závěr: Konzistence je tmavě žlutá voda s výrazným nenápadným zápachem. Při aplikaci zmizí vůně a stopy samotné vody během několika sekund. Žádný film. Překvapilo mě, že v některých recenzích napsali, že to byl film, který byl špatně vstřebán. Nelíbí se mi, když je lék na kůži pociťován, ale vůbec necítím nic blízkého.
4 kapky nemají čas na rozmazání tváře (absorbované na cestách). Proto jsem se použít někde 7 kapek ráno po čištění a tonikum, pak krém (nyní jsem testování Vishy SLOW AGE zpevňující péče proti příznaky stárnutí v různých fázích vzniku).
Obecně platí, že na týden použití s ​​vrásky, rozhodně jsem se nerozdělil (žádné zázraky))), ale kůže jasně začala vypadat svěží, hladší a čerstvější. Jsem rád. alespoň prozatím.

Elena Lipetsk | 14.12.2018

Péče o noční krém Vichy LiftActiv Supreme 50 ml (Vichy, Liftactiv) t

Závěry: Dostal jsem sampler a opravdu se mi líbil, budu kupovat celý produkt a jeden den taky. Kůže je problematická, mastná, no noční krém není vůbec těžký. Bylo to skvělé. Sondu 4krát rozprostřete.

Dementieva Maria Irkutsk | 12/01/2018 |

Liftaktiv Collagen denní péče krém, specialista 50 ml (Vichy, Liftactiv) t

Závěry: Textura krému je tuková a na první pohled výživná. Krém nemá žádné zvláštní aroma. Samozřejmě je tu parfém, ale je velmi neutrální. Navzdory své mastné struktuře, krém dokonale padne na kůži. To dělá to samet a matný, nepřidává extra lesk, a je okamžitě vstřebává. Díky své rychlé absorpci je krém ideální jako základ pro make-up. To není v rozporu s make-upem a jinou péčí. Mimochodem, sliby výrobce nejsou drahé a plně je plní. Výrobce slibuje, že vás okamžitě nezachrání před vráskami, ale slibuje zlepšení situace. Co jsem si hned všiml? Při aplikaci krému se vrásky stávají vizuálně méně viditelnými, jako by krém vyhlazoval strukturu pleti. Tento efekt samozřejmě nepřetrvává celý den, ale stále. Při dlouhodobé péči vrásky stále nezmizí, ale jsou méně výrazné a hluboké.

Starodubtseva Julia Kinel-Čerkassy | 18/18/2018 |

LiftActive Suprem krém pro pružnost pro normální a kombinovanou pleť 50 ml (Vichy, Liftactiv) t

Závěry: Je to dobrý krém. Myslím, že ji můžete použít již s 30. Dobře vyživuje a hydratuje pokožku. Díky tomu jsou malé vrásky vizuálně vyhlazené. Co ještě potřebuješ ze smetany? Dělá svou práci.
Ne mastný, neopustí film, snadno aplikovatelný. Po použití pohodlí.

Schmidt Svetlana Uray | 02.28.2018 |

LiftActive Suprem krém pro pružnost pro normální a kombinovanou pleť 50 ml (Vichy, Liftactiv) t

Závěry: Ne můj krém, protože způsobuje těsnost kůže a ne pohodlí. Ne pro citlivou pokožku. Vůně také nezpůsobila příjemný dojem. Použil jsem sondu, takže zdvihový efekt nebyl zaznamenán.

Julia Churkina [email protected] Arkhangelsk | 25. února 201 |

LiftActive Suprem krém pro pružnost pro normální a kombinovanou pleť 50 ml (Vichy, Liftactiv) t

Závěr: Krém má příjemnou konzistenci, je rychle vstřebáván, vyhlazuje pokožku, v zimě pro normální pleť je malý nedostatek hydratace. Vhodnější pro jaro. Pod make-upem dobře sedí, ne uklouznutí.

Glushenkova Tatyana Ulyanovsk | 12.02.2018 |

LiftActive Suprem krém pro pružnost pro normální a kombinovanou pleť 50 ml (Vichy, Liftactiv) t

Závěry: Použil jsem sondu, líbil se mi krém, i když jsem skeptický ohledně Vichy, lehký krém bílé barvy, vůně nenápadná. Je snadno distribuovatelný, hydratační je dost pro kombinovanou pleť, rohož je více než slušná. Podle sondy je nemožné vyhodnotit efekt zvedání, ale jako denní krém pro věkovou kombinaci pleti to šlo dokonale.

Tretyak Olga Kemerovo | 08.02.2018

LiftActive Suprem krém pro pružnost pro normální a kombinovanou pleť 50 ml (Vichy, Liftactiv) t

Závěry: Na mě se objevil poměrně silný sampler smetany v 15 ml typ kůže kombinovaný se zjevnými známkami ztráty pružnosti. Po měsíci testování mohu vyvodit následující závěr: konzistence krému je středně hustá, dobře rozložená, rychle vstřebává, nevaří, vůně je velmi slabá a nenápadná. Kůže zřejmě začala vypadat lépe, tón se vyrovnal, jemné vrásky se vyhladily.

