Recenze Oftalmologického centra "Vizus" v Ulan-Ude

Hlavní Šedý zákal

S tímto doktorem jsem se poprvé nesetkala a vždy zůstaly jen dobré dojmy. Ošetřil mě několika různými zraněními rohovky. A mechanické a elektroftalické a chlazené oči. Vize po její léčbě se vždy vrátila k jednotě. Velmi pečlivě zkoumá a zajímá se nejen o to, jak byl zraněn, ale také o to, co předtím utrpěl, a jaké jsou předpoklady pro zranění.

Lékař je velmi dobrý. Všechno to jasně vysvětluje. Velmi pozorný k pacientům, velmi laskavý. Ne doktor, ale zlato!

Doporučuji tohoto lékaře všem! Velmi kvalifikovaný a odpovědný lékař. Vždy pozor na pacienty, laskavý a sympatický! O její profesionalitě není pochyb!

Před pár lety zde dědeček podstoupil operaci, aby vyměnil objektiv. Lékaři odvedli dobrou práci, všichni se dobře vedli. Starý dědeček, již 81 let, nyní dobře vidí, nelituje, že šel na operaci, je velmi spokojen se svou vizí. Chci poděkovat doktorům, kteří pracují.

Oční centrum "Visus"

Podobné kliniky

6 recenzí
st. 17. října

Lékaři (5) t

11 recenzí
oftalmolog (optometrist)
st. Klyuchevskaya, 76-A


oftalmolog (optometrist)
st. Klyuchevskaya, 76-A


oftalmolog (optometrist)
st. Klyuchevskaya, 76-A


laserový chirurg
st. Klyuchevskaya, 76-A


dětský oftalmolog
st. Klyuchevskaya, 76-A

Recenze (13)

Před pár lety udělal korekci vidění. Vize se zlepšila z -4 na 100%. Ukazuje se, že takové štěstí je vidět všechno kolem. Můžete si zaplavat v bazénu bez přemýšlení: "Kde jsou moje brýle." Můžete jezdit na horské dráze, řídit auto, zrak selhává za soumraku, ráno se probudíte a nehledejte brýle. Skvělé! Děkuji!

Před pár lety zde dědeček podstoupil operaci, aby vyměnil objektiv. Lékaři odvedli dobrou práci, všichni se dobře vedli. Starý dědeček, již 81 let, nyní dobře vidí, nelituje, že šel na operaci, je velmi spokojen se svou vizí. Chci poděkovat doktorům, kteří pracují.

Oftalmologické centrum "Vizus" města Ulan-Ude nabízí diagnostiku a léčbu nemocí zrakových orgánů. Instituce má operační systémy pro operace v zadní a přední části oka, video a televizní zařízení pro záznam průběhu operace, mikrochirurgické nástroje a operační mikroskopy. Vysoce kvalifikovaní lékaři s rozsáhlými praktickými zkušenostmi pracují s pracovníky oftalmologického centra Vizus. Všechny služby centra jsou licencovány a bezpečné pro zdraví pacienta.

Pokyny

Do centra Vizus Eye se dostanete veřejnou dopravou. Objekt se nachází na ul. Klyuchevskaya, d. 76-A.

Diskuse

Recenze

142 příspěvků

Larisa, Milá Larisso, můžete získat všechny odpovědi týkající se vašeho zdraví a výsledků operace s osobní léčbou. Níže jsou uvedeny informace ke kontrole.

Standardní definice zrakové ostrosti se ve skutečnosti provádí ve vzdálenosti 5m. Ale vzhledem k tomu, že v posledním desetiletí se optické technologie neustále vyvíjejí, ve světě diagnostiky zrakové ostrosti se objevilo mnoho pomocných zařízení, což značně usnadňuje práci oftalmologů. Jedním z nich je projektor značek, který umožňuje určit zrakovou ostrost v pracovní vzdálenosti 1,5 až 8,0 metrů.

Většina lidí dosahuje 100% zrakovou ostrost po LASIKu a někdy i více. Nezapomeňte, že hlavním úkolem LASIKu je zachránit pacienta před nošením brýlí a kontaktních čoček, proto je za dobrý výsledek považován také zrakový ostrost menší než 100%.

Někdy, zejména pokud byl korigován vysoký stupeň krátkozrakosti, bude pacient stále potřebovat kontaktní čočky nebo brýle pro úplnou korekci, ale budou mnohem slabší než původní. Ve vzácných případech, kdy byla po operaci zaznamenána vysoká ostrost zraku, mohou pacienti v dlouhodobém horizontu pozorovat postupné zhoršení vidění, tzv. „Regrese“. To může být způsobeno dlouhodobým, bez přerušení práce na počítači; další růst oční bulvy. Tato otázka může být projednána s chirurgem, aby bylo možné určit, zda je možné provést korekce pomocí opakovaného LASIKu.

