Neovadiol - v recenzích kosmetiky

Hlavní Zranění

Značka: dalších 302 značek v seznamu.

"Neovadiol" recenze na všechny značky kosmetiky

Nalezeno 23 hodnocení

Kožní lékaři Krémová fotorejuvenace pro kůži obličeje Photo Age Revers, používám druhý rok. Opravdu se mi to líbí. Pleť je vyrovnána, vrásky jsou redukovány, s ohledem na to, že mám 51 let, kůže je mnohem lepší. Na léto je velmi dobré. V zimě, trochu suché pro mou kůži. Střídám to s Vishy Neovadiol JF, noc. Doporučuji vám vyzkoušet ženy mého věku. Jistě drahé, ale stojí za to.

Komentáře Recenze užitečné? Ano 20 · Ne 1

Svetlana Koftina
Saratov host

o kosmetice Vichy 02.11.2011

Po jedenácté době jsem se Normaderm a znovu jsem spokojen. Dříve jsem vzal den a noc, na radu kosmetičky, po hlubokém čištění bylo všechno super. Teď jsem si koupil nový Normaderm Triple akce sám, na třetí den vidím pozitivní výsledek, moje kůže je hladká a nudná, pupínky vyschly a více než jeden nový absces, ale nejsou neobvyklé. Chci vzít gel a tonikum jako komplexní. Vzala si Aqualia Thermal na léto, zvlhčuje super. Oligo 25 bylo, ale nezaznamenalo mnoho efektů, mírně hladší kůže. Antiperspirant neměl rád aerosol, okamžitě mokré podpaží a vůně jsou velmi ostré. N je lepší. Tonalki: Aera tón je v pohodě, ale s mou mastnou pleť, jen set s práškem, protože tvář začíná svítit. Konzistence je však velmi jemná, nemá maskový efekt. Dermableland se nehodil, všechny vady vylézaly ven. Moje tchyně používá den Neovadiol + noc, velmi potěšena, obrys byl vytažen, byl zvlhčený. Líbí se mi Vichy a není na tom závislost!

o kosmetice Vichy 8. května 2010

Používám dva týdny Vishy Neovadiol pro obličej ke zvýšení hustoty kůže.

Krém je příjemný, nezpůsobuje podráždění očí při aplikaci na kosti.
Hydratační, pohodlné, dobře vstřebatelné.

Přestal používat nadaci, protože krém osvěžuje pleť obličeje, vyhlazuje pravdu a jako by se zhušťoval. Nevím, co je to kompozice, ale pořád se mi líbí pohled na krém.

Na meteority aplikuji pouze prášek a to je dost, i když mám 35 let, moje kůže je smíšená, trochu suchá kolem očí, trochu tuku na nose a v oblasti T.
Dříve, bez tonal kdekoli (mám Estee Lauder fotku něco tam).

Jako Vishy Neovadiol krém končí (dali mi 30 ml jar), budu kupovat stejné, s největší pravděpodobností. Nebo něco z klinik.

Komentáře (2) Recenze užitečné? Ano 19 · Ne 21

o kosmetice Vichy 02.02.2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 3 · Ne 1

jen kupující host

Komentáře Recenze užitečné? Ano 12 · Ne 1

o kosmetice Vichy 24. ledna 2010

Komentáře Recenze užitečné? Ano 5 · Ne 1

Komentáře Recenze užitečné? Ano 2 · Ne 0

o kosmetice Vichy 22. prosince 2009

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

o kosmetice Vichy 30. listopadu 2009

Komentáře Recenze užitečné? Ano 0 · Ne 0

o kosmetice Vichy 2. září 2009

Používal jsem tuto kosmetiku jen proto, že jsem se zajímal o metodu prodeje prostřednictvím lékáren sám a respekt a důvěra ve všechno, co lékárník prodává v lékárnách, byl začleněn již od dětství. Získané a nalezené:
1. Korekční systém s rozmělnitelnou půdou, skládající se ze dvou prostředků: zakrývací základna a upevňovací prášek. Dermablandský korektorový tón 25 Nahý, tmavý a tón 15 Opál, světlo. Korekční základna velmi dobře vyrovnává všechny nepravidelnosti v kůži díky své husté struktuře. Prášek běží odděleně od toho pomáhá konsolidovat účinek. Tónový základ je poměrně snadno odstín a trvá dlouhou dobu i bez prášku, tím větší je účinek prášku. Všechno je v pořádku, ale při dlouhodobém používání se může objevit suchá kůže, takže se střídám s jinými tonery, včetně zvlhčovačů.
2. Oligo 25 krém, je určen pro hydrataci pokožky v kombinaci a normální, má příjemnou, jemnou texturu s mírným zápachem, který je dobře přijímán pokožkou, hydratuje ji a nevyvolává problémy s alergiemi. Po dvou týdnech kůže vypadá hladce, hydratovaně, vypadá dobře, můžete dokonale aplikovat tonalnik na krém, není válcování.
3. Krémový neovadiol spf15 pro posílení struktury samotné kůže a odstranění pigmentace z obličeje. Hypoalergenní, která potěší. Je to opravdu posiluje a zpřísňuje kontury obličeje, i když nemohu plně ocenit, můj obličej je tónovaný, není rychle, jemně, postupně, ale dělá, o odstranění pigmentace. Aplikuji ji i pod očima, aby se tato oblast zesvětlila, postupně se zesvětluje, v podzimním a zimním období ji budu používat zejména pravidelně.
4. Deodorant proti zápachu potu je účinný, neopouští kruhy na černém oblečení, nedává alergie, elegantní, vysoce kvalitní, levné.
5. Normaderm opravdu schne kůži, ale zároveň dobře bojuje se záněty a komedony, dokonce i subkutánně, kombinuje je, pokud je to nutné, s oligo-zvlhčováním.
6. V očích samplerů byl pod očima myokin, pomáhal jako každý jiný oční krém, ale teď ho používáte, bez alergií.
7. Šampony a kapsle na posílení vlasů jsou spíše slabé, budu kupovat od jiné, silnější značky - od firmy Loreal Professional s Amineksil, kterou jsem používal poprvé.

Obecně platí, že postoj k Vichy je velmi pozitivní, líbí se mi to měkké! přístup prostředků k účinkům na kůži, spokojený s výsledkem, peníze utracené téměř všechny se vyplatí, vezmu si více.

Krém na obličej Vichy NEOVADIOL COMPENSATING COMPLEX - recenze

Nový od Vichy, nahrazovat Neovadiol GF. Srovnání starých a nových krémů. Složení, foto.

Dobrý den, moje milé krásné dívky! Společnost Vichy opět aktualizuje své výrobky a krém Neovadiol GF byl nahrazen novým krémem ze stejné série - Kompenzačním komplexem Neovadiol. Jaký je rozdíl mezi novým a podobným?