O uživateli Elena Moscow 19/19/2018 |

Liftaktiv Suprem Serum 10, 30 ml (Vichy, Liftactiv)

Závěry: Používá se plnohodnotná verze tohoto séra. Výsledky nepřicházely dlouho; pleť se rozzářila, stárnoucí skvrny se staly méně patrné, kůže se stala pružnější, napjatá, vrásky kolem očí výrazně klesaly! Aplikuje se na pokožku pod noční krém Liftaktiv. Ráno je tvář svěží a bez otoků a modřin pod očima. Velmi pohodlná pipeta (spotřeba séra je minimální). Protože sérum nebylo denně používáno, stačilo mi to šest měsíců! Chci dodat, že mini verze nestačí k pochopení toho, jak dobré je toto sérum. Jednou za rok budu nutně kupovat.

O uživateli Elena Moscow 19/19/2018 |

Liftaktiv Dermoresurs Serum 10 Oči Řasy 15 ml (Vichy, Liftactiv)

Závěry: Sérum pro oční víčka a řasy používané před rokem. Pocity z ní zůstaly dobré. Textura je velmi lehká. Jedna kapka je dostačující na 2 století, strávil 5 měsíců. Kůže očních víček se stala hydratovanější a pružnější, hluboké vrásky se zmenšily a ty malé téměř zmizely. Výrobek je dobrý. Koupit znovu.

Khoroshevskaya Maria Blagoveshchensk | 15/15/2017 |

LiftActive Suprem krém pro pružnost pro normální a kombinovanou pleť 50 ml (Vichy, Liftactiv) t

Závěry: Tento krém byl zakoupen jako dárek mámě. Moc se jí líbí. Kupujeme poprvé. Tvář je opravdu svěží, odpočívá a tonizuje. Neodstraňuje hluboké vrásky, činí je méně nápadnými.

Spitsyna Tatyana Bryansk | 14/14/2017 |

Antioxidační koncentrát pro mládež 10 ml (Vichy, Liftactiv)

Závěry: I přes reaktivitu mé kůže toto alergické sérum nezpůsobilo. Platím podle pokynů, topení 4 kapky v dlaních, a teprve pak na obličej. Výrobek je lehce lepkavý, ale velmi rychle se vstřebává. Vůně je specifická, spíše ostrá, ale ne ošklivá.
Přípravek používám po odchodu s kyselinou salicylovou, takže sérum proniká hlouběji. Během aplikace se zdálo, že pleť je jasnější, staré akné postupně mizí.
Jako vitamínový náboj na kůži v podzimním a zimním období se mi líbil produkt.

SampleSociety

Krém na vrásky a pružnost pokožky Vichy LiftActiv SUPREME

INFORMACE O VÝROBKU

První péče s biologickým účinkem pro nepřetržitou korekci příznaků věku. Díky technologii 3D-optické korekce, krém okamžitě vyrovnává mikro-reliéf pokožky a vizuálně skrývá vrásky, dává jí přirozený pololesklý zář a zdůrazňuje přirozenou krásu.

Komplex Day Proof (Kofein 0,2% + Adenosin 0,1%) v kombinaci s výkonným rostlinným cukrem, Ramnoza stimuluje metabolismus buněčné energie a aktivuje vlastní zdroje kůže po celý den, což zajišťuje nepřetržitý efekt zvedání, zatímco silný antioxidant Neohesperidin neutralizuje působení volných radikálů posílením ochranné funkce.

Okamžitě: kůže je více tónovaná, pleť je čerstvější a zářivější.
Po 1 měsíci: kůže je pružnější, vrásky jsou znatelně vyhlazené.

POUŽITÍ

Aplikujte ráno a / nebo večer na očištěnou tvář a krk, vyhněte se oblasti očí.

2 170 rublů / 50 ml

Poznámky

krém pro normální péči, bez účinku proti stárnutí

Po použití většiny miniatur vyvodím závěry: 1. Krém dobře hydratuje. Po utažení kůže. 2. Vzhledem ke své konzistenci se spotřebovává ekonomicky. 3. Make-up dokonale na krém: tam nejsou ani sklíčka ani šmouhy. 4. Ne comendogenic 5. Matování kůže na pár hodin Nicméně jsem si nevšiml žádné další účinky z použití krému. Nechápal jsem, proč tento krém souvisí s léky proti stárnutí. Zvedání jsem si nevšiml.

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný.

Skvělé!