I když máte výborné vidění po LASIK, ve věku 40 let můžete stále potřebovat brýle na čtení. Jedná se o normální fyziologický proces zvaný presbyopie. Vaše vidění zůstane v dálce jasné, ale při práci v těsné blízkosti budete mít potíže.
Není zbytečné si všimnout, že krátkozrakost prvního stupně může být pro člověka dokonce prospěšná, protože v tomto případě poskytuje jejich ubytování vynikající příležitost rozlišit malé detaily, i když se objeví presbyopie.

Při správném výběru kandidátů na operaci a důkladném vyšetření se vyskytují pooperační komplikace v méně než 1% případů. Patří mezi ně oční infekce, syndrom suchého oka, duhové kruhy z jasných světelných zdrojů atd. Většina z nich dobře reaguje na léčbu nebo významně snižuje jejich projevy v průběhu času.

Vizus, Ltd.

Informace

  • +7 (3012) 40‒40‒01 Zobrazit telefon
  • +7 (3012) 33-27-11
  • +7 (3012) 33‒77‒78 oddělení pro děti
  • Výpočet karty
  • Hotovostní vyrovnání
  • Platba prostřednictvím banky

Recenze

Je to vaše společnost? Zaregistrujte zdarma obchodní účet a odpovězte na hodnocení jménem společnosti

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Udělal jsem laserovou korekci před 2 lety, jsem s výsledkem spokojen. Cena byla 60 tr.

Po operaci kapaly podle schématu kapky. Operace je bezbolestná, trvá asi 20 minut, je důležité správně ležet na operačním stole tak, aby se pohodlně snášela a nepohybovala se během provozu. Nejvíce vzrušující okamžik, kdy na pár vteřin.

Udělal jsem laserovou korekci před 2 lety, jsem s výsledkem spokojen. Cena byla 60 tr.

Po operaci kapaly podle schématu kapky. Operace je bezbolestná, trvá asi 20 minut, je důležité správně ležet na operačním stole tak, aby se pohodlně snášela a nepohybovala se během provozu. Nejvíce vzrušující okamžik, kdy obraz v oku zmizí na několik vteřin, pak je oko zpracováno a druhé oko je ovládáno. Jdete ven, počkejte 30 minut, ukažte se doktorovi a jděte domů. Po operaci, měsíc odpočinku.

  • Přihlásit se k odběru komentářů
  • Zpráva moderátorovi
  • Napsat zprávu
  • Přidat jako přítele
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Horor. Přihlásili se na 12:30. Tučně! Zadejte data, která požadujeme při nahrávání! Jako bych opustil les. Obecně platí, že začátek dojem nechutné!

  • Přihlásit se k odběru komentářů
  • Zpráva moderátorovi
  • Napsat zprávu
  • Přidat jako přítele
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nemám žádný limit na poruchy týkající se průzkumu, kapky kapek Midrimax byly upuštěny pro děti, aby rozšířily žáka, nevysvětlily nic, děti jsou kontraindikovány, za druhé je nutné stlačit slznou žlázu tak, aby na kardiovaskulární systém nebyl žádný vliv. Obecně platí, že musíte tuto licenci připravit o toto centrum, stále si za to berou peníze!

  • Přihlásit se k odběru komentářů
  • Zpráva moderátorovi
  • Napsat zprávu
  • Přidat jako přítele
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Byli s dětmi na recepci o zhoršení zraku, lékaři jsou mladí, negramotní a zcela bez zkušeností. O kapky cyklomed, které na subjekt-kvantitativní účet nic nevím, naznichili kapky midimax, je kontraindikován pro děti do 18 let. Očividně upustili během vyšetření, po kterém dítě začalo bolet. Přiřazen druhý příjem, ale.

Byli s dětmi na recepci o zhoršení zraku, lékaři jsou mladí, negramotní a zcela bez zkušeností. O kapky cyklomed, které na subjekt-kvantitativní účet nic nevím, naznichili kapky midimax, je kontraindikován pro děti do 18 let. Očividně upustili během vyšetření, po kterém dítě začalo bolet. Jmenován druhý recepce, ale my jsme k nim více nebo nohou. Jedna léčba, další kolep. Běda lékařům.

