Oční centrum "Vostok-Epiphany"

Hlavní Zranění

Centrum "Vostok-Epiphany" je oční lékařská klinika, kterou vytvořili chirurgové Svetlana a Sergey Anisimov v roce 1995 a původně se jmenovala "Insight". Před tím, pár pracoval více než 15 let v IRTC "Eye Microsurgery", pod přímým dohledem Svyatoslav Fyodorov.

Dnes je vedoucím kliniky S. Yu Anisimova. - lékař lékařských věd, Prof., člen Akademie oftalmologie Francie a USA, Evropská společnost glaukomu.

Centrum zaměstnává vysoce kvalifikované odborníky - vědce a praktiky se zkušenostmi s vývojem slibných metod léčby očních onemocnění. Zejména zde používají „svou vlastní“ chirurgickou techniku ​​pro léčbu keratokonu, jakož i některé závažné formy glaukomu.

V centru "Vostok-Epiphany" jsou pacienti, kteří trpí převážnou většinou známých očních onemocnění, určitě pomohou s léčbou:

Na klinice je možnost provádět jakékoliv diagnostické studie na moderních zdravotnických zařízeních. Aplikujte nejnovější metody konzervativní, chirurgické nebo laserové léčby organizované ambulantně.

Zvláštní pýchou centra je mobilní operační jednotka, kterou vytvořili vlastní odborníci. To umožňuje provádět mnoho oftalmologických operací v "odbavovacích" podmínkách. Operblock je vybaven nejmodernějším vybavením pro sterilizaci operačních sálů, zde využívají technologie podobné prostoru. Na účet mobilního zdravotnického týmu v průběhu let tisíce úspěšných chirurgických zákroků a zpětné vazby od vděčných pacientů z mnoha oblastí Ruska.

Hodnocení nejlepších klinik v Moskvě (TOP-3)

Pracovní plán

Pondělí-sobota od 9:00 do 21:00, neděle - volno.

Kontaktujte nás

Hlavní sídlo: 123557 Moskva, B. Tishinsky per., 38

Oddělení na Semenovskaya: 105318 Moskva, st. Tkatskaya, d. 5, s. 3

Dubná kancelář: 141983 Dubna, st. Centrální, 7

Telefony: +7 (495) 223-32-75, +7 (495) 229-14-03, +7 (49621) 540-01

Recenze

Zveme vás k přečtení recenze centra "Insight Insight" nebo napište svůj vlastní názor. V tomto případě uveďte oddělení, kde jste byli diagnostikováni nebo léčeni.

Sdílejte odkaz na materiál na sociálních sítích a blogech:

Zanechat komentář

Vyplňte všechna pole (tagy HTML nejsou podporovány!).

14 Komentáře

  • Odpovědět Čtvrtek, 10. května 2018 11:21 Alexander

S lékařem jsem provedl korekci zraku Anisimov S. I. Pomohl jsem z krátkozrakosti, můžu pracovat na počítači bez brýlí. Děkuji, Sergeji Igoreviči.

Na této klinice byla provedena korekce zraku. Mám hyperopii, -6 na jedné a -5 na druhé oko. Zachránil jsem se dlouho pro operaci, ale stálo to za to. Teď vidím všechno !! Díky klinice!

Setkal jsem se s mnoha dobrými odborníky v oblasti korekce laserového vidění. Ale Anisimov Sergej Igorevič chtěl být upozorněn zejména. Z vlastní zkušenosti radím Sergeji Igorevičovi jako prvotřídnímu specialistovi. Sergej řekl, že laser je bezpečný a že můžu jít domů později. Doporučil nosit brýle a nedostal se za volant. Samotný postup trval 10-15 minut. Přišla za ním do inscenace EAST konkrétně z Jekatěrinburgu.

Klinika East vhled doporučeným příbuzným. Přišel jsem z Novosibirsku. Byla provedena laserová korekce zraku (mínus 2,5 vpravo a minus 2 doleva). O operaci bylo rozhodnuto asi rok, měla strach. Ale chtěl jsem se tolik zbavit nošení brýlí a kontaktních čoček, nikdy jsem nešel do brýlí a nemám rád čočky. Chtěl jsem vidět na vlastní oči. Sergej Igorevič mi při konzultaci řekl všechno, operace byla úspěšná, jsem velmi šťastný a vděčný doktorovi ze dna mého srdce.

Před 2 lety byla na tuto kliniku převezena babička, aby se zbavila šedého zákalu ve svém rodném městě Barnaul v
klinice jí bylo doporučeno kontaktovat zde. Děkuji Anisimové
S.Yu, operace byla úspěšná a ani po tolika letech se moje babička nestala
recidivy a stmívané čočky, díky klinice skvělé, radím každému, aby tam léčil oči.

Opravil laserové vidění s Sergejem Igorevičem Anisimovem. Chtěl bych upřímně poděkovat vám a vaší klinice Vostok-Insight, můj pohled se ke mně vrátil! Opravdu děláte lidi šťastnými, doporučuji vás přátelům a známým!

Anisimovs - lékaři!
Pracuješ divy, uzdravuješ naše oči, přivádí nás zpět ke světlu, k životu
Bůh vás odmění talentem, Bůh vás odmění intelektem a vřelostí
Jste všichni dobří a já říkám, přátelé, na dlouhou dobu!

Ona byla zpracovaná Sergey Igorevich Anisimov, ona přišla z Jekatěrinburg.
Po chirurgickém zákroku, několik dní, bylo nutné kapky upustit
Děkuji klinice East epiphany.

Vyjadřuji vděčnost lékaři Anisimovovi Sergejovi Igorevičovi za pomoc při léčbě očí.
Byla provedena korekce laserového vidění podle metody Femto-Lasika. Díky všem pracovníkům kliniky "East Insight".