Miluju značku Vichy a já jsem se do tohoto kremíku zamilovala. Pro mě je to perfektní. Na kůži ještě nejsou žádné vrásky, ale už jsem začal mít pocit, že kůže ztrácí pružnost, Liftaktiv mi hodně pomohl, byla tam naděje, že první vrásky se objeví velmi brzy. Pleť je pevnější a pružnější, dobře hydratuje, rychle se vstřebává a film neopouští, make-up na ní dobře sedí.

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný.

Miloval jsem to

Mám normální pleť s mastnou T-zónou, již viditelné vrásky. Neměl jsem žádné alergie na žádný krém Vichy, ale tento krém se mi líbil víc než ostatní. Na rozdíl od ostatních se nevysunul na obličej, když byl na nosiči, ale jednoduše vstřebán. Dobře hydratuje, ale není příliš účinný proti vráskám. Po aplikaci pokožky, jako by vypadala lépe, je vzhled svěží a zářivý. Krém má velmi příjemnou vůni.

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný.

Skvělé

Díky krabicím jsem se setkal se značkou Vichy a stejně jako ostatní produkty se mi tento krém opravdu líbil. Nezpůsobuje alergie a dobře vyživuje pokožku. Dokonce i mráz a vítr nejsou hrozné, ai když se začne odlupovat nomerem, zvládne to.

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný.

Jediné, co ke mně přišlo z Vichy

Neměl jsem vztah s krémy Vichy. A dal jsem jim spoustu šancí. Díky službě, pravidelně dodávané vzorky)) Pocit silikonu na kůži, jen jsem chtěl otřít obličej a zapomenout. Vichy krémy na mé kůži se obvykle během procesu nanášení vrátí zpět. Což je strašně nepříjemné. Ani jsem se nepokoušel otestovat poslední sáčky v krabici. A pak je tu taková roztomilá sklenice, kterou ruka nezvedla, aby ji odhodila. A tento krém mě překvapil - když se aplikuje, neotáčí se, kosmetika se na ní nevaří, to znamená, že je výborným základem pro make-up. Dobře se vstřebává, pokožka se dobře živí. O efektu zvedání je ještě příliš brzy na to říct, ale kůže je rozhodně elastická. Mimochodem, voní to jako listy černého rybízu))

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný.

Kolikrát se snažila navázat přátelství se značkou Vichy, ale zjevně ne štěstí. Po aplikaci na ráno je obličej v vyrážkách nebo zánětech. A tak se všemi prostředky. Jeho textura a chuť jsou dobré, ale vůbec jsem se nehodila. Dala jsem to sestře, ukázalo se, že je pro ni ideální.

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný.

dobrý krém za dobrou cenu

cena-kvalita zápas. nedochází k přetížení kůže, nadace hladce zapadá. kůže je více hydratovaná, odpočívá. velmi hladký. póry neupchávají, masky. vůně jako nenápadný jasmín

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný.

To je něco!)

Krém s velmi příjemnou texturou, rychle vstřebává a dokonale hydratuje pokožku. Stala se pro mě zbožným darem, dobře jsem utáhla kůži, i když nemám žádné zjevné vrásky, ale ten pocit jsem stále cítila. Takže krém doporučujeme.

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný.

Úžasné!

Miluji značku Vichy, používám ji velmi dlouho. Jejich nové produkty jsou vždy velmi šťastné a překvapivé. A Liftaktiv Suprem nebyl výjimkou. Výrobek plně splňuje sliby výrobce. Textura je velmi příjemná - lehká, nelepivá, nemastná. Pokožka je velmi pohodlná, je navlhčená, nasycená, nezpůsobuje žádné nepohodlí, pokožka dýchá, na obličeji není žádný pocit masky, nepoškozuje póry. Vynikající make-up základna - toner je snadný a hladký. Účinek trvá celý den - ve večerních hodinách vypadá obličej svěží, odpočatý a napnutý, jak tomu bylo v dopoledních hodinách. Po měsíci užívání se kůže stala pružnější. Nezapomeňte si koupit více.

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný.

Snižuje vrásky

Na mé kůži se objevil krém. Jako jeho textura a nenápadná chuť. Rychle se vstřebává do pokožky a okamžitě ji zvlhčuje. Po týdnu užívání si všimla, že se jemné vrásky začaly zmenšovat a kůže se stává pružnější.

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný.