Začnu s cílem - Neovadiol Kompenzační komplexní krém, stejně jako všechny ostatní výrobky Vichy, se stále prodává pouze v lékárnách a specializovaných prodejnách lékařské kosmetiky, objem sklenice je stále 50 ml, stejné barevné schéma je pozorováno, existují i ​​dvě možnosti pro krém: - (1) pro suché a velmi suché typy pleti a (2) pro normální a kombinované typy pleti, ale cena je již jiná, pokud cena GF stojí kolem 1800 rublů, novinka vás bude stát 2 200 rublů.

Krém má nový design jar, krabička je o něco menší, než byla:

Složení nového Kompenzačního komplexu Neovadiol se liší od předchozí verze, kterou na těchto fotografiích vidíte sami (krém pro normální a kombinovaný typ pleti):

Stručně řečeno, Pro-xylan a termální voda zůstávají ve smetaně, přidají se 2 nové složky Hepes a Hydrovance, k receptu se přidá kyselina hyaluronová, meruňkový olej a stimulant růstu proteinového GF se z krému odstraní.

Zde je uvedeno, jak výrobce uvádí svůj nový produkt:

A teď můj osobní, čistě subjektivní názor na nový krém a rozdíl mezi oběma krémy:

- Vzhled krémového vzhledu má neovadiolový kompenzační komplex krémovou strukturu, silnou, lehkou, téměř bílou, s nenápadnou příjemnou vůní, která okamžitě zmizí.

- Absorbovatelnost u nového krému je prostě super! Pokud se GF rychle vstřebala, nemám čas ani natřít neovadiolový kompenzační komplex, takže musím často a pomalu sbírat sklenici z nádoby, a proto je spotřeba smetany velmi velká, po dobu jednoho měsíce - více než polovina plechovky, a to je 1 čas při použití den! Obecně platí, že marný meruňkový olej byl ze směsi odstraněn)), ale mimochodem (!) - tonální krém a další kosmetika z vrcholu leží dobře a hladce.

- Co se týče efektu vytahování - koneckonců, krém je pro mě trochu příliš starý Vždy chci být mladší a mladší, krásnější a krásnější :))), takže pro mě ta smetana, že ta druhá je prostě dobrý výživný denní krém na zimu, Neviděl jsem žádný zvláštní efekt (znovu zdůrazňuji, že se jedná o můj osobní subjektivní názor).

- Jar. To je obecně oddělené píseň téma! Už jsem proklínal výrobce v jiných recenzích Vichy pro propracovaný a pravděpodobně drahý džbán, na jehož víku je zrcadlo - ne zrcadlo, ale lesklý plast, který nemůžete použít jako zrcadlo, a obecně se banka sama stala těžší, ne tak pohodlnou. Obecně platí, že jsme přeplatky za kontejner, a pak, kde to není jasné Podělte se o myšlenky na recyklaci prázdných sklenic pod smetanou.

Tak to je. Krém určitě doporučujeme, zejména pro ty, pro které byl GF účinný!

Recenze Vichy neovadiolu

Dobrý den! Dnes se chci podělit o své pocity z nočního krémového kompenzačního komplexu Neovadiol VICHI. Je určen speciálně pro ženy v období menopauzy, určené pro jakýkoliv typ pleti, včetně citlivých, hypoalergenních. Mám tento krém v miniatuře, 1,5 ml sáček nestačí pro vysoce kvalitní testování, ale před zakoupením plné velikosti, je vždy vhodné vyzkoušet si miniaturu na sobě, abyste měli představu o produktu alespoň obecně. Od výrobce: Jedinečný vědecký objev: v důsledku 14 let výzkumu stenopauzálního stárnutí kůže vyvinuly laboratoře Vichy inovativní léčbu, která pomáhá kompenzovat pomalejší regeneraci kůže. Indikace: ztráta hustoty, klesající kontury obličeje, vrásky, opuch. Účinnost: poprvé kompenzační komplex se 4 aktivními dermatologickými složkami (Pro-xylan, + Hepes, + Hydrovance + kyselina hyaluronová) je kombinován s kofeinem, který zlepšuje mikrocirkulaci a pomáhá snižovat edémy. Na konzistenci je poměrně hustý krémový gel velmi světle modravé barvy, je zde lehká příjemná vůně. Aplikuje se na obličej snadno, nezanechává lesk, lepkavost ani obsah tuku. Ale krém se valí dolů, takže ráno musí být jeho zbytky velmi pečlivě vymyty před použitím make-upu. pleť před nanesením krému, viditelné vrásky v rozích rtů a na bradě, nanesení krému na problémové oblasti a rozložení, pocit lehkého ochlazení pokožky a absorpce blesku na noční krém, viditelné viditelné části krému. Pocity po aplikaci jsou poměrně příjemné, nedochází k brnění ani zarudnutí, je absorbováno příliš rychle, což je pro noční krém poněkud neobvyklé, ale večer dávám přednost tučnějším výživným krémům. Po třídenní aplikaci zvláště významných změn jsem si nevšiml, vrásky u rtů na stejném místě, možná vrásky na bradě byly o něco méně výrazné, ale bohužel je to jen dočasný efekt, jakmile sonda skončila a přestala používat krém, všechno se vrátilo do bývalého k dosažení dlouhodobých výsledků potřebujete také dlouhodobé používání krému, nejlépe celého komplexu 4 výrobků, což bude slušné množství. Krém zklamaný, plná velikost, a ještě více, takže celý komplex nebude kupovat. 3 body.

Lehce se ochladí, příjemná textura a vůně

slabé nutriční vlastnosti pro noční krém, silně se valí, nehladí vrásky a záhyby

Kosmetičtí lékaři přezkoumávají krém Vichy po 50 letech

S ohledem na recenze kosmetiček pro krém Vichy pro obličej po 50 letech, můžeme konstatovat, že se jedná o řadu produktů důstojné péče pro starší pleť. Vývojáři a výrobci vzali v tomto věku v úvahu všechny rysy epidermis a udělali vše, co je v jejich silách, aby umožnily ženám mladší tvář a tělo.

Dodáváme, že finanční prostředky pro Vichy jsou považovány za farmaceutickou kosmetiku - to je lékařskou, schopnou řešit některé dermatologické problémy. Nezakrývá vadu, ale ovlivňuje její příčinu. Jako výsledek - odstranění "problémů na vinici." Aktivní složky přípravků pro péči o pokožku navíc aktivují metabolické procesy a stimulují tělo k produkci vlastních látek zodpovědných za mládež a krásu.

Trochu o společnosti Vichy

Společnost Lice byla založena v roce 1931. Její předci: Dr. Prospero Aller a podnikatel Georges Guerin poprvé navrhli spojit takové oblasti, jako je krása a zdraví. Oni používali jako jejich hlavní aktivní složka termální voda Lucas zdroje, umístil u úpatí hor blízko města Vichy ve Francii. V roce 1955 se stal majitelem značky Vichy L´Oréal. Od té chvíle se veškerá kosmetika dostává do kategorie drogerií.

Všechny produkty této značky se vyznačují šetrností k životnímu prostředí a všestranností. Jsou vyráběny produkty, které pomáhají efektivně a efektivně pečovat o všechny části těla pro lidi obou pohlaví různého věku.