Jsem hluboce vděčný zaměstnancům kliniky, které jsem musel potkat, především anesteziologovi Tatiana Evgenievna, a nekonečně vděčný svému lékaři Armenovi Andranikoviči za novou kvalitu života! Pomáhá vyrovnat se s obavami z operace s jejich postojem k seniorům a jejich profesionalitou, pozorností a úzkostí pro nás. Zdraví a pohodu pro všechny zaměstnance.

Dobrý den
Děláte na očích operaci katarakty? Máma je 71 let, odešla do důchodu, sotva vidí. Jsme z Čechova.

velmi zvláštní recenzi. Moje tchyně byla v tomto centru pozorována více než 15 let s glaukomem a diabetem. Já sám jsem lékař (zubař) a rád bych odpověděl na tyto body:
- Ano, je tu opravdu spousta lidí, ale každý má na to dost času. proto je na recepci zpoždění. Ano, nikdo nechce čekat, ale tohle je lidský faktor a my čekáme na naše kolo
- Sestry tam nejsou, všechna vyšetření provádějí lékaři, takže informace jsou zvláštní.
- po operaci po operaci se to stává. ale na recepci je vždy mnoho lékařů a nikdy jeden
- a o toaletě obecně leží! kouření je již dlouho zakázáno, zejména zdravotnické. nemohou ani kouřit venku.
o špinavé toaletě - každý vidí, co je mu blízké, odpusť mi / :)

Viděl jsem tuto recenzi a nedokázal jsem zapsat, protože moji oblíbení lékaři jsou bezdůvodně obviňováni. díky :)
Irina S.

Extrémně nespokojen.
-Přihlásili se na 9.30, 10 doleva, protože tam byla asi hodina před mým příjmem.

Zatímco sedíte půl hodiny, sledujete:
-Spousta lidí, stejně jako ve státní klinice, na každých pár minut
-Honey sestra vysvětlila, že takové fronty mk lékaři jsou pozdě (tam byl jen 1 lékař)
-K tomuto jedinému lékaři na doporučení, bez čekání v řadě a psaní, lidé prošli
-Samostatně bych chtěl zmínit kouřové a špinavé WC

Velmi pochybuji, že v podmínkách takového postoje lze dosáhnout vysoké profesionality.

Chci vyjádřit svou hlubokou vděčnost Anisimové Svetlaně Yuryevně za její pozorný postoj a profesionalitu. Na dvou klinikách prostě prostě odmítli se mnou zacházet, pak mi moji přátelé doporučili požádat o zjevení a jen tam mi konečně mohli pomoci. Můžu sledovat televizi, číst noviny a vidět své vnoučata, nepotřebuji víc. Děkuji moc!

Léčba v této klinické klinice diagnóza - glaukom. Absolvoval několik léčebných procedur a laserovou operaci. Díky doktorům.

Stručně o nás

Neustálé učení

Shromažďujeme znalosti po celém světě, abychom poskytovali služby podle nejpřísnějších a nejpřesnějších úspěchů světové medicíny.

Mezinárodní kvalifikace

Účastníme se největších světových konferencí v USA, Francii, Velké Británii, Švýcarsku a dalších zemích.

High-tech zařízení

Naše klinika je vybavena nejnovější technologickou oční technikou od předních výrobců.

Uznání kolegů

Jsme pravidelně zváni, abychom mohli hovořit na kongresech významných oftalmologických komunit (ASCRS - USA, ESCRS - Evropa atd.)

Služby

Korekce vidění

Našim pacientům poskytujeme celou řadu oftalmologických služeb: léčbu prakticky všech existujících očních onemocnění.

Léčba katarakty

Naši nejzkušenější pracovníci mají více než 30 let zkušeností a rádi poskytnou pomoc pacientům a kolegům.

Léčba glaukomu

Roky tvrdé práce a usilovného shromažďování znalostí a zkušeností: tisíce operací, odborných časopisů a knih, stovky seminářů a konferencí.

Jak získat naši pomoc

Léčba v očním centru "Vostok-Prozreniye" je organizována ambulantně, podobně jako přední západní oftalmologické kliniky a s přihlédnutím k nejlepším momentům více než 20 let zkušeností na naší klinice.

Jmenování

Stačí nám zavolat telefonicky nebo formulář odeslat přes internet. Náš recepční vám za pár minut pomůže najít vhodný čas.

Průzkum a poradenství

V určený den musíte přijít k nám a projít zkouškou (bez zásahů), po které naši odborníci zodpoví všechny vaše otázky.

Léčba

Pokud je na základě výsledků vyšetření doporučena operace, budete se moci zaregistrovat k nejbližšímu volnému pracovnímu dni (některé operace mohou být provedeny v den vyšetření, v případě potřeby pacientem).

Po operaci obdržíte všechny potřebné instrukce, připomínku a sadu nezbytných léků. Během pooperačního období budete také muset přijít na kontroly.

Proces léčby na naší klinice je již několik let laděn a naši specialisté vám vždy rádi poskytnou veškerou potřebnou pomoc.

EAST-VIEW - Absolutní neprofesionálnost

Adresa: Moskva, Presnensky, Bolshoy Tishinsky Pereulok, 38

Autor: Elena

Záporné strany

Operace proběhla v červnu. Oční chirurg, Suleimanova Elmira Asmanovna. Při počátečním přijetí byly diagnostikovány odchlípení sítnice a katarakta levého oka a subjektivní pocity, pocit závoje, pokles zrakové ostrosti. E. Suleymanová uvedla, že vše toto může být napraveno a nabídnuto k provedení operace a v jedné operaci sešít sítnici a nahradit krystalickou čočku. Současně se říkalo, že vize se zotaví - 2. Pooperační období bylo velmi obtížné (lékař si myslel, že by spojil dvě komplexní operace do jedné, aby odtrhl více peněz). Neustále jsem musel přijít na opakované recepce, dělat injekce přímo do očí a injekce byly prováděny pokaždé různými lékaři, protože Suleymanova šla k odpočinku. Po dvou měsících trápení byli propuštěni z nemocnice s naprostým nedostatkem zraku na oku, který byl provozován. Uplynulo téměř půl roku, lékař z kliniky nevolal, nezeptal se, jak byl jeho pacient. Měl peníze a mával perem!