  • Přihlásit se k odběru komentářů
  • Zpráva moderátorovi
  • Napsat zprávu
  • Přidat jako přítele
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Chci vyjádřit svou hlubokou vděčnost Očnímu centru Vizus za jejich svobodu! Teď jsem prostý brýlí, neustále je mnu, nosí nepříjemné kontaktní čočky, teď je příjemné jít do kina na 3D sezení (předtím, než jsem musel nosit brýle na brýle...), nemám všechny výhody)))) Udělal jsem si laser.

Chci vyjádřit svou hlubokou vděčnost Očnímu centru Vizus za jejich svobodu! Jsem teď bez brýlí, neustále je mnu, nosí nepříjemné kontaktní čočky, teď je příjemné jít do kina na 3D sezení (předtím, než jsem musel nosit brýle na brýle...), nemám všechny výhody)))) pohled v tomto centru, 15 minut provozu a téhož dne, doslova za tři hodiny jsem začal vidět lépe. Je to jen nějaký zázrak, nejsem vůbec šťastný. Nyní je v našem malém městě ještě jedna šťastná osoba)

Recenze Oftalmologického centra "Vizus" v Ulan-Ude

S tímto doktorem jsem se poprvé nesetkala a vždy zůstaly jen dobré dojmy. Ošetřil mě několika různými zraněními rohovky. A mechanické a elektroftalické a chlazené oči. Vize po její léčbě se vždy vrátila k jednotě. Velmi pečlivě zkoumá a zajímá se nejen o to, jak byl zraněn, ale také o to, co předtím utrpěl, a jaké jsou předpoklady pro zranění.

Lékař je velmi dobrý. Všechno to jasně vysvětluje. Velmi pozorný k pacientům, velmi laskavý. Ne doktor, ale zlato!

Doporučuji tohoto lékaře všem! Velmi kvalifikovaný a odpovědný lékař. Vždy pozor na pacienty, laskavý a sympatický! O její profesionalitě není pochyb!

Před pár lety zde dědeček podstoupil operaci, aby vyměnil objektiv. Lékaři odvedli dobrou práci, všichni se dobře vedli. Starý dědeček, již 81 let, nyní dobře vidí, nelituje, že šel na operaci, je velmi spokojen se svou vizí. Chci poděkovat doktorům, kteří pracují.

Vizus, sro, oftalmologické centrum - Ulan-Ude a Republika Burjatsko

Zanechte novou recenzi

Seznam firem GMstar.ru - Vizus, LLC, oftalmologické centrum: recenze, kontaktní informace (adresa, mapa místa): region Ulan-Ude a Republika Burjatsko, aktivita: Oprava vidění

Pro období od 03/03/2019 do 15.3.2019 byla zobrazena stránka společnosti Vizus, LLC, oftalmologické centrum 36.

  • korekce zraku
  • korekce zraku / léčba oftalmologických onemocnění

Tato stránka je masmédia (média) s názvem "GMSTAR.RU (DIEMSTAR.RU)".

Osvědčení o registraci El číslo FS77-42631. Vydává Federální služba pro dohled nad komunikacemi, informačními technologiemi a hromadnými sdělovacími prostředky (Roskomnadzor)

Mezinárodní akademie věd "Problematika intelektuálního vývoje"

Redakční adresa: 127051, Moskva, trans. Bolshoy Karetny, d. 20, s. 3
Telefony pro vydavatele: 8 (495) 783-76-11, 8 (800) 775-27-03 (bezplatně v Rusku)

Laserová korekce: Klady a zápory

V moderním věku technologie, většina lidí má problémy s viděním. K nápravě krátkozrakosti, hyperopie a astigmatismu dnes existuje mnoho různých metod, od běžných brýlí a kontaktních čoček až po nejsložitější chirurgické operace.

Laserová korekce zraku byla úspěšně používána po celém světě již více než 25 let. Navzdory milionům úspěšných operací však ne každý, kdo má problémy s viděním, chápe podstatu, metodu a účinnost tohoto postupu.

Zhanna Vsevolodovna Khagdaeva, hlavní lékař oftalmologického centra "Vizus", laskavě souhlasila s odpovědí na všechny vaše otázky.

Konference potrvá do 14. prosince 2016.

Děkujeme za vaši otázku. V brzké době zveřejníme odpověď.

Něco se pokazilo. Je možné, že vaše otázka není odeslána. Pokuste se stránku obnovit a znovu napsat.

Alice: Ahoj, řekni mi, prosím, jaké jsou kontraindikace korekce laserového vidění. Zda je zvýšený oční tlak jedním z nich. A přesto - jaké důsledky / komplikace mohou nastat po operaci.

A další otázka. Proč mnoho lékařů, včetně vás, navzdory reálné možnosti pracovat a konečně mít ostré zraky - snad je to sen každého člověka, tím méně s brýlemi? To znamená, že radíte ostatním lidem, ale nechcete. Co je to za úlovek?)))