V závislosti na typu pleti a existujících problémech se výrobky vyrábějí v následujících oblastech:

  • Normaderm - pro péči o problémovou pleť;
  • Purete Thermal - čistící prostředky pro všechny typy epidermis
  • Aqualia Thermal - hydratační citlivá pokožka;
  • Aqualia Antiox - matovací prostředky;
  • Lipidiose Nutritive - pro péči o suchou pokožku;
  • Myokin - korekce prvních vrásek obličeje (věková kategorie 25-30 let);
  • Liftactiv Retinol - pro vrásky 30+ a 40+;
  • Liftactiv CxP - výrobky proti vráskám, které zvyšují elasticitu (40+, 50+);
  • Neovadiol GF - ke zvýšení hustoty kůže (50-60 let);
  • Cellebiotika - přípravky pro péči o sypkou, stárnoucí pleť (po 60);
  • Vichy Homme - univerzální řada kosmetiky pro muže;
  • Dercos Neogenic - stimulátor růstu vlasů.

Všechny fondy jsou umístěny jako přírodní, vytvořené na základě jedinečné termální vody. Výrobci garantují absenci nebo (pokud je to nezbytně nutné) minimální počet syntetických komponent. Recenze kosmetologů a klientů říkají, že produkty prakticky nezpůsobují alergické reakce, pokud jsou správně vybrány, s přihlédnutím k jednotlivým vlastnostem.

Kompenzační komplex Vichy Neovadiol

Proč byla po 50 letech vytvořena sestava Vichy Neovadiol? Hlavním cílem této kosmetiky - na podporu kůže spravedlivého pohlaví v "balzakovskom věku." Koneckonců je to v tuto dobu, kdy ženské tělo podstoupí hormonální úpravu, vyvolanou menopauzou.

Tajemství krémů a balzámů, které tvoří linii Neovadiol, spočívá v pečlivě vybrané kompozici:

  • kyselina hyaluronová poskytuje plnou hydrataci epidermis řídnutí;
  • Proxylan zvyšuje turgor;
  • kofein udržuje účinnost hyaluronických tónů;
  • hedgeion urychluje regeneraci horních vrstev epidermis;
  • proteiny zvyšují extracelulární matrici, což má za následek zvedací účinek;
  • Everulin zmírňuje podráždění, zklidňuje pokožku.

Všechny tyto komponenty jsou v nástrojích této řady základní. V závislosti na typu produktu může kompozice obsahovat další látky určené k řešení specifičtějších problémů.

Denní krém pro suchou pokožku

Krém dokonale pečuje o suchou, dehydratovanou pokožku v období menopauzy. Obsahuje kyselinu hyaluronovou a inovativní zvlhčující látku Hepes-Hydrovance, která nejen nasycuje pokožku pokožky, ale také zlepšuje vzhled pokožky.

Další revoluční složkou Pro-Xylanu je "molekulární činidlo", tedy současná buněčná úroveň. Zlepšuje metabolismus, který stimuluje tvorbu vlastního kolagenu.

Komplex komponent je navržen tak, aby působil na pokožku silným hydratačním a regeneračním účinkem.

Pro normální typ

Denní krémová péče o normální pleť (stejně jako kombinovaný typ) je identická ve složení jako předchozí krém. Složky v něm jsou však přítomny v mírně odlišných koncentracích.

Mezi pozitivní účinky na kůži:

  • aktivní boj s vráskami;
  • zvedací účinek;
  • strukturování obličejových kontur;
  • obnovení přirozené hydrobalance dermis.

Kůže se stává svěží, měkká, elastická. Barva a tón jsou zarovnány, kontura se zvedne, zlepšuje turgor.

Nástroj má jemnou texturu, vstřebává téměř okamžitě. To umožňuje používat krém jako základ pro make-up.

Doporučuje se aplikovat nejen na obličej, ale i na krk a dekolt.

Noční péče

Komplex kompenzující noční krém obsahuje kromě kyseliny hilauroonové Hepes-Hydrovance a proxilan, kofein. Látka má silný protizánětlivý účinek, zlepšuje krevní oběh a proudění lymfy. Vzhledem k tomuto ránu, obličej je bez otoků a sáčků pod očima.

Zpravidla se po-50 noční krém Vichy používá jako poslední fáze večerní péče. Pro dosažení co nejvyššího efektu doporučují kosmetologové aplikovat po séru ze stejné řady výrobků.

Důležité vědět! Pravidelné používání všech výrobků, včetně nočního krému, zaručuje znatelné vyhlazení i výrazných nasolabálních rýh.

Péče o kontury očí a rtů

Kůže kolem rtů a očí se vyznačuje obzvláště jemnou texturou. Pro tuto zónu byly vždy určeny speciální prostředky, které aktivněji hydratují, vyživují, chrání a stimulují vnitřní procesy.

V našem případě jsou aktivními prvky nástroje:

  • proteinový růstový promotor;
  • Proxylan - zlepšuje pružnost pokožky;
  • Eperulin - extrakt luštěnin, který má protizánětlivý účinek;
  • termální voda.

Textura krému je velmi lehká, téměř beztíže. Prostředky se rychle vstřebávají. Zlepšuje se celkový stav epidemických a kožních tkání, zvyšuje se jejich elasticita, vyhlazují se mimické vrásky.

Výživný balzám Мagistral (Majistral)

Tento nástroj je určen pro suchou, oslabenou a zředěnou pokožku během menopauzy, kdy tělo akutně postrádá ženské pohlavní hormony, zejména estrogen.

Nutriční balzám Vichy, stejně jako ostatní členové této řady výrobků, obsahuje inovativní složku Pro-Xylan, která regeneruje mezibuněčnou matrici.

Kromě toho kompozice obsahuje:

  • protein - stimuluje regeneraci tkání;
  • termální voda zvlhčuje, tóny;
  • bambucké máslo vyživuje vitamíny;
  • olej z rýžových otrub vyživuje minerály;
  • propaguje šafránový olej;
  • kravský extrakt.

Textura Magistral vyživující balzám Vichy - kříženec krému a séra. Látka je velmi dobře nanášena a distribuována po celém povrchu kůže, rychle vstřebává, vyživuje a hydratuje, proniká do nejhlubších vrstev tkáně.

Vizuální efekt omlazení je patrný po měsíci pravidelného užívání.

Sérum Magistral Elixir s revitalizačními oleji

Neovadiol sérum s regeneračními oleji byl vyvinut speciálně pro aktivní výživu suché kůže, která trpí nedostatkem živin. Mezi aktivní složky - pouze přírodní složky:

  • bambucké máslo;
  • olej z rýžových otrub;
  • světlicový olej;
  • extrakt z papriky;
  • tokoferol.

Sérum je velmi dobře vstřebáváno, proniká do nejhlubších vrstev kožní tkáně, vyživuje a doplňuje nedostatek polynenasycených aminokyselin. Vitamin E má antioxidační vlastnosti, chrání pokožku před fotoservisem.