Neseděl vůbec

Podle mého názoru je to krém pro velmi suchou pokožku. Obvykle používám oleje a organickou kosmetiku, ale s prvními vrásky se dobře nezvládá, takže jsem byl velmi šťastný, když tento krém přišel ke mně. "Je čas na těžké dělostřelectvo," rozhodl jsem se a aplikoval krém na noc. Krém se ukázal být velmi tlustý, nechtěl být zcela vstřebán a zůstal filmem na obličeji. Tady bych to musel umýt. Ale po přečtení popisu znovu v naději, že pokud krém sám nefunguje, pak se alespoň objeví placebo efekt, šel jsem do postele. Příští ráno byl efekt opravdu - kůže zčervená, póry se rozšířily, objevilo se malé akné, na místě zůstaly jemné vrásky. Rozhodnout, že moje kůže, která byla zvyklá na organickou hmotu, jednoduše zareagovala příliš násilně a nakonec přijala, a já bych nepřijal vrásky, opakoval jsem postup na pár večerů - výsledek je stejný. Budu hledat něco jiného. Z výhod je možné zaznamenat velmi příjemnou vůni a výborné balení, ale bohužel to nepomáhá proti vráskám na obličeji.

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný.

Příjemný krém.

Má poměrně hustou strukturu, je lepší použít v noci. Dobře zvlhčuje pokožku, zdvihový efekt není pozorován. Krém má příjemnou vůni. Obecně se mi to líbilo, ale nevytvořil to super efekt!

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný.

Velmi průměrné

Tento krém, stejně jako většina značkových výrobků, na mě nezapůsobil. Příliš silný zápach, silikonová textura. Dobře se vstřebává, ale na obličeji zanechává film. Hydratační průměr. Vrásky nezmizely.

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný.

Tak tak

Mám rád Vichy krém, ale tenhle krém jsem opravdu neměl rád. Mám kombinaci kůže náchylné k tuku a tento krém to ještě tlustší. Má mírně hustou a mastnou konzistenci. Vyživuje pokožku dobře, ale nevyhovuje mi to. A tak stále nemám žádné výrazné vrásky, pak jsem si nevšiml zvláštního efektu z krému, i když jsem ho musel používat ve věku)))

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný.

Dobrý krém

Mám rád Vichy, byl jsem rád, že jsem viděl tento produkt v krabici. Snadno se nanáší, textura je příjemná a lehká, rychle se vstřebává. Velmi náhlý a příjemný efekt s vymizením malých vrásek, ale bohužel prochází rychle - je třeba ho pravidelně skrýt. Vůně je příjemná, nezpůsobuje podráždění. Nástroj v zásadě není špatný, ale já bych raději kumulativní účinek než rychlý, ale stejně rychle a projít. K tomu vezměte jeden bod.

Byl tento komentář užitečný? Ano Ne Hodnocili jste tento komentář jako užitečný.

4 typy nočních krémů Vichy - doporučení pro výběr produktů pro váš typ pleti

Dobrý den, milí čtenáři! Věděli jste, že naše kůže "funguje" nepřetržitě? Zejména v "noční směně" se intenzivní práce provádí v buňkách. Proto kůže skutečně potřebuje pomoc, která může poskytnout správně vybrané kosmetické výrobky. A dnes vám povím o nočním krému Vichy.

Značka Vichy má obecně několik nočních produktů. Každý z nich je určen pro různé typy pleti a pomáhá vyrovnat se s různými problémy. Podívejme se na to, co ten rozdíl znamená a jaké problémy zvládají.

Idealia kůže spát

Vrátí lesk a dodá obličeji klidný vzhled. Produkt funguje nádherně, i když jste v noci spali velmi špatně. To je ideální pro mladé mumie, stejně jako ženy pracující v noci. Krém Vichy Ideal lze použít i po 40 letech. Jinými slovy, neexistuje žádná věková hranice.

Tajné složení tohoto zázračného nástroje, doporučení pro jeho použití a další užitečné informace, které jsem podrobně popsal v článku „Vichy Ideal Cream“.

Normaderm detox

Krém je určen pro péči o problematickou pleť a mastnou pleť. Po použití ráno se tvář jen promění. Póry jsou znatelně zúžené, mastný lesk zmizí a kůže se stává krásným a rovnoměrným tónem.

Tento noční kosmetický přípravek je skutečným „intelektuálním“. Zohledňuje biorytmy kůže a přizpůsobuje se svým vlastnostem.

Krém lze bezpečně používat od 16 let. A po 30 letech stále pracuje efektivně. Proto, když se potýká s problémem nadměrného vylučování mazu, neváhejte ho použít v noci.

Normaderm Detox je vydáván ve stylové prodloužené tmavě zelené zkumavce. Kapacita - 40 ml. Dost dlouho na krém. Pokud ho použijete každou noc, pak tento zázračný nástroj bude určitě trvat 3-4 měsíce.

DETOX, noční péče, Vichy

Vichy krém Normaderm Detox má jemnou, lehkou a zcela nemastnou texturu. Výrobek se vstřebává poměrně rychle, zjemňuje pokožku a pomáhá udržovat čerstvost po celý den.

Ale prostě nechoďte spát hned po nanesení krému. Počkejte alespoň hodinu: během této doby se krém vstřebává a jeho účinné látky začnou působit.