Oftalmologické centrum "Vostok-osvícení"

Podobné kliniky

16 recenzí
st. Boris Galushkina, 3
Expresní záznam

11 recenzí
Rublevskoe dálnice, 48/1
Expresní záznam

Lékaři (15) t

4 recenzí
oftalmolog (optometrist), chirurg
st. Tkaní 5

3 recenzí
oftalmolog (optometrist), oftalmolog - chirurg
st. Tkaní 5

2 recenzí
oftalmolog (optometrist), chirurg
st. Tkaní 5

1 recenze
oftalmolog (optometrist)
st. Tkaní 5

4 recenzí
oftalmolog-chirurg
Bolshoy Tishinsky per., D. 38

Recenze (38)

Oční centrum doporučilo mámě kamarádce. Proto šel na východ, na jiných klinikách při konzultaci nebyl. Před měsícem a půl jsem udělal opravu. Teď se cítím skvěle, jsem spokojený se vším, snažím se situaci znovu nezačnout.

Výborný personál, přátelský personál, profesionální lékaři a zdravotní sestry. Ušlechtilá profese má pomoci lidem se slabým nebo ztraceným zrakem.

To není. Vše je skvělé - léčba a rehabilitace.

Přeji klinice prosperitu, úspěch, kariérní růst a expanzi a otevírá nové pobočky.

Chtěl jsem dobrý zrak, ale lékaři řekli, že moje krátkozrakost je vrozená a že s tím nelze nic dělat. Odečteno na internetu o doktorovi Oliistovi Anisimovovi S. A říkali, že pracuje divy. Zachránil jsem spoustu peněz a šel k němu. Opravdu udělal zázrak! Po korekci laserem vidím všechno a můžu dokonce vyšívat bez brýlí!

Dlouho jsem chtěl mít operaci na zrak, v obou očích mám krátkozrakost -3. Dlouho se bála jít na operaci, ale slyšela o klinice Vostok-Insight, všichni ji chválili, ušetřili peníze a rozhodli se jít. Zaregistroval jsem se, přišel na kliniku, promluvil jsem s lékařem. Řekl mi všechno a druhý den tam byla operace. Všechno šlo dobře, první den mi trochu ublížily oči, ale není to děsivé! Nyní vidím všechno dobře a je klinice velmi vděčná!

Byl jsem v naprostém zoufalství. Jedno oko vůbec nevidělo. Druhý je velmi, velmi špatný. Neviděl jsem kroky pod nohama. Neviděl jsem tváře. Všechno, jak mohla, z paměti. Hrozný šedý zákal. Spuštěno. Maminka mého spolužáka mi vyprávěla o očním centru Vostok-Insight na velkém Tishinskiy na., 38. Rozhodl jsem se, ale po spoustě myšlenek. Udělal jsem schůzku. Velmi rychle. Bez prodlení. Na recepci přišla k chirurgovi Zagrebelnaya Larisa Viktorovna. Průzkum probíhal velmi pečlivě, ale rychle, včas. Na moderním hardwaru. A co nejpřátelštější. Okamžitě jsem cítil, že zde pracují profesionálové. Byla naplánována operace. Operace proběhla velmi dobře. Teď vidím. To je prostě fantastické. Byl jsem přiveden zpět k životu. Díky Larise Viktorovna Zagrebelnaya. Díky Anisimova Svetlana Yuryevna. A všichni pracovníci kliniky. Je také důležité, aby při návštěvě nebyl ani jeden negativní bod ve středu pohledu. Děkuji!

Oční centrum "Vostok-Prozreniye", město Moskva, je oční klinikou, kterou založili Světlana a Sergey Anisimov, oftalmologičtí chirurgové, v roce 1995. Všichni chirurgové, kteří pracují v očním centru, získali vzdělání nejen v Rusku, ale i v Evropě, USA, pravidelně zvyšují svou úroveň na různých mezinárodních konferencích, které pořádají nejlepší organizace očních lékařů na světě, díky čemuž je Vostok-Sight v čele. úrovni moderní vědy. Lékaři centra neustále prezentují na různých mezinárodních konferencích v Americe a Evropě, na seminářích školí zahraniční odborníky, což potvrzuje vysokou úroveň jejich dovedností. V očním centru "Vostok-Prozreniye" je zařízení pravidelně aktualizováno, proto odpovídá nejnovější technologii světových výrobců. Díky nejnovějšímu vybavení je možné zlepšit diagnostickou přesnost a efektivitu provozu. V průběhu let centrum pomohlo mnoha pacientům vyřešit jejich problémy, vyvinulo nejnovější metody léčby keratokonu, metody chirurgie glaukomu a také biomateriály, které se v nich používají.

Pokyny

Do centra "Vostok-Prozreniye" se dostanete metrem. Musíte jít na stanici "běloruská".

Vše o obnově zraku a očních onemocněních - oční komunitě pro pacienty a lékaře

Plánuji provést korekci laserového vidění metodou Lasik (Super Lasik). Podělte se o svůj názor na toto centrum: vybavení, personál, přístup ke klientovi atd.

Informace o síti jsou velmi malé, možná stojí za to jít na jinou kliniku, která takové služby poskytuje?

Děkuji!
Adresa: B. Tishinsky pruh, 38

Vážené dámy a pánové!

S tímto dopisem vám chci říct o svých zkušenostech s Moskevským očním centrem "East sight Recovery" a jeho generálním ředitelem Svetlanou Jurievnou Anisimovou, e-mailem: [email protected], www.vostok- prozrenie.ru, telefony: (495) 223-3275, (495) 229-1405, 123557, Rusko, Moskva, B.Tishinsky Pereulok, 38.