Nástroj se používá jak samostatně, tak v kombinaci s krémy této linie.

Kolik je soubor mládí

Produkty Vichy lze zakoupit v lékárnách nebo specializovaných prodejnách, stejně jako prostřednictvím internetových zdrojů. Ceny závisí na distributorovi (obchod nebo zdroj), dostupnosti sezónních propagací nebo prodeji.

Průměrná cena produktů této linky v oficiálním internetovém obchodě Vichy je:

  • denní krém - 2300 rublů;
  • noční krém - 2400 rublů;
  • Balzam - 2200 rublů;
  • olejové sérum - 2400 rublů.

V lékárnách nebo jiných online zdrojích najdete lepší nabídky.

Recenze kosmetik na sérii Vichy Neovadiol

Recenze kosmetiček pro krém Vichy po 50 letech říkají, že všechny výrobky odpovídají vlastnostem deklarovaným výrobci. Odborníci doporučují použití všech produktů v sérii, včetně speciálních elixírů, olejů a séra. To zaručí pravidelné výsledky.

Jediný mínus výrobků je poměrně působivá cena. Koneckonců, prostředky něčeho z kategorie "luxusních" produktů péče o pleť!

Krém na obličej Vichy NEOVADIOL GF - recenze

Negativní recenze

Smetana se jí nelíbila. Nejenže neodstraní ani žádné vrásky, ale krém se také valí na obličej. Věk je 45+, ale jen 39 a krém mi nedal vůbec žádné výsledky. Krém v sondě a v nádobě se liší jak texturou, tak vůní, možná je to tajemství).

Krém nechutný - rohlíky na obličeji, pak tvořil malé subkutánní pupínky

Hrůza! Matka 76 let koupila tento krém jako dárek v oficiální lékárně sítě Cosmo v Kyjevě. Poprvé na tomto krému měla strašnou alergii. Obecně, ona byla nikdy náchylná k alergiím, a po všem krém "pro citlivou pokožku." Obličej byl zarudlý, víčka oteklá, kůže nyní leze, podráždění zaostává. Stručně řečeno, 4. den byl léčen antihistaminiky.
Pouze pro masochistické experimentátory.

Mám stejnou alergii, můj obličej zčervená jako rajče, začíná hořící pocit, už ho nebudu používat, je mi líto těch peněz, není to levné.

Krém matky (hypoalergenní, pro citlivou pokožku, jak je napsáno na krabičce, zakoupené v lékárně) způsobil strašnou alergii, s otokem obličeje a očních víček, který byl léčen po dobu jednoho týdne. Reprezentativní kancelář Vichy v Kyjevě, kde jsem podala stížnost, slíbila, že jim nebude spěchat.

Neriskujte své zdraví!

Třetí den jsem nemocný, mám zima. První dva dny ležela kolem, „mnula si nos kapesníkem“, oči upadly a kůže se zbarvila do šediny z nedostatku kyslíku.

Rozhodl jsem se použít sondu Vichy Neovadiol, ačkoliv je příliš brzy na to, abych použil tento krém. Rozhodl jsem se však, že nyní jsou nouzová opatření dostačující.

Poprvé aplikuje krém v noci. Tvář umytá, potřená tonikem. Krém bílá, lehká textura. Rozmazané snadno. Vůně je to, čemu říkám "na pokraji". Trochu víc a bude ošklivý.

Krém vypadal mastný! Má pleť je suchá, krém se vždy vstřebává. To samé se zdálo po celou dobu na povrchu, všechny dvě hodiny před spaním. Šel do postele (krém, s největší pravděpodobností otřel na polštáři).

Ráno byla kůže dobrá, hladká, růžová. Rozhodl jsem se, že bych měl tento krém vyzkoušet během dne.

Umyl, otřel kód tonikem. A aplikovaný krém. Stejný pocit obsahu tuku v krému.

Dále zajímavější. Šel jsem do obchodu, na ulici vítr a slunce. Kůže pod krémem vypadá jako ve skleníku. můj pot nevyšel nikde, ale proudy mi stékaly z obličeje. Umyl jsem se, a když jsem to udělal, šel jsem se psem do stepi.

Přišla - na tváři je jen vrstva prachu, kůže na některých místech je mastná, s ulpělým prachem.

Praní - jako by byl film vyplaven.

Proč krém není vstřebáván, nechápal jsem. Mám velký vztah s většinou krémů Vichy. Skutečnost, že tento krém není můj věk - to nevadí - to by mělo být stále vstřebává, a nesmí ležet na povrchu s mastným filmem. A i když zlepšil můj vzhled, bylo velmi nepříjemné dotknout se obličeje.

Neutrální recenze

Jsem 44 a pravděpodobně se na ně podívám. Krém "těžký" - Jsem vášnivý dachnitsa a pro mě to samé - po dni ve větru a slunci. Nemám moc naděje, žádné zázraky. Absorbuje se poměrně pomalu, pokožka se zdá poměrně dlouhá. Pigmentové skvrny neodstraňují, kůže se nedotáhne. Možná, že na tom můj životní styl nepřispívá)))

Moje teta, která se snaží starat se o své zdraví a krásu, si koupila krém od Neovadiol Gf pro péči o pleť od Vichi, který by měl teoreticky vytvořit kůži na obličeji pružnou po dobu deseti dnů a dotáhnout kontury obličeje. Překvapilo mě, že tomu všem věří, a rozhodla se sledovat, jak uvidí, jak bude vypadat alespoň za dva týdny. Tentokrát jsme se s ní setkali přesně. Neviděla jsem moc změn, vypadala jako vždycky dobře. Ano, a nakonec přiznala, že toto všechno je podvod na úkor obnovení hustoty pleti a proporcí obličeje. Krém je příjemný, dobře zvlhčuje a osvěžuje pleť, ale jen to. My ženy chceme vypadat dobře v každém věku, takže používáme vše, co je nám nabídnuto, nejprve věříme, a pak jsme zklamaní.

Pozitivní hodnocení

Použil jsem krém na týden, ale výsledek je už viditelný a mohu vyjádřit své první dojmy. Myslel jsem si, že nemůžu změnit krém na Mary Kay, ale poté, co jsem to zkusil, se názor změnil. Dokonce i pokožka byla utažená, je velmi příjemná, krém má poměrně hustou konzistenci, příjemnou vůni, obličej klidně reagoval na změnu krému, žádné vyrážky a zarudnutí, pokožka je hladká, hedvábná, vyživená a zvlhčená. Děkuji.

Vichy je již obeznámen s kosmetikou a vždy byl s výsledkem spokojen. Tentokrát NEOVADIOL GF krém nezklamal! Po dvou týdnech užívání (2 krát denně) se pokožka stala znatelně svěží, tón se vyrovnal, některé malé vrásky zmizely. Účinek zvedání je poměrně silný. Nejvíce se líbilo, jak dobře krém hydratuje pokožku, a ráno je obličej vždy svěží a zvlhčený. S testováním jsem byl spokojen a všem ženám doporučuji krém NEOVADIOL GF!