Účinné látky

V této kompozici existují tyto složky:

  • Termální lázně Vichy;
  • lipo-hydroxy kyseliny;
  • salicylová;
  • Eperulin, odvozený z amazonské rostliny, která patří do rodiny luštěnin;
  • perlit - složka sopečného původu;
  • absorpční prášky.

Krém Vichy Normaderm Detox mírně voní alkoholem. Při aplikaci, pokud jsou na obličeji rány, je to brnění. To vše je způsobeno tím, že ve složení výrobku je přítomna kyselina salicylová.

Kombinace složek Eperulin + kyselina lipo-hydroxy + kyselina salicylová tvoří komplex "Detox". Je to on, kdo se podílí na čištění kůže z bakterií, mrtvých buněk a znečištění. Má také protizánětlivé a sedativní účinky.

ČLÁNKY Z TÉMATIKY:

Jak používat

Aplikujte Vishy Normaderm Detox večer na vyčištěný obličej. Ale pamatujte si to oblast kolem očí nemůže být tímto nástrojem zakryta!

A přesto, milí přátelé, o alkoholické toniky příliš nezajímá. Alkohol ve vysokých koncentracích vyvolává tvorbu kožního mazu. Namísto alkoholového tonika použijte 3-in-1 micelární roztok. Tento lék pozoruhodně vyrovnává pokožku a nepřesušuje ji.

Recenze

A zde je několik recenzí těch, kteří tento nástroj osobně používali.

Helen: Mám strašně mastnou pleť. Krém používám méně než týden. Konesh tvář se stále třpytí, ale další nedokonalosti jsou téměř není patrný. Cena je normální. Proto jako koncová trubka chci koupit více.

Ira: Krém jsem dal asi na 2 týdny. Ráno je kůže měkká, krásná a hladká. Co ještě potřebujete?

Lily: Krém je dost lehký, velmi rychle se vstřebává. Ráno na tváři není mastný. Výsledek je vidět po prvním použití.

Podle recenzí, vzhledem k použití této noční krém, póry opravdu menší. Ano, a ráno tam na obličeji svítí mastný lesk. Během dne je také méně mazu.

Liftaktiv Supreme

Jedná se o přípravek proti stárnutí určený k boji proti vráskám a ke zlepšení turgoru epidermy. Kromě toho pomáhá odstraňovat vrásky na obličeji. A vzhledem k obsahu ve smetanových částečkách, které dávají pleti záři, je barva obličeje výrazně zlepšena. Použít tento nástroj může být 30 let.

Jeden výrobek je určen pro všechny typy pleti a je vhodný i pro citlivé. K dispozici Liftactiv Supreme ve stylově tmavomodré nádobě. Objem - 50 ml.

Krém na noční péči, Vichy

Bílý krém sám o sobě. Má lehkou, příjemnou vůni. A po použití zázračné nápravy na obličej není mastný film. A krém se vstřebává okamžitě.

Účinné látky

Tento výrobek obsahuje tyto magické komponenty:

  • termální voda;
  • 5% ramnózy;
  • negesperidin;
  • Komplex denního důkazu (0,2% kofeinu + 0,1% adenosinu).

Rhamnose tak produkuje vlastní elastin a kolagen, takže každý den se zvedá turgor epidermis. Neohesperidin ale zlepšuje ochranné vlastnosti kůže a zároveň neutralizuje účinek volných radikálů.

Jak používat

Asi hodinu před spaním naneste krém na očištěnou pokožku obličeje. A nezapomeňte na krk. Ze sklenice si výrobek neberte prstem, ale speciální stěrkou. Stačí jeden hrášek. Pokud použijete více, pelety se objeví na kůži. V takovém případě přebytečný papír odstraňte papírovou utěrkou.

Pokud krém použijete správně, kůže na tváři bude napnutá a barva bude svěží a zářivá. Abychom se zbavili vrásek, je třeba je alespoň jeden měsíc potřísnit pomocí Liftaktiv Supreme.

Ačkoli, bude zpětná vazba uživatele říct mnohem více.

Recenze

Natulka: Ne spalující kremík. Rychle se vstřebává. Tvář se stala matnou. Měl jsem mimické vrásky mezi hranami. Takže za 6 dní se stala téměř nepostřehnutelnou!

Inna: Myslím, že pro letní čas je produkt mastný, ale na podzim nebo v zimě - přesně tak. Efekt se líbil

Sonya: Krém jsem si dal jen v zimě. Na podzim, v létě a na jaře používám gamea Idealiya. Byl jsem zasažen výkonem Liftactiv. Pro 3 procedury jsem vytáhl tváře. Všechno je super))

Neovadiol

Tento noční produkt je pro obličej vážnější. Pomáhá vyrovnat se s hlavními příznaky menopauzy: ztráta hustoty, pokles, ztráta struktury a suchá kůže. Po použití tohoto přípravku ráno vypadá obličej svěží a odpočívá.