17. ledna 2012, mezi mnou, Suvorova Tatyana Mikhailovna a tímto centrem, byla na mém pravém oku podepsána „smlouva (o poskytování lékařských služeb)“. Vyšetření mých očí bylo provedeno střediskem dne 12.7.2011.

17. ledna 2012 jsem zaplatil finančnímu řediteli Centra za provedení operace na pravém oku a instalaci objektivu IOL Akrisof Torik částku 70 000,00 rublů (více než 2,4 tisíce amerických dolarů).

Operace byla provedena ve stejný den. Účelem operace bylo odstranění šedého zákalu, korekce astigmatismu a dobré vidění do vzdálenosti bez brýlí. Za tímto účelem mě doporučil chirurg profesor S. Anisimova S.Yu. IOL Akrisof Torik, protože když používám jiné IOL, musela bych nosit brýle, a to jak v blízkosti, tak i na dálku. Ale po operaci se ukázalo, že mé vidění bylo prakticky neměnné. Dříve, s mým pravým okem, jsem viděl jen první řádek stolu, a po operaci pouze 1 řádek více a já zase potřebuji brýle, jak blízko, tak daleko. To znamená, že dohodnutého cíle operace (dobré vidění do vzdálenosti bez brýlí) bohužel nebylo dosaženo.

Po operaci jsem pečlivě splnil všechny požadavky lékařů Centra, kteří mě vyšetřili a podstoupili celý průběh vyšetření a léčby, ale slibované zlepšení zraku nebylo na konci tohoto kurzu dosaženo. Výsledky vyšetření provedených lékaři Centra potvrdily můj špatný zrak s pravým okem. Nepopírali, že byla instalována nesprávně vypočítaná čočka a jeden z lékařů řekl: „Co bych vám měl hned poslat k operačnímu stolu?“ A poslal mě k chirurgovi, který na mě operoval Anisimova S.Yu. Při oslovení jí stížnost na špatný zrak, Anisimova S.Yu. Bylo mi řečeno, že "udělali jsme z vás vidění, abych mohl brambory odlupovat." Toto důkladné vysvětlení neúspěšné operace lze hodnotit pouze jako odpověď „chirurga-profesora“ s pokladní taškou. Chirurg, který na mě působil, profesor Anisimova S.Yu, vědomě založil svou současnou IOL namísto vypočítané, která není jen lékařskou chybou, ale také úmyslným porušením lékařské a spravedlivé lidské etiky.

V tomto ohledu av souladu s ustanovením 7.1. dohoda mezi námi o řešení sporů mezi stranami formou vyjednávání jsem požádala přátelským způsobem o přezkoumání své pohledávky a náhradu mých nákladů na operaci, kterou jsem provedla předem, a odškodnění za morální újmu ve výši 25 000,00 rublů nebo méně než 1,0 tisíce amerických dolarů), jako u špatné kvality zdravotní péči v souladu s ustanovením 4.1.1. smlouvy.
Dne 25. dubna 2012 jsem obdržel odpověď na svůj nárok ze dne 14. dubna 2012. Byla to velmi podivná odpověď: byla na jednoduchém listu papíru, dopis byl nepodepsán, bez data a byla k němu přiložena kopie padělaného výpočtu IOL, který byl pro mě nastaven. V mé kopii torické čočky z mé ambulantní karty vytištěné na: 12/07 / 2011 v 10: 33AM, indikátor je 18,0, a ve zfalšovaném výpočtu provedeném po mém tvrzení vytištěném na: 04/18/2012 ve 14:25 19,0, který je přizpůsoben pro IOL nastavený pro mě. Tyto materiály by měly být uloženy v elektronické databázi IOL - Masters (Carl Zeiss IOLMasters). Hovoří o padělání dokumentů touto klinikou, což je mírné, a to nejen hanebné. Po obdržení této anonymní odpovědi z kliniky s padělanými údaji se i nadále domnívám, že moje stanovisko uvedené v nároku je správné a správné, což potvrzuje falšování výpočtu IOL.

Vzhledem k přání vlastníků této soukromé kliniky vydělávat peníze za každou cenu, jdou na jakékoli padělání, a to navzdory skutečnosti, že se jedná o zdraví lidí! Domnívám se, že tito lidé by měli být odpovědní za své činy, včetně alespoň těch finančních. A v tomto centru jsem ztratil své zdraví a naději na zlepšení své vize.

Mimochodem, pro vytvoření vlastní autority a významu je celá klinika zavěšena diplomy, ale ne pro jejich úspěchy (i když je jich tam minimální počet), ale pro účast na různých seminářích a akcích. Neviděl jsem takové množství rámů s těmito papíry pokrývajícími stěny v mnoha místnostech kliniky na jiných klinikách v zahraničí.

Tato moje touha je určena pro internetovou komunitu, aby poznala pravdu o tomto Očnímu centru a jejich metodách práce za účelem vydělávání peněz a ne kvůli zdraví lidí. Nezajímají se o důsledky jejich jednání pro nemocné lidi a špatnou pověst této kliniky!

Já, Suvorov Yury Vasilijevič, manželka Tatyany Mikhailovny, jsem svědkem všech těchto událostí a posílám tuto výzvu všem zájemcům s cílem upozornit je na možné problémy s touto klinikou.
Rusko, Moskva, 16. května 2012.

Příloha: dva výpočty pravého oka vytištěné na: 12/07/2011 v 10: 33AM, indikátor je 18,0 a je vytištěn na: 04/18/2012 v 02:25 PM, je indikováno 19,0.
Žádosti lze zasílat dodatečně, protože Jsou vyráběny ve formátu PDF.