Osvědčení o registraci hromadných sdělovacích prostředků č. FS77-62128 od 06.17.2015. vydaná Federální službou pro dohled nad komunikacemi, informačními technologiemi a hromadnými sdělovacími prostředky (Roskomnadzor)
Šéfredaktor Sazhinova O.A. Zakladatel LLC "Tori-press"

Úplné nebo částečné zveřejnění novinového materiálu je povoleno pouze s písemným souhlasem vydavatele! Při citování materiálů je vyžadován přímý aktivní odkaz na www.gazeta-N1.ru.

Pravidla pro publikování komentářů na těchto stránkách zde.

dis Like 24.ru

Vizus, Ltd., recenze a hodnocení očního centra

Ulan-Ude, Klyuchevskaya 76a

Oční centrum "Vizus" bylo otevřeno v květnu 2011.

Zkušení oftalmologové centra vlastní nejmodernější metody diagnostiky a léčby očních onemocnění. Středisko je vybaveno moderním diagnostickým a terapeutickým vybavením, operačními mikroskopy, mikrochirurgickými přístroji, televizním a video zařízením pro záznam průběhu operace, operačními systémy pro provádění operací v přední a zadní části oka.

Používáme nejnovější generaci unikátního vybavení, které zajišťuje maximální kvalitu a nejvyšší úroveň zabezpečení.

Napsat recenzi!

Ahoj, je tam blepharoplastika?

Publikováno před 1 rokem

Od Julie Vančikové

Horor. Přihlásili se na 12:30. Tučně! Zadejte data, která požadujeme při nahrávání! Jako bych opustil les. Obecně platí, že začátek dojem nechutné!

Publikováno před 1 rokem

Od Ekaterina Solodukhina

Nemám žádný limit na poruchy týkající se průzkumu, kapky kapek Midrimax byly upuštěny pro děti, aby rozšířily žáka, nevysvětlily nic, děti jsou kontraindikovány, za druhé je nutné stlačit slznou žlázu tak, aby na kardiovaskulární systém nebyl žádný vliv. Obecně platí, že musíte tuto licenci připravit o toto centrum, stále si za to berou peníze!

Publikováno před 2 roky

Byli s dětmi na recepci o zhoršení zraku, lékaři jsou mladí, negramotní a zcela bez zkušeností. O kapky cyklomed, které na subjekt-kvantitativní účet nic nevím, naznichili kapky midimax, je kontraindikován pro děti do 18 let. Očividně upustili během vyšetření, po kterém dítě začalo bolet. Jmenován druhý recepce, ale my jsme k nim více nebo nohou. Jedna léčba, další kolep. Běda lékařům.

Publikováno před 2 roky

Dobré odpoledne Chci vyjádřit svou hlubokou vděčnost Očnímu centru Vizus za jejich svobodu! Jsem teď bez brýlí, neustále je mnu, nosí nepříjemné kontaktní čočky, teď je příjemné jít do kina na 3D sezení (předtím, než jsem musel nosit brýle na brýle...), nemám všechny výhody)))) pohled v tomto centru, operace trvala několik hodin a ve stejný den, za pouhé tři hodiny jsem začal vidět lépe. Je to jen nějaký zázrak, nejsem vůbec šťastný. Nyní je v našem malém městě ještě jedna šťastná osoba)

Publikováno před 2 roky

V poslední době se v centru dělala laserová korekce zraku. Vize byla -4 v obou očích, nyní vidím všechno dokonale bez brýlí a jsem z toho velmi rád.

Publikováno před 3 roky

Nevím, jak to je se službami oftalmologů, a mé zuby se chovají dokonale. To nemůže být lepší. A levné. Od generála - bylo příjemné, že svrchní oděv čistíte v samostatné skříňce. Žádná obsluha šatny a fronty.

Oftalmologické centrum "Vizus" v Ulan-Ude: ceny a recenze

Oční centrum Vizus v Ulan-Ude bylo otevřeno v květnu 2011. Všichni lékaři kliniky vlastní moderní metody diagnostického vyšetření a léčby pacientů s očním onemocněním. Centrum má moderní vybavení, zdravotnické prostředky, operační mikroskopy, nejlepší mikrochirurgická zařízení, videorekordéry pro zobrazovací operace, stejně jako chirurgické systémy pro provádění zákroků v zadních a předních segmentech oka.

Vysoká úroveň bezpečnosti je zaručena profesionalitou personálu, vysoce kvalitním vybavením a individuálním plánem vyšetření a léčby. Všichni pacienti, kteří se přihlásí do centra Vizus, mohou být pro své zdraví klidní.