Krém Vichy Neovadiol lze použít pro všechny typy pleti, dokonce i pro alergiky.

Vichy Neovadiol se vyrábí v krásném 50 ml modrém boxu.

Kompenzační komplex, noční péče o pleť během menopauzy, Vichy

Tento nádherný produkt je spíše jako lehký krémový gel. Při jeho kreslení je cítit příjemnou svěžest. Má nelepivou, jemnou texturu.

Účinné látky

Jako součást Vichy Neovadiolu existují tyto složky:

  • Pro-Xylan ™ - tento přírodní polysacharid má posilovací účinek na tkáně obličeje. Jeho dávkování ve složení Neovadiolu je 10krát vyšší než ve vzorci předchozí verze tohoto krému Vichy Neovadiol.
  • Kofein a kyselina hyaluronová - tento komplex dokonale bojuje s příznaky únavy.
  • Komplexní Hepes + Hydrovance - má peelingový účinek na kůži a stimuluje intenzivní obnovu buněk epidermy.

Jak používat

Nejprve si dobře vyčistěte obličej a krk. Poté naneste na pokožku kosmetický přípravek. Doporučuji, abyste to udělali hodinu před spaním. Vzhledem k tomu, že v krému Vichy Neovadiol není žádný dávkovač, použijte speciální stěrku k aplikaci produktu.

Okamžitě po použití krému se pokožka zvlhčí a obrysy obličeje jsou jasné. Tvůrci nádherného výrobku prohlašují: během 10 dnů používání nástroje jsou obnoveny všechny vrstvy kůže.

Recenze majitelů Vichy Neovadiolu:

Víra: Krém Neovadiol používám asi rok. Jsem skoro 70 a nikdy nepřestávám každý den komplimenty. A pro mě je to hlavní ukazatel)))

Marina: Mám rád všechno v tomto nástroji: akci, vůni... I když je inzerován jako produkt proti stárnutí, ale myslím si, že to může být použito dříve. Například s hormonálními změnami v těle.

Kde je výhodné koupit fondy Vichy?

Objednávám Vichy produkty na oficiálních stránkách výrobní společnosti vichyconsult.ru. Vyjmenujte 5 důvodů, proč je výhodnější koupit v internetovém obchodě Vichy:

  1. S každou objednávkou dávejte dárky. Jedná se o volné sondy nové řady nebo již známé řady nástrojů. Tak pěkné!
  2. Při nákupu bonusy jsou udělovány v programu Mnogo.ru. Poté mohou být vyměněny za různé ceny: bezplatné lety, vybavení, hračky atd.
  3. K dispozici je bezplatné doručení do kteréhokoli regionu Ruska (při objednávce od 2000 rublů.)
  4. Často provádějí nádherné akce pro jednu nebo jinou produktovou řadu. Nedávno jsem udělal malou objednávku a kromě sondy jsem přidal také micelární make-up remover Vichy Normaderm zdarma
  5. Garantované podmínky skladování. Je to na oficiálních stránkách, že nebudou prodávat falešné nebo vypršela zboží. Všechny výrobky, před dosažením kupujícího, jsou uloženy ve skladu. Zde je opatřena řádnými skladovacími podmínkami.

Proto vždy objednávám výrobky Vichy pouze na oficiálních stránkách. Zde jsou odkazy na dnešní smetanu:

Kontaktujte nás

Zboží je nevratné.

Zboží dobré kvality, které nelze vyměnit (vrátit), je uvedeno na seznamu schváleném vládou Ruské federace ze dne 19. ledna 1998. Č. 55. Přečtěte si více

  • Popis
  • Parametry
  • Přeprava

První péče s biologickým účinkem pro nepřetržitou korekci známek stárnutí: okamžitě, po celý den a den po dni. SLOŽKY: Okamžitý efekt: Díky 3D-optické korekční technologii, krém okamžitě vyhlazuje mikro-reliéf pokožky a vizuálně skrývá vrásky, dává pokožce přirozený pololesklý lesk a zdůrazňuje její přirozenou krásu. Mineralizující termální voda VICHY, s uklidňujícími, zpevňujícími a regeneračními vlastnostmi. Účinnost v průběhu dne: DENNÍ PROOF [CAFEIN + adenosin] komplex stimuluje metabolismus buněčné energie a aktivuje vlastní zdroje kůže po celý den, čímž zajišťuje nepřetržitý efekt zvedání. Kůže je mladší a pružnější od rána do večera. KOMPLEXNÍ DENNÍ PROOF [CAFFEIN 0,2% + Adenosin 0,1%] Kofein je známý svými tonickými a drenážními vlastnostmi. Adenosin stimuluje metabolismus energie v buňkách, zabraňuje vzniku vrásek během dne. Účinnost den co den: Kombinace silného anti

Vichy krém na obličej: co si vybrat po 40 letech

Každý, kdo již označil 40. narozeniny, by si měl přečíst tento článek. Promluvíme si o krémech francouzské značky lékáren, které vám budou s největší pravděpodobností užitečné: opraví známky věku a zlepší stav kůže.