Oční klinika "Východ - Insight": život bez brýlí

Oftalmologické lékařské centrum "Vostok - Epiphany" je jednou z nejznámějších očních klinik u nás. Zpočátku byla klinika pojmenována "Insight". Chirurgové - oftalmologové Svetlana a Sergey Anisimov, kteří pracovali více než 15 let pod dohledem největšího lékaře - oftalmologa Svyatoslava Fjodorova v IRTC „Oční mikrochirurgie“, ji vytvořili v roce 1995.

Historie a management kliniky

K dnešnímu dni je vedoucím kliniky Svetlana Y. Anisimova - profesorka, doktorka lékařských věd. V roce 1982, ve spolupráci s profesorem V.I. Kozlovem, S. Yu Anisimovem, byla vyvinuta zásadně nová metoda léčby glaukomu, nepronikávající hluboké sklerectomie. Díky své bezpečnosti a vysoké účinnosti je tato technika v současné době nejběžnější ve světě operací k odstranění glaukomu. V uplynulých letech, S. Yu Anisimova řídila mnoho demonstračních operací, stejně jako školení pro specialisty v Rusku, Izraeli, Francii, Bulharsku, Indii, Libanonu a v mnoha dalších zemích.

Činnost centra a jeho technického vybavení

Oční centrum zve pacienty trpící téměř všemi existujícími očními chorobami. Specialisté kliniky se zabývají léčbou:

  • Myopie
  • Dalekozrakost
  • Astigmatismus
  • Katarakta
  • Glaukom
  • Strabismus
  • Keratokonus
  • Onemocnění rohovky
  • Odstupy a zlomeniny sítnice

Pacienti mají možnost jít na kliniku pro všechny druhy diagnostiky na nejnovější zdravotnické vybavení. Specialisté centra využívají moderní metody ambulantní chirurgie, laseru a také konzervativní léčbu. Lékaři kliniky studovali v Rusku, Evropě a USA a neustále zlepšovali své dovednosti na mezinárodních sympoziích oftalmologů, což umožňuje, aby centrum zůstalo moderní a pokročilé.

Specialisté kliniky se zabývají neustálou inovací zařízení v souladu s nejnovějšími úspěchy medicíny, což může významně zvýšit diagnostickou přesnost, bezpečnost a vysokou efektivitu operací. Nejdůležitějším úspěchem odborníků centra byl vývoj účinných metod léčby keratokonu, stejně jako metody chirurgického zákroku pro těžké typy glaukomu. Anisimova vyvinula v zásadě nové způsoby léčby glaukomu s otevřeným úhlem v kombinaci s katarakta, provádějící ambulantní chirurgické operace, které jsou oficiálně uznávány jako hlavní inovační úspěch ruské oftalmologie.

Mobilní nápověda

Zvláštním úspěchem je mobilní operační jednotka vytvořená vědci a inženýry centra. Operblock je vybaven nejmodernějším vybavením, které umožňuje provádět nejkomplikovanější oftalmologické operace v podmínkách odjezdu. Pro sterilizaci operačního sálu se zde používají technologie, které jsou podobné těm, které se používají pro stejný účel ve vesmírných stanicích. Během posledních 15 let byli lékaři kliniky úspěšně operováni tisíci pacientů prostřednictvím mobilní jednotky s vděčnou odezvou z mnoha oblastí naší země.

Název centra ztělesňuje význam jeho díla - je to kombinace úspěchů moderní oftalmologie a práce odborníků, kteří pacienty zbavují utrpení. Stejně jako slunce vychází na východě a osvětluje svět, je to viditelné, takže lékaři centra pomáhají svým pacientům nahlédnout.

Úkolem kliniky je nejen využívat nejnovější výsledky moderní medicíny ve své práci, ale také přispět k jejímu dalšímu rozvoji rozvíjením nových metod, analýzou výsledků léčby, sdílením zkušeností s domácími i zahraničními kolegy.

Tři pobočky centra

  1. Moskva, B. Tishinsky per., D. 38, (495) 223-32-75, (495) 789-61-02
  2. Moskva, st. 5, str. 3, (495) 229-14-03, (495) 962-82-46

Dubna, Central, 7, (49621) 540-01, (49621) 543-98

Oční centrum "East - Insight": recenze

Recenze: Sergey Viktorovich

V září 2016 provedl v centru laserovou korekci vidění. Ale vize se bohužel nezlepšila. Musel jsem udělat nějaké zkoušky, po kterých se specialisté kliniky rozhodli znovu operovat, což bylo provedeno bezplatně. Poté si všiml výrazného zlepšení. Díky doktorům to nezůstalo lhostejné!

Recenze: Oksana M.

Dobrý den! Ve středu 20.04.2016 byla v očním centru provedena laserová oční chirurgie. Můj sen se konečně splnil! Teď jdu bez brýlí! Na klinice den před tím, než jsem zkontroloval fundus oka, a samotná operace byla provedena následující den. Prošla však se zpožděním: měli pracovat v 10:00 a začali teprve ve 14:30. V předoperační jednotce čekali na operaci lidé, z toho důvodu jsem musel vyměnit oblečení za plátnem, což mě opravdu zahanbilo. Pak změřili puls, tlak, dal sedativum. Samotná operace je téměř bezbolestná, šlo to docela rychle.

Po chvíli mě lékař, který provedl operaci, vyšetřil, řekl, že všechno je v pořádku, a nechte mě jít domů. Poté, co začal podstupovat anestezii, v jeho očích se objevila bolest a pálivý pocit, který chtěl spát. Další den, bolest byla pryč, to bylo nutné kapat lék do očí na několik dní. Chci vyjádřit svou vděčnost Dr. S. Semenovi a tuto kliniku mohu doporučit každému, kdo by chtěl napravit svou vizi.