Slyšel jsem mnoho dobrých recenzí a rozhodl jsem se vyzkoušet Vichy oční krém Neovadiol GF (Vichy Neovadiol GF). Dojmy jsou obecně pozitivní. Zvláště se mi líbila chladicí tryska, která je vhodná pro masáže. Samotný krém je velmi lehký, rychle se absorbuje. Neodstraňoval jsem hluboké vrásky (chtěl jsem to tolik), ale trochu jsem si utáhl kůži a zachránil jsem ji před tmavými kruhy.

Prostředky skutečně jedinečné. Můj manžel mi dal k narozeninám (ona by se neodvážila koupit celou linku najednou). Měsíc každodenního používání pro celý program přinesl úžasné výsledky. Zdá se, že jsem o deset let klesl. Ačkoli drahý, ale když tyto konce skončím, koupím více

Vichy je s touto linkou již dlouhou dobu obeznámen a rozhodl se tento noční krém koupit, protože kůže na obličeji neroste mladší, ale spíše mizí. Používám krém jednou denně před sny na měsíc, kůže se stala měkčí, hladší. Krém se rychle vstřebává, pokožka po použití nesvítí.

Nedávno jsem si koupil krém pro obnovení hustoty pleti Vichy Neovadiol GF 45-60 pro mou matku, bylo těžké si vybrat, protože má matka citlivou pokožku a mnoho podobných výrobků způsobuje podráždění. Ale tentokrát jsem neztratil - účinek na obličej. Velmi dobrý krém, působí v několika směrech: značně zklidňuje pokožku, nedotýká se pouze kůže obličeje, ale i krku. A co je nejdůležitější, výsledek je zřejmý po prvním použití. Jedinou nevýhodou tohoto nástroje je jeho cena. Vichy produkty nejsou obecně levné, ale Vichy Neovadiol GF 45-60 pleť je velmi drahá.

Tento krém kupuji mnoho let. A velmi šťastný!

I když je umístěna jako krém pro ženy v menopauze, ale pro mě je tento věk stále velmi daleko, stále ho používám. Nyní vysvětlím proč :))

Zaprvé se domnívám, že prevence je účinnější než léčba. Když kůže ztrácí svou pružnost, když se vrásky již staly hlubokými a tvar obličeje se změnil, bude obtížnější situaci napravit.

V zásadě žádný krém nemůže zabránit stárnutí kůže. Ale! To může výrazně zpomalit. Make kůže dobře upravený, hustý, elastický.. A vrásky, méně znatelné.

Za druhé, úplný nesmysl, že tento krém obsahuje ženské hormony nebo hormony podobné látky.

A za třetí, jsem potěšen, jak tento krém působí na kůži.

Ihned si zarezervujte, že série anti-age z La Rosh Pose milují více.. (

http://irecommend.ru/content/krem-kotoryi-realno-r. ). ale tento krém je velmi dobrý! Kůže z ní se stává hladkou, měkkou, jemnou.

Pokud jde o vliv na vrásky, mohu říci následující:

Léčba by měla být trvalá, složitá (je nutné zahrnout hluboký peeling), pak výsledky budou :)) Kůže vám bude bez stáří mnoho let děkovat)).

Kyselé slupky jsou velmi dobré.

K dispozici je peelingový krém s kyselinou glykolovou nebo kyselinou mléčnou (ale ne ovoce! Kyselina citrónová - kyselina citrónová, dráždí pokožku!)

Obvykle se vyrábějí v období podzim-zima.

Kyselé slupky korigují změny kůže související s věkem. Produkují kolagen a elastan.

Hluboké pilulky jsou nejdůležitějším tajemstvím pleti mládeže! No, plus dobrý krém :)

Kůže bude hladká, jako dítě.

Pokud máte smíšený typ pleti, nebo kůži náchylnou k tuku, doporučuji vám aplikovat krém na vlhkou pokožku. Vezměte malé množství krému a rozložte na mokrém krku a obličeji.

(Mimochodem, tento způsob použití a velmi ekonomické!) Nebo použití na noc.

Krém má gelovou strukturu. Rychle vstřebává. Dobrý základ pro make-up. Vůně je příjemná.

Takže doporučuji :)!

Doufám, že moje recenze byla pro někoho užitečná :) Krása a zdraví pro vás, milé dámy!

Ano, vřele doporučuji, tento nádherný cremik! Je dobrý pro každého - od krabičky - barvy starého růžového zlata! A sklenice je jako fasetovaný drahokam, plně vážený, těžký a krásný! Obsah sklenice - poměrně hustý bílý krém s příjemnou jemnou nenápadnou vůní a chutí! Ano, ano. Krém - vynikající. Je stejně sladký jako dezert. Smear obličej s krémem, neúmyslně okraje rtů, na které krém dostal olízl - a tam je to sladké. Krém se snadno nanáší, rovnoměrně se vstřebává, dobře vstřebává a zanechává na pokožce příjemný pocit. A kvalita krému je velmi dobrá! Značka v tomto případě překonala sama sebe! Nebudu říkat, že krém nezpůsobuje alergie a podráždění a nevysušuje pokožku, je sám! Krém však hydratuje pokožku, naplňuje ji vitalitou, která se odráží v proměně kůže - stává se pružnější, plnější, vrásky jsou narovnané, které jsou suché a mimické. Kůže je pružnější, mladá a svěží, odpočívá, jako by si tento krém užívala. Řekl bych, že kuperóza se zbledla! Vřele doporučujeme krém!

Výhody:

Nezpůsobuje alergie

Nevýhody:

Moc se mi líbil ten krém. Snadno se nepokládá na obličej, protože film se rychle absorbuje. Mám velmi citlivou pokožku, ne všechny krémy jsou vhodné. Tento krém nezpůsobuje malé vyrážky a zarudnutí.

Výhody:

Zvyšuje hustotu pleti, zejména během menopauzy. Vyhlazuje vrásky. Zlepšuje pleť

Nevýhody:

Se smetanou, Vichy Neovadiol pro normální, kombinovanou a citlivou pokožku, používám více než 3 týdny a to není poprvé, co si ji koupím.
Pro zvýšení efektu jsem pro něj musel koupit noční krém Neovadiol, krém, který obnovuje obrys kolem očí a rtů, a také čisticí tonikum pro citlivou pokožku, která je náchylná k podráždění a alergiím. Je velmi důležité vybrat sadu krémů tak, aby byly stejné série, protože efekt bude pak rychlejší a znatelnější.
Aplikuji Vichy Neovadiol Day Cream na pokožku očištěnou tonikem.
Je určen pro ženy starší 45 let.
K dnešnímu dni jsem o něco menší než tento věk, ale přesto jsem se rozhodl použít krémovou řadu určenou pro starší věk. Dělám to po celý život a mohu říci, že vypadám mnohem mladší než můj věk. Když jsem četl, že tento den je krém vhodný k použití během menopauzy, rozhodl jsem se ho koupit. Vím, že během této doby je kůže velmi dehydratovaná a stárnoucí, a tento krém, stejně stejný, a obnovuje ztracenou vlhkost, která je v tomto okamžiku tak málo.
Manuál říká, že tento den obnovuje pleťovou tkáň a dobře zvyšuje hustotu kůže.
Složení krému je obohaceno velkým množstvím minerálů, stopových prvků a vitamínů. Chtěl bych také podotknout, že společnost Vichy využívá v rámci všech těchto prostředků termální, přírodní, minerální vodu Francie.
Byl jsem pomocí této lékařské make-up pro více než třicet let a může s jistotou poznamenat, že výsledek je na tváři.
Jak jsem napsal dříve, pokud používáte kompletní sadu série, která vám vyhovuje, pak se zpřísnění a omlazující účinek zjevně projeví po 1,5-2 týdnech používání těchto výrobků.
Denní krém Vichy Neovadiol má nepropustnou nepropustnou texturu. Po nanesení na pokožku obličeje a dekoltu, šíření přes nestabilní masážní pohyby, se rychle vstřebává a nezanechává žádné nepohodlí. Po aplikaci jsem promakivayu tvář s ubrouskem odstranit přebytečné množství krému a zachránit obličej před mastný lesk. Mnozí z několika důvodů preferují pouze jeden krém. To může být buď denní nebo noční krém. V tomto případě bude čisticí tonikum jednoduše nezbytné. Řeknu o tom v příštím přehledu, protože jsem si všiml tohoto léku mezi všemi Vichy produkty.
Při nákupu denního krému vám doporučuji požádat o certifikát pro výrobky Vichy, abyste se vyhnuli padělání. Bohužel, vzhledem k tomu, že sto cen za tyto produkty jsou drahé, stále více a více padělků této nádherné kosmetiky se objeví.
Koupím všechny výrobky Vichy ve stejné lékárně, které důvěřuji zcela. Jedná se o sérii lékáren "Violet" umístěných v Petrohradu. K dnešnímu dni je cena tohoto výrobku 1890 rublů.

Recenze Vichy neovadiolu

Vraťte chuť přírodního čaje!

100% přírodní doplňky stravy Premium SOLGAR

KATEGORIE

POPULÁRNÍ ZNAČKY

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

KATEGORIE

POPULÁRNÍ ZNAČKY

Zajímavé

Ergonomie a ekologická péče o zubní kartáčky RADIUS

Seznamte se s unikátní sadou pro intenzivní bělení!

KATEGORIE

POPULÁRNÍ ZNAČKY

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

KATEGORIE

POPULÁRNÍ ZNAČKY

Zajímavé

Avene - ochrana před sluncem pro nejcitlivější pokožku

KATEGORIE

POPULÁRNÍ ZNAČKY

Zajímavé

Léčení obličeje a těla pomocí zařízení Gezatone

Seznamte se s hardwarovou kosmetikou WELSS!

KATEGORIE

POPULÁRNÍ ZNAČKY

Zajímavé

Bezpečná a efektivní péče o vás a vaše dítě

Uriage - péče o jemnou pokožku dětí a batolat

Značky-A

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

YSTHEAL - péče o pleť po 25 letech

Značky-B

Značky-C

Značky-D

Značky-E

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Elancyl Slim Design - hladká, elastická a utažená kůže

Značky-F

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Filorga Hydra-Hyal - hydratovaná, vyhlazená pleť svítí s mládeží!

Značky-G

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

GiGi - kombinace přírodních složek a vysoce biotechnologických produktů

Značky-H

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Vedoucí laboratoř profesionální kosmetiky v Izraeli

Korejská kosmetika pro péči o obličej a tělo

Značky- I

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Řekněte „hello“ svým novým asistentům - revolučním spirálovým gumičkám-náramkům na vlasy

Značky-J

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Johnny's Chop Shop je stylová kosmetická linka pro kluky, kteří chtějí vypadat skvěle!

Vyzkoušejte kvalitní japonské masky.

Značky-K

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Rostlinná energie pro krásu vlasů

KORA - kombinace přírodních surovin s nejmodernější technologií

Značky- L

Značky-M

Značky-N

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Dermatokosmetika pro péči a kombinovanou léčbu mastné a mladistvé problémové pleti

Nuxe - optimální kombinace přírodních komponent, efektivních technologií a luxusních textur.

Značky-O

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Značky-P

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Balzámy na suché, popraskané a podrážděné rty a kůži

Značky Q

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Značky-R

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Revoluce ve světě šamponů - kvalitativně nové složení v high-tech vakuovém balení

Značky-S

Značky- T

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

TONY MOLY je mísa plná stylu a krásy.

Spolehlivé dermo-kosmetologické přípravky pro péči o novorozence, děti a dospělé

Značky- U

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Uriage - Hyseac - ideální léčba pro problémovou pleť 01.11.2017

Značky - V-Z

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

Zajímavé

Posílení účinku proti známkám stárnutí

Weleda hydratační balzámy na rty obklopují vaše rty zářivkou přirozené krásy!

Značky AZ

Značky, 0 - 9

POPULÁRNÍ ZBOŽÍ

  1. Recenze
Zpětná vazba
CENTRUM ZDRAVOTNÍ KŮŽE
Recenze farmaceutické kosmetiky
Vichy neovadiol

Marshalova Olga Jaroslavl | 01/31/2019 |

Set MARCH 8 Neovadiol Day Cream + noční krém + péče o kontury očí a rtů 15 ml (Vichy, Neovadiol)

Závěry: Nádherný dárek pro sebe a skvělý produkt Vichy! Ale mějte na paměti! Čeká na vás hluboké zklamání, pokud se rozhodnete změnit společnost Vichy, žádný jiný krém nebude fungovat! Udržujte loajalitu! Jednou provždy! Vishy, ​​miluju tě!

Svetlana St. Petersburg | 02/06/2018 |

Neovadiol Kompenzační komplexní noc 50 ml (Vichy, Neovadiol)

Závěry: S tímto krémem mám lásku! Používám ji déle než 3 roky.
Kůže se stala pružnější a hustší, ráno nejsou žádné potisky z polštářů a opuch!
Kůže z ní je velmi měkká.
Velmi pěkná textura. Rychle se vstřebává.
Samozřejmě, že vám neudělá 20letou dívku, ale výrazně sníží známky stárnutí kůže a zpomalí vyblednutí kůže.

O uživateli Elena Moscow 19/19/2018 |

Neovadiol Kompenzační komplexní noc 50 ml (Vichy, Neovadiol)

Závěry: Používám linii Nevadiol, Liftaktiv po dobu 6 let. Předtím použila různé značky, ale dospěla k závěru, že Vichy je to, co je nezbytné k udržení její tváře v dobrém stavu as dobrou barvou.
Tento noční krém Neovadiol dokonale zvlhčuje, vyživuje, dotahuje konturu obličeje. Je mi 55 let a lidé v okolí mi nedávají věk. Myslím, že je to díky všem produktům značky Vichy.