  • Vlastnosti krémů péče po 40 letech
  • Linka LiftActiv ("Liftaktiv"), Vichy
  • Denní krém LiftActiv Supreme
  • Sérum LiftActiv Supreme 10
  • Noční krémová péče LiftActiv Supreme
  • Výsledky použití krémů gama LiftActiv

Vlastnosti krémů péče po 40 letech

Kosmetologové potvrdí: při výběru produktů péče o pleť je lepší se zaměřit nejen na věk pasu, ale na potřeby pokožky a jejího stavu v tuto chvíli. Například, pokud se již objevily vrásky a kůže je méně elastická než za 20 let, ale ovál obličeje je stále jasný - LiftActiv Supreme gama to udělá. O ní a mluv.

LiftActiv Supreme Line bojuje proti ztrátě elasticity kůže © Istock

Linka LiftActiv ("Liftaktiv"), Vichy

Když vidíme slovo Lift (zvedání) na balení kosmetiky, máme pro to velké naděje. Koneckonců, ztráta pružnosti kůže, a tedy i vrásky, jsou považovány za hlavní známky věku, z nichž se chci zbavit ne-pomalého, ale-ale. A zvedání krém je jednou z nejúčinnějších možností.

Biologické zvedání

Toto zvýšení pružnosti pokožky v důsledku zesílení kostry - vláken kolagenu a elastinu. Kůže se stává hustší, lépe se vejde do pohybového aparátu. V důsledku toho jsou vrásky méně patrné a obličej vypadá mladší.

Výsledek biologického utahování trvá až šest měsíců, ale objevuje se také pomalu - účinek se projeví 1–2 měsíce po zahájení užívání přípravku a dosahuje maxima po 3–6 měsících užívání.

Mechanické zvedání

Vichy krémy kombinují dva typy zvedání © iStock

Mechanické zvedání se projevuje po 5-10 minutách, ale také trvá doslova až do prvního praní. Toto je vizuální efekt, který Carnaubský vosk poskytuje v lince LiftActiv:

lehce dotáhne pokožku.

Dodatečné reflexní částice poskytují optický efekt zaostření a vizuálně snižují vrásky, což pleti dodává záři.

Mechanická zvedací technika se používá pouze v denních krémech. V noci, ze zřejmých důvodů, optické efekty přicházejí k ničemu.

Denní krém LiftActiv Supreme

Poskytuje okamžitý efekt zvedání a dělá vše pro to, aby pokožka postupně zlepšovala svou pružnost. Kromě ramnózy a vosku obsahuje kompozice následující složky: t

kofein (tóny a má drenážní účinek);

adenosin (stimuluje metabolismus energie v buňkách, zabraňuje vzniku vrásek během dne);

neohesperidin (antioxidant, který zvyšuje ochrannou schopnost kůže a zklidňuje ji).

Krém byl uvolněn ve dvou verzích: pro normální a suchou pokožku (s bohatší texturou). Aplikujte ihned po séru.

Recenze

„Poprvé jsem si tento krém vybral na zimní období. V dalších sezonách používám série Idéalia. Textura je hustá, jen pro chladné počasí. Vůně je neutrální, téměř nepostřehnutelná. Pokud to přehazujete s aplikací, pak budou pelety, ale snadno se odstraní.

Efekt udeřil - tváře byly utaženy za tři dny. V zrcadle jsem se nepoznala. Používám ho jednou denně ráno a míchám s kapkou nadace Idéalia. Zatím velmi rád.

Sérum LiftActiv Supreme 10

Aktivní koncentrát kombinuje tři složky, které mohou poskytnout okamžitou transformaci pokožky a kumulativní účinek.

Za postupné biologické zvedání odpovídá Ramnoza v rekordní koncentraci 10%.

Kyselina hyaluronová s vysokou molekulovou hmotností vytváří na povrchu kůže film zadržující vlhkost.

Kyselina hyaluronová s nízkou molekulovou hmotností urychluje regenerační procesy v hlubokých vrstvách epidermy.

Po 3 měsících se vrásky sníží o 43%.

Recenze

Skvělý výrobek vichy. Předtím byl vzorkovač speciálně odebrán, po týdnu byl výsledek viditelný - kůže je čerstvější, menší vrásky jsou méně patrné! Opravdu se mi to líbí. “

Noční krémová péče LiftActiv Supreme

Pracuje na pružnosti kůže v nejvhodnějším čase - v noci. Vzorec je uzpůsoben pro aktivní regeneraci.