Recenze: Lyudmila Borisovna Kurchina

V září 2015 proběhla operace na této klinice kvůli zakalení čoček. Všechna vyšetření před operací proběhla bez dlouhého čekání a fronty, personál je velmi kompetentní a přátelský. Během operace se bolest téměř necítila, vidění bylo částečně obnoveno. Lékaři mě na to varovali, protože mám problémy s cévami způsobenými cukrovkou. Náklady na provoz jsou vysoké, ale výsledek ospravedlňuje náklady.

Recenze: Díky lékařům

Oslovil se v očním centru v Dubně o korekci laserového vidění. Méně než jeden den po operaci, jeho oči píchaly, dokonce se roztrhlo a pak všechno zmizelo. Teď jdu bez brýlí, vidím dokonale, jezdím bez problémů a konečně jsem začal rozeznávat tváře lidí z dálky. Přátelé přestali uvažovat, proč si jich nevšímám.

Recenze: Mastepak Lyubov Petrovna

Jmenuji se Mastepak Lyubov Petrovna. V červnu 2014 jsem byl provozován na klinice Vostok - Insight, která pracuje pod vedením profesora S. Yu Anisimova v Moskevské pobočce v B. Tishinsky. Jsem věčně vděčný svému lékaři Y. Yu. Zachránila mě, protože mi nikdo nechtěl působit na oko. Prováděla operaci na plastických hmotách rohovky, nyní se s lékařem neustále setkávám, navštěvuji kliniku na opakovaná vyšetření. Srdečně děkuji za vaši práci!

Recenze: Voschinina O. And.

Toto centrum mi doporučili známí. V říjnu 2013. Přišel jsem na konzultaci s lékařem a ředitelem kliniky Anisimova S. Yu.Zjistil jsem šedý zákal v očích i glaukomu. Byl provozován v říjnu a prosinci 2013. Byly instalovány umělé čočky. Operace proběhla dobře, Svetlana Yurievna je sama řídila. O rok později se na jednom oku objevilo rozmazané oko, které bylo později odstraněno laserem. Tento postup provedl Dr. Anisimov S.I.

Teď podstupuji léčbu glaukomu u lékaře Harutyunyan. Centrum se nachází v moderní budově s dobrou opravou, nejnovější vybavení se používá k léčbě zde, postoj zaměstnanců k pacientům je dobrý, nikdo není hrubý, každý je velmi pozorný. S vděčností a respektem, Voschinina O.I.

Recenze: Maria Vasilyevna

Chtěl bych poděkovat Dr. Anisimové Svetlaně Yuryevně za její pozorný, přátelský přístup ke každému pacientovi a vysokou úroveň profesionality. Na několika klinikách mi byla odepřena léčba a na doporučení příbuzných, kteří sem už přišli, jsem přišel na kliniku Vostok-Obzrenie a pouze zde mi byla poskytnuta kvalifikovaná pomoc. Teď jsem si užil života, vidím své příbuzné bez rušení, četl jsem, dívám se na televizi, někdy pletu. Děkuji moc za vaši práci!

Východní epifany

Prohledal jsem internetové recenze. Přísahají na tu službu (i když se jedná o moskevskou kliniku), ale na kvalitě samotné operace jsem nenašel nic špatného.

Čekám na další, možná někdo napíše.

Lasik a Femto Lasik jsou dvě různé věci. V Glazpromu stojí také lasik 30 tisíc.
Vysvětlete, proč jsem si vybral femto.
Provoz se skládá ze dvou fází.
1. "Kruh" je vyříznut z rohovky (klapka) a otočí se jako kniha.
2. Laserová ablace se provádí na vnitřním povrchu.
3. Klapka se vrací na místo a sama se hojí.
Tloušťka klapky je velmi důležitá. Čím tlustší klapka, tím větší je pravděpodobnost strašné komplikace - keratoectasia. To je v případě, že klapka se ukázala být tlustá, a rohovka byla zpočátku tenká (méně než 500 mikronů), pak nitrooční tlak může vést k rohovkovému výčnělku - to je keratoectasia. Léčí se tím, že nalezne dárce a vyřízne rohovku. Dárce je předem zabit.
Takže s obvyklou lasičkou je tato klapka odříznuta mikrokeratomem - to je takový nůž. I když je nůž automatický, chirurg ho drží v rukou. Ruka se může otřást, i když jsou samozřejmě všichni zkušeni. Při řezání chlopní mikrokeratomem zůstanou pod rohovkou mikročástice z oceli. Nechci, aby ocel v mém oku =)
Tloušťka klapky, vystřižená mikrokeratomem - 160-180 mikronů.

Co je to femto lasik?
To je, když není žádný nůž. Místo nože, klapka řezá femtosecond laser a je řízen počítačem. Chirurg v ruce nic nedrží. Klapka je tenčí (80 mikronů oproti 160), riziko keratoectasie je sníženo.
S obvyklou lasikou je takové riziko 0,012% a femto mnohem nižší.
Navíc se ukáže, že klapka je po celé ploše rovnoměrně plochá, zatímco mikrokeratoly vyřezávají klapku, která je silnější na okrajích a tenčí uprostřed a díky dokonale hladké chlopni dochází k přechodu od zóny, kde je ablace do zóny na okrajích hladší., což snižuje pravděpodobnost halo efektu v noci (to je, když se podíváte na žárovku a vidíte halo v podlaze oblohy kolem ní). Nemám takový účinek. S obvyklou krajkou je pravděpodobnost, že bude velmi vysoká.
Mám přátele, kteří mají takový účinek po obvyklé krajnosti.
Při tvorbě femtosekundového laseru nic nezůstane pod rohovkou - žádné mikročástice z oceli. Protože hloupý laser.
Dále se klapka odvíjí a je korigována excimerovým laserem, jako v případě normální lasice.