Anna Cheboksary | 01.11.2018 |

Neovadiol Magistral vyživující balzám, který zvyšuje hustotu kůže 50 ml (Vichy, Neovadiol)

Závěr: Krém je hustý, dobře rozložený, ale není okamžitě vstřebán. Zanechává mastnou pleť, vhodnější pro suchší pokožku. Pro zimu, dobrý hydratační a vyživující balzám na obličej, zpřísňuje nebo ne, je těžké říct, budete potřebovat delší použití a pravděpodobně spolu s dalšími produkty této série bude účinek.

Anna Cheboksary | 07.01.2018 |

Neovadiol Kompenzační komplexní noc 50 ml (Vichy, Neovadiol)

Závěry: Podle mého názoru se jedná o smutně úspěšný produkt v řadě Neovadiolu, již ráno je pleť hladká a tónovaná, ačkoliv pro trvalý výsledek potřebujete neustálé dlouhodobé užívání nejen nočního, ale i denního krému této série.

Anna Cheboksary | 07.01.2018 |

Neovadiol Kompenzační komplex pro normální a kombinovanou pleť 50 ml (Vichy, Neovadiol)

Závěry: Dobře zvlhčuje, činí pokožku jemnou a jemnou, konzistence, i když je hustá, je dobře rozložena a absorbována, takže na obličeji nezanechává žádný film. S uvedeným ochranným prostředkem proti stárnutí, pokud se používá pouze v kombinaci s jinými výrobky této série. A pokud je to zvlášť, pak je to jen dobrý zvlhčovač na zimu.

Anna Cheboksary | 07.01.2018 |

Komplexní sérum Neovadiol Kompenzační 30 ml (Vichy, Neovadiol)

Závěry: Sérum se vstřebává do pokožky okamžitě, je měkké a jemné na dotek. Myslím, že spotřeba není nejhospodárnější. Pokud jde o účinek proti stárnutí, nemohu nic říci, protože se zdá, že je nutná delší aplikace a nejlépe v kombinaci s jinými léky této série.

Poverinova Olesya Nižnij Novgorod | 21.12.2017 |

Neovadiol Kompenzační komplexní noc 50 ml (Vichy, Neovadiol)

Závěry: Krém šel v miniatuře 3 ml, ale to stačilo k prodeji. Silná, hospodárná spotřeba, dobře distribuovaná a rychle vstřebatelná. Vůně je božská. Po použití je kůže jemná a pružná. Stejně jako v budoucnu si můžete koupit plnohodnotnou verzi.

Poverinova Olesya Nižnij Novgorod | 26/26/2017 |

Komplexní sérum Neovadiol Kompenzační 30 ml (Vichy, Neovadiol)

Závěr: Sérum voní velmi dobře, má gelovou konzistenci se zlatými částicemi (nezůstává na kůži), je dokonale rozloženo a rychle vstřebává, první minuta je lehce lepkavá, pokožka po aplikaci je velmi jemná na dotek, pružnější a pleť se stává čerstvou..

Starodubtsev Evgeny Samara | 11/07/2017 |

Neovadiol Kompenzační komplexní noc 50 ml (Vichy, Neovadiol)

Závěry: A věřím, že cena je pro krémy této linie oprávněná. Velmi dobrý výsledek. Ano, vrásky neodstraní všechno, ale žádný krém to neudělá. Ale tento krém velmi dobře vyživuje a hydratuje pokožku, reliéf se stává více tónovaný. Na mámu vidět výsledek! A denní krém je krásný.
Krém sám je tuk, ale dobře se vstřebává. Zvláště v noci potřebujeme textury těžší. Nezapomeňte si vzít další dárek.

Starodubtsev Evgeny Samara | 11/07/2017 |

Neovadiol Kompenzační komplex pro normální a kombinovanou pleť 50 ml (Vichy, Neovadiol)

Závěry: Krém s dobrým věkem, který v kombinaci se všemi produkty této řady bude na problému skutečně pracovat. Koupila pro mámu, je velmi potěšena. Sklenice smetany obecně je nádherná. Kryt je zdoben zrcadlem. Textura krému je příjemná, dokonale se vstřebává a vůně je dobrá. Přijde čas, použijeme také.

Irina Volgograd | 31.8.2017 |

Neovadiol Kompenzační komplex pro suchou a velmi suchou pokožku 50 ml (Vichy, Neovadiol)

Závěry: Silný, příjemný krém mléčné barvy s nevtíravým aroma. Leží na tváři hladce, rychle se vstřebává do suché kůže, nezanechává žádné stopy. Dobrý hydratační krém, neklouzavý. Bohužel, na mé citlivé kůži jsem způsobil alergie, jen proto, že jsem snížil skóre.

Linie viditelnosti Neovadiol po 50 letech: korekce změn souvisejících s věkem obličejovým krémem

Za 50 let v životě každé ženy začíná nová etapa: období menopauzy a zahájení hormonální úpravy v těle.

Transformace ve velkém měřítku nezakrývají kůži. Vrstva epidermis se postupně stává tenčí.

Vzhledem ke snížení regeneračních funkcí, stejně jako nízké produkci kolagenu a elastinu, tkáně již nejsou schopny rychlého zotavení. Obrysy obličeje ztrácejí jasnost, brada se šíří, tváře se prohýbají.

Od „berry“ po „babičku“

Po 50 letech se hydratace tkáně dramaticky snižuje, což má za následek vznik tzv. Pergamenového efektu. Kůže schne, scvrkne, vrásky se objevují stále více a ostřeji. Zvláště rychle ztrácí půdu nasolacrimální sulcus.

V důsledku zeslabení vazů septa se tkáně spodního očního víčka prohýbají a tvoří neestetické podélné záhyby.

Přístup k potírání změn souvisejících s věkem je důkladný a komplexní. Samozřejmě, že koupit elixír věčné mládí je stále nemožné, ale zpomalit tvorbu vrásek není tak těžké.

Pro začátek je vhodné navštívit kosmetičky. Specialista vám pomůže určit typ pleti, v závislosti na tom, který typ kosmetiky vybere.

Kompenzační komplex Vichy Neovadiol

Řada kosmetiky "Neovadiol" byla vytvořena pro péči o pleť během menopauzy a je zaměřena na syntézu složek mezibuněčné matrice, a tím i na zvýšení hustoty kůže. Hlavní účinné látky řady jsou: t

  • kyselina hyaluronová;
  • Pro-Xylan (analog xylózy, získaný umělou syntézou);
  • kofein;
  • eperulin;
  • Proteinový růstový komplex GF.

Problémy řady Neovadiol:

  • snížení přirozeného kožního turgoru;
  • matná pleť;
  • otok tkání;
  • deformace kontury obličeje;
  • prohloubení mimických záhybů a vrásek.

Díky patentovanému kompenzačnímu komplexu proteinů a hyaluronátů, produkty Vichy Neovadiol stimulují regenerační procesy v hlubokých vrstvách dermis.

Při pravidelném používání krémů a séra v tkáních začíná syntetizovat potřebné množství elastinu a kolagenu.