Klinika má nejmodernější vybavení. Během diagnostického vyšetření mohou lékaři stanovit všechny potřebné parametry oční bulvy. Všechny manipulace jsou prováděny rychle a bezbolestně, většina z nich - bezkontaktní. Riziko komplikací, včetně infekce a zánětu, je proto minimalizováno.

V oftalmologickém centru Vizus jsou:

  • Autorefractometer, který pomáhá určit míru odchylky lomu, měří poloměr zakřivení rohovky, vzdálenost mezi žáky;
  • Systém Oční chirurgie Infiniti je unikátní a nepostradatelný pro chirurgii čoček a vitreoretinální intervence. S tímto systémem se provádí katakaktualizace katarakty s následnou implantací flexibilních IOL. Ty jsou ve složeném stavu, takže velké řezy nejsou nutné. Ultrazvukový režim pro zničení čočky se volí podle jednotlivých parametrů, což snižuje dobu provozu a poskytuje vysoký stupeň spolehlivosti. Systém má vestavěný počítač, který informuje chirurga o nejmenších nepřesnostech a odchylkách.
  • Bezkontaktní tonometr umožňuje měřit hladinu nitroočního tlaku přímým proudem vzduchu.
  • Ultrazvukové vyšetření v režimech A a B. A-scan je nezbytný pro stanovení parametrů přední komory oka, tloušťky čočky čočky, velikosti sklivce. V režimu B je vytvořen dvourozměrný obraz, který pomáhá lékaři získat představu o stavu čočky a rohovky, jakož i dalších struktur oka.
  • Analyzátor zorného pole pomocí perimetru počítače umožňuje určit prostor, kde lidské oko vnímá vizuální informace. Současně jsou vydávány kvantitativní charakteristiky, podle kterých lze posoudit porážku neuroreceptorového aparátu, včetně sítnice a zrakového nervu. Tyto parametry jsou zvláště důležité pro sledování dynamiky glaukomu, makulární dystrofie a dalších podobných onemocnění.
  • IOL-Master je nezbytný pro stanovení parametrů oka a výpočet velikosti IOL před prováděním chirurgické léčby šedého zákalu. Kontrola se provádí rychle, bezbolestně a bezdotykově.
  • AV sken s biometrickou funkcí je vybaven prstencovou sondou, která obsahuje 6 zářičů a zajišťuje rovnoměrné skenování. S ním můžete vytvořit obraz videa.
  • Znaménko projektoru se používá při určování subjektivního lomu.
  • Štěrbinová lampa má vysokou kvalitu a přesnost. Lékař s její pomocí zkoumá struktury fundusu, přední segment oka, sklovité tělo. Díky vysoké přesnosti a kontrastu můžete zobrazit nejmenší detaily.
  • Femtosekundový laser (Wavelight FS200) a excimerový laser Wavelight (ES500) pomáhají provádět refrakční operace s ametropií. Před zákrokem je nutné provést počítačovou keratotopografii na speciálním zařízení. V tomto případě laserový paprsek snímá povrch rohovky a po zpracování počítače se získá barevný obraz. S FemTOLASIKem je postup naprosto bezkontaktní, protože klapka rohovky je také tvořena pomocí laseru. Riziko pooperačních komplikací, včetně infekce, zánětu, získaného astigmatismu rohovky, je proto sníženo.
  • Počítačový topograf rohovky v trojrozměrném obrazu ukazuje celou rohovku, měřící její optický výkon v každém bodě. Pomáhá identifikovat první známky keratokonu a některých dalších onemocnění rohovky.

Náklady na operaci šedého zákalu:

  • Extrakce intracapsulárního katarakty s přední vitrektomií (1 oko) - 25 000 rublů.
  • Fakoemulgace katarakty s implantací IOL (1 oko) - od 35 000 rublů.

Souřadnice kliniky

670013 Rusko, Ulan-Ude, ul.Klyuchevskaya, 76A
tel: (3012) 33-27-11

Vizus, oftalmologické centrum

Uživatelské recenze (2):

Přidat recenzi o organizaci

Online diagnostika
© Intellectual Medical Systems LLC, 2012—2019
Všechna práva vyhrazena. Informace o webu jsou právně chráněny, kopírování je stíháno.


Stránky neodpovídají za obsah a přesnost obsahu odeslaného uživateli na webu, od návštěvníků stránek. Materiály stránek slouží pouze pro informační účely. Obsah stránek nenahrazuje odbornou lékařskou konzultaci, diagnostiku a / nebo léčbu. Samoléčba může být pro zdraví nebezpečná!

Více Článků O Zánět Oka