Vybral jsem si nejen Femto Lasik, ale Femto Super Lasik. Co je super odlišné od obvyklého?
Představte si, že jste si koupili boty velikosti 41. Vezměte pár lidí s velikostí nohy 41. Někdo bude pohodlnější, někdo - méně. Protože i když je velikost stejná, všechny nohy jsou odlišné. Zde super lasik bere v úvahu tyto individuální optické odchylky oka, v důsledku čehož můžete dosáhnout vidění nad 100%, jak se stalo v mém případě - máme 120%. Tj přirozené "nepřesnosti" také odstraněny.

Proto jsem strávil 100 000 na očích a ne 30 a nelituji. Ačkoli ceny opravdu začínají s 14000 rublů pro oko někde.

Nemocnice (klinika) "VOSTOK-PROSRENIE EYE CENTER" - recenze zákazníků a personál

Rusko, Moskva, Tishinsky B. per., D. 38

Co je EAST-VISION EYE CENTER?

Negativní a negativní názory:

trieste (FR,) 2012-01-16

Operace proběhla v červnu. Oční chirurg - Suleimanova Elmira Asmanovna. Při počátečním přijetí byly diagnostikovány odchlípení sítnice a katarakta levého oka a subjektivní pocity, pocit závoje, pokles zrakové ostrosti. Suleymanova E.A. Řekla, že vše toto může být napraveno a nabídnuto, že bude fungovat, a v jedné operaci sešít sítnici a vyměnit čočku. Současně se říkalo, že vize se zotaví - 2. Pooperační období bylo velmi obtížné (lékař si myslel, že by spojil dvě komplexní operace do jedné, aby odtrhl více peněz). Neustále jsem musel přijít na opakované recepce, dělat injekce přímo do očí a injekce byly prováděny pokaždé různými lékaři, protože Suleymanova šla k odpočinku. Po dvou měsících trápení byli propuštěni z nemocnice s naprostým nedostatkem zraku na oku, který byl provozován. Uplynulo téměř půl roku, lékař z kliniky nevolal, nezeptal se, jak byl jeho pacient. Měl peníze a mával perem!

Olga (FR,) 2010-12-30

Operace byla provedena v poslední době, takže je příliš brzy na to mluvit o výsledcích, ale mohu vám říci o hrozném postoji. Po operaci jmenoval doktor Anisimova na 28. návštěvu dalšího lékaře, specialistu na sítnici, a na 29. schůzku. A nepřišel! Zdálo se, že tam pracují lékaři a šli domů. Takže jsme mohli vidět oba lékaře na 28. a nechodili celou Moskvou dva dny v řadě. Nikdo se nestará o to, abych dvakrát požádal o odchod z práce, že jsem v tak hrozném počasí táhl starého nemocného do poloviny Moskvy, že jsem pro mě nebyl mladý a tvrdý. To je jen hrubost. Už druhý den se nemohu zotavit. Mimochodem, kromě toho, 20. prosince, čtyři dny po operaci, nás Anisimova udržovala na chodbě déle než dvě hodiny, donekonečna přijímala své známé, jemně si s nimi povídala a naše karta byla neustále odložena, i když jsme byli první. No, nepotřebuje takové klienty, chudé a neznámé, tak proč musíme jmenovat inspekci? Rovněž bychom se obrátili na jiného lékaře, pokud bychom předem věděli, že bychom měli takový postoj.

Host (fr) 2010-05-27

27.5.2010 jsem byl zaznamenán u lékaře. Telefonicky mi bylo řečeno, abych přišel do 9 hodin ráno pak má operaci. Přišel jsem do 9.30, protože potraviny z předměstí.
V důsledku toho do 11.30-11.45 lékař odešel do ordinace. Na recepci řekli, počkejte, všechno je v pořádku. Zapomněli jsme na nás. Ten chlap, stejně jako já, seděl s 9.00.
Do 13.20 se na to nervy nemohly postavit a zeptal se, kdy nás na zařízení zkontrolují. V odezvě počkejte.
Ve 13:45 přišel lékař a zeptal se nás, zda jsme už byli vyšetřeni nebo ne.
Ve 14:00 se ukázalo, že moje karta byla smíchaná a doktor odešel.
Z toho plynou otázky:
proč nás nikdo neobtěžoval zkontrolovat před 14:00;
proč jsem neřekl krátký den, přijel bych v červnu, ale ne ponořený do cesty;
proč se rejstřík nezabývá počítáním zaručeného počtu pacientů pro konzultaci s tímto odborníkem;
a nakonec, proč neexistuje kniha stížností a podnětů.

Pozitivní a neutrální názory:

Anastasia (FR,) 2017-08-29

Dobrý den, nedávno jsem šel na kliniku Vostok-Insight, provedl laserovou korekci vidění, jméno doktora je Anisimov Sergej Igorevič. Na radu svých přátel jsem našel kliniku, dlouho jsem chtěl udělat opravu, ale neudělal jsem to, šel jsem většinou do čoček. Po laserové korekci, bez objektivů, je to neskutečný pocit, jsem tak šťastný, že jsem to udělal a narazil jsem na profesionály v mém oboru, nyní mám výborný zrak, moc děkuji, "východ-osvícení", prosperitu vám a spokojeným zákazníkům. )))

Host (fr) 2017-08-16

Vynikající klinika East-osvícení s prvotřídními specialisty. Udělal jsem vizi korekci s lékařem Anisimov Sergej Igorevič žádné komplikace, vynikající vidění bez brýlí, nelitoval, že přišla do hlavního města z Kemerova.

Anastasia (FR,) 2017-08-11

Děkuji klinice Vostok-Insight, zejména lékaři Anisimovovi Sergejovi Igorevičovi. Moje vize byla plně obnovena o 100% díky korekci laserového vidění Femto-Lasik. Jsem nesmírně ráda, že všechno vidím jasně a jasně znovu))) Měla jsem také bezpečnou dobu, kdy jsem dodržovala všechna pravidla, která byla předem odsouhlasena. Tak doporučuji!