Ramnoza 5% stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu.

HEPES urychluje metabolické procesy v dermo-epidermálním spojení, vyhlazuje mikroreliéf kůže.

Meruňka a bambucké máslo vyživují intenzivně.

Vitamin C zjemňuje pleť a redukuje pigmentaci, má uklidňující účinek.

Recenze

„V prosinci mi můj oblíbený dal denní a noční krémy. Přiznávám, nečekal jsem takový ohromující efekt!

Tvář je porcelán, jen svítí, na čele byly tři hluboké vrásky, o injekci jsem si již myslel. Zaplnili se.

Contour vytáhl. A to i přesto, že používám pouze krém bez masážních technik. Teď radím všem svým kamarádkám. "

Výsledky použití krémů gama LiftActiv

Kůže získává pružnost.

Velké vrásky na obličeji jsou méně výrazné.

NIGHT CREAM-CARE VICHY LIFTACTIV DS /

LIFTACTIV NIGHT - noční péče o pleť, která poskytuje globální efekt.

Komplex aktivních složek přírodního původu, ovlivňující zdroj mladistvé pleti.

Ramnoza 5% je účinná látka chráněná pěti patenty. Má hluboký biologický účinek, přispívá k rozvoji vlastního kolagenu a elastinu, dennodenně zvyšuje hustotu kůže.

HEPES urychluje metabolické procesy v dermo-epidermálním uzlu. Vyhlazuje mikro-reliéf kůže.

Meruňkový olej + bambucké máslo poskytuje intenzivní výživu pokožky.


Vitamin C osvěžuje a omlazuje pokožku, vyhlazuje pleť a redukuje pigmentaci. Má uklidňující účinek.

Vysoce mineralizovaná termální voda vulkanického původu VICHY SPA s uklidňujícími, zpevňujícími a regeneračními vlastnostmi

Okamžitě: výživa a pohodlí pokožky. Výrazný liftingový efekt po 4 dnech používání: kůže je zpřísněna, vrásky jsou zjevně sníženy.

Krém se sametovou obálkou a příjemnou vůní.

Nelepivý, nemastný, rychle vstřebává.

Ve večerních hodinách naneste na očištěnou tvář a krk.

Vhodné pro citlivou pokožku. Hypoalergenní. Testováno pod dohledem dermatologů. Paraben zdarma.

Vichy liftaktiv recenze

Co vzít na dovolenou - opalovací krém - Vichy

Vše, co potřebujete vědět, abyste vytvořili bezchybnou pleť

Přirozená síla mineralizované termální vody Vichy

Správné čištění kůže

Péče o mastnou pokožku hlavy

Proč jsou antioxidanty nezbytné pro krásu pleti?

Co vzít na dovolenou - opalovací krém - Vichy

Vše, co potřebujete vědět, abyste vytvořili bezchybnou pleť

Přirozená síla mineralizované termální vody Vichy

Díky technologii 3D optické korekce krém okamžitě vyhlazuje mikro-reliéf pleti a vizuálně skrývá vrásky, dává pokožce přirozený pololesk a zdůrazňuje její přirozenou krásu.

Mineralizující termální voda VICHY, s uklidňujícími, zpevňujícími a regeneračními vlastnostmi.

Účinnost během dne:

Komplex DAF PROOF [CAFFEIN + Adenosin] stimuluje metabolismus buněčné energie a aktivuje vlastní zdroje kůže po celý den, což zajišťuje nepřetržitý efekt zvedání. Kůže je mladší a pružnější od rána do večera.

KOMPLEXNÍ DENNÍ PROOF [CAFFEIN 0,2% + Adenosine 0,1%]

Kofein je známý svými tonickými a drenážními vlastnostmi.

Adenosin stimuluje metabolismus energie v buňkách, zabraňuje vzniku vrásek během dne.

Účinnost každý den:

Kombinace silných složek proti stárnutí ramnózy a neohesperidinu stimuluje produkci kolagenu a posiluje dermálně-epidermální junkci a zajišťuje dlouhodobý liftingový efekt.

Aktivní složky, zvyšující vzájemný účinek, přispívají k účinné korekci příznaků stárnutí kůže, které se nahromadily po dlouhou dobu.

Ramnoza 5% je účinná látka chráněná pěti patenty. Má hluboký biologický účinek, přispívá k rozvoji vlastního kolagenu a elastinu, dennodenně zvyšuje hustotu kůže.

Neohesperidin - silný antioxidant, neutralizuje působení volných radikálů, zvyšuje ochrannou funkci kůže. Navíc uklidňuje pokožku a zlepšuje její kvalitu.

Aplikujte ráno a / nebo večer na očištěnou tvář a krk.

Vhodné pro citlivou pokožku. Hypoalergenní. Testováno pod dohledem dermatologů. Paraben zdarma.

Více Článků O Zánět Oka