Kůže vypadá svěžeji, hloubka vrásek je zmenšena a ovál tváře je znatelně zpřísněn.

Denní krém pro suchou pokožku

Přípravek je určen pro péči o suchou, dehydratovanou pokožku během menopauzy. Díky kompenzačnímu komplexu má krém výrazný hydratační a regenerační účinek. Kyselina hyaluronová a inovativní zvlhčující přípravek Hepes - Hydrovance nasycují tkáně životodárnou vlhkostí, čímž zlepšují vzhled kůže.

Pro normální typ

Nástroj je určen pro normální a kombinované typy pleti. Péče o krém má lehkou texturu: rychle vstřebává a může být použita jako podklad pro make-up. Aktivními složkami produktu jsou:

  • hyaluronát sodný;
  • Hepes - hydratační komplex Hydrovance;
  • Pro-Xylan.

Stejně jako Neovadiol pro suchou pokožku, produkt aktivně bojuje proti vráskám, zpřísňuje a dotahuje konturu obličeje. Hyaluronáty v aktivním komplexu obnovují přirozenou hydrobalance dermis, díky níž kůže získává zdravou pružnost, hladkost a zář.

Nástroj se doporučuje aplikovat na obličej, krk a dekolt.

Noční péče

Kromě standardního kompenzačního komplexu (hyaluronát, Pro-Xylan, Hepes - Hydrovance) obsahuje krém na noční péči kofein. Tato složka, která má silný protizánětlivý účinek, aktivuje krevní oběh v tkáních, zlepšuje lymfatický tok.

Kůže získává i zdravou barvu, otok a otok tkání charakteristický pro období menopauzy zmizí.

Při pravidelném používání krému se znatelně vyhlazují i ​​výrazné vrásky v oblasti nasolabiálního trojúhelníku.

Péče o kontury očí a rtů

Přípravek je zaměřen na boj proti deformacím souvisejícím s věkem v oblasti nasolacrimálního sulku a rtů. Aktivní komplexní prostředky zahrnují:

  • syntetizovaný protein Protein GF, působící jako stimulátor buněčného růstu;
  • Pro-Xylan;
  • eperulin (extrakt z rostliny rodu luštěnin, který má protizánětlivý účinek);
  • termální voda vulkanického původu.

Produkce kolagenu v tkáních se zvyšuje, kožní záhyby jsou naplněny novými buňkami a vyhlazeny. Celkový stav kůže je kompaktnější a hladší.

Balzám Magistral Nutrient Balm

Indikace pro použití Balsam Magistral - oslabená, suchá kůže, kvůli nedostatku estrogenu v těle. Stejně jako ostatní produkty linie obsahuje i inovativní polysacharid Pro-Xylan, který je zodpovědný za obnovu mezibuněčné matrice dermis.

Kromě toho složení prostředků Vichy Neovadiol Magistral obsahuje takové aktivní složky jako:

  • Proteický GF;
  • termální voda;
  • bambucké máslo;
  • olej z rýžových otrub;
  • saffrolový olej;
  • kravský extrakt.

Nástroj je univerzální a vhodný pro denní i večerní použití. Protein obsažený v produktu stimuluje procesy obnovy tkáně a růstu nových zdravých buněk.

Sérum Magistral Elixir s revitalizačními oleji

Sérum obsahuje koncentrát z přírodních olejů a je speciálně navržen tak, aby se vyznačoval silnou tupou, suchou pokožkou. Aktivní složky elixíru jsou:

  • bambucké máslo;
  • olej z rýžových otrub;
  • světlicový olej;
  • extrakt z papriky;
  • tokoferol.

Díky koncentrované struktuře nástroj aktivně proniká hluboko do kůže a doplňuje nedostatek polynenasycených mastných kyselin (Omega 3, 6) vyvolaných menopauzou.

Pravidelné používání elixíru pomáhá zlepšit turgor kůže a zpřísňuje kontury, které ztratily pružnost. Výrobek můžete používat jak samostatně, tak jako doplněk stravy k běžnému dennímu krému.

Jak masírovat sérum Vichy:

Kolik je soubor mládí

Náklady na všechny fondy ze série Neovadiol závisí na cenové politice obchodu, stejně jako na sezónních akcích a prodeji. Například, nákup denní krém v oficiálním internetovém obchodě Vichy bude stát 2296 str. Noční péče ze stejné série bude stát 2411 str., A výživný balzám Magistral 2219 s. Neovadiol sérum s olejovým koncentrátem si můžete koupit na 2378 r.

Můžete si koupit stejné výrobky, ale za poněkud atraktivnější cenu, můžete v lékárnách, nebo například v on-line hypermarketu Babadu.

Vyhlazovací krém na kontury očí v Babadu je k dispozici za ceny od 1785 do 1882 rublů. Pro sérum s koncentrátem přírodních olejů budete muset zaplatit od 2206 do 2327 p.

Jak se přípravek Amaline používá? Je určen pro konturování, mezoterapii a biorevitalizaci.

Dalším z nejlepších přípravků na omlazení a korekci je Restylane.

Recenze

Dále si přečtěte recenze o účinnosti očního krému, séra Vichy Neovadiol (Vichy Neovadiol Magistral) a nočního komplexu pro obličej po 50 letech:

„Slyšel jsem mnoho dobrých recenzí a rozhodl jsem se vyzkoušet Vichy oční krém Neovadiol GF (Vichy Neovadiol GF). Dojmy jsou obecně pozitivní. Zvláště se mi líbila chladicí tryska, která je vhodná pro masáže. Samotný krém je velmi lehký, rychle se absorbuje. Neodstraňoval jsem hluboké vrásky (chtěl jsem to tolik), ale trochu jsem si utáhl kůži a zachránil jsem ji před tmavými kruhy. “Eugene:

„Líbilo se mi sérum Magistral Elixir. Ačkoliv jsou vnější vlastnosti výrobku spíše kosmetickým olejem. Chová se dobře při masáži obličeje, vyživuje a odstraňuje suchost. Je pravda, že existuje jedna „ale“: na chvíli je po použití lesk. “Polina:

„Vzal jsem si noční krém. Skvělá věc se silným hydratačním účinkem. Opravdu vyplňuje jemnou síť vrásek, pokud se používá neustále. Textura krému je spíše gelová s jemnou vůní. “Olesya:

„Trpím nadměrnou suchostí kůže, takže jsem se zastavil u Magistralského vyživujícího balzámu. Opravdu "krmí" a hydratuje obličej o 100%, ale každý den je stále těžký. Ovlivňuje hojnost olejů v kompozici. Bohužel jsem si nevšiml utahujícího účinku. “

Všechny ženy jsou jiné, což znamená, že období menopauzy, stejně jako projevy stárnutí, přicházejí v různých časech.

Kompetentně vybrané prostředky pomáhají předcházet budoucím proměnám dermis v souvislosti s věkem a prodlužují mladistvý obličej o dalších několik let.

Více Článků O Zánět Oka