Elena (FR,) 2017-08-08

Ahoj všichni! Bydlím v Tomsku a mám problémy s viděním, v Tomsku se nerozhodli jít na kliniku, protože neexistovala žádná doporučení od přátel a známých, a v Moskvě žijeme s příbuznými a našimi přáteli z Moskvy, kteří apelovali na „Východní Epiphany“. Právě jsme se rozhodli jít na dovolenou na návštěvu příbuzných a pro jednoho jsme se dohodli na klinice "vostok-prozrenie", byli jsme se setkali, nemuseli dlouho čekat, přišel k lékaři Anisimov Sergej Igorevič, v důsledku toho jsem byl laserově korigován metodou Femto Lasik. Po operaci bylo nutné několik dní odkapávat. Operace byla úžasná, začal jsem se cítit jako plnohodnotný člověk s dobrým zrakem. Vděčný Sergeji Igorevičovi za jeho shovívavý postoj, profesionalitu a zlaté ruce. Přeji hodně štěstí a prosperity vaší nádherné klinice "vostok prozrenie."

Irina Sergeevna (FR) 2017-08-02

Vyzval k "EAST-osvícení" k lékaři Anisimova Svetlana Yurevna, pro službu - léčba glaukomu. Klinika je úžasná, moc se mi líbilo, lékaři jsou pozorní, Svetlana Yuryevna je doktorka od Boha. Děkuji moc, léčba pomáhá, cítím se mnohem lépe. Naši osvícení našla prostřednictvím přátel, přišla z Tomska a nebyla vůbec zklamána. Ještě jednou díky.

Host (fr) 2011-07-08

Četl jsem předběžné poznámky o centru, ale ten záznam už byl učiněn a moje žena a já jsme se rozhodli jít na vyšetření, protože situace mé ženy se zhoršila, rychle to vzali a měli lékařskou pomoc. Co bylo velmi překvapen, protože stížnosti na internetu mluvil o tom, jaké problémy se dostat k lékařům)) Takže to všechno je nesmysl! Služba je vynikající a my jsme byli spokojeni a vděční Zvláštní poděkování Larise Pavlovné z kanceláře na Weaving.
Neexistují žádné stížnosti a doporučujeme všem !! Přinejmenším tam konzultují normálně) Líbilo se nám to.

Oftalmologické centrum Východní osvícení

Oftalmologické centrum Východní osvícení

☢Radioaktivní☢ »17 dubna 2014, 16:28

Jméno lékaře a / nebo název instituce: Anisimov

Telefonní a / nebo telefonní ústav: + 7-495-9628246

Adresa: Moskva, st. Tkaní, 5

Náklady na přijetí: 1900 rub.

Moje nativní teta začala ostře ztratit zrak a její bratr ji vzal do oftalmologického centra Vostok-Sight, aby ho vyšetřil. Anisimov ji pozoroval a okamžitě řekl, že to je šedý zákal, jen operace by pomohla. Ale protože nezbytné množství s ním nebylo, bratr šel k příbuzným půjčit si peníze. A maminka ho přesvědčila, aby si vzal tetu do Institutu pro výzkum očí v Rossolimu, kde byla jednou ošetřena. Takže tam byla diagnóza vyvrácena a byla stanovena správná „retrobulbární neuritida“ as touto chorobou je nutná léčba, ale ne chirurgie. Teta ležela v nemocnici po dobu 2 týdnů, byla léčena antibiotiky a hormony a všechno je v pořádku, můj zrak byl obnoven. A kdyby souhlasili s operací, nepodařilo se jim vize vrátit, jak řekli lékaři vědeckého výzkumného ústavu. Jsem tak ohromen těmito lékaři, protože kromě peněz se o nic nezajímají. Nedoporučuji nikomu jít tam, jsou jen stalkers, kteří plivají na vás a vaše zdraví.

Hodnocení: Účinnost léčby: 1. Úroveň inspekce a diagnostiky: 1. Postoj k pacientovi: 3. Interiér: 4. Celkové hodnocení: 1.

Oční centrum východu osvícení

Metro: 1905 Street, Belorusskaya

Adresa: Moskva, Bolshoy Tishinsky per., 38

Provozní režim: Po-Pá: 9: 00-18: 00, So-Ne: 10: 00-16: 00

Víkend: žádný víkend

Kontaktní telefon: 8 (495) 223-32-75, 8 (495) 789-61-02, 8 (495) 789-61-03, 8 (495) 789-61-04

Neprošel? Pomůžeme vám najít lékaře v Moskvě: 8 (499) 519-36-72

Recepce v blízké budoucnosti, slevy až 30%

Další popis

Oční centrum Vostok Insight - lékařská oční klinika, původně nazvaná "Insight", byla založena v roce 1995 chirurgy-oftalmology Svetlanou a Sergejem Anisimovem, kteří pracovali více než 15 let v IRTC "Eye Microsurgery" pod vedením významného ruského oftalmologa Svyatoslava Fedorova Oční centrum chirurgové studovali v Rusku, Evropě a USA a nadále systematicky zlepšují své dovednosti na mezinárodních konferencích organizovaných autoritativními mezinárodními organizacemi očních lékařů v mnoha zemích světa, což umožňuje, aby centrum bylo vždy na frontě moderní vědy.

Naši přední chirurgové jsou častými mluvčími na zahraničních mezinárodních konferencích v Evropě a ve Spojených státech, školí zahraniční odborníky na specializovaných seminářích. Politikou centra očí je neustále aktualizovat zařízení tak, aby odpovídaly nejnovější lékařské technologii. Pokrok v této oblasti je velmi rychlý a často umožňuje novému zařízení dosáhnout výrazného zvýšení úrovně bezpečnosti a efektivnosti provozu, diagnostické přesnosti.

Více Článků O Zánět